עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Matan22494,

ראיתי פה פרסומת באתר לגבי Intel Xeon Quad-Core E5530 איך הם יהיו ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by soldier,

איזה SOUND BLASTER עדיף להפעיל :Realtek® ALC889 שעל הלוח אם או AMD ATI HDMI Audio שעל הכרטיס מסך 5870HD

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  3. Started by ciauai,

Core 2 E6300 1.8 בערך לכמה שווה בפנטיום? נגיד P4 4.5 לכמה?

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  4. האם מעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor מגיע עם מאורר קירור ( כמו במעבדי אינטל ), או שצריך לקנות אחד בנפרד... ואם צריך לקנות בנפרד, איזה מומלץ ? איך ה Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus ?

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  5. זה מה שחשבתי לפי מה שראיתי פה בפורום: זיכרון : OCZ 2048MB DDR2 667 (1024MBX2) X2 ¤ 505 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DQ6 ¤ 1238 קרור למעבד : ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 ¤ 308 מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1563 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤4121 ללא OC המחשב לרינדור וגרפיקה לעסק אני מחפש אמינות ושכלום לא יצור חסימה במהירות .אם יש שיפורים יש לי כבר ספק 500W אמין וכרטיס מסך G8800GTS רציתי לדעת מה אתם חשבים על זה בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by nadav275,

שלום סיימתי להרכיב את המערכת החדשה לחברים מבוססת AMD 64BIT חייב להגיד שהתרשמתי ממש לטובה. רק דבר אחד קצת הפריע לי. בתפריט הביוס (לוח msi k8n nforce 4) מופיע שהמעבד על 200 מה"צ ואילו הזיכרונות על 167 למרות שההגדרות על defaults ומדובר כמובן בזיכרונות DDR400. גם כאשר הגדרתי ידנית את הזיכרונות על 200- בתפריט אחר זה הראה 167 מה"צ... מה הבעיה כאן? האם יכול להיות שזה בגלל המיקום שבחרתי לזיכרונות- slots 1+3? תודה ,נדב

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  7. כמובטח, השקת דור ה-Core השמיני של יצרנית השבבים הענקית החל לו - עם שבבים ניידים שמשנים את החוקים הבסיסיים המוכרים לנו לכתבה

8. Started by פייכלה,

שלום חברים הסימולטור תומך בריבוי מסכים , אם אני משתמש במחשב אחד 2 כרטיסי מסך יש ירידה ב fps ויכול להיות שאין טעם בכלל ללכת על 4 מסכים ומחשב אחד. לעומת זאת יש כאלה שמשתמשים עם 2 מחשבים אחד חזק והשני חלש יותר ואז הגרפיקה היא סבירה. עם 4 מסכים השאלה שלי היא האים אני יכול להשתמש בכפולי הליבה במקום 2 מחשבים האם אפשר שכפולי הליבה יתנהגו כאלו הם 2 מחשבים חד ליבתיים תודה

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by suspect,

Q6600 עם אוברקלוק ל 3 גיג'ההרץ הוא יעמוד שווה עם E8400 ? אני מתכוון במשחקים ובשימוש שוטף יומיומי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nirga,

אני קונה מחשב חדש ורציתי המלצה לזיכרון אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל המעבד הוא Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX והלוח Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R תודה

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  11. שלום רב ברשותי מחשב פנטיום 3 ישן שרציתי לשדרג אותו קצת לכן הוספתי לו שני סלוטים של זכרון 512 של קינגסטון, לצערי הוא זיהה רק אחד מהם... מה יכולה להיות הסיבה לכך? יכול להיות שמגבלת ההרחבה כל כך קטנה? איפה אפשר לראות מה המגבלה והאם ניתן לשנות את ההגדרות של זה? שני הזכרונות עובדים בודאות. אשמח לתשובה מלומדת ולרעיונות לפתרון המון תודה מראש

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by YarYar,

יש לי סטיק אחד של 512 MB... עכשיו הבעייה היא שאני לא יודע של איזה חברה הוא. על הזיכרון עצמו לא רשום, וגם באוורסט לא רשום. (יש לי אוורסט home edition זה משנה?) מה שאני כן יודע זה שהזיכרון הוא: ddr 512MB 400MHz PC3200 CL-3 אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512 ולקנות כרטיס מסך חמוד ל AGP. משהו כמו 7600GS או משהו בסגנון... (ועוד שנה אני יקנה מחשב חדש דנדש ;D) אז איך אני יכול לדעת מה החברה של הזיכרון?? חבל לקנות חדש כשאפשר לשדרג... או שאני יכול לשים זיכרון של חברה אחרת עם אותם נתונים?

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by BigDragoon,

התקנתי לאחרונה VISTA 64Bit. (מקודם היה לי XP 32Bit) שמתי לב שכשאני פותח RAR-ים זה נעשה יותר מהר מאשר ב XP. האם זה יכול להיות?? (או שזה סתם נדמה לי) (המעבד: E6600)

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  14. אני עושה עם המחשב הכול.....משחקים, גרפיקה הכול.... לוח gigabyte p55-usb3 זכרון KING 2*4 DDR3-1333 5770 POWERCOLOR ספק 620 W ENERMAX

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by lmlm,

אין הרבה מה לציין אני אקצר בקצרה: המעבדים החדשים והפרטים שלהם: E6650 2.33G 4M FSB1333 E6750 2.66G 4M FSB1333 E6800 2.93G 4M FSB1333 E6850 3.00G 4M FSB1333 שימו לב לבאס הגבוהה יותר 1333 ותדרי שעון קצת יותר גבוהים (או זהים) מקור: http://www.matbe.com/actualites/14592/intel-core-2-duo-1333/

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. כרגע הענין הזה הוא ברמת תכנון - אם אני אראה שזה משתלם והבוס יאשר זה יכול להפוך למציאות. יש לי מחשב מבוסס Athlon 64 3000+ כמו במפרט. וגם מחשב ישן שאני סוחב איתי עם מפרט כזה: Athlon 800 - K7 זכרון DDR, דיסק IDE, וכרטיס GF2 MX400 חשבתי לקנות במכירת חיסול עד סוף השנה איזה Athlon X2 או Opteron X2 אחרי ירידת המחירים הצפויה - נניח מדגם 170. ולשים אותו במחשב ה"ראשי". ולשדרג את המחשב הישן ע"י קנית לוח אם ל 939 ולהשתמש ב A64 הפנוי שלי. כלומר אני אצטרך: - מעבד Opteron 170 או איזה 4200+ (אם נמצא). - זכרון DDR, כנראה 1GB - מעדיף בלי כרטיס מסך ולהשתמש בלוח אם עם כרטיס מובנה - בהנחה שכל כרטיס מובנה יותר טוב מה GF2 MX400 ב AGP. אין לי דרישה לתמיכה במשחקים. היות וירידת מחירי האופטרון עתיד…

17. אהלן, חשבתי לאחרונה לשדרג את המעבד במחשב. יש לי סוקט LGA1155 וכרגע המעבד הוא i5 2440. הבנת שהמעבד הטוב ביותר שאני יכול להרכיב הוא i7 3770. המחשב משמש לעבודה ולגיימינג והכרטיס הגרפי הוא gtx970. האם לדעתכם אני אראה הבדל בביצועים או שזה זניח ולא כדאי לשדרג? אודה מאוד לעצות. רונן

18. אני מקודד סרטים עם TMPG. האם הוספת זכרון תגביר בצורה משמעותית את מהירות הקידוד. כרגע יש לי 512 RDRAM. האם יש למישהו נסיון עם זה?

• 13 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by asspen_m,

היי ! יש לי זיכרון 256 מגה שפשוט לא עובד עם הלוח שלי (יש לי לוח ענתיקה). הבעסה היא שקניתי אותו כבר וזה היה בחו"ל... ככה שאני לא ממש יכול להחזיר להם. איפה אני יכול למכור כזה זיכרון ? מישהו מכיר חברה שקונה "יד שניה" או משהו בסגנון? אסף

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  20. Started by AdiR^SiNaI,

מזה צ'יפסט? כול הזמן אני שומע את זה ולא יודע מזה?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by coch,

http://www.guru3d.com/articles_pages/intel_sandy_bridge_core_i7_2600kthe_2018_review_time_for_an_upgrade,1.html אחח.. איזה מעבד. שנת 2019 אני עובר ל AMD, מרובה-ליבות ( 8 ומעלה ), קירור חדש, עולה רזולוציה, ונשאר עשר שנים עם אותו שילוש. הדבר הזה רק מוכיח כמה כוח היו למעבדי I7 ועד היום. עד כמה אינטל הייתה חזירה ודורסנית עם החלפת הסוקטים והשינוי הכמעט בלתי מורגש בין דור ודור פר ליבה. סופש נעים. חמים.

22. טוב אז קיבלתי מתנה (שמן הסתם אני לא יכול להחזיר או לשנות למשהו אחר) שני גיגה זיכרון ב-4 שבבי 512מגה. הדגם הוא Corsair Value Select 184-Pin PC3200 (DDR400) Non-ECC 2.5CAS זה עדיין סגור באריזה (עודף זיכרון מאיזשהו פרוייקט של מישהו שעזרתי לו לאחרונה). חשבתי למכור אבל אין לי --- להתעסק עם זה. אמרתי לעצמי "טוב! הגיע הזמן לשדרג" (משהו שאני דוחה כבר שנים) והתחלתי לחפש לוח-אם ומעבד. לאחר קריאת כמה מאמרים מרתקים ב-anandtech החלטתי שבא לי על ה-dual core הסקסיים של AMD. אוקיי כמעט וקניתי את ההמלצה שם ל-DFI LANParty UT nF4 Ultra-D ואז אני רואה שלוח-האם הזה לא אוהב זיכרון "זול" במיוחד של Corsair! ממה שראיתי יש שתי דרכים לעקוף ת'בעייה: לעשות underclock לזיכרון (בעסה) או להגביר voltag…

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  23. צריך מעבד חזק למשחקים ולעבודה עם התוכנה MAYA המליצו לי על AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 בפורום מפרטים שבנו לי מפרט, האם מדובר במעבד חזק שיצליח להריץ את המשחקים לשנתיים הקרובות? אם לא אשמח לאלטרנלטיבות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי: ראיתי את הלוח הנ"ל באתר של ASUS ובעוד אתרים, ששם במקום שמתחבר הספק כוח, לא ה- 24 פינים או 20 אלא איפה שמתחבר ל-4, ראיתי שיש שם בעצם יותר מ-4 פינים ובאתר של אסוס יש איזה משהו שחור ששמו שם כמצ"ב בתמונה. ואילו באתרים אחרים רואים שהוציאו את זה ויש 8 פינים שם. אז אני רוצה לשאול, מדוע זה בא עם 8 פינים, האם צריך להוציא את המכסה השחור או להשתמש גם עם ה- 4 הנוספים? למה הם באים? 3. פשוט אין לי בספק כוח את זה, למרות שזה ספק חדש. תודה רבה מראש לכולכם. אני מקווה שהבנתם אותי. [br]פורסם בתאריך: 3.09.2007 בשעה 15:11:33 בהודעה הראשונה צירפתי תמונה כשהוציאו את המכסה, ופה זה כמו באתר של אסוס איך שהלוח מגיע.[attachment deleted by adm…

• 9 תגובות
    • 495 צפיות
  25. המעבד שלי (intel e6550( מתחיל לעשות לי בעיות והגיע הזמן להחליף אותו יש לי תקציב של עד 1020 אם אפשרות לחריגה קטנה (1120-1350) הלוח אם שלי תומך בסדרת המעבדים E וQ (הוא די ישן) אז אם יש לכם המלצה למעבד שהוא 4 ליבות לפחות אז תגידו אם יש אפשרות להכניס אם החריגה ועדיף שלא מעבד I כל שהוא ולוח אם שתומך בו אז אני מעדיף יש עדיפות למשהוא כזה תודה לעוזרים ושבוע טוב

• 19 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.