עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gabriel,

היי לכולם, אני סטודנט לקולנוע ולכן יוצא לי לערוך הרבה. חשבתי להחליף מעבד לאחד ממעבדי ה-QUAD של INTEL, אבל עד עכשיו היה לי את הרושם שכל עוד אני עובד עם XP בגירסת ה-32ביט הרגילה, המערכת שלי לא תדע לנצל את המעבד במלואו (אלא רק 2 ליבות מתוך ה-4), ולכן זה נשמע קצת כמו בזבוז של הכסף שלי. עד כמה כל זה נכון? ומה כן תומך בזה? פעולת הרינדור (עיבוד המידע בסוף) נופלת בעיקר על המעבד, כך שזה החלק הבעייתי בעריכת הוידאו, במיוחד בעת שימוש ב-HD. ולגבי הזיכרון הבנתי שאין לי כרגע מה לעשות עם יותר מ-3 ג'יגה, כי המערכת פשוט לא תתמוך בזה.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  2. פרסמתם כתבה זאת https://hwzone.co.il/main-computers/שוברים-הסכמי-סודיות-בסטייל-msi-מציגה-תמי/ לפי הכתבה יש לוחות מוכנים את היצרנים למעבד והמעבד הגיע אליהם לבניית הלוחות זה אומר שנקבל מעבדים אלו לקנייה בינואר 2021 ? יש בלוח 20 קווי PCI-E 4.0 16 הולך לכרטיס זה אומר 4 קווים מתחלקים ל- USB / SATA ועוד , זה אומר לוח חלש , ראו AMD שיש להם 24 קווי PCI-E 4.0 והלא ניתן לקבל 6 SATA כי לוקח את כל קווי PCI-E 4.0

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  3. כעת ניתן לחשוף את מבחני הביצועים של סדרת Ryzen 3 החדשה מבית AMD - שוק המעבדים הזולים כבר לא יהיה אותו הדבר לכתבה

4. מעבדי הגיימינג החדשים של AMD עם זיכרון מטמון מורחב יגיעו בהמשך החודש במחירים תחרותיים למדי - כל הפרטים כאןלכתבה

5. יצאנו לבחון את ביצועי המעבדים החדשים של AMD מסדרת ה-XT - האם שנה לאחר הגעת דגמי ה-Zen 2 המקוריים אנו מקבלים כאן תוספת מורגשת ללא שינוי בטכנולוגיה? לכתבה

6. Started by nec_000,

מחיר מעבד כרגע משוער לעמוד על 1000$ בלבד לצרכן 16 ליבות - 32 threads סוקט S3 חדש http://wccftech.com/amd-ryzen-16-core-threadripper-whitehaven-4094-socket/ **השוואה ישירה ל- ryzen 7 בתמונה מטה. ryzen 7 מימין, ryzen 9 משמאל השקה זו של ה- Ryzen 9 בחודש הבא, מוציאה להשקת אינטל I9 את האוויר מהמפרשים ומרנדרת אותה כהשקה לא מעניינת ובלתי רלוונטית...

7. אנחנו מתקרבים להשקת התושבת המדוברת ביותר בכל הזמנים מבית AMD, ואתם מוזמנים להצצה ראשונה ללוחות האם המכילים את AM4 ושלל הטכנולוגיות החדשות שממתינות לנו לכתבה

8. מתי ניתן להשתמש במעבדים הזולים האלו? הם בסוקט AM2..והם כמו מי?

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  9. AMD מאשרת חלון זמנים עדכני להשקה של ה-Ryzen 9 3950X המוביל ושל דגמי Threadripper 3000 חדשים, עם כמות קטנה מהצפוי של ליבות עיבוד בשלב זה לכתבה

10. Started by speed42,

מעניין אותי לדעת מבחינת ביצועים עד כמה מעבדי U טובים\גרועים? מעבר לעבודה שהם חסכוניים.. הם סוג של CELEREEON חדש? ניסיתי לחפש השוואות באינטרנט וסתם לדוגמא מבחינת נתונים "יבשים" I3 מדור רביעי מסוג U שווה מבחינת ביצועים ל I3 דור ראשון מדגם M זה באמת נכון מבחינת ביצועים בפועל?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. (כמו שאחרים אולי שמו לב) אני חושב על להכין שרת ביתי, לא חיית ביצועים אלא משהו פשוט. איך אתם חושבים יתפקד מעבד העזרא של VIA בתור מעבד לשרת ביתי פשוט, נתב+שרת אינטרנט (PHP, FTP וכו')? כמו כן, האם כבר יש את הלוחות אם המשולבים האלה (כולל מעבד OB) בארץ?

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by CRT,

מעבדי Vision x4 Quad-Core כבר זמינים בחנויות. לפי סיקורים יש שיפור משמעותי בכוח עיבוד גרפי ליחידה עם מעבד. אני חושב אפילו שה A8 אמור לספק גיימינג בסיסי. המחירים בנתיים נעים סביב 700 ש"ח לA8 וסביבות 550-600 ש"ח לדגם A6. מה שמאפשר להרכיב מארז גיימינג בסיסי בסביבות כ1800 ש"ח. תקנו אותי אם אני טועה. נ.ב אגב מה לגבי התושבת? אני לא מעודכן כבר FM1 תושבת חדשה לגמרי? והבולדוזר אמור להגיע עם AM3?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, רקע לשאלה - חיפוש אחר לפטופ חדש וניסיון מציאת הבדלים בין מספר לפטופים שעל-פניו לכולם נתונים זהים: Asus ZenBook 13 UX331FAL-EG025T Asus ZenBook 13 UX331UAL-EG013T Asus ZenBook 13 UX331UA-EG011T אז האמת היא שאני פשוט לא מוצא שום הסבר בפורומים בארץ או בחו"ל לגבי השוואה פשוטה בין מעבד i7 מסוג Whiskey Lake ומעבד i7 מסוג Kaby Lake R או כל אות אחרת שהיא לא R. אשמח לעזרה במציאת הפיתרון. אופיר

14. Started by yarivot26,

קיבלתי הצעה מאוד טובה על מחשב Dual Xeon 2.4 עם 2 gb ram ddr ecc reg אני יודע שמפרט זה אמור לשמש כשרת, אך המחיר פה באמת טוב, רציתי לדעת אם לXeon ולecc יהיו ביצועים טובים גם כמחשב ביתי (קידוד וצפייה של סרטים, משחקים וכו'), האם פנטיום 4 כלשהו עדיף על מעבד Xeon בשימוש ביתי? ועוד דבר אחד, המחשב הנייד שלי שיש לי כבר איזה 5 שנים התקלקל לגמרה, לוח אם, כונן DVD, כמעט הכל חוץ מהכונן הקשיח. האם יש דרך להשתמש בו? אין בו חיבור לספק כוח אלא רק חיבור ללוח אם, מה אפשר לעשות איתו?

15. Started by eagleil,

שלום לכם, אני קורא בפורומים די הרבה וגם חיפשתי ספציפית את הנושא שאותו אני הולך להציג ולא מצאתי. אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת האם מעבדי Xeon מתאימים למחשב משחקים? אשמח לשמוע את כל הצדדים בנושא. הכסף כאן לא חשוב.

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. מעבדי Zen 4 Ryzen ו- EPYC מהדור הבא של AMD, 5nm, השמועה עלייה של למעלה מ- 25% IPC, ביצועים כוללים של 40% ומעלה מאשר Zen 3 https://wccftech.com/amd-5nm-next-generation-zen-4-ryzen-epyc-cpus-to-feature-over-25-ipc-increase/ אינטל במשך 7 שנים שיפרה את המעבדים שלה אולי 30% מאז שיש תחרות עם AMD זה נהפך לשנתי מעניין מה יוליד בכרטיסי מסך שאינטל תתמודד מול NVIDIA+AMD זה יוריד מחירים יביא פיתוחים יוקרתיים

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  17. http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zhtml?p=irol-eventDetails&c=74093&eventID=1641244

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by jakijaki,

בהמלצות למערכות מחשב למשחקים המעבדים המוצעים הם של amd ולוחות האם אלבטרון, מכוון שאני מתלבט לגבי הקניה הוצעו לי הצעות כדלהלן: מעבד אינטל 6320 ולוח אם gigabyte 965p-s3 . שאלתי היא מדוע אתם מעדיפים לא לעבוד עם מעבדי אינטל ? ומה רע בכרטיס האם שהוצע לי? לגבי מארז הוצע לי מארז מתוצרת hec 6a21 ומותקנים בתוכו שלושה מאוורים אחד של 12 ו-2 של 8 מתוצרת arctiv . ספק טוב של 450w מתוצרת hec כרטיס מסך 8600gt של gigabyte . זכרון על לוח אם 2 זכרונות של 1g במהירות 667 , כונן קשיח 160 wd.

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by Old Cat,

שאלה מוזרה. חבר שלי ביקש בחנות לקנות TRAY ולבחור פתרון קירור אחר קצת טוב מזה של אינטל. אמרו לו בזו הלשון (ציטוט מהמייל שקיבל מהחנות): לא מומלץ לרכוש מעבד מסוג TRAY מאחר ומעבדים אלו מגיעים במגש ולא בקופסא סגורה ומעבד כזה עבר את מינימום הבדיקות שאינטל מבצעת למעבדים לעומת מעבדי ה BOX אשר עוברים את כל הבדיקות והביקורות של אינטל. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 10.7k צפיות
  20. שלום רב, מה ההבדלים בין מעבד מסדרת Intel Pentium E לעומת סדרת ה- CORE 2 ? אפשר גם לכוון אותי לאיזה מאמר שמסביר את הנושא. תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. תושבת LGA1851 יחד עם מעבדי אינטל חדשים בעלי ארכיטקטורה מיוחדת נוחתים היום באופן רשמי בחנויות ברחבי העולם - הבאנו בפניכם מבחני הביצועים וניתוח מעמיק של מה שנמצא מאחורי אחד השינויים הגדולים בין סדרות מעבדיה של אינטללכתבה

22. 1. מה יהיו ההבדלים המשמעותיים במעבדי ליבה כפולה בין סדרת 4000 ומעלה של אינטל לסדרת 6000 ומעלה? 2. מה יהיה ההבדל בין מעבד אינטל מסדרה 6000 ומעלה (נניח E6500) לעומת מעבדי ליבה כפולה של AMD מסדרות 5000 ו/או 5200? כל האמור לעיל הינו בהנחת יסוד שאיני מתכוון לעשות OC!!!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  23. שאלה פשוטה לכאורה, מהו הלוח האם הזול ביותר של אסוס שמתאים למעבד i7-860 ?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  24. אז אני לא הכי מעודכן לגבי המעבדים האחרונים של אינטל וAMD, האם הם בעצם בנויים ב 64 ביט ?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  25. היי, מישהו יודע מתי מעבדי אינטל החדשים צפויים להגיע ארצה? יש סיכוי שזה עוד יהיה החודש? ואם כבר, מישהו יודע את המחיר הצפוי למעבדי ה - 8200-8400? תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.