מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את המעיבד הנ"ל אתמול בחו"ל במחיר שניראה לי סביר בקישור: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=9494388&sku=UMD-102759617 בכל מיקרה אני רוצה לרכוש לו לוח אם מתאים והאמת אני לא עוקב אחרי AMD כבר שנים. אשמח לעזרה בנושא. את הלוח ארצה לירכוש בארץ אם אמצא. אז תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אינטל חוסכת כסף על האקרים ועושה זאת בעצמה - החברה פירסמה \"בטעות\" את הדור הבא של המחשבים הזעירים שלה, ה-NUC 2.0, עם מארזים חדשים ויכולות אלחוטיות משודרגות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%91%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99-%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://us.hardware.info/reviews/5835/spot-the-differences-gigabyte-motherboard-revisisons-present-markedly-different-test-results כמו שאפשר לראות בכתבה הגירסאות החדשות מגיעות עם לוח מודפס ריק יותר ובדגם אחד גם הורידו את האפשרות ל dual bios. מבחינת סימון ההבדל היחיד הוא שבאתר החברה המוצר מופיע עם REV אחר (באותו עמוד מוצר) ועל האריזה בדרך כלל כתוב איזה REV הלוח, מידע כזה מצד שני לא מופיע בעמוד המוצר בקניה באינטרנט ולרוב לא זמין לפני מעמד הקניה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 371 צפיות
-
-
איזה לוח בתושבת הזו הכי מומלץ? בתקציב הנ"ל אולי קצת פחות תודה
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
לאחרונה הלך לי הלוח האם וקניתי במקום לוח ומעבד חדש של אינטל. נשאר לי המעבד הישן amd phenom ii x4 955 ואני מתלבט מה לעשות איתו. מצד אחד חשבתי למכור אותו אבל מצד שני חשבתי אולי להתחיל לאסוף חלקים יד שניה ולבנות סביבות HTPC זול. כרגע הקושי שלי זה למצוא לוח mATX אם יציאת HDMI ושיהיה זול כמובן. הלוח הכי זול שמצאתי זה http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-990FXA-UD3u לוח משומש מפלונטר שתכלס הוא אחלה לוח שגם מתאים למעבדים יותר מתקדמים אבל הוא לוח ATX שלא יכנס למארז קטן וגם אין לא יציאת HDMI, ככה שצריך גם כרטיס מסך. גם בגיזרת המשומשים לא הצלחתי למצוא משהו שיתאים. למשהו יש המלצה ללוח זול שעונה על הדרישות ? האם כל ההתעסקות הזאת בכלל כדאית או שעדיףי לי למכור אותו וזהו?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי לכם, אני צריך לוח אם למחשב חדש שאני בונה, הוא יכיל i7 4790k ולכן אני צריך לוח שיאפשר גם קצת OC (לא מתכנן לעשות משהו רציני, אבל שתהיה את האופציה) בנוסף, אני שם שם את גרסאת הPHANTOM של הGTX970 (שהוא ברוחב 2.5 סלוטים) וכרטיס קול שמתחבר עם PCIEx1 והוא ברוחב סלוט 1, אני אשמח אם תוכלו לתת לי לוח שיתאים (מארז ATX אז לא אמורה להיות בעיה עם לוח ATX מן הסתם) לגבי USB3 אני אשמח שיהיו כמה שיותר, אבל כיום לפחות לא מאד קריטי לי (אז גם אם יש שניים מאחורה וחיבור לשניים מקדימה זה גם כנראה יהיה מעולה) אני אציין שלי אישית יש נסיון מעולה עם GIGABYTE אז אם יש משהו שלהם במחיר שפוי יחסית אני אשמח. התקציב הוא ~600 ש"ח ואני קונה בפלונטר תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לפני כחודש קניתי מחשב חדש שמיועד למשחקים בעל מעבד I5 4590 וחבר הציע לי לקנות I7 4770 יד 2 ב600 ש"ח,בהנחה שאני מוכר את שלי האם ההחלפה כדאית ? וכמה המעבד שלי שווה עם קירור סטוק ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל את עזרתכם בבחירת לוח-אם. אני מתלבט בין שני לוחות-אם GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 5 במחיר 549 ש"ח ו-MSI Z97 GAMING במחיר 509 ש"ח בעקבות מספר שמועות שMSI לא אמינים. השימושים שלי הם גיימינג והאזנה למוזיקה ואני לא מתעניין בOC. בבקשה מכם, תפרטו על בחירתכם. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם 4 סלוטים זהים של 8GB DDR3 1600Mhz יעבדו במהירות של 1600Mhz או שהם יעבדו ב 1333Mhz כמובן הלוח תומך ב 32G ובמהירות 1600Mhz. [h=1][/h]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב אקבל שני לוחות אם משומשים מחו"ל. שניהם די חדשים. ga - h 97 gaming 3 חדש לגמרי ga - z 87 x - ud3 מתצוגה. כמעט ולא עבד. בטח לא במאמץ. השימוש שלי במחשבים הוא בעיקר משרדי. לא משחק במשחקים. אבל אני כן רואה סרטים ולעיתים גם מקודד וידאו, מכין כתוביות וצורב אותן ועורך. אני רוצה לבנות מחשב עם אחד מהם ולמכור את השני. שאלות: א. מי מהם יימכר ביותר כסף בישראל ? ב. מי מהם צפוי להחזיק יותר שנים מעמד ? ג. מי מהם יתמוך במעבדים עתידיים ? אני יודע שה Z 87 מאוד מתאים לOC ותואם גם SLI וגם CROSSFIRE. אני לא בטוח אם הוא יתמוך בדור הבא של מעבדי אינטל. אומרים שעדכון BIOS אמור לטפל בזה, אני אני לא יודע בוודאות.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לוח אם p55-us3l. ניסיתי להוציא להחליף לשחק וכו.. כולם תקינים וכולם עברו בדיקות תקינות. ניקיתי גם עם ליץ אוויר וwd ועברתי עם מחק ולא עזר. הוצאתי גם בטרייה חכמה דקות ולא עזר. עצות תתקבלנה בברכה..
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
בקצרה זה מחשב חדש שהורכב.. לוח אם הגיע אלי ללא פחית....(לא אני הרכבתי) שלחו לי פחית של הלוח רוצה להרכיב אותה איך אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים! תמונות מצב:
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש מחשב (בחלקים) שישמש אותי בכללי לאינטרנט סרטים וגם גיימינג.. רכשתי כבר מעבד i5 4690k וזיכרון של G.SKILL Sniper 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) אני צריך המלצות ללוח אם שיתאים לי, הבנתי שעם המעבד הזה עדיף לעשות אוברקלוק אז אני אצטרך לוח שתומך באוברקלוק. בגדול הכרטיס מסך שאני אמור לקנות זה R9 280X VAPORX אם זה משנה, וראיתי שיש הרבה לוחות אם עם 2 חריצי זיכרון בלבד כלומר הזיכרון שכבר הזמנתי יגביל אותי בעתיד כי לא אוכל להוסיף לו במידה ויש 2 חריצים אז עדיפות ללוח אם עם יותר מ-2 חריצי זיכרון.. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קודם כל מדובר במערכת הישנה הבאה: e7400, 9600gt,hec 400w, לוח אם GIabyte זיכרון : DDR2 2gb+2gb אחד הזכרונות של KINGSTOM ואחד שהוספתי בהמשך של PATRIOT. המחשב עבר טוב עד לפני יומיים בערך , ואז הוא פשוט לא נדלק. בלוח אם יש 4 מקומות לזכרון , כך שניסיתי להכניס את הזכרונות בצירופים שונים : עם זכרון ה KINGSTOM המערכת עובדת בלי בעיה. כאשר אני מצרף את השני או השני לבד המערכת פשוט לא עולה , המחשב נדלק המאווררים פועלים אבל המסך שחור, וכלום לא עולה . פעם אחת המחשב נדלק עם 2 הזכרונות בילד, אך ה WINDOWS עלה והוא פשוט לא עבד כמו שצריך שוב דבר לא נטען בו כמו צריך במשך זמן (אינרטנט, תוכנות שאמורות לעלות בהתחלה). מה שכן ב safe mode המערכת עלתה אפילו עם אינטרנט. איך אפשר לבדוק את הזכרון בכל…
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם. מעניין אותי מה ההבדל בפועל בין הזכרונות. לפי הנתונים היבשים ברור ש DDR3 יותר טוב מבחינת תדר, צריכת חשמל, פעולות בשנייה וכ'ו... אבל בפועל לדוגמא במשחקים או תוכנות מסוימות באמת יהיה הבדל שניתן לשים לב מבחינת ביצועים?
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם שתומך בזכרונותF2-6400CL4-2GBPK) DDR2 (GSKILL אך גם תומך בשבבים מהדור שבא אחרי סדרות הIntel Celeron, Intel Core 2 . Duo, Intel Core 2 Extreme, Intel Core 2 Quad, Intel Pentium Dual Core, Intel .Celeron Dual Core אם אין למעבדי אינטל, האם יש לוח אם כזה שתומך במעבדי AMD הטובים מהמעבד שלי (E8400) בhierarchy chart של TOMSHARDWARE? נתקלתי במספר חנויות בארץ שמציעות את הדגם הזה: GA-P85-D3 LGA 1150 בטענה שהוא תומך DDR2, אך באתר של GB כתוב שהוא תומך ב DDR3. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב לגיימינג, ההנחה התיאורטית שהתקציב אינו מוגבל (תיאורטית, בפועל כ 8-10K). אני מתלבט מאוד בין מעבד ה 4790 שמומלץ באתר עם זכרונות DDR3 והצ'יפסט המתאים בלוחות האם, התומך ב DDR3, לעומת מעבדי ה 5820 וה 5830K על לוחות X99 וזכרונות DDR4. כמו שאמרתי, המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. מה לדעתכם מומלץ יותר? אני בונה את המחשב בראייה של 5-6 שנים קדימה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני חודש רכשתי מחשב חדש עם לוח GA-H81M-HD3 http://ca.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4674#ov ומעבד core i5 4460 גירסת הביוס היא f5 והחדש יותר זה f6 האם כדאי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם Z87-GD65-GAMING מעבד i5 4590 סתם שאלה האם צריך לשנות משהו בהגרות לטובה שמועיל אך לא מזיק ? או פשוט להשאיר את זה ככה! הבנתי שהמעבד הזה לא ניתן לאוברקלוג אך ניתן לטורבו מ 3.3 ל 3.8 איך עושים זו? או שזה אוטמטי?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה קורה אם שמים 2 סלוטים של זכרונות DDR 3 1600 Mhz בתזמון CL-11-11-11-28 ממותג אחד. ועוד 2 סלוטים של זכרונות גם DDR 3 1600 Mhz בתזמון CL-9-9-9 ממותג אחר. האם לא תהיה בעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, לפני כחצי שנה קניתי GTX770 4GB וכיום אני מרגיש שהוא מספק את הסחורה אבל המעבד מהווה לו צוואר בקבוק והפריימים במשחקים מאוד נמוכים. האם החלפת המעבד, תשפר את הנושא הזה? חשבתי שזה יכול להיות פתרון טוב להחליף מעבד ולוח אם (זיכרון הוחלף יחד עם הכרטיס מסך לפני חצי שנה). ואם צריך אוסיף גם זיכרון. המשחקים שאני משחק בהם הם Assassins creed unity, Farcry4, call of duty adv warfare, GTA V. התקציב הוא 1500 ש"ח למעבד, קירור ולוח אם. אם צריך לעלות או אם כדאי לעלות אעלה בכיף. אין דרישות מיוחדות מהלוח. תודה!
-
- 43 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אקסטרים זה כאן: אחרי מתומן הליבות המפלצתי, לקחנו לביקורת גם את האחים הקטנים למשפחת האקסטרים העדכנית של אינטל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-%d7%94-core-i7-5820k-%d7%95%d7%94-core-i7-5930k-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 57 תגובות
- 9.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בהנחה ואני רוצה להעביר רכיבי מחשב ממארז אחד לשני ולהקל על חיי, האם אפשר להוציא רק את הלוח אם כשהמעבד והכ.מ עדיין עליו ופשוט להעביר אותו למארז אחר? בנוסף, אם למישהו יש סרטון הדרכה טוב להרכבת מחשב, אשמח ללינק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-