עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם עדיין מספק את הסחורה, או שנחשב כבר כסוס מת שאבד עליו הקלח ? על השאלה הזו ננסה להשיב. ראשית נשתף על כך שבכל הנוגע לעבודה תחת שולחן העבודה, קרי בסביבת ה- desktop שבכללה גלישה באינטרנט, עבודה תחת אפליקציות office וכיוצא בזאת... עבודה גנרית טיפוסית כמו שנעשית בכל מחשב בייתי ומשרדי נפוץ, המעבד עושה עבודה מעולה, ואפילו אחיו הקטן מעבד השני ליבות Core2Duo מספק את העבודה ללא קושי מובחן. את זה לא צריך להראות, זו עובדה ידועה ומוכרת בתחום. אך מנגד, האזור שבו המעבדים הללו נכנסים לאתגר הוא ביישומי Real Time כגון משחקי מחשב מודרניים. שם אנו לוקחים את המעבד לסביבה מאתגרת, שבה הוא נדרש להתאמץ ולחלץ את כל מה שיש לו על מנת לשמור על ק…

2. Started by 6kwar,

ללוח אם GA-7VRXP זה החלקים AMD XP 1800 GA 7VRXP KINGSTON 256 PC333 HERCULES 3D PROPHET FDX 8500 LE

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by H.I.V,

כשאני מדליק את המחשב כתוב לי: Dual DDR 128 Bit mode אני יודע שזה אומר שהדואל פועל אבל רציתי לדעת מה זאת אומרת 128 ביט מוד?

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by moonbone,

מי שאני קונה ממנו את המשחב החדש שלי אומר שהמעבד הזה עדיין לו הגיע לארץ.... זה נכון?? אם כן אז מתי הוא יגיע ואם לא אז איפה אפשר לקנות אותו... והאם לדעתכם 7000 שקל למחשב בלי מסך זה יותר מדי?? amd athlon xp 2100 MSI geforce4 ti 4600 asus a7v333 creative sound blaster LIVE 5.1 מארז לא ידוע הארד דיסק 80 GB כרטיס רשת לא יודע איזה וכונן דיסקטים זהו לדעתי.... נשמע לכם יקר??

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by liordavid,

שלום לכולם, אני מחפש לוחות אם התומכים ב USB 3.1 GEN 2 ? תקציב מינימלי - האם קיים לוח כזה זול , םחות מ500 שקל ? * הסתכלתי על ASUS MAXIMUS VIII ולא רשום באתר האם תומך בGEN2... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by מר מקלדת,

יש לי זכרון DDR 256MB במחשב בן 4 שנים וכתוב שיש "אחריות לכל החיים" לזכרונות. memtest מצא בו שגיאות (לא הרבה ורק כאשר הוא הגיע ל-75%). המחשב עובד מצויין. האם אני יכול להחליף את הזכרון? קניתי מאייבורי.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  7. היי. יש לי מחשב חדש, מערכת הפעלה XP חדש. הכל חדש. אחרי זמן מה של עבודה במחשב, פתאום בלי שום התראה אני מקבל מסך כחול לשתי שניות בערך, ואז המחשב מופעל מחדש אוטומטית. ואז הווינדוס עולה והכל בסדר. ושוב אחרי זמן מה עוד פעם זה חוזר חלילה. בחנות שקניתי ממנה את המחשב אמרו לי ש-99.9% זה בגלל שהזכרונות שיש לי לא מתאימים ללוח האם. אלו הזכרונות: Geil Dual DDR Kit 1GB (2x512MB) PC3200 400MHz Value Series (630 ש"ח). וזה לוח האם: Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound (שאלה צדדית, האם למישהו פה יש את החלקים האלה והוא נתקל בבעיות כלשהם?) יש? אז כנראה שאני באמת צריך להחליף זכרונות- ומהר! אז רציתי לקבל המלצה טובה ככה על זיכרונות חלופיים באותו …

• 45 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Rockstatement10,

הלוחות שלהם אמינים? אם אני לוקח מעבד רייזן וההתלבטות היא בין לוח GB מבוסס A320 לעומת BIOSTAR מבוסס B350 מה עדיף?

9. http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTAyOSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Darkwood,

לוח :Gigabyte GA-p55-UD3R יש לי 4GB רם של patriot Viper II Series 2x2GB DDR3 1600MHz PC3-12800 Kit PV234G1600LLK שיש להם Low Latency (7-7-7-20) http://milo.com/ddr3-4gb-pc1600mhz-dual ואני רוצה להוסיף את אלה :2x2GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 ksp.co.il/hmain.php?uin=13539 או אלה 1x4GB G.Skill RipJaw Edition CL9-9-9-24 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11261 מה מתאים? ומה אדיף 2X2 4GB או כרטיס 1 של 4GB? מפרט: http://img703.imageshack.us/img703/1438/ffffl.jpg תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by RayZ,

בוא נעשה את זה קצר וחלק. המחשב שלי הוא AMD Athlon 64 3000+ ליבת Winchster, לוח GIGABYTE K8NF-9 Nforce 4 S-ATA ו 512MB זיכרון. עכשיו, הוא מוציא לי 51 ב Super PI, זה בסדר? *הבדיקה בתוכנה התבצעה ללא תוכניות על הרקע.

12. Started by shibby15,

אני מתלבט בין שלוש דגמים http://www.hardcorecooling.us/product.asp?3=199 http://www.hardcorecooling.us/product.asp?0=200&1=201&3=86 http://www.hardcorecooling.us/product.asp?0=200&1=201&3=88 מה אתם אומרים יותר כדאי?? המפרט בצד(<---) והזכרונות יבואו עם RADEON 9700

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אני משדרג את המחשב שלי (גרואטה רצינית שיש לי כבר 3 שנים) אז ככה MSI 6547 For Pen4 - 590 NIS Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache - 1185 NIS TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 - 636 NIS MSI G4 Ti4200-TD 64MB DDR - 1138 NIS TOTAL - 3550 NIS ב www.pandas.co.il שימו לב שהם היבואנים הרשמיים של MSI בארץ, דבר שמחזק את הבחירה ב MSI שדי שולטת בקניה הזו את הלוח אם אני יכול להחליף ב Epox EP-4SDA - 829 NIS אם זה קריטי. הבנתי שאוהבים את החברה הזאת פה. אני לא רוצה להוציא יותר על המחשב, אז Ti4600 לדוגמא לא ילך כאן. גם Ti4400 עולה הרבה יותר ממה שבחרתי אז מה אתם אומרים? התרשמתי מאד מהאנשים בפורום הזה, התגובה שלכם מאד חשובה לי. תודה רבה !!! 8) (אני לא מתכוון לקנות AMD אז בבקשה בלי …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אם אני מחפש לוח אם למעבד AMD, ואני רואה כמה שהנתונים שלהם מתאימים לי (מבחינת חריצי הרחבה, כרון שניתן לשלב וכד'). איך אני יודע האם הצ'יפסט הוא טוב יותר או פחות מלוחות אחרים שאני בוחן?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by PsyMor,

האם אפטרון 165 מתאים ל..DFI NF4 SLI INFINITY ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח אם intel DH67CL וכעת אני לא יכול להטעין את הטלפון שלי דרך USB כשהמחשב כבוי בעוד שבמחשב הישן שלי יכלתי להטעין. האם יש דרך לפתוח את האפשרות הזאת (דרך ה-BIOS אולי)? אם כן אני אשמח אם אני אוכל לקבל הסבר איך לעשות זאת. תודה רבה.

17. Started by BadMod,

אהלן חברים אני מתכנן לקנות מחשב לגיימינג וקצת יצירת מוזיקה, המפרט הוא: i5 7600 16gb 2400mhz evo 850 ssd rx 480 מה שחסר לי זה לוח אם שאני מעדיף מהדור החדש, חשוב לי שתהיה תמיכה ב2400 mhz ושיהיה כרטיס קול מובנה יחסית טוב, התקציב עד 500 שקל למישהו יש המלצה?

18. Started by Ovid,

maximum shared memory מוגבל ל 512mb בלוחות אם מסדרה 9. אם אני מתכנן להשתמש ב 4600 המובנה שיש בHASWELL עד כמה זה ישפיע עליי והיכן ? תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. חדשות ישנות במקצת, אבל עדיין מאוד מעניינות - http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=22623 כמו שזה נראה, השינוי הזה יסלול את דרכו של האיטניום לתחנות עבודה, ומשם, בעזרת השם ובסיס אפליקציות גדול, גם לdesktops. כי כמו שכולנו יודעים, הX86 חייב למות (גם הX86-64).

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלוש שאלות ממוקדות וחשובות - 1- מעבד Phenom X3 710 - האם שווה להוסיף 110שח ל720? אני לא מתכנן על OC כבד בכל מקרה, ואין לי כסף לקירור... 2- אני לא צריך כרטיס מסך בינתיים לפחות חצי שנה/שנה, לכן אני מתכנן על לוח 780G - אבל למיטב הבנתי אי אפשר יהיה לפתוח את הליבה הנוספת. חוץ מענייני הליבה הנוספת, האם יש יתרון מובהק כלשהוא ללוח 790?? האם השילוב הזה עם 780G לא יהיה מנוצל במלואו?? אני מבין שOC אפשר יהיה לעשות גם עם 780G. פשוט לוחות 790 ממש יקרים או שלא מכילים כרטיס מסך מובנה... 3- זכרונות - להשקיע ב1066MHZ? או שעדיף לקחת800MHZ עם תזמונים טובים יותר? אני מתעניין בלוח - GIGABYTE MA780G-UD3H AM2+, AM3, 780G, DDR2 1200+, VGA ATI HD3200, HDMI

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by alsal,

שלום חבר שלי רוצה לקנות מעבד אינטל 4 1.8 GHZ של אינטל עכשיו אני ועוד כמה חברים ניסיתי לשכנע אותו גם מבחינת מחיר ויכולת ש AMD Athlon XP 1800 יותר טוב וזול ואמין יותר אבל הוא עדיין בסימני שאלה וחושב שאינטל זה שם ויותר סומך עליהם שלא יקרה כלום וקצת חושש מ-AMD. הייתי שמח לשמוע את דעתכם אולי תצליחו להוציא אותו ממה שהוא חושב או אפילו לשכנע אותי שאינטל יותר כדאי (לא נראה לי שזה בדיוק יקרה) בכל מקרה תודה לכולכם נ.ב. - אף אחת מהחברות לא "זבל" בשבילי שניהם מאוד טובות פשוט אני חושב שAMD זול אמין ועדיף יותר P:

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by VooDoo3,

היי אנשים ... אני מעוניין "להעיר" את המחשב שלי בשעה מסויימת , זה אפשרי ? איך ? בלוח האם שלי יש פיצ'ר של Wake on LAN זה קשור איכשהו ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. יש ברשותי מעבד i3 2100, נכון שהוא ישן אבל מה דעתכם עליו ביחס להיום? יגביל כרטיסים חדשים? אני גם בכללי קונה מחשב חדש בחודשים הקרובים, פשוט נודעתי למשל שמעבד i5 3470 אפשר יהיה לשים עליו כרטיס מסך חדש ולשחק ועדיין ליהנות ומשחקים יעבדו בסדר, היות והוא מרובע ליבות.. אצלי למשל זה גם יכול להיות אפשרי או שבמקרה שלי צריך באמת החלפה לדעתכם? זה נכון שהמעבדים החדשים יחזיקו יותר זמן בשוק מבחינת ביצועים מאשר מעבדים מהדור שלי?

24. שלום, אני מתחיל לתכנן את המערכת הבאה שלי, שתהיה מבוססת על הקונרו, והתחלתי לגלגל כמה רעיונות בראש. אני כמעט ולא מבין כלום ב-OC, אז לא נראה לי שמתוכנן OC רציני למערכת, מקסימום OC בסיסי, על קירור סטוק. המחשב מיועד בעיקר לגלישה, אימיול (ללא הפסקה ), אופיס, קצת משחקים וקידוד סרטים. יש לציין שיש לי אפשרות להשיג את המעבדים של אינטל במחיר זול יותר מזה שבחנויות (אל תשאלו איך, לא יכול לפרט), מה שיכול להפנות משאבים לרכיבים אחרים. אני מייעד לשילוש הנ"ל גג 3000 ש"ח. חשבתי על כמה אפשרויות למעבד, לוח וזכרונות: 1. מעבד E6400, לוח 965P ו 2GB זכרון VALUE DDR2 533MHZ, ללא OC. 2. מעבד E6400, לוח 975X ו 1GB זכרון DDR2 667MHZ, עם OC בסיסי. 3. מעבד E6600, לוח 965P ו 1GB זכרון VALUE DD…

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by RadeonXt,

בוקר טוב חבר'ה, אני עומד לרכוש מחשב חדש וזקוק לעזרתך ברכישת לוח האם החדש. האפשרויות שהומלצו לי: 1.Msi K8N Neo4 Platinum. 2. Gigabyte GA-K8N Ultra 9. 3. Asus A8N-E. נ.ב, חשבתי על 512X2 סטיקים של Samsung, מה דעתכם? המון תודה, אוראל.

• 38 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.