עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by barak_11,

למי שלא יודע מדובר בגירסה חד ליבתית של הקונרו המבוסס על ארכיטקוטרת הCORE2. המעבד יקרא CORE2 SOLO ויהיה זמין (כנראה עם דגמים נוספים) ברבעון הראשון של שנת 2007. "מפרט" המעבד הנבדק: תדר 2.4GHZ (מכפלה 12!) FSB - 800mhz L2- 512KB 32 שניות בSPI 1M בסטוק... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121617 למקור בסינית: http://forum.coolaler.com/showthread.php?t=140458 אחלה מעבד תקציבי...

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by CosmicGate,

שלום... יש לי זכרון 256MG ואני לא יודע אם זה SD-RAM או RD-RAM. איך אפשר לדעת איזה סוג הזיכרון שלי??? (אגב שי לי P3 866MHzאם זה עוזר)

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by InFecT[0]r,

השאלה מופנת לשתי הגדמים DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D היבנתי שמתי ששמים שתי כרטיסי מסך אחד מהם עובד על 100% ושני עובד על 40% זה נכון? (ביגלל שזה 16X והשני 8X) והיבנתי שיצא 16X 16X אז הכרטיסים יעבדו על 100% שתיהם? ואם כן מתי?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. הדלפה טרייה מספקת לנו עוד פרטים מעניינים אודות דור מעבדי ה-Coffe Lake העתידי של אינטל לכתבה

5. Started by D-Bang,

יש לי מחשב מבוסס AMD, בעל תושבת 939 עם מעבד Athlon 64 3500. אני לא מתכנן שדרוג מסיבי בעתיד הקרוב אבל אני רואה שהמעבדים לתושבת זו הולכים ונעלמים, לכן חשבתי בתור שדרוג ביניים להחליף רק את המעבד לכפול ליבה כדוגמת 3800 או אפילו 4200. השאלה שלי היא האם קיים הבדל ביצועים משמעותי בין המעבד הנוכחי שברשותי לבין הכפול ליבה בתוכנות/משחקים שקיימים היום? האם הפער בין השניים יגדל בעתיד הקרוב כשתצא VISTA ומשחקים עתידיים?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by amix55,

שלום יש לנו במשרד מחשב שמשמש כשרת קטן של תוכנה ("עסקים" ERP וCRM) ל5 עמדות משתמשים למחשב לוח אם: asus p8h77-m/scm h77 מעבד אינטל 3.2ghz 6mb core i5 1155 quad 3470 וכיום יש זכרון 4GB KVR kingstone 1333 mhz בהמלצת חברת התוכנה אני מעונין לבדוק אפשרות רכישה של זכרון 16GB בסטיק אחד 1600 MHZ (זה מה שהלוח מסוגל) בארץ ראיתי שמוכרים רק מפוצלים (4X4 ו2X8) ניסיתי לעיין באיביי, אך קצת הסתבכתי מישהו יוכל להאיר את עיני לזכרון המומלץ? האם זה מתאים? www.ebay.com/itm/360972864160 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by POD,

שלום לכולם, ברצוני להתקין 512MB של 400MHz DDR על המחשב (AMD 64 ליתר דיוק וזה לא dual channel). איך עדיף לי להתקין את זה? בסטיק אחד או שניים של 256? או שזה לא משנה? תודה מראש.

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. היי יש לי i7-6700K והיום כאשר חילצתי קובץ iso דרך 7zip זה לקח לא מעט זמן (הקובץ 50 גיגה) ולפי הניתור היה ניראה שרק ליבה אחת פועלת כאילו "עובדת" האם יש דרך נגיד לגרום לכל הליבות בבמעבד לבוא לידי ניצול נגיד גם בחילוץ קבצים ?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by assafg,

אני קונה מחשב למשחקים, זה המפרט שלי כרגע: מעבד intel E6850 לוח אם - Gygabyte bulk GA-P35-DS3L כרטיס מסך 8800 GT 512MB זכרון (Kingstone 2X1G DDR2 800Mhz (latency 5-5-5 דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 חלק מהאתרים אומרים שכדאי לקנות E6850 וחלק מעדיפים את ה Q6600? מה אתם אומרים מה עדיף?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Kirma,

שלום, בזמן האחרון אני שם לב שהביצועים של המחשב ממש גרועים יחסית לאחד עם 6950@oc עד כמה אתם חושבים שהמעבד Q6600@3Ghz מגביל את הביצועים של הכרטיס מסך\ בכללי במשחקים אני מקבל קצת פחות מ 30 FPS במשחק TDU2 (על ההגדרות הכי גבוהות 1080p וכל הפילטרים) ב Crysis2 DX11+Texture Pack 1080p ultra משבו בסביבות 10-15 fps Crysis2 DX9 הגדרות הכי נמוכות ללא פילטרים 1080p משהו בסביבות ה 70-80 ב MP (בסינגל אני מקבל בסביבות ה 100)

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אני מתעניין/מתלבט אולי בעתיד הקרוב/רחוק אולי לשפר את ביצועי המחשב שלי והשאלה האם החלפת לוח האם תשפר את הביצועים והאם כדאי יהיה לי לבצע OC? כרגע המפרט שברשותי מעבד Pentium 4 2.4C זיכרון: Kingston 512MB DDR 333 PC2700 X2 לוח אם: GigaByte GA-8PE667 ULTRA 2 דיסק קשיח פנימי: WD 120GB 8MB S.ATA כרטיס מסך: GigaByte GV-R9200-VIV0 AGPx8 כרגע עובד על AGPx4 כרטיס קול:SoundBlaster Audigy Platinum Ex כמו כן יש לי שתי דיסקים קשיחים חיצונים. בכל אופן השימוש שלי הוא בעיקר לתכנות עיצוב גרפי (בעיקר דו מימדי) עריכת וידאו וכמובן אינטרנט. האם יש טעם להחליף את לוח האם ללוח מתקדם יותר? (אם כן על איזה לוח מומלץ ללכת?) האם החלפה ללוח מתקדם יותר, שימוש בזיכרון מחובר במקביל וביצוע OC ישפרו את ביצוע…

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. מה המצב חבר'ה ?.. עשיתי היום בדיקה במשך הלילה (8 שעות) לזכרונות עם Memtest וקיבלתי 22 הודעות Error ... אתם יכולים לעזור לי לפענח אם הזכרונות או אחד או כמה מהם (אני משתמש ב - 512x4) נהרסו ?.. הנה תמונה של ההודעות שקיבלתי (לחצו על התמונה להגדלה): תודה מראש, משה

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום לכולם, אני עומד לירכוש מחשב חדש ויש לי שאלה לגבי זיכרונות: אני ישתמש במחשב לOC חזק ולמשחקים כבדים,אז קראתי קצת וראיתי שהתיזמונים צריכים להיות נמוכים כאלה: CL4-4-4-12 אם אני לא טועה תתקנו אותי. ולא הבנתי משהו לגבי הMHZ שיש שם בכללי כמה שיותר יותר טוב או כמה שפחות?. כי אני רואה פה מלא אנשים שממליצים לקחת 800MHZ אז ככל שזה יותר נמוך ככה= **** (: ואם תוכלו בבקשה להביא לי זיכרונות במחיר טוב ושיתנו את הצרכים שלי לגבי OC ומשחקים כבדים. תודה רבה על העזרה..

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אורח רמי
    Started by אורח רמי,

שלום לכולם, יש ברשותי חשב נייד: dell inspiron n5110-9682 מעבד: intel core i5-2430m 2.4GHz זיכרון פנימי 6GB (למען האמת אני לא יודע איך זה יתכן!! אולי שני סלוטים של 2 ו- 4)... מערכת הפעלה: windows 10 home 64bit התחלתי לעבוד לאחרונה עם כמה תוכנות כבדות שדורשות הרבה זיכרון פנימי, וה- 6GB RAM שיש בקושי מספיקים, אחת התוכנות android studio וכאשר אני מעל את האמיולטור הזיכרון הפנימי קופץ כמעט ל100% בכל מקרה... חושבתי על לשדרג ל- 16GB או להשתגע עד הסוף ולשדרג ל- 16GB, וכאשר התחלתי לחקור ראיתי באתר של dell שיש הגבלה ל-8RAM ואמנם באתר אינטל ההגבלה היא ל-16RAM... אני קצת מבולבל ואשמח לעזרה, ואפילו המלצות על מוצרים ספציפים, תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. לאבא שלי יש מחשב עם 4 גיגה ראם, עשיתי לו שדרוג ל8. את ה4 שלו, לקחתי אל המחשב שלי וכעת לי יש 12. בשני המחשבים,המחשב מזהה את הראם וכותב במאפיינים את המספר החדש בעצם. שמעתי פעם שיכול להיות המחשב מזהה את הראם, אבל לא באמת עובד איתו. מה דעתכם? מדובר בלפטופים

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם! אני עומד כרגע לפני קניית מחשב חדש. מטרת המחשב הוא משחקים ועבודה משרדית. עכשיו הייתי רוצה לשמוע דעתכם האם בכלל כדאי לחכות למעבדים החדשים? כיאלו נניח המעבדים החדשים כבר יצאו - ההמלצה שלכם תהיה לקנות אותם או ההמלצה למטרות שלי תהיה על המעבדים שיש כבר כיום בשוק? כמו כן - צפויה הורדת מחירים למעבדים שיש היום? או שזה אמור לקחת זמן? תודה רבה ושבת שלום

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by HellBoY,

http://tms.co.il/product/6808 - AMD Athlon X4 620 2.6Ghz http://tms.co.il/product/6807 - AMD Athlon X3 435 2.9Ghz ההבדל במחיר זניח לגמרי. השאלה היא מה עדיף מבחינת ביצועים בעבודה שוטפת עם תוכנות ממוצעות (אופיס, אינטרנט מייל פוטושופ) מול משחקים בינונים (SIMS3 NFS וכו) השיקול הוא לטובת העבודה השוטפת אם ההבדל במשחקים הוא זניח. אגב, ה425 יותר משתלם מה435?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by The_Byter,

Just got home with my new DFI here r some pix: Rev A02 ! a damn new mobo and I got some crazy SLI action going on ! :toast: cpu and gfx next...

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום, אני מתחיל לתכנן את המערכת הבאה שלי, שתהיה מבוססת על הקונרו, והתחלתי לגלגל כמה רעיונות בראש. אני כמעט ולא מבין כלום ב-OC, אז לא נראה לי שמתוכנן OC רציני למערכת, מקסימום OC בסיסי, על קירור סטוק. המחשב מיועד בעיקר לגלישה, אימיול (ללא הפסקה ), אופיס, קצת משחקים וקידוד סרטים. יש לציין שיש לי אפשרות להשיג את המעבדים של אינטל במחיר זול יותר מזה שבחנויות (אל תשאלו איך, לא יכול לפרט), מה שיכול להפנות משאבים לרכיבים אחרים. אני מייעד לשילוש הנ"ל גג 3000 ש"ח. חשבתי על כמה אפשרויות למעבד, לוח וזכרונות: 1. מעבד E6400, לוח 965P ו 2GB זכרון VALUE DDR2 533MHZ, ללא OC. 2. מעבד E6400, לוח 975X ו 1GB זכרון DDR2 667MHZ, עם OC בסיסי. 3. מעבד E6600, לוח 965P ו 1GB זכרון VALUE DD…

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by XMB,

http://news.softpedia.com/news/Intel-Launches-New-Sandy-Bridge-Dual-Core-Processors-185597.shtml

21. הסיבה להחלפה היא תמיכה ב USB3, Sata3 ו UEFI. המעבד הוא 955 של AMD שמומהר ל 4.1, אז חשוב שהלוח החדש יעמוד בזה גם כן. (למרות שרק העליתי מכפלה והוספתי מתח למעבד). (שאר המפרט בצד). השאלה היא אם כל העניין הזה כדאי, או שעדיף לסחוב איתו ככה עד שאוכל להחליף שילוש / פלטפורמה. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. אני רוצה לקנות זיכרון CORSAIR DDR 333 למחשב החדש שלי.... רק שראיתי שיש דגם Corsair CMX256A-2700C2 ו Corsair CMX256A-2700C2PT רציתי רק לדעת מה ההבדל ביניהם כי המחיר שלהם זהה.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Dimer,

אני מרכיב מחשב חדש מבוסס AMD AM3, מחפש זיכרונות מתאימים, נפח 4GB, תקציב: עד 700 ש"ח גג, כמה שפחות, יותר טוב. אני מתכנן לקנות את PII 555 ולעשות לו OC עד 3.6-3.8GHZ. מעדיף זיכרון 1600MHZ. יש המלצות?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. צאיך לוח אם + זכרונות שלא יגבילו לי OC למעבד (E4500) בכמה שפחות תקציב מק' 400 שקל עם חריגה של 50. אם אתם ממליצים לי ללכת על יד 2 תגידו ואם אפשר אז בפחות תודה ויום טוב

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by ilanb0,

מה המשמעות של ה - socket בלוח האם? האם יש כמה סוגי socket ללוחות שמתאימים לאותו סוג מעבד? האם המשמעות של המושג הזה זהה בכל יצרני הלוחות?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים