מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
השדרוג הבא יהיה לפנטיום 4 2.26 533 512 (אין לי כוח מה זה מה.. ) אז אני מתלבט בין שני סוגי זיכרון ובהתאם אליהם הלוח ddr 333 או rdram 1066 נאמר לי שה333 יתן לי oc יותר טוב מאשר ה1066, האם זה נכון? והאם ההבדלים בביצועים הכללים גבוהים בין ה333 ל1066 ? מבחינת מחיר אני דייי סגור על ה333 כי אז אני יקח 512 mb במקום 256 ב1066 .... אבל הבעיה היחידה היא שהלוח שאני רוצה לקנות איתו הוא בעל ערכת שבבים של sis ואמרו לי לא לגעת בזה... האם מישהו יכול לאשש או לבטל את מה שאמרו לי? ואם זה נכון, מהו בערך הזמן שבו אמורים להגיע לוחות ל333 עם צ'יפסטים של אינטל או של via ? הלוחות שאני מתבלט ביניהם הם ל333 gigabyte ga-8sr533 (האם לקחת? או לחכות לערכת שבבים אחרת) ל1066 gigabyte ga -8…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
maximum shared memory מוגבל ל 512mb בלוחות אם מסדרה 9. אם אני מתכנן להשתמש ב 4600 המובנה שיש בHASWELL עד כמה זה ישפיע עליי והיכן ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כנראה שהלך לי הלוח אם, אני מחפש מחליף בשבילו המחשב עובד באוברקלוק אז אני זקוק ללוח אם שיתן לי מענה גם לזה זה המפרט שלי כולל הלוח אם התקול: E6300 965P-S3 1950XT 256MB WD 250GB 16MB LG H10N tranced 1024*2 667MHZ ENERMAX liberty 400W COMPUCASE 6A19 Samsung SyncMaster 710N תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היה לי במחשב סטיק של 4GB, קניתי שני סטיקים חדשים של 8X8. בחיבור שניהם נשמע צפצוף מהיר בהדלקת המחשב. כיביתי. הוצאתי סטיק אחד, הצפצוף הפסיק והמחשב עלה תקין. עדיין יש צפצוף כשאני מחבר סטיק (ישן או חדש) לאותו סלוט ונדמה שהבעיה מהסלוט. מה האפשרויות שלי? הלוח מזמן לא באחריות. לשקול להחליף או שיש אפשרות לתקן סלוט?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תקציב של 3500 שקל למחשב + מסך 19 LCD זאת אומרת שאני חייב להתפשר במעבד ובלוח אם. צריך המלצה למעבד + לוח אם
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מעבד Amd 64 3000 S939 ,זיכרון 1024 של A-Data ודיסק קשיח 80 גיגה של W.D , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 PCX אומר שזה תומך בPCI Express נכון? השאלה שלי היא איזה לוח אם הכי טוב במחיר של עד 850 שח אני יכול לקנות (שיהיה תואם ותומך בכרטיס מסך PCI-E). תודה מראש
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בין המעבדים האלו?: AMD Athlon 64 4000+ Processor with HyperTransport Technology ל AMD Athlon 64 3800+ Processor with HyperTransport Technology ל AMD Athlon 64 3500+ Processor with HyperTransport Technology ובמעבד אני יעשה OC זה למשחקים,זה שווה להשקיע יותר במעבד חדש יותר או שאני לא ירגשי את הביצועים(המעבד לכשנתיים)
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, פרסמתי את זה בדיון אחר אבל נתבקשתי להפריד בין הנושאים ולפתוח דיון חדש וזה מה שאני עושה. יש לי היום 4 ג'יגה זיכרון. לוח אם של ג'יגה בייט מודל EP43-DS3L . לא בטוח איזה דגם הכרטיסי זכרון אבל זה המידע עליהם: עד כמה שאני יודע הלוח אם שלי תומך מקסימום בDDR2. יש לו 4 סלוטים של כרטיסי זכרון. לפי התוכנה הזאת, אלו סוגי הכרטיסים: Mushkin Silverline® — 991760 2GB DDR2 PC2-6400 5-5-5-18 Silverline OCZ OCZ2VU8002G Vista Upgrade 2GB DDR2-800 PC2-6400 5-6-6-15 Memory RAM בעבר, כשהוספתי את אחד מהכרטיסי הזכרון האלו, קניתי את זה באריזה של 2 כרטיסי 2 ג'יגה. כשחיברתי אותם למחשב זה רק עשה תקלות והמחשב על הזמן הפעיל את עצמו מחדש, עד שהקומבינציה של זכרון אחד חדש ואחד …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להגדיל את הזכררון במחשב שלי, יש לי כרגע את הדגם הזה: http://ksp.co.il/?uin=16722 ואני רוצה לקנות עוד אחד כזה על מנת להרחיב ל16.. עכשיו אני לא יודע כלכך איך זה עובד, אני יכול פשוט לקנות את אותו אחד לחבר וזהו ? עכשיו כמה דברים, בנוגע לספק כוח, יש לי 620W, זה לא אמור להפריע או משהו נכון ? במידה ואני קונה אותם, אני פשוט מחבר ומעלה את המחשב רגיל או שאני צריך לעשות משהו בביוס או משהו כזה ? תודה מראש,בר
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלוש שאלות ממוקדות וחשובות - 1- מעבד Phenom X3 710 - האם שווה להוסיף 110שח ל720? אני לא מתכנן על OC כבד בכל מקרה, ואין לי כסף לקירור... 2- אני לא צריך כרטיס מסך בינתיים לפחות חצי שנה/שנה, לכן אני מתכנן על לוח 780G - אבל למיטב הבנתי אי אפשר יהיה לפתוח את הליבה הנוספת. חוץ מענייני הליבה הנוספת, האם יש יתרון מובהק כלשהוא ללוח 790?? האם השילוב הזה עם 780G לא יהיה מנוצל במלואו?? אני מבין שOC אפשר יהיה לעשות גם עם 780G. פשוט לוחות 790 ממש יקרים או שלא מכילים כרטיס מסך מובנה... 3- זכרונות - להשקיע ב1066MHZ? או שעדיף לקחת800MHZ עם תזמונים טובים יותר? אני מתעניין בלוח - GIGABYTE MA780G-UD3H AM2+, AM3, 780G, DDR2 1200+, VGA ATI HD3200, HDMI
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT KN9 Ultra ורציתי לדעת כמה זיכרון RAM אני יכול לשים בו מקסימום כרגע יש לי 2G ורציתי לדעת כמה עוד אני יכול להוסיף (יש לי 4 סלוטים)?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
CPU: i7-920 @3.32GHz MB: GA-EX58-UD3R PSU: Thermaltake Toughpower Qfan 750W RAM: 2 X 2GB OCZ Gold 10666 1333MHz 9-9-9@1.65v GPU: HD 6870 (מתכנן לקנות GTX 770, אשמח להמלצות למרות שנראה שאין יותר מדי אופציות בטווח מחירים הזה) אני מתכוון לעשות שדרוג קטן למחשב ביחד עם כרטיס מסך ואולי SSD (שגם עליו אשמח להמלצות בהתחשב בעובדה שהלוח הוא רק SATA2). כחלק המשדרוג חשבתי להגדיל את כמות הזכרון במחשב. מכיוון ש-8-12GB ידרוש ממני להוציא את הזכרון שכבר יש לי, ומכיוון שהתועלת של 8-12GB לעומת 6GB לפי מיטב הבנתי היא מינימאלית לגמרי (וגם 4GB בתכל'ס מספיק, אבל לפי מה שהצלחתי להבין בינתיים יכול להיות ששדרוג ל-6GB יהיה שווה את התוספת של 100-150 ש"ח). מכיוון שזכרונות כמו שלי אין להשיג, מה גם שהם …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אינטל מכריזה סוף כל סוף על דגמים ניידים חדשים, עם יותר ליבות עיבוד באותה מעטפת הספק וליבות גראפיות עוצמתיות יותר לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
כי באתר שלהם לא רשום שהוא לא תומך במרובעי ליבה פשוט רשום שלגבי מרובעי ליבה הוא על under testing.. 1.אז יש מצב שהלוח GA 945P יתמוך במרובעי ליבה בביוס הבא? כאילו מישהו יודע אם מתוכנן משהו כזה.. או אם כבר יודעים שהוא לא יתמוך או משהו.. ולגבי ה965P שתומך במרובעי ליבה.. 2.יש מצב שיתמוך במהירות 1333MHZ בביוס הבא? או שדברים כאלה לא יוכלו לשנות בביוסים?
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני פשוט רואה שאתם כותבים את זה הרבה ואני לא יודע מה זה...
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קראתתי את מהדריך המאלף שעוסק במעבדים ועדין לא הבנתי מה ההבדלים בן סדרות המעבדים האלה גם חיפשתי בחיפוש ולא מצאתי תשובה = Winchester = Venice = San Diego = ClawHammer = NewCastle = Paris
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב חדש, מערכת הפעלה XP חדש. הכל חדש. אחרי זמן מה של עבודה במחשב, פתאום בלי שום התראה אני מקבל מסך כחול לשתי שניות בערך, ואז המחשב מופעל מחדש אוטומטית. ואז הווינדוס עולה והכל בסדר. ושוב אחרי זמן מה עוד פעם זה חוזר חלילה. בחנות שקניתי ממנה את המחשב אמרו לי ש-99.9% זה בגלל שהזכרונות שיש לי לא מתאימים ללוח האם. אלו הזכרונות: Geil Dual DDR Kit 1GB (2x512MB) PC3200 400MHz Value Series (630 ש"ח). וזה לוח האם: Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound (שאלה צדדית, האם למישהו פה יש את החלקים האלה והוא נתקל בבעיות כלשהם?) יש? אז כנראה שאני באמת צריך להחליף זכרונות- ומהר! אז רציתי לקבל המלצה טובה ככה על זיכרונות חלופיים באותו …
-
- 45 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי (אולי לא חיפשתי טוב) אם כבר דנו בזה אז אל תבזבזו עלי זמן רק תפנו אותי לדיון אז בקיצור לוח טוב עם הרבה פיטצ'רים ואפשרויות OC טובות אני מתכוון לקחת איתו זיכרונות 333 ולהעלות ל 366 תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרי מהירות התדר כמעט אותו הדבר???
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הלוח שלי מניאק קטן, כנראה שהלך איזה חיישן טמפרטורה. היות והמעבד כבר זקן, אין טעם להחליף רק את הלוח ואז להביא שילוש חדש עוד שנה. אז אני מחפש שילוש חדש. הבנתי שכרגע המעבד הכי רציני בשוק השפוי יחסית הוא ה2600K, האם יתאפשר לשלב אותו עם לוח ו12 ג'יגה זכרון בלי לעבור את ה2000? אם לא, האם ניתן עד 2500? אני לא חושב שאני צריך לוח אקסטרים, אבל עושה רושם שאני צריך אחד עם south bridge עמיד במיוחד לחום, היות ותהיה מעליו מפלצת אש-שאול. לא מתוכנן OC בעתיד, כי למדתי שזה מיותר (: כמו כן, אני צריך כרטיס קול על הלוח, ואין צורך בכרטיס מסך.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! תהיתי מה ההבדל בין שניהם? אמרו לי שיש ליבות ופיזיות ולוגיות, ולא כל כך הבנתי איך זה בא לידי ביטוי בביצועים, או מה הכוונה בליבה לוגית, והאם ל-i5 יש 4 ליבות, או 2. אני אישית קניתי את המעבד שלי בשלהי 2008, כאשר הייתי תמים, והלכתי על מעבד 2 ליבות במקום 4.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משתמש ממוצע, שגולש, מוריד דברים, רואה סרטים, פה ושם משחק, איפה הוא אמור להרגיש את ההבדל בין 2 המעבדים? מה יתן ה-core dou? זה יורגש בכל דבר (הכל יהיה מהיר יותר)? או שרוב הזמן ההבדל בין המעבדים לא יורגש בכלל? ההבדל יורגש במשחקים? יורגש הבדל כל הזמן או רק בזמנים שבהם המעבד מאוד מתאמץ?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לוח אם Gygabyte G41-ES2L. אני מרכיב את המחשב, עכשיו יש לי את החיבור של ה-Speaker. בחוברת של לוח-האם רשום שהפין העליון הוא פלוס והפין התחתון הוא מינוס. עכשיו בכבל של ה-Speaker לא מצוין איפה זה פלוס ואיפה מינוס. איך אני יודע שאני לא מחבר הפוך? מידע שכנראה יעזור: יש לי את הספק שבא יחד עם ה-Cooler Master Centurion 530. הכבל של ה-speaker מורכב מחוט שחור וחוט צהוב, אולי לפי זה אתם תדעו מה הפלוס ומה המינוס. תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום רב יש לי שאלה , אולי כללית אבל בא נראה... אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש לצורך פיתוח, התקציב כרגע לא משנה, רק שזה עבור פיתוח, יש לי עכשיו מחשב נייד של dell עם I7-1355U יחד עם 16GB ראם וכשאני מריץ קוד (pycharm, intellij), יחד עם docker למשל ו zoom ברקע, המחשב יכול לקרוס ואז נסגרות התוכנות. אז חשבתי לקנות מחשב חדש, ומעניין אותי אולי יש תלות גם בעניין המעבד.. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-