מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
קראתתי את מהדריך המאלף שעוסק במעבדים ועדין לא הבנתי מה ההבדלים בן סדרות המעבדים האלה גם חיפשתי בחיפוש ולא מצאתי תשובה = Winchester = Venice = San Diego = ClawHammer = NewCastle = Paris
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב חדש, מערכת הפעלה XP חדש. הכל חדש. אחרי זמן מה של עבודה במחשב, פתאום בלי שום התראה אני מקבל מסך כחול לשתי שניות בערך, ואז המחשב מופעל מחדש אוטומטית. ואז הווינדוס עולה והכל בסדר. ושוב אחרי זמן מה עוד פעם זה חוזר חלילה. בחנות שקניתי ממנה את המחשב אמרו לי ש-99.9% זה בגלל שהזכרונות שיש לי לא מתאימים ללוח האם. אלו הזכרונות: Geil Dual DDR Kit 1GB (2x512MB) PC3200 400MHz Value Series (630 ש"ח). וזה לוח האם: Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound (שאלה צדדית, האם למישהו פה יש את החלקים האלה והוא נתקל בבעיות כלשהם?) יש? אז כנראה שאני באמת צריך להחליף זכרונות- ומהר! אז רציתי לקבל המלצה טובה ככה על זיכרונות חלופיים באותו …
-
- 45 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן ,יש לי מחשב AMD 3000 וחצי גיגה זכרון ADATA DDR 400. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512 ,גם בגלל המחיר הזול מאוד ,וגם כי אני רוצה תוספת ביצועים. אני רוצה לדעת ,כמה אחוזים של שיפור אני יקבל על ידי הוספת עוד 512 זכרון? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי במחשב של אחותי כרגע i5 2300. יצא והשגתי i5 3470 ואנחנו רוצים להתקין לה אותו על המחשב. ניסיתי להתקין אותו פעם אחת אבל קפצה לי הודעת "new cpu" ולא התאפשר לי להמשיך את השדרוג לאחר מכן אלא אם אני מפרמט את המחשב. אז השאלה שלי היא האם ניתן להחליף את המעבד ללא פרמוט? אם כן, איזה פעולות צריך לבצע?-שינוי מתחים בbios, הוצאה של הכונן, מה? תודה לעוזרים :s05:
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אינטל מכריזה רשמית על זוג מעבדי ה-Lakefield הראשונים, בתהליך ייצור מוביל של 10 ננומטרים ועם טכנולוגיית ה-Foveros שמאפשרת ערימה של טכנולוגיות באריזה זעירה אחת לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מסמכים רשמיים של יצרנית השבבים חושפים לנו את משפחת 9000 תחת מותג ה-Core, שתהיה דומה במיוחד למשפחה שכבר יש לנו בחנויות כרגע לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, שאלה שנתקעה לי בראש די הרבה זמן, אז הגיע הזמן לשאול, קצת טכני ותיאורתי אבל אני אנסה להסביר בצורה פשוטה. האם זיכרון שפועל במהירות 800 יתן ביצועים טובים יותר מזיכרון במהירות 667 על לוח אם שה FSB שלו הוא 667 (נצא מתוך נקודת הנחה שהוא יעבוד בצורה תקינה, זרקתי סתם מספרים, זה לא משנה) מבחינה תאורתית, לא, כי הזיכרון "יחכה" בגלל הקצב של הFSB, אבל חשבתי על משהו אחר, זיכרון במהירות 667 לדוגמה לא באמת מעביר מידע בקצב של 667 מגהרץ בגלל שחלק מהפעימות שעון "מתבזבזות" על זמני תגובה, אז בעצם מפסידים קצב העברת נתונים, לעומת זאת בזיכרון של 800 מגהרץ, אחרי ה"בזבוז" של הזמני תגובה יצא שמנצלים את כל ה667 מגהרץ של הFSB התאוריה שלי נכונה או שטעיתי במשהו? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברור לי שהמשווקים הרשמיים בארץ לא יתחילו למכור את סידרת המעבדים החדשה עד שהם לא יפטרו מהמלאי הישן. מניסיון העבר גם ברור לי, שכאשר הם יחליטו לייבא את q9300 הם ידרשו עבורם מחירים מופקעים למרות שהם יקנו מאינטל את ה-q9300 בדיוק באותו המחיר של q6600. התרגיל הזה ידוע לי היטב ולכן אני מחפש דרך להביא אותו מחו"ל ביבוא אישי. נתקלתי באתר הבא: http://www.ipmart.com/main/product/Intel,Core,2,Quad,Q9300,25GHz,,6MB,shared,L2,Cache,,1333MHz,FSB,,Core,2,Quad,,Socket,775,36027.php?∏=36027 האתר מוכר לכם ? מה המוניטין שלו ? איך יתכן שדווקא באתר הזה יש את ה-9300 ואין אותו באתרים אחרים ? האם יתכן שמדובר ב-q9300 שנפסלו למכירה עקב פגמים בייצור ,ואיכשהו לא הושמדו בבקרת האיכות והגיעו בדרך לא דרך ל…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי (אולי לא חיפשתי טוב) אם כבר דנו בזה אז אל תבזבזו עלי זמן רק תפנו אותי לדיון אז בקיצור לוח טוב עם הרבה פיטצ'רים ואפשרויות OC טובות אני מתכוון לקחת איתו זיכרונות 333 ולהעלות ל 366 תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ישן עם 2GB RAM DDR2 ואני מריץ ווינדוס 7 שעובד ממש באיטיות. הבנתי שכדי שהכל יעבוד יותר מהר צריך להוסיף זיכרון של לפחות 2GB. אין לי מושג מה אני אמור לקנות/לבקש בחנות ולכן אני פה כדי שתעזרו לי. הנתונים של המחשב לפי CPU-Z: מעבד: Intel core 2 duo e4500 לוח אם: Gigabyte 945gcmx-s2 זיכרון: Kingston 1024MB X2 DDR2 PC2-5300 (333MHz) אשמח לקבל עזרה בהקדם כי המצב הזה כבר בלתי נסבל. תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם, לוח האם במחשב שלי הוא B450M AORUS ELITE (rev. 1.x) של גי’גה בייט. גרסת הביוס הנוכחי היא f64c, והחלטתי לעדכן לגרסה החדשה ביותר (f68d). את קובץ העדכון הורדתי מכאן - B450M AORUS ELITE (rev. 1.x) Sup...B450M AORUS ELITE (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGA...עשיתי שורה של נסיונות, גם דרך Q-flash וגם באמצעות תוכנת עדכון הביוס של ג’יגה-בייט. בין הפעולות שעשיתי: פרמוט כונן DOC חיצוני בתצורת FAT32. שחזור הגדרות ברירת המחדל של הביוס הנוכחי. עדכון הדרייבר של ערכת השבבים. על אף ביצוע הפעולות הר”מ, כל הנסיונות כשלו, ואליהן התלוו הודעות השגיאה שלהלן: bios id check error bios part number is incorrect הרשת לא סיפקה לי פתרונות. האם יתכן שיש בעיה פיזית בביוס שמונעת א…
-
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלוש שאלות ממוקדות וחשובות - 1- מעבד Phenom X3 710 - האם שווה להוסיף 110שח ל720? אני לא מתכנן על OC כבד בכל מקרה, ואין לי כסף לקירור... 2- אני לא צריך כרטיס מסך בינתיים לפחות חצי שנה/שנה, לכן אני מתכנן על לוח 780G - אבל למיטב הבנתי אי אפשר יהיה לפתוח את הליבה הנוספת. חוץ מענייני הליבה הנוספת, האם יש יתרון מובהק כלשהוא ללוח 790?? האם השילוב הזה עם 780G לא יהיה מנוצל במלואו?? אני מבין שOC אפשר יהיה לעשות גם עם 780G. פשוט לוחות 790 ממש יקרים או שלא מכילים כרטיס מסך מובנה... 3- זכרונות - להשקיע ב1066MHZ? או שעדיף לקחת800MHZ עם תזמונים טובים יותר? אני מתעניין בלוח - GIGABYTE MA780G-UD3H AM2+, AM3, 780G, DDR2 1200+, VGA ATI HD3200, HDMI
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כי באתר שלהם לא רשום שהוא לא תומך במרובעי ליבה פשוט רשום שלגבי מרובעי ליבה הוא על under testing.. 1.אז יש מצב שהלוח GA 945P יתמוך במרובעי ליבה בביוס הבא? כאילו מישהו יודע אם מתוכנן משהו כזה.. או אם כבר יודעים שהוא לא יתמוך או משהו.. ולגבי ה965P שתומך במרובעי ליבה.. 2.יש מצב שיתמוך במהירות 1333MHZ בביוס הבא? או שדברים כאלה לא יוכלו לשנות בביוסים?
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מעבד, לוח אם, זכרונות, וכרטיס מסך. עוד חודש אני נוסע לכמה ימים לניו-יורק ווושינגטון DC. האם כדאי לי לקנות שם? האם המחירים יהיו זולים משמעותית במידה כזו שכדאי לי להסתכן ושלא יהיה לי אחריות בארץ? תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריך דרייברים ללוח-אם שאני לא מצליח למצוא ברשת. על-פניו זה נראה כמו לוח של MSI (למרות שהמקום היחיד שזה רשום הוא גוף הקירור של הצ'יפסט). הדבר היחיד שרשום על הלוח זה N1996.. תמונות שמצאתי ברשת לא ממש תאמו ללוח (בעל שלושה סלוטים לזיכרון - שניים צמודים ועוד אחד לידם). איפה אפשר למצוא ת'לוח הזה?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב למשתמשי הפורום,אני היום התכוונתי לפרמט את המחשב שלי בגלל כמה בעיות מעצבנות ובגלל שאני רוצה להתקין את הווינדווס 64 ביט אבל נתקלתי בבעיה כי אני רוצה לכוון בביוס שהמחשב שיקרא דרך כונן הפלופי ולא דרך הסידירום קודם בשביל להפעיל את הדיסקט איתחול ולפרמט את המחשב...אבל אני לא יודע את הסיסמא לביוס אולי אח שלי שם ושכח ששם סיסמא או שאני שמתי ושחכתי אבל זה לא משנה מי שכח כי זה לא יעזור לי לעבור את זה או להשיג את הסיסמא, שמעתי שיש אפשרות שאני מוציא בטריה מהלוח אם ואז הכל מתאפס כולל הסיסמא,אבל מה ההשלכות של זה ? והאם יש דרך אחרת לעבור את הסיסמא ? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מאוורר למעבד intel core i5 2320? יש כל כך הרבה דגמים שאני מחפש ואני לא יודע מה מתאים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני עומד לקנות מעבד Amd 64 3000 S939 ,זיכרון 1024 של A-Data ודיסק קשיח 80 גיגה של W.D , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 PCX אומר שזה תומך בPCI Express נכון? השאלה שלי היא איזה לוח אם הכי טוב במחיר של עד 850 שח אני יכול לקנות (שיהיה תואם ותומך בכרטיס מסך PCI-E). תודה מראש
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי (גרואטה רצינית שיש לי כבר 3 שנים) אז ככה MSI 6547 For Pen4 - 590 NIS Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache - 1185 NIS TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 - 636 NIS MSI G4 Ti4200-TD 64MB DDR - 1138 NIS TOTAL - 3550 NIS ב www.pandas.co.il שימו לב שהם היבואנים הרשמיים של MSI בארץ, דבר שמחזק את הבחירה ב MSI שדי שולטת בקניה הזו את הלוח אם אני יכול להחליף ב Epox EP-4SDA - 829 NIS אם זה קריטי. הבנתי שאוהבים את החברה הזאת פה. אני לא רוצה להוציא יותר על המחשב, אז Ti4600 לדוגמא לא ילך כאן. גם Ti4400 עולה הרבה יותר ממה שבחרתי אז מה אתם אומרים? התרשמתי מאד מהאנשים בפורום הזה, התגובה שלכם מאד חשובה לי. תודה רבה !!! 8) (אני לא מתכוון לקנות AMD אז בבקשה בלי …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש לגיימינג זכרונות:2*4gb 1600 sniper מעבד:i5 4670 כרטיס מסך:מתלבט בין r9 290 ל970gtx אני מתכנן לעשות oc ושתיהיה לי את האופציה בעתיד לעשות cf
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
E6300 מומהר ל3.0 GHZ מול ה +6000 X2 שראיתי שמוכרים ב1315
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין פנטיום 4 לפנטיו d ובכלל מה זה פנטיום d????
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אין הרבה פרטים אבל דוד שלי שעובד באינטל סיפר לי כמה דברים על סדרת המעבדים שיצאו בשנת 2009: ליבה:PENRIN ננו מטר:45 הליבה הזאת כבר בתהליחי פיתוח וזהו..חח הוא לא יכל להגיד לי יותר.. אני יודע משהו בקשר לסודיות החברה... טוב אז שיגיב רק מי שמענין אותו
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרי מהירות התדר כמעט אותו הדבר???
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-