כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אם אני לוקח כרטיס שיש לו VIDEO IN ומחבר עליו ממיר דיגטלי הבנתי שאפשר לראות טלויזיה במחשב השאלה שלי היא האם אפשר לראות גם בפול סקרין וגם כחלון קטן בצד ? (לא שניהם במקביל אלא האם אפשר לעשות את הדברים האלה )
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסך - viewsonic VG712s כרטיס מסך - fx5700 win xp pro sp2 הבעיה היא Artifacts או קווים מרצדים לאורך המסך מתרחשת רק בחיבור DVI ורק ברזולוציה 1280x1024@60Hz אין בעיה במסך או בכבל - נבדק במעבדת אומינתק ועבד חלק על FX5200 מה שהביא אותי למסקנה הבלתי נמנעת שהבעיה היא במחשב שלי - כרטיס/ הגדרות/באיוס / ? קרעתי את האם אמא של גוגל בחיפוש אחר פתרון והדבר היחידי שמצאתי היה : http://www.ati.com/support/infobase/3992.html שמתאר בדיוק את הבעיה אבל בכרטיס של ATI הרחקתי רמקולים/טלפונים/ספקי כח/ סדרתי מארז/ ניקתי בספרי לחץ מגעים התקנתי כמה פעמים את הדריוורים האחרונים של נווידיה/המסך כלום לא עוזר :'( הריצודים ממשיכים, פעם כמעט לא נראים ופעם בטרוף, החל משלב הדלקת המחשב ועד…
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי עובד תקין הכול סבבה מבחינת מעלות 40- 75 במשחק הכול על הנייר תקין רק שמתי לב שהוא מזהה את הכרטיס שלי PCIE 2.0 X16 אבל בפועל הוא עובד X1 אני משתגע למה ? ניסיתי הכול בביוס = הגדרות = כתוב X 16 ניסיתי אפילו לאפס את ההגדרות כלום לא עוזר , הסרתי דרייברים עידכנתי דרייברים כלום , הדבר היחיד שלא עשיתי זה להחליף כבל 6 פינים אבל קשה לי להאמין שזאת הבעיה זה ספק איכותי מאוד של סיסוניק . ב MSI AFTERBURNER הזזתי את התדר של הזיכרון OC אבל לא אישרתי את זה V וחשבתי שכל עוד אני לא מאשר את זה כלום לא יקרה ושהזזתי היה מסך לבן ורעש של נקישות כמו כונן קשיח HDD מכני , כיביתי את המחשב אולי זה בגלל זה ? הכול עובד תקין הכרטיס עובד הכול מעולה פשוט X1 לא 16 , יכול להיות שהחיישן שלי הכר…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה בקשר לחיבור שני מסכים למחשב. אחד המסכים מחובר ל GeForce 4 mx 440 ויש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם ( Intel D815EEA) מה שאני לא מצליח לעשות זה להפעיל את הכרטיס המובנה בלוח. האם אפשר בכלל לעשות זאת או לא? תודה מראש לכל המייעצים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נשרף לי מסך של LG..(מסך CRT). אני מעוניין לרכוש מסך חדש... רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בבחירת דגם וחברה שהכי טובים לצרכים שלי ולתקציב שלי. אוקיי, התקציב הוא נכון לכרגע 1500 ש"ח (אפשרות ל2000 מקסימום אבל עדיף שלא). צרכי המסך: - בעיקר עבודה ממושכת מול המסך (לא ברמה של מתכנתים שצריכים מסכים ממש טובים לעיניים אבל בכל זאת). - כמו כן, למשחקים...(כגון DOOM3 וכו'). - אם זה משנה, הכרטיס מסך שלי - רדאון 9800. מבחינת החברה שאני בוחר בה - אחריות חובה של 3 שנים לפחות. אשמח לעזרה . תודה רבה לעוזרים, המשך יום נעים ושבוע טוב!. עריכה: אם תוכלו לרשום מסך דק מומלץ, מסך שטוח מומלץ (גדול, כשהמסך שטוח ולא עגול).
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם יש איזשהו אתר בו אני יכול להשוות בין מעבדים גרפיים או בין כרטיסי מסך? הכוונה היא שאני אוכל לבחור שני מעבדים\כרטיסים, ושהאתר יראה לי את התכונות שלהם. בתור אחד שאינו מומחה בתחום אני רוצה מדי פעם להשוות את עוצמת המעבד הנוכחי שלי (שאת ביצועיו אני מכיר מהפרקטיקה) לכרטיסים חדשים, ומחפש דרך לעשות זאת. יש את האתר הבא שמאפשר לקבל את המידע שאני רוצה, אך רק בצורת תמונה, מה שמאוד לא נוח להשוואה. אני מניח שהוא עושה זאת כדי להקשות על העתקת המידע ממנו, אך זה מפריע לביצוע ההשוואה. http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=88&pgno=0
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי הצצה המוקדמת בתחילת החודש, מגיעה ההשקה הרשמית והחגיגית של כרטיס המסך החד ליבתי העוצמתי ביותר מבית NVIDIA מאז ומעולם - אך האם הוא באמת מצליח לעמוד בציפיות? לכתבה: http://hwzone.co.il/geforce-gtx-titan-x-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%a7-%d7%91%d7%96%d7%95%d7%92%d7%95%d7%aa/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדוגמה, לחבר שני מסכים ללוח אם 785G/H55 ושניים נוספים דרך כרטיס גרפי נפרד - בו זמנית? זה יאפשר עבודה עם 4 מסכים בו זמנית במחיר רצפה. אשמח לתשובה בדוקה, הכי טוב מבעל ניסיון עם קונפיגורציה דומה. מה המגבלות/דרישות של כזו קונפיגורציה, אם היא אפשרית בכלל? אם לא ניתן, האם ניתן לחבר שני כרטיסי מסך נפרדים ל-4 מסכים בו-זמנית (אחד בסלוט X16 והשני בסלוט X1)? אם גם זה לא אפשרי, מה כן אפשרי (במחיר שפוי, לא משהו מקצועי)? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי מסך חדש של מאג 786FD, לפני איזה חודש אח שלי עשה פרוייקט כזה להעלות את כל אלבומי התמונות שלנו למחשב ע"י סריקתם... אז הבחנו במשהו מוזר... אחרי הסריקה, התמונות נהיות צרות יותר(מה שגם מרזה ;D אבל זה לא קשור), בהתחלה חשבנו שזה בעיה בסורק, ואז הזזתי תמונה לפינה של המסך... והופ זה התרחב ללרוחב האמיתי(!!)... וזה ממש ממש מעצבן! אני משחק FPSים וזה עושה לי כאב ראש... כל פעם שאני מסתובב זה כזה כמו אפקט (fish eye) פעם לקחתי שני חלונות....שמתי אחד מעל השני ועשיתי אותם באותו הגודל בדיוק... אחד מיקמתח באמצע והשני בצד ימיו, לקחתי סרגל ומדדרי רוחב... זה שבאמצע היה4.5ס"מ וזה שמימין היה6.5ס"מ... מישהו יודע מה הבעיה? או היתה לו בעיה דונה? זה בעיה ספציפית שלי או כל מסכי מ…
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מה מבין שני הכרטיסים יותר חזק? אני יודע בבירור ש-295 עובר אותו בכיף אבל מה מבין שניהם יותר משתלם? המסך הוא 24 אינץ רוולציה 1080*1920
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
העלתי כבר דיון בנושא אבל אני לא מוצא אותו. מעלה שוב מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי במחשב המפרט של המחשב( מופיע בתמונה המצורפת ) הוא : מעבד AMD ATHLON 2 X2 250 3 GHZ DUAL CORE AM3 TRAY מאוורר למעבד arctic cooling alpine 7 pro cpu לוח אם GIgabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET 4 ג'גה זכרון פנימי הארד דיסק 1 טרה כרטיס מסך נוכחי Powercolor ATI Readon 5750 513 GDDT5 HDMI מארז קולר מאסטר אליט 310 ספק FSP 400W 60HCN האם הכרטיס הבא מתאים? בעלות של 50 דולר http://flash.newegg.com/product/N82E16814131682?SID=d3ad2e709e4611e5815db2f3be176dff0000&AID=10440897&PID=1225267…
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם עדיף לקנות את ה 9800SE אשר זמין עכשיו בגרסא הזאת: Power Color ATI Radeon 9800SE 128MB - TV-out - DVI או לחכות ל9600XT למיניהם? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מה ההבדל מבחינת ביצועים בין הGeForce 5600 256 mb ל radeon 9600 pro 128 mb ? אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים יותר טוב שמעתי גם שה5600 רועש. אם למישהו יש נסיון עם הכרטיס והרעש שירשום
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלומות! ;D אני צריך המלצה למסך CRT 17'' עד 1200 שקלים
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יהיו לי כבלים אנלוגיים ואני סה"כ רוצה צפייה בטלויזיה ללא "גמגומים" על מסך LCD. האם ממיר חיצוני עדיף ? -- ואני לא חושב שמישהו אי פעם דיבר על זה בפורום... - חיפשתי.
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אולי את הכרטיס מסך geforcr 6800 ultra או את x800xt PE כפי שאמרתם לכם בנושא הקודם שלי אז מה יחזיק לי יותר זמן עדיף כאילו לקחת את הכרטיס עם PIXER SHADER 3 לעכשיו אני לא יודע אם כדי אותו לתקופה הזאת בגלל שאני לא יודע מתי יצאו משחקים שעובדים על PIXER SHADER 3 או שעדיף את הכרטיס ATI עם ה PIXER SHADER 2 שהוא יחזיק בערך שנתיים שלוש עזרה בבקשה דעות עצות עזרה
-
יש לי r9800pro MSI 128mb 256 Bit , ה- Catalyst העדכני ביותר ומסך Mag 996 PF בן שנתיים. בימים האחרוני המסך נהיה מטושטש בניוחד במרכז ובצדדים יש מעין פסים כאל שנמתחים למרכז. בעיקרון המסך שלי יכול לרוץ על 1280X1024@85 Hz וב- 1600X1200 @ 75 Hz המסך שירת אותי נאמנה כבר שנתיים+, ושאני נמצא ב- 1024X768@85 Hz אין בעיות של פסים. אני רק רוצה לדעת עם טכנאי יוכל לתקן את זה? או שזאת בעיה בדרייברים (אמרו לי שזה אפשרי) או האם יש בכלל משהו שאוכל לעשות? וכמה שנים אחריות יש על מסכי MAG בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגיד אני קונה GF7600GT PCI-Express X 16 הוא יכול לסחוב BF2 ,f.e.a.r וfar cry ועוד כמה עם גרפיקה טובה על הגדרות גבוהות ורזולציה 1024 על 768 ? ועוד שני שאלות ;D: כמה נקודות הוא משיג ב3DMARK06? והוא יריץ משחקים שעומדים לצאת בקרוב אנלי 3 ועוד כמה?
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בנוסף מתי אמור להגיע לארץ הכרטיס של גיגהבייט 9500 PRO ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה לפני זמן מה ניסיתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי RADEON 1900XT 512MB. בוא נגיד שהניסיון לא עלה יפה והכרטיס מאז התחיל לעשות בעיות כדוגמת כל מיני אובייקטים ועיוותים בגרפיקה במהלך משחקים וכמה פיקסלים מהבהבים בהצגת סרטים. השאלה היא, האם ניתן להציל את הכרטיס מסך? (יש אולי מעבדה שמתמחה בתיקון דברים כאלה??) והאם בכלל שווה לתקן או שכדאי לקנות כרטיס חדש? אני חשבתי על הRADEON HD2600 PRO, חוץ מזה שהוא תומך DX10 האם הוא טוב יותר/משתווה ל1900XT? והאם תוכלו להמליץ על עוד כרטיסים טובים בסכום של 500-600 ש"ח? יום טוב!
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום רב! אילו הרכיבים של המחשב שלי: NVIDIA geforce 8800GTS 640 intel core 2 cpu 6600 2.40GHz זיכרון 2MB 667Mhz לוח אם Gigabyte GA945 משהו... אם זה קריטי תגידו לי ואתאמץ יותר לדעת מהו הדגם המדוייק... ובכן, השאיפה שלי היא לגרום למשחקים הכבדים לעבוד בצורה מהירה וחלקה יותר ברזולוציות הגבוהות. איך אני עושה את זה בצורה הטובה ביותר? האם ע"י המהרה של כרטיס המסך? זה אפשרי בכלל? אם כן, בהתייחס לשאר רכיבי המחשב שלי, זאת תהיה פעולה שתקנה יציבות במחשב? כל פיסת מידע תעזור לי מאוד, אני פשוט לא מבין בכלל בתחום ההמהרה... תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לרכוש מחשב חדש ויש לי דילמה קטנה עם הכ. מסך. שאלה ראשונה. 8600GT - האם שווה לרכוש את הכ. מסך הזה? אני לא גיימר רציני, במחשקים כבדים אני מוכן לשחק גם ב Medium אם צריך או משהו.. לא מחפש לשחק באיכות הכי גבוהה. עכשיו 8800GTS - 256mb vs 320mb הממ.. האם יש הבדל ענקי ביניהם והוא שווה את ה500 שקל? והאם אני באמת אצטרך אותו, כלומר שוב, לא גיימר כבד, אבל רוצה לשחק במשחקים כאשר אני אהיה בVISTA. והחברה אשר מייצרת את הכ. מסך ALBATRON, האם הכרטיסים שלה איכותיים או שווים למקום אחד שלא אציין בשמו? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני רואה בדיי הרבה מערכות מורכבות שמוכרים שמכניסי לשם את הכרטיס הזה... מה זה הכרטיס הזה? איך הוא מבחינת ביצועים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מה קורה ? אני צריך עזרה במציאת כרטיס מסך (או מערך של כרטסיי מסך ) שישמשו כמחשב מרכזי שלו יחוברו 10 מסכים, דרוש גם כוח איבוד סביר (כמובן שאני לא מתכנן להריץ על מסך באטלפילד אבל עדיין) יש מישהו כאן שמבין בתצורות כאלה? אולי מקור מידע כלשהו שאתם מכירים ? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך SAPPHIREHD-4850 512MB מהדגם הראשון שיצא רציתי לדעת האים כדאי לי להליף את כרטיס המסך הנ"ל לכרטיב חזק יותר אני משחק במישחקים כבדים כגון CRYSIS+WARHEAD COD4+5 FARCRY-2 ועוד רבים טובים על מסך 22"ברזולןציה של1680X1050 ואים כן איזה כרטיס ממולץ לרזולוציה זו בתקציב של עד 1000 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-