עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

הכרטיס מסך שלי עובד תקין הכול סבבה מבחינת מעלות 40- 75 במשחק הכול על הנייר תקין רק שמתי לב שהוא מזהה את הכרטיס שלי PCIE 2.0 X16 אבל בפועל הוא עובד X1 אני משתגע למה ? ניסיתי הכול בביוס = הגדרות = כתוב X 16 ניסיתי אפילו לאפס את ההגדרות כלום לא עוזר , הסרתי דרייברים עידכנתי דרייברים כלום ,

הדבר היחיד שלא עשיתי זה להחליף כבל 6 פינים אבל קשה לי להאמין שזאת הבעיה זה ספק איכותי מאוד של סיסוניק .

ב MSI AFTERBURNER הזזתי את התדר של הזיכרון OC אבל לא אישרתי את זה V וחשבתי שכל עוד אני לא מאשר את זה כלום לא יקרה ושהזזתי היה מסך לבן ורעש של נקישות כמו כונן קשיח HDD מכני , כיביתי את המחשב אולי זה בגלל זה ?

הכול עובד תקין הכרטיס עובד הכול מעולה פשוט X1 לא 16 , יכול להיות שהחיישן שלי הכרטיס נדפק / או דפוק ? או שפשוט הכרטיס נדפק

יכול להיות ש PCIE בלוח עצמו דפוק ? ובמקום 16 עובד 1 ? , יש לי עוד 2 PCIE אחד X4 והשני X8 אולי אני אעביר את זה לשם ?

נערך על-ידי iveco

פורסם

בדיונים הקודמים חיפשת איך לצרוב קושחה חדשה לכרטיס. אולי בגלל שהתעסקת עם זה?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

בדיונים הקודמים חיפשת איך לצרוב קושחה חדשה לכרטיס. אולי בגלל שהתעסקת עם זה?

לא צרבתי , יכול להיות שה PCIEX16 דפוק בלוח הזה ? חשבתי אולי להעביר את זה ל PCIEX8 על הלוח אם זה ישאר X1 זה בעיה בכרטיס , נראה לי ה OC שנגרם בטעות ב msi afrerburner דפק את הכרטיס אבל הכרטיס עובד מצויין מבחינת עבודה וטמפרטורות יכול להיות שהכרטיס מסך ננעל על X1 ? יש דבר כזה ?

ציטוט של edbedroom

אחד הדברים שאתה צריך לבדוק הוא אם ה-BIOS מעודכן לגרסה האחרונה.

יש לי גירסה F10 הגירסה הלפני אחרונה לפני BETA ששם זה UEF

לוח אם :

GA-Z68MA-D2H-B3 (rev. 1.0) Overv...
No image preview

GA-Z68MA-D2H-B3 (rev. 1.0) Overview | Motherboard - GIGAB...

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

image.png

זאת הגירסה האחרונה אבל BETA

image.png

נערך על-ידי iveco

פורסם

היה לי HD 5770 שהיה תקוע על תדרים במצב 2D במקום 3D. החלפתי לו קושחה וזה פתר את הבעיה.

לגבי ממשק ה-PCIE - תעבור עם מחק על החיבור כנראה שיש קורוזיה על הנחושת….

פורסם
  • מחבר

*** עידכון ***

לקחתי את הכרטיס העברתי אותו לסלוט אחר בלוח X8 ונחשו מה ? זה עבד X8 , רק בסלוט הספציפי הזה הוא תקוע על X1

אז לקחתי עוד כרטיס שמתי אותו על ה PCIE16 ואותו דבר זה נתקע על X1

הייתי צריך לקחת לנובו ישן מעפן שונא את המארזים שלהם העפתי משם את הספק שמתי סיסוניק , מארז סיוט בנוי לכרטיסים קטנים G210 / GT210 וה HD 5770 נכנס בקושי !

הפעלתי ונחשו ? X16 !!! PCIE 2.0 .

image.png

הלוח הקודם היה Z68 וזה Q65 ציפסט מעפן !

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

אני בשוק שאין במארז של הלנובו אפשרות לשים מאוורר מקדימה הזוי , יש רק מאוורר אחורי אפילו מאוורר צד אין

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים