כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך למחשב שלי (AGP*8): Innovision® GEFORCE 6800LE 256MB 256BIT או 6600GT. שניהם בטווח של 1000 ש"ח. מה מומלץ יותר?
-
- 7 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה כרטיס מבין אלו חזק יותר למטרות גיימינג (ואם זה משנה אז יש לי מסך 22 ואני אשחק בו ברזולוציה של 1680x1050) ??? וכמובן ששתי הכרטיסים PCI-E X16 ובעלי 512MB של זיכרון. ואם מסתבר שה-8800 לוקח פה בלי בעיה...אז: מי יותר חזק? HD 3850 או 8800GS 320MB G92 ?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס למשחקים וHD. המערכת: מעבד Q6600 לוח של ASUS (סורי לא אמר דגם) RAM 4 GB 800MHZ כרגע כרטיס של GIGABYTE GTS8800 640MB חושב לשדרג את הכרטיס מסך עד לסכום 2000 ש"ח. אופציות: GT8800 של ASUS ,הבנתי שיש דברים שהוא לא חזק מה GTS (גירסא 640MB),האם לדעתכם זה מצדיק שדרוג? כמובן ה GTS8800 של GIGABYTE נכנס בתקציב אבל הבנתי שהוא חזק ממש במעט מGT. האם קיים GTS חדש מ ASUS? הבנתי שתאריך ההשקה קרב ובא ויצאו גם גירסאות של 1 GB האם אז השדרוג ניהיה הרבה יותר משמעותי? נברתי בפורום לפני והתשובות די אמביולנטיות,כנראה בגלל שעד לפני שבועיים דברים לא היו בהירים מספיק. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כרגע המערכת שיש לי היא : A64 3000+ 1GB DDR 400 R9800P (יותר מזה אתם לא צריכים ניראה לי) אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך כי מבחר המישחקים שאני יכול להריץ מצתמצם לו. התקציב : 1000 - 1250 ש"ח גג. חשבתי ללכת על X1950PRO האם כדי באמת? או שאולי עדיף לחכות לDX10 ?
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי בעיה , בכל פעם שאני מריץ את 3dmark 2001 זה יוצא לי אחרי הבדיקה הראשנה\שניה... (עם הגי'פ) זה פשוט יוצא לווינדוס.. הכרטיס מסך שלי זה : Radeon9700 pro 128 זכרון : Winbond 512mb 400\3200 מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שזה בגלל שעשיתי אובר קלוק? , אם כן ,הנה הפרטים המלאים : Epox 8rda plus amd 1700 0.13 jiubh 0203 winbonb 512.... fsb 180 multi 12 =2160 cpu V : 1.75 agp V : stock 1.5 dimm : 2.9 memory : 5-3-2 cl2.0 למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? אם זה משהו באובר קלוק או באובר קלוק של הזכרונות? בעיית תוכנה? דרייבר? תודה מראש. נ.ב : עשיתי נעילה לכרטיס מסך , שיהיה על 67 מגה הרץ.. זכרונות על 100 אחוז.. ו fast write : בוטל.
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי בבית p3 800/133 עם 450 זיכרון וכרטיס tnt2. רציתי לקנות כרטיס חדש כדי להגיע לביצועים יותר גבוהים במשחקים - חשבתי על radeon 9200 או gf4 mx. איזה אתם ממליצים לי? (עד 400 ש"ח + -) *עדיף שיהיה עם קירור טוב כדי לעשות לו OC קטן..
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
המעבד הוא 2.6 וג'יגה ראם.. והאם המחשב יוכל להריץ משחקים ממש כבדים כמו : COD 2 , FEAR, TITAN QUEST,OBVILION
-
- 7 תגובות
- 503 צפיות
-
-
המ...מכרתי פחות או יותר את ה.מסך שהיה לי ב 350 שקל(לא eיבלתי עדיין כסף בגלל זה אני אומר פחות או יותר) עכשיו, אני תיכננתי ללכת על ה TI4200 של MSI שמוכרים ב....טוב אתם יודעים איפה, גם ככה יצנזרו את זה בכל אופן, המ....אתם אומרים לחזור בי במכירה(דבר קשה ביותר) או פשוט לקנות את הכרטיס? כי....לא שווה לחכות עוד חודשיים שלוש לסידרה החדשה של אנוידיאה? לא נראה לי שיש לי כ"כ ברירה.... ד.א. הכרטיס שאני מוכר הוא chaintech GF2 Ti ....
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, כמה שאלות.. 1. רציתי לדעת אילו כרטיסי מסך תומכים בטכנולוגיית הייבריד קרוספייר, איזה כרטיסי מסך משתלבים עם ערכת השבבים 780G ומנצלים את היכולות שלה? חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי.. מצאתי רק מידע על תמיכה בקרוספייר, אבל אני חושב שזה שונה מהייבריד קרוספייר 2. במידה וארצה לעשות OC ל780G, אני אצתרך להוסיף קירור? 3. זה אפשרי לעשות OC גם לערכת השבבים וגם לכרטיס הנוסף שעובד איתו בתצורה היברידית? 4. 780G + כרטיס נוסף, נאמר 3450, לאיזה כרטיס מסך של NVIDIA ניתן להשוות את הביצועים של השילוב? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי, הוא עובד סבבה אבל כבר לא מריץ משחקים חדשים במלא המרץ רציתי להתייעץ איתכם בקשר לכרטיס ספציפי והאם הוא יבוא לידי ביטוי עם המסך הנוכחי שלי והאם הספק הנוכחי יסחוב אותו. המסך שלי הוא dell 2209wa הכרטיס מסך הנוכחי הוא GTX260 הספק כוח Enermax 430 אני חושב על ה GTX 660 כתחליף האם לדעתכם הוא עומד בקריטריונים שהצבתי?
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך לשדרג את כרטיס המסך שלי בגלל שהתחלתי להשתמש ב SketchUp והעבודה נתקעת לי. המפרט הנוכחי: Intel® Core™ i5-6400 2.7GHz Gigabyte H110M-S2PV Kingston 8GB DDR3 Nvidia GeForce GT730 1GB אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה 32bit והכרטיס מסך שלי nvidia GeForce 8500 GT. נכנסתי לאתר של NVIDIA ועשיתי: Automatically find drivers for my NVIDIA products. זה אכן מצא לי עדכון, אך כאשר ניסיתי להתקין את העדכון זה רשם לי שהוא לא תואם את המערכת שלי. http://eliad.org/viewer.php?id=1223365539.jpg מה עושים? בתודה מראש YARI21.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: pentium dual-core e5200 2.5 ghz 2 GB זיכרון ספק של NZXT, PF400 400 וואט אני רוצה כרטיס מסך שהמשחק 6 call of duty ירוץ איתו חלק. התקציב שלי הוא נכון לכרגע 300 ש"ח. איזה כרטיס מסך מומלץ לתקציב זה? שאלה נוספת: אם התקציב יהיה 500 ש"ח, איזה כרטיס מומלץ במחיר זה? והאם בכלל שווה להשקיע את ה-500 ולא פשוט להסתפק בתקציב הקיים למשחקים של היום (עם דגש על COD6) תודה.
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היה לי כרטיס 7800 ג'י טי .. הוא היה מגיע לטמפרטורות גבוהות של 80 + מעלות.. לכן החלטתי שאני רוצה לשים עליו קירור של אקסלרו x1.. הלכתי לחנות ksp ואחד מהטכנאים שם לי את הקירור הנ"ל.. שחחזרתי לבייתי גיליתי שאין צג במחשב , המחשב נדלק אך ללא צג , ולא רואים כלום במסך.. למחרת הלכתי אל הטכנאי שהוסיף לי את המאוור ואמרתי לו את הבעיה , המחשב כבר אצלהם חודש +- והיה לי איתם הרבה וויכוחים ובעיות , הייתי ממש עצבני , עד שהשתגעתי כבר ולא התקשרתי אליהם איזה שבוע , היום הוא התקשר אלי ואמר לי שהוא שם לי כרטיס חדש של 7900 gt של אסוס .. הוא הרבה יותר חזק מהכרטיס שהיה לי 7800 או +- אותו הדבר?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה FX 5900 XT 128MB DDR 256BIT אני מעוניין לקנות אותו אני מביא אותו ב 960 שח של גיגהבייט השאלה היא האם הוא שווה את המחיר? ואולי יש כרטיסים טובים ממנו במחיר הזה? לא ר9800 פרו בבקשה אני מת לאחד אבל זה עוד 500 שח וגם ככה אני מגרד 960 שח בלחץ!!!!! וגם מסתבר שלא 6600GT כי גם הוא יקר
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הזה, ולא רשום עליו שום יצרן... באמצעות גיגול הרצף D33009 (ליד החץ במעגל המוזר הזה), הגעתי ללינק להורדת דרייברים של nvidia. אני חושד שהוא הגיע עם לוח האם תוצרת אלבטרון, כיוון שגם ללוח יש רצף דומה (במקרה הזה D33282) ליד חץ זהה, וגם זה הוביל אותי לדרייברים דומים. מישהו יכול למצוא לי נתונים כלשהם? עריכה: התמונה יצאה קצת... גדולה. אני יכול להעיף אותה ולהקטין אם צריך.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני פשוט רוצה להיות בטוח, יש לי רדאון9700 פרו של ג'יגהבייט לפני כמה זמן המאוורר שלו התחיל לשבות משום מה, ואני לא שמתי לב שהוא לא פועל (לא בדקתי) פתאום אני מתחיל לראות שהdesktop מתחרפן לי ובמשחקים זה הרבה יותר גרוע, רואים פוליגונים ענקיים יוצאים ממרכז המסך. אקיצר עכשיו אילתרתי איזה מאוורר בשבילו (80 מילימטר, מאוורר די גדול חיברתי לו בעזרת ברגים, עכשיו הוא ממש קריר) והוא עדיין עושה בעיות, אני רוצה לדעת אם זה משהו בלתי הפיך, שנגעתי בחתיכת מתכת של הheat sink הוא היה רותח פעם (הייתי טמבל שלא לקחתי את זה ברצינות אז) בקיצור, אם יש לכם עצות מה לעשות או להמליץ לי על כרטיס מסך חדש אני אשמח (חשבתי על Sapphire ATI Radeon 9800Pro 256MB 256bit ב1300 שקל ככה, משהו לא יקר אבל טוב) ד"א ל…
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי, אני לקראת בחירה סופית של מפרט מחשב למשחקים ( לא בשבילי ). אני בהתלבטות קשה בקשר אם לקחת מערך SLI משובח ( אתם כבר יכולים להניח איזה ) או כרטסי בודד חזק ( שלבדו הוא חלש יותר ) שיצא זול בלא קצת. הייתי רוצה לדעת עם בד"כ המשחקים החדשים שיוצאים ( ושיצאו אם אפשר ) מגיעים בגרסה הרשמית של המכירה עם תמיכה במערכי SLI או שבד"כ יש צורך להוריד פאץ' או עדכון כלשהו כדי שהמשחק יתמוך וינצל את שני כרטיסי המסך ולא יראה בהם כאחד רגיל? תודה מראש, יובל
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות כרטיס טלוויזיה בסכום של 200-400 ש"ח.יצא לי לראות כמה כרטיסים טובים ויש לי שאלה בנוגע לחיבור שלהם.כדי לחבר כרטיס טלוויזיה למחשב אני צריך לחבר את הקבל הקווקסלי(כבל של כבלים לבן עבה עם סיכה בסוף)לכרטיס מסך וזהו או שאני צריך לחבר עוד משהו?אם כן אז היציאות האלו קיימות בכל הטלוויזיות כי שלי קצת ישנה בת 4-5 שנים של sony בגודל 29". תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
:'( שיחקתי לי בשקט כמה שנים טובות בלי שום בעיות ובלי שום שינוי הגדרות ופתאום בזמן שאני משחק ב- CS 1.6 המשחק מתחיל להבהב ו"להשתגע" ריבועים, משולשים וכל מיני צורות מבולגנות מופיעות על המשחק והוא פשוט קורס. חשבתי שהבעיה היא רק במשחק הזה... התקנתי משחק נוסף אותה בעיה... עוד משחק אותה בעיה, שום משחק לא עובד. עשיתי בדיקה ב- DXDIAG ובטסטים של Direct3D גם כן הופיעו המשולשים וצורות המשונות אבל המחשב לא כתב שיש שגיאה כלשהי והטסט פשוט ניתקע אבל לא אמר שיש שגיאה כלשהיא. ניסיתי הכל, מחקתי את הדרייבר והתקנתי שוב, הורדתי את העידכונים הכי חדשים, עשיתי הכל ועדיין לא עובד. אז למה זה קרה לא נגעתי בשום הגדרות מזה למה למה? הכרטיס מסך שלי: NVIDIA GeForce4 MX 440 תודה...
-
- 7 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני לא גיימר אבל רוצה כרטיס מסך מסדרת 2000.אני רואה הרבה סרטים ורוצה להכנס לעולם המשחקים.ראיתי את ההבדלים בין 2900 ל 2600.אבל ל2600 יש תת סדרה של ספיר עם הבדלי זיכרון וXT.מה מומלץ וזה נע בין 830 ל1250. אשמח לעצות. בבקשה הקישור לעמוד של הכרטיסים http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_618_1244_2489 למרות שאני עושה חושבים אנוידיה נותנת כרטיסים במחיר דומה עם יותר זיכרון... התקציב הוא עד 1500.
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול את ה6800 של אמ אס אי, אבל כשאני מפעיל את המחשב, יש לי על המסך כל מיני צבעים וצורות...וגם שאני מנסה להתקין את בדרייבר זה כותב לי שזה לא עבר את הלוגו של ווינדוס או משהו כזה....בבקשה תעזרו....אני מייואש... :'( :'(
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם ABIT Readon 9600XT. לאחרונה הוא התחיל להשמיע רעשים נוראיים מהמאוורר (של הכרטיס). השאלה היא מה באפשרותי לעשות. לפרק אותו? לנקות/להחליף/לשמן מאוורר? להחליף כרטיס קומפלט?. תודה
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים Albatron 6600u, המוכר, כמובן, הציע לוח תומך SLI וכרטיסים תואמים אבל התקמצנתי... במקרה נתקלתי במבחן לכרטיס וכתוב שהוא תומך SLI!! מישהו מאשר? מה שצריך (בבוא הזמן) זה לקנות לוח מתאים ועוד אחד כזה (אם יהיה)? האם יתמוך בכרטיס אחר ובזה יחד? לא מבין בזה כלום... דרך אגב.. איך הכרטיס יחסית? אני די מרוצה... פשוט מחפש אישור המבחן היה אוהד ביותר... תודה
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-