עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכם משתמשי פורום יקרים, כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות לא מזמן ואני חושב על להחליפו באחר המפקד של כרגע הוא : intel core2duo e8500 3.16ghz 4gb זכרון Radeon 4870hd לא בטוח לגבי הלוח אם gigabyte ga משהו, והספק הוא 550w של coolermaster אני מעוניין במשהו שיעביר לי עוד שנה וחצי עם המחשב, תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Talkman,

שלום לכם אנשי הפורום יקרים!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך וכבר הרבה זמן, שאני בודק את הנושא. ולאחרונה גיליתי, שנפלו לידי עוד מספר שקלים אשר יאפשרו לי לרכוש את הRadeon 9800NP כמובן, שתחילה התלהבתי, אבל... אז נוצרה בעיה מכיוון, שאני מאותם האנשים, שלא קונה בראש שקט כי זה נרא דגם חדש והוא אמור לעבוד יותר טוב (כביכול יותר טוב מה radeon 9700NP). אני אוהב לראות עובדות המוצקות אשר מראות מה הכרטיס באמת יכול ולא רק עובדות על הנייר. ולכן התחלתי לחפש באינטרנט סקירות והשוואות ביצועים בין הרדאון 9800NP לבין רדאון 9700NP לבין רדאון 9500PRO, אך לצערי לא הצלחתי למצוא סקירה או יותר נכון השוואת ביצועים אשר כוללת את הראדאון 9800NP. וכאן החלטתי לפנות אליכם אנשי פורום נכבדים, ולשאול אותכם אם נת…

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  3. נפטר לי הכרטיס מסך Evga Geforce8800GTS KO 640mb edition שהיה בבבבן זונה סחב את קולאוף דיוטי נלאק אופס חלק באיכות הכי גבוהה, אבל קריסיס 2 היה לו קשה ואאלץ לקנות כרטיס מסך חדש מחנות כלשהי בבאר שבע כנראה קי אס פי, צריך את הכרטיס הכי טוב למשחקים.. המחשב שיש לי מופיע בחתימה, עם הזמן ישתדרג.. תקציב 700-1100 הכי חזק בתקציב.. דרוש יציאות HDMI 2XDVI או HDMI DVI VGA תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by DeadHunt,

איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי במחיר של עד 1200 +- ש"ח אני שמתי העיין על זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7300 וגם על זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7079 יש לשני הכרטיסים אפשרות ל OC בעתיד?

• 11 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by DarkSight,

שלוםםםם! רציתי לשאול בשביל חבר שאלה יש לי מעבד amd athlon 64 Dual Core 3800+ ג'יגה זכרון של GEIL בורד DFI Lanparty Ultra-D כרטיס Ati X1900Xt האם הגיוני שאני מריץ quake4 על הגדרות High ברזולוציה 1024X768 עם חצי פילטרים ומקבל כ50-60 FPS? במידה ואני שם הגדרות Ultra - המשחק אפילו מקרטע לפעמים. ציון ה3DMARK שלי ברזולוציה 1024X768 עם חצי פילטרים (AA -4 AF-8 ) הוא 6350! האם זה הגיוני? אני מקבל בערך חצי מהביצועים שאני אמור לקבל כמו כן - הנחתי שאולי הבעיה היא בזכרון. הרצתי Memtest ונראה כי הכל תקין. רעיונות? תודה

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by ultraircraft,

שום כולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש התקציב הוא בערך 1700 +-100 שקל הציעו לי את HD7950 3GB לא משנה מה המפרט שלי כי אני מתכוון להחליף את כול המחשב עם מעבד לוח אם וזיכרון פשוט עם יש משהו שעדיף אליו מבית NVIDIA בטווח מחירים הזה? תודה לעוזרים =]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום רב, אשמח לעזרתכם במציאת פתרון לפיצול וידאו. לאחרונה רכשתי שמונה טאבלטים מסוג ONYX BOOX MAX 2. עוד פרטים על הטאבלט כאן: https://onyxboox.com/boox_max2. אני מעוניין להציב אותם אחד על יד השני, 2X4, על מנת ליצור מסך אחד גדול. לטאבלטים יש מצב מוניטור משמע אפשר להוציא מהם כבל HDMI ולהקרין וידאו. לטובת פיצול הוידאו בצורה טובה על שמונת המסכים (המטרה שכל אחד יציג 1/8 מהסרטון) רכשתי מפצל וידאו: https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HDMI-4K-S8&lang=heb&cart= הוא לא עבד, הטאבלטים לא הצליחו לקבל ממנו את הוידאו. אותו דבר קרה גם עם המפצל הזה: https://www.aliexpress.com/item/4000345300732.html?src=google אני …

8. Started by the kon,

שלום אני קונה מחשב חדש ויש לי בסביבות ה2000 ש"ח לקנות כרטיס מסך בטכנו' הPCIE איזה כדאי לי לקחת? תודה

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by ofirdamr,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתאילנד, מישהו יכול להמליץ לי? כרגע יש לי GFORCE4MX והוא בסדר אבל יש משחקים שאני לא יכול לשחק איתו הורדתי לדוגמא את CALL OF DUTY2 והוא לא עולה אצלי. ועוד שאלה, יש לי לוח אם של ASUS P4S8X-X, האם הוא יהיה טוב לכרטיס המסך? מה צריך שיהיה בו?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. התקנתי את התוכנה OCCT כדי להריץ קצת בנצ'מרק ו כאשר הגעתי לכרטיס מסך היתה קצת בעיה. הרזולוציה 1608X1050 @ 60 HZ SHADER COMPLEXITY 6 אחרי 3 דקות ה GPU הגיע ל 94 מעלות וכביתי את הטסט בכדי לא לשרוף אותו. הבעיה היא שלא שמעתי שהכרטיס מעלה את ה FAN RPM מה שמעוד מוזר. אני משתמש ב 190.07 העדכני ביותר... (DRIVER) מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך לעזור לי?

11. Started by Ibrow-Now,

SONY G420. בגלל שIIYAMA 454 PRO סופג ביקורות דיי רעות, חוץ מזה למי יש כח לשנות מצב (טקסט, תמונה, וידאו) כל שניה? דוגמא: "You dont really need resolution support above 1,600x1,200 on a 19in monitor, but when that level of detail isnt enough, the 85Hz refresh rate at 1,920x1,440 makes this screen almost unique. The Iiyama has plenty to offer, but for the everyday user looking for value for money and first-class picture quality, the CTX and LG models just inch ahead." למשל..... ממש ירדו עליו.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. *איזה כרטיס עדיף מבחינת ביצועים? *איזה כרטיס צורך יותר הספק? *איזה כרטיס עדיף מבחינת יחס עלות/תועלת? PALIT 7300GT SONIC 256MB GDDR3 שעולה 210 ש"ח או PALIT 2400XT SONIC 256MB DDR3 שעולה 250 ש"ח *ודרך אגב מישהו כאן התקשר לSkypc ושאל אודות הX1650XT PRO EDITION GAMER? האם המוצר במלאי? מתי הוא אמור להגיע אם בכלל? *מה ההבדלים בביצועים בין ה2400XT חHD3450? מי עדיף מבחינת תכני HD? *האם גן ה2400XT SONIC וגם ה7300GT SONIC דורשים ספק כח FSP 400PNR לדוגמא או אפשר להסתפק ב350PNR (יחד עם E2160)

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by soundf,

שלום בשבוע הקרוב אני הולך לקנות מחשב מtms המחשב יהיה במפרט הבא : שאותו אין לשנות מכיוון שהוא מותאם להאקינטוש ,וצריך להיות שקט במיוחד לאור העובדה שהוא כמה מטרים ממני דלוק רוב הזמן בחדר שינה Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray 1140₪ Fractal Design Define R4 - Black + Seasonic X-660W - בקניית מחשב חדש בלבד 999₪ Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 305₪ Gigabyte GA-Z77-DS3H 587₪ Scythe MUGEN 3 REV B 224₪ בנוסף יש כרטיס רשת pci , הרדיסק 500gb וssd אינטל 330 שפה בקנייה קבוצתית בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת אני רואה יש כל מיני כרטיסי מסך בטיאמאס שהם במחירים מיוחדים למי שקונה מחשב חדש. עכשיו אני לא כזה לחוץ על לקנות כרטיס מסך מכיוו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ghoul23,

מה דעתכם על הכ.מסך הזה? ב2600 שקל ואם מישהו יודע מה TH מציין בדגם :

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by pringles,

שלום חברים אני צריך המלצה לכ.מסך שיתאים לי לשחק על רזולוציה 1680X1050 פילטרים וכאלה פחות משנה תקציב גג 900 איך הכרטיס הזה? http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=420

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  16. היי, מקווה שזה המקום הנכון, נראה לי הכי הגיוני. בכל אופן, נתקלתי בבעיה מאוד מתסכלת (לא קרה בעבר) כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר של הכ.מסך הנ"ל. אופן ההתקנה זהה לכל הפעמים שעדכנתי את הדרייבר: מבצע Uninstall רגיל דרך הוינדוס > המחשב מאתחל > עולה ב Safe Mode > מוחק את כל השאר בעזרת Driver Sweeper > מתקין את הדרייבר החדש לאחר איתחול. אך הפעם שניסיתי להתקין, ההתקנה התחילה כרגיל ובסוף קיבלתי הודעה: installation complete warnings occurred during installation http://imageshack.us/photo/my-images/812/errorff.jpg בפועל לא הותקן הדרייבר, ולא הופיעה שום הודעה לגבי איזושהיא בעיה ב Log. בהתחלה ניסיתי דרך ה Downloder של האתר של AMD שעושה Detect ומוריד את הגירסה העדכנית. …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by nadav275,

מה הסיכויים שהוא ייפתח? ואילו חברות מומלצות לצורך כך?? (חרוז גם יצא לי תפוז ) ומה אתם אומרים על כרטיס כזה של חברת chaintech הכולל ViVo?

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  18. שלום ברצוני לרכוש את ה9600GT של LEADTEK http://www.skypc.co.il/pl_product~LV470~8~0.htm# תסתכלו על המפרט בצד ימין. מעבד ישן, ויש את ה1950PRO שעבד בסדר אבל אני רוצה שיפור ואין לי כסף למחשב חדש. יש לי 700 שקל. השאלה שלי היא האם זה יהווה שיפור הכרטיס הזה ובכמה? האם הצוואר בקבוק ממש ממש יגביל את הכרטיס? אני קונה עוד יומיים גם עוד גיגה זיכרון. ושוב אני שואל האם השיפור בביצועים(עזבו את קרייסיס) יהיה משמעותי ושווה ת650 שקל. תודה רבה ושבת שלום.

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  19. הלו! תקשיבו בעוד כמה ימים אני טס לארצות הברית וקונה מNEWEgg כרטיס מסך, עכשיו: אני רוצה לקנות 9800 פרו אבל אני לא יודע מה יותר כדי אולי שם זה אחרת מפה והמאפיינים של הכרטיס אחרים אז בכל זאת הבאתי פה את ההגדרות 9800 פרו 128MB 256BIT SAPPHIRH Chipset/Core Speed: ATI RADEON 9800PRO/380MHz Memory/Effective Speed: 128MB DDR/680MHz BUS: AGP 4X/8X Ports: VGA Out(15 Pin D-Sub)+TV-Out(S-Video Out)+DVI Connector Support 3D API: DirectX®9, OpenGL®2.0 Cable/Accessories: 3 Cables, VGA via DVI Adapter, Composite via S-Video Adpater, 4 CD Max Resolution@32bit Color: 2048X1536@85Hz 9800 פרו של MSI 256BIT 128MB Chipset/Core Speed: ATI Radeon 9800 Pro/378MHz Memory/Effective Speed: 128MB DDR…

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by nitayc1,

שלום. רציתי המלצה לכרטיסי מסך בסכום שבין ה500 עד 700 שקל. המסך שלי הוא 19' רחב - רזולוזיה 1440*900 הסתכלתי בנעוץ של הכרטיסי מסך המומלצים ולפי מה שראיתי הכי מתאים היה ה4850. תכלס אני מעוניין לקנות כרטיס של חברת ג'יגבייט, ראיתי כרטיסים של PALIT או Innovision עם צ'יפ יותר מתקדם ובאותו מחיר, האם כדאי לקנות את החברות האלה? אשמח לעזרה תודה 8)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Bigotry,

אהלן חבר'ה! אני בטוח ששאלו פה כבר מיליון פעם ואתם בטח מתעייפים כבר אבל: אני זקוק לכרטיס חדש וחזק, עד 1500 ש"ח בערך. המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: MSI 915G Neo2 מעבד: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz זיכרון ראם: 2GB חשבתי על ה Nvidia GeForce 7950GT בעיקר, ופחות על ה 8800 כי הם יקרים מאד... השאלות הן: 1. האם כדאי לקנות עכשיו את הכרטיס או שבקרוב הולכים לרדת המחירים משמעותית ושווה לחכות ולקנות את ה8800 בבמחיר דומה או את ה 7950 במחיר נמוך יותר? 2. איזה כרטיס יתאים לי יותר? תוצרת Leadtek או gigabyte, או משהו אחר? 3. האם כדאי ללכת בכלל על משהו מהכרטיסים של ATI באותו המחיר בערך? מחכה לתשובה, תודה רבה מראש (: [br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 12:02:44 שכחתי להזכיר שמדובר על PCI EXPRE…

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  22. יש מצב לירידת מחיר של HD4870 בשבוע שבועיים הקרובים או לקנות עכשיו?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by DXT,

אני עומד לקנות את הכרטיס הנ"ל (500 ש"ח ;D) ורציתי לדעת אם הוא טוב ל OC והאם צריך להחליף את הקירור שבא איתו. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by User_Name,

1) באתר נאמר שלכרטיס הזה יש בעיה עם ה AGPx8 שלו. האם זה נכון? 2) הלוח אם שלי תומך בAGPx2\4, האם הכרטיס יכול לעבוד בAGPx8? 3) יש לי מעבד P4 1700Mhz, האם לכרטיס יהיה בעיה להריץ משחקים באופן חלק? 4) ראיתי בחניות מסוימות את הכרטיס, הכי זול שראיתי הוא הכרטיס של ATI, שמחירו 2280 ש"ח. יש הבדל בביצועים בכרטיס זה של חברות אחרות כמו Hercules או Gigabyte? מחירו של Hercules הוא 2700 ש"ח !!! 5) האם אתם מרוצים מהכרטיס, דרייברים ומשחקים שעובדים עליו? בבקשה ענו לי כי אני רוצה לקנות אותו וברור לי שלא יגידו לי בחנות אם יש לו בעיות/ מגרעות. תודה מראש, שלומי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.