עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם אני אחרי פירמוט ואני לא מליח לעדכן תכרטיס מסך. יש לי 2 כרטיסים של AMD 6850. היום לחצתי על על העידכון שלו והוא עידכן לי פירמטתי שוב את המחשב ופתאום הוא אומר לי להכנס לאתר נכנסתי לאתר הורדתי תעידכון והתקנתי אותו ואז הוא חסם לי תכרטיס מסך איך אני מחזיר את זה שהעידכונים שאני מוריד דרך ההגדרות יעבדו ואני לא יצטרך להכנס לאתר? עשיתי כבר דבר כזה עשיתי לו הסר והתקנתי אותו שוב מהדיסק אני נכנס להגדרות ולא עובד הוא מבקש מימני ללכת שוב לאתר. עוד בעייה שצצה לה לפני שבועים לפני שפירמטתי בכלל. בהגדרות של הכרטיס מסך איפה הקרוס פייר יש לך להגביר את המאוורר עד הסוף אז שאני מגביר המאוורר עושה רעש ממש. הקטע הוא ששום כבל לא נוגע בו והמארז זז רק 4 פעמים מהמקום שלו והוא עזה תרעש ליפני…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי, אחרי כל ריסטארט הרזולוציה של המסך שלי יורדת ל1600X1024, ואני צריך להעלות אותה ידנית ל1680X1050. התופעה הזו החלה לפני שבוע וחצי בערך. דרייברים גרסא 190.38 למישהו יש מושג איך מסדרים את זה?

3. כרגע אין תמונות. אבל האריזה והמוצר חבל על הזמן איכותי ביותר. חייב לציין שהחנות TMS שלחה את המוצר בצורה יפה מאוד עטופה כמו אוצר .שלזה אני לא רגיל מחנויות אחרות . רציתי לשאול הרי הכרטיס בא כבר עם OC מכובד האם אפשר לעשות עוד OC למוצר בקלות בגלל הקירור המצוין שלו? או שעדיף לא לגעת. עוד שאלה אני יתן כאן תמונה לגבי ההגדרות של הגרפיקה זה בסדר מה שעשיתי? פשוט רגיל לATI . הAA 16Q זה נראה לי הרבה מידי. אם זה אני מסתדר .אבל יש שם כמה דברים של ON או OFF עשיתי הכל לON המעלות של הכרטיס מנוחה 40 42 ומאמץ שיחקתי איזה 5 דקות היה 44 45 מעלות . המאוורר לא עובד יותר חזק נראה לי בזמן משחק [כמו שאמרו כאן בפורום שיש בעיה עם הדרייבר] אבל יש לי תוכנה שאפשר לשחק במאוורר אם הייתי שם על 100 אחוז בטח…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  4. החלפתי את הGF6600 ב X1950PRO הבעיה היא שמשחקים כמו NFSC ו FEAR בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה 1024-768 מקרטעים, המחשק רץ חלק אבל כל כמה שניות הוא נתקע לרגע, כאילו הוא טוען משהו, הבעיה נעלמת רק אם אני מוריד את ההגדרות בצורה משמעותית. יכול להיות שזה הכרטיס מסך או שזה אולי המעבד?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל טוב רק עכשיו איך אני מחבר גם את האודיו?? הוידאו פועל ואת האודיו אני שומע מהחדר... תודה מראש, אליאב.

• 7 תגובות
    • 506 צפיות
  6. שלום לכל חברי הפורום . אז כמו שכתוב בכותרת , אני צריך המלצה לכ. מסך חדש עבור משחקים שמעניינים אותי , כגון - BATMAN החדש , GTA 5 והכי חשוב ה-WITCHER III . אני משער שהכרטיס הנוכחי שלי כבר ממש לא יסחוב את המשחקים האלו עם הגדרות טובות , נכון ? , כי הכרטיס הוא HD 6970 ועוד עם קירור רפרנס . אוקיי , עכשיו למפרט שלי ולתקציב שלי , ובהמשך עוד שאלות : i5 2500K Asus P8Z68 Deluxe/GEN3 G.Skill 8GB , 4GBx2 1600 Corsair HX 850Watt 80+ Silver AMD Radeon Sapphire HD 6970 2GB GDDR5 , שאותו אני חושב להחליף . SSD Crucial M550 512GB התקציב שלי לכ. מסך חדש כעקרון גמיש , הכל תלוי על סמך המידע וההמלצות שאתם תתנו לי , זה יכול להיות גם כרטיס ב-2000 ש''ח שפשוט מה שיש היום בשוק הכי משתלם , …

7. במשחק Max Payne 3 פתאום הAA ואולי גם הצלילת נראים על הפנים. וזה לא היה לפני כן. הכל התחיל שרציתי לשדרג לדרייבר החדש 301.42 אז לפני שמחקתי את הדריבר הפעלתי את התוכנה וסימנתי כל מה שקשור לנוודיה. אחר כך התקנתי את 301.42 . נכנסתי למשחק וזוועה. מחקתי את הדרייבר מלוח הבקרה והחזרתי לקודם (לפניו ) הבעיה נשארה. מחקתי את המשחק והחזרתי , לא עזר.הגדרות בדרריבר נשארו אותו דבר כמו שהיה תמיד אפילו נסיתי AA יותר גבוה אין הבדל בכלל. הנה תמונה קטע שנראה הכי גרוע.. בהמשך כבר יותר טוב. אבל בכלליות הAA נהיה שונה. מה אפשר לעשות? למחוק את הדרייבר ואז להשתמש בDriver Sweeper ? ואחריו שוב להתקין דרייבר חדש? תמונה 2 לפני הבעיה.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי את הכרטיס מסך הקיים 7800GTX כבר מספר לא קצר של שנים (מפרט מלא בחתימה) בקרוב הולך לצאת DIABLO 3 שרק לכבודו אני רוצה לשדרג - ויש לי שלושה חודשים לערך לחשוב ולשים קצת כסף בצד לכרטיס מסך חדש. אז הגיע הזמן לעשות את השדרוג שמעתי שהולכים לצאת כרטיסים חדשים, אין לי בעיה לחכות חודש או חודשיים אם הם יהיו בתקציב שהקצבתי לעצמי. רציתי לדעת האם בתקציב של 700 - 800 ש"ח אני יכול למצוא כרטיס טוב מזה? והאם הספק כוח יגביל אותי? סה"כ הוא אמור להיות 600W (לא ג'אנרי! של חברת OCZ) אבל הוא יחסית נחשב לדגם ישן. האם הוא יחזיק מעמד והאם יש לו את החיבור הדרוש לספק כוח? בנוגע לצוור בקבוק יהיה טיפשי לשאול כי המעבד סה"כ מעולה (אפשר לתקן אותי...) ושאלה אחרונה איך חשובה: כ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by rapt,

שלום לפני כמה ימים הכרטיס מסך שלי התחיל להתפגר (יאמר לזכותו שהוא שרד כמעט 4 שנים ) והחלטתי להחליף אותו במשהו חדש ומקביל בביצועים, לא מחפש משהו חזק בהרבה כי גם ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב, אני מחפש את הכרטיס שיביא את הכי הרבה עלות מול תועלת, עד 500 שקל, אם אפשר בפחות זה יהיה נהדר. הכרטיס המנוח הינו BFG GeForce GT 8800 OC - PCI-E 2.0 הכרטיס מיועד להיות אמין שיריץ משחקים חדשים על איכות סבירה מינוס המפרט של המחשב: CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM M boards Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Cases NZXT Apollo No PSU Black CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro PSU Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU Memory Corsai…

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  10. מה עכשיו אני עושה ?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  11. טוב אז המפרט הוא: AMD Athlon II X3 440 2x2024 DDR3 1333hz Seasonic 500 w מסך 19 אינץ׳, אולי נעבור למסך wide בעתיד.. זהו זה העיקר ... מעוניין להריץ משחקים על הגדרות גבוהות! מצאתי 4890 vapor x ב 881 ש״ח תקציב 800 שקל עם חריגה קטנה המידה וזה משמעותי.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by esoreanu,

שלום לכולם, האם יש כזה דבר אחריות בינלאומית לכרטיסי מסך? ואם כן איזה חברות מכבדות את זה בישראל??

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by kotvana,

שלום-לום. קניתי את הכרטיסמסך שלי מחברת שפטשה את הרגל (פוקס פיסי) ושני כרטיסי שלי נדפקו. ניסיתי ליצור קשר עם יצרן הכרטיס CONNECT3D אך הם אינם משיבים לפניותי. מה עלי לעשות?????

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  14. שלום, בשבוע שעבר מת לי כרטיס המסך העונה לשם Gigabyte GEFORCE 73000GT 256mb בעל החנות שקניתי ממנו את הכרטיס מסך(והמחשב כולו) טוען שהאחריות היא לשנה בלבד ואני אצטרך לקנות כרטיס מסך חדש, תעודת האחריות אומרת שהאחריות היא באמת לשנה אלא אם צויין אחרת ע"י היבואן על הפריט עצמו ניסיתי לברר באינטרנט לגבי הדגם הספציפי והאם אני זכאי לאחריות,לא מצאתי ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור/לייעץ בנושא דבר שני, אם לא אצליח לממש את האחריות,כנראה שאצטרך לרכוש כרטיס מסך חדש, המעבד שיש לי : Intel Pentium D 2.8GHZ 64 BIT הלוח אם : ASUS P5VD2-MX GREEN945 מסך : Proview 19" אשמח אם מישהו ימליץ על כרטיס מסך ראוי שלא יהיה טוב מדי בשביל ה'מערכת' שציינתי ושלא יהיה חלש מדי שלא אוכל להריץ איתו כלום.. יש לציי…

15. Started by MATOK,

אם אני קונה כרטיס מסך בארה"ב,יש לו אחריות בארץ??? חברה ידועה..בו נגיד leadtek

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by edoson,

לא מזמן כבר סיפרתי פה על ה "בעיות" שלי עם הכרטיס מסך, להזכירכם: asus ti4200 64 MB + ddr333 256+ asus p4s8x+p41700 מקבל רק 7600 ב- 3DMARK (אמור לקבל 8500 ומעלה) התקנתי דרייברים הכי חדשים, מערכת הפעלה XP חדשה, דרייברים גרסאות אחרונות של AGP ו- IDE. וזה לא עזר. לכן החלטתי שכנראה הבעיה היא בכרטיס עצמו, אז שלחתי אותו לבדיקה בחנות ממנה קניתי אותו. עכשיו השאלה היא, במידה ויודיעו לי שהכרטיס תקין, האם אני יכול להתעקש על החלפתו במסגרת האחריות? (קניתי אותו לפניי חודשיים) למישהו יש ניסיון בנושא? לא חוויתי בעיות מיוחדות בהפעלת משחקים, מלבד ביצועים מעט ירודים, ביחס לציפיות כמובן.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ilanb0,

ברשותי כרטיס nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X כמה זמן אחריות יש על כרטיס כזה? אנא, לא השערות אלא מידע מבוסס למי שיש.

18. שלום, נתקלתי בסוגיה מול חברת tms ואשמח אם תכריעו האם יש צדק בדבריהם או שאכן לטענתי תודעת השירות של החברה איננה ראויה. אז הסוגיה היא כזו: לפני כמעט שלוש שנים קניתי מחשב מחברת tms, כרטיס המסך שברשותי הוא amd 290x, (כמובן שעוד יש לי עליו אחריות) והכרטיס פשוט מרצד וקורס מדי פעם. דיברתי עם נציג החברה, ולטענתו החברה מקבלת המון תקלות עם הכרטיס הספיצפי הזה, ואני יכול להביא את הכרטיס למעבדה ורוב הסיכויים שלא יהיה פתרון או חלקי חילוף לכרטיס, ומה שהוא יוכל להציע לי זה זיכוי מגוחך שאיתו אוכל להוסיף עוד כסף לקניית כרטיס חדש. האם לדעתכם הם נוהגים בהגינות, או שמא שאני אכן צודק, והפתרון שהוצע לי איננו הוגן בעליל?

19. Started by Jviiega,

האם אחריות על כרטיס מסך שקונים מיד שנייה שווה משהו? האם במידת הצורך וצריך לנצל אותה החנות תכבד את האחריות? אמרו לי שמה שמבקשים זה פשוט קבלה ולפעמים את הקופסא של הכרטיס ככה שאין בעיה, האם זה נכון או שהאחריות לא שווה כלום ברגע שמוכרים למישהו אחר? למישהו מכם פה יש ניסיון עם זה? סורי אם זה לא המקום הנכון לשאול

20. Started by ranyr,

המסך בן 8 חודשים וכבר התחיל לרצד... יש מצב שזה מכוסה באחריות???

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  21. סתם במקרה נפלתי על הפריט הבא http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1646809&Tab=2&NoMapp=0 למי שאין לו כוח להיכנס מדובר ב... XFX GeForce 6200 A / 512MB DDR2 / AGP 8x / DVI / VGA / TV-Out / Video Card כןכן עיניכם לא טועות בפירוט: עכשיו לפי מה שאני זוכר אפשר לפתוח את ה 6200 (צינורות) לרמה של 6600 כולל עוד קצת MHZ ואת הזיכרון אפשר לדעתי להביא ל 800MHZ... וזה 512MB של זיכרון ! מה אני מפספס כאן ???? הפינה לשיקולכם

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אנשים!! אני ממש מתלבט... אחת ולתמיד - על איזה כרטיס אתם הכי ממליצים בסכום של 700-900ש"ח הבנתי שגם לATI יש כרטיסים מעולה... בבקשה תגובות...

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Sony Trinitron VS Mitsubishi Diamentron??? במסכי CRT למחשב כמובן.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  24. יש לי רידון 9700 פרו איזה דרייברים כדי של אומגה החדשים או של הרגליים מבית האתר www.ati.co.il אחת ולתמיד אני רוצה לדעת עם אומגה זה סתם מיתוס .

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by -Cyber-Tek-,

אוקיי שלום לכולם, אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מחפש מסך (כמו שהבנתם כבר) LCD 17". עכשיו אני מחפש את המסך הטוב ביותר שיש למשחקים ובעצם המסך הטוב ביותר. צריך שיהיה גם מחיר סביר נורמלי לא ב4000 ולא מחירים אסטרונומים כלומר המסך שהכי טוב, יעיל ושווה, מבחינת מחיר שיש היום בשוק. תודה על העזרה, אורי.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.