כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך של IBM מדגם P260 קיבלתי אותו אתמול רואים בו בהיר מידי והורדתי את ה Brightness ל-0 ועדיין בהיר האם המוד הבא יוכל לעזור לי ? http://www.hutzelman.com/home/hardware/mods/monitor/
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. +עוד שאלה אם אפשר:איך מבצעים CROSSFIRE (כי זה מה שאני מעונין לעשות) ל-2 כרטיסי מסך (לשם כך מעונין להשקיע בעוד כרטיס מסך - עד 1200ש"ח)? מפרט המחשב שלי: לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. זיכרון:CROSSAIR 8GB DDR3 1600MHZ. מעבד:i5 2500K 3.3GHZ. ספק כוח:ENERMAX MUDO82+ 525W. מאוור מעבד:ZALMAN CNPS11X. מארז:ANTEC P183 V3. מסך:"SAMSUNG 2450 24. כרטיס מסך נוכחי:ASUS EAH5770. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עומד לרכוש כרטיס מסך שני יש לי כרטיס מסך ראשון Radon5970 ועכשיו אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס GTX 480 או את Radon5870 מי מהם יותר חזק ויתן לי שיפור משמעותי בגרפיקה במשחקים ובסרטים הרדון עולה 2000 שקל וגם הGTX480 עולה 2000 ויש לו יותר זכרון מהרדון בבקשה תשובה ותודה לעוזרים והמשך יום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה זמן התגובה של המסך שלי? על הקופסה לא כתוב כלום.אולי יש איזושהי תוכנה?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבאנצ'ים עם המספרים האסטרונומיים של 150 fps רלוונטים למשהו? הבנתי שלחווית משחק אופטימלית צריך מעל 60fps... למה מיועד ה-frame limiter בחלק מהמשחקים והאם בכל המשחקים מהירות המשחק תהיה שונה בין 60fps ול-150fps... רציתי לראות שאפילו הרדיאון 9200 שלי מסוגל ליותר מ-100fps, וביטלתי את ה-framelimiter ב-gta2, יצא מאה חמישים ולא היה אפשר לשחק כי זה יצא מהר מידי... האם בכל משחק יש framelimiter? והאם בכל משחק כמות מיותרת של fps (60+) הופכת את המשחק למהיר מידי? ואיך מודדים? fraps?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני במצב די מסובך ??? אני אסביר יש לי כרטיס מסך של גיגהבייט (6600 ) ויש לי לוח של DFI - ULTRA D, שכידוע לא תומך בSLI, אבל יש לי אופציה שנקראת DXG, כלומר , יש 2 אפיקי PCIEX16 עכשיו יש לי 3 מסכים 1. MAG 19 FD - מחובר כרגע לVGA 2. LG LCD TV (יגיע אלי ביום ראשון) - יתחבר לDVI בכרטיס 3.ויש לי LCD 7" (מסך DVD לרכב) - שאותו אני רוצה לחבר לTVOUT לפי מה שהבנתי, אני לא יכול לחבר את שלושתם לכרטיס (ומי שיגיד לי שאני טועה אני מאוד אודה לו..), מכיוון שהוא לא תומך בתצוגה של 3 כרטיסים בו זמנית לכן אני רוצה לנצל את האפיק השני בלוח ולקנות כרטיס פשוט, בכל יציאת TVOUT, כדי לחבר לו את המסך הקטן אני מבקש המלצה לכרטיס כזה (עוד בעיה שיכולה להיות- כרטיס אחד מבוסס ATI, והשני NVIDIA.…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה*8800GT עובר אפילו GTX :s05: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=196541
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם זה אפשרי, האם כל כרטיס תומך בזה? ומה זה דורש מבחינתי? האם התקנת שקע וממיר דיגיטלי נוסף? והאם התוכנה הנלוית מספקת את כל הפונקציות של שלט של ממיר דיגיטלי? איך מחברים ביניהם? ומשהו נוסף: אני רואה כרטיסי טלויזיה במחירים שבין 300-800 ש"ח. האם ההבדלים מתבטאים גם באיכות התמונה או שרק בפיצ'רים הנוספים (רדיו וכו')? והאם בכל כרטיס ניתן להקליט ל-mpeg באיכות סבירה או שאני צריך לחפש את הפונקציה הזאת במפרט של הכרטיס?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב ממש טוב, שעבר פירמוט לא מזמן, ואני אמור לשחק בו על הרזולוציה הכי גבוהה ואיכות high ומשומה זה לא המצב - המשחקים תקועים רצח ואני צריך לשחק על low מה הבעייה ??? תודה מראש, טוביק
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ATi Radeon X1800xt ממוהר הצליח להגיע לתוצאה של כ-12300 נקודות ב 3DMARK05 . (!) הוא הגיע לקלוקים של: 856MHZ לליבה ו-1880MHZ לזכרונות(!)
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סיקור קטן על כרטיס מסך של msi gaming x trio rtx 2080.הכרטיס מגיע בסטוק עם בוסט 1860 על הליבה. במשחקים מגיע עד 2010 בלי שום אוברקלוק. הצלחתי להביא אותו ל 2085 -2070 במשחקים על מתח 1.056 הזיכרון גם הגיע ל1140 הרץ נוספים מטורף. טמפ' מקסימלית במשחקים לא עובר 58 מעלות. בקיצור כרטיס אחד המוצלחים של סידרת 2080. חשוב לציין שהיה לי 1080 של אסוס. אבל רציתי משהו חדש ועכשיו אני עם אחלה כרטיס. הכרטיס ניקנה מפלונטר תותחים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה אני בעוד כשבוע רוכש מחשב גיימינג חדש . ובעיקרון כל המפרט שלי סגור חוץ מהכרטיס מסך כי אין לי שמץ של מושג איזה כרטיס מסך יחזיק לי משחקים על רזולוציה של 26' . המסך שברשותי הוא SAMSUNG T260HD . ככה שהרזולוציה היא 1920X1200 . אין לי מושג איזה כרטיסים יש בשוק שיריצו לי כל משחק כיום בלי למצמץ כמעט על רזולוציה כזאת . אני רוצה שהכרטיס מסך יסחוב בלי בעיות , לא כמעט ולא בקושי ! אשמח לשמוע הצעות מהחבר'ה . כי אין לי ממש מושג ואני דיי תקוע פה :[ תודה רבה לכם !
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים TI 4200, ואפילו כבר הספקתי לשאול שאלה בפורום הזה.. לפני שעתיים בערך היה לי קצר חשמלי במחשב בעת שצפיתי בסרט באמצעות ה TV-Out האדיר של הכרטיס, ועכשיו בכל פעם שאני מנסה להפעיל את ה TV-Out,אני מקבל תצוגה כמו שצריך, צבעונית והכל, אבל אז אני מפעיל משחק או תוכנה שמשנות את הרזולוציה, התצוגה הופכת לשחור לבן באופן קבוע!!! בדקתי קצת עם התוכנות, ומסתבר שה TV-Out עובר באופן אוטמטי לשיטת שידור NTSC! זה לא משהו שניתן לשנות! כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא מראה לי שהוא בשיטת PAL, אבל ברגע שאני מנסה להפעיל איזה תוכנה או משחק, הוא מראה שהוא עבר ל NTSC, וזה לא ניתן לשינוי! מדובר בדברים שפעלו כמו שצריך לפני התקרית! אלוהים יעזור לי אם הכרטיס שלי הלך, מה יכול לגרום לבעייה? האם…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שתי שאלות בקשר ל-TVOUT. 1) האם קיים כבר מאריך בשביל כבל ה-SVIDEO? 2) האם אני צריך להעביר כבל נוסף מהמחשב לטלויזיה בשביל הסאונד או מספיק רק הכבל של ה-SVIDEO? תודה מראש לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום אני השמח עם מישהו יכול לעזור לי אני מחפש כרטיס עריכה ווידאו אשר יש לו כניסות ויציאות גם אנלוגיות וגם כניסות דיגיטליות מסוג DV יש ברשותי מצלמה דיגיטלית מסוג DCR - PC100E של חברת SONY אני מעוניין לעשות עריכה איתה על המחשב יש כמה וכמה כאטיסים אני יודע אבל אני צריך משהו טוב וזול כמובן כסף זה עניין של "הכול ביחס ל...." יש לי צורך בזה דחוף אני השמח עם יש מישהו שיוכל לעזור לי הכתובת שלי היא: info@taz.co.il 10X RONEN
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך CRT 80hz 1600x1200 ולא מוצא חברה שמייצרת כאלה עריכה: ערכתי
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה קניתי מחשב חדש אחרי התייעצות פה עם אנשים בפורומים, ואני חושב שיש לי בעייה עם הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח, יש לי את המערכת הבאה : מעבד אינטל 930 לוח אם ASUS 975 זיכרון 2 גיגה - PQI 667 כרטיס מסך -SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E ושני הרדיסקים 80 גיגה שמחוברים ב-RAID 0 הבעיה היא כזאת : נניח במשחק QUAKE 4, ברגע שאני שם את המשחק על רזולוציה של 1280X1024 אני לא יכול להפעיל את הפילטר ANTIALASING על X16, למה ??? הכרטיס מסך לא מספיק חזק בשביל זה ? אותה תופעה יש לי גם במשחקים סריוס סאם 2 ודום 3 . מה אתם אומרים ???
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הטמפרטורות של הכרטיס הם 79 במנוחה אני יודע שזה נורמלי ואצל כל הכרטיסים זה ככה אבל זה בגלל הדרייברים הדפוקים? לשנות את זה(מהירות FAN)? חברה תעזרו לי אני בפניקה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הורדתי סרט באיכות 1080p [אוואטר] , בהתחלה הסרט רץ טוב אבל אחרי כמה זמן הוא התחיל לקרטע לאורך כל הסרט בחלקים.. האם זה בגלל שהכרטיס מסך שלך חלש? Geforce 8500GT 512MB
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני יומיים עשיתי התקנתי את הכרטיס מסך ועשיתי פורמט כשניסיתי להעלות בנצ'מרק כלשהו דוגמת 3D MARK הוא מתחיל ופתאום נתקע המחשב מישהו יכול לעזור לי????? בבקשה זה דחוף
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אז אחרי הרבה בדיקות צמצמתי לשני אפשרויות: LEADTEK A350XT TDH FX5900XT/128MB 256-bit DVI TVOUT RETAIL http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDLTKA350XT2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 1300 שח או GEXCUBE RADEON GCR9800C3 9800 / 128MB 128 BIT TVOUT + DVI RETAIL http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGICR9800C32&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 1450 שח התקשרתי לחנות ואמרו לי שה RADEON 9800 הוא במחיר מציאה ואני לא בטוח אם זה נכון או שהמוכר מנסה לתחמן... בבקשה לתותחים תכנסו ללינקים ותעזרו לי אני לא רוצה ליפול בפח שוב... ( קניתי FX 5200 ... ) תודה רבה לכולם!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד: (Intel Core i7-6700K Skylake (Scythe Ninja 4 לוח אם: Asus Z170 Pro Gaming זיכרון ראם: (HyperX FURY DDR4 16GB (2x8GB מארז: Antec P100 ספק כוח: Antec TP-650C 650W מסך: Asus VG248QE 24-inch Full HD (1920X1080) 144Hz הערות: הדבר שהכי חשוב לי בכל משחק שאני משחק זה לקבל כמה שיותר FPS ברזולוציה של 1920X1080 בגלל המסך שברשותי (144Hz). בכל משחק שאני משחק אני תמיד שם את כל ההגדרות על LOW (לפעמים אני משנה משהו פה ושם, אבל לא משהו רציני). קניתי את המחשב שלי בלי כרטיס מסך (החלפתי עם הישן - SAPPHIRE Radeon HD 7870 XT) ובינתיים אני לא ממש מרוצה מהביצועים במשחקים גם אם הכל על LOW. אשמח גם אם תסבירו לי מה ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . התחדשתי היום בכרטיס מסך חדש ברשת אייבורי מחשבים ונראה לי שהם עשו טעות במחיר שלו. ממה שחיפשתי בזאפ ובכלל ברשת לא מצאתי אותו במחיר שקניתי 1990, בכל מקום הוא מתחיל מ2300 שקל. הנה הקישור לכרטיס באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8374 והנה אותו כרטיס בחנות אחרת במחיר 2800 שקל: http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=2790 זה בעוד חנות ב- 2350 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/msi-ati-7970-3gb-gddr5-384bits-p-13255?language=he אני יודע שבדרך כלל הכרטיסים הכי אטרקטיביים מבחינת מחיר הם של ספייר, אז איך זה יכול להיות ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע אם זה בגלל הכרטיס מסך אבל, המשחק עולה בלי לקפוא רק בWINDOWED MODE וברגע שאני לוחץ על ALT+ENTER ונכנס למסך מלא, התמונה קופאת. ברגע שחוזר למסך חלון, המשחק חוזר לעבוד רגיל. אני עם ווינדוס 10 RX5700XT 3900X X570 Aorus MASTER 32GB DDR4 אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם ה-GeForce GTX 1080 Ti וגם ה-Radeon RX 580 נמכרים עתה במחירים משתלמים במיוחד - בתוספת לכונני SSD מעניינים מתחת לרף הפטור ממע"מ לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-