כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
נשרף לי הלוח אם ואני צריך להחליף אותו. כשעברתי על אפשרויות להחלפתו של לוח האם, נתקלתי בלוחות שיש בהם מאיץ גרפי (בד"כ GeForce 4 MX) מובנה. יש לי מאיץ גרפי לא צעיר בכלל 3 VOODOO עם 16 MB זיכרון. אין לי כסף לקנות מאיץ גרפי חדש יותר, אבל ההפרש בין לוח אם עם מאיץ גרפי ללוח אם נטול מאיץ הוא לא עד כדי כך גדול, 50-100 שח, הרבה פחות מכרטיס גרפי (גם הכי פשוט שיש). אני לא משחק יותר מידי משחקים, אבל הייתי מעדיף לפעמים שאני כן משחק כרטיס גרפי טוב יותר (מדובר במחשב ישן, אז אין צורך במשהו מפואר מידי). האם כדאי לי לקנות לוח אם עם מאיץ, או שאין מה לטרוח. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההאם ההפרש הוא מאוד גדול, או שמתבטא במספר פרמיים בודדים כמו במקרה הריידון8500?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram i5 6400 skylake על אילו, הגדרות גראפיות המשחק gta v ירוץ אצלי? יעוף לי על הגדרות גבוהות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים, במהלך משחקים הליבה הגרפית ממש לא יציבה בלשון המעטה :-\ כפי שניתן ליראות בתמונה המצורפת, הליבה ממש לא יציבה וזה כמובן משפיע על חווית המשחק. ישנם דרופים מטורפים והסיבה ניראת לי די ברורה. ניתן ליראות שהחום הוא לא הבעיה פה, הליבה בסביבות ה60 מעלות וכמו כן גם הVRM. לדעתי זה חום בהחלט סביר ותקין למצב משחק, תקנו אותי אם אני טועה. המפרט בצד, וניתן ליראות שאין לי בעיה של צוואר בקבוק או של ספק חלש. עדכנתי ביוס ללוח ואני משתמש בדרייברים 14.2 וגם ב14.4 הייתה לי את אותה הבעיה. אני רוצה לציין כי במהלך בדיקה של 3DMARK11\3DMARK אין את הבעיה הזאת ואני מקבל תוצאה דיי טובה! בסביבות ה12000 נקודות לכרטיס מסך וללא OC, ותוצאה כללית בסביבות ה11000. מישהו פה ניתקל בבעיה הזאת?..ואם כן …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלן חברים המון זמן לא הייתי כי פרשתי מהתחום לאחרונה האהבה הזו חזרה אליי יש לי בעיה עם fps נמוך מאוד במשחק AC האחרון באיזור ה42 ומעלה ,הגדרות ultra לפי משתמשים אחרים ביוטיוב אצלי הfps ממש נמוך המפרט שלי הוא : i7-920 oc 4.3ghz 8 ram mb-asus rampge 3 1070ti בדקתי בcpu-z הראה שהכרטיס משתמש ב8X שיניתי סלוט את הכרטיס ועכשיו מראה X16 חשבתי שהשינויי יראה עלייה בfps אבל לא. כיביתי את התכונה tm בביוס שהמעלות גבוהות התדר יורד. אני מבין שהמעבד אצלי הוא צוואר בקבוק אבל עדיין ביוטיוב שמראה עם אותה חומרה 20 fps יותר והוא גם עם 1440p ואני עובד על 1080p. אשמח להארות והערות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך והספק כח ואני מאוד אשמח לשמוע המלצות. התקציב הוא בערך 1,500 ש"ח ואם צריך אני יכול להוסיף עוד קצת. המערכת שלי כרגע: מעבד - intel i7 2600K לוח אם - intel DP67BG כרטיס מסך - GAINWARD GTS450 1GB ספק כח - Thermaltake TR2 430W מסך - DELL U2312HM 1920x1080 תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה. לפי מה שקראתי פה בת'רדים שונים אני מבין ששתיהן חברות איכותיות מאוד ונחשבות לטובות בעולם. השאלה היא מה עדיף - ti 4400 של לידטק או של גיינוורד. נדמה לי שהgainward ultra 700 XP מציע VIVO שאין ל-leadtek. האם הפילטרים שלהם שווים באיכותם? האם יש יתרון כלשהו של לידטק ביחס לגיינווד? שימו לב כי הלידטק עולה 1600 בערך, אולי פחות, ואילו הגיינווד עולה הכי זול 1700 ש"ח. איזה מהם לדעתכם עדיף ומדוע? תודה מראש על התגובות, MB
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה. הוריי נמצאים כרגע באמריקה, וב"ה (אני נהיה פרנואיד), הם אמורים להביא לי מסך lcd- 172x (סאמסונג).. אני בטוח שיש לו שני חיבורים (?)- חיבור לכרטיס מסך (dvi, analog) וחיבור לחשמל. עכשיו, מבחינת החיבור למחשב זה בסדר. השאלה היא לגבי החיבור לחשמל. השיטה באמריקה היא שונה, אז האם אני צריך לרכוש מתאם מיוחד בכדי לחבר את ה-lcd לחשמל בארץ? תודה רבה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם חלונות 7 32 ביט. כידוע סה"כ הזכרון שניתן לפנות אליו זה 4 גיגהבייט בגלל זה. אני כרגע לא הולך לשדרג ל64 ביט. ברצוני לדעת - האם כמות זכרון שיש על כרטיס מסך מיועד (לא אוןבורד על הלוח אם) משפיעה על החישוב? מהבחינה של למשל אם אני קונה כרטיס מסך שיש עליו 2 גיגה זכרון, המחשב יוכל לגשת רק לשני גיגה מהסטיקים של הראם בשביל התוכניות הרגילות שלו? (כרטיס מסך X זיכרון, מערכת הפעלה תוכל לגשת רק לכמות הראם של הסטיקים פחות הX?) או שבכלל אין שום קשר בין השניים? כלומר, עד 4 גיגה מתוך הסטיקים של הראם, וזיכרון של כרטיס המסך לא קשור בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , ברשותי geforce 2 mx 200 מתוצרת gainward , לפני יומיים , החל המאוורר ליצור רעש בלתי נסבל . פירקתי והרכבתי מחדש את המאוורר ואת התושבת , פירקתי והחזרתי את הבורג , והרעש לא חלף . ברשותי voodoo banshee עם יחידת קירור פסיבי . האם יחידת הקירור הזאת תתאים למטרה ? האם יש דרך לנטר את החום בכרטיס ? במידה ואי אפשר לשים את היחידה, האם אתם מכירים מאווררים בפחות מחמישים ש"ח ? או פיתרון חלופי באותו מחיר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חווה (ככה רושמים את זה?) נפילות FPS הכרטיס על מהירויות סטוק עפ קירור סטוק הנפילות קורות גם במשחקים שלפני זה שיחקתי רגיל בלי נפילות ולא שיניתי את ההגדרות מאז האם למישהו יכול לעלות רעיון למהיא הביעה ואיך פותרים אותה בתודה מראש יובל
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 4GB RAM G41M-ES2L E6300 ספק 550W ג'נרי מסך 21" CRT שיוחלף בזמן הקרוב אבל יחובר גם לטלויזיה 42" בFULL HD. אני צריך כרטיס מסך ב800 שקל מקסימום מקסימום ללא חריגה שישמש בעיקר לסרטים HD ומשחקים. ראיתי את הכרטיס הזה : http://tms.co.il/product/7142 רציתי לדעת אם הוא מומלץ, בסדר אם יש אפשרויות יותר טובות. תודה רבה, שבוע טוב! גיל
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות שעכשיו black friday להביא מאמריקה msi gtx 1080 ב 620 דולר 2400 שקל, start pc gtx 1070 עולה 2290 שקל, עוד אופציה לקנות פשוט את ה-gtx msi 1070 זה יוצא 1600 שקל. על מה אתם הייתם הולכים? דוד שלי בא לארץ בשבוע הקרוב יש לי מסך 1080p של dell 24 ips אין צורך לקנות 4k יש את ה-dsr של נווידיה 4k מדומה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב הנוכחי שלי, בתקציב של עד 700 ש"ח. המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel i5 3470 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-52PV זיכרון: 8GB ספק כח: FSP460-60HCN כרטיס מסך נוכחי: Intel HD Graphics (מובנה) השימוש בכרטיס מסך הוא למשחקים ברזולוציית HD. אני רוצה לשחק על הגדרות גבוהות במשחקים החדשים שיצאו וייצאו בעתיד. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך בעצם כשיש לי כניסת טלויזיה בכרטיס מסך איך אני יכול להעביר את הסאונד מהממיר למחשב כדי שחוץ מהתמונה אני יקבל גם קול.... ואני מתכוון לא לחבר את זה למערכת סטריאו כי אז אני בעצם לא מעביר את הסאונד דרך המחשב וכשאני יקליט משהו אני באצם לא יקליט גם את הסאונד... מי שיש לו נסיון בנושא אני ישמח לשמוע על דרכים תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תשמעו אני חשבתי על לקנות מחשב סוס ב5000 אבל אני צריך את הכסף לקנות אוטו ועוד מעט יוצא משחקים חדשים(פיפא08,נבא08 וכו') אז אני רוצה לדעת האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך טוב (במקום זה שיש לי עכשיו 5200gf מובנה) למשל gf גרסאת 8XXX האם הוא יעזור לי לראות את המשחקים טוב יותר ולשחק איתם חלק ושאני ירצה לקנות מחשב בעתיד אני לא יצטרך לקנות כרטיס מסך אני פשוט לוקח מהמחשב הזה לחדש...האם ניתן לעשות זאת והאם כדאי לעשות זאת??? נ.ב יש לי מעבד Intel® Pentium® 4 cpu 2.40GHz זיכרון 768 mg של RAM תודה לעונים!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך מחר לקנות לוח וסלי6600 גי טי וכרגע יש לי 6800 מה יותר חזק הכרטיס הבודד או 2 הכרטים האלה
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
NVIDIA מציגה את אחד הדגמים היחידים בסביבה שגורם גם ל-GeForce RTX 2080 Ti להחוויר בהשוואה אליו - בכל הצורות והקטגוריות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום היום שוטטתי באינטרנט ומצאתי מודעה של מישהו שמוכר את הכרטיס מסך הבא: Gigabyte GeForce GTX480 1536MB GDDR5 הסכום שהוא ביקש עבורו היה 2450 השאלה שלי האם שווה לקנות את הכרטיס מסך הזה בסכום הזה או להוסיף עוד כסף ולקנות מחנות? כמובן שלפי מה שהוא אמר זה כרטיס מסך חדש בקופסא שלא שומש.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הוא יעבוד טוב עם משחקים קצת ישנים? מתכוון לשים אותו על מחשב AMD Athlon 64 2.2GHz
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חברים אני יודע שזו די שאלה רטורית לרובכם אבל הייתי רוצה לדעת מה היתרונות והחיסרונות של SLi (Nvidia) או ( AMD) Crossfire ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם! שאלה קטנה לי אליכם: שמעתי איזו אימרה ולא ברור לי אם היא בגדר מיתוס או לא... אני מעוניין לרכוש 4850. התייעצתי אם כמה יודעי דבר ומדי פעם המליצו לי לקחת NVIDIA ולא את ה4850 כי לטענתם של מספר אנשים הATI דורשים כיוונים, טוויקים וכו' כדי להגיע למקסימום ואילו NVIDIA אינו דורש תפעול מיוחד. בקיצור, לפי מה שהבנתי זה שהATI מצויין במידה ואתה יודע לתפעל אותו אבל ל"גיימר" שפשוט רוצה לשחק ולא להתעסק מעבר לזה, זה לא מתאים. אמת או שקר? אשמח לשמוע את דעתכם על כך
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי שלשום את כרטיס המסך של EVGA 8800 gtx והתקנתי אותו על לוח האם p5w dh של asus, בסלוט ה pci-e x16. התקנתי את כל הדרייבירים העדכניים ביותר (כולל פורסוור) והרצתי תוכנות באנצ'מארקס. המפרט של המחשב שלי: C2D e6600 2.4 RAM 2gb של g.skill asus p5w dh להלן התוצאות המאכזבות: אקוואמארק 3: cpu- 14000 gfx- 18000 3d mark 06: 9500 ---------- לא עולה לי כרגע בראש שום שיפור נוסף שאני יכול לעשות על-מנת לשפר את התוצאות הנ"ל (התסכלתי על תוצאות של מחשבים דומים, והמספרים שלהם גבוהים בה-ר-ב-ה ללא אובר קלוקינג). האם יש אפשרות שהכרטיס אינו תקין? או אולי הלוח אם? איך אפשר לבדוק? בתודה, אורי.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב ה6600GT או הX700??? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-