כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מה קורה קניתי R9000 ומה אני יגיד לכם הוא פחות ממה שחשבתי BATTLE FIELD 800X600 LOW DETAIL 16 BIT הדרייברים הכי חדשים והוא מעיז לקרטע אתם קוליטם הכל LOW UT2003 מקרטע אבל הוא לפחות לא נתקע וממשיך הוא פשוט מקרטע המשחק היחיד שנהנתי ממנו מאד (גם באחרים נהנתי אבל פחות) עד עכשיו היה NFS HP2 אבל איזה מחשב לא מריץ משחק קל כזה אז מה אתם אומרים אני חי בסרט או שציפיתי ליותר מידי? תודה! נ.ב מצטער על הת'רד הקודם... :
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך בעצם כשיש לי כניסת טלויזיה בכרטיס מסך איך אני יכול להעביר את הסאונד מהממיר למחשב כדי שחוץ מהתמונה אני יקבל גם קול.... ואני מתכוון לא לחבר את זה למערכת סטריאו כי אז אני בעצם לא מעביר את הסאונד דרך המחשב וכשאני יקליט משהו אני באצם לא יקליט גם את הסאונד... מי שיש לו נסיון בנושא אני ישמח לשמוע על דרכים תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע GTX470. אני חושד שהוא גורם לי בעיות עקב חימום או תקלת חומרה. בכל מקרה נראה שהזמן להחליפו מתקרב. האם אפשר לשפר אותו בתקציב של 1500 ש"ח? אבל חייב להיות nvidia. עריכה: ממחקר (גוגל...) נראה שאולי ה-GTX570 יתאים לי כי הוא קצת יותר מהיר ולמרות זאת קצת יותר קר ושקט. מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 700 ש"ח.. ואם אפשר קישור לחנות שממנה מומלץ להזמין. תודה מראש!
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העיצוב (הסופי?) של כרטיסי ה-Radeon Vega החדשים המיועדים לגיימרים נחשף קצת לפני המועד המיועד - עם גירסה סטנדרטית, מהדורה מוגבלת וגם גירסאות עם קירור מים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היורש של ה-Vega 10 וגם ה-Radeon RX 590 מפגינים את שיפורי הביצועים הפוטנציאליים שלהם באופן הברור ביותר עד היום לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
הלן חברים המון זמן לא הייתי כי פרשתי מהתחום לאחרונה האהבה הזו חזרה אליי יש לי בעיה עם fps נמוך מאוד במשחק AC האחרון באיזור ה42 ומעלה ,הגדרות ultra לפי משתמשים אחרים ביוטיוב אצלי הfps ממש נמוך המפרט שלי הוא : i7-920 oc 4.3ghz 8 ram mb-asus rampge 3 1070ti בדקתי בcpu-z הראה שהכרטיס משתמש ב8X שיניתי סלוט את הכרטיס ועכשיו מראה X16 חשבתי שהשינויי יראה עלייה בfps אבל לא. כיביתי את התכונה tm בביוס שהמעלות גבוהות התדר יורד. אני מבין שהמעבד אצלי הוא צוואר בקבוק אבל עדיין ביוטיוב שמראה עם אותה חומרה 20 fps יותר והוא גם עם 1440p ואני עובד על 1080p. אשמח להארות והערות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריכת הזיכרון קופצת,יש תקיעות,לאחר alt-tab חוזר לעבוד רגיל, ** עדכון נעשה ניסיון לפריצת חשבון המשתמש ב Uplay, כנראה כרגע שזה Malaware. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים אני יודע שזו די שאלה רטורית לרובכם אבל הייתי רוצה לדעת מה היתרונות והחיסרונות של SLi (Nvidia) או ( AMD) Crossfire ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הזה : מעבד intel i5 4570 8gb ram fsp raider 550W מסך חדש - AOC GF2460PF 144HZ freesync כרטיס מסך saphhire vapor-x r9 280x 3gb אני משחק בעיקר LEAGUE OF LEGENDS . וקצת CSGO לא יותר מידי.. הכרטיס שלי התחיל ממש להרעיש ויש המון FPS DROPS אפילו בLOL חשבתי לשדרג לכרטיס AMD שעולה 1K גג , גם חשבתי שהכרטיס תומך FREESYNC מה שהתברר כלא נכון.. אני צריך לעשות צעד כזה ? או לחסוך את הכסף . בטח שלשימושים שלי שאני לא מחשיב את עצמי GAMER אפילו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול רכשתי את ה-Gigabyte RTX3060 Ti Gaming OC Pro rev 3.0 ביד 2 בכל הכנות לא ידעתי למה לצפות ביקורות ביוטיוב ושל יודעי דבר די דיברו בעד עצמם וציינו שאכן מדובר בדגם טוב שעבר לא פחות מ-3 שידרוגים על מנת לסגור את כל הפינות האפשריות: גודל פיזי. שינוי במופסטים. שינוי בקר מאווררים. די הופתעתי שקיבלתי את הקופסה - גדולה מאוד ונראית כמו קופסה של כרטיס מסדרה גבוהה יותר. כמו כן, גם הכרטיס מגיע עם קירור מאוד גדול ביחס לתפוקת החום שלו ועל זה אדבר בהמשך. כשפותחים את הקופסה קיים רק את הכרטיס בלי שומדבר נוסף, כמו שאומרים straight to business הכרטיס מגיע בצבע שחור אפור עם בקפלייט אפור מטאלי עם כיתוב GEFORCE RTX, הבקפלייט צמוד לגב הכרטיס מה …
-
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
בזמן ש-AMD נמצאת בהכנות אחרונות להשקת הדור המקביל ל-GeForce 900, ב-NVIDIA כבר נמצאים לכאורה בעיצומן של ההכנות לדור הבא, שמבטיח להביא עימו מספר טכנולוגיות פורצות דרך לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94-pascal-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%a0%d7%9e%d7%a6%d7%90-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a8/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הצלחתי להרחיב את שולחן העבודה שלי לשתי מסכים אבל יש אחד עם שורת משימות(כולל התחל,וכל הדברים שנמצאים למטה) והמסך השני ריק(בלי השורה)(אני יכול לגרור דברים בין המסכים אבל זה מעצבן כי המסכים שלי קצת רחוקים אחד מהשני ואני) בקיצור יש דרך למתוח גם את השורה למטה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה GeForce 6600 GT? מצאתי באתר http://www.ksp.co.il/hmain.php כרטיס ?Sapphir (ATI) ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? שעולה 890 שקל ו GeForce 6600 GT שעולה 1200 שקל האם הפרש המחירים שווה להפרש בביצועים? האם החנות הזאת אמינה? איזה כרטיס עדיף? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/radeonhd2900isnothd.shtml אני לא הבנתי מה זה אומר אבל שיהיה ותודה למתרגמים(רמז)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פשוט יצא לי להסתכל על כבלי DVI שונים ויש ממש הבדלים גדולים במחיר - בערך מ-50 ש"ח עד 650 ש"ח היקרים יותר מתפארים בציפוי זהב 24 קראט למוליכות טובה יותר ועוד שאלה: ביציאה של כרטיס המסך ובכניסה למסך יש מקום ל-24 פינים ועוד הפין האופקי בצד. למה בכבלים הרגילים יש רק 18 פינים (יש 3*3 ואז רווח ואז עוד 3*3)? אם למשל אני אקנה כבל של 24 פינים אני אראה תוצאות טובות יותר?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הרזולוציה שנחשבת הכי טובה למשחקים? (השאלה באה על מנת לבדוק כרטיס מסך. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8691 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=12427 ההבדל בניהם הוא רק הקירור נכון? שווה נכון לקחת נכון?
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטמפרטורות של הכרטיס הם 79 במנוחה אני יודע שזה נורמלי ואצל כל הכרטיסים זה ככה אבל זה בגלל הדרייברים הדפוקים? לשנות את זה(מהירות FAN)? חברה תעזרו לי אני בפניקה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שימוש - להפעיל את המשחף World of Warcraft ברזולוציה 1920x1200 ושיעבוד חלק. המשחק הוא בן כ 10 שנים ככה שאני מאמין שאני לא אצטרך להשקיע יותר מידי. כמו כן. אם יש אפשרות להשקיע פחות כסף ולקבל אותה תוצאה אני אשמח.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם; לאור המחירים המאוד מפתים של ה9600GT אני חושב על שדרוג, מכירת הכרטיס שלי בכ800 ש"ח, וקניית 9600 בבערך אותו המחיר, מה דעתכם? זה שווה? מה אתם הייתם עושים? תודה לעונים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שיש לי כרגע (Nvidia GTS 240). התקציב שלי הוא עד 650 ואין לי העדפה איפה לקנות, רק איפה שהכי זול וטוב. המסך הוא Dell u2311h. ספק כוח: Chicony 350W. לוח אם של אינטל סדרה 5/3400. הכרטיס הוא למשחקים, לא לעבודה גרפית. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס במחשב לקראת יציאת ASSASSINS CREED UNITY שאר הרכיבים במחשב יחסית חזקים. תקציב: עד 800 ש"ח מעבד: Core i5 4570 לוח אם: Gigabyte Z87 HD3 זכרון: GB ram 1600mhz 16 ספק כוח : 525w +Enermax modu דיסק מערכת: Sandisk Extreme II 128GB מארז: Fractal Design R4 כרטיס מסך נוכחי: Ati Radeon HD5670 מסך: DELL 23 Inch U2312HM 1920X1080 מסך משני:(לא לשימוש במשחקים) samsung 20 Inch מעוניין בכרטיס שיחזיק לי משחקים בצורה סבירה לשנה וחצי לפחות,רצוי עם 3 יציאות מסך לפחות(כרגע 2 בשימוש ומתוכנן מסך נוסף).
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-