כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
הדלפה בטוויטר אודות ניקוד 3DMark ממעבד משולב בדור ה-Ryzen 6000 נותנת לנו טעימה מהשיפור הצפוי עם המעבר מארכיטקטורת Vega וותיקה לארכיטקטורת RDNA 2 עדכנית ויעילה יותר - שיוכל להשאיר מאחור כל ליבה גראפית מובנית אחרת שזמינה כעת ואולי אפילו את כרטיס ה-GTX 1050 Ti הייעודילכתבה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
- 1 follower
-
-
כפי שכולנו יודעים המעבדים הגרפיים של AMD הם של סמסונג כמו שהמעבדים הגרפיים של NVIDIA הם של TSMC כך שלסמסונג יש גם את המעבדים וגם את הטכנולוגיה (RDNA) (לפי שמועות ממקור בכיר בסמסונג כשב-AMD מכישים את השמועה). כפי שאנחנו יודעים AMD לא מזנקת בביצועים יותר מדי כבר מאז הדבל הוויאי 295x2 שעקפה אז את נובדיה דאז ב 2015, ונובדיה הוציאה מאז כרטיסים חזקים בהרבה מה-295x2 של AMD היום. יכול להיות שזאת דרך או לויתור על המעבדים והטכנולוגיה בגלל או צעד נואש או מעבר לטכנולוגיה (מו"פ) חדישה יותר ואף צעד פזיז במחשבה שסמסונג לא תייצר בעצמה במקומם את המעבדים עם הטכנולוגיה (RDNA) ורק תשפר את הסמארט-פונים שלה לבצועים למשחקים חזקים על הסמארט-פון. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
השקה רשמית של AMD ביום 28.10.2020 (זה כבר old news) אבל, מבחני סוקרים יצאו לרשת ביום 9.11.2020 , ומכירה בחנויות של הכרטיסים מתחילה יומיים לאחר מכן ביום 11.11.2020 (שאלו כבר מידעים טריים וחדשים עבורנו). יהיו ככל המסתמן שלושה דגמים בליין החדש navi 21,22,23 . הדגם העליון navi 21 מכונה גם כ- Big Navi הוא ככל המסתמן ליבה כפולה מזה של Navi 10 הקודם הידוע בשמו RDNA1 או RX 5700XT. יהיו לו הפעם הזו 80CU's לעומת 40CU's שיש בדגם הקודם. משהו גדול בשטחו, סביבות 500 מ"מ רבועים סדר גודל עקרוני, עם פי 2 יחידות עיבוד מהדגם הקודם כאמור. צריכה חשמלית מגודל 300 - 350 וואט. אז כנראה שעלינו להיות מוכנים נפשית לכך, שזהו הטרנד החדש בתעשיית המאיצים הגראפ…
-
- 340 תגובות
- 35.5k צפיות
- 5 followers
-
-
שלא במפתיע, מביאים את גישת תכנון ה- chiplets לעולם ההאצה הגראפית. מאד מעניין:
-
- 48 תגובות
- 10.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז ככה אחרי ששידרוג המחשב שתיכננתי התבטל (עקב שיחה לא נעימה של ההורים שלי עם המחנכת שלי) ונישאר לי רק 800 ש"ח להשקיע במחשב החלטתי להשקיע אותם בכרטיס מסך חדש אבל הבעייה היא שאין לי סלוט AGP ולכן אני חייב כרטיס לסלוט PCI ולפי מה שראיתי האפשרות היחידה שיש לי זה READON 9000 האם הוא שווה את ההשקעה ביחס למפרט שלי?? האם יהיה שינוי גדול בביצועים?? והאם אני יוכל להריץ משחקים שיצאו בעוד 3-4 חודשים?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אוקי אנשים אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול אך אה readon 9600 256 mb אם הוא טוב למשחקים ואם לא איזה כרטיס מסך כדי לי לקנות
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האתר Comp-il מביא לינו מבצע גדול, Readon 9800 Pro רטייל של ספיר ב 1200 ש"ח. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699&aff=zap
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i am now in spain for a few days and i have a very good deal on these cards and i wanted to know witch one to buy? i hope you could help me
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדשבימים הקרובים למשחקים בעיקר ואני בדילמה לגבי איזה כרטיס לקחת. רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח ולקחת את הHD 6950 גירסת הביוס הכפולה ואז להפוך אותו ל6970 או שההבדלים לא כאלה משמעותיים ועדיף לחסוך את ה200 ש"ח ולקחת את הGTX 560 TI המעבד שאני אקח הוא Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray לוח-Biostar TP67+ H67 אם צריך עוד פרטים תגידו לי אני אוסיף.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה יותר טוב, מבחינת ביצועים ומחיר אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי לכרטיס מסך 2500-2800 ש"ח מכיוון שהX1800 עדיין לא הגיע לארץ, אז מחיר אפשר להשוות מחנות בחו"ל (כמו newegg) תודה
-
- 13 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי לוח a7n של asus הלוח עם השבבים של ה-nforce... האמת שלא בדיוק הבנתי מה יותר טוב הלוח הזה מאשר זה של גירסת הvia אבל קניתי אותו בדיל טוב... אני רוצה לקנות כרטיס ראדון אבל אני פוחד שזה לא ינצל את הלוח טוב או שלא יתאים, אם יש לך את ההלוח והכרטיס או סתם דעה, אני פה מתלבט לתומי האמת שאני יותר עובד עצות כי אני צריך להחליט עד יום חמישי...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי קונה כרטיס מסך התקציב מצביע ל REDON9550 עכשיו הציעו לו אחד עם 128 זיכרון שעולה 380 ואחד עם 256 זיכרון שעולה 460.... מה אתם אומרים שווה את ה80 שקל האלה בשביל להכפיל את הזכרון על הכרטיס?
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שתי הכרטיסים והאם הם גדולים מישהו מוכן לעזר לי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה אני רואה יותר מידי תלונות בפורום הזה על הreadon 9700 תאמת תיכננתי לקנות אותו אבל עם כל התלונות שאני שומע אני חושב פעמים השאלה שלי בעצם אם יש פה אנשים עם readon9700 שמבסוטים מהכרטיס הזה ויכולים להבטיח שמניסיון שלהם שווה לקנות או שלא ביי חברה 8)
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
תמונה מצורפת, השאלה היא, מה ההבדל בניהם הכרטיס לא באוברקלוקינג! NVIDIA NV18 GF4 MX440-X8 נ.ב - המעבד הגראפי עובד ב250 מגהרץ, הזכרונות כמו שאתם רואים בתמונה זה דיי מוזר כי עד כמה שהבנתי בכרטיסי "NVIDIA NV18 GF4 MX440-X8" המעבד הגראפי צריך לעבוד על 275 והזכרונות נדמה לי... 400 או 500 (לא זוכר) ניסיתי בRIVA TURNER לעשות עובדקלוק למעבד הגראפי מ250 ל 300 ואת הזכרונות להעלות מ 333 ל 400 ומה שקיבלתי זה: 1. כרטיס דפוק, שעושה שטויות באמצע עבודה חלשה באינטרנט פתאום מופיעים "פאקים" על המסך, שהכרטיס לא ממש חם ולא הזכרונות 2. ה"Real Clock" ב AIDA32 הראה 400, והEFFECTIVE הראה 800... אז מה בעצם האפקטיב הזה, למה הוא כפול מהריל כל הזמן הלכתי לחבר שלי יש שלו FX5200 והREAL היה המקורי לפני ה…
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
hi, sorry i cant type in hebrew now, i just installed windows and i am too lazy to put on hebrew this is my problem: i have just bought a new radeon 9500 pro, formatted my hdd, put on a fresh install of windows, installed dx9, and then put on the catalyst drivers. everything was fine when i started up windows, movies were playing, the refresh rate was good, but when i put on something in 3d like a game the computer just froze or restarted! i have tried all windows versions like ME,98 etc. and i get the same problem in every one of them. i really dont know what to do now.. maybe i should change something in my bios, i dont know.. oh, and i didnt touch the bios mod u ca…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה , כחלק מהמפרט שאני עושה עכשיו לאבא שלי אני רוצה להכליל כרטיס מסך מקצועי , ובמקום לשלם 5אלף שקלים על כרטיס מקצועי מתכוון לקנות רדאון ולצרוב אותו לכרטיס FIREGL השאלה היא איזה כרטיס ... לפי מה שהבנתי בעזרת ה9800 פרו 128מגה בעל הליבה R350 לא יהיו בעיות .. אבל יש פה שני בעיות .. אחד: אני מעדיף 256 מגה , והשני: כייצד אני מזהה מהכרטיסים שאני קונה איזה מהם הוא R350 ואיזה R360 ... תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי קונה לכרטיס מסך של ג'יפה 2 400 באותו מחיר אני יכול לקנות את ה רדאון 7000 כדאי לי ? כי אני מעוניין לכרטיס טיפה יותר טוב אשר ישרת אותי עוד כמה חודשים עד שאני קונה רדאון 9700
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניכנסתי לפנדה סתם לבדוק מחירים ולמה לעזאזל יש הבדל בין שתי דגמים זהים של רדאון 9500 פרו של הרקולס ? וזה באותה חנות.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה דחוף מה לקנות?! ממש ממש סופר דחוף לחבר שלי תודה יש רק את שתי החברות האלה
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מה יותר טוב? כי אמרו לי שהרקולס זו החברה הכי טובה לכרטיסי מסך אבל אני מבין שה9800 סוףףףףף תרשמו לי מה עדיף
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יצאו לפני חודש כרטיסים חדשים באיחור של ארבעה חודשים הכרטיס Redeon FURY X2 שהיה אמור צאת בסוף דצמבר אשתקד יצא באפריל השנה. כמה חברות כבר התחילו ליצר אותו כנראה בגלל הלחץ מהירוקים (GTX1080) הכרטיס הוא בעל זיכרון מהיר מאוד HBM של 512GB/s בנפח 8GB וכמובן עם שני המאיצים הגרפיים FURY X2, אתם יכולים לראות שבחברת XFX ובחברת Sapphire כבר התחילו ליצר את הכרטיסים: http://www.xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-r9-300-series/amd-radeon-pro-duo-8gb-hbm-liquid-cooled-r9-prod-8vrw http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=FCE4248A-3B56-40FC-B4BB-C898E756D479&lang=eng הכרטיס יכול להגיע "מיד שניה" לסכום של 800 פאונד. בהחלט סכום ראוי לחלופה לירוקים. סרטון שמצתי ברשת: …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שה - HDCP שלו לא יתן את זה? אני מדבר מבחינת הרצה של קבצי M2TS ו MKV למיניהם...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי שאל אותי שאלה מאוד מעניינת, האים לקנות 9500 וזיכרון נוסף למחשב או רק 9800. אני מתחבק עם השאלה ולכן אני פונה אליכם, מה עדיף? יש לו כרגע 256 ראם ומעבד 1.7 ווילמט. תודה. יאיר.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-