כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
טוב הגעתי כבר להבנה שכל יום וחצי בערך יוצא כרטיס חדש, עדכון חדש, board חדש כל הזמן חדש חדש חדש. אני מחכה למחשב כבר חודש וחצי כי רציתי לראות מה יוצא חדש ומה הבחירה הכי טובה עבורי. על ה BOARD אני סגור שזה - GA-EX38-DS4. רק הכרטיס מסך משגע אותי, מצד אחד יש את ה 9800 GTX שזה אחלה כרטיס, אבל לא אוכל לעשות איתו SLI על BOARD של CF. מצד שני יש את ה HD 4850 שלפי בנצמרקים ו REVIEWS הוא כרטיס מעולה ויותר זול (אוכל לעשות CF), והמחיר שלו הוא מעולה. ואז עכשיו כשיצא ה 4850 מדברים על ה 4870 שגם הוא אמור להיות כרטיס מעולה, אז השאלה הנשאלת, איזה מהם עדיף עבור הלוח הזה, תמיד יש את השאלה עבור מה זה נועד: אז עבור משחקים עריכת וידאו, תלת מימד. האם שווה להמתין עוד חודש עבור ה 4870 או ללכ…
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
שלום, יש באפשרותי להפעיל את תוכנית step up של EVGA בכדי להחליף את ה980 שלי ב980TI השאלה היא האם שווה לי להשקיע כ174 אירו (כולל משלוח ומכס) בכדי להפעילה?
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
https://www.guru3d.com/news-story/geforce-gtx-1160-spotted-in-presentation-tu116-with-gddr5-and-gddr6-inbound.html אז נראה לי שנראה בקרוב את ה 1660Ti שאמור לתת ביצועים של 1070 סטנדרטי. ללא RT. באיזור של 275 דולר הייתי אומר, ו 6GB, הם מפלחים מחדש גם את שוק הביניים. האח הקטן שלו הדגם שהוא לא Ti נראה שיעלה באיזור ה 240.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
טוב אז רובכם בטח ראיתם כבר את הסרטון של הכרטיס החדש שהולך להחשף מחר, אם לא אז הנה הלינק: חייב לציין שיצאו לי העיניים! רציתי לשאול אתכם, האם יש סיבה כלשהיא להשתמש בכרטיס כזה למערך של מסך יחיד? הבנתי שהוא מיועד לתצוגה של 4 מסכים עם הכח העצום שיש בו, אבל האם הוא ינוצל במלואו על מסך אחד בגלל שהוא כרטיס בעל ליבה יחידה? וגם עדיין לא הבנתי האם מדובר בהמשך לסדרה 600 או שמדובר כבר בכרטיס מסדרת 700 החדשה?
-
- 152 תגובות
- 18.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, חבר שלי לאחרונה החליף זוג כרטיסי 660Ti והוסיף עוד קצת כסף בשביל טיטאן. מכיוון שסדרה 800 קרובה, הוא שוקל למכור את הטיטאן לפני שהמחיר שלו ירד משמעותית כשיהיו כרטיסים חדשים יותר ולקנות את ה 880 כשיצא או את ה 880Ti. מבחינת ביצועים כמובן שהוא מרוצה הוא פשוט יודע שזה כרטיס שיהיה קשה למכור במיוחד כשיהיו עוד כמה כרטיסים חזקים יותר בשוק בעוד כמה חודשים. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מה שנראה באתר שלהם הכרטיס יוצא ועוד איך. יקררר! 3000$+ מפלצת! לפי מה שהם אומרים זה מעין מישמש שמיועד לשחקני 4K (העשירים) מצד אחד ומאידך לשוק המקצועי להקמת שרתים עם דיוק כפול משוחרר. מה אתם אומרים? "Today, we unleash the fastest and most advanced graphics card we’ve ever made: the NVIDIA GeForce GTX TITAN Z. A technical masterpiece, designed from top to bottom for record breaking performance, the innovatively-designed GTX TITAN Z has 12 GB of 7 Gbps video memory, 5,760 CUDA Cores, and twoGK110 GTX TITAN Black GPUs to power 3840x2160, max setting gaming experiences in the latest and greatest games." "For researchers scientists and CUDA developers, GeForce GTX TITA…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1114 שווה ??
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מבחינת הביצועים איזה כרטיס מסך יותר טוב? הGTX או הGTS החדש?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי את הכרטיס, של חברת gigabyte. כשאני מחבר מסך HDMI - הכל תקין. כשאני מחבר מסך עם DVI, אני רואה הכל תקין, עד שמערכת ההפעלה (Win 10) עולה, ואז התצוגה נכבית. חשבתי אולי זה קשור להגדרה, וחיברתי במקביל את מסך עם HDMI. אבל הכרטיס לא מזהה את המסך שמחובר עם ה-DVI. (גם לא בחלון ההגדרות של Nvidia.) המסך DVI תקין לחלוטין. הוא עובד מצויין במחשב אחר, וגם במחשב הזה, אפשר להיכנס איתו לביוס, והבעיה מתחילה רק כשמערכת ההפעלה עולה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, יש לי כרגע כרטיס מסך 6950 שהיה באמת סבבה אבל הוא כבר לא עומד בקצב אני מחפש לשדרג ולאחר חיפושים רבים הגעתי למסקנה שאני מתלבט בין ה480/470 ל1060. עד כמה שאני מבין ההבדלים בין ה470 ל480 לא כל כך גדולים, שווה להשקיע קצת יותר לכיוון ה480 כי יש לו איזה יתרון עתידי? אין לי ניסיון עם NVIDIA אז אני לא יודע אם כדאי לקנות את ה1060... מבחינת ביצועי משחקים: חיפשתי מלא והיו מקומות שה480 ניצח והיו מקומות שה1060 ניצח, למי להאמין? יש גם איזה נושא שראיתי שעלה שאומר שמבחינת DX11 עדיף את ה1060 אבל הDX12 אולי מתאים יותר ל480, מישהו שמע על זה? יש לי כרגע מישהו בארצות הברית אז אם נצליח להגיע למסקנה אני כבר אוכל לקנות היום/מחר תודה …
-
- 13 תגובות
- 5.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, רכשתי כרטיס Gigabyte GTX 1060. אין שום בעיה עם התקנת הדרייבר. יחד עם זאת תוכנת ה- Aorus שבאמצעותה אני אמור לכוון את תכונות הכרטיס בהתאם לשימושים לרבות עניין ה- RGB, פשוט לא מותקנת כמו שצריך. מעבר ל- Silent mode גורם למסך כחול, החלק שמטפל ב- RGB - לא מופיע התפריט המתאים שמאפשר שינוי וכו'. מדובר במקרה שלי במחשב חדש לחלוטין. התקנתי מערכת הפעלה מחדש כמה פעמים, ניסיתי בכל מיני קומבינציות התקנה כול לנסות להוריד מאתר Gigabyte עדכונים אחרונים וכלום... לוח אם הוא Asus Prime Z370-A. ה- Bios מעודכן. מישהו נתקל בבעיה דומה ? רעיון איך לפתור את זה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
- 1 follower
-
-
ברכישה מאמזון, מחיר 1660 ש"ח שכולל הכל: משלוח ומע"מ עד הבית אליכם. זמן אספקה טיפוסי בין 7-10 ימים (מנסיון אישי בהזמנות ממן זה מאמזון) :
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום, לדעתכם ספק 550W 80 GOLD של Seasonic "יסחוב" GTX1080 TI ? מעבד 7700K זכרון 32GB G.SKILL שני דיסקים קשיחים SSD אחד 6 מאווררים+קירור "נוזלי" בעתיד SSD נוסף של סמסונג 960Pro קישור לדגם של הספק: https://seasonic.com/product/s12g-550/ לדעתי הוא אוכל את הכרטיס בלי בעיה. מוציא 45 אמפר על המסילה של ה-12 וולט סך הכל 540 וואט כאשר הצריכה של הכרטיס לפי NVIDIA היא 250W מקסימלית.... לא מתכוון לבצע OC על כרטיס המסך... אולי קצת על המעבד.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי הזדמנות להביא מארה"ב ASUS GTX1080 ב630$. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס מסך הנ"ל של אסוס מוצלח? האם הביקורות עליו חיוביות? איך הוא בהשוואה לשאר הפירמות. 2.האם לקנות את הכרטיס עכשיו (הכרטיס מיועד למחשב חדש, אך יכול להיות שהמחשב החדש בין חודש לחצי שנה, תלוי במעבר לדירה החדשה)? האם המחירים שלו בארץ ירדו עד אז? האם באמת משתלם להשאיר את הכרטיס בצד במשך כמה חודשים? הייתם מוותרים על כל הבלאגן וקונים GTX1070 כשיגיע הזמן?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים נכבדים, מידע טרי לגבי ה- refresh לסדרת פסקל (יתכן שנקראת וולטה ?) אשר תבצע שימוש בפס הייצור המתקדם של TSMC בליטוגרפיה בת 12 ננו מטר. במה מדובר: נוידיאה המתינה להבשלת תהליך הייצור העדכני בליטוגרפיה בת 12 ננו מטר אצל היצרנית הטאיוונית TSMC. מדובר בקפיצה של "חצי מדרגה" כאשר חלק מהתשתית זהה לזו של 16nm. במקרה המדובר לא מרוויחים "יותר טרנזיסטורים ליחידת שטח", אך צריכת החשמל יורדת פר טרנזיסטור - ובעטיה מעטפת החום משתפרת ומתרחבת. דבר אשר בתורו מאפשר להעלות (גם) את תדר העבודה. ברמת העיקרון לא קיים הבדל דרמטי באלגוריתמיקה של הדור הבא (או כך לפחות מובן), והוא יותר תהליך שמזכיר refresh של אותה טכנולוגיה על פיס…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כל הנתונים בכללם מועדי ההשקה, המחיר, והביצועים המצופים - בפנים:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סקירה מעולה כתמיד של מיודענו סטיב מ- hardwareunboxed תקציר מנהלים: כרטיס עם הרבה כח עיבוד של הליבה, בשילוב רוחב פס זכרון קצת קצר עבור הליבה המטרה להוזיל עלויות. משמעות הדבר היא מכונה מושחזת לעילא ולעילא כל עוד הרוחב פס הזכרון אינו מעכב אותה, כמו למשל ברזולוציה 1080P. מגבלת רוחב פס הזכרון מתחילה להציק רק כשעולים לרזולוציות גבוהות יותר כגון 1440p או 4K. לכן זהו כרטיס שמראש מתוכנן אידאלית ל- 1080P, וברזולוציה הזו הוא המלך החדש הבלתי מעורער עם ביצועים שנמצאים בין אלו של RX590 לאלו של gtx1070 : 8% מהיר יותר מ- RX590 21% מהיר יותר מ- GTX1060 13% בלבד איטי יותר מ- GTX1660ti (למרות שזול ממנו ב- 22% ) ולכן מסביר לנו את העלות תמו…
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מנצח קטגורית ה- 280$ בפער ענק. מחיר יבוא מאמזון יעמוד על 1250 ש"ח הכל כולל הכל משלוח עד הבית. ברמה של GTX1070 / 1070Ti GTX1660Ti הלכה למעשה משנה את מדרג הביצועים לכסף, ומשבש לשוק המשומשים את הצורה מקצה לקצה:
-
- 36 תגובות
- 7.5k צפיות
- 3 followers
-
-
ברצוני לרכוש את לוח האם של Gigabyte דגם EX58-UD4P. נצא מנקודת הנחה שאני מעוניין אך ורק בכרטיס המסך GTX260 ולא ב-4870. (העבר שלי הרבה יותר מוצלח עם nVidia...) עכשיו, היצרניות Asus ו-Gigabyte ידועות מאוד באיכות שלהן, אך ההפרש מחירים בין כרטיסי המסך שלהן (GTX260) יחסית משמעותי (200-250 ש"ח) כאשר Asus הזולה מביניהן. השאלה שלי היא באיזה יצרנית לבחור במצב הנ"ל ? והאם העובדה שלוח-האם הוא של Gigabyte אז כרטיס המסך שלהם יפעל בצורה יותר טובה איתו ? תודה רבה למייעצים ולעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
GTX260 - GS ? מה זה GS ? לדוגמא: http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=200
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי GTX260 216SP כפי שמצויין במפרט בצד, הוא אחלה כרטיס ואני מרוצה ממנו, אבל בזמן האחרון יש לי איתו בעיות מסויימות... אני משחק לרוב ב- TF2, ויש לי לאחר כמה דקות תקיעות ופריזים, מה שמצריך אותי לפעמים לעשות ריסטארט למחשב (WTF??). יש עוד מקרה, בו המשחק מתמזער לי ומודיע על Video Driver Error, משהו כזה - ההודעה היא בצורת בלון בצידו הימני של שורת ההתחל (VISTA באנגלית). אמרו לי פעם לעשות סריקת וירוסים, עשיתי, התגלו 3 דברים שה- NOD32 ניקה אם אינני טועה, אבל הבעיה המשיכה והתעצלתי להמשיך לבדוק את העניין... הכרטיס ללא אוברקלוק. השאלה שלי היא האם מדובר בתקלת חומרה, האם לשלוח את הכרטיס לסקאיי בראשון? זו טיפונת בעיה בשבילי כי אני גר בירושלים, אז אני רוצה להיות בטוח ל…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-