עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Alonzzzz,

אהלן, ראשית אני רוצה להגיד לכם תודה רבה אתם עושים עבודה חשובה ונהדרת לאנשים כמוני שקצת פחות מבינים ולא רוצים שירמו אותם. התייעצתי פה בעבר בנוגע לקניית מחשב ואכן קניתי מפרט דומה בסופו של דבר למה שהציעו לי כאן. המפרט שלי כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400 GT 1.00GB זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך כי אני רוצה שהמשחקים החדשים כמו (GTA V, WATCH DOGS) וכו ירוצו לי על HIGH. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לרכוש בשביל זה? (אני צריך משהו שיהיה טוב ל3 שנים הקרובות לפחות כי אין לי כוונה להחליף עוד כרטיס למחשב הזה) אני מחפש משהו מסדרת NVIDIA GEFORCE תקציב: באיזור ה1000 ש"ח. ת…

2. Started by David Ell,

שלום אני די סגור על כרטיס שאני רוצה (GTX 760 MSI) אני קונה מ-KSP ב-1490 ש"ח ורוצה בעתיד לעשות SLI, משהו כמו שנה מאוחר יותר. רציתי לדעת אם אני עושה SLI הזיכרון מוכפל, זאת אומרת בכרטיס אחד יש 2GB אז במערך יהיו לי 4GB? כי אני מאמין שבעתיד המשחקים ידרשו יותר זיכרון ואני לא רוצה לשדרג לפחות עד הצבא (שנתיים וחצי בערך). וכן אני ברזולוציה של 1920X1080 ולא מתכוון להיות מעבר לזה.

• 37 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. שלום וחג שמח! אני רוצה להשתדרג בכרטיס מסך חדש לצורך משחקים, מתכנן להוציא סביבות 700 שקלים, עם אופציה לכמה לירות יותר אם באמת כדאי. המערכת (לא משהו) שלי: intel q8200 msi p43 neo-f 8gb ddr2 800mhz inwin power man ip-s450bq3-3 מחיפושים שעשיתי עלה כי כרטיס בטווח המחירים האלו שמתאים וכדאי מבחינת יחס עלות/תועלת הוא ATI Gigabyte 7790 1GB GDDR5 OC, לינק - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ati-gigabyte-7790-1gb-gddr5-p-14741?cPath=67 יש לציין שאני לא מתמצא כל כך בתחום ואני מניח שאני מפספס כמה דברים וכנראה לא הגעתי לכרטיס הנכון/מתאים, לכן אני פונה אליכם בבקשה לייעוץ ועזרה בהתאמת כרטיס למערכת ובכללי האם כדאי/מה כדאי. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  4. Started by alex542,

היי, יש לאחותי הקטנה מחשב עם לוח אם GA-EP43-DS3L. לפי הבנתי הלוח תומך ב PCI-Express 2.0 לכן שהחיבור של כרטיס מסך היה גם כזה. היא לא תשחק במשחקי הדור כמובן לכן גם התקציב נמוך. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים במחיר זה?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by guylederer0,

אהלן חבר שלי קנה מערכת חדשה והוא נתקל בקשיים להריץ משחקים המשחקים שהוא ישחק יהיו בעיקר משחקי ספורט כמו FIFA מורטל קומבט ושאר הזאנר על רזולוציה 1900X1080 42 אינץ המערכת שלו היא: i5 4670k GA-Z87M-HD3 DDR3 4GB Seasonic 520w s12ii SilverStone Lascala LC13 ATX HTPC הוא מוכן להשקיע 550 ש"ח עם חריגה של 50 ש"ח לפי מה שראיתי האפשרות הכי טובה היא AMD 7770 או GTX 650TI מה מבינהם יתן את התמורה הכי טובה מבחינת ביצועים עוד משהו קטנטן ... ממה שידוע לי יש לו כרטיס מסך מובנה בלוח אמ השאלה שלי האם צריך להגדיר בביוס ולבטל את הכרטיס המובנה בלוח כדי שהמערכת תרוץ על המאיץ הגרפי שבמעבד ... האם זה יפתור לו כמה מבעיות ויהיה אפשר ל"התחמק" מקניית כרטיס חדש ? תודה לעוזרים ושיהיה חג שמח

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by ISRAEL3571,

קודם כל סליחה על הבורות מראש המחשב שלי לא עבד בכלל, הייתי מדליק והמסך לא עלה הוא די ישן. קיצור מסתבר שהבעיה הייתה בכרטיס מסך אני לא כל כך מבין בזה אבל חבר של אבא שלי הוציא לי את הכרטיס מסך עכשיו אין כלום ביציאה של המסך היציאה של המסך עלתה למעלה לפי מה שהוא הסביר לי הוא שם אותו על הלוח אם או משהו זה הגיוני שאין כרטיס מסך והמחשב עובד והכל תקין? רציתי לשמוע ממכם מה זה ואם תוכלו להסביר לי יותר לעומק שאבין תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום יש לי את הכרטיס מסך : ATI RADEON HD 4670 1GB המאוורר שלו התחיל ממש להרעיש !! ניסיתי לנקות אבק...קצת WD40 לשימון ... עדיין עושות קולות גסיסה רועשים איך ניתן לטפל בזה ? איפה ניתן גם לקנות מאוורר חלופי מתאים לכרטיס הנ"ל ?? (מאוורר מאוד קטן) תודה !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by spider272,

שלום לכולם..אני רוצה לבדוק בשביל השקט הנפשי שאכן ההגדרות האלה במצב הנכון..מה אתם אומרים?

9. Started by RoNi0,

שלום רב, לצערי אני כבר לא בקיא בציוד החומרה כפי שהייתי בעבר. קניתי מחשב לפני שנתיים וחצי, והכרטיס מסך הלך לי והוא כבר לא באחריות. אני סה"כ מעוניין לרכוש כרטיס שיחליף אותו עד שאקנה מחשב חדש. אני לא גיימר רציני, אבל לא נעים להרגיש שהכרטיס OnBoard לא עומד בדרישות המינימליות ביותר של המשחקים שאני משחק. המחשב שיש לי כיום הוא: CPU: TripleCore AMD Athlon II X3 445, 3100 MHz Motherboard: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 Memory: 2x2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM OS: Microsoft Windows 7 Ultimate יש לי רק שתי בקשות. מכיוון שאני ארכוש מחשב חדש בעתיד הלא רחוק, אני לא מעוניין להוציא יותר מ-300 ש"ח לכל היותר על הכרטיס. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס בעיר מגוריי שהיא באר שבע,…

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by IDan2013,

שלום! קודם כל, אין לי ממש מושג לאן השירשור הזה שייך אבל ראיתי פה מישהו שביקש המלצה דומה אז פתחתי פה, אם זה לא קשור לפה אבקש להעביר את זה למקום המתאים. לנושא: אני מתכנן לחבר ממיר HOT Magic HD למסך מחשב Dell u2312hm, כרטיס מסך GTX760 והרמקולים הם Solo6c. עד כאן הנתונים הטכניים עכשיו איך יתבצע החיבור, התייעצתי בפורום תמיכה טכנית על מהלך החיבור: המסך יתחבר למחשב בעזרת כבל DP. הממיר יתחבר למסך עם כבל HDMI-->DVI-D. ולבסוף הרמקולים יחוברו עם כבל 2RCA-AUX. ומהרמקולים לממיר עם כבל 2RCA-2RCA. אשמח לקבל המלצות לכבלים הנ"ל (חוץ מהשלישי), שיהיו איכותיים כי סך הכל זה ישמש בתור מחשב גיימינג וגם בתור "טלויזיה" אז אני לא רוצה שיהיו לי בעיות צפייה/חוסר סיפוק באיכות בגלל כבל …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שמעתי שיש לו פוטנציאל OC גבוה מאוד, האם הוא שווה קנייה? לגיימינג כבד מאוד

• 110 תגובות
    • 13.5k צפיות
  12. Started by zvag,

אשמח להמלצות לשדרוג כרטיס מסך לצורך גיימינג המצב כרגע הוא שמשחקים חדשים נתקעים, קופאים או מעיפים אותי לשולחן העבודה לסירוגין (כמובן שכל הדרייברים מעודכנים) תקציב: 1000 +- ש"ח המפרט כרגע: Intel® Core i5-2400 CPU 3.10GHz 4 GB RAM NVIDIA GeForce GT 440 1028MB Microsoft Windows 7 (6.1) Home Premium Edition 64-bit Service Pack 1 (Build 7601) ספק: 500W אשמח להמלצות לכרטיס מסך או/ו שדרוג חומרה נוספת עפ"י הצורך. תודה!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  13. לפני כחמישה חודשים קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל והשימוש העיקרי שהשתמשתי פה עד עכשיו זה לצפייה בתכני HD בטלויזיה דרך כבל HDMI לפתע לאחרונה גיליתי שהחיבור HDMI של הכרטיס אינו מגיב ניסיתי עם כמה וכמה כבלים שעובדים בשאר המכשירים.. יש דרך כלשהיא להחליף את החיבור או לנצל את תוקף האחריות אם זה תופס במקרה כזה אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by R_G,

היי יש ברשותי מערכת בת 6+- שנים שברצוני לשדרג לה את הכ.מסך ואשמח לעזרתכם. המפרט: Intel dual CPU E2180 2.00 GHZ Asus P5GC-MX/1333 – כ. מסך OB זיכרונות 3GB של DDR2 667 (סטיק של 1 + סטיק של 2) שני HD של 160GB של WD ספק חדש SeaSonic 350W מארז ג'נרי מע' הפעלה XP (כי לצערי לא נראה לי ווינדוס 7 יעבוד כמו שצריך). השימושים של המחשב זה בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט, מוזיקה.. אבל כן יש רצון לפוטושופ (חובבני, תמונות ביתיות, לא דברים כבדים במיוחד) ובתקווה גם משחקים לא כבדים במיוחד (סימס 3 יעבוד במחשב הזה..? לפי גוגל נראה לי שכן..) עכשיו.. לפי גוגל הכ. מסך הוא Intel Graphics Media Accelerator 950. ויש בלוח אם כניסות של: 1 x PCI-E x16 @16 1 x PCI-E x1 2 x PCI 2.2 אין לי בעיה לקנות כ. מ…

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  15. Started by כחוללבן,

כל אתר מספרים סיפור אחר האם משהו יודע כאן אם באוקטובר יהיה כרטיס מסך 20NM ? עדיף עם קישור מדוע חושב מה שחושב

16. שלום לכולם, לקראת BF4 אני עושה שדרוג קומבינה לעגלה הישנה שלי. אני מעוניין להריץ את משחקי Frostbite2 שהם BF4 ו C&C על מקסימום FPS, פחות חשוב לי ההגדרות. הספק הוא TT ToughPower 600W בן כחמש שנים+ מעבד יהיה 4770K. שימו לב שהדגש הוא BF4 עם שרת 64 שחקנים. הסינגלפלייר לא רלוונטי. כמו כן אני מעוניין לדעת מה האפקט של הזכרון של הכרטיס על הביצועים ? DICE אמרו שדרוש 3GB בכ"מ ב BF4... איך הגיעו לרמות הזויות כאלו ?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by omrihadar,

החיבור היחידי של HDMI בטלוויזיה שלי נהרס וקראתי באינטרנט שמתאם של DVI לHDMI יעביר את הוידאו בלי הסאונד באיכות HD כמו כבל HDMI רגיל... אבל אחרי שחיברתי את המתאם זה מעביר לי את הוידאו באיכות לא מאוד טובה ברזולוציה של 640X480. בהתחלה חשבתי שאולי להגדיר משהו בהגדרות של הטלוויזיה לרזולוציה אחרת אבל אין כלום ואני צריך עזרה

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  18. נמצא ברשותי המחשב הזה(בין כ 5 שנים וסה"כ עובד תקין): מארז ANTEC P182 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX 8GB זיכרון 2 דיסקים אחד 256GBSSD ואחד 1TB 2.5 ספק כוח Corsair 450VX 33A @ 12V כרטיס מסך Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס מסך חדש שמתאים לדרישות הבאות: 1. פסיבי (ללא מאווררים). 2. תמיכה ב dx11 ובעל יכולות סבירות למשחקים חדשים. 3. סכום עד כ 700-800 ש"ח. בבקשה אשמח להמלצה מתאימה למפרט שברשותי. תודה רבה ושנה טובה

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by menyd1,

אהלן , יש לי כרטיס מסך hd5770 לא יודע מה קרה לו הוא פתאום לא עובד נידפק משהו . מבחינה חשמלית הוא עובד המאוורר עובד, אני לא יודע מה לעשות חבל לי עליו כרטיס חיה הבנתי שלא מתקנים כרטיס מסך זה נכון?? (רק מחליפים למי שיש אחריות)? יש לי בבית לוח אם חדש מהקופסא שלא נגעתי בו שזכיתי בו דרך האתר MSI big bang fuzion מותאם לאוברקלוקינג לוח רציני לגיימרים אני מוכן להביא אותו חינם למי שרוצה תמורת כרטיס מסך טוב יש הצעות בקשה איך אני יכול להתארגן על כרטיס מסך? בלי לקנות חדש

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by David Ell,

שלום, דוד של אמא שלי חוזר מסין בקרוב, ואני חשבתי שאולי יביא לי את הכרטיס (אני משער שהוא זול שם) כמה בערך הוא עולה בסין? יש מצב שזה יותר זול או שזה אותו דבר מחיר בכל העולם? ואם המחיר אותו דבר בסין, כמה הוא עולה בגרמניה?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  21. Started by shus2000,

Gigabyte GTX560 GV-N560GOC-1GI נרכש ב 2012: אז יש עדיין אחריות של שנה וחצי בערך. כמה הוא שווה היום כי יד שניה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by omertgm,

שלום, צריך כנראה להחליף את הכרטיס הנוכחי שמשמש להאצת חומרה בסרטים (8800GT פסיבי) - מסך נדלק רק לאחר מספר ריסטים\הוצאה מהחשמל. מה מומלץ מהמציאון של KSP (או חנות אחרת עם כרטיס במחירים סביב 100 ש"ח): http://ksp.co.il/?select=.1215..52..202..201.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 שאר המערכת: AMD 3200+ win XP SP3 seasonic 430W נגן MPC-HC

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  23. מה שקורה זה שהכרטיס מסך שלי אם הוא מחובר ב-x16 יושב מול הכלוב של ההארד דיסקים ואז אין לי ברירה אלא להוציא את הכלוב ולחפש מקום אחר לכוננים ואם הוא יושב ב-x8 זה יותר למטה בלוח ולא מפריע. לוח: ASrock Z87 Pro4 כ.מסך: Gigabyte GTX760 OC

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by zniibidl,

אני מרכיב מערכת HTPC על בסיס המחשב הישן שלי, pci-e x16 2.0 e8400 והכרטיס מסך שיש לי מתחיל לזייף ולתת שגיאות ומה לא. (רדאון x1900). מחפש כרטיס שייתן לי מענה טוב לכל הצרכים של HTPC במחיר הכי זול שאפשר שיתאים כמובן למערכת הקיימת. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם מבקש עזרה בהשלמת מפרט CoolerMaster Storm Scout 2 SGC-2100-KWN1 Gigabyte GA-H87-D3H Intel Core i5-4670 tray Kingston 8GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/8GX Seasonic G-550 550W כרטיס מסך ב 1700 שקל מתלבט קשות בין 760 גרסאת 4GB לבין 7950, יש לי מפרט כמעט זהה עם 770 ועכשיו אני מרכיב לאח שלי מפרט דומה, מדובר על מחשב משחקים בינוני פלוס. תודה לכל עזרה או דעה בנושא

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים