עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, אני רוצה לחבר 2 מסכים למחשב אחד לצורך עבודה שדורשת הרבה שטח מסך, אבל לא דורשת כוח עיבוד חזק. למחשב שלי יש כרטיס מובנה של אינטל. מה הכרטיס הכי זול שבו אוכל לחבר 2 מסכים בחיבור דיגיטלי (DVI)? ראיתי שיש כרטיסים ב-200 שקל בעלי חיבור DVI וHDMI וVGA. האם אפשר לחבר מסכים במקביל לשלושתם ולעבוד על 3 מסכים או יש מגבלה בכרטיס? האם הכרטיס המובנה יפריע לכרטיס מסך, או האם ניתן יהיה להשתמש במובנה וגם בכרטיס הנוסף? ראיתי גם הבדלים של 20-30 שקלים בכל מיני כרטיסי מסך nv 210,nv220. מה מומלץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by omri 007,

שלום, אני מעוניין לרכוש את אחד מהכרטיסים מהלינק הזה : http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=8988,9437,8987,9284 מי מבין הכרטיסים האלה יריץ לי את Battlefield 3 ב-conquest על high עם 64 שחקנים ? האם amd מציעים כרטיסים טובים יותר בערך באותו סכום כסף ? (670~920 ש"ח) מפרט מחשב: מעבד : Intel core i5 2500 לוח אם : H61M-S2V-B3 זכרונות: Kingston 4gb ddr3 ספק כוח : 500w רזולוציה מסך: 1050*1680 תודה מראש והמשך שבוע נעים

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  3. Started by simonFARBER,

יש לי בעיית קירור ב 8800GT לפני כ 5 חודשיים שקיבלתי את המחשב החדש הכרטיס לא היה מתחמם בכלל היום הוא מגיע לי 60 מעלות כשאני משחק ב CSS המאוור של הכרטיס מסתובב בקושי והכרטיס ממש רותח לא יודע מה לעשות

4. Started by omri1958648,

אם אני מזמין את הכרטיס מסך הזה https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131720&ignorebbr=1 השאלה שלי היא אם אני צריך לשלם גם מעמ או מכס או משהו כזה או שהם משלמים על זה אם אני מזמין את זה לארץ ואם בכלל חוץ מהמשלוח אני אצטרך לשלם על עוד משהו ברגע שהוא מגיע לארץ השאלה השניה היא אם יש להם בכלל אחריות על הכרטיסי מסך האלה ??(או שעדיף כבר שאני אשאל את התמיכה טכנית שלהם ? )

5. גירסאות האספנים של ה-Titan Xp האימתני נחשפות כעיצובים בהשראת הצד האפל והצד המואר של סדרת הסרטים האלמותית לכתבה

6. Started by Vlad Prince,

היי כולם, יש לי בעיה מוזרה, והיא כזאת: יש לי כרטיס מסך Sapphire R9 390 Nitro 8GB עובד פשוט מדהים. יש לי את הדרייבר מותקן נכון לעכשיו 18.3.1 (Win10-64Bit-Radeon-Software-Adrenalin-Edition-18.3.1-March5) שהורדתי מהאתר של AMD כמובן. יש 2 עדכונים חדשים שהם 18.5.1 ו- 18.7.1 ברגע שאני מעדכן לאחד מהם (או מתקין מחדש לגמרי) אחרי חצי התקנה בערך המסך נהיה שחור. ולא חוזר עד שאני לא מוחק את הדרייבר הזה ומתקין את הקודם 18.3.1 (או לחלופין מחליף את החיבור מהכרטיס מסך לכניסה בכרטיס המובנה בלוח אם גם של AMD) יש סיבה שזה קורה? האם הדרייברים האחרונים אינם מתאימים לכרטיס מסך שלי? למישהו עוד הייתה תופעה מוזרה כזאת? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by junior_mg,

מה עדיף? חזק יותר? האם יש חסרונות מיוחדים לכל אחד מהם? האם יש דגם מסוים של gtx שעדיף? עם oc או משהו כזה אני לא מתכן לעשות Oc לכרטיס מסך לכן אני מעדיף להמנע מתגובת כמו תקח כרטיס מסך חלש יותר ותעשה לו Oc.. הם יעבדו כמו שצריך בcrysis?

8. האם אפשר לחבר סוני פלייסטיישן 2 לכרטיס טלוויזיה ולשחק במחשב? האם אני אראה באיכות תמונה טובה ואיכותית? אם אפשר לעשות כזה דבר הייתי שמח אם תמליצו לי על כרטיס טלוויזיה זול וטוב שיענה לדרישותי.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  9. Started by Milford Cubicle,

היי יש לי בעיה מאוד מוזרה ב-TV out. הכרטיס הוא Radeon X1900XTX, מערכת הפעלה XP עם SP2. לוח אם ASUS A8R32-MVP דרייברים Catalyst 6.11, ניסיתי גם את 6.9 וגם את 6.4. הבעיה היא שהכרטיס מזהה את הטלוויזיה כאשר היא מחוברת בחיבור S-VHS (ולחלופין, לא מזהה אותה כשהיא לא.. כך שאני יודע שהזיהוי עובד), אבל מציג אותה ב: אני לא יכול לגרור את האייקון שלה לשום מקום אחר על מנת ליצור "Clone" עם שני מסכים, זה פשוט לא נותן לי. אני גם לא יכול ללחוץ עליו בכפתור הימני - לא מופיע כלום. אני יכול רק לגרור אותה על המסך הראשי, ולבחור ב-Swap devices. כשאני עושה את זה, התצוגה עוברת למסך - ועוברת טוב. רואים את התצוגה על הטלוויזיה (מה שמראה שהחיבור הפיזי עובד), אך לא רואים כלום על המסך. קצת יותר למטה כתו…

10. Started by see4,

http://topic.expreview.com/2007-10-23/1193114539d6255.html לא אנגלית אבל הניווט כן ואפשר להבין מהגרפים , מבחני משחקים ב DX9 ו DX10 ועוד ב 3D06 ....

11. Started by ganymede,

שלום, אני הולך לקנות לוח אם חדש ויש לי תהיות לגבי חיבורי וידאו. כרגע יש לי כרטיס מסך משולב והוא מספיק לי בגלל שאני משתמש במחשב בעיקר לצפייה בסרטים. חשבתי לקנות לוח אם של אינטל עם כרטיס מסך משולב - צ'יפסט 965G - הבעיה היא שיש לו רק יציאת VGA ובעתיד אני אצטרך חיבורים נוספים. האם בשביל חיבורי VIVO, SVIDEO, DVI וכו' אני חייב לקנות כרטיס מסך בנפרד? קראתי שה- 965G תומך בחיבורים האלה בעזרת מתאם ADD2 אבל לא מצאתי אותו בחנויות ברשת. (תיאור קצר בלינק - http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/sb/cs-013296.htm ) מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? תודה למבינים

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  12. Started by gogi,

היום כשהדלקתי את המחשב התחלתי לראות את כל התצוגה במקווקו, יש לי כרטיס מסך LEADTEK 7900GS, כיצד אני יכול לבדוק ממה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  13. Started by Idanp,

אני מחפש כרטיס מסך חדש שיחליף את ה4870 שלי שמתחיל כבר לקרטע במשחקים חדשים התקציב באיזור ה1200-1300 המערכת : amd phenom 945 עובד על 3.3 hec 500w 4gb רזולצייה 1920X1080

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  14. Started by segevgabay,

אם אני קונה לדוגמא 8800 GTX של חברה אחת ואחרי כמה זמן אני מוסיף עוד GTX אבל של חברה אחרת זה אפשרי שיעבוד בSLI?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  15. שלום, אני בונה מחשב חדש, ומעוניין לדעת איזו תצורה תהיה טובה יותר (לגיימינג כמובן) ויעילה מבחינת עלות/ביצועים - למשל - 2 כרטיסי RADEON 270X MSI Gaming 4G ב CF לעומת כרטיס אחד של MSI 290X 4GB. האם יש אתר שבו ניתן לעשות השוואות כאלו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by kelazar,

אני עובד כעת על בניית מפרט למחשב מי שמתעניין במפרט יכול לקרוא את הדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=522137.0 כחלק מהמפרט יש דיון ענף מאוד בכל הקשור לכרטיס מסך. אני צריך כרטיס מסך שיספיק לי לשנה גג שנתיים לא יותר. הוא צריך לתת לי אפשרות לעבוד עבודה יומיומית במחשב, לראות סרטי בHD ולשחק פעם בשבוע בפיפא 12. המחשב מחובר למסך ברזולוציה של 1920*1200. נראה לי אמרתי הכול תודה לעוזרים ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by AvigdOr.GT,

יש אולי אפשרות שבגלל שהמחשב שלי רץ ללא SP2 לוינדוס אז איכות הביצועים של המשחקים ירודה? הSP2 יכול לשפר ביצועי מערכת?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  18. Started by vitali02,

אני צריך ספק כח שיתאים לכרטיס הזה שיהיה משהו טוב אבל לא יותר מ200 שח אפילו פחות... ואיזה DIRECTX מתאים לכרטיס מסך הזה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  19. Started by אברם מהמכולת,

מסך "17 מדגם LG Flatron F700B שנרכש בעבר משמיר מחשבים, שפשטה רגל, וכעת הוא תקול. האם יש יבואן/גוף רישמי שניתן לקבל ממנו שירות עבור המסך, במסגרת האחריות (כלומר, ללא תשלום) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  20. קודם כל שלום לכולם... אני חדש בפורום הזה וזאת תגובה ראשונה שלי.. מקווה להשתלב פה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP יש לי לוח של ASUS עם צ'פסט של SIS 648 הלוח הו ASUS P4S8X-X . התקציב הוא בסביבות עד 1200 שקל פלוס מינוס.. חשבתי על 6800GS אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם SIS האם זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  21. Started by ksn1981,

שלום לכולם, היות והכרטיס חדש ולמרות הסיקורים הטובים עליו, הספקתי כבר לקרוא שיש "בינתיים" בעיית דרייבר, האם מטעמים אלה או אחרים יש העדפה לחברה מסויימת (בארץ זה רק SAPHIRE או GIGABYTE) ?? מנסיונכם האישי -אפילו עם כרטיסים אחרים- איזה חברה נחשבת לטובה יותר ?? אולי כדאי לחכות לחברה אחרת בכלל (ASUS למשל)?? אשמח לכל עזרה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  22. Started by guynagdai,

שלום, יש לי כרטיס מסך 460gtx ומחובר אליו גם מסך רגיל וגם הטלויזיה עם HD . אבל אני רואה לראות רזולוציות שונות בטלויזיה ובמסך של המחשב. איך אני עושה את זה? הבנתי שצריך להיות במצב EXTEND איך עושים את זה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  23. Started by SEangel,

עד לפני בערך חצי שנה ATI נחשבה בעלת היציאה לטלויזיה האיכותית ביותר גם היום זה כך? או שיש לnVIDIA תשובה?

24. Started by ar2r,

קניתי 1GB sapphire hd4870 הקירור עובד אבל למעלה שנוגעים זה ממש חם האם גם לכם הכרטיס הזה מתחמם ככה? אני מודאג מההתחממות הזאת אני לא יודע עם זה בסדר או לא

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  25. Started by menacex,

שלום ברשותי 6800GT של GAINWARD. המאוררים של הכרטיס עובדים על 50 % מאמץ כאשר רק התוכנה EXPERTOOL נותנת לשנות את המהירות אבל התוכנה לא עובדת טוב אצלי ויש לה באגים :\ האם למישהו פה יש רעיון איך אני יכול לשלוט במהירות המאווררים ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.