עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tomerk1,

כרטיס מסך עד 600 שקל בחיבור של AGP ,אני צריך המלצות לכרטיס מסך טוב... בתודה מראש...

2. Started by 144144,

שלום לכולם, חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי את: XFX GeForce 8800 GTS Extreme Video Card - 640MB DDR3, PCI Express, SLI Ready, (Dual Link) Dual DVI, HDTV, Video Card במחיר של 340 דולר! זה באותו מחיר של כרטיס עם 320MB בארץ. האם יתכן? האם הזמנה של מוצר כזה בדואר כדאית? תודה.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  3. האם אני יכול להרכיב שתי כרטיסי מסך למטרות שונות על אותו מחשב הכרטיסים הם:NVIDIA Quadro FX 500 ו NVIDIA 8800 gts

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  4. Started by OmBiz,

מחפש כרטיס מסך בסביביות ה500 - 600 , קונה כרגע מחשב חדש לשימוש בעיקר של אינטרנט וסרטים ומעט משחקים מבקש המלצה מבין הכרטיסים הבאים: Sapphire - ‏HD 2600 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ASUS - ‏8500GT Silent 256MB DDR2 HDTV, DVI, PCI-E‎ GIGABYTE - ‏8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E‎ Point Of View - ‏8500GT 512MB GDDRII HDTV, DVI, PCI-E‎ PowerColor - ‏X1650 XT 256MB DDRIII TV, DVI ,PCI-E‎

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  5. Started by nik55,

יש לי מסך בן 8 שנים DELL1701PF17 אינץ עובד מצויין!! בזמנו היה טופ אוף דה ליין האם ב 8 השנים האחרונות חלו שינויים משמעותיים ?? שווה להחליף?. השימוש שלו הוא לא למשחקים וכאלה אבל המסך דולק 18 שעות ביום!! אפשר חוות דעת? ואם שווה להחליף אשמח להמלצה 1500-2000שח

6. שלום חברה ותודה שנכנסתם לפה, המערכת שלי: P35-DS3R E4400 @ 3.0 2 * 1gb 800mhz pqi turbo ocz stealthxtream 600w ... ברצוני לקחת כרטיס בסביבות ה 700 + ש"ח שיתאים לי למשחקים ברזולוצייה אופטימלית של מסך 22" לא בהגדרות סופר דופר. משחקים לדוגמא כמו Bioshock, CSS, Medal Of Honor, Carbon, Doom, Fear, Half Life ומשחקי shooter בסגנון הזה... האם הכרטיס הזה יריץ לי משחקים חלק ב22" לא בהגדרות הכי גבוהות? או שיש פתרון יותר נחמד בטווח מחירים הזה? כן מתוכנן OC. תודה!!

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  7. Started by Bragiz,

Leadtek WinFast PX8600GTS 256MB TDH Extreme PCIe חבר שלי קנה קנה את הכרטיס אני רוצה לדעת איך הכרטיס תודה...

8. Started by lowlow1001,

מעניין אותי לדעת מה הכרטיס ול איזה חברה נתן את השיפור הגבוהה ביותר מהסטוק עד כה. (לא חשוב מי הכי חזק). וגם בנוסף האם אחוזי השיפור מאוברקלוק ירדו עם ההתקדמות בדורות או עלו? כן תודה זה הכרטיס שהתכוונתי תודה (נערך)

9. חברים המחשב שלי מחובר לטללויזיה ותמיד הכל עבד לי רגיל לחלוטין, ופתאום איכשהו לפני כמה ימים הטלוויזיה מציגה רק בשחור לבן ללא צבעים. הסרתי את הדריבר והתקנתי אחד עדכני יותר ועדיין לא עזר מה עוד אפשר לעשות? תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  10. שלום, הציעו לי מערכת עריכת וידאו הכוללת כרטיס ATI radeon hd2600xt. האם לכרטיס כזה יש יתרון על פני כרטיס OB בכל הקשור לביצועי עריכת וידאו עם פרימייר, ואפטר? חלק מהעריכות הינם בHD. בתודה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  11. Started by tomer12345,

לי יש בעיה בין הדגמים של Radeon 2600 לRadeon 1950 אני לא יודע מה לבחור ועוד שאלה.. אני בונה מחשב עם ליבה כפולה(ddr2) אשאלה גם האם כרטיס DDR3 או DDR4יהיה יותר טוב מכרטיס DDR2 למרות שלמחשב שלי יש DDR2

12. Started by cohvi,

שלום, אני צריך לחבר שני מחשבים למסך רחב אחד באמצעות KVM. בפרטים של כל ה KVM שראיתי לא מצויינת הרזולוציה של מסך רחב אלא רק של מסכים רגילים. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  13. Started by Burkey,

יש לי שתי שאלות, אחת בקשר לכרטיס בנידון ואחת כללית. באתר היצרן רשום שיש לכרטיס GeForce 8500GT זכרון של 256MB, לעומת זאת, באתרי מכירות כמו "zap" לדוגמא, רשום 512MB. ברור כי אתר היצרן הוא הנכון, השאלה היא האם קיים דגם נוסף עם 512MB ? שאלה שנייה, קשורה לראשונה. אם אני מעוניין בכרטיס מסך, נכון להיום, מה חשוב יותר, לקנות כרטיס מסדרה 8 כמו ה - 8500 שתומך ב - DirecX 10 וב - HD ו - Blue Ray עם זיכרון 256MB, או ללכת על סדרה 7 עם 512MB ( ו"רק" DirectX 9 ) ? ( כמובן בהנחה שהתקציב לא מאפשר משהו מסדרה 8 עם זיכרון גדול )

14. האם ישנו מתאם/מעביר שמאפשר לשים כרטיס מסך PCI-E בלוח שיש בו רק סלוט agp ? ואם כן האם זה פיתרון שמאפשר לנצל את רוב כוחו של כרטיס מסך כמו x1950pro?

15. Started by itaiprz,

אני מחפש כרטיס טלויזיה שאני יוכל להעביר את הסרטים שלי מהמצלמת וידאו למחשב וליראות טלויזיה אבל יותר חשוב לי זה להקליט מהמצלמת וידאו למחשב משהוא בסביבות 200+ -

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  16. חשבתי לקנות את ה8800GTS 320MB.. לא אכפת לי מבחינת טוב לא טוב.. וכאלה.. רק מה הכי משתל םמבחינת מחיר/ביצועים.. ואני לא רוצה לחכות להוזלת המחירים עד שזה ירד במחיר של 200 שקל יעבור הרבה זמן.. והבדל של 100 שקל יותר פחות משנה לי.. המסך הוא רזולוציה 1400X900.. אולי אולי אני יקנה מסך עם רזולוציה אחת יותר גבוהה..

17. פירוט נרחב יותר על הכרטיסים במאמר הזה: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=42521 "It is obvious now that the official launch is on Monday or Tuesday" כמו כן הפרומו הבא של AMD לגביי יום שלישי הקרוב שכנראה מרמז על השקת הכרטיסים החדשים: http://amd-member.com/campaigns/black/

18. ביגלל שקניתי לא מזמן 7300GT ולא הביאו לי כלום איתו מישהו יכול להגיד לי מה היה אמור לבוא אים ה הכרטיס מסך? תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  19. Started by SEangel,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5843 http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5765 אני לא מפחד מאובר קלוקינג (אם כי הייתי מעדיף לא להשקיע בקירור נוסף). האם גם הGT אובר קלוקר? ומי מהם טוב יותר אחרי אובר קלוקינג (על קירור סטוק)

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  20. Started by shai1992,

אני חייב שדרוג למחשב יש לי כרטיס מסך 4mx400geforce ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 500 עד גג 600 ש"ח אני חושב על 7300 אנא ענו לי בהקדם בשעות הקרובות!

21. יש לי כמה בעיות עם הכרטיס הנ"ל: -הצלחתי להשיג תמונה והכל,אבל האיכות במדיה סנטר מרובעת,כאילו אין בא מספיק צבעים,הפנים של האנשים נראים בנויים ממרובעים. -האיכות בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס WINTV מצויינת אך זה לא במדיה סנטר וגם כשזה במסך מלא זה לא ממלא את כל המסך. אני התקנתי את הדרייברים מחדש ושום דבר לא עזר.. אולי יש תוכנה בשביל המדיה סנטר שיכולה לכוון את האיכות.

22. דרכו הגדרתי פילטרים ועכשיו הוא נעלם לי ואני לא מצליח להחזיר אותו, מישהו יכול לעזור לי?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 23:18:52 אני מתכוון לסימן של הדרייבר של NVIDIA בשורת המשימות ליד השעון.. אף אחד לא מבין למה אני מתכוון או שאף אחד לא יודע איך?בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  23. Started by Adirz0,

רציתי לחבר את הטלויזיה למחשב, הכרטיס מסך הוא X1800XT החיבור בטלויזיה הוא RCA כנראה, אז השגתי מתאם כלשהו (חבר שלי אמר שזה לא S-Video אלא חיבור HDTV). בכל מקרה, חיברתי הכל ושיחקתי עם ההגדרות ב- catalyst ממש הרבה זמן כדי לתפוס תמונה כי בהתחלה הצלחתי לראות שולחן עבודה בצבע שחור-לבן והוא קופץ. בקיצור בסוף תפסתי תמונה, רואים די מטושטש אבל סרטים רואים מצויין. הבעיה היא שקשה מאוד לעבוד ככה מטושטש, אז רציתי לשאול איך אפשר לעשות שיראו את התמונה בשתי המסכים (בטלויזיה ובמסך של המחשב) כי פשוט אפשר לראות רק באחד מהם כרגע... ניסיתי כל מיני אפשרויות וחיפשתי מדריכים אבל כלום לא עזר. הרבה מדריכים מדברים על CLONE באפשרות display ב-display settings, הקטע שלי אין תאפשרות הזאת משום מה... ב- Di…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  24. Started by arielman22,

לאחר התייעצות בפורום מפרטים, רציתי להעלות גם כאן שאלה. אני הולך לקראת לימודים שכוללים את התוכנות פוטושופ, פרימייר, Freehand MX, Illustrator, InDesign, after affect, 3dmax לאחר בחינה של הרבה מאוד ניידים (והוספה ל2 ג'יגה לכולם), אני עדיין בהתלבטות לגבי הכרטיס מסך, שנותן לכל לפטופ שראיתי תג מחיר אחר. השאלה מה מהם מספיק לי? 1) 256mb deticated geforce 8600 gt (הכי זול 7500 של דל) 2) NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory (הכי זול 6500 של דל) 3) hd2600 256 mb up to 1024 (הכי זול 7300 של טושיבה) 4) radeon X 1400 256 mb deticated (הכי זול 7200 של דל) 5) geforce 7300 256 mb up to 512 mb (הכי זול 6300 של טושיבה) 6)NVIDIA GeForce Go 8400M (128MB) (הכי…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  25. Started by BandiT,

רק רציתי להגיד תודה לחברי הפורום שעזרו לי לבחור כרטיס מסך זה. לא הייתי יודע מה לבחור. תודה שעשיתם סדר בבלאגן. וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים