עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by d0s,

שלום לכולם, אני מתעניין עכשיו בקניית כרטיס מסך חדש למחשב הישן שלי, עכשיו יש לו לוח אם עם חיבור PCE-Express1 עכשיו, זה אומר שאין אפשרות לנצל את הכרטיס? ומה לדעתכם יהיה הכרטיס הכי טוב למכיר של כ 400 ש"ח? מה עמדתכם בקשר ליד שניה? מפרט עכשוי: הלוח אם זה Gigabyte GA8L915P - Duo PRO מעבד celron 3ghz זכרונות שני גיגה DDR2 כרטיס מסך 6200

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by ArZi17,

שלום, היה לי 8600gt שהלך לעולמו, אני מעוניין לקנות חלופה של nvidia שתהיה באותה רמה אולי כרטיס קצת יותר טוב, וחשבתי על ה 630gt , מה אתם אומרים? ספק של 550, לוח אם p965 , מעבד , 6320

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אם אני לא טועה עברתי על Asus, MSI, XFX, Albatron, Gigabyte, POV, Leadtek ולא מצאתי.. אני יודע שזה טיפשי.. אבל האם קיים כזה יצור? שחרחר ואכזרי? אם אין אז בטח יש ב-6600GT...? למרות שעדיף אם כבר כרטיס חזק יותר.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום, אני עושה שדרוג למחשב. כבר קניתי לוח אם, מעבד וזכרונות, נשאר לקנות רק כרטיס מסך. אני מאוד אשמח לקבל המלצות לכרטיסי מסך בתקציב של עד 600 ש"ח אם צריך לחרוג מעט מהתקציב אז אני מוכן. הפריטים שקניתי הם: מעבד: AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz זכרונות: G.Skill 4GB 1600MHz CL7 לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H תודה על העזרה !

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. הדגמים: Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E ב- ₪1,665 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14784 Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E ב- ₪1,795 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14099 Gigabyte NVIDIA GeForce GTX970 4GB GDDR5 GV N970TTOC-4GD ב- 1,850 ₪ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17570 לא מבינה בזה אבל נראה לי שבין הראשון לשני אין ממש הבדל, וראיתי שצויין פה כבר שההבדל ביניהם זה קירור יותר קצת טוב. לא?? אבל מה לגבי הדגם הש…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ravid,

יש בפלונטר ב 733 שקלים רדאון 8500LE של giga-byte אבל אני לא יודע אם זו חברה טובה יקרים לי כל שאר הרדאונים ובגלל זה אני חושב על זה והאם אני יכול להשיג כרטיס טוב יותר במחיר של לא יותר מ700 שקל (נא לציין היכן סוג ומחיר!) תודה מראש :saint: :AR15:

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Thunder Child,

אהלן אני זקוק לעזרתכם בבחירת מסך למערכת החדשה שלי מדובר במדך "19 CRT שטוח (לא ברור אם AG או SM). היצרנים הבאים בחשבון: LG 995FT אן ה F900B החדש? SAMSUNG 959 VIEW SONIC G90F IIYAMA VISION MASTER 542 המחיר עד 2000 ש"ח (פלוס מינוס) אם אפשר לקבל תשובות לעניין ולא תשובות בנוסח "IIYAMA" ואשמח לשמוע הסבר על יתרונות AG או SM. המערכת בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה וחג שמח!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by shmulik_miata,

יכול שנשאל בעבר אך לא מצאתי. יש לי אפשרות לרכוש את אחד מהם. עיקר היישומים שלי הם סימולטרים (DCS,Asetto Corsa) ב-VR. האם אראה הבדל מהותי בין ה-2070 ל-2080? כרגע יש לי 970 ב-SLI. עוד שאלה, ספק הכח שלי הוא ANTEC PLATINUM 850W שנרכש ב-2014. האם חיבורי החשמל שלו יתאימו לכרטיסים החדשים ? תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אז כפי שהכותרת אומרת... אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים יותר מה- Hercules GeForce2MX/400 שיש לי כרגע... ואין לי כ"כ כסף להשקיע במחשב אז אני מוכן להשקיע מקסימום של 500 ש"ח... שמעתי שגם במחיר הזה אני יכול לקנות כרטיס תותח בהשוואה לכרטיס הנוכחי שלי מחכה להמלצות, אורן.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by haim855,

היי שלום לכולם.. רכשתי תכרטיס מסך הזה http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=290CE20E-681E-43C1-9A60-3D3BF65ECFCB〈=eng אני מחפש עבורו ספק שיתאים בתקציב הכי נמוך שאפשר העיקר שיחזיק שיספיק.. מעבד שלי הוא i5 4590 8 gb לוח אם msi z87 gd65 gaming ספק נוכחי ליברטי 500w על הדרך מישהו הציע לי ספק הזה ב300 שווה? (בתקווה להוריד אותו גם ל250 חח) הוא טוען שהוא חדש בקרטון ויש עליו אחריות אשמח לתשובה לגבי הספק הזה או ספק אחר לרכישה תודה רבה חג שמח

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום לכולם , לאחרונה קניתי טלוויזית 4K דגם: hisense 50m7000uwg הטלוויזיה מחוברת למחשב בחדר באמצעות כבל HDMI 2.0 (כרטיס מסך מובנה של אינטל) המחשב באמת מוצג ברזולוציית 4K אולם זה מרגיש כאילו הוא על fps נמוך מאוד, וכאשר אני מפעיל סרטים ב FullHD מתחיל לי עמעומים של המסך. פתחתי סירטון בyoutube באיכות 4K וראיתי שהמעבד עובד על 98% (מן הסתם הסירטון לא רץ חלק) לפי דעתי הבעיה היא שהכרטיס המובנה חלש ,תקנו אותי עם אני טועה.... אשמח לעזרתכם ואם באמת הבעיה היא בכרטיס אשמח להמלצה של כרטיס ...(שימוש : צפייה בתכני 4K בצורה מושלמת, גיימינג קל). פרטי המערכת שלי הם: מעבד: Intel Core i5 4430 3Ghz (3.4Ghz Turbo) LGA1150 לוח אם: Gig…

12. Started by PsyMor,

חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב,ולבצע אובר,עכשיו ידוע ש- gto2 לאחר אובר מגיע ל X850XT ,לאומת 850 פרו שאני לא יודע. מה הייתם ממליצים לי עד 1600ש"ח.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אמממ בעצם מה שאני רוצה לשאול נמצא בכותרת. עוד פרט,דגם המסך הוא LG 1720B מישהו יודע עד כמה פיקסלים שרופים אפשר עד שאפשר להשתמש באחריות? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. בס"ד שלום לכולם. אני חדש. חבר שלי המליץ לי על האתר. קניתי כרטיס מסך חדש HD radeon 5850 החלפתי אותו במקום ה9600GT של אןבידיה כמובן שהתקנתי את הדריברים העדכניים ביותר.הבעיה שלינית - אני מקבל אותו FPS נמוך מאוד! שקיבלתי עם הכרטיס מסך הישן אולי ב2 יותר 55- FPS באן בי אי 2K10 על אותם הגדרות. מה שממש לא הגיוני כאשר חבר שלי מקבל עם HD4870 קרוב ל95. חיברתי את שני החיבורים לספק כח - החוטים שיוצאים מהספק ל-2 פנויים ומשם לכרטיס מסך כמו שנראה לי שצריך לסק 500 וואט כמו שכתוב שהוא דורש. הכרטיס מסך לא נותן חצי מהתפוקה שהוא אמור לתת ואין לי מושג מה לעשת- בכל זאת השקעתי עליו 1400 ש"ח אני מבואס... :'( זה שאר המפרט שלי: ספק כח - 500 watt seasonic לוח אם - msi G41m4-f מעבד - אינט…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. מישהו התנסה עם הכרטיס הנ"ל ( http://www.tms.co.il/product/10197 ) והצליח לפתוח אותו ל-6970? אם כן, זה היה מסובך?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. כמה הוא יותר חזק מה GT, כי יש פה תוספת של 500 ש"ח (אפשר להשיג Club3d GT ב 1500 ו אולטרה ב 2000) קראתי בביקרות פה צריכת חשמל - הספק הג'נרי 400W שהפעיל את המחשב לפני-כן לא הספיק ונאלצנו להחליפו בספק חזק של Enermax. למרות זאת, יש להעניק קרדיט לדרייבר המתוחכם, שהזהיר אותנו שאין די חשמל ושאל האם ברצוננו להפחית את צריכת החשמל תמורת ביצועים פחותים. זה לגבי הכרטיס של MSI שביקרו פה,אני רוצה Club3d; האם ספק 350W פשוט יספיק, כי אני לא רוצה לקנות כרטיס כזה וקבל פחות ביצועים קראתי גם שהקירור שיש בכרטיס הוא לא משהו 62 מעלות במנוחה, והמליצו קירור נוסף האם נכון תודה

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by 1987_EC_HWzone,

על פי ההשוואה הזו :http://gpuboss.com/gpus/ASUS-Radeon-R9-390-vs-ASUS-GeForce-GTX-970 הם בעלי מחיר זהה אבל ה390 OC של AMD מציע יותר מהGTX 970 OC... יש 8GB זכרון בשל AMD אל מול רק 3.5GB בפועל שיש לכרטיס של Nvidia. אם כי אנשים אומרים שלAMD יש דרייברים פחות טובים משל נווידיה. ה390 OC הוא גם מפיק יותר רעש וחום מהGTX 970 OC.. אז מה כדאי שאקנה? (יש לי ספק של 750W) * לא חשוב כבר החלטתי בעצמי.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by shimronfio,

שלום. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס האמור, כיום החומרה שלי היא כזאת: I7 -2600 8 GM RAM לוח אם- ga-z68xp-ud3 כרטיס מסך gtx 560 ti ונראה לי שזהו אלו הפרטים המעניינים. האם שדרוג לכרטיס הנ"ל יכול להיות אפשרי? מה גם שבגלל שהלוח אם ישן הוא תומך רק ב- pcie express 2.0, ואילו הכרטיס החדש תומך בתקן 3.0, האם הכרטיס יכול להיות מתאים למערכת שלי?, וגם עניין חשוב הוא עניין ההספק, האם החלפה בין הכרטיסים תגרור צריכת הספק גדולה יותר?.

19. Started by liortaib,

השאלה שלי מאוד ]שוטה איזה כרטיס מסך עדיף לקנות למחשב חדש שמיועד למשחקים בעיקר.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4049 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1240 המסך הוא מסך 22 אינץ.. והמיפרט q9650 ep43-ds3l PCPOWER&COOLING 610 nzxt tempest wd 640 4gb 800 cl4 תודה לכל העונים!

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אני מתלבט איזה כרטיס לקנות עם המחשב החדש שלי, המטרה שלי שהוא יוכל להריץ משחקים. לא המשחקים הכי כבדים ומטורפים, אבל משחקים ממוצעים שיוצאים בימים אלה. המליצו לי על PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB אתם חושבים שהוא יוכל לספק את הדרישות שלי? ואם לא, תוכלו להמליץ לי על כרטיס אחר? ובבקשה תציינו גם את ההבדל במחיר בין ב9500GT לכרטיס שאתם ממליצים. תודה רבה רבה

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by rotem_o,

שלום לכולם. בקרוב אני קונה מחשב חדש. המפרט כרגע לא מעניין. (הוא כבר כמעט סגור) המחשב מיועד לעבודה כללית, אך חשבתי להתחיל גם לשחק קצת.. (לא משחקים כבדים על הגדרות גבוהות ורזולוציה מטורפת) 1. התקציב שלי נמוך לכן שקלתי לקנות את ה-8600GT שהכי משתלם לי מבחינת ביצועים/מחיר. לפני חודשיים-שלוש ה-7600GT היה על הפרק, ובכל מקום דובר שהוא משתלם ביותר, עכשיו ה-8600GT מחליפו, שראיתי במספר מבחנים שהוא עוקף אותו בהכל, ואף נמכר באותו מחיר, אבל בהרבה תגובות עליו דובר שהוא לא משתלם.. הכיצד?? 2. שוב, מכיוון שהתקציב שלי נמוך מאוד, שקלתי לקחת את הכרטיס INNOVISION 8600GT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480 גם זול מאוד, וגם אני בכל מקרה קונה מנועה עוד מס' חלקים, ככה שלא יוצא ל…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. EVGA נותנים שנה אחריות אבל הבנתי שיותר טובים ואכותיים. INNO3D עם שנתיים, עדיף ללכת עדיין על EVGA? תודה!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. בנוגע לחיבור של כרטיסי המסך של NV(כמו 9400) ליציאת SPDIF OUT האם ניתן להוציא קול במקביל דרך היציאה האנלוגית של כרטיס הקול לרמקולים וגם דרך SPDIF OUT? או שצריך כל פעם לבחור איזה מביניהם הוא ה DEFAULT DEVICE האם כרטיסי מסך עם כרטיס קול מובנה (כמו G210)עדיפים על אלו שצריכים חיבור ל SPDIF OUT? והאם ניתן להוציא קול דרך HDMI ודרך הרמקולים שמחוברים למחשב?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אני מבקש המלצה על כרטיס מסך לגיימינג. יש לי מסך 26 (T260HD) ואני מתכוון לשחק על רזולוציה 1920X1200 ועל מקסימום הגדרות. שאר המפרט הוא: מעבד: I7 לוח אם: UD5 זיכרון: 6GB ספק: עוד לא החלטתי, תלוי בכרטיס... מהו הכרטיס מסך שהכי מתאים לנתונים ולצרכים שלי? לגבי תקציב לא משנה לי, הכי חשוב שהכרטיס מסך יתן את המקסימום האפשרי ושיהיה הכי מתאים ומשתלם בשבילי.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by ^DaGoN^,

קודם כל אני חדש, אז שלום לכם אני קונה עוד מעט Radeon 9600XT 256MB .. רציתי לדעת של איזה חברה שווה לקנות ? ואיפה מקבלים שובר חינם למשחק Half Life 2? תודה לעוזרים. עריכה: יש לי AMD 2000 Athalon XP הלוח אם: Gigabyte GA-7VAX 512 DDR ... 266 MHZ איך יעבדו לי המשחקים אם אני יקנה את הכרטיס מסך הזה?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.