כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי כרגע בן 4 שנים P55A-UD3 ( *1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) (The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard.) ) I7-870 Sonata Solo 550 Plus 8 GB RAM כרטיס מסך HD6950 2GB מסך: U2711 רזולוציה 2560X1440 אני רוצה להביא לו עוד כמה שנים טובות אין העדפה לכרטיס מסויים מעדיף כרטיס מהדור הכי חדש ככה שיהיה תמיכה מקסימום שנים קדימה. לא מעוניין בעוד קצת ביצועים בהרבה כסף. משהו משתלם ועדיף בסביבות ה 1500 אגב, אין לי בעיה לחכות כמה שבועות חודשים אם צפויה הוזלה גדולה או להזמין מAMAZON בבלק פריידי אם ידוע לכם משהו.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מי שלא מכיר, FXAA היא שיטת Antialiasing חדשה של nVidia, מבוססת post-processing, היא המקבילה ל-MLAA של AMD, כאשר בגדול הייתרונות על MLAA הן איכות עדיפה, ביצועים עדיפים וללא הגבלת חומרה (רץ גם עם AMD וגם עם NVIDIA). אל מול MSAA רובינו כבר יודעים שישנן חסרונות ויתרונות. אבל לצורך העניין, כשאני מפעיל FXAA זה עולה לי בכ-1FPS. ז"א לא פוגע בביצועים באופן מורגש. השוואה בין FXAA ל-MLAA http://www.hardocp.com/article/2011/07/18/nvidias_new_fxaa_antialiasing_technology/4 האפשרות להכריח FXAA היא נסיונית וחבוייה בדריבר של nVidia (ניתן לפתוח אותה עם registry tweak או להשתמש דרך NV Inspector), אך כרגע האפשרות פועלת עם OpenGL בלבד. הרבה אנשים ממתינים שאנוידיה יוסיפו את הפיצ'ר המוגמר בדר…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לדעת האם הכרטיס מסך מדגם HD6850 יתאים למחשב שלי. המפרט של מחשב שלי: לוח האם: ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX מעבד: Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 גוף קירור: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ספק:THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W מארז: GIGABYTE Setto 1020 דיסק קשיח: 1. SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM 2. HITACHI 160GB אם כן?! אז איזה חברה לקחת?? ואיפה הכי זול לקנות את כרטיס מסך ? תודה!
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזמנתי היום את המסך ב-3200 בערך אבל אני יכול בטל עד יום ראשון אם אני מתחרט יש מסך 19 שמסוגל לעמוד מולו שעלול לשנות את דעתי? לאתר הייצרן חובה DVI!
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב ומשתלם יותר? עוד שאלה.ה4850 וה4830 בסטוק ההפרשים באחוזים בערך כמה?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפי המלצות פה את ה9550 ואתמול בלילה הרכבתי אותו, כמה הערות 1. קודם כל אני מבסוט 2. למרות מה שהבנתי מעצמי ומאנשים הואהביא לשיפור יפה אם כי WORLDWIND עדיין מעט כבדה לו לעיתים. משחקים אני לא משחק. 3. חיברתי בחיבור DVI , אחרי שתי דקות התחלתי להבחין בהבדל, כאילו המסך קצת יותר פוקוס! מומלץ אנשים 4. אולי בכל זאת כדאי לשעות OC למרות שלא תכננתי, כמובן אם זה לא מסובך וזה בטוח לבריאות הכרטיס, צריך דעות בעניין
-
- 38 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בכתבה שמצורפת לחדשה על הראדון 9700 של גיגהביט רשום שיש לו זכרון 2.8ננו אבל אמור להיות 2.2ננו טעות שלי או שלהם??
-
אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך, זה המפרט שלי: Intel Core i5 - 2500k Gigabyte Z68X-UD4-B3 Noctua NH-D14 CPU Cooler G.Skill 8GB 1866Mhz Gigabyte GTX560 Ti OC - (SLI) 60GB SSD SATA III Westren Digital Caviar Black 1TB Antec High Currect PRO 850W Samsung 24' LED - S24A350H מיציתי את הכרטיסי מסך שלי וחשבתי לשדרג לאחד משלושת אלה של Gigabyte: GTX670 OC - GV-N670OC-2GD - מחיר 2295 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=15704 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4211#sp GTX680 OC - GV-N680OC-2GD - מחיר 2990 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=15988 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4178#sp HD7970 GHz Edition - GV-R797TO-3GD - מחיר 2690 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=1667…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.dsogaming.com/news/nvidias-performance-improvement-per-generation-has-dropped-from-60-pre-2010-to-30-post-2010/ הידעתם שעד 2010 כל דור חדש של כרטיסי מסך מבית נווידיה נתן שיפור של כ 70% בממוצע (לעיתים אפילו 90-100 אחוז), ומ 2010 הנתון הזה ירד ל 30% בממוצע? רוצים לנחש למה? התשובה בגוף הכתבה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי מסך רגיל CRT גודל 19 אינץ' של חברת Proview. הוא אצלי כבר 5 שנים בערך +/- והבעיה היא שאם מבדילים בינו לבין מסך אחר אז רואים שהוא מראה צבע צהוב מסריח כזה ולא תמונה יפה. עכשיו השאלה שלי היא האם יש מצב שאפשר לסדר מסך כזה? או שזה קורה לכל מסך אחרי כמה שנים של ניצול רב... תודה מראש, ניר (:
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לפני שבועיים בערך, נאלצתי להחליף מאוורר לכרטיס מסך מכיוון שהוא התחיל להשמיע קולות של דאבסטאפ. עכישו, פירקתי את המאוור הישן,חיברתי את החדש, הכל טוב ויפה. משום מה, אחרי שנגעתי בכרטיס מסך ועשיתי את השינוי הזה, משחקים עובדים לי ממש לא טוב פתאום כאילו הכרטיס מסך לא מריץ את המשחק טוב, או שהוא "כבד" לו מדי. בדקתי את ההגדרות של המשחק, הם כשהו ולא שונו. ככה זה בכל המשחקים. מדוע זה?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן 4 שנים כנראה שהכרטיס מסך הלך וצריך חדש ... אני לא משחק במשחקים רק בפרו 11 ואולי בפיפא אבל צריך כרטיס שיעלה אותם בהגדרות גבוהות והכרטיס יהיה משתלם .. תודה מראששש
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתלבט לקנות את הכרטיס הנ"ל אבל אני רוצה כרטיס שיוכל לעמוד באוברקלוק, השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה בגרסת LE יוכל להגיע במהירויות גם לRADEON 8500 המקורי?? אם לא אז אני פתוח להצעות לגבי כרטיס אחר שיכול לעמוד באוברקלוק ושיהיה באותו מחיר בערך 900 שקל (לא עומד דווקא על ATI) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז כפי שהכותרת אומרת... אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים יותר מה- Hercules GeForce2MX/400 שיש לי כרגע... ואין לי כ"כ כסף להשקיע במחשב אז אני מוכן להשקיע מקסימום של 500 ש"ח... שמעתי שגם במחיר הזה אני יכול לקנות כרטיס תותח בהשוואה לכרטיס הנוכחי שלי מחכה להמלצות, אורן.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה המפרט שלי Q6600 4GB RAM ASUS P5N-E SLI EZCOOL 400W הכרטיס מסך שלי נהרס ואני צריך לקנות אחד חדש אני צריך את העזרה שלכם מצד אחד אני צריך כרטיס מסך טוב שיריץ כל משחק על הגדרות מקסימליות עם ביצועים נכבדים אבל מצד שני לא כל כך יקר מה אתם ממליצים לי?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לשדרוג כרטיס מסך. המחשב מיועד למשחקי יריות ברשת מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267) לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זכרון: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GS (256 MB) מסך: LCD 22" ברזולוציה של 1680X1050 תקציב של כ- 900 ש"ח חשוב שיתמוך ב- DirectX 11 תודה רבה !
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יי לכולם לאחר ניתוח רחב ודי מקיף בנושא כרטיסים גרפים לפני שנה ותקציב לא גבהה, החלטתי לחליף את הכרטיס שלי הקודם R9 290 עקב בעיות חימום מרגיזה, לכרטיס GTX 970 מבית MSI שלחתחילה ניראה נהדר, לימים למדתי איך להוציא לכרטיס את מיץ ואז התחילו הרבה בעיות עם הכרטיס . כשהוא היה מגיע לשימוש של מעל 3.5GB מזכרון הכרטיס היו נפילות תקיעות ובעיות קשות. ביצעתי הפרדות בין המסכים לשתי כרטיסים שונים לא עזר הבעיות המשיכו ללא כל שיפור. תצוגה גרפית הייתה ניכנסת להשאייה למספר שניות לפני תצוגה דבר מרגיז מאוד, משחקים קורסים באמצע. התחלתי לבצע שינויים במערך הזיכרון של המעבד כדי לפחות לנסות לעזור לכרטיס שיעבוד לאט אבל לפחות לא ליקרוס, מ 8GB זכרון שהיו מותקנים מבמחשב ראיתי שאני בניצולת מקסימ…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הכרטיס הטוב ביותר חדש שניתן לקבל בתקציב? כרגע המחשב ללא כרטיס מסך מעבד core I5 2500 ספק seasonic 620W בנוסף כרגע יש לי 4 GB זיכרון RAM ,האם כדאי לשדרג ל 8 Gb או שזה מיותר?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני חיפשתי מאז ומתמיד כ. מסך טוב לTVOUT , עכשיו חשבתי על לקחת TI 4200 וראיתי את הכתבה עם הההשוואה של הכרטיסי TI 4200 ושם ראיתי: ובקיצור שאיכות הTVOUT של הרדאון 9000 /PRO מצויינית ואף הכי טובה, מישהו יכול לאשר/לבטל טענה זו? כמו כן בהשוואה זו כתוב שמפענח הTVOUT הטוב ביותר לכרטיסי NVIDIA הוא Connexant CX25871 ברשותי כ. מסך ASUS V7100 PRO שיש בו מפענח זה, לכן ויתרתי על הרעיון של TI 4200 , ולכן אני מחפש Radeon 9000 PRO האם יש כזה בארץ?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל אני חדש, אז שלום לכם אני קונה עוד מעט Radeon 9600XT 256MB .. רציתי לדעת של איזה חברה שווה לקנות ? ואיפה מקבלים שובר חינם למשחק Half Life 2? תודה לעוזרים. עריכה: יש לי AMD 2000 Athalon XP הלוח אם: Gigabyte GA-7VAX 512 DDR ... 266 MHZ איך יעבדו לי המשחקים אם אני יקנה את הכרטיס מסך הזה?
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש בפלונטר ב 733 שקלים רדאון 8500LE של giga-byte אבל אני לא יודע אם זו חברה טובה יקרים לי כל שאר הרדאונים ובגלל זה אני חושב על זה והאם אני יכול להשיג כרטיס טוב יותר במחיר של לא יותר מ700 שקל (נא לציין היכן סוג ומחיר!) תודה מראש :saint: :AR15:
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערוץ YouTube מספק לנו תיעודים מרשימים באיכות גבוהה שמגיעים מתוך מערך SLI מרובע המורכב מכרטיסי המסך העוצמתיים ביותר מבית NVIDIA לכתבה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כנראה בעתיד הקרוב מחשב חדש עם כרטיס חזק לגיימינג. 1. האם יש באופק הקרוב/לא קרוב איזו טכנולוגיה חדשה ששווה לחכות לה ולדחות את קניית המחשב ? 2. האם שווה לחכות ל DX 10 !? (תהיה תמיכה ל WIN 7 ?) אם יש משהו רלוונטי לעניין ששכחתי אז אני אשמח לשמוע תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-