כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יהיו 4 גרסאות: Radeon X1800XT Crossfire Edition Radeon X1800XT Radeon X1800XL Radeon X1800Pro יהיו 16 צ"ע למרות שבמקור תוכננו 24 ואפילו 32, אבל מהירויות שעון גבוהות של 650MHZ לליבה ו1400MHZ לזכרונות ביחד עם באס של 512BIT (!!!) יפצו על כך, למעשה ATi סומכים על רוחב הפס העצום לזכרונות שיעקוף את הGF7800GTX בביצועים. גרסאת ה512MB היחידה תהיה גרסאת הCFE אבל אולי בהמשך יהיה גם X1800XT בעל 512MB. בנוסף לכך הR580 כנראה יציג מלבד ארכיטקטורה ופיצ'רים מעט שונים גם 24 צ"ע עם yeilds מעולים. שאר המידע + מידע על הX1600 והX1300 תוכלו למצוא פה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2527
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
של חברת INNO משהו.. (נדמה לי INNOVISION) האם זו חברה מוכרת ? האם הם טובים ? איזו חברה כדאי לקנות ? ראיתי כי יש ti4200 64MB של ABIT ב520 ש"ח. האם זה עדיף?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה מצאתי איזה כבל בימקום להסביר פשוט תראו את התמונה . מה הוא עושה?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שבטח יש בו 2 מגה 4 או 8 .. חייחיח זה מאגניביבבב אני מתרגש שאני מחזיק אחד כזה =] בכמה אני יכול למכור אותו ? (אל תשכחו .. זהו חפץ ארכיאולוגי )
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אחרת
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
במסך הוותיק שלי (מ97) יש כניסה סודית שמצאתי לפני יומיים פתחתי אותו כדי לשאוב אבק ומצאתי מין כניסה כמו של PS2 אחרי זה שמתי לב שזה בכלל לא סודי וזה ליד אחד החיבורים השאלה היא מה זה עושה
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אז מצאתי את הRX550 של חברת Sapphire ולפי הבנצמארקים הוא יותר טוב מ1030 ועולה אותו מחיר. הבעיה שאיני מכיר את החברה הזו. האם מישהו מכיר את הכרטיס או את החברה והאם היא אמינה? בתודה מראש :)
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לפורום.... מצאתי שני מסכים ואני מתלבט איזה אחד עדיף לבחור: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1694 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1426 המטרה של המסך היא לא מסך לגיימרים כבדים אלה מסך דק לקצת משחקים, קצת עבודה בפוטושופ וקצת גלישה. עם ניגודיות סבירה (1:600~1:700) ונתונים טובים... האם שני המסכים באלו ישמשו אותי טוב? אולי יש לכם מסכים יותר טובים להציע? באותו מחיר? ואולי יותר נמוך תודה רבה. :coolman:
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי... החלפתי כרטיס מסך לפני יומיים... הכרטיס הישן Geforce 4 ti4400 הכרטיס החדש geforce fx 5900 v9950TD לשני הכרטיסים כניסות זהות ואני השתמשתי ומשתמש באותו גרסת דרייבר 53.03... הכל מצוין בכרטיס החדש,אפילו איכות התמונה על גבי הטלויזיה השתפרה בהרבה...והיא היתה גם בישן מצויינת. הבעיה שפתאום ב nview אין לי את האופציה של "שכפול מדויק" וזה מקשה עלי מאד בכל מה שקשור לצפיה בסרטים...יש לי אופציה רק לקבל תמונה או על גבי המחשב או על גבי הטלויזיה,אבל לא על שניהם ביחד...וזה אותו גרסת דרייבר...מוזר מאד. עשיתי התקנה מחדש לדרייבר ניסיתי להחליף סוגי כבלים (s-video ל s-video)( RCA ל s-video) וכלום לא עזר...מה בדיוק הבעיה? מישהו יכול לתת פתרון מעשי?? תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס geforce4 mx440 עם 64 מ"ב זכרון, המחשב שלי בסדר גמור, 384 RAM על מעבד פנטיום 3 550. עד לפני שבועיים, מצב CLONE אצלי היה עובד בצורה שזרם הוידאו היה יוצא רק למסך שהוגדר ראשי, והמסך השני היה מראה הכל הכל, רק לא את זרם הוידאו - שזה היה בסדר גמור מבחינתי, כי את הטלויזיה הגדרתי כמסך ראשי והמחשב היה משני, בשניהם ראו הכל אותו דבר, חוץ מזרמי וידאו שהיו נראים רק על מסך הטלויזיה (אם למשל ניגנתי וידאו בחלון, אז במחשב ראו חלון שחור , ובטלוויזיה ראו חלון עם וידאו) לפני מספר ימים הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך שלי לגמרי (winfast\winfox של leadteack שיצרה את הכרטיס) והתקנתי את הדרייברים של NVIDIA שהורדתי מהאתר שלהם. לאחר ההתקנה הזו, פתאום מצב CLONE הראה וידאו על …
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מדובר בחיבור של 7900GT לטלויזיה וחיבור של מסך דרך DVI , דריבר 175.19 WinXP . לא הייתה לי בעיה כזו בעבר , שמצב DualView מציג לי על הטלויזיה תמונה שחורה עם פסים לבנים רצים לאורך הטלויזיה . מצב CLONE עובד , אין שום בעיה , רק DualView עושה בעיות . עשיתי חיפוש ברשת מצאתי כמה נושאים ,אבל לא ראיתי שיש איזה פיתרון . אולי מישהו כבר ניתקל בזה ויודע את הסיבה או הפיתרון לבעיה.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
-
מסתבר שווגה, כן, הצעצוע הכי חדש וטרי של AMD משנת 2017, הוא שווה ערך מתמטי חישובי ל- GCN ולא הביא שום שיפור לזירה בתחום יכולת האצה גראפית לסימולטורים ומשחקי תלת מימד. חשדות ממשיות שמדובר בהונאה שלמה של "כאילו משהו חדש" שהושק, כשבאמת אין שום דבר מאחורי הקלעים זולת הרבה marketing. עתה מתברר שביצועי ווגה clock מול clock לעומת GCN שרץ בקנה בואו רגע נזכר, עוד מדצבמר 2011.... לא זז מאומה. WTF ?! מדובר בממצא עלוב ביותר המציב את AMD בבושת פנים - לא פחות. מובן עכשיו היטב מדוע נוידיאה - שפתחה פער מאז maxwell ב- 2014 משאירה את AMD עם אבק מאחור. שהרי זה כה ברור: AMD פשוט אינה מתקדמת קדימה מאומה ברובד האלגוריתמי. למעשה מבחינה אלג…
-
- 17 תגובות
- 26.5k צפיות
- 3 followers
-
-
(מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם בו). יש לי שני מסכים, אחד מחובר בדיספליי פורט והשני (הימני) ב HDMI. כשווינדוס עולה, הוא עולה על המסך הלא נכון (הימני) והוא גם עולה "על הצד" עד שמע' ההפעלה מתאפסת על עצמה כפי שרואים בוידאו ואז הכל מסתדר. הבעיהבמיוחד מפריעה, כשאני מנסה לסדר עניינים בביוס - על המסך הימני ועל הצד :-\ איך פותרים את זה? שקודם המסך השמאלי יעלה ואז הימני. אם זה עוזר - לפני ששידרגתי מסך (השמאלי PG279Q) שניהם היו מחוברים ב DVI והכל היה בסדר. תודה
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם רדאון 9200 וקיבלתי מהחנות (אמרו לי שהגיע עם הכ. מסך) קבל מקצה אחד s-video 9 פין ומצד שני 4 חוטים - s-video אחד ירוק ואחד כתום 4 פין נקבה, ושני מחברי rca נקבה גם כן אחד כתום ואחד ירוק. מה לעזאזל הכבל הזה אמור לעשות??? ??? ??? ?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
!מצרף סרט של אינטל שמדגים בעיה שיש לי בכרטיס מסך ( הסרט מדגים את המעבד החדש ואני מתייחס לתופעות של כרטיס מסך ) התמונה לא יציבה רועדת 60FPS +/- , עצירות קלות הבעיה שלי כמו בתמונה משמאל בסרטון השאלה שלי : איך קוראים לתופעה הזאת והאם רק כרטיס חזק יותר יפתור זאת
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך X290 צירפתי תמונה של מאמץ הכרטיס בעבודה ( לא משחק ,תוכנה ששמה לא רלוונטי) במאמץ GPU LOAD כל הזמן עולה ויורד לאחר שניה דיי דרסטית אין בעיה של זכרון בכרטיס השאלה שלי בדור הבא שקונה כרטיס מסך לחפש דגם 380 או 390 ? מדוע עליות חדות וירידות חדות עם כרטיס 7870 המאמץ נשאר קבוע 75% ( בלי ירידות ועליות )
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוטוטו יוצא הף לייף 2 אני צריך כרטיס מסך!! אני צריך עזרה בקשר לקניה הקרובה שלי של כרטיס מסך אז לפי מה שאני רואה וגם תמיד חשבתי אני הולך על Radeon 9800 pro 128Mb DDR 258Bit אני לא מתכוון להתקרב לאובקלוקינג אני גם לא יודע איך לא מעוניין תודה.. מה זה ליבה? מה כדאי לי? ולמה אכפת לי? R360 או משו כזה.. של איזה ח'ברה כדאי לי מה ההבדלים? ATI...Shaphir....MSI....ELSE אני בנתיים מעדיף את ATI כי אם אני לא טועה מקבלים את הף לייף 2 איתו חינם..(זה נכון? לא רק עם ה XT?) יש מצב שאני קונה את הף לייף 2 אז אם הבדל מחיר לא יותר מידי אז עדיף לי ATI.... מה הבדל המחיר והאם עדייף 256MB? גם שנות אחריות איפה יש מה...? ואחרון איפה כדאי לקנות? או איפה בכלל להסתכל? אינטרנט חנויות רגילות..(במציאות...)…
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני בימים הקרובים סוגר הזמנה של מחשב ואני לא מצליח לגמור אותו. קניתי מארז מאוד מאוד איכותי כיוון שהשקט מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי. רציתי לקנות כרטיס מסך 8800GT אבל אמרו לי שהוא מאוד רועש. מה אני יכול לעשות?! אני צריך כרטיס שקט מאוד וחזק מאוד.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני יודע שבעיקר מדברים פה high end, אבל יש לי מחשב עם PCI-e 1.0 שזקוק לכרטיס מסך חדש, יש כרגע 8500gt שכנראה נפח את נשמתו... הבעיה היא שאני לא מוצא כרטיס שיתאים, הבנתי שאולי PCI-e 2.0 יעבדו אבל 2.1 בטוח שלא... כמובן שזה צריך להיות כרטיס זול כי המחשב משמש שימוש משרדי עדין... יש הצעות?... תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שאלתי בעבר עם ה thermaltek 470 יחזיק לי 8800gt אמרתם שכן. אז החלטתי לקנות 8800gt asus top. המחיר שלו הוא בערך 1650 ואז ראיתי נושא שאומר שאם כבר משקיעים סכום כזה אז עדיף לקנות 8800gts 520 בסכום של 1750 בערך. השאלה האם זה נכון ? , שווה את השדרוג ? וכמובן האם הספק שלי יחזיק גם את הכרטיס הזה? תודה וסליחה שאני משגע אותכם.
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
השאלה שלי היא יותר אם המאוורר של הכרטיס אמור להספיק כדי להחזיק אותו גם במאמץ?? או שחייב לשדרג ת'מאוורר...
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
חיפשתי לעצמי כרטיס בתחום ה500 ולהפתעתי מצאתי כרטיס חביב זה שהומלץ פה בסכום מעולה אני הולך על זה מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=AOC19-9K&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=38&aff=Zap אתר היצרן: http://www.aoc-europe.com/monitors_9kplus.html מה אתם אומרים שווה את המחיר ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-