עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חשבתי על הרטיס הבא, תעזרו לי להחליט אם הוא מתאים למערכת שלי, ואם יש משהו יותר משתלם Ninja Geforce GTX550 Ti 1GB GDDR5 HDMI DVI http://www.1pc.co.il/ninjageforcegtx550ti1gbgddr5hdmidvi-p-11027.html מפרט: מעבד: Core 2 Quad q8300 לוח אם: Intel G31 זיכרון: 4 gb DDR2 כרטיס נוכחי: NVIDIA 9500 GTS מסך : Samsung Syncmaster 2043 המחשב יחזיק את הכרטיס שציינתי? החנות שרשמתי טובה? יש כרטיס יותר משתלם במחיר? הספק מתאים? אם לא אולי יש ספק זול שאפשר לקנות כדי שיתאים? יש לי מחשב שני שאני רוצה לעביר אליו את הכרטיס הישן הנה המפרט שלו, הוא יחזיק? מעבד: core 2 duo e4500 לוח אם: INTEL GI945G ספק : MONO ATX 480 W מסך : LCD 19"

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by ^Z^,

תמיד עניין אותי כמה אנשים משקיעים בכרטיסי מסך^^

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. הנה הX800GT : http://www.powercolor.com/product.asp?id=75 ה X1300PRO : http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=699 ברור שהX800 יותר חזק, אבל האם הוא יותר חזק עד כדי כך שכדי לי לטרוח ולמכור תX1300PRO שלי ולקנות אותו במקום? (כחו בחשבון שאני אצטרך להוסיף איזה 400 ש"ח) ואולי יש למישו את הכרטיס ביותר זול מ860 ש"ח?

• 46 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אז ככה, אין לי בעיה של כסף אבל המפרט שלי מגביל אותי.. הכרטיס אני רוצה שיהיה שקט עד כמה שאפשר, אני לא רוצה להתעסק עם קירורים עכשיו אקסטרא.. המפרט שלי הוא כזה: לוח אם: P31-DS3L של ג'יגהבייט. 2 ג'יגה זיכרון של a data . מעבד- intel e8400 3.00 ghz ספק כוח-450 וואט. אני לא יודע בדיוק את השם חברה של הספק כוח אבל יכול לבדוק אם זה חשוב.. יש לי מסך 22 של סמסונג 2243bw . נראה לי שהכרטיס 4870 יהיה כבד בשביל המפרט שלי ובשביל זה באתי להתייעץ.. מה כדאי לי לקנות??

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. קראתי בקישור שלהלן: http://technewspedia.com/nvidia-claims-partially-support-directx-11-1/ ש-Nvidia לא באמת מימשה את כל הממשק ושהחסירה מספר פיצ'רים שהבולטים שבהם הם: (Target-Independent Rasterization (2D rendering only (16xMSAA Rasterization (2D rendering only Orthogonal Line Rendering Mode UAV (Unordered Access View) in non-pixel-shader stages הפיצ'רים הללו אמורים להיות ממומשים באמולציה בתוכנה. לדעתי זו הטעייה חמורה של הצרכנים ואפילו עילה לתביעה. מה אתם חושבים? נראה לכם שהתמיכה החלקית בD3D 11.1 תפגע בנו בצורה כלשהי בעתיד? אני לא מספיק מתמצה בפיצ'רים החסרים כדי לדעת איך זה ישפיע.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by zion561,

ערב טוב לכל חברי HWZONE כרגע יש לי כרטיס מסך מובנה ואני מעוניין להחליף אותו לכרטיס מסך פשוט יחסית ולא יקר השימושים שלי בעיקר הם:האזנה למוזיקה ויצירה(קיובייס) גלישה,וקצת משחקי רשת כמו נגיד כמו(ARMA אני מקווה שיפעל חח ) יש לי PS4 ככה שאני לא משחק כמעט .. המפרט שלי הוא: מעבדIntel core i5-2500CPU 3.30GHZ לוח אם GIGABYTE H67MA-USBB3-B3 זכרון-8GB RAM התקציב שלי לא הכי גדול משהו כמו 350-400,אין לי בעיה גם לקנות יד שניה. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by d0s,

שלום לכולם, אני מתעניין עכשיו בקניית כרטיס מסך חדש למחשב הישן שלי, עכשיו יש לו לוח אם עם חיבור PCE-Express1 עכשיו, זה אומר שאין אפשרות לנצל את הכרטיס? ומה לדעתכם יהיה הכרטיס הכי טוב למכיר של כ 400 ש"ח? מה עמדתכם בקשר ליד שניה? מפרט עכשוי: הלוח אם זה Gigabyte GA8L915P - Duo PRO מעבד celron 3ghz זכרונות שני גיגה DDR2 כרטיס מסך 6200

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by sagi_10,

שלום אני מצאתי את המיקסימום של הכרטיס שלי ראה תמונה ואני מצאתי תוכנה שצורבת ביוס כרטיס מסך עם הגדרות משופרות. שמרתי את הקובץ ביוס החדש כקובץ rom (התוכנה עשתה את זה לבד) מה אני עושה עכשיו?? איך אני אמור להחליף את הביוס הישן בביוס החדש ?? בתודה שגיא נ.ב קראתי את המדריך באתר לצריבת ביוס אבל לא הבנתי ממש.... [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. המסתורין סביב המוצר הבא של מפתחת השבבים האדומה ממשיך עם הופעה במבחן ביצועים ראשון ברשת, בתוצאה שטובה באופן בלתי מבוטל מזו של ה-Radeon RX 480 לכתבה

10. Started by liortaib,

השאלה שלי מאוד ]שוטה איזה כרטיס מסך עדיף לקנות למחשב חדש שמיועד למשחקים בעיקר.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4049 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1240 המסך הוא מסך 22 אינץ.. והמיפרט q9650 ep43-ds3l PCPOWER&COOLING 610 nzxt tempest wd 640 4gb 800 cl4 תודה לכל העונים!

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אהלן חברה רציתי לדעת בכלליות מה התפקיד של כרטיסי המסך במחשב?ובמשחקים בפרט ולאחי התקינו היום כרטיס X1950XT 1.וזה עושה לו המון רעש זה אמור להיות ככה? 2.יכול להיות שזה לא מריץ חלק GOTHIC 3? 3.איך אני יכול לדעת שכל הדרייברים העדכנים ביותר הם על המחשב והכרטיס באמת עובד כמו שצריך גם אם תענו על חלק מהשאלות יכול לעזור תודה מראש

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by yaloner,

בעקבות תקלות שהיו לי עם כרטיס מסך Leadtek FX6200 ניסיתי לעדכן את הדרייבר וקיבלתי כל פעם הודעה שלא מדובר בכרטיס שך Leadtek. פתחתי את המחשב, שלפתי את הכרטיס, ומה אני מגלה ? בכלל לא כתוב עליו Leadtek אלא Gainward. ב-Device Manager הכרטיס מופיע כ-NVIDIA GeForce 6200 TurboCache. מה זה, עבדו עליי ? או שזה אותו כרטיס בשם אחר ? האם הוא פחות טוב ? מה קורה כאן ?? :s05:

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by roiv11,

כותרת^ ומדוע?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Idan-h,

מי מנצח באיכות התמונה? בביצועים ראיתי שברוב ה6800GT. ממה שאני הבנתי ATI רימתה ושלNVIDIA יש איכות תמונה יותר טובה ב6800, מה נכון? ולא הבנתי מה אומרות כל הרמאויות האלו. תודה.

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. היי לכולם, רציתי להתעייץ לגבי כרטיסי מסך מתאימים לפי המפרט של הנייד שלי. אני מבין די הרבה במחשבים אבל ממזמן לא מתעסק בזה אז לא כלכך מעודכן כבר במה שהולך בשוק ולא רוצה כלכך לסמוך על נציג בחנות שימכור לי משהו שלא באמת אני צריך כי כמו שאנו יודעים..העיקר למכור. ברוצני כן לשדרג את הנייד שלי שלדעתי המפרט עצמו אכן די סביר פשוט הכרטיס מסך של אינטל שאיתו מגיע המחשב די מציק לי. אני די מבוסס אבל בכל מקרה לא רוצה כלכך להשקיע בתקציב ענק אלה במשהו נחמד וטוב שיתן לי רמה די גבוה יחסית ויש אלפי כרטיסי מסך שם בחוץ ככה שדי בטוח שיש משהו שיתאים ובתקציב יחסית נורמאלי. התקציב שלי זה עד 1000 בלי חרגיה ובלי לעוף יותר מידי כמובן כמו שאמרתי לא רוצה מחשב גיימינג מטורף אבל משהו ש…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. מתחמם מהר מדי? ראיתי את המאורר שלו והוא לא משהו

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by ביז'ו המוס,

:lol: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

18. טוב, זה הולך להיות סיפור טיפה ארוך עם כמה שאלות, אודה לכל תגובה לכל שאלה. אז ככה, יש לי כרטיס xfx 9800gt שהתחיל לעשות בעיות לפני כמה חודשים. הבעיות היו רק במשחקים (סתם לדוגמא civilization V, call of duty, ואפילו heroes 3), איך שהייתי מתחיל לשחק קצת היה פריז במשחק והייתי צריך לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה ניסיתי פתרונות תוכנתיים, החלפת דרייבר להכי חדש (לפי המדריך באתר) - לא עזר, אחר כך פירמטתי את המחשב והתקנתי דרייברים חדשים - לא עזר. התחלתי לחשוב שהבעיה חומרתית. פתחתי את המארז ניקיתי אותו מאבק, החלפתי משחה טרמית לכרטיס אבל זה לא פתר את הבעיה, ואז הסתכלתי על הכרטיס וראיתי שארבעה קבלים מנופחים, וקראתי קצת באינטרנט וראיתי שהדבר נפוץ לכרטיסים כאלו, והבעיות שתוארו תאמו במדויק לשל…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. באתרי ביקורות החומרה משתמשים בדרך כלל במעבדי i7 מטורפים עם OC. האם זה אומר שעלי לצפות לפריימים נמוכים יותר, עם אותו כרטיס?(780) אם כן, איך זה מתבטא? האם ישנה נפילת פריימים משמעותית בסיטואציות מסיומות, כאשר המעבד מגיע לשיא יכולתו, או שמדובר בנפילה פעוטה של פריים או שניים? לא יודע אם זה משנה למעבד או לא, אבל אני מתכוון לשחק ב1080P- לא יותר מזה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Itzik68,

אני כנראה הולך לקנות את הכרטיס הזה והייתי רוצה לדעת אם יש חסרונות בדגם הזה פרט לעובדה שהוא הכי יקר מבין הוריאציות השונות?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by ליאור 20,

שבת שלום לכולם, אז כן זאת שאלה צעירה מאוד אבל רציתי לדעת איך אני יכול לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי יש לי ATI RADEON סדרת 6700 הורדתי מהאתר שלהם עידכון יותר חדש ממה שקיים אצלי ורציתי לדעת מה הדרך הנכונה להתקין אותו, האם אני פשוט מתקין על הגירסא הקיימת או שאני צריך להסיר את מה שמותקן אצלי עכשיו ולהתקין את מה שהורדתי מחדש?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום, רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך חדש. קניתי לא מזמן טלויזיית LCD FULL HD ואני רוצה לחבר אותה למחשב כדי לראות סרטים ב HD וכו... קניתי גם מחשב חדש שאמור לשמש אותי לצרכי עבודה. אני לא מריץ משחקים. עברתי באתר של אחת החברות הגדולות לציוד מחשבים על כרטיסי המסך וכל הדגמים באיזור ה 300-400 שח של NVIDIA באים רק עם יציאת DVI אחת ועוד יציאת VGA מה שפחות או יותר פוסל את האפשרות שאני ארכוש כרטיס עם ערכת שבבים שלהם. לעומת זאת ל ATI יש כמה כרטיסים בטווח המחירים הזה עם 2 יציאות DVI (אני צריך אחת בשביל המסך ואחת בשביל המחשב). הכרטיסים שראיתי הם: כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB DDR3 כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon X2400Pro 512MB כרטיס מסך תוצרת Sapphire דג…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. PowerColor X800GT 256MB DDR3 Sapphire X800GTO2 16pipelines-unlocked קניתי עכשיו מסך LCD 19 אינץ' וחרגתי מהתקציב שלי בהרבה, אז חשבתי לאזן זאת על ידי ירידה מהGTO2 לכרטיס של POWERCOLOR... בלי OC (רק עם צינורות פתוחים) כמה ההבדלים ביניהם גדולים ? שווים 400 שקל ? :

24. Started by Culandur,

עיזרו לי בבקשה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by yonir,

שאלה כללית לידיעה ואולי לקראת קניית מחשב במבצעי Black Friday.. יש לי היום כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 FleX. עד כמה הביצועים שלו עדיין טובים יותר מאשר כרטיסים מובנים במעבדים חדשים? (מעבדים ברמות הנמוכות יותר כמו i3 4160 או G3250) יש לי שני מחשבים, בן 5 (עם כרטיס המסך הנ"ל) ובן 8 - אם אקנה מחשב חדש הוא יחליף את בן ה-5 שבתורו יחליף את בן ה-8. האם עדיף להשאיר במחשב בן ה-5 את כרטיס המסך ולהשתמש במובנה של המחשב החדש או להעביר? (בעיקרון שני המחשבים בעיקר לשימוש משרדי אבל החדש/בן ה-5 הנוכחי בשימוש הרבה יותר שוטף, ולעיתים נדירות גם לאיזה משחק)

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים