עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. GIGABYTE GV-NX86T256D GeForce 8600GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card כרטיס זה הוא האופציה שלי, עולה לי 140 $, DX10, כולל משחק מתנה קומנדו משהו (סופרים קומנדו) האם מישהו מכיר את הכרטיס ואת הביצועים שלו, איך הוא בOC, הוא בכלל טוב? אני צריך אותו למשחקים בקטנה, קצת משחקי מלחמה וקצת משחקים אחרים או ששוה לקחת את זה PNY VCG85512GXPB GeForce 8500GT 512MB GDDR2 PCI Express x16 Video Card - Retail אבל זה בלי המשחק, אבל זה יותר זול - 120$ מה עדיף, הם טובים? איך הOC שלהם? או בכלל את זה EVGA 256-P2-N751-TR GeForce 8600GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail זה עולה 140$

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום רב, בגלל בעיה חוזרת ונשנית של ריסטרטים שעליה לא הצלחתי להתגבר גם אחרי פרמוט והתקנה מחדש של ווינדוס, ואחרי התייעצות עם התמיכה של מייקרוסופט שניתחו עבורי את קבצי הדאמפ, המסקנה היא שכנראה יש צורך להחליף את כרטיס המסך, ובמידה וזה לא יעזור, אז גם את לוח האם. הרכיבים שיש אצלי כרגע הם: Sapphire ATI Radeon 2600XT GIGABYTE GA-P35-DS3 rev 1.0 מאחר ומדובר במחשב מדיה סנטר, המטרה היחידה שלי היא צפייה בסרטי HD לכן אני מעוניין בכרטיס מסך, שמצד אחד יהיה חזק יותר מהכרטיס הנוכחי (הרי לא הולכים אחורה ;D ), שיאפשר להתמודד עם סרטי 1080p ללא בעיה, ומצד שני שלא יהיה ברמה של כרטיסי המסך לגיימרים, כי אני לא זקוק לכך. אשמח לשמוע המלצות שלכם, תודה רבה

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שאלות, הערות, הארות ועוד. נא לשמור על שפה נאותה. למאמר: http://hwzone.co.il/articles/bench_system/.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. קודם כל מי ששם לב זו שאלה ולא הכרזה אז אל תתקיפו ישר. הסיבה שאני שואל את זה כי אני יודע שכל הג'י פורס TI הם מצויינים וכרטיסים חזקים, אבל מה יהיה שייצא הDIRECT X 9 ? מי שקוונה ג'י פורס 4 TI4600 באיזה 2000 שקל ועוד איזה שנה הכרטיס לא יתמוך בDX9 אז בעצם לא כ"כ השקיע לטווח הארוך, מישהו רוצה לתקן אותי ?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Dutchy,

http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=6&submit.y=2 אל תשכחו לדווח בתוצאות בנצ'ים תיקונים ושטויות אחרות: 3D Mark03: Display corruption is no longer noticed when running the Trolls Lair test 3 under Windows XP Beyond Divinity:Playing the game with FSAA set to 2x no longer results in display corruption when scrolling the display by moving the mouse to the left of the display High Heat Baseball 2003: The display no longer loses sync when exiting or changing player characters in the game High Heat Baseball 2003 under Windows XP with an ATI RADEON X800 series installed Madden NFL 2003…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by DORAZABI,

רציתי לדעת לכמה זמן הוא ישרוד לי מבחינת הרצת משחקים על לפחות HIGH.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אני מחפש כרטיס כמה שיותר זול שיריץ לי משחקים חדשים, אני לא מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוהות ואני רוצה שישמש אותי לאורך זמן. אם זה משנה אני בד"כ משחק משחקי פעולה חדשים שיוצאים, מסיים ועובר לשני וכך זה נמשך... בחרתי בכרטיס הזה ביגלל שאני יודע שלידטק לא יאכזבו אותי. אם יש לכם הצעות בבקשה...

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. לפי מה שאני קורא פה יש להרבה אנשים בעיות עם הכרטיס אני תכננתי לקנות אותו מתישהו (כרגע אין כל כך תקציב) ונראה לי שאני מוותר.אחרי הכל אני בטוח שהכרטיס מצוין אבל לשלם 1200 ש"ח על משהו שלא כדאי כנראה זה לא מוצדק!! מה דעתכם????

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by ronik56,

אני יכול לקנות RX 580 4GB יד ראשונה מאמזון ב-890-95 שח, כולל מיסים, משלוח ו-3 שנות אחריות, זה 300 ש"ח פחות מבארץ ושווה למחיר של 570 4GB חדש בארץ. אבל אני ממש מתלבט כמה שווים ה-4GB הנוספים בגירסת ה-8, שתעלה לי יותר; מבחינתי המחיר המקסימלי הוא 850 ש"ח, חיכיתי כבר חצי שנה עם כרטיס מובנה בשביל זה, ככה שעוד 50-100 בשביל 8 ג'יגה אני לא אשלם וזה מתוך עיקרון (גם אם ילדותי ומטופש) שאני לא אקנה כרטיס שנה וחצי אחרי ההשקה במחירים שהם גבוהים ממחירי השקה. הקונצזוס הוא שאפשר לצפות לעוד עליה בצריכת ה-VRAM בקרוב ולכן ה-8 ג'יגה כן יעזרו, אבל אני ממש מסופק לגבי המקרה שלי- *אני משחק ב-1080p וזה לא הולך להשתנות, בטח לא ב-5 השנים הקרובות. *אני לא יכול לנצל מעל 60FPS ובפועל גם …

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=3446 מה אתם אומרים עליו יש לו קירור טוב ?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Zeev86,

היי, אני מחפש כרטיס מסך חדש בשביל לוח אם dq87pg של אינטל. מעבד i7 4770 זיכרון 8 GB RAM תקציב 1000 עם חריגה קטנה. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by CreativeX,

לאחר שקראתי באתר הזה - http://www.3dmaxx.net/articles/xtflash/ שאפשר לצרוב ביוס של 9800XT על 9800, לא התאפקתי והחלטתי לנסות ולראות אם הכל עובד טוב, ולבדוק אם שיפור הביצועים משמעותי. אז עשיתי מה שכתוב שם - הכל הלך טוב, צריבת הביוס היא ממש ממש פשוטה, ולא מסוכנת. אז הנה - תמונה של המחשב עם ביוס של 9800PRO: http://www.u-a.co.il/new_photos/BigUploadImages/1526-47942299.JPG והנה לאחר צריבת הביוס החדש: http://www.u-a.co.il/new_photos/BigUploadImages/1526-36759586.JPG הכרטיס מזוהה כRadeon 9800XT, עם 256MB זיכרון, וגם אפשרות הOverdrive נפתחה: http://www.u-a.co.il/new_photos/BigUploadImages/1526-93264413.JPG בדקתי גם ב3DMark03 כאשר אפשרות הOverdrive מופעלת, לא היה שום שיפור בתוצ…

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. איזה כרטיס גרפי הכי משתלם בתווך ה500 שקל? ה geforce 4 mx, ה geforce 2 ti או ה radeon 7500? לפי הסקירה של יובל רביד הראדון נראה הכי משתלם אבל לפי מה שהבנתי רוב המשחקים היום לא יודעים יודעים לנצל את הפוטנציאל שלו, אז איזה כרטיס מבין אילו יכול לחפות על מעבד חלש יחסית של פנטיום 2 400?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אורח
    Started by אורח,

אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי, זה המערכת שלי: E8400@3.6 4Giga 260GTX Seasonic 500W Samsung 260T אני משחק רק על ההגדרות הכי גבוהות עם הפילטרים על מקס, ו260 כבר לא מספק את הסחורה... מה כדאי לי 480 או 5870? OC מתוכנן. והאם הכרטיסים האלה יראו שיפור משמעותי על ה260?

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by yossi555555,

שלום זה המפרט שלי FOXCONN H67 INTEL I3 2120 HD 6870 SAMSUNG 500GB 4 GB RAM SEASONIC 600M12 CM COSMOS SE יש לי HD 6870 ואני רוצה להשתדרג הייתי רוצה לשחק על הגדרות יותר גבוהות והכרטיס שלי לא מאפשר התקציב עד 1200 ש"ח על מה ללכת ? המלצות ? מה הענין עם הBIT כי לא הבנתי מה זה אומר ? ושלא יהיה צוואר בקבוק עם המעבד ? את הכרטיס ארכוש באילת לגבי הRAM אם אני משדרג ל 8GB זה הכרחי ? אני אראה שיפור משמעותי אני ממשחק FPS RPG ומירוצים NEED FOR SPEED RIVELS תודה שבת שלום

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אני רואה ששומדבר לא משתנה אצל NVIDIA אשר משנה את שמות כרטיסיה ללא הרף בכדי לתת לקונים טעם לרכוש אותם. הGeforce 250 GTS הוא לא יותר מאשר הGeforce 9800GTX+ שצויד בשם חדש הכרטיס נשאר אותו הדבר בגרסת ה512MB אך בגרסרות ה1GB הכרטיס מקבל PCB חדש (לא מובן למה...) Bottem of the Line הוא אמור לתפקד כ9800GTX+ לכול דבר. מה עוד Nvidia מתכננת? עוד בדיחה גרועה מבית Nvidia תודות לanandtech http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3523

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. בקרוב בישראל? אולי רק בהדרגה. מחירי חלק כרטיסי המסך מסדרת GeForce RTX 50 של NVIDIA מקבלים ירידות נאות ברחבי אירופה במקביל לגידול במלאי הזמין והיצע סוגי הדגמיםלכתבה

18. Started by lmlm,

http://www.pcpro.co.uk/custompc/news/91589/amd-to-drop-ati-brand.html פשוט לא יאומן, לא ציפיתי מAMD שתעשה מהלך שכזה

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. אני לקראת קניית כרטיס מסך למחשבי. אני רואה שישנם כרטיסי מסך מבית MSI או GB. האם יש בינהם הבדלים (משמעותיים) וא"כ מה הם ומה כדי? תודה רבה!

20. Started by B@LENO,

יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מגה הרץ ספק כוח 400 וואט לוח אם של פי סי פרטנר עם ציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 MHZ זיכרון 512 SDRAM מהירות 133 מגה הרץ כרטיס קול קריטיב 128 ויש לי חיבור AGPX2 וכרגע יושב לי ATI RADEON 9250 128 MB 64 BIT הוא מעלה את כל המשחקים אבל לא הכי טוב שיש כעיקרון הרצתי חיפוש וראיתי שחלק מהאנשים המליצו על ATI 9500 PRO ועל ATI 9700 ורציתי לדעת האם אני יכול להשיג את הכרטיסים האלה אם כן מאיפה? אני יודע שיש לי מחשב חלש אבל אני רוצה כרטיס לפחות עם 128BIT כי אמרו לי שזה חשוב אז מה לדעתכם כדאי לקנות למחשב? תודה רבה לעוזרים

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המסך FHD שלי במסך 4K ואני מעוניין לדעת אם יהיה צוואר בקבוק במידה ואוסיף את GEFORCE 1080 GTX למערכת. *לא בוצע OC למעבד כרגע זה המפרט הקיים I7-3770K 16GB RAM DDR3 CORSAIR 520 ספק כוח 970GTX

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by gabi1234567,

אהלן שלום. אני מחפש כרגע כרטיס מסך בסכום של 600 עד 800 שקלים מעדיף ב600 כמובן. המפרט של המחשב הוא e6600 3.1 ghz 4gb ddr3 וספק כוח 500 וואט של fsp. אני מעוניין בכרטיס שיתמוך בדואל סקרין אם אפשר גם שלוש יהיה מעולה משחק בסימולוטר נהיגה. ומידי פעם battlefield וכאלו. לא מעוניין בגרפיקה הכי גבוהה העיקר שהמשחקיות תיהיה טובה והמשחק יזוז בפריימים נורמלים ולא 15 וכדומה. כמובן עם הכרטיס יהיה מספיק חזק ואפשר יהיה לשים על איכות גבוהה זה גם פלוס. תודה רבה לעונים.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by DXT,

בקרוב אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש מבוסס gf4ti4200. בתחילה הלכתי לכיוון של leadtek a250le myvivo אבל אז ראיתי את ה inno3d tornado geforce4 ti 4200 128MB במחיר של 960 ש"ח בלבד לעומת 1129 של הלידטק. בעקרון חשוב לי לחסוך כמה שאפשר אבל לא אם זה פוגע יותר מדי. אז רציתי לדעת מה אתם יודעים/חושבים/נסיון שלכם על הדבר הזה? איכות דו-ממד ו.. (מה בעצם עוד?). 10x for any help

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Gadgets4all,

שלום לכולם, האם מישהו שמע על הכרטיס Sapphire R9 290 4GB VAPOR X? קראתי על גרסת ה- 8GB שאמורה לצאת אבל לא הצלחתי למצוא יותר מדי פרטים על גרסת ה-4GB.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. החנות אמררה לי שזה אמור להיות כך בגלל סוד שפורפרת אבל אני לא יודע אם זה נכון אם מישהו יודע אאו מכיר את התופעה שיכתוב לי בתודה, S-K

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.