עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shibby15,

טוב אז ככה, אני לא גיימר כבד אבל אוהב משחקים כמו למשל GTA3 THPS3 וSOF2 (יש עוד כמה) ביינתים יש לי VOODOO3 3000 אבל כבר צריך להחליף. אני מחפש משהוא כמה שיותר זול ובגלל שאני אפילו לא יודע מה זה אובר קלוקינג זה לא חשוב כל כך. ודרך אגב מישהו מכיר חנות מחשבים טובה מארה"ב (וירטואלית) תודה מראש רום

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by avi112211,

מה עדיף לקנות 7300GT או 6600GT (או משהו אחר בסביבות המחירים שלהם)? ודבר חשוב - הם צריכים להיות AGP ולא PCI-E. תודה לעוזרים.

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. קיבלנו מחשב חדש ובו כרטיס מסך Gigabyte GTX1080Ti extrim. במחשב הישן יש לי כרטיס בן שנה לערך מסוג GTX970. האם ניתן לחבר את שניהם במחשב החדש (בתצורת SLI), או שחייבים שני כרטיסי מסך זהים ? אם כן - איך (הגדרות, לאן מחובר המסך וכדומה...) ? לוח האם הינו Asus Z270 E. תודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. אני רוצה לרכוש את אחד הכרטיסים הללו אך אני רוצה לבדוק באם הם מתאימים לי נאם יש חנות או מקום שניתן לבדוק כרטיס בפועל לפני רכישה ?

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. לאיזה כרטיס עכשווי של ATI או NVIDIA הכרטיס הזה ( onboard) שווה בביצועים? זה המידע שהוצאתי בעזרת everest Windows Video -------------------------------------------------------------------------------- [ Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller ] Video Adapter Properties: Device Description Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller Adapter String Intel® 82845G /GL/GE/PE/GV Controller BIOS String Intel Video BIOS Chip Type Intel® 82845G Graphics Controller DAC Type Internal Installed Drivers ialmrnt5 (6.14.10.4020) Memory Size 64 MB Video Adapter Manufacturer: Company Name Intel Corporation Product Information http://www.inte…

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by nehmia,

אני רואה את זה הרבה בהקשרים לכרטיסי מסך..אבל מה זה?מה זה אומר ומה זה עושה?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by bneli,

קניתי היום בKSP מתאם כזה שהופך מvga לטלויזיה עכשיו יש לי כרטיס מסך sapphire x1950 pro וזה לא עובד לי...חיברתי ככה..יש לי רק DVI אז שמתי מתאם מDVI TO VGA ואז שמתי את הVGA TO RCA כיביכול הדרייבר מזהה לי כאילו עו מסך ועשה לא CLONE אבל בפועל לא ראים תמונה בטלויזיה עכשיו למה אני שואל את כל זה כל מעשה כרטיס שלי מוציא כבר מובנה SVIDEOו2 יציאות DVI והוא תמיד היה מחובר ככה אבל קניתי את המתאם כדי לבדוק עם זה תומך אצלי בגלל שאני שוקל להחליף לכרטיס חדש (ושם מין הסתם לא יהיה יותר יציאת SVIDEO) אז למה זה לא מזהה לי? בגלל שיש על הכרטיס כבר SVIDEO ? בכרטיס החדש שאני יביא זה יתמוך? או שגם לא בטוח? תודה על העזרה אלי.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. יש לי 4850 והתקנתי את הדרייבר החדש 8.7 וכשאני נכנס למשחק(לצורך העניין HEROES V) יש כמו מין שיבושים בתמונה כאילו זה סרט ישן לא היו לי את הדרייברים הקודמים ולא ניסיתי אותם אז אני לא יודע אם זה אשמת הדרייבר, הטמפ' ב GPU-Z היא 65 מעלות בלי ששיניתי בפרופילים כלום, הרצתי בדיקה ב 3DMark Vantage וזה נתן לי 6107 נק' לכרטיס המערכת שלי בצד, מודה לכל העוזרים,

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by tal249,

אני לא מכיר את הכרטיס radeon אבל שמתי לב שמדברים עליו כאן הרבה מישהו יכול לכתוב לי לאיזה מכרטיסי ה- geforce אפשר להשוות את radeon 9000 והאם זה יהיה כרטיס מסך טוב למחשב- amd 2000 256ddr לוח אם gigabyte ga 7vax amd מבחינת צוואר בקבוק שהחומרה הנ"ל תיצור. האם הוא תומך או לא ב-direct x חדש שיצא ומה זה משנה אם לא? אני מחפש את הכרטיס מסך הטוב ביותר לתקציב של עד 700 שקל. בתודה.

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Works4me,

פרסמתי בלוחות אבל זה לא מופיע , מוכר אותו במחיר העלות שלו בחו"ל ( 40$ ) בערך , לא כולל המשלוח ששילמתי ( זו כבר בעיה שלי ) לא מוכרים כאלו בארץ אז מי שצריך גשר עבור זוג ה1070/1080 שלו במרווח 3 סלוטים יכול לבוא ולקחת ב160 ש"ח ( עיגלתי למעלה מ156 ש"ח ) מי שמכיר אותי יודע שאני לא מנסה לעשות רווחים על אף אחד .

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. אפשר מדריך בבקשה ? שאני אוכל לצפות מהממיר במחשב ? ישנו חיבור (נקבה ) USB בגב הממיר ..

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Sol@rWind,

אני רוצה לקנות 9700 פרו אבל היום פורסם פה שה 350 קרוב קרוב, מה אתם אומרים ???

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by morbidangel,

שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים. האחד ישן מאוד (בזמנו יועד למשחקים) AMD2800 על לוח אם EPOX 8HDA5J, זכרון 512 וכרטיס מסך ATI 9800 PRO. מחשב שני "חדש" יחסית אבל יועד לעבודה משרדית, מעבד של Intel E2180 (לא זוכר במדויק יכול להיות שאני ממציא), לוח אם Asus P5GC-MX, זכרון 1GB וכרטיס מסך 1650X. השאלה - לאחרונה ה9800 שלי נדפק וגורם למסך להכבה במשחקים, האם ניתן להחליף בין הכרטיסים ככה שה1650 יותקן במקום ה9800 הגוסס? או יותר נכון איך 1650 מול 9800 מבחינת ביצועים. אם כן, עד כמה הכרטיס מסוגל לסחוב עם המפרט הנוכחי שלי? תודה!

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. אני מתקשה להבין איך כרטיס שעולה 4000 שקל עושה coil whine. איך מאפשרים לדבר כזה לצאת מהמפעל? איך כרטיס כזה מגיע לבית של הלקוח לאחר שעבר שלל בדיקות במפעל, בחנות, ועדיין כשאני מריץ את המשחק הראשון אני שומע רעש של טרקטור מהמחשב החדש שלי. (הרעש במציאות הרבה יותר חזק מבסרטון). איזו בדיקת 24 שעות עשו בחנות אם אצלהם הם לא מצאו כלום ואני מהמשחק הראשון ועד האחרון שניסיתי רק מקבל את הרעש הזה. מה הם הריצו שם, שולה המוקשים? לפי המידע שיש לי המשלוח הראשוני שהגיע לארץ של כרטיסי GTX1080 Gigabyte G1 gaming כלל את הפאק הזה. זה כבר היה ידוע. אז איך הכרטיס עדיין הגיע למחשב שלי תקול אם אני לא "המשלוח הראשון"? בכוונה דחפו לי את זה כדי להפטר מהסחורה?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by דניאל99,

אני מנסה לבחור כרטיס מסך. ברוב הביקורות שראיתי כרטיסי המסך נבדקים עם מעבדים מאוד חזקים. עד כמה למעבד יש השפעה על הביצועים? כמה FPS להפחית מהתוצאה שלהם? יש לי E7400. בביקורות שראיתי משתמשים ב- Q9550 / I7.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by hh66,

עליכם השלום אני מאוד אוהב את NVIDIA תמונה מדהימה ואיכותית אני שומע דרך הרסיבר HDMI חסר לי מאוד Dolby Digital Live דרך HDMI האם יש להם כרטיס שמכיל תכונה זאת ? שהופך כל סאונד שאני רוצה ל- Dolby Digital Live 5.1 או 7.1

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by pazer005,

Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1122 קיבלתי המלצה לרכישת הכרטיס הזה ויש לי 2 שאלות: 1. האם הוא יכול לפעול עם ספק Enermax Liberty 400W באתר היצרן כתוב שהוא דורש מינימום 500 אבל אין לי מושג עד כמה זה נכון ואם אפשר לעקוף את זה. 2. נאמר לי שכבר לא מייצרים יותר כרטיסים מסך בשילוב כרטיסי טלוויזיה אך כשנאני מסתכל על התמונה שלו מקרוב, יש שם חיבור SVIDEO... ובאתר היצרן כתוב במפרט שלו שהוא כולל Avivo... http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=133

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. רכשתי היום את כרטיס המסך הזה...יגייע בעוד כמה ימים...מה אתם אומרים? עדיין יש לי זמן לשנות את הכרטיס אשמח לעזרה... תודה !!!

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום ברשותי msi gtx680 afterburner זה מגיע עם קירור סטוק - קירור מפוח. רציתי לשאול אם מישהו ניסה את המוצר הבא : Arctic Cooling Accelero Xtreme III http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9992 האם הוא נמצא יעיל יותר מהקירור הרגיל שמגיע מהמפעל ויוכל לתת לכרטיס כמה טמפרטורות נמוכות יותר ? *אם מבצעים את ההתקנה זה פוגם באחריות הכרטיס ?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by maazg,

שלום רב, אני מחכה כבר כמה חודשים לסדרות של כרטיסי המסך החדשות, וכנראה שטעיתי או שאני תריך לחכות עוד הרבה זמן והסיבה היא המחיר. בדקתי כמה עולה ה 7970 וזה כמעט 2900 ש"ח - פשוט וואו. מתי NVIDIA משחררת את הסדרה החדשה שלה- והאם לפי מבחני הביצועים כדאי לחכות להוזלה או שזה לא ישפיע כל כך? עזרה בבקשה

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. היי, עשיתי חיפוש בפורום, אבל לא הגעתי עדיין למסקנה.. היו דיונים על משחקים שהם 'טובים' למשחקים, אבל אני מחפש שלמות. האם באמת יש LCD שיוכל להחליף את ה CRT המתיישן שלי? אני משחק קאונטר סטרייק ואנריל טורנמנט ואני לא יכול להתפשר על שום דבר. (בלי שום מריחות, בלי FPS פחות ממושלם) יש כיום LCD שיכול לעמוד בדרישות? (בלי הגבלת תקציב), או שאני עדיין צריך לחכות להתקדמות הטכנולוגיה.. תודה.

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by dr-psyco,

שלום יש לי כרטיס מסך MSI R9 280X כבל HDMI מחובר לטלוויזיה ועובד עם סאונד. כבל נוסף DVI-I מחובר למסך מחשב שכולל רמקולים קראתי שאפשר להעביר סאונד למסך במידה והכרטיס תומך ב HDCP ניסית לחבר את הכבל למסך מחשב וגם לטלוויזיה בעזרת מתאם HDMI ולא עובד לי הסאונד, יש לי רק תמונה אשמח להכוונה אולי צריך מתאם מיוחד? כבל מיוחד? הגדרות כלשהם? או תשובה חד משמעית שאין אפשרות - כי יש עדויות ברחבי גוגל שכן אפשר תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by javaabp,

שאני משחק במשחק זז כזה מגעיל אבל גרפיקה טובה מאוד איך אני יכול לסדר את זה ואיך מגדירים את amd catalyst ב3d

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. היי, יש לי כרטיס מסך תוצרת ASUS,דגם:EAH5770. האם את הדרייבר לכרטיס מסך זה,אני צריך להוריד מהאתר של ASUS או מהאתר של ATI/AMD ולמה (מהי הסיבה לכך)? תודה רבה מאוד מראש.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שלום לכולם, אני בונה מפרט למחשב שאמור להריץ תוכנה גרפית עסקית. התוכנה מדמה צילום של עצמות ועצבים (תחשבו סוג של רנטגן משופר) בתלת מימד (מדומה בתוך המסך) עם אפשרויות ניווט תלת מימדי, תכנון ניתוחים והשתלות וחישוב פרמטרים שונים.. קובץ צילום כזה, יכול להגיע ל- 500MB. התוכנה לא זולה בכלל, אך דרישות המערכת של היצרן שלה.. קצת מתסכלות.. עזרתכם בבקשה.. תודה רבה. נ.ב. - כל השאלות שלי הן כאלה שלא קיבלתי עבורן תשובה מיצרן התוכנה. - היית הולך על האופציות היקרות אם היה מדובר רק במחשב אחד. - היות ומדובר במחשבים לצרכי עבודה, אני מבקש שרק מביני עניין יתרמו.. - גם עזרה לחלק מהשאלות תתקבל בשמחה. דרישות: לא מומלץ - גרפיקה משולבת i5-6XX/ i3(פקודות 3Dחסומות שם!!). כרטיס נפרד שמתאים למש…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים