עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. GTX260 896MB 216SP עד כמה עדיף על הגרסא הישנה יותר? (עם הפחות ליבות) ובנוסף האם הכרטיס הזה שווה 100 שקל יותר מהגרסא עם הפחות ליבות? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24995

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Sol@rWind,

אני רוצה לקנות 9700 פרו אבל היום פורסם פה שה 350 קרוב קרוב, מה אתם אומרים ???

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. מדוע אף יצרן לא מייצר כרטיס מסך HDMI 2.1 ? יש מסכים , טלוויזיות עם HDMI 2.1 ואין כרטיס מסך באופק . והכי מוזר שיצרני כרטיסי מסך לא עונים לשאלה הזאת

4. הכרטיס הוא Gigabyte Geforce gtx 760 windforce איך אני שולט במהירות המאווררים ( כמו ב-AMD ) ?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by mentalist12,

אהלן חברים, התייעצות קטנה ברשותכם. אני הזמנתי ומתכוון לקנות את הR9 290X בשבוע הבא. ממה שקראתי באינטרנט היצרנים נותנים דרישות ספק של 750W שזה גבוה ביחס לכרטיס.. המפרט שלי כזה: I7 2600K כרגע ללא OC 8GB Kingston HyperX Radeon HD 5970 [כרטיס דו ליבתי למי שלא זוכר.. חח]. הספק שלי הוא Corsair TX650 המודולרי. לדעתכם או מנסיונכם האם הספק הזה יחסית מערכת כזאת רק עם הR9 290X? אני חושב שכן אבל אמרתי נתייעץ בכל מקרה.. תודה רבה לעוזרים! אביב.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by marking,

אני צריך מהר משהו דחוף ב1000 שקל או משהו כזה, אני צריך לשים משהו שיחליף את 460MX ושתהיה לו יציאה לTV... אז חשבתי ללכת על הכרטיס הזה ואני רוצה שהוא יחזיק משחקים עד לפחות שלוש חודשים עד שאני קונה את R300 ומעביר את הרדאון 8500 למחשב השני... למי יש ניסיון עם הכרטיס הזה מהחנות הזאת? כי מחר או מחרותיים אני מזמין... אני לא רוצה לחכות בשביל R300 אני רוצה משהו עכשיו שיסחוב משחקים ש460MX לא סוחב... אני לא עושה OC... אז אני לא רוצה סומה... ולמי שיש ניסיון עם החנות, תוך כמה זמן מגיע המשלוח? (לת"א) נ.ב המערכת של המחשב השני היא:מעבד AMD 1600+ (כלומר 1400) וזיכרון פנימי PC 2700 256 DDR... ומשום מה MX יש בעיות עם לוח של אסוס... (מסכים כחולים בלה בלה בלה...) ואם יש למישהו עוד הצעות…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חזק לגיימרים ולצרכי עריכה, ושיתאים גם למסך 22 אינץ'. אני מעדיף לקנות כרטיס של חברת ATI מסדרת הHD. אני רוצה שהכרטיס יהיה שקט, בלי הרבה חימום ובלי רעש (עם גוף קירור).

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום ברשותי msi gtx680 afterburner זה מגיע עם קירור סטוק - קירור מפוח. רציתי לשאול אם מישהו ניסה את המוצר הבא : Arctic Cooling Accelero Xtreme III http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9992 האם הוא נמצא יעיל יותר מהקירור הרגיל שמגיע מהמפעל ויוכל לתת לכרטיס כמה טמפרטורות נמוכות יותר ? *אם מבצעים את ההתקנה זה פוגם באחריות הכרטיס ?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by hh66,

עליכם השלום אני מאוד אוהב את NVIDIA תמונה מדהימה ואיכותית אני שומע דרך הרסיבר HDMI חסר לי מאוד Dolby Digital Live דרך HDMI האם יש להם כרטיס שמכיל תכונה זאת ? שהופך כל סאונד שאני רוצה ל- Dolby Digital Live 5.1 או 7.1

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. רכשתי היום בשעה טובה מסך דק-SAMSUNG 710T המהולל.התקנתי לו הכל הוא מחובר דיגיטלית ,אבל בגלישה באינטרנט הצבעים ממש נמרחים במיוחד בכחול ובפורום הזה . WTF?חשבתי שאין מריחות במסך הזה!!!

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. יש במחשב הנייד כרטיס מסך מובנה Intel HD 620 וגם מאיץ גרפי Nvidia Geforce 940MX. חלונות משתמש בכרטיס המסך המובנה של אינטל. איך לכפות על חלונות להשתמש במאיץ הגרפי של Nvidia?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by s-k,

Radeon 8500XT של גיגה ביט אז כך : דבר ראשון יש לו 128MB והוא עובד על 300\300 !!!!!! הוא גם מגיע עם קירור מזהב אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדגם הזה שיגיד לי אני רוצה לקנות !!!! הנה כל הפרטים ותמונה http://www.giga-byte.com/products/ap128d_h3.htm

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by bah10,

קודם כל מזל טוב שהפורום חזר ולבעיה, הכרטיס מסך שיש עושה לי בעיות כאשר מנסים להתקין את הWDM בשביל להשתמש באופציות של VIDEO-IN וTV-OUT. יש לי סימן שאלה על WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL ראיתי בעוד מקום שיש עוד אנשים שלא הצליחו להתקין את הWDM הזה. ניסיתי גם את הWDM שיש באתר של NVIDIA אבל עדיין יש לי סימן צהוב. למישהו יש מושג איך פותרים את זה? SE7EN גם לך יש את הכרטיס הזה, הצלחת להתקין ? ???

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by DoctorBurp,

משהו יודע אם יש הבדלים בין ה RADEON של ATI לבין זה של HERCULES ???? אני מתכוון הבדלים כמו האיכות של הזיכרון או משהו דומה.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. קניתי אתמול מסך 19 סמסונג 959. הוא מסוגל להיות ב1600X1200 ב85 רפרש רייטס אבל כבר ב1280X1024 אני מרגיש שפשוט הטקסטים באינטרנט קטנים. הם ניתנים לקריאה, אבל הם פשוט לא נוחים. אני לא יודע... אולי זה בגלל מסך הפורוויו 15 המרצד ב800X600, אולי אני סתם עצלן ... אבל כרגע ירדתי ל1152X864 איך זה אצלכם ?\ מה אתם חושבים ?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום, קניתי לפני 2.5 8800GT של ASUS והיו גם אז ארטיפקטים, החלפתי לאחד אחר כעבור חודש מהקנייה+-. היום, זה חזר. יש היבהובים בBC2, טקסטורות שנראות כמו לוח שחמט\דמקה בGTA IV וכדומה. השאלה שלי היא, איזה כרטיסי מסך שווים לכוח של 8800GT כדי שלא יחליפו לי למשהו פחות חזק אם בכלל יחליפו לי. יש איזו דרך לסדר את הבעיה? תודה עריכה, אני יודע שתשאלו לגבי הטמפ' של הכרטיס: בIDLE: GPU=65-70 AMBIENT=50-55 DIODE=65-70 במאמץ עדיין לא בדקתי

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by B@LENO,

יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מגה הרץ ספק כוח 400 וואט לוח אם של פי סי פרטנר עם ציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 MHZ זיכרון 512 SDRAM מהירות 133 מגה הרץ כרטיס קול קריטיב 128 ויש לי חיבור AGPX2 וכרגע יושב לי ATI RADEON 9250 128 MB 64 BIT הוא מעלה את כל המשחקים אבל לא הכי טוב שיש כעיקרון הרצתי חיפוש וראיתי שחלק מהאנשים המליצו על ATI 9500 PRO ועל ATI 9700 ורציתי לדעת האם אני יכול להשיג את הכרטיסים האלה אם כן מאיפה? אני יודע שיש לי מחשב חלש אבל אני רוצה כרטיס לפחות עם 128BIT כי אמרו לי שזה חשוב אז מה לדעתכם כדאי לקנות למחשב? תודה רבה לעוזרים

• 44 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by saarxee,

נקנה מחשב חדש עם הכרטיס הבא: GTX660 DUALFAN ושמתי לב שגם במצב מנוחה הכרטיס חם מאוד (70 מעלות בערך), והמחשב מציג מסך כחול גם במצב מנוחה וגם במשחקים.. המאווררים שלו תקינים, גם המעבד על 60 מעלות במנוחה.. מה אפשר לעשות? המחשב עצמו חדש.

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Chura,

איך אני יכול לבדוק זאת ? למשל בCompany Of Heroes או אובליויון ? כי יש לי כרטיס מסך 7800GT ושמתי הכל על HIGH ומה שאפשר על ULTRA וב1280X1024 ונראה לי עובד בסדר, איך אני יודע מה המקס' שהכרטיס יכול לתת ?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by חן מ,

שלום יש לי התלבטות לאיזה כרטיס מסך לשדרג אני צריך כרטיס מסך חזק למשחקים המפרט: QX9770 2 ג'יגה ראם 320 ג'יגה HDD 8800GT 512 מגה ספק:ANTEC 500W(אם הדגם חשוב אתן אותו מאוחר יותר) וויסטא הום פרימיום 32 ביט ההתלבטויות שלי הן: 1. 9800GTX+ גירסאת הOC שהיא ממש לא יקרה 2.HD4870 ג'יגה זיכרון התקציב שלי הוא עד 2000 שח משהו כזה תודה

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Shoshan01,

המטרה: משחקים. המסך: 24" 1920*1080 המפרט: בצד ימין <---- עדיפות לחנויות KSP ואייבורי תודה!

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. משהו אולי יודע איך אפשר להציג כתוביות בעברית בנגן מדיה של LCD samsung 40C530? קניתי בדיוק טלוויזיה חדשה ויש לה נגן HD מעולה רק הבעיה איך אפשר להציג את הכתוביות בעברית. *אני יודע שאפשר להכניס כתוביות מובנות דרך התוכנה mkvtoolnix אבל היא תוריד מהאיכות תודה לעוזרים אם היו

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. שלום לכולם, עדיין לא בטוח שזהו הכרטיס ( נשארה רק עוד אופציה אחת - שמשהו בספק כוח התפגר והוא לא מספק מספיק חשמל לכרטיס, יש פוסט בתמיכה טכנית ) אבל אני חושב קדימה. בכל אופן, מפרט בצד, הכרטיס הקודם היה 4890 עם קירור TWIN TURBO PLUS שעשה עבודה טובה מאוד. בעקרון, הייתי מאוד רוצה להעביר את הקירור לכרטיס החדש, אבל לא ניראה לי שיש תמיכה קדימה בקירורים האלו. אז בעקרון פרט לזה, אני לא משחק כמעט במחשב ( באמצע תואר ), אז חשבתי על משהו בינוני שבכל מקרה עדיף שיהיה ( ככה או ככה אין כרטיס על לוח האם ) משהו שיוכל להריץ משחקים חדשים באופן סביר ( מאמין שכרטיס של פעם ב 1000 ש"ח יהיה זהה מבחינת טכנולוגיה היום לכרטיס של 500, לא?! ). אז דבר ראשון חייב יציאת HDMI () כמובן שגם מעביר קול ) וממש ממ…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Salwaby,

רציתי לדעת אם מישהו יודע להגיד לי מתי בערך AMD/NVIDIA יוציאו סדרות חדשות של כרטיסים. אני כרגע בלבטים אם לקנות כרטיס חדש או לחכות שתצא הסדרה החדשה. תודה

25. Started by dr-psyco,

שלום יש לי כרטיס מסך MSI R9 280X כבל HDMI מחובר לטלוויזיה ועובד עם סאונד. כבל נוסף DVI-I מחובר למסך מחשב שכולל רמקולים קראתי שאפשר להעביר סאונד למסך במידה והכרטיס תומך ב HDCP ניסית לחבר את הכבל למסך מחשב וגם לטלוויזיה בעזרת מתאם HDMI ולא עובד לי הסאונד, יש לי רק תמונה אשמח להכוונה אולי צריך מתאם מיוחד? כבל מיוחד? הגדרות כלשהם? או תשובה חד משמעית שאין אפשרות - כי יש עדויות ברחבי גוגל שכן אפשר תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים