עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by berner,

חברים שלום אבקש סיוע לגבי כרטיסי המסך . אבקש לקבל מה ההבדלים בין הכרטיסים הר"מ ומה יותר טוב nVIDIA GeForce FX6600 256MBוGigabyte אני יודע שיש לו צלעות קירור ולא מאורר לבין Gigabyte 7300GT GV-NX73T256P-RH PCI-Eיש מאוורר וכמו כן מה ההבדלים בסימוני הכרטיסים GS או GT בברכה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  2. Started by Fantomas,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי אבל אני לא יודע במה לבחור מצד אחד אני מעדיף ת'4850 X2 אבל מצד שאני לא רוצה שהוא יעשה יותר מדי רעש ויתחמם או שיש משהו שכבר ניסה את הכרטיס הזה והוא בסדר מבחינת רעש והתחממות למרות המאווררים.

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  3. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש 9600 פרו ב 470 שקל בקיי אס פי! לא רשום איזה חברה זה... מה זה לדעתכם? ואיך זה כל כך זול?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  4. לאחר השקת ה7800GTX בעל 512MB של זיכרון החברה בATI גילו כמה דברים מאוד מעניינים. הם יצרו מצגת ובה כל פגמיו של הכרטיס החדש..... מעניין. חלק מהטענות הם אורח חיים קצר, חוסר הימצאות במלאי, היכשלות בWHQL של מיקרוסופט, גרפיקה משובשת במקרים מסויים ותמחור גבוה. את כל זה ניתן ליקרוא באתר techPowerUp http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/NVDesperate

• 58 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. Started by Gohan,

השאלה בכותרת , פשוט אני יכול לקבל 1 ב150 שקל , שווה? אני צריך אותו רק בשביל הtvout אבל אני גם רוצה לדעת בקשר לביצועים תודה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  6. מה אומר בכרטיס הנתון הראשון 800MHZ ולאחר מכן 1700 MHZ לדוגמא ?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  7. Started by Psyco_Dad,

היי . יש לי את ה9600P של gigabyte ובתוכנה שמגיעה עם הכרטיס מסך ראיתי את מושג הזה כאשר כרגע הוא נמצא על 5sec עם אופציה לשינוי................ מה זה אומר ?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  8. Started by dhdhdghd,

ומ הערך הזה נותן לי ? 256 BIT מול 512 ?

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  9. Started by MoRtZkInG,

יש לי כרטיס 9600XT, ובמאפיינים (בווינדווז, בAIDA וכו') הוא מדווח שתדר הDAC הוא 400MHZ, מה זה אומר הרי הליבה היא במהירות 500MHZ והזכרונות במהירות 300MHZ-DDR ??

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  10. לדוגמא 1710S ו- 1710B יש את אותם האותיות לכל הדגמים (גם ל18 אינץ וכו..) ולדעתי כל אות מסמנת משהו ספציפי תודה.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  11. קניתי נייד עם הכרטיס מסך הזה Intel 910GML Integrated Up to 64MB הוא טוב? יעבדו בו משחקים חדשים למשל GTA החדש שאמור לצאת בקרוב

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  12. כותרת.

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  13. איך מקדדים בפורמטים שונים svcd vcd dvd ?? והאם יש כרטיסי טלוויזיה שמקליטים בפורמטים שונים? ויש הבדלים שנראים לעין?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  14. שלום לכולם :D אני רוצה לערוך וידאו (אנאלוגי) בPC חדש והמליצו בפני שלא לקנות כרטיס עריכה ספציפי אלא להשתמש בכניסת VIVO לצורך .VIDEO CAPTURE מחפש המלצות / נתונים האים אני מפסיד איכות בVIDEO או שזה ברמה נאותה? לתגובותיכם אודה, יהודה :smoke:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by CoolOne,

שלום, חיפשתי בגוגל ולא כל-כך מצאתי בדיקות ל-VIVO של GeForce 7900 GT. למישהו יש פרטים טכניים יותר לגבי הרזולוציה המתקבלת, איכות התמונה וכו'? וגם - האם הכרטיס קולט גם סאונד?

• 15 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by mzlbat,

היי קניתי את זה Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample ואני בודק את מהירות הזגרון וכתוב לי 1100 ואני בודק כרטיסים אחרים באינטרנט וכתוב שמהירות הזיכרון 2000 איך זה ? הכרטיס שלי 625 GBU CLOCK - SHADER 1348 MEMORY 1100 כרטיס אחר ( BFG NVIDIA GeForce GTX260 ) 655MHz 1404MHz 2250MHz ( בסדר זה עבר אוברקלוק אבל תסתכלו על המימורים קלוק ) וזה הסטנדרט של הכרטיסים האלה 576MHz 1242MHz 1998MHz מישהו יסביר לי בבקשה מה מתרחש כאן ?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by dadzik,

בד"כ אני מנסה לא לנבור יותר מדי בעבר.. וגם זה די נדיר מבחינתי לחשוב על "מה אם".. כי זה די חסר טעם בכל דבר בחיים. אבל במקרה הזה ולאור התקופה האחרונה בעולם כרטיסי המסך.. אני נזכר ב-3dfx. למי שלא מכיר היא הייתה אחת המתחרות הראשיות בשוק כרטיסי המסך עד נפילתה ב-1999 עד 2002, ולדעתי היא הייתה הטובה ביותר בזמנה, במיוחד מבחינת חידושים (שלדעתי גזרו את דינה בסופו של דבר.. אבל לעומת Nvidia ו-ATI [כיום AMD] היא לפחות העיזה). הניסיון שיש לי עם החברה זה הכרטיס Voodoo 3 כשהייתי ילדון, ולא ממש הבנתי מה אומר כרטיס מסך אז.. ולמען האמת אני גם היום לא יודע מה זה לפרטי פרטים. העובדה שמירב המהנדסים שעבדו ב-3dfx, עובדים כיום ב-Nvidia.. ורכישת החברה והטכנולוגיות שלה ע"י Nvidia, רומזת לנו מ…

18. Started by idan79,

הרבה זמן עבר מאז שעסקתי בשידרוגים אז מראש סליחה על חוסר הידע שאני אפגין פה מחפש כרטיס למערכת הנל לוח gigabyte ga-ep43-ud3l מעבד intel core quad q9450 זיכרון 8gb ram ספק 450w היום אני עם 4850 המזעזע,,, מחפש חלופות ראליות עד 800שח ואף עדיף פחות תודה

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  19. הנה, לדוגמא יש לי את הVMOD הזה ויש לי את הכרטיס הזה, מה אני אמור להבין מפה ההורים שלי יודעים להלחים - אז עם זה אין לי בעייה. הנה התמונה: http://i16.tinypic.com/2u6e61v.jpg מה אני אמור להבין מזה? תודה.

20. אני רוצה לדעת איך אני מוודא שהכל טוב עם הכרטיס מסך שלי ואיזה ציון הוא אמור לקבל ב3dmark 05 ועל איזה הגדרות תודה..

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  21. שלום לכם על הכוונת שלי החלפת מחשב, ובמיסגרתו גם רכישת מסך LCD 19, כנראה SAMSUNG 960BF המחשב יכלול לוח אם המבוסס על 6150, ישמש בעיקר כבסיס לקולנוע ביתי ולא למישחקים כרגע ניתן להשיג לוח אם GA-K8N51PVMT-9 של GIGABYTE, שמצד אחד כולל יציאות S-VIDEO ו-COMPONENT אך משום מה אין לו חיבור DVI (קיים גם לוח של ASUS מבוסס 6150 הכולל חיבור DVI, אך הוא עדיין לא הגיע לארץ למיטב ידיעתי. כמו כן לוח זה אינו כולל יציאות וידאו כסטנדרט, ויש לחפש מתאם בניפרד - לא בטוח שניתן יהיה להשיג) מבקש דעתכם עד כמה אני מפסיד באיכות אם אני מחבר את המסך הנ"ל ל-VGA ולא ל-DVI. ובאיזה סוגי יישומים ההבדל יהיה יותר משמעותי האם מישהו מכם עשה ניסוי לחבר מסך מסויים לאותו מחשב, פעם ככה פעם ככה, וראה הבדלים משמעותיים.…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. צריך הסבר קצר ועזרה.... יש לי מצלמת וידיאו דיגיטלית ואני לפני קניית מחשב חדש.... אני אהיה מעוניין לערוך את הסרטים מהמצלמה הדיגטילית במחשב, כמובן לא סרטים באורך מלא אלא קטעים נבחרים של כמה דקות... (אך הייתי רוצה שתהיה האפשרות לערוך סרטים מלאים, גם אם המהירות לשם כך לא תהיה גבוהה. רק שתהיה האופציה.) ובכן, מה אתם ממליצים? אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף... משהו חובבני שיעשה את העבודה... האם אני צריך לבדוק במצלמה שלי מה היא דורשת לחיבור? האם כרטיס מסך טוב הוא כמו כרטיס עריכת וידיאו פשוט? מה הקשר ביניהם? האם אני צריך כרטיס עריכה בנוסף לכרטיס מסך? ומה חשיבות מהירות המעבד במחשב כזה? האם P4 1.6 מספיק? האם חייב RdRam או שגם SDRAM יכול להספיק.... אודה לכם אם תציינו גם את שמות החומרה שא…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מה אני מקבל בתוך הקופסא ומחוץ לה? ATI TECH Radeon 9800 pro

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON 9200 DVI TV-OUT קיבלתי עם הכרטיס מסך הזה כבל שבו יש שלוש חיברוים: חיבור אחד לכרטיס מסך, ושני חיבורים נוספים, אחד לטלוויזיה, איפה שכתוב VIDEO בטלוויזיה, והשני אין לי מושג לאיפה, יש לו חיבור כזה דומה מאוד לחיבור העכבר. עכשיו, רציתי לדעת אם החיבור השני שציינתי נחוץ לי? כי אין לי מושג איפה מחברים אותו. ועוד משהו: הכבל הזה מאוד מאוד קצר (מטר), אז אני יכול לקנות כבל באורך 10 מטר? כמה הוא יעלה? והוא יתאים גם לכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  25. אחרי שקניתי אותו היום התקנתי כולל כל הדרייברים הכרטיס פשוט לא מתפקד! בבאטלפילד 2142 אני מקבל דבר כזה: (סטוק) http://img387.imageshack.us/my.php?image=untitledfx4.jpg ניסיתי קצת אוברקלוק הגעתי ל 480 core 740 memory ועדיין לא הסתדר.. ב 3dmark05 אני מקבל 3300 :\ מה עושיםםםם?

• 7 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.