כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אוקי, אני גם סקפטי וגם אין לי כרטיס כזה... אבל בכל זאת מעניין: Mod your ATI Radeon X800 PRO vivo to a ATI Radeon X800 XT Platinum http://www.i-hacked.com/Computer-Components/Video-Cards/Mod-your-ATI-Radeon-X800-PRO-vivo-to-a-ATI-Radeon-X800-XT-Platinum.h ומכיוון שאני מביא את זה רק בתור ידיעה ולא מעבר לכך, הימנעו מ BASH כלפי, תודה. If you have followed the instructions carefully you should have a fully fledged ATI Radeon X800 XT 520mhz core / 560mhz memory. Due to the heat generated by the additional 4 pipelines your maximum core over clock is likely to be reduced by on average 20mhz.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני ממש לפני קניית מחשב אך איני יודע איזה מסך LCD יהיה המתאים למשחקים ועריכת וידאו. היכן אפשר למצוא מדריך בעיברית למסכי LCD? ;D
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
תהנו http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=375849&sid=127
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קבלו מדריך ממש מפורט לכל אלה שמתעניינים או רוצים לנסות http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=91&pgno=0 בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה מדריך שמראה איך אני מחבר את הקבלים ורואה בכרטיס מסך יש לי גיפורס 4 בבקשה יש לי את הקבלים
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
צריכים לעדכן ביוס מי שיש לו את הגרסא הזו P/N:188-01E85-001SA,SKU#11133-00 ONLY העדכון מונע את הנושא של מחשב שנתקע עקב שינוי מהירות GPU (שמוביל לתקלת מתח ) את העדכון פלוס הוראות ניתן להוריד מכאן: http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers.php מדריך לאיך להגיע למצב של PURE DOS ע"י USB BOOT ניתן למצוא כאן : http://forum.uabit.com/showthread.php?t=121953 יוצרים את הUSB BOOT מעתיקים אליו את הFLASH מאתחלים את המחשב ומשנים בביוס (למי שאפשר לא כל לוחות האם תומכים בזה ) BOOT מUSB שומרים ויוצאים לאחר מכן המחשב יעלה במצב PURE DOS תכנסו לתייקיה של הFLASH ותפעילו ואז ריסט תתחדשו יש לכם ביוס חדש והרבה יותר יציב מה 08.09.08 שנה טובה
-
- 45 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
המדריך מסביר כיצד לאלץ את המסך לעבוד בתדר רצוי, מיועד בעיקר למסכי CRT. אילו בנינו שיש להם את מערכת ההפעלה החדשה- "ויסטה" עם מסך CRT, סביר להניח שסובלים מכאבי עיניים. כאשר נכנסים למשחק כלשהו ההרצים נופלים ל 60Hz מה שיוצר כאב ראש מיד וגם משנה את גבולות המסך. בעבר תוכנות כמו ReForce היו פשוטים ועשו את העבודה, אבל התוכנה לא עושה כלום ב Vista והמומחים יותר גם מכירים את השיטה ב DxDiag, שנתנה לשנות גם שם את התדר במשחקים מבוססי DirectX. כאמור גם היא לא קיימת בויסטה. אחרי חיפוש ארוך מצאתי דרך לא מסובכת מידי כיצד לאלץ את תדר העבודה של המסך, התיסכול הארוך החיפוש אחר הפיתרון גרם לי לפתוח את המדריך הזה. אז מה צריך? כרטיס מסך של ATi או של Nvidia. מסך מעצבן, רצוי CRT. תוכנה נחמדה…
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום כולם! אחרי שכבר מאס לי מהמשקפי Anaglyph (תכלת-אדום) שלי, החלטתי לחפש דרכים אחרות לראיית תלת מימד. ואז מצאתי את הדרך הזאת: ע"י שימוש בשני מסכים (לא משנה LCD או CRT או גם וגם, העיקר שגודל המזך יהיה זהה) ומראה, אפשר לראות משחקים בתלת מימד! הערות: זה עובד רק עם כרטיסי מסך מכל הסוגים, עד סדרה 7 כולל (סדרה 8 תעבור כשNVIDIA יזכרו להוציא דרייבר כזה ל-8800...). לזה צריך: ForceWare גירסה 93.71, להודה מכאן: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html , ואת הדרייבר ל-3D Stereo, להורדה מכאן: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1511 . קודם קצת על העיניים שלנו: איך אנחנו רואים תלת מימד בחיי היום יום? כל עין רואה מראה קצת שונה. אם משהו קרוב אלינו, השוני בצורה שכל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרת המדריך היא לאפשר פענוח וידאו HD על גבי כרטיס המסך, לכל סוגי הקידודים האפשריים - H.264/MPEG-4 AVC / WMV9 / WVC1 / MPEG-1/2 הייתרון שבכך הוא העברת העומס בפענוח מהמעבד הראשי (CPU) אל ליבת כרטיס המסך (GPU). אני סבור כי זהו המדריך הפשוט והיעיל ביותר שתוכלו למצוא באנטרנט להשגת מטרה זו. יש לקחת בחשבון כי זה כל יעודו של המדריך ולא מעבר. רוב המדריכים האחרים מתמקדים ב-H.264 בלבד, זה כל ההבדל. אני לא יתייחס לצורך ב-GPU בהתאם למפרטים ספציפים או להשוואת איכות תמונה כתלות במפענחים. כמו כן אני לא יכנס יותר מדי לפרטים טכנים ומשמעותם, אלא יתמקד בעיקר בדרך המהירה והאפקטיבית ביותר להשגת המטרה הנ"ל. המדריך תקף לויסטה ו-XP, ומבוסס על כרטיסי nVIDIA , מסדרה 8 ומעלה. כרטיסים מבוססים…
-
- 21 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי חברים... החלטתי להכין מדריך שיעזור למחזיקים בכרטיסי AMD , כיוון שאני שומע על יותר ויותר אנשים שהכרטיס מתחמם להם והם חווים נפילות ביצועים/FPS בעת מאמץ/משחקים. מניסיון ארוך עם כרטיסי AMD ו-ATI בעבר, גיליתי שהדרייבר פשוט מתעצל לתת לכרטיס את הקירור הדרוש לו, החיישן מעדכן את טמפ' הכרטיס בצורה לא טובה ובמרווחים גדולים מדי, מה שגורם לטמפ' לזנק לפני שהכרטיס מקבל את הקירור הדרוש שאמור לעלות בהדרגתיות. חוץ מזה כאשר מהירות המאוורר לא מוגדרת כמו שצריך, נשמע את מאוורר הכרטיס עובד כמו משוגע ובהבדלים/קפיצות לא הגיוניות פעם חלש ופעם בשיא המהירות וככה משחק לפרקים. אוקי במדריך זה אפרט על שתי תוכנות המותאמות לכרטיסי AMD: התוכנה הראשונה MSI AFTERBURNER שניתן להוריד מכאן: …
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הצהרה: אין האתר אחראי על כל נזק שיגרם לחומרה, מבצע הפועולות הוא האחראי היחיד על נזק שיגרם. המדריך לפתיחת HD6950 לכרטיס HD6970 לפני כמה שבועות שחררה AMD את כרטיסי ה-HD6950 וה-HD6970. שני הכרטיסים מבוססים על ליבת ה-CAYMAN החדשה, אשר היא הראשונה להשתמש בסידור VLIW4 לקבוצות המעבדים המאוחדים בכרטיס. כמו במוצרים אחרים של AMD, גם ליבת ה-CAYMAN מפולחת ל-2 כרטיסים, ה-PRO וה-XT. בעת ייצור הכרטיסים עושה AMD פעולה קטנה של כיבוי חלקים בליבה על מנת ליצור את ליבת ה-PRO המוחלשת. בתמונה אנו רואים את ליבת הCAYMAN במצב PRO, ככה הליבה נראית ב-HD6950 כאשר החלקים האדומים מסמלים את מה שכבוי. ל-AMD יש שתי שיטות לנעול מעבדים מאוחדים בכרטיס. האחת מסתמכת על ניתוק נתיחים בתור הליבה, ב…
-
- 555 תגובות
- 130.7k צפיות
-
-
לכו לכרטיס מסך תעבירו את המתג לצד השני (לא בצד שככה מגיע הכרטיס) סיימתם. למי שרוצה לראות תמתג:
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במקום מילים, אני ישים תמונות...כי כמו שאומרים, תמונה שווה 1000 מילים מה זה HDR? High Dinamic Range תמונה ללא HDR אותה התמונה אבל עם HDR: ^^^^^^^^^^ מהתמונה הזאת אפשר להבין ש HDR משפיע על האור... עושה קונטרסט מסויים-מבהיר מקורות אור וגופים בהירים... LIGHT BLOOM ב Need For Speed: Most Wanted: ^^^^^^^^^ כאן זה אפקט שדומה מאוד ל HDR... האפקט נקרא LIGHT BLOOM עוד כמה הסברים: ^^^^^^^^^^^ כאן הבהירות שעשה ה HDR מוגזמת, אבל דומה למציאות... ^^^^^^^^^^^^^ כאן ה HDR מוסיף המון... יפה ^^^^^^^^^^ כנ'ל... לעומת: ^^^^^^ כאן לדעתי ה HDR הורס.... כי במציאות לא יכול להיות קונטרסט כזה חזק... ^^^^^^^^ כאן זה כמו התמונה עם הסל, גם קצ…
-
- 102 תגובות
- 18.4k צפיות
-
-
חברים שלום אבקש סיוע לגבי כרטיסי המסך . אבקש לקבל מה ההבדלים בין הכרטיסים הר"מ ומה יותר טוב nVIDIA GeForce FX6600 256MBוGigabyte אני יודע שיש לו צלעות קירור ולא מאורר לבין Gigabyte 7300GT GV-NX73T256P-RH PCI-Eיש מאוורר וכמו כן מה ההבדלים בסימוני הכרטיסים GS או GT בברכה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי אבל אני לא יודע במה לבחור מצד אחד אני מעדיף ת'4850 X2 אבל מצד שאני לא רוצה שהוא יעשה יותר מדי רעש ויתחמם או שיש משהו שכבר ניסה את הכרטיס הזה והוא בסדר מבחינת רעש והתחממות למרות המאווררים.
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש 9600 פרו ב 470 שקל בקיי אס פי! לא רשום איזה חברה זה... מה זה לדעתכם? ואיך זה כל כך זול?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לאחר השקת ה7800GTX בעל 512MB של זיכרון החברה בATI גילו כמה דברים מאוד מעניינים. הם יצרו מצגת ובה כל פגמיו של הכרטיס החדש..... מעניין. חלק מהטענות הם אורח חיים קצר, חוסר הימצאות במלאי, היכשלות בWHQL של מיקרוסופט, גרפיקה משובשת במקרים מסויים ותמחור גבוה. את כל זה ניתן ליקרוא באתר techPowerUp http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/NVDesperate
-
- 58 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת , פשוט אני יכול לקבל 1 ב150 שקל , שווה? אני צריך אותו רק בשביל הtvout אבל אני גם רוצה לדעת בקשר לביצועים תודה.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מה אומר בכרטיס הנתון הראשון 800MHZ ולאחר מכן 1700 MHZ לדוגמא ?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי . יש לי את ה9600P של gigabyte ובתוכנה שמגיעה עם הכרטיס מסך ראיתי את מושג הזה כאשר כרגע הוא נמצא על 5sec עם אופציה לשינוי................ מה זה אומר ?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס 9600XT, ובמאפיינים (בווינדווז, בAIDA וכו') הוא מדווח שתדר הDAC הוא 400MHZ, מה זה אומר הרי הליבה היא במהירות 500MHZ והזכרונות במהירות 300MHZ-DDR ??
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לדוגמא 1710S ו- 1710B יש את אותם האותיות לכל הדגמים (גם ל18 אינץ וכו..) ולדעתי כל אות מסמנת משהו ספציפי תודה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קניתי נייד עם הכרטיס מסך הזה Intel 910GML Integrated Up to 64MB הוא טוב? יעבדו בו משחקים חדשים למשל GTA החדש שאמור לצאת בקרוב
-