כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך וחשבתי על ה-ASUS R9 290 הגירסא הזו - R9290-4GD5 הבעיה שראיתי שיש 3 גרסאות והגירסא שאני עומד לקנות כבר אינה למכירה באתרי המכירות והחליפה אותה גרסא אחרת- directui2 http://pcpartpicker.com/search/?cc=us&q=asus+r9+290 כמו כן הסתכלתי בביקורות של NEWEGG לגבי הגירסא הזו לפני שהפסיקה להמכר והרבה אנשים רשמו שם שהכרטיס מתחמם בצורה לא הגיונית, או שקיבלו אותו דפוק וכו'. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121807 השאלה שלי היא האם מישהו התנסה בכרטיס הספציפי הזה והאם לדעתכם זה שווה את הסיכון או להימנע ממנו?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, כמו רבים כאן אני מחפש כרטיס מסך שיריץ מושלם (או כמעט מושלם) את GTA V על 1080p. יש לי את הamd fx-8320 בתור מעבד, 16GB RAM, הדבר היחיד שגרוע אצלי זה הכרטיס מסך (Radeon HD 7700). הלוח אם שלי הוא GA-970A-D3, אז הוא תומך רק בPCI-E 2.0. איזה כרטיס מסך יספק אותי? כנראה שהוא יהיה PCI-E 3.0 - האם הגבלת הביצועים של הPCI-E 2.0 סלוט תפגע משמעותית בביצועים? תודה איתי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש תיקון לבעייה או איזה פתרון מסוים לבעייה בכרטיס ? יש משהו לעשות ? אני שואל כי אני שם לב לבעייה מסוימת במשחקים מסוימים ..אני יודע שאני לא יכול להריץ על ההגדרות הכי גבוהות אבל בכל זאת אני שם לב למשהו מוזר ... כמו גלים כאלה בזמן המשחק ,אין לי מושג איך לקרוא לזה . בכל מקרה זה המפרט שלי : i 5 4460 cpu @3.20GHZ G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 לוח אם Gigabyte G1.Sniper Z97 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI, DP gigabyte gtx 970
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס של pci express x1 למחשב שברשותי הייעוד של המחשב הוא מבחינת מסך הוא בסיסי - גלישה בעיקר ועבודה עם קבצי טקסט (לא סרטים או משחקים) יש לי על אותו מחשב כרטיס pci express x16 שאני מרוצה ממנו, אבל אני חייב את הסלוט של x16 עבור אחר הצעות ? דן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב: אז ככה אשמח לעזרה בעדכון הביוס לכרטיס המסך שלי R9 280X DirectCU II TOP V2 זה עם ה-4 חיבורי DP, אני לא ממש מבין בזה אבל הייתי שמח לעזרה בנושא ואם אפשר צעד צעד ולדבר איתי בשפה של מפגר זה יהיה מעולה רק כך אני אבין, מפרט תכני: לוח אם: Z97-A מעבד: i7 4790K כ.מסך: אתם כבר יודעים זיכרון: 8GB נ.ב. סיבת הרצון לעדכון הוא שיש לי מריחות במהלך משחקים וקפיצות סוג של טלפורטינג (לאגים) ולא לא רק במשחקי רשת, תקיעות מרגיזות כאלה כאילו כשאני מזיז את העכבר המסך זז כזה מוזר, בנוסף לכך אני החלפתי לוח אם ומעבד לפני פחות מחודש בגלל הבעיה הזו כי הייתי בטוח שבגלל שהקודם היה זקן זה מה שעשה לי את הבעיה, הכ.מסך עדיין באחריות וכשאני שולח אותו למעבדה (פעם שניה) הם טוענים שהכרטיס תק…
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
החומרה שלי: מעבד Xeon X5460 תדר בסיס 3.16GHz. מדובר במעבד מדור Core 2 Quad עם 12MB cache. אם ידרש, יעשה OC - אמור להיות מסוגל להגיע אל 3.8GHz בקלות. אך יהיה צורך לשדרג קירור.לוח Asus P5QD Turbo 8GB RAM מסך ברזולוציית 1080P. ספק כוח ירכש בהתאם לכרטיס מסך שיומלץ. רצוי הגדרות גבוהות לגרפיקה. לא מתוכננים משחקים אחרים פרט ל GTA V. אפשר גם להמליץ על משומש. תקציב עד 1000 שח פלוס-מינוס. אך רצוי לחסוך, במיוחד כאשר רק משחק זה ישוחק, ועם החומרה המיושנת שלי שכנראה תהווה צוואר בקבוק מסוים. תודה חברים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי 7 חודשם בשוק אשמח לדעת האם עדיין שווה לקנות את הכרטיס מאחר ואני רואה ירידה משמעותית בביצועים על אולטרא במשחקים כמו GTA 5 יש לציין שאין לי את הכרטיס ואני שואל לגבי רכישה
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי האם כרטיס מסך עם יציאת DVI ו-VGA יכול לתמוך ב-2 מסכים ? (EXTENDED DESKTOP) אם לא, יש המלצה לכרטיס מסך זול (לא לצורך גרפיקה, אופיס בלבד) שיכול לתמוך ב-2 מסכים ? (עדיפות ל-DVI) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכלום (: בדיוק התחדשתי במסך חדש למחשב שתומך ב3840x2160 Ultra HD 4K . אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך לי ברזולוציה הזו גם מבחינת משחקים. דגם המסך: "28 Samsung LED 4K U28D590D תקציב: 1500 - 2000ש"ח גמיש במחיר חומרת המחשב שיש ברשותי מעבד: lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz לוח אם: Gigabyte - GA-Z77M-D3H כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB זיכרון: 16.0GB DDR3 Kingston מערכת הפעלה: Windows 7 - 64 סיביות כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 ספק כוח: Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד i5 3470 ספק סיסוניק 520 מסך 23 אינץ איזה כרטיס יסחוב על המעבד שלי תודה וערב טוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי המפרט הבא i3 2100 8GB RAM HD7850 1GB הביעה היא שקניתי את המשחק GTA V, והתגלה לי שאני לא יכול להעביר ל-FHD בגלל שיש לו 1GB VRAM. פשוט נדהמתי כי בשאר המשחקים אני משחק מעולה. מה עושים? חובה כרטיס חדש? חשבתי אולי בקרוב לשדרג מעבד אבל עכשיו אני צריך לשדרג כרטיס גם? ממש מצער אני לא מוכן לשחק ברזולוצייה כ"כ נמוכה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום איך קוראים ךתוכנה שמראה שימוש במעבד וכרטיס מסך תוך כדי משחק בגרפים??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח משחק הוא נפתח לי בתלת מימד (הכוונה לכחול-אדום), איך מבטלים את זה? לא הצלחתי למצוא את החלק של זה בהגדרות. אגב, אם כבר, איך נחשב הכרטיס מסך הזה?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם I5 2400 4 giga ram בשני סטיקים ויש מקום לעוד 2 power supply 500W ci power והיום יש לי כרטיס מסך 430 ואני רוצה לשדרג אותו. מבדיקה שעשיתי הספק לא גנרי והוא נותן 432W http://imagizer-cv.imageshack.us/a/img824/6883/zwly.jpg ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הבא? HD7850 GPU - 2GB 256bit GDDR5 ב 525 ש״ח בפלונטר. יש לכם הצעה אחרת התקציב עד 600? יש לכם הצעה לשידרוג אחר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, פירקתי לגמרי את קירור המים כדי לעשות ניקוי יסודי... כשחיברתי הכל חזרה שמתי לב שכרטיס אחד עובד והכרטיס השני לא עובד. כנראה שהכרטיסים קיבלו מכה במהלך תהליך הניקיון... ושמתי לב שחלק אחד חסר על אחד הכרטיסים. כרגע המחשב עולה עם כרטיס אחד בלבד. מצ"ב תמונות ... ניסיתי להריץ בגוגל את הטקסט שע"ג הרכיב -אך לצערי ללא תוצאות. יש למישהו רעיון איך/איפה אפשר להשיג כזה דבר? תודה רבה! תומר עריכה: החלק החסר נמצא בתחתית הכרטיס, קצת מעל לחיבור ה-PCIe מצד ימין...
-
- 22 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
מה יותר טוב: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 960 GPU G1 או ATI SAPPHIRE TOXIC R9 280X. תודה רבה לעוזרים!!! עריכה: שימוש למשחקים בעיקר...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשיטוט באינטרנט מצאתי את הכרטיס הבא: http://www.dx.com/p/xqm-gtx680-2gb-384bit-game-graphics-card-w-crt-dvi-hdmi-black-371493#.VSqVoDNdarU GTX680 במחיר רצפה, ברור שהאיכות לא מהטובות בשוק אבל נראה מתאים לגיימינג בינוני בתקציב נמוך ואם רוצים לשפר אפשר לקנות שניים (או שלושה) בSLI , משתלם לא? חשבתי לקנות ולשים במחשב של האישה כדי שמשחקי תלת מימד פשוטים של הילדים יעבדו יותר טוב (להחליף את ה7800GT בין העשר שיש שם) מה דעת המומחים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שהתבררה התקלה שמבחינתי היא לא כזאת קטנה למה הם לא הורידו את המחירים של הכרטיס? משלמים אותו דבר על משהו שעל הנייר פחות טוב. אף אחד לא פנה עם זה לאנוידיה ובדק?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי i5 2500k asus z68 -v 8g ram seasonic 620w m12 ssd crucial mx 100 256gb dell 2312 הכרטיס מסך הנוכחי הוא RADEON HD5850 אין לי בעיה לקנות כרטיס מסך משומש יד 2 אם אפשר להשיג כרטיס מסך בסכום הזה שיצליח להריץ בFULL HD זה יהיה מעולה
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח שיחליף את הכרטיס הנוכחי שלי (gainward nvidia GTX570 GS 1280mb GDDR5) שהתקלקל.. אני לא סגור על השם של הספק כוח שיש לי, אבל יש לו 2 מחברים לכרטיס מסך: של 6 פין ושל 6+2 פין. והוא היה מספיק חזק להחזיק את הכרטיס שציינתי למעלה. רצוי שיהיו לפחות 2 HDMI. אין לי צורך כרגע בDP כי אין לי מסך שתומך בהם. ושיהיה כמה שיותר מאוורר. תודה מראש!!! גיל
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. ברשותי המפרט הבא: AMD Phenom II x4 955 Gigabyte 990xa-ud3 SLI 2x GTX 560 לפי הנתונים מאתר היצרנית של הלוח שלי, שני סלוטי ה PCI-E העליונים יכולים לעבוד במהירות של x8 בזמן שימוש בשני כרטיסי מסך (או ב x16 כאשר יש שימוש בכרטיס אחד בלבד, לא רלוונטי במקרה שלי). וכך זה גם עבד עד לא מזמן. לאחרונה, שמתי לב שמשחקים שבעבר ה sli scaling שלהם היה טוב, פתאום המצב השתנה : השימוש ב gpu1 הוא כ- 70% בעוד השימוש ב gpu2 הוא 99%. לאחר בדיקה, הופתעתי לגלות ש gpu2 מגיע רק למהירות של x4 בזמן מאמץ. ניתן לראות ב gpu-z כי ה bus interface load הוא על 99% - זאת אומרת שהוא מהווה צוואר בקבוק לכרטיס, ואף על פי כן, הוא לא מגיע ל x8 כמו שהיה בעבר. אני מצרף תמונות מסך של gpu-z בזמן מאמץ על שני הכרטי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט ספק כח Coolermaster 750W PSU מארז ???? כרטיס רשת WIFI כרטיס קול 7.1 . מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא ככה: 2) מעבד I5 4590 3) לוח אם ASUS H97 PRO GAMER 4) זיכרון : א) 1600 Corsair 2x4GB XMS3 ב) .g.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz * את הסט של הקורסייר קבלתי מתנה. 5) ספק SEASONIC X660W המחשב הוא בדגש על גרפיקה מקסימלית למשחקים יחד עם עיצוב (הכל אדום שחור (מארז NZXT H440 RED) ) התקציב של המחשב שלי הוא 6 ונשאר לי 2000 שקל לכרטיס מסך עכשיו ההתלבטות שלי האם לקנות ASUS GTX970 STRIX או לקנות משהו פשוט ולחכות לדור הבא שהבנתי מכל מיני תגובות בפורום שיוצא משהו כזה ב3 חודשים הקרובים המסך שלי זה LG IPS231 ואני לא אמור להריץ משחקים ב4K בשנתיים הקרובות האם הוא מספיק לFHD? האם כדאי לחכות לדור הבא?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת האם לדעתכם הGTX 970 יתמודד עם משחקים כמו THE WITCHER 3 וTHE DIVISION על אולטרא ב1080p?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזאפ אפשר לראות ש Gigabyte GeForce GTX 650 GV-N650OC-4GI עולה 668 וGigabyte GeForce GT 740 GV-N740D5OC-4GI עולה 705. שניהם מוגדרים ככרטיסים של 4GB. במפרט פה באתר ל"מחשב רב תכליתי חזק" מציעים NVIDIA GeForce GTX660 2GB GDDR5 שעולה 900. כלומר, ההצעה באתר מדברת על כרטיס חלש יותר שעולה יותר... האם הכרטיסים בזאפ מציעים עלות/תועלת מטורפת, או שהם פשוט גרועים? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873651 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882804
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-