כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שימו לב: זההמחיר כמו הסומה 64 SE, יכולות הOC כמו שלידטק יודעים לעשות, פילטרים מעולים ו128 מגה זיכרון לעומת אותו מחיר לסומה עם 64 זיכרון. מה כדאי, והאם זה באמת הדגם המקורי(ללא כל מיני הורדות וכו', ראיתי שיש שם LE...) כמו כן, יש VIVO. עריכה- כמו כן, לפי האתר של לידטק, רוחב הפס הוא באותו הרמה של ה64 מגה. אולי אני קצת לא מעודכן, אבל פעם אחרונה שמעתי שהגרסאות של ה128 מגיעות ברוחב פס של 7GB לעומת 8GB ל64 מגה. עוד שאלה: האם בכל הכרטיסים הרציניים של GEFORCE4(סומה, לידטק, גיינווארד וכו') יש בטוח TVOUT?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה OK הבנתי שלשלב כרטיס גראפי עם כרטיס משחקים ע"י טכנולוגית SLI זה בלתי אפשרי (לפחות כרגע). האם יש דרך אחרת לעשות זאת ??? שמחשב אחד יעבוד עם שני כרטיסים אחד גראפי ואחד למשחקים ושהמעבר בינהם יהיה תוכנתי (לא חומרתי), כלומר שאני אוכל להחליף בינהם תוך כדי עבודה על המחשב ? :-\ תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת קולנוע ביתית עם לייזר דיסק היא קיימת אצלי 6 שנים והיא עובד נפלא עד היום, הבעיה היא שהעסק הזה נפל בשוק ולכן לא מייצרים יותר סרטים לליזר (מי של א יודע מדובר על תקליט בגודל כמו של פעם 33" ובנוי מאותו חומר של CD רגיל. אני עד היום משתמש בא בעיקר לשמע של מוזיקה על דיסקים רגילים, השאלה, באיזה פורמט (סרטים )אני צריך לצרוב CD רגיל בכדיי שהעסק הזה יעבוד ? (אם בכלל) תודה רבה .
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני מאמין שהשאלה נמצאת כבר כולה בכותרת ההודעה. אני מחפש לבנות מחשב ליישומי גרפיקה בעיקר (פוטושופ וכדומה) ראיתי מספר כרטיסי מסך ומספר נתונים כלליים: -כמות זכרון 256, 512 מ"ב -סוג זכרון GDDR2 או GDDR3 -כמות ביטים במעבד הכרטיס: 128 מול 256bit. אז מה חשוב יותר ליישומים שציינתי? מה השילוב הממולץ? (אני מתכוון גם לשחק פה ושם אבל לא באופן כבד) אשמח גם לקבל המלצות לכרטיסים, כי ראיתי הרבה והתבלבלתי יש 7600GT ויש GS, יש 7900GT ויש GS ויש עוד הרבה. מה ההבדל בין הGT לGS? מה מומלץ יותר? תודה רבה רבה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני צריך לינק להזמנה מוקדמת של הריידון דחוף!!!! בתודה. ;D
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הינה לינק לסיריאל של פוטושופ!!!!! <צונזר, ראה הוזהרת>
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס Msi Radeon 9800 Pro ואני מעוניין בתוכנה/ות ומדירכים לאוברקלוק. לפניי שאתם נועלים, אם אפשר תנו לי לינק או לפחות הפנייה לדיון בנושא
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לפני שאני אוטוטו מזמין את כרטיס הטלוויזיה...אני רוצה להתייעץ אתכם בפעם האחרונה. בהתחלה הציעו לי על כרטיס Pinnacle PCTV Pro אחרי זה כשבאתי לחנות אמרו לי שיצא כבר דגם חדש...משהו כמו T-50.. . שני הכרטיסים עולים 400 שח (איך שאמרו לי בחנות...) אינ רוצה כרטיס טוב, איכותי ומPinnacle. אולי תמליצו לי? האם קיים דגם כזה (T-50) והאם הוא טוב יותר? תודה מראש עריכה בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
לכדתי עבור אלו שמתלבטים איזה כרטיס מסך לקנות ואלו שהזמינו ומחכים ולכולם תמונות מהדמו של הקוף לכרטיסי 9800 יש לי 9500פרו אבל עדיין הוא מריץ את זה יפה מאוד וחלק, לא העלתי את הקבצים ישר לדף בגלל שיש כאלו עם 56K שאני מרחם עליהם, אז תבחרו איזה קובץ אתם רוצים ותורידו אותו. http://photos.walla.co.il/hwzonem
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי! אני רוצה ללכוד ווידאו מתוך הטלווזיה אל המחשב. הבנתי שאני צריך כרטיס לכידת ווידאו, וכמה כבלים. אני מבקש קצת עזרה עם אלו - איזה בדיוק כרטיס לקנות ומאיפה כדאי וכו'. מקווה שזה בפורום הנכון בכלל תודה!
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טוב ללכידת וידאו אנלוגי לפורמט DVD בלי לאבד איכות וכן מאמרים וסקירת כרטיסים בנושא בבקשה מי שיוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מתאם אנלוגי ללכידת וידאו ממקור וידאו אנלוגי כגון מצלמת וידאו או מכשיר וידאו, המתאם הוא של חברת V-STREAM והוא תומך ב USB2 עם תאימות אחורה ל USB 1.1 - זה כרוך בירידה ביכולות וברזולוציה. המחשב שחיברתי אותו אליו אין לו USB 2 אלא רק USB 1.1 כשהוא מחובר ב USB1 רואים ממש גרוע ואין יכולת הקלטה, רכשתי כרטיס USB2 עם: chipset VIA VT6202 pci USB 2.0 - 4 port host controller (הלוח אם הוא צ'יפסט של INTEL ) לאחר שחיברתי את כרטיס ה PCI ואליו חיברתי את המתאם האנלוגי - אפשר לראות את השידור מהמקור האנלוגי אך כשאני רוצה להקליט ההקלטה לא יוצאת טוב - ב MPEG1 סביר ב MPEG 2 - גרוע מאוד ואפילו כמעט אין תמונה אל פריים בודד כל כמה שניות, יש לציין שהמתאם תומך בהמרה לפורמט DVD - ב …
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמת וידאו אנלוגית על מנת להמיר את כל הקלטות לDVD. כרטיס הלכידה חייב להיות חיצוני שכן הוא יועבר כל פעם למחשב אחר במשפחה. מכיוון שהתקציב לנושא עומד על סביבות ה500 ש"ח הגעתי לשני הכרטיסים שנתוניהם מפורטים בהמשך. הפרמטרים החשובים לי הם לפי הסדר הזה: 1. איכות ההעברה. 2. יציבות\ אמינות 3. תוכנות מסופקות. השאלה היא איזה מבין שני הכרטיסים הללו עונה על הקריטריונים בצורה יותר טובה. ממש תודה לכל מי שיתן בדל של מיידע... הכרטיס הראשון : כרטיס Dazzle Movie Compressor 2006 Product Description Dazzle MovieCompressor 2006 - video input adapter - Hi-Speed USB Device Type Video input adapter - external Interface Type Hi-Speed USB Video I…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה ללכוד את הוידאו מהמצלמת וידאו למחשב ולעשות לו עריכה פשוטה. המצלמה היא Canon MV900, מסוג MiniDV. השאלה שלי היא איזה חומרה אני צריך למחשב. הסבירו לי שצריך כרטיס וידאו, שלפי מה שאני יודע זה פשוט שם אחר לכרטיס גרפי או כרטיס מסך. אבל לפי מה שאני קורא זה נקרא כרטיס לכידה בכלל. יש לי גם לוח אם עם יציאת FW של ג'יגה בייט DS3P, יציאה שגם יש למצלמה. חוץ מזה יש לי כרטיס מסך 8600GT. אז שמישהו בבקשה יפשט לי את העניינים...
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעביר הרבה וידאו מ-DVDים וממצלמות וידאו דיגיטליות למחשב, לשם כך אני משתמש ב-FireWire וזה נעשה חלק ובקלות. אני מתכנן קנייה של מחשב חדש בימים הקרובים, ומאחר שבקרוב אאלץ להתחיל להעביר גם סרטי VHS למחשב החלטתי להתייעץ כאן. קודם כל, האם יש צורך בקניית כרטיס ייעודי ללכידת וידאו ? אם כן, מה בדיוק צריך להיות בכרטיס כזה ? ברור לי שזה שאלות של מתחיל, אני פשוט לא מבין בזה כל-כך... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, המטרה שלי ללכוד וידאו מקלטות VHS ישנות וממצלמת 8mm. אציין רק שברשותי הרבה מאוד קלטות ישנות ולכן חשוב כלי אמין. על בסיס מחקר שוק וקריאה הגעתי לשלושה מוצרים מעט שונים אבל כביכול כולם מבטיחים אותו דבר. הייתי רוצה כמובן ללכוד וידאו באיכות הטובה ביותר האפשרית (כדי שאוכל לצפות בסרטים בטלוויזיה לאחר מכן, לדוגמה) http://bit.ly/CHVIDEOCR - כלי פשוט. כולל את כל החיבורים הדרושים. כולל 3 שנות אחריות. השאלה הגדולה האם הממשק של USB לא פוגע באיכות מול כרטיס טלוויזיה/עריכה המחובר באמצעות PCI? http://bit.ly/E8000GIGABYTE - חברה טובה. חיבור PCI. שנה אחריות. בכלל תומך ביבוא מאנלוגי? http://bit.ly/WinTV-HVR-1100 - נראה מבטיח. שנה אחריות. חיבור PCI. למישהו יש נסיון איתו? החיבורים …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלתי היום את כרטיס ה9800pro וידוע לי שה- pro תומך ב-video in השאלה איזה תוכנה אני צריך ללכידת וידאו בכרטיס זה? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס לכידה וידאו אנלוגי PINACCLE DC10 PLUS שהוא דוגם ב-NTSC. זאת אומרת שהוא יכול לדגום PAL רק בשחור לבן. יש דרך לשנות משהו בכרטיס כדי שידגום בPAL???
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם יש תוכנה ללכידת וידאו מתוכנות ממסרים או פלאש? והאים אני בפורום הנכון? בכל אופן תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לא קיבלתי תשובה לשאלה באשכול שפתחתי בפורום מפרטים.. האם לכידת וידאו ע"י כרטיס טלויזיה איכותית באותה מידה כמו בעזרת VIDEO IN של כרטיס מסך (RADEON 9250 במקרה הספציפי הזה)
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
-
תראו אני לא יודע אם זה עד כדי כך חשוב כדי לפתוח אשכול על זה אבל אני התקשרתי לחיון אתמול ובמפורש אמרו לי שהשמועה על כך שסמסונג מחליפים רק אחרי 20 פיקסלים הם בושה וחרפה וממש לא נכונה. סמסונג מחליפים מסך לאחר 8 פיקסלים שרופים ולא לאחר 20. במקרים מסוימים הם אף מחליפים לאחר 4, כך שהשמועה שהופצה לא נכונה. שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מי שמתלבט איזה כרטיס לבחור מסוג הTI4200 אז הכנתי השוואת מחירים! בפלנטור, פה יש שני כרטיסים, אחד של אסוס- 64MB DDR AGP - GeForce 4 Ti 4200 - 300Mhz - TV Out - DVI ואחד של MSI- 128 MB DDR - GEFORCE 4 4200 - TD - TV-Out - DVI-I בלמיר יש את הכרטיס של גיינוור בזיגזג יש הרבה מוצרים מסוג זה אז אני אתן את הכתובת הכללית להיכנס לפה באקסלנט יש 2 מוצרים, אחד של ה64 MB - פה והשני של ה128 MB - פה אם יש עוד חנויות אז תעדכנו אותי!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החוצפנים האלה שקודם יוציאו דרייבר לסדרה 7.... בני ז*נ*ת אני פשוט לא מאמין שאני כבר הרבה שנים רוכש כרטיסים רק שלהם - החל ב רדאון 9600XT דרך 4870HD וזוג 6870HD... ושבוע שעבר רכשתי את המפרט שרשום אצלי בצד עם 7950 DUAL X של SAPPHIRE... כל המשחקים עובדים על הגדרות גבוהות ביותר עם פילטרים... אין בעיה מבחינת ביצועים, בסדרה 6 סבלתי מקצת בעיות גרפיות במשחקים כמו טקסטורות קופצות ומתחלפות וכו... אבל עכשיו זה על גבול הבילתי נסבל, כמעט בכל משחק - יותר נכון ברוב המוחלט של המשחקים זה ככה ! FC3 פשוט המצב מגעיל והבעיה קיימת אצל הרבה מאוד אנשים.... אפילו במשחקים מסריחים כמו World of Tanks יש בעיות... הבעיות אמורות להיפטר בעידכון 12.11 - בינתיים התקנתי את הבטא שלו שלא כל כך עוזרת - בקיצור …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זו תוצאה אחת לפני ה16 אלף, יש פה תוצאה של 15667 אני לא מצליח לשחזר את ה16 כי אני צריך להעלות גם את הוואלטז'....חשבתי שאני יוכל לשחזר גם בלי להעלות אותו אבל טעיתי. ואני לא כל כך מבין בוולטים, אז אם מישהו כן מבין, לשים לי פה בבקשה הודעה. עכשיו אני מחזיק בשיא. http://service.futuremark.com/compare?2k1=5850696 נ.ב הנה מווו אני נותן לך קרדיט - MOO?MOO עזר לי מאוד
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-