עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Assassin,

שלום לכולם, לפני כ3 חודשים המחשב שלי עשה במשך שבועות ריסטרטים,ראיתי בעזרת תוכנות שהמחשב חם ולכן הוספתי לו עוד מאוורר שמוציא אוויר והבעיה חלפה (גם לקחתי אותו לטכנאי והוא בדק את המחשב והוא אמר שאין בעיה בספק או בדיסק קשיח). עכשיו הבעיה חוזרת שוב,הוא עושה ריסטרט כל 3 שעות בערך,ולעיתים גם הוא נכבה בצורה מוזרה (שהמסך היה במצב המתנה,לא היו אורות במחשב,אבל העכבר והמקלדת היו פועלים) ואפשר להפעיל את המחשב רק לאחר ניתוק מהחשמל. חשוב להדגיש שהמחשב נקי מאבק וניקיתי אותו לפני כמה ימים וזה עדיין קורה! הנה תמונה מspeed fan של הטפרטורה אחרי ריסטרט: מה אפשר לעשות? (אם אני לא טועה נגמר לי המקום לעוד מאווררים)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by pachamama,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט האם להרכיב אותו בעצמי.. אני רוצה לרכוש את הנסיון הזה של ההרכבה, אבל זה קצת מפחיד אותי.. יש לי שאלה, הרכבתי הכל וחיברתי הכל כמו שצריך.. אני אצטרך להגדיר דברים ב-BIOS? או מחברים הכל, מפעילים, מתקינים מערכת הפעלה והכל עובד..? יש מצב שאני יכול לשרוף\להרוס משהו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. זה קורה אחד ל 3 פעמים שאני פותח את המחשב, בהתחלה שזה נתקע אז אי אפשר להזיז את העכבר אז חשבתי שאולי העכבר הוא מקור הבעיה אבל לאחר שלחצתי גם ctrl+alt+del ראיתי שבעצם כל המחשבב נתקע. קניתי את המחשב לפני 3 חודשים, מפרט מעולה אז מבחינת חומרה של המחשב אין בעיה. למישהו היה את הבעיה הזאת ו\או יודע איך לפתור אותה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לפי מה שקראתי צפצוף ארוך ללא הפסקה הכוונה להתחממות מעבד אבל זה העניין עם EVERST בדקתי והטמפ' בסדר גמור בהתחשב בכך שזה בזמן מחשקים כבדים 8800 שליGT לא עולה על 85 מעלות בעבודה ממש כבדה AMD 6400 X2 שלי לא עולה על 55 או 56 מעלות בעבודה ממש כבדה לכן מה שנראה לי "הבעיה" היא שביוס מכוון להזהיר כאשר הטמפ יותר מדי נמוכה למישהו יש עצות מה לעשות ואם בכלל אפשר לשנות את הטמפ המינימלית בביוס? הלוח אם שלי הוא M2N-SLI DELUXE הביוס הוא Phoenix Award Bios

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, ראשית, אני על סף יאוש טוטאלי ותכף אני אפרט מדוע: המחשב שלי נקנה לפני שנה, ב3 חודשים הראשונים עם המחשב הכל היה פיקס. לאחר מכן, כשהמחשב שלי היה מכובה ורציתי להפעיל אותו הוא היה נדלק, רק המאווררים היו עובדים ומיד נכבה, ממתין 4 שניות ואז שוב נדלק ונכבה, כך לאחר 10 פעמים ואז נדלק ועולה חלק, ולפעמים גם זה לא. מאחר וחששתי שהתקלה הזאת תדפוק לי את הHD מחמת הכיבוי וההדלקה - הייתי מוציא את כבל החשמל מהמחשב וממתין כמה שעות, לפעמים הבעיה הייתה נפתרת והמחשב היה עולה מיד ולפעמים התקלה הייתה חוזרת על עצמה. ניסיתי לבודד את הבעיה (אני טכנאי מחשבים) והגעתי עד לרמת הפעלה של לוח מעבד וספק (ספק אחר ולוח מפורק מהמארז) -חשדתי בלוח. שמחתי מצאתי את התקלה כל שעלי היה לעשות זה ללכת לחנות…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, לאחי יש בבית מחשב ישן פנטיום 4 סוקט 478 2.4 GHZ עם לוח אם P4MAM2-V: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=171&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= אני לא בטוח בקשר למהות הבעיה: או שהוא קורס לפעמים ומסרב לעלות, ואחר כך באורך פלא מצליח בכך משום מה. או שפשוט הוא משום מה מפסיק את הפלט למסך ולכן נראה כאילו הוא לא עובד גם באמצע עבודה וגם כאשר מתחילים את המחשב. בכל מקרה אין לו רמקול פנימי ולכן אני לא בטוח אם הוא עושה POST בתחילת העבודה. בדקתי את המחשב על ידי חיבור מסך חלופי שהראה אותן בעיות כמו המסך הישן ולכן שללתי את בעיה זו. עידכנתי ביוס וסרקתי וירוסים. נראה לי שזה לא בעיה בדיסק קשיח מכיוון שהוא לפעמים אפילו לא מראה פוסט. לפעמים המחשב ע…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by netanel1,

יש לי צורב מדגם: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B ועד לא מזמן בערך שבוע-שבועיים הוא עבד טוב מאוד אבל משום מה עכשיו הוא לא קורא את כל הדיסקים שאני מכניס אליו כמו דיסקי DVD או דיסקים ריקים ולכן יש לי גם בעיה בצריבה הוא אומר שהוא לא מזהה אותם. בבקשה עזרה, בתודה מראש נתנאל

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ועל החלון להיסגר והמחשב נתקע למשך כמה דק' עד שמשתחרר אחים תעזרו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by coben,

בשימוש בכבל hdmi to dvi מלוח MSI B75MA-E33 למסך ASUS VW222 1680x1050 (אין כרטיס מסך, מעבד Pentium G2030). לפני שה windows עולה יש תצוגה דרך hdmi, אבל לאחר שה windows עולה יש תצוגה רק דרך VGA.

10. Started by tidan31,

שלום! רכשתי מחשב של לנובו y-70 סיימתי להגדיר את כל ההגדרות והוא נימצא במצב של חשיבה כל הלילה ברצוני לציין שהוא מחובר לחשמל והוא מגיע עם הארד דיסק 1tb+8ssd האם זה מצב נורמלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם , החלפתי לוח אם במחשב ללוח MSI Z97 pc mate וגיליתי שעל לוח האם לטובת הכבל של power led מוקצים לי שני פינים אבל הכבל עצמו הוא בגודל של שלושה פינים (האמצעי ריק).... מה עושים? חיים

12. גיליתי באג קטן ומרגיז בחלונות 10 החדשה של מיקרוסופט, כשאני מחבר אוזניות ליציאה הקדמית של האוזניות הוא כלל לא מזהה אותן, אלא רק את המיקרופון. הוא מצליח לזהות את האוזניות אך ורק אם אני מנתק לחלוטין את הרמקולים שמחוברים בכניסה האחורית הירוקה. ברגע שאני מחבר שוב את הרמקולים מאחורה בזמן שהאוזניות מחוברות מקדימה, הכניסה הקדמית של האוזניות כבר לא פועלת יותר, חיפשתי בהגדרות מערכת וגם בהגדרות דרייבר REALTEK ולא מצאתי הגדרה ששולטת בזה. הסרתי והתקנתי דרייבר מהאתר של HP וזה לא עזר. יש לכם מושג?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, היום ניסיתי להפעיל את המחשב שלי לאחר מספר ימים שלא עשיתי בו שימוש והמחשב לא מגיב בכלל. ברשותי הספק כח הבא: crosair 650W A.PFC 80+ TX650M העניין הוא שאני מצליח להטעין את הטלפון שלי (USB על גבי המחשב, וגם הקידמי). מעיון קצר ברשת שכדאי להוציא את סוללת ה-CMOS, פתחתי את המחשב והוצאתי את סוללת ה-CMOS והחזרתי כעבור 2 דקות. אחרי שניסיתי להפעיל את המחשב הבחנתי שהמאווררים מתחילים לפעול ועבור מספר שניות מפסיקים. עוד שמתי לב שלאחר שאני מנתק את כבל החשמל ולאחר מספר דקות מחבר את הכבל בחזרה (אבל רק בפעם הראשונה שמנסים) נשמע מן קליק כזה שאני חושב (לא בטוח) מגיע מכיוון הספק. נניח והפסק באמת "מת" איך זה הגיוני שאני מצליח לטעון את הטלפו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by arkadur,

כרגע אני עובד ללא כרטיס מסך חיצוני, אלא אם זה שנמצא ב4790K, והלוח לי מוציא יציאות HDMI ויציאת DP. אני מחובר עם 2 מסכים מתוך 3 נכון לעכשיו, למחשב יש השהייה של כיבוי המסכים לאחר 5 דקות בהגדרות צריכת החשמל. שמתי לב, שהמסך שמחובר בDP, משחיר, אבל לא מתכבה כמו המסך שמחובר בHDMI. המסך פשוט נשאר דלוק. מישהו מכיר את התופעה? יש לזה פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yotams4,

אני רושם את ההודעה הזאת מהמחשב בעבודה, עם ווינדוס XP אז בזמן האחרון הדרייבר של realtek התחיל להתשגע פה והחליט שהוא מתריע לי כל 5 שניות על חיבור/ניתוק של הרמקולים מהמחשב, החלטתי שאני מסיר אותו ומתקין מחדש, אבל אחרי 5 ריסטים ו5 התקנות נקיות, ההתקנה לא "תופסת" אני עושה ריסט אחרי ההתקנה וכלום, כאילו לא התקנתי. מה האפשרויות שלי? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכם, קניתי "מחשב" אנרואיד כזה קטן לטלויזיה. רציתי לדעת איזה מקלדת ועכבר אלחוטיים אני יכול לקנות? האם משהו רגיל כמו סט של Rapoo שיש ב 95 שקלים יעבוד? http://ksp.co.il/?uin=15545 תודה. המכשיר שקניתי... (דומה אבל לא בדיוק) http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JZvimpu1

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך asus v6600 geforce 256 32 mb הבעיה שלי אני מפעיל כל משחק ואחרי כמה דקות הוא נתקע ויכול לחזור אחרי כמה שניות או דקות או שעות זה לא קורה בכל המשחקים אבל כמעט בחצי מהם. מה יכולה להיות הבעיה?? אולי הכרטיס שלי הלך?? שווה להחליף ?? יש ל p3 667 motherboard asus p3ce rdarm 256 יכול להיות שיש בעיה עם המאוור ??? כי דריברים הכי חדשים יש לי ועד דבר לדוגמה fifa world cup 2002 עבד לי פעם מעולה ועכשיו אני משחק 2-3 דקות ונתקע ופעם זה זז חלק!!!!!אם מישהו יודע שיעזור!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mika,

שלום שלום, כאן מיקה.. ולפני כמה ימים עשיתי את טעות חיי (נראה לי) אני לא בטוחה אבל אני חושבת שמחקתי את כל הסאוונד במחשב, עקב זה הוא לא משמיע צלילים ולא מנגן שירים.. פשוט שותק אני לא יודעת אם מחקתי משהו חשוב או שסתם קרתה התקלה, אבל בכל מקרה זה קריטי.. ניסיתי לשחזר את הסל מיחזור אבל שום דבר לא השתנה, ניסיתי לעדכן ולהתקין מחדש את ה"PCI Multimedia Audio Device" אבל ללא הצלחה... רציתי מאד מאד לדעת אם מישהו יודע או יכול לעזור לי לפתור את הבעיה.. אני משתגעת!!.. אמ... תודה מראש.. מיקה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מעוניין להתמחות בנושא החומרה כתוצאה מכך אני קורא הרבה ועכשיו אני מעוניין לראות יותר איך הכל נראה בצורה ויזואלית כך שאם יש לכם מידע על אתרים שמספקים סרטונים כאלה אשמח מאוד לשמוע ולקבל קישורים. בתודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by pc student,

חברה אני מנסה להפעיל דרייבר 3 אבל הוא עושה אצלי תקיעות,והLOADING ממש איטי. אתם יכולים לעזור לי והלגיד לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by FlipM0de,

יש לי בעיה עם הפעלת Win XP Pro מחדש , כל פעם שאני מנסה לבצע Restart או Turn Off אני מקבל "חלון כחול" עם ההודעה : IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL למישהו יש מושג מזה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני חדש באתר ובפורום והאתר ממש מגניב וגם הפורום! טוב לבעייה. יש לי riva tnt2 model 64 pro או משהו כזה וכשאני מדליק את המחשב אז כתוב שיש לי בו 32ה זיכרון ראם ובדיירקט איקס כתוב 16 וזה ממש מעצבן והורדתי דרייבירים וזה לא ממש עוזר אפשר לעשות עוד משהו?! אני מקווה שכן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by hagay,

לפני יותר חודש זה התחיל.. בלילה לפני שאני הולך לישון אני מכבה את המסך והולך לישון.. ובבוקר אני קם ורואה פתאום בשולחן עבודה לפחות איזה 5-6 סירטונים שאני לא הורדתי.. בדקתי לפני שאני הולך לישון מה רץ במחשב ולפעמים רץ קאזה ולפעמים מירק וכמעט תמיד שום דבר לא רץ ... ועדיין זה ממשיך.. אני קם ומגלה סירטונים מכל מיני סוגים.. בשולחן עבודה שלי.. הרצתי נורטון 2003 מעודכן ולא מצא כלום.. הרצתי Ad-aware וגם לא מצא איזו תוכנית מוסתרת.. אני כבר לא יודע מה עוד לעשות.. יכול להיות שמישהו משתמש במחשב שלי בלילה???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ragee,

שלום רב, כשאני מדליק את המחשב כל המאווררים עובדים אך חוצמיזה שום דבר אחר לא עובד, בעצם חוץ מחשמל שמסופק לרכיבים השונים במחשב שום דבר לא עובד. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה. מההתרשמות הראשונית שלי זה הלוח אם או הchipset. בכל מקרה אני חושב שאני צריך להחליף את הלוח אם. רק רציתי לוודא זאת. [move]תודה[/move]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לא הוספתי חומרה,לא עשיתי כלום אם המחשב ופתאום התחילו להיות קפיאות בתדירות גוברת עד שלא היה אפשר להשתמש במחשב (לפעמים קפא בטעינה של WIN ולפעמים אחרי,זה היה פשוט משחק מזל). בדקתי אם memtest,בדקתי את הקשיח אם התוכנה של WD,פירמטתי את המחשב מXP לWIN7-עבד יפה בערך במשך שעה-שעתיים ואז הWIN קפא וכל פעם שהפעלתי את המחשב לא משנה מה הוא כתב מסך אם הצעה לsafe mod ושגם הציע שאני יעשה rapair. ומה עכשיו קרה? המחשב נתקע שאני נכנס לאופצייה rapair! וכן ניסיתי כמה פעמים. אני מניח בשלב הזה שלא מדובר בתקלת תוכנה (אחרי הכל,זה נתקע לי בדיסק של WIN7 וכן,ניסיתי גם דיסק רגיל וגם דיסק recovery שצרבתי בשעתיים שהמחשב עבד. בנוסף,בערך כל 10 הפעלות המסך לא מגיב למרות שהמחשב עובד,וריסטרט מטפל בזה. פעם אח…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.