עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avi chezi,

המחשב לא מזהה לי כוננים חיצונים הבעיה חזרה לי גם לאחר פירמוט המחשב יש לציין שלא כל כוננים הוא לא מזהה אלא רק מסויימים כגון את האר דיסק שלי החיצוני הוא לא מזהה אבל USB קטן יותר שלי הוא כן מזהה מצד שני USB גם מצורף תמונה המחשב מזהה שיש חיבור של אר דיסק אבל תכלס הוא לא מביא לי אותו בתיקיה של המחשב שלי כתוב הוצא את My Pessport אבל הוא לא מופיע כמו שכתבתי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shloosh,

לפעמים כאשר אני משחק במשחקים ,המשחק נתקע ויש הודעה של מסך כחול!!!!(אני על xp) שיש בעיה בקובץ NV4_DISP.dll שמתי לב שזהו קובץ חיוני של הדרייבר של כרטיס המסך שלי -geforce 4 ti 4200 SUMA , מה קורה לו???? AMD 2000 256 DDR 333 והדרייברים הם 30.82 כי ה-40 עושים מלא בעיות והם בטא!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by hakoki,

המחשב פועל נורמלי בלי שום טעויות מהאנטי וירוס או בעליה של המחשב,לאחר כמה דקות הוא נכבה ואי אפשר להדליק אותו יותר אלא אם כן מוציאים את השקע מהחשמל ומחזירים חזרה ואז הוא נדלק אבל ממש לשתי שניות עוד לפני שעולה המסך בכלל ואם מוציאים את השקע ומחכים עשר דקות אז אחר כך הוא נדלק וחוזר על המקרה הראשון שבו לאחר כמה דקות הוא נכבה פתחתי אותו ניקיתי מאבק בדקתי את המאווררים (כולם עובדים כראוי) חיברתי את המחשב רק לחשמל בלי כל שאר הקבלים ונתתי לו לרוץ איזה 10 דקות לראות שאף מאוורר לא נכבה ובאמת הוא רץ כמו שצריך והכל אבל ברגע שחיברתי אותו חזרה שוב עשה את אותה בעיה נכבה לאחר כמה דקות יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חושב שזה אולי זכרונות, איך אפשר לבדוק? חבל לי להזמין טכנאי שיעלה לי ב150 שקל …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by pachamama,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט האם להרכיב אותו בעצמי.. אני רוצה לרכוש את הנסיון הזה של ההרכבה, אבל זה קצת מפחיד אותי.. יש לי שאלה, הרכבתי הכל וחיברתי הכל כמו שצריך.. אני אצטרך להגדיר דברים ב-BIOS? או מחברים הכל, מפעילים, מתקינים מערכת הפעלה והכל עובד..? יש מצב שאני יכול לשרוף\להרוס משהו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני מקבל קריסות בלתי מוסברות בBFBC2 וCOD4 (יש לציין שרק במשחקים הנ"ל נתקלתי בתופעה) לאחר כ15-30 דק' של משחק כל העסק קופא, הסאונד, הוידיו וכל המערכת. הדרך היחידה לצאת היא לעשות ריסטרט ידנית למחשב. כרטיס המסך יושב על סטוק, וגם למעבד אין OC... מה יכול להיות העניין? יש לציין ששני המשחקים מקוריים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by warezon,

מה שוקרה זה שאם לדוגמא אני משחק במאפיה 2 ואני לוחץ על w אחרי כמה שניות של לחיצה רצופה הדמות פשוט נעצרת כאילו הפסקתי ללחוץ ואז אני צריך שוב לשחרר וללחוץ שוב וכן והלאה..... זה קורה רק במשחקים הבטריות טובות האות קליטה טוב(זה ממש צמוד למקלט). הסט הוא microsoft multimedia dektop 1000

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ronen Mars,

היי לכולם, בהמשך לדיון הזה והזה, אני מצרף את קבצי הדאמפ של הווינדואוס. נוצר רושם שAVG אשם, אבל לא רק. אני אודה לעזרתכם, כי כל עניין הקראשים מתחיל לעצבן, כי זה מחשב חדש וזה פשוט מדכא מה שהולך כאן. החלפתי מערכות הפעלה כבר כמה פעמים וזה לא עוזר(8,8.1,7). הנה סיכום של 10 הקבצי דאמפ האחרונים(סה"כ יש 29 - מאוגוסט ועד אוקטובר): מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz קירור מעבד: Noctua NH-L12 זכרון: Geil Evo Potenza 8GB DDR3 1600MHz - X4 דיסק קשיח: Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, לכולכם ! ;D אחרי שעזרתם לי למצוא פיתרון לכרטיס קול שלי , חשבתי שאחרי שייעשה הכל בסדר גמור!!! :-/ אני אגש לעניין מה שקרה בעצם לא מופיע לי בקר של הקול ב-tray יחד עם השעון ושאר איקונים?! ??? אם תסבירו איך להחזיר את הבן האבוד אשמח מאוד!! בעיה השניה שנוצרה לי במהלך טיפולי הנהדר במחשב , אין לי תקשורת עם המודם שלי?! ??? אני לא יודע מה לעשות :'( המודם שלי השתמש ב-COM 4 שאותו אני לא מצאתי כשרציתי להתקין את הדרייוורים של המודם מחדש! תסבירו לי בבקשה איפה אינ מוצא אותו או איך אני עושה אותו , אני מבין שהCOM הזה וירטואלי?! תודה רבה לכם מראש, Intelee.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by boris02,

יש לי כונן קשיח של SeaGate עם 1 טרה ואתמול נכנסתי למחשב שלי , פתאום הוא לא מופיע , נכנסתי למנהל הדיסקים , מנהל ההתקנים , ביוס , חיברתי מחדש , שיניתי את החיבור במקום SATA 1 ל SATA 2 כל הכבלים מחוברים הוא אפילו דולק (ומשום מה עושה רעשים ממש מוזרים) , הוא מתחמם והוא דלוק אבל לא מופיע בשום מקום מה הבעיות ?! נסיתי הכל , ויש עליו 500 ג'יגה מאוד חשובים לי :[ מה אפשר לעשות תודה רבה לעוזרים !

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yossidaga,

תודה לעוזרים, אז ככה יש ברשותי מחשב של לנובו מדגם G550, הבעיה היא שכונן סי אצלי יש לו 190GB והכל מלא, הקטע הוא שאין לי כלום על המחשב מלבד קבצי וורד מכיוון שמדובר במחשב לנטו צורכי עבודה ולימודים, מימה יכולה הבעיה הזאת לנבוע????

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Chamuelm,

שלום. אחרי פרמוט מחשב, מתאם הרשת לא פעיל בעת עליית המחשב. בשביל להפעיל אותו צריך להיכנס למנהל ההתקנים, להפוך אותו ללא זמין ובחזרה לזמין ואז הוא עובד כרגיל. עד ההפעלה מחדש הבאה. מדובר ב Windows 7 64bit. לוח אם של אינטל DH61WW. התקנת דרייבר מחדש לא עזרה. התקנת דרייבר ישן יותר גם לא עזרה. אשמח לעזרה תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gisri,

יש לי מצלמה שקיבלתי מחברת האינטרנט שלי אנל הדראיבר של המצלמה דפוק ואין לי את השם של החברה מה לעשות

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gator_play12,

אני משחק במחשב פתאום זה מין רעש מוזר ונכבה יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן מה יכולה להיות הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בן דוד שלי שכח את הסיסמא שרשם, עכשיו יש איזה דיסקט משהו כזה תוכנה שאתה מפעיל את הווינדוס ודרך הדוס אתה מבטל אותה. מישהו יכול להביא לי בפרטי או פה על גבי הפורום? תודה מכל הלב, המפציץ..

15. אהלן חברים, אז כמו שהכותרת מסבירה, לאחר כמה דקות שאני משחק בBF3 המשחק נתקע ואחרי כמה שניות מופיע המסך הכחול המפורסם שאומר שהווינדואוס מצא תקלה בחומרה וכדי למנוע נזק הוא נכבה וכו'. הנה המפרט: AMD 630 2.8@3.6 GTX 560TI 4GB RAM SEASONIC 500W אם צריך עוד משהו תאמרו. אני רק אציין שהמעבד עבר OC כמו שאתם רואים והוא עובד ככה כבר שנה בערך כולל שיחוק בBF3 בלי שום בעיה, עד עכשיו כמובן. חשבתי שאולי המעבד מתחמם מידי אז נסיתי לעשות ניקוי אבק והבעיה לא נפתרה לכן אני פונה אליכם לעזרה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כשאני ניכנס לשחק Battlefield 1942 Multiplayer Demo אחרי 10 דקות של מישחק המסך ניכבה לי ואז הוא עושה Restart וגם ככה זה כול 10 דקות אם אני זה לא יפסיק אני ישבור את המחשב הזה לרסיסים!!!!!!! :asthanos: נואש לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. האם מישהו מכיר את האופציה של חיבור המסך דרך קופסת חיבור חיצונית ישירה למסך ללא צורך לעבור דרך המחשב. ראיתי כזו קופסה שנראית לי פתרון טוב יותר מכרטיס מסך אולי רק מהסיבה כי אין צורך שהמחשב יהיה דלוק בזמן צפיה בטלויזיה אבל נראה לי קצת מורכב ויקר כל העיניין של מתאמים וכבלים שהיא דורשת: 1. מחייב שיהיה לי חיבור DVI בכרטיס הגרפי במחשב מכיוון שהחיבור של הקופסא למסך צריך להתבצע בכניסת ה VGA ולכן אני אצטרך להחליף את החיבור של המחשב למסך לחיבור DVI ומצריך קנייה של כרטיס כזה בנוסף ראיתי שהיציאה מהקופסא היא USB2 וראיתי שמתאם בין USB ל VGA מאד יקר בקיצור אני מגיע למעל 500-600 שח האם מישהוא מכיר ויודע על זה או פתרון אחר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, רכשתי כונן סיגייט 4טרה חדש , כונן פנימי שאמור לשמש כאחסון לכל השיט שיש לי במחשב . Seagate Barracuda HDD 4TB Sata III ST4000DM004 התחלתי לגבות את כל הדברים ושמתי לב שהמהירות כתיבה / קריאה מזעזעת ואיטית עד כדי כך שהמהירות יורדת ל 0 ואז עולה ל 2 מגה ואז יורדת בחזרה ל 0 . בדיקה של דיסק מארק נותנת 75 מגה בקריאה ו 8 מגה בכתיבה . הכונן מחובר ב SATA3 וכל הבדיקות של סיגייט גם הראו שהכל תקין , הכונן מפורמט ב NTFS . מעבר לזה אין לי מושג מה יכול להיות דפוק ולמה יש מהירות כזאת מזעזעת , יתכן והכונן דפוק ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yooda120,

שלום לכם לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב/מפעיל מחדש ,המחשב נדלק ז"א הכונן נדלק אך אין תצוגה על המסך ורק לאחר כמה דק' של נסיונות המחשב נדלק ומראה שגיאה זה קורה ממש הרבה בעת האחרונה אשמח אם אוכל למצוא כאן פיתרון לבעיה אם זה עוזר הלוח אם שלי הוא MSI K9N SLI MS-7250 v2 אם צריך עוד פרטים תגידו... אגב ניסיתי את האופציה Load optimize ...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום!!! יש לי לוח אם ועליו 3 חריצים להכנסת זכרונות 2 מתוך שלוש הזכרונות תפוסים עם זכרונות של כל אחד 64MB sdram סך הכל יש לי 128sdram.... השאלה היא: אני יכול לשים בחריץ האחרון שנותר לי זכרון שלם של 128sdram וזה יהיה בסדר אם בשני החריצים האחרים יש לי 64sdram ??? תודה על הערזה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. זה היה "השבוע" למחשב שלי. הצורב והDVD מתו (לקחתי אותם לPCH ואין להם מוסג למה.. ???) ההרד דיסק שלי (WD 120 GIGA SATA) גם לא עובד (ניסיתי להחליף כבל SATA וכבל חשמל ומקום בלוח אם ולאפס ביוס) ועכשיו גם הרמקולים שלי מתו. אין לי מוסג למה ??? ??? . אם למישהו יש רעיון איך לתקן חלק מהדברים אז תודה רבה מראש אור

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הוינדווס אכן מזהה את הכוננים אבל לא מציג לי איזה "אות" כגון כונן "c" או "d" ,אולי זה משהו בהגדרה? האומנם בdisk management אני כן רואה את אות הכונן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אורח
    Started by אורח,

שלום לכולם יש לי בעיה עם המאוורר של כרטיס המשך במחשב בדקתי את הנתונים שלו ( מצ"ב תמונה עם נתוני הכרטיס ) הוא עובד על 40% באופן קבוע, לעיתים שהמחשב ממש מתאמץ ניתן לשמוע את המאוורר של כרטיס המסך מתאמץ הרבה יותר ומגיע ל 60% ו 70% קראתי בפורומים שניתן לעדכן את ה BIOS של כרטיס המסך ללא קשר לעדכון Driver של NVIDIA ולעיתים מדובר בסט פקודות שמותאם מחדש לשליטה במהירויות המאוורר של הכרטיס. הBIOS של המחשב עדכני וכן כל עדכוני התוכנה, אני מניח שזה לא עדכון BIOS נפוץ לכרטיסי מסך היות ואין באינטרנט הרבה מידע מסודר בנושא, לפחות לא משהו שמצאתי, האם מישהו יכול לעזור בנושא ? הכרטיס והמאוורר עברו ניקוי יסודי כך שמדובר על מהירות סיבוב בעבודה סטנדרטית. זה הרעש היחידי ששומעים מהמחשב המפרט: HP P…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by KrustyTheKlown,

יש לי מחשב ישן P3 800 שנשרף לו הספק לפני כמה ימים כנראה שההארד דיסק גם נשרף כי הוא מריח לא טוב ושניסיתי לחבר אותו למחשב אחר המחשב נכבה 1. האחריות על ההארד דיסק עדיין בתוקף, אני יוכל לממש אותה? 2. האם אפשר לשחזר חומר שעל הכונן? 3. איך אני יכול לבדוק אם חלקים אחרים נפעו? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tal1988,

היי ערב טוב, יש לי לפטופ של ACER, אחת לשתיים בערך , איך שאני מדליק את המחשב ומגיע למסך של Starting windows , מתחילים להישמע צפצופים והטעינה של המערכת לא ממשיכה.. (נשמעים הרבה צפצופים וזה לא נספק). אני מבצע ריסטרט - ולרוב לאחר מכן המחשב עולה באופן תקין. מה יכולה להיות הבעיה? מה עליי לבדוק? ביצעתי את הבדיקת זיכרון של הווינדוס וזה לא מצא בעיות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים