תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום התחברתי לא מזמן לסיבים של פרטנר , הסיבים נותנים מהירות של עד 1 ג'יגה.. המחשב שלי מחובר בקווי , איך ניתן לדעת שהכרטיס רשת שלי נתמך עד 1 ג'יגה ? כיצד בודקים ? מה ההבדל בין כרטיס רשת 10\ 100\1000 לכרטיס רשת 10\100 ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, בהמשך לדיון הזה והזה, אני מצרף את קבצי הדאמפ של הווינדואוס. נוצר רושם שAVG אשם, אבל לא רק. אני אודה לעזרתכם, כי כל עניין הקראשים מתחיל לעצבן, כי זה מחשב חדש וזה פשוט מדכא מה שהולך כאן. החלפתי מערכות הפעלה כבר כמה פעמים וזה לא עוזר(8,8.1,7). הנה סיכום של 10 הקבצי דאמפ האחרונים(סה"כ יש 29 - מאוגוסט ועד אוקטובר): מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz קירור מעבד: Noctua NH-L12 זכרון: Geil Evo Potenza 8GB DDR3 1600MHz - X4 דיסק קשיח: Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הHDD הוא WD500AAKS המחשב חדש, בן יום. מה אני צריך לעשות במצב כזה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שהזיכרון שלי לא יציב... מה אני אמור לעשות ? הנה דוגמא למשחק שלא עובד בגלל זה ובמחשב אחר פחות חזק הוא עבד ! המשחק הוא קאונטר סטרייק סורס
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם מחשב נייד, ACER, למחשב הנייד מוניטור נוסף מתוצרת PHILLIPS, עד אתמול (לאחר מספר חודשי עבודה רצופים) הכל היה תקין, פתאום המחשב אינו מזהה את המוניטור, עשיתי לדעתי את כל הפעולות הנדרשות, צלצלתי לתמיכה באיסטרוניקס (יבאני המוניטור), המוניטור תקין, הוצאתי את הכבל והחזרתי, נכנסתי לחלון Screen Resulution וניסיתי לגרום למחשב לזהות את המוניטור וללא הצלחה, למישהו יש פתרון?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! המצלמה שלי שומרת תמונות על כרטיס SDHC 4GB של סאנדיסק, ובעזרת מתאם לUSB אני מעביר את התמונות למחשב - כך עשיתי כבר לא פעם. אחרי הרבה זמן שלא עשיתי זאת, אני נתקל בבעיה - בכונן שהמחשב קורא מופיע רק קובץ אחד ללא סיומת ששוקל 0K, בשם: ".USBC `iF" על הכרטיס בוודאות יש תמונות - ניתן לראות אותם על מסך המצלמה כשהוא מוכנס אליה. בנוסף, בדקתי על הכרטיס שהוא לא היה במצב נעול בעת חיבורו למחשב. מה עשויה להיות הבעיה? יכול להיות שווינדוס 10 מתקשה בקריאת כרטיסים כאלו? יש פתרון או שצריך להגיד שלום לתמונות? אודה לכם מאוד על עזרתכם! יום טוב (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב LG, אני כותב איתו במהירויות מאוד נמוכות, למרות שהדיסק והצורב מראים תמיכה מלאה ב 48, הצריבה עצמה לוקחת איזה רבע שעה במקום 4 דקות... אין לי מושג מה קורה... היו כאלה שאמרו לי שאולי זה המערכת הפעלה, יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אז כמו שהכותרת מסבירה, לאחר כמה דקות שאני משחק בBF3 המשחק נתקע ואחרי כמה שניות מופיע המסך הכחול המפורסם שאומר שהווינדואוס מצא תקלה בחומרה וכדי למנוע נזק הוא נכבה וכו'. הנה המפרט: AMD 630 2.8@3.6 GTX 560TI 4GB RAM SEASONIC 500W אם צריך עוד משהו תאמרו. אני רק אציין שהמעבד עבר OC כמו שאתם רואים והוא עובד ככה כבר שנה בערך כולל שיחוק בBF3 בלי שום בעיה, עד עכשיו כמובן. חשבתי שאולי המעבד מתחמם מידי אז נסיתי לעשות ניקוי אבק והבעיה לא נפתרה לכן אני פונה אליכם לעזרה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס Tornado G4 MX420 :-\ אבל יש לו טי.וי אאוט.... אני משתמש בזה אבל אני רוצה שאת מה שאני רואה במחשב אני יראה במסך.. יש איזה טוויק או משהו להוריד? תןדה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב: כאשר הסרתי את ערכת השפה הרוסית של Microsoft .NET Framework 4.6.1 ע"י Revo Uninstaller במחשב של אימי, באמצע ההסרה הופיע המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 040517-34304-01.dmp Crash Time : 05/04/2017 07:27:55 Bug Check String : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Bug Check Code : 0x00000050 Parameter 1 : 0xffffffff Parameter 2 : 0x00000001 Parameter 3 : 0x83889b56 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : fltmgr.sys Caused By Address : fltmgr.sys+1de69 File Description : מנהל מסנני מערכת קבצים של Microsoft Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!!! יש לי לוח אם ועליו 3 חריצים להכנסת זכרונות 2 מתוך שלוש הזכרונות תפוסים עם זכרונות של כל אחד 64MB sdram סך הכל יש לי 128sdram.... השאלה היא: אני יכול לשים בחריץ האחרון שנותר לי זכרון שלם של 128sdram וזה יהיה בסדר אם בשני החריצים האחרים יש לי 64sdram ??? תודה על הערזה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי WIN 8 64 BIT מערכת ההפעלה לא עולה לי ואני לא מצליח לגשת לקבצים ההודעת שגיאה היא0xc000021aכל מה שאני רוצה זה לגשת לקבצים ולגבות אותם תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, בעקבות שדרוג מסך, אני נאלץ לשדרג את כרטיס המסך שיש לי על המחשב לכרטיס שתומך ברזולוציה של 4k / 2160p לוח האם שברשותי מסוג Gigabyte דגם: GA-H77-D3H הבנתי שיכולה להיות בעיית תאימות של לוח האם עם הדגמים החדשים של כרטיסי המסך, אשמח אם מישהו מכם יוכל לעזור לי בעניין. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה נשמע : תראו , הבוקר התחילה לי תופעה מוזרה במחשב של ניתוקים ( המחשב נכבה אוטו' ונדלק אוטו' ככה רצף של כיבויים והדלקות מחדש , זה מגיע לווינדוס כל התוכנות עולות ואז "תיק" עושה תהליך כיבוי אוטו' ואז המחשב מכובה ובלי שום קשר נדלק מחדש ..התופעה הזאתי הפסיקה משום מה כרגע , כי זה רק צץ לי הבוקר ישר העיר אותי כי שמעתי שמשהו לא בסדר ( המחשב עושה ביום יום המון רעש מהמאווררים אז שמים לב שיש שקט פתאום כי משהו לא בסדר ) קיצור עכשיו תופעה חדשה , עבדתי עם הXP זמן מסויים הפעלתי משחק מולטיפלייר ואז באמצע המשחק המחשב שוב פעם עשה כיבוי על דעת עצמו ונדלק מחדש .. נכנסתי לביוס לראות אולי אם הטמפ' עלתה , לא .. הכל מצויין טמפ' מעבד 17 ולוח 30 . הפעלתי את הווינדוס שוב פעם ואיך ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לראות תמונות במחשב אני לא מצליח ללא עזרה של תוכנה מי יכול להגיד לי מדוע?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לאחרונה המחשב שלי עשה ריסטרט כול כמה שעות. כשרציתי להדליק אותו אתמול גיליתי שהוא עולה (נורית הארד דיסק דלקה וכל המאווררים - גם של כרטיס המסך - עבדו) אבל המסך לא מקבל ממנו אות ולא מראה תמונה! - חיברתי למסך אחר והתוצאה הייתה זהה - חיברתי את הכרטיס מסך מהמחשב הזה למחשב אחר וכן התקבלה תמונה אני יכול להסיק שהבעיה היא לא כרטיס המסך ולא המסך עצמו... מה יכולה להיות הבעיה? לוח האם נדפק באופן חלקי? מה אפשר עוד לעשות? המחשב יחסית ישן -P4 עם לוח אם של BIOSTAR...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים! אודה לכם מאוד אם תתיחסו לבעיה שלי: יש לי לוח אם P4P800SE [865[ של ASUS , מעבד 3.0 פרסקוט וכרטיס מסך 9600PRO של POWERCOLOR 256 מגה. לפעמים קורה מצב שהמחשב פשוט לא עולה ויש צפצוף אחד חלש. הפתרון לבעיה הוא להזיז למעלה למטה את הכרטיס מסך וזה מסתדר אחרי כמה פעמים או מייד. היום, הפעלתי את המחשב והוא נתקע במערכת הפעלה (XP SP3) עצמה בDESKTOP , עשיתי RESET והוא לא עלה רק עשה צפצוף מעצבן. הזזתי את הכרטיס מסך למעלה למטה הוצאתי אותו, החזרתי ואז זה עבד , אבל לפני הLOG IN למערכת הפעלה קיבלתי מסך כחול. ניסיתי להזיז את הכרטיס מסך ולהפעיל - לא עזר נתן מסך כחול בשנית. לקחתי מטלית וניקיתי את המגעים של הכרטיס מסך, הכנסתי אותו ועכשיו הכל עובד. אפשר להבין איפה הבעיה פה? בכרטי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתה לי שגיאה כמו בתמונה המצורפת. windows 10. תיקנתי את ה-boot בעזרת דיסק ההתקנה של windows על ידי בחירה ב-repair your computer וזה פתר את התקלה ו-windows עלה. ניסיתי לשנות את האות של אחת המחיצות, המחשב נתקע, אז הפעלתי אותו מחדש על ידי ניתוק הכבל מהחשמל ועכשיו הוא לא עולה בכלל. ניסיתי להכניס את דיסק ההתקנה של windows, ההתקנה עולה ונתקעת. אני חושב שגרמתי לתקלה חמורה כשניתקתי אותו מהחשמל בפתאומיות. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחה"צ טובים, לפני כשבועיים צצה בעייה מעניינת במחשב הנייח בבית. הנפשות הפועלות: מחשב ישן AMD Sempron 2200 ו768 מ"ב זיכרון פנימי MSI GeForce FX5200 מסך Samsung SynMaster 740N מחובר בVGA Windows XP SP3 הבעייה שצצה היא שלאחר כמה זמן שלא נוגעים במחשב (או לחילופין מכבים את המסך ונותנים למחשב להמשיך לעבוד) ומנסים להדליק את המסך שוב הוא נדלק אבל מסרב לתת תמונה. שום פעולה או צירוף במקלדת או בעכבר לא מחזירות את התמונה, הדבר היחידי שעובד זה ריסטארט למחשב. בדקתי שוב את הגדרות חיסכון בחשמל של המערכת וחוץ מכיבוי מסך לאחר 25 דקות הכל מסומן על "Never". לא היה שום עדכון חומרה (או דרייברים) במערכת בזמן האחרון ונראה שזו סתם בעייה שצצה משומקום. מישהו יודע מה הבעייה? מה כדאי לבדוק? תודה מרא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מצרף כאן את המפרט מחשב: Gigabyte b550 AORUS pro v2 Ryzen 7 5800x sapphire radeon rx 6700 xt nitro+ G.Skill Ripjaws V Series 32GB 3600mh (2 x 16GB) Seasonic gx850 80plus gold Antec aio water cooling 240mm SAMSUNG EVO 850 500GB SAMSUNG EVO 860 1TB ADDLINK M.2 500GB WD BLACK M.2 1TB המחשב עבד מעולה במשך חודשיים על טמפרטורות שלא עוברות את ה75-80. ביצועים מעולים בבאנצ' מארקס שונים וסהכ מאוד מרוצה מהמחשב. לפני כמה ימים עבדתי כרגיל עם פוטושופ והכרטיס מסך קרס והמחשב נכבה. ניסיתי להדליק אותו מחדש והנורת BOOT LED נשארה דולקת והמסך נשאר קפוא על התמונה של AORUS. נכנסתי לביוס ובדקתי אם יש קריאה לSSD עם המערכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה המחשב לא מצליח לאפס את הביוס בעת הפעלה ואני לא מקבל את האיתות של האיפוס - פייפ בודד המחשב תקוע במצב כזה: בפינה השמאלית מלמעלה יש מקף-תחתות _מהבהב, ממצב הזה המחשב לא מתקדם. הבעיה נפתרת באקראיות והמחשב נפתח כרגיל. במחשב נוסף יש בעיה דומה אך כ.המסך לא מציג פלט ולא מפעיל את המסך,חשדתי בכ.מסך אבל במחשב הזה אין רמקול פנימי, לכן החלפתי בין הכרטיסים ובמחשב ה"עובד" קבלתי איתות מהרמקול שאין כרטיס מסך והמסך לא נדלק. שלחתי את הכ.מסך התקול לחברה ולפי דבריה הכרטיס פועל. שאלה מה יכול לגרום לבעיות הדומות האילו. מחשב א: E8500 asus p5e deluxe corsair cm2x2048-6500c4dhx *2 gigabyte 5850 625w enermax [glow=red,2,300]משהו לציין בחוברת של לוח האם כתוב :[/glow] הזיכרון שלי פועל ב800MHZ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל משחק.. המשחק עולה וברגע שהוא תופס את כל המסך, המחשב מתחיל מחדש. משהו נתקל בבעיה דומה? המחשב: athlon xp 1600+ asus a7v266-e gforce3 ti200 WinXP
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש בעיה עם הדפדפן, זה חושב שעות לוקח לו 700 שנה להיכנס לאתר מסוים ולחשוב בכלל כאילו שהרגתי אותו לא יודע מה לעשות.. *המחשב עצמו עובד מהיר מעבד i3 עם 4 גיגה זיכרון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! כרטיס SD חדש שנרכש ממש עכשיו (אבל לא בארץ) פורמט מספר פעמים, ובפעם האחרונה משום מה התפרמט ל1GB במקום ל2GB.. למישהו יש רעיון/הפניה לתוכנה שמאפשר לפרמט מחדש לנפח האמיתי שלו? יעזור לי מאוד.. אגב, הוא למצלמה דיגיטלית, לא לPDA, כך שתוכנות לPDA לא יעזרו.. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-