תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
במחשב שלי יש לי RAM 16G 2X8 של CROSSAIR במהירות 3000 משום מה במחשב מופיע לי שהמהירות "רק" 2133 איך אפשר לשנות ולשפר את זה ? הRAM מותקן בסללוטים 1 ו 3 בלוח B450
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום עשיתי עדכון לביוס ואחרי העדכון הוא מסרב לקרוא מקלדת usb בהפעלה אפילו שכל האפשרויות של הusb מסומנות על enable כולל ה usb boot יש למישהו איזה רעיון מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ננסה את חכמת ההמונים שתי שאלות בנוגע לג'ימייל: 1. ג'ימייל מקבץ מיילים על פי קריטריון מסוים. אני רוצה להעביר חלק מהקבוצות לחשבון ג'ימייל אחר. כשאני עושה העברה, זה מעביר רק את המייל האחרון בשרשור. האם יש אפשרות להעביר את כל הקבוצה? 2. לאחרונה הם שינו את התנאים שלהם וכל כניסה לחשבון מחייבת להיות ליד הפלאפון. האם יש דרך לבטל את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מקווה שזה באמת הפורום המתאים המחשב שלי בחודש האחרון מתנהג באיטיות נוראית. כשאני פותח סרט על המחשב לוקח לו כחצי דקה (בלי להגזים) לפתוח את הסרט וכנ"ל בדברים אחרים כמו פתיחת האקספלורר ואפילו תיקיות (!!) זה המפרט של המחשב : CPU Properties: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4500 CPU Alias Conroe-2M CPU Stepping M0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz CPUID Revision 000006FDh Core Voltage 1.325 V CPU Speed: CPU Clock 2200.0 MHz (original: 2200 MHz) CPU Mul…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי מסך 22" ורציתי לחבר אותו למחשב בנוסף למסך 17" שברשותי (שניהם LCD כמובן) כשחיברתי את המסך הנוסף ה WINDOWS קפא וביצעתי ריסטרט, אבל המחשב לא ביצע אתחול. במקום זה רק שמעתי את המאווררים נדלקים ואחרי כמה שניות נכבה לבד ומנסה שוב פעם. ניתקתי את המסך החדש והכל עבד, אחר כך ניסיתי לחבר את המסך החדש לבד וגם הכל עבד. כשניסיתי שוב פעם לחבר את שניהם הכל קפא והמחשב לא ביצע אתחול. המפרט שלי הוא מעבד Q9450 לוח אם Giaabyte ep-43ds3 כ.מסך asus en8600gt ספק כח Enermax pro82+ 525W יש למישהו רעיון ? יכול להיות ששני המסכים ביחד יוצרים איזה קצר חשמלי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העכבר שלי מתחיל לקפוץ ל במשחקים או גם באינרנט לפעמים.. במשחקים הוא גם לפעמים מעביר לי נשקים.... מה עושים? אולי לנקות את העינית שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין win10 על ssd של חברת סאנדיסק. לאחר בחירת הכונן עליו יותקן הויינדוס עולה הודעה שאני צריך לפרמט את הכונן לפני משהו עם gpt ועוד איזה משהו. לאחר חיפש מצאתי פתרון לבעיה. ללחוץ שיפט f10 ולתת כמה פקודות שיעשו את הפירמוט הזה אך שלפתע מופיע לי חלון עם מלא גיברישזה מה שמופיע לי כשאני מנסה להתקין את הווינדוס על הssd זה מה שמופיע לי כשאני לוחץ שפיט f10 כמו שהראו שצריך לעשות בסרטונים מה לעשות כדי לסדר את זה? חתימה טובה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח GIGABYTE X58 דיסק היטאצ'י 500G ספק ANTEC NEO HE 430W מעבד I7-930 קירור MUGEN2 3 מאווררי TriCool מארז P180 כרטיס מסך פאסיבי. ב-IDLE המחשב שקט כמו קבר אבל בכל פעולה הכי קטנה שלי או של מערכת ההפעלה נשמעים צרצורים ומעין חריקות בטון גבוה מאוד מהמחשב. אני עדיין מנסה לברר מהיכן זה נובע - הניחוש שלי זה הדיסק או הספק אבל קשה מאוד לקבוע. עצירת המאווררים לא משפיעה ולא נראה לי שזה מלוח האם (בעיה שחוזרת מדי פעם עם לוחות X58 של גיגבייט לפי מה ששמעתי). כל עזרה/עצה תתקבל בברכה. תודה, גונן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם היה לי משעמם ונכנסתי לביוס שיחקתי קצת שם כמו מטומתם וכשיו כשאני מפעיל את המחשב זה רושם לי: BOOT FAILURE INSERT BOOT DISKEETE TO DRIVE A PRESS ANY KEY WHEN READY מישהו יכול להגיד לי מה קרה? ואיך מסדרים את זה? תודה ולמי שתוהה איך אני רושם בפורום אם דפק המחשב זה בגלל שאני במחשב של אחותי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ; אבל אין לי קליטת WIFI בחדר. הדבר מעיק, כי כל פעם שאני רוצה לעבוד עם הלפטופ באינטרנט, אני צריך ללכת לחלק בבית שבו כן יש WIFI. רציתי לשאול האם יש דרך להתקין ראוטר שיתחבר למחשב בחדר דרך USB (לא ישירות למודם), ויפיץ את הWIFI לחדר? ז"א, פשוט ישמש כאנטנת WIFI, בלי להתערב ישירות בחיבור של המחשב למודם (כי ראוטרים עושים בעיות עם הפורטים ומסבכים כל בעייה באינטרנט פי 2- אז אני מעדיף להמנע מהם, אם אפשר). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הבנתי בשביל מה צריך לעדכן כל פעם ביוס? איפה משיגים את ההתקנה? האם אפשר להוריד? (את הגרסה הכי חדשה) ועוד שאלה קטנטונת, האם הסיסמה שלי (כשאני מדליק את המחשב) תישאר כפי שהיא אחרי העידכון? :asthanos:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש שלי (שעובד מצויין) נעלם לי הצורב ,יותר נכון הדריברים ווהתקנות שהיו על המחשב ניסיתי להתקין את הצורב מחדש אך ללא הצלחה. כל פעם שהתקנתי לא קרה כלום הכרטיס מסך הוא של אסוס GF4 Ti4200 והצורב Yamaha scsi 8x8x24 למישהו יש רעיון איך לטפל בבעיה? יש לי כמה השערות : 1. התנתק איזה כבל בזמן שהתקנתי את הכרטיס 2. יש בעיות בתאימות בין שני הרכיבים :asthanos:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך השימוש במחשב, וגם כשהוא סתם פועל בלילה לפעמים הוא משמיע כל מיני קולות מוזרים ללא סיבה נראית לעין למישהו יש רעיון כלשהו לגבי סיבה הגיונית לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. שיחקתי היום קצת עם המחיצות של הכונן. במעשה פזיז ולא בכוונה גרמתי לי ל 2 בעיות. 1. המרתי את המחיצה של Windows לדינמי מבסיסי. וכך אני לא יכול להיכנס לווינדוס. 2. לצערי פירמטתי בטעות את המחיצה השניה של הכונן וכל הנתונים וכל התקיות שהיו לי בו נמחקו. אני רוצה לנסות לשחזר את המידע שאבד. ראיתי באינטרנט על התוכנה recuva שאיתה אפשר לשחזר קובץ קובץ. הבעיה שלי איתה היא שהיו לי בכונן מעל 300 גיגה מסודר לפי תיקיות, ולפי מה שראיתי לא ניתן לשחזר תיקיות באופן מסודר. האם יש תוכנה אחרת שאיתה כל התיקיות משוחזרות למצב כמו שהיה? דבר שני, יש אפשרות להחזיר את המחיצה הראשונה לבסיסי, בלי לפגוע בנתונים שבה? יש לציין שיש ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול המובנה של Asus P5B Deluxe, הסאונד מקס גירסא 5.2 שהתקנתי מהדרייבר של הלוח אם. בכמה רמקולים שבדקתי יש הפרעות מידי פעם, בהתחלה היו הרבה הפרעות ועכשיו זה פחת לתדירות נמוכה אבל עדיין יש מידי פעם. רציתי לדעת מה ניתן לעשות בעניין מבלי לקנות כרטיס קול חדש. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רושם את ההודעה הזאת מהמחשב בעבודה, עם ווינדוס XP אז בזמן האחרון הדרייבר של realtek התחיל להתשגע פה והחליט שהוא מתריע לי כל 5 שניות על חיבור/ניתוק של הרמקולים מהמחשב, החלטתי שאני מסיר אותו ומתקין מחדש, אבל אחרי 5 ריסטים ו5 התקנות נקיות, ההתקנה לא "תופסת" אני עושה ריסט אחרי ההתקנה וכלום, כאילו לא התקנתי. מה האפשרויות שלי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה המקום הנכון אבל אני מקווה שכן.. יש לי בעיות קרטוע במחשב לאחרונה ותקיעה לזמן רב... זה גם מורגש בניגון מדיות למיניהן(אודיו-יש קטיעות, וידאו - קטיעות קול וקפיאת תמונה). זה מסתדר רק אחרי ריסט.. פרמטתי את המחשב אבל הבעייה עדיין קיימת. אני לא בטוח שזו בעיית חומרה לכן אני מצרף את רשימת התהליכים הפעילים אולי אחד מהם מהווה בעייה. המערכת שלי: ASUS P4S533 P4 2.4 GHz 512 MB WinXP pro SP2 מקווה שתוכלו לעזור לי.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי נתב וואוי Hg659 על מנת לחברו לאנטרנט במקום הנתב המושכר מסלקום. לטענת סלקום הם לא תומכים במכשיר הזה כדי להגדיר אותו. מי יעזור לי בהגדרת קו הטלפון בנתב הזה ( voip)? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה רצינית עם המחשב ואני יפרט אותה פה ואת התהליך שניסיתי כדי לתקן את הבעיה המוזרה הזאת אוקיי אחרי שקיבלתי את המחשב לפני שבוע וחצי בערך הייתי שמח וטוב לב שקיבלתי סוף סוף מחשב חדש וגם חזק בדיוק כמו שרציתי... אני מפעיל אותו בדיוק כמו שהוא בא עם רק עם סידירום של asus וכל שאר הדברים שיש במפרט חוץ מהצורב... ביום שלמחרת נזכרתי שלא חיברתי בכלל את הצורב לקחתי רת הצורב הכנסתי אותו חיברתי את החשמל הכל.... המחשב לא עולה!!! אני מסתכל חושב ולא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי המאווררים נדלקים כלומר המאוורר של המעבד המאווררי מארז והמאווררים של ה5900 כולל המנורות של הצורב והסידי משום מה המתח לא מגיע להרד דיסק שלא נדלק בכלל... כלומר לא מתחיל להסתובב.. אני כבר אמרתי מי יודע אולי …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שוקרה זה שאם לדוגמא אני משחק במאפיה 2 ואני לוחץ על w אחרי כמה שניות של לחיצה רצופה הדמות פשוט נעצרת כאילו הפסקתי ללחוץ ואז אני צריך שוב לשחרר וללחוץ שוב וכן והלאה..... זה קורה רק במשחקים הבטריות טובות האות קליטה טוב(זה ממש צמוד למקלט). הסט הוא microsoft multimedia dektop 1000
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני עשיתי פינוי של המון קבצים מהמכשיר ע"מ לפנות זיכרון ומה שקרה שנמחק לי בטעות כל הנראה ההרשאה להתקן באמצעות USB איך אני יכול להחזיר את ההרשאה\ דרייבר מה שזה לא יהיה??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי P4 , ADSL, ומודם של אפאצ'י. מ"ה win98 אז למה לוקח לי 2 דקות להתחבר לאנטרנט ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב שלי נשמע רעש חזק מהמחשב (רעש חזק של משהו מסתובב ) בכל הדלקה. כאשר מערכת ההפעלה עולה הרעש החזק נפסק אבל כאשר מתחלים להפעיל תוכנות או לבצע פעולות במחשב לפעמים הרעש חוזר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חלונות 7 64BIT כרטיס מסך GTX570 - NVIDIA פתאום היה רעש מוזר מהרמקולים - רעש צורם. המחשב אתחל את עצמו. המחשב עלה על רזולוציה נמוכה ופסים אופקיים לבנים. ב DEVICE MANAGER הופיע משולש אזהרה צהוב ליד כרטיס המסך CODE43 Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) נסיתי להסיר ולהתקין. להוריד את כל הדייברים מהמחשב ולהתקין מחדש נקי. גם לחזור ל restore point לפני שזה קרה לא עזר.... שום דבר לא עזר. ההמחשב מחובר לכרטיס ורואים במסך אחד מתוך שניים שהיו מחוברים ורק ב VGA - למרות שאפשר לשנות רזולוציה אבל בתוכנות התלת מימד רואים שהוא משמתמש בחומרה. האם יש דרך לתקן? או רק להחליף כרטיס מסך. ( בן כ שנתיים אם אני לא טועה...) תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעית בריחת חשמל בשתי נקודות במארז שלי... יש לי מארז של GigaByte דגם לא משנה איזה אחד מהאלה שעולים כ350-400 ש"ח שכולו בנוי ממתכת בלי שום פלסטיקים... איפה שיש את היציאות ללוח אם בצד שמאל (הצלע שאליו מחובר לוח האם) מאחורי המארז באיזור הUSB והSOUND CARD(OB( אם אני מעביר את היד אני מרגיש זרם חשמל כזה... ובאותו צד בפינה למעלה יש מקום כזה שמרגישים זרם חשמל. האם הדבר הזה דורש בדיקה? האם לפנות לחנות שממנה רכשתי לפני כ3 חודשים את המחשב? האם זאת בעיה רציני? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-