עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קיבלתי הודעת אימייל שבה התמונות לא מוצגות. צירפתי תמונה של אחד האייקונים בהודעה:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bati6,

אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה, הוא לא נותן לי אפשרות לעשות שכפול, האפשרות היחידה היא לראות או דרך המחשב או דרך הטלוויזיה, אז אני מעביר את התמונה לטלוויזיה, וזה יוצא יותר מדי גדול, האייקונים כבר יוצאים מהתמונה זה כאילו מתרחב יתר על המידה, לא עוזר בלשנות רזולוציה. נסיתי לשחק עם זה, אבל שום דבר לא עובד..

3. Started by Or Tsarfati,

שאלה לי אליכם, המסך במחשב נייד שלי פתאום החליט שהוא מציג צבעים בצורה מוזרה ומפוקסלת שכזו...כשאני מחבר את הנייד למסך חיצוני הכל בסדר, רק במסך של הנייד עצמו...מה הסיכוי שזה שבר במסך או משהו כזה?? יש לציין שהוא לא נפל ולא קיבל שום מכה.

4. Started by tofitof1,

שלום ברשותי מחשב נייד DELL. לאחרונה החלפתי מערכת הפעלה מWIN7 ל WIN 8 64 אולם אינני מצליח להפעיל את ה Bluetooth. התקנתי את הקובץ אותו הורדתי מאתר DELL אך לא הולך. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by assaf990,

יש לי טלויזיה בת 20 שנה יש לי GEFORCE 550FX יש מצב לחבר בינהם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by alexxx2005,

היופ התקנתי וינדוס מחדש וכונן אחד שהיו בו שמורים כל התוכנות שלי נדפק..כאילו אני נכנס אליו הוא מראה ש 17 ג'יגה בשימוש וכל התיקיות שהיו נשארו אבל רק לאחת מהן אפשר להכנס לכל השאר הוא אומר ש"אין גישה" להיכנס והתיקייה שנשארה שוקלת רק 2 ג'יגה כאילו 15 ג'יגה נעלמו לי בכונן.... מה אני יכול לעשות כדי שיהיה אפשר להיכנס עוד פעם לתיקיות שהיו....?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, יש לי windows 8.1 וכרטיס מסך radeon hd 8670m כאשר אני מעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך כולל התקנה של catalyst המחשב לא חוזר ממצב שינה ולפעמים גם יש מסכים כחולים,הבעיה נשנת וחוזרת גם אחרי שמחקתי את הדרייבר מהשורש והתקנתי מחדש, אני כבר נואש יש למישהו פיתרון ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות עם כזאת הודעת שגיאה (יש אותה אחרי כיבוי והפעלה מחדש) (יש תמונה)? יש פעמים שהמחשב עולה חלק בלי בעיות והכל בסדר, ויש פעמים שהמחשב עושה הודעה כמו בתמונה הראשונה, ויש פעמים שהוא עושה כמו בתמונה השניה. מה אפשר לעשות כדי שתמיד המחשב יעלה חלק בלי בעיות? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by assaf990,

תמיד היה בסדר ועכשיו אין זיהוי! כשאני מכניס זיכרון USB ליציאת USB יש איזה אייקון קטן בשורת המשימות USB ROOT ואני מקבל הודעה כמצ"ב יש לי XP ולוח אם Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) כנראה שזה הלוח http://www.epox.com/USA/product.asp?ID=EP-8RDA3I עריכה כאשר אני מכניס את זיכרון USB ישירות ליציאה אז עובד, אבל כאשר אני מחבר דרך כבל מאריך אז יש לי בעייה כנ"ל. העניין: אם הכבל היה דפוק לגמרי - אז למה יש זיהוי של XP בשורת המשימות שאני מנסה להכניס רכיב USB וגם המנורה של זיכרון ה-USB כן דולקת דרך הכבל המאריך? הבעייה זהה בכל יציאות ה-USB של הלוח [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כאשר אני רוצה להיכנס לדיון / להגיב / לערוך תגובה - כל דבר אחר , לוקח ממש הרבה זמן עד שהאתר מגיב/מתעדכן ועולה . מוזר שרק לאתר הזה לוקח להיכנס אליו ולפתוח כל דיון זה בערך נע בין 0.5-2 דקות. יש דרך לסדר את זה או שיש בעיות עם השרתים של הפורום ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Demp,

שלום, יש לי מצלמה דיגיטלית עם חיבור DV (fire wire) ואני צריך איכשהו לחבר אותה למחשב, יש לי שני מחשבים, אחד עם לוח Gigabyte GA-945P-S3 ואחד עם Gigabyte GA-K8NS nforce 3 chipset בשניהם אין חיבור firewire מובנה בלוח (עד כמה שאני יודע), האם יש דרך בכל זאת לחבר firewire או שיש מתאם לאחד מהלוחות דרך USB או משהו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by amittt,

טוה תשמעו אני רוצה לדעת אחת ולתמיד איך זה צריך להיות מחובר במחשב........ טוב אז תראו יש לי שתי כבלים IDE עכשיו יש לי סידירום צורב ושתי הארדיסקים עכשיו איך לחבר אותם אם סלב ומאסטאר וכל השטויות ואיך לשים את הג'מפאר תודה לכל מי שעוזר לי תודה תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by daniel0089,

היי, עשיתי בדיקת ראם במחשב ושהדלקתי הופתעתי והווינדוס הפך ללא חוקי, הכונן לא נפתח (והדיסק של memtest בפנים..),local area connection נמחק ואני לא יודע מה עוד... איך אי מסדר את הכונן שיפתח? אם תוכלו לעזור לי בשאר הבעיות זה יעזור מאוד.. תודה..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Tal Koper,

מגדיל טווח של edimax כיצד לעשות לו סיסמה בווינדוס 10 (עשיתי התאמה מולך הראוטר החדש} חושב שצריך או שלא כי סוכרן מול הראוטר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אז ככה,יש לי 2 הארדיסקים חיצונים אחד של היטאצ'י,ואחד של WD,אני לא יודע דגמים ספצפיים בכול פעם שאני מחבר אותו,לדוגמא פותח תקיות באנגלית מוסיף קבצים וכו' ואחרי שאני מנתק אותו ומחבר שוב,זה משנה לי את התקיות לקיצורי דרך זאת אומרת שאני לא יכול להיכנס לתקייה ישר אלא לפתוח אותה ואז זה פותח לי את התקייה עצמה עם הקבצים. זה התחיל לאחר ששיניתי את המערכת הפעלה כמה פעמים מרוסית לעברית לאנגלית וכו' עכשיו המערכת הפעלה באופן קבוע באנגלית והורדתי לגמרי את הרוסית אך הבעיה עדיין לא ניפתרה אני עם ווינדאוס 7 SP 1 32BIT והבעיה היא במחשב נייד של LG RD510 שאני משתמש עם תוכנות יעודיות לצפות בתמונות,אני לא יכול להיכנס להארדיסק ולצפות דרך התוכנה מפני שזה מראה לי קיצור דרך. *חשוב להגיד שזה קורה …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי שלושה מסכי CRT 17" שאותם אני רוצה להפעיל במקביל. לראדון 9500PRO שלי חיברתי שניים ויש לי עוד כרטיס מסך RAGE II+ PCI שאליו רציתי לחבר את המסך השלישי. הבעיה מתחילה בזה שהWIN רוב הזמן בכלל לא רוצה לעלות כששני הכרטיסים מחוברים. הוא מגיע למסך הטעינה של הWIN, עובר אותו כביכול ואז אני רואה רק מסך שחור ושום דבר לא עוזר חוץ מריסט ידני. קרתה פעם אחת שהצלחתי להפעיל את המחשב נורמלי (לרוב אם אפשר להפעיל אותו זה רק במצב בטוח) אבל לא הצלחתי למצוא דרייברים מתאימים לRAGE PCI וגם לXP. אני ממש לא יודע מה לעשות פה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כל פעם שאני מפעיל את המחשב, מייד לאחד שכתובים הנתונים (Athlon XP 1800, Gigabyte 7VRXP) והביוס והכל, הוא כותב במשך 20 שניות: Detecting, ומייד לאחר זה מופיעה שגיאה: The MBUltra133 cannot load because there are no drivers attached, או משהו כזה. איך אני פותר את הבעיה? תודה לכל מי שיעזור!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ASUSN550JV,

היי זקוק לעזרה שלכם : סתם נקודה שרוצה לציין , לא יודע אם חשובה, זה קרה אחרי שהיה ממש קצת סוללה והשארתי את המחשב דלוק ולא חברתי למטען. כחברתי והדלקתי אותו המסך הזה עלה . עוד כמה דברים שאני רוצה לציין . יש לי מדיית התקנה בדיסק און קי , אחרי שהתעסקתי עם הCMD בעזרת מדריכים מיוטיוב ואיזה מדריך ברשת מדיית ההתקנה לא עולה יותר . אלא ישר עובר למסך הזה אחרי הלוגו של היצרן בבוט.. סיבת השגיאה כל הזמן משתנה . המסך מהבהב בשולייים כזה זה מדריך שפעלתי לפיו צרבתי מדיית התקנה נוספת על דיסק און קי אחר , והתקנה מתחילה אבל אז יש עיוות בתמונה כנראה איזה פס בכחול שנראה כזה בזגזג ושם זה נתקע.. …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אתמול התחדשתי בQ6600 עם מאוורר zalman 7000 משהו, ולוח Gigabyte EP43C-DS3. קצת הסתבכתי אתמול עם ההרכבה אבלז ה כנראה שהיה לי חום 40 (צריך קירור יותר חזק). היום בערב, אחרי שאתמול והיום השתמשתי במחשב והוא רץ נהדר, היו לי כמה פריזים (משהו כמו 5) ולאר מכן המחשב נתקע סופית, עשיתי לו restart (כפתור) והוא כמה פעמים נתקע על הlogo screen (של הלוח לא המערכת הפעלה), וסירב לעלות, כמה פעמים אחרי כ5 דקות על מסך הפתיחה הוא בכ"ז המשיך לאט לאט, אך לא הצליח להעלות מערכת הפעלה ודרש אתחול מחדש. לאחר קצת חיפוש בפורומים שונים החלטתי שאני פותח את המארז (!!!) ומסתכל על כל הרכיבים במבט מאיים ( ) לאחר מכן (במלי לסגור את דלת המארז...) הדלקתי את המחשב והוא שוב רץ נהדר, משעשע נכון? יש למישהו מו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי מחשב כ5 שנים אצלי, AMD ATHLON 2600+ זה המעבד, עם לוח של ABIT NF7 ספק 350W החולף כבר הרבה פעמים מקפיצות חשמל 3-4 מאז שקניתי את המחשב.. (שאר המפרט לא רלוונטי אני מניח). המעבד פועל על 58-60 מעלות, זה לא תקין ! עם מאוור חזק מאוד אחרי החלפת סיליקון מגעים, לפני ההחלפת הסיליקון והמאוורר הטמפרטורה הייתה גם עוברת את ה60 במעט, בעבר עם מאוור קטנצי'ק צנום ושקט המעבד לא היה עובר את 46-47, שמתי לב שעל הלוח יש כמה קבלים מנופחים, יש מצב הלוח גורם להתחחמות יתרה של המעבד ? או שהמעבד עשה את שלו ? ד"א ניקוי בלחץ אוויר מתבצע כול כמה חודשים, אין טיפת אבק. יש לי מדחס אוויר, וכבר ניקיתי אותו מלא פעמים, אין טיפת אבק !, זה מעבד שלא עבר את 45 מעלות בעבר אף פעם !, הסיליקון הוא לבן, יש לי מליון…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מפעיל את המחשב, ורוב הדברים שאני מעלה 'הארד דיסק' עושה קולות מוזרים. אני לא מבין את זה, כל מיני דברים אני אפילו מעלה את ה-'Winamp' וזה עושה את הקולות. קולות כאלו של סחיבה או משהו דומה =/ כאילו הוא מתאמץ יותר מדיי. יש לי הארד דיסק של 120GB ולא זוכר איזו חברה אבל הוא מהיר והכל, פעם ראשונה עושה לי אתה הבעיה הזאת! תודה לכל העוזרים. (ובטוח שיהיו כאלו) ד"א, יש עוד משהו... שאני לוחץ על איזו תיקיה (בכונן D) אז הוא אומר לי "כונן D אינו מאותחל, ברצונך לאתחל אותו?" מידע על המחשב...: 3.0 מגה הרץ. 1 מגה בייט Cach 512 RAM 120G

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by idan399,

יש לי מחשב נייד עם windows 7. בכונן lenovo נשמר הגיבוי ושם יש תוכנות של lenovo שהתוקנו במחשב. הכונן היה מלא וכבר הופיעה הודעה שצריך למחוק קבצים מהכונן , הגיבוי תפס את רוב המקום אבל לא הצלחתי לשמור את הגיבוי בכונן C, זה הראה לי אפשרות רק על כונן lenovo. פתאום הופיע מסך כחול ולא הספקתי לקרוא והמחשב עשה הפעלה מחדש, והכונן Lenovo נעלם. בתצלום מסך- יש 4 מחיצות אבל למעלה באמצעי אחסון זה מראה שיש רק 3. אני חושב שהמחיצה עם ה30GB היא של lenovo וכשאני לוחץ על המלבן שרשום בו 30GB ולוחץ על שנוי אות ונתיבי כוננים אז מופיעה השגיאה: מה אפשר לעשות להחזיר את כונן Lenovo?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הי חברים, לאחרונה המחשב "חושב קצת יותר מדי" והחלטתי להתקין וינדוס מחדש. יש לי AMD כפול ליבה 3.0GHZ, זיכרון 8 ג'יגה DDR2, כ.מסך ASUS 610GT, והארד דיסק טרה של WD. אני מקפיד לבצע סריקות בתוכנות השונות, כלומר יש לי NOD32 מותקן, CCLEANER וכן SPYBOT. בכל אופן, למשל לפתוח כרום לוקח לי באזור ה8 שניות וזה נראה לי לא סביר. התלבטתי האם- לעשות התקנה מחדש של הוינדוס, כלומר פשוט למחוק את התכנים של הוינדוס הישן לאחר ההתקנה. או שמא, כדאי לפרמט את הכונן C שבו מוכלים הדברים של המערכת. האם מדובר באותו אפקט? אציין שיש לי כונן D שבו נמצאים דברים שלא קשורים למערכת, כדוגמת סדרות, מוזיקה, מסמכים וכו'. תודה מראש, עידן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by moran_l,

שלום. ברשותי מחשב בן 5. פנטיום 3 700MHZ. לאחרונה המחשב התחיל להיתקע לעיתים קרובות. הכוונה בתקיעה היא שפשוט התמונה על המסך קופאת, המקלדת לא מגיבה (כולל num lock) העכבר לא מגיב ואין ברירה אלא לרסט את המחשב. לפעמים פשוט התמונה מתחרבשת ורואים ריבועים גדולים במקום התוכן שצריך להיות. בתזוזת העכבר רואים שמשהו זז במסך, אבל אחרי דקה שוב מקבלים קיפאון מוחלט. פרטים נוספים: 1. לקחתי את המחשב לטכנאי (אמין בעיני) שטען כי הלוח מנופח כולו והחליף אותו. הבעיה לא נעלמה. 2. ב-Windows 98 יש פחות תקיעות מאשר ב-Windows 2000 3. כאשר הורדתי את רמת הצבע מ-16 ביט ל-256 צבעים רמת התקיעות והתדירות שלהן ירדה מאד. 4. לא הצלחתי לאפיין את הסנריו שמביא לתקיעה. לפעמים זה קורה תוך כדי עבודה יחסית מאומצת (מס…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by amitey,

שלום . קניתי HD חדש וחיברתי אותו במקביל ל HD הישן שלי(עליו היתה מערכת ההפעלה). התקנתי גם על החדש מערכת הפעלה זהה. כשניתקתי את הHD הישן המחשב לא עלה לי ונתקע במסך של לוח האם (המסך הראשון שעולה אצלי באיתחול). ניסיתי לשנות ב BIOS את סדר עליית הדיסקים אבל לא הצלחתי . מה אני אמור לעשות ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים