עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yossi21,

אחי איבד במחשב שלו 20 ג'יגה מידע. ברצוני לדעת האם זה נכון שככל שישתמשו במחשב יותר זמן, ככה זה יקשה על השחזור של המידע?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nasty_nas,

אנשים צריך את עזרתכם... יום בהיר אחד(אתמול) נדם לי המחשב... יש מתח,כך שזו לא בעייה של ספק(למרות שהחלפתי גם אותו...) מדליק את המחשב ו...כלום... מאווררים מזמזמים....נורת power דולקת ותו לא... אין ביפ,אין תצוגה... (המאוורר של כרטיס המסך לא מסתובב...) המחשב לא מגיע לשלב ספירת הזכרון. החלפתי כרטיס מסך ניתקתי את כל מחברי המתח (כוננים קשיחים,סי.די.פלופי) הוצאתי\החזרתי כרטיסי זכרון... הוצאתי\החזרתי סוללה הוצאתי\החזרתי מעבד המחשב בשלו... יש דרך לבדוק תקינות לוח אם שלא במעבדה? יש דרך לבדוק תקינות מעבד שלא במעבדה? (אין לי מעבד נוסף בבית להצלבה ולא לוח אם....)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by moran_l,

שלום. ברשותי מחשב בן 5. פנטיום 3 700MHZ. לאחרונה המחשב התחיל להיתקע לעיתים קרובות. הכוונה בתקיעה היא שפשוט התמונה על המסך קופאת, המקלדת לא מגיבה (כולל num lock) העכבר לא מגיב ואין ברירה אלא לרסט את המחשב. לפעמים פשוט התמונה מתחרבשת ורואים ריבועים גדולים במקום התוכן שצריך להיות. בתזוזת העכבר רואים שמשהו זז במסך, אבל אחרי דקה שוב מקבלים קיפאון מוחלט. פרטים נוספים: 1. לקחתי את המחשב לטכנאי (אמין בעיני) שטען כי הלוח מנופח כולו והחליף אותו. הבעיה לא נעלמה. 2. ב-Windows 98 יש פחות תקיעות מאשר ב-Windows 2000 3. כאשר הורדתי את רמת הצבע מ-16 ביט ל-256 צבעים רמת התקיעות והתדירות שלהן ירדה מאד. 4. לא הצלחתי לאפיין את הסנריו שמביא לתקיעה. לפעמים זה קורה תוך כדי עבודה יחסית מאומצת (מס…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. גירסת אנגלית. בבקשה זה דחוף, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בוקר טוב. החלפתי כרטיס מסך מgtx960 לrtx 2060 super התקנתי וינדווס חדש ,דריברים הכי חדשים. מחובר בhdmi בכל משחק או דפדוף יש מין עיבוד חדות אחרי 10 דקות יש כאב עיניים . לא מבין מה יכול להיות הבעיה בעיקר רואים את זה בתנועה במשחקים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Eylon,

כשאני מחבר את הטלויזיה ליציאת ה tv out אני רואה שחור לבן... יש לי כרטיס רדאון 8500 והוא נקנה בארה"ב ... אולי זה בגלל זה?:\ הטלויזיה שמחוברת ל tv out היא מולטי סיסטם... לא משנה איזה שיטת שידור אני בוחר עדיין רואים שחור לבן עזרו לי בבקשה ! תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by hagay,

לפני יותר חודש זה התחיל.. בלילה לפני שאני הולך לישון אני מכבה את המסך והולך לישון.. ובבוקר אני קם ורואה פתאום בשולחן עבודה לפחות איזה 5-6 סירטונים שאני לא הורדתי.. בדקתי לפני שאני הולך לישון מה רץ במחשב ולפעמים רץ קאזה ולפעמים מירק וכמעט תמיד שום דבר לא רץ ... ועדיין זה ממשיך.. אני קם ומגלה סירטונים מכל מיני סוגים.. בשולחן עבודה שלי.. הרצתי נורטון 2003 מעודכן ולא מצא כלום.. הרצתי Ad-aware וגם לא מצא איזו תוכנית מוסתרת.. אני כבר לא יודע מה עוד לעשות.. יכול להיות שמישהו משתמש במחשב שלי בלילה???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Jochman,

שלום! במחשב שלי יש מודם פקס SoftV92 USB והוא מחובר לקו. כשמתקבל פקס המודם מזהה אותו אבל לא מצליח לענות לשיחה (נכנס למצב Answering call ואז נותן הודעת שגיאה). הפקס ממשיך לצלצל והמודם לא מצליח לענות לשיחה. המודם עבד עד לא מזמן, לא היה שום שינוי לא במחשבים לא בחיבורים ולא בקו. עזרה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי שלושה מסכי CRT 17" שאותם אני רוצה להפעיל במקביל. לראדון 9500PRO שלי חיברתי שניים ויש לי עוד כרטיס מסך RAGE II+ PCI שאליו רציתי לחבר את המסך השלישי. הבעיה מתחילה בזה שהWIN רוב הזמן בכלל לא רוצה לעלות כששני הכרטיסים מחוברים. הוא מגיע למסך הטעינה של הWIN, עובר אותו כביכול ואז אני רואה רק מסך שחור ושום דבר לא עוזר חוץ מריסט ידני. קרתה פעם אחת שהצלחתי להפעיל את המחשב נורמלי (לרוב אם אפשר להפעיל אותו זה רק במצב בטוח) אבל לא הצלחתי למצוא דרייברים מתאימים לRAGE PCI וגם לXP. אני ממש לא יודע מה לעשות פה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by D.J.C,

אי רוצה לפרמט את המחשב שלי יש לי חלונות xp ואני לא יודע איך לעשות את זה וגם אני רוצה שהמחשב יזהה את הדיסק של xp ויתקין אותו איך אפשר לעשות את זה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אוקיי אני מתקין מחשב חדש ואני לא יודע איך לסדר את הכוננים.. יש לי שתי כוננים של 80 גיגה, צורב ודיוידי... מי צריך להיות בפריימרי ומי וסקונדרי ובכל אחד מי צריך להיות סלייב ומסטר

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by marik,

שלום רב המחשב עושה RESTART על דעת עצמו מדי פעם בדקתי זכרונות ב MEM TEST הכל תקין מה עוד יכול להיות ? הלוח נראה גם בסדר אין קבלים נפוחים תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DarkenHero,

הי חברה, אני ממש צריך את עזרתכם יש לי מחשב שהרכבתי כבר ב2010, ולא עשה יותר מדי בעיות עד עכשיו. הכל התחיל כשהתחלתי לשחק FIFA 14 שבוע שעבר.. פתאום המחשב קפא והיו סימנים מוזרים על המסך (כמו קווים כאלה שנוצרים מתקלה של הכרטיס מסך) זה קרה שוב פעם, ובפעם השלישית הווינדוס לא עלה יותר כי היה מסך כחול שאומר שיש תקלה בnvlddmkm.sys. קראתי קצת על זה וראיתי שצריך לעדכן ולהחליף דרייברים, אז נכנסתי לsafe mode (שעובד, אבל גם עם הקווים האלו) והחלפתי דרייברים. בהתחלה להכי חדשים, אבל זה עדיין לא עבד, ואז ליותר ישנים. עכשיו כבר אין מסך כחול, אבל אם אני מדליק את המחשב הוא עולה עד הsplash screen (החלון עם הStarting windows.. והסמל) ואז פתאום רואים קווים על הלוגו, המחשב נשמע כאילו הוא עוש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברים, ברשותי טלויזיה של Panasonic כבר כמה חודשים שעובדת מצוין והכל היה בסדר עד עכשיו. בהתחלה שקניתי את הטלויזיה לא הבנתי למה התמונה הייתה מטושטשת עד שאמרו לי לכבות את ה OVERSCAN בהגדרות של הטלויזיה ובאמת זה עבד והתמונה הייתה בסדר. היום הדלקתי את המחשב והבעיה חזרה. כמובן שמיד בדקתי אם מישהו בטעות שינה חזרה את ה OVERSCAN ונסיתי לכבות אותו ולהדליק, כמו כן גם עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (NVIDIA 560TI), שיחזרתי את המערכת שבוע ומשהו אחרונה, ניסיתי כבל HDMI אחר וגם בכניסה אחרת בטלוויזיה ושום דבר לא עזר. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. - - - תגובה אוחדה: - - - הבעיה נפתרה אפשר לנעול, תודה וסליחה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mhnuemhnue,

היי, שיחקתי במשחק מחשב ופתאום המחשב פשוט נכבה. המחשב לא נדלק יותר, אני לוחץ על כפתור ההדלקה, החלפתי כבל, החלפתי שקע ושום דבר לא עובד... אפילו ניסיתי להוציא ולהכניס את כרטיסי הראם אם זה קשור בדקתי את הסוויץ' שיהיה מכוון על 230V והסוויץ השחור של ההדלקה דלוק... שום דבר לא עובד... מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם לא ידעתי איזה פורום לירשום הודעה זו אז תעבירו אותה לאן שצריך התקנתי היום את התוכנה pcmark2002 והתוצאות שיקבלתי בהן הם נמוכות או שכה נראה לי למשל המעבד קיב ל4463 הזיכרון שלי 3183 והארד דיסק קיבל 665 ואם תירצו תוכלו להסתכל במפרט שלי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ozba77,

שלום, יש לי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג, 320GB חיבור USB. כאשר אני מעתיק קבצים לדיסק הוא מתחיל להעתיק אותם במהירות של 10-20 מגה לשניה אבל אחרי כמה קבצים הוא יורד למהירות של פחות מ-1 מגה - למרות שיש יותר מ-100GB מקום פנוי. גם לאחר המתנה ארוכה (חשבתי אולי יש לו באפר בהתמלא), הוא ממשיך לעבוד במהירות איטית מאוד. ביצעתי פירמוט לכונן, אבל הבעיה חוזרת על עצמה. מערכת ההפעלה שלי היא XP. מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Gimel,

יש לי כרטיס hauppauge Colossus ואני מנסה להקליט איתו קלטות למחשב. ההקלטה למחשב חזק i7 עם SSD ולכרטיס חיבור PCIE כך שאני לא מבין מה הבעיה. המעבד על 5% בזמן שהכרטיס מקליט אבל עם התוכנה של הכרטיס הזה התמונה נתקעת על כמה שניות (מפספס פריימים) ואני לא מצליח לפתור את זה. למישהו פתרונים?

19. יש לי מעבד 4200+ 2 ליבות .. עכשיו שנכנסתי למשחקים היו לי בהם לאגים ... לא קשור לתרד הקודם ( עדיין יש תקיעות במשחקים ו FPS נמוך ) אבל שביטלתי ליבה אחת ... לא היה לאגים ... הלאגים יסתדרו . יכול להיות המשחק לא עובד טוב עם ה2 ליבות ? אותו דבר עם המסנגר הוא פועל חלק עכשיו ... ששולחים לי הודעות אני רואה תחלון של ההודעה חלק מקודם ראיתי עם לאגים .. איך אני מבטל תליבה לתמיד ?... אבל שאני יוכל להחזיר אותה .. תודה פשוט הכל עובד מהר ! !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by soundf,

אהלן . דבר ראשון מפרט נמצא בחתימה יש לי בעיה, והיא צצה רק בזמן שאני משחק מסך כלשהו. במיוחד ב FarCry3 . ברגע שאני מפעיל משחק כלשהו המחשב נותן לי זימזום אזהרה כלשהיא.... הזמזום בוקע מהספיקר שיש בלוח אם. בדקתי אם זה בגלל התחממות-זה לא בגלל זה- המחשב בטמפרטות שלא עוקפות את ה40 מעלות כנל הכרטיס מסך בדקתי אם זה בגלל שמשהו לא מחובר כראוי-הכל מחובר מעולה בדקתי אם זה בגלל שאחד המאוורים לא פועל-כולם פועלים כולל ה2 שעל הכרטיס מסך , אבל שמתי לב שבלי שום קשר אם אני יעצור את המאוורר של המעבד ( שהוא על מצב אוטומטי-רוב הזמן לא מדליק את עצמו) אז יופיע הזמזום הזה שוב. אני מזכיר שוב, המחשב מקורר מעולה, לא בטמפרטורה גבוהה,אין משהו שמפריע למאווררים להסתובב, והתקלה צצה רק שאני משחק מש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by B0necrack3R,

יש לי מספר שלאות ובעיות שהיתי רוצה לחלוק אתכם כדי שתעזרו לי לפתור איתם! 1) אני קונה לוח חדש ומעבד הפועל על 133 עכישו יש לי סתם שאלה שמעניינת אותי.. האם הלוח מזהה לבד את המהירות שבא הFSB צריך לעבוד או שהוא מתחיל מ-100 אני אצטרך לעלות אותו ל-133 ? ומה לגבי הראטיו? מה הראטיו הסטנדרטי ? (אני מתכוון לראטיו של הזכרונות\FSB) 2) היה לי במחשב הישן דיסק 40 GB של MAXTOR שהיה מחולק לשני כוננים ומפוצץ בדברים חשובים! אך במחשב של אחי המחשב מזהה אותו אך הWINDOWS \DOS אינו מסוגל לזהות אותו ולא מציג לי שום מידע עליו! מה אני עושה?? כיצד אני משחזר את כל מה שהיה עליו? -ושכחתי גם לציין שבמחשב הישן התקנתי משהו כמו EZ-BIOS שישב לי בבוט כל הזמן! אשמח מאוד אם תענו\תפתרו לי את הבעיות\שאלות. תודה רב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, פירסמתי בפורום מפרטי מחשב פוסט על המחשב שאני רוצה להרכיב לעצמי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552976.0 אבל יש לי כמה שאלות שיעזרו לי לבחור רכיבים, והאמת היא שלפחות כרגע אין המון עזרה בפוסט שלי. לכן רציתי להעלות פה כמה שאלות שיש לי לגבי החומרה שאני רוצה לבחור: 1. אני רוצה לקנות מעבד 3770K, ולהמהיר אותו לבערך 4.5GHZ. חשבתי לקנות קירור מים במערכת מוכנה כמו corsair H80i, או משהו בסגנון. יאיר מנהל הפורום ייעץ לי לקנות קירור אויר. אני מניח שקירור המים יהיה יותר קר ואיכותי, אבל מה משתי האופציות יהיה שקט יותר? האם זה משמעותי? האם מארז טוב יפתור את בעית הרעש (אם היא קיימת)? 2. בנוגע לזכרון- אני רוצה 2X8, לפחות 1600MHZ, האם חשוב XMP? לא חשוב לשמור על לטא…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ezu,

שלום לכולם, ישנם אתרים מסוימים שכאשר אני מדפיס מהם הפונטים יוצאים קטנים. האם יש דרך להגדיל הפונטים בהדפסה מבלי לפגוע בהדפסה של התכונות האחרות כמו word? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shimi10,

שלום יש לי מסך LG w2220p בין שבועיים. התקנתי win 7 והמסך נהיה מטושטש. בהתחלה חשבתי שזה רק הטקסט אך זה כל המסך. כנראה שזה לא בעיה של ה win7. מכיוון שגם xbox 360 מחובר hdmi רואים מטושטש. יכול להיות שההתקנה של win7 שינתה הגדרות של המסך. ייתכן ושיניתי הגדרות של המסך וגרמתי לטשטוש (כפתורי מגע רגישים ומעצבנים). המסך נראה כאילו מישהו הטיז עליו ען ספריי. מישהו נתקל בבעיה? אני פתוח לכל רעיון. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 15.04.2010 בשעה 18:15:46 כמובן שהכוונה למסך מטושטש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tofitof1,

שלום ברשותי מחשב נייד DELL. לאחרונה החלפתי מערכת הפעלה מWIN7 ל WIN 8 64 אולם אינני מצליח להפעיל את ה Bluetooth. התקנתי את הקובץ אותו הורדתי מאתר DELL אך לא הולך. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים