תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי נפלה לידיי מצלמת אינטרנט ללא דרייבר, לא הצלחתי למצוא פרטים או דרייבר מתאם והדבר היחיד שרשום על הקליפס של המצלמה הוא:DISCOVERY מלבד זה..שום מידע:\ ולכן..צילמתי את המצלמה וצירפתי את הקובץ ,בכדי שתוכלו לראות ולזהות...אולי למשהו מכם יש את המצלמה הזו LOL תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר,שיש לו מחשב בסה"כ די נחמד. חשב להתחיל לשדרג. פתאום גילינו שיש מאווררים גמורים במחשב והטמפרטורות בשמיים. יצאנו וחפרנו בכל העיר בשביל מאווררים של 80 מילימטר ומאורר למעבד SOCKET A AMD XP 2500 BARTON. קיצר מצאנו קנינו הרכבנו. המחשב נרגע עד שהפד הטרמי כנראה הלך. אחר כך המחשב התחרפן ויצא משליטה,העכבר זז לבד וכל מיני,גיבינו את המידע ופירמטנו. נתקע לנו במלא התקנות,אני בא עם צורב ישן שלי,לא נתקע! סימן שהצורב דפוק,צורב לא בעיה להחליף והוא כבר יקנה DVD-RW. החבר סיפר לי שהמחשב ממשיך להיתקע אחריי הכול. באתי אליו אתמול. הוא כולה שיחק GTA 3 וקרס המחשב מהחום במעבד. מה יהיה שהוא יקנה כרטיס מסך נורמלי וינסה לשחק SIMS 2,GTA SA,או ירצה להטיס בסימולטור כמו לוק און? פתחנו את הדלת של …
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, שיחקתי בוא קצת ובטעות כיביתי אותו דרך המחשב עצמו ולא דרך הווינדוס ועכשיו שאני מדליק אותו אני תקוע ב bios והווינדוס עבד בסדר גמור ואני לא רוצה להתקין אחד חדש מה לעשות איך אני מחזיר את המחשב לווינדוס (יש לי לוח אם של גיגאבית)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן . דבר ראשון מפרט נמצא בחתימה יש לי בעיה, והיא צצה רק בזמן שאני משחק מסך כלשהו. במיוחד ב FarCry3 . ברגע שאני מפעיל משחק כלשהו המחשב נותן לי זימזום אזהרה כלשהיא.... הזמזום בוקע מהספיקר שיש בלוח אם. בדקתי אם זה בגלל התחממות-זה לא בגלל זה- המחשב בטמפרטות שלא עוקפות את ה40 מעלות כנל הכרטיס מסך בדקתי אם זה בגלל שמשהו לא מחובר כראוי-הכל מחובר מעולה בדקתי אם זה בגלל שאחד המאוורים לא פועל-כולם פועלים כולל ה2 שעל הכרטיס מסך , אבל שמתי לב שבלי שום קשר אם אני יעצור את המאוורר של המעבד ( שהוא על מצב אוטומטי-רוב הזמן לא מדליק את עצמו) אז יופיע הזמזום הזה שוב. אני מזכיר שוב, המחשב מקורר מעולה, לא בטמפרטורה גבוהה,אין משהו שמפריע למאווררים להסתובב, והתקלה צצה רק שאני משחק מש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שאני חוזר מחו"ל שבועיים, אני מנסה לפתוח את המחשב והוא עצמו נדלק אך במסך לא מופיע כלום, בנוסף המקלדת והעכבר גם הם לא נדלקים (אין אורות). אם מחברים את המקלדת והעכבר מה-PS2 יש אורות, אך אם לוחצים משהו לא קורה כלום, ניסיתי למשל ללחוץ DELETE ולשמוע אולי יהיה את הצליל לפני הכניסה ל-BIOS, אך לא היה. בנוסף באחד הנסיונות להדליק את המחשב היה ביפ ארוך (2 שניות בערך). איך זה נגרם? מה עושים? אם מישהו יודע שיגיב תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני בבעיה קטנה ומוזרה יש לי כונן E שמאז ומתמיד זה כונן של כל מיני דברים C זה כונן מערכת ותוכנות, E {אין לי D} זה כל מיני דברים אחרים שלי יש לי וינדוס 7 אני ניכנס למחשב שלי, מופיע לי 48.6 NB בשימוש. אני ניכנס לכונן והוא ריק, בדקתי בהגדרות תקייה, וסימנתי שיציג לי תוכנן מוסתר, וזה לא עזר, מעניין אותי מה מסתתר שם, יש למישהו מושג מה עושים לסדר את הבעיה הזאת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי שרת ישן שאני מרוצה ממנו עם WINDOWS SERVER 2003 אך האיש טכני מאוד לא בסדר איתי בכל אופן אני רוצה להחליף מאוורר וכשה אני רוצה לכבות את השרת הוא נותן לי לסמן למטע מתחת ל SHUTDOWN עוד אופציות אולי מישהו מכיר איש טכני אמין פשוט אני לא רוצה לכבוד אותו כיבוי פיתאומי שלא לעשות נזק תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב בעיה רצינית של איטיות פירמטתי לא עוזר חשבתי וירוסים החלפתי כמעט כל כרטיס אפשרי במחשב אם זכרון אם כרטיס מסך אם HDD אין המחשב איטי התקנתי אפילו את הדרייבר המקורי של VIA דרך האתר שלהם ולא הסתמכתי על ה XP בהנחה שהדרייבר של ה XP לא מספק וזה יוצר את הבעיות ( יש לי צי'פסט VIA ) קוראים לזה "פור אין וואן" 4 ב 1 נגיד וזה הלוח פשוט לא נראה לי הגיוני כי הלוח אם מתפקד כמו שצריך מבחינה של קריאת כרטיסים , התקנה של XP וכו' הוא לא מרסט פשוט לא נראה הגיוני... עכשיו בקשר למעבד...הבנתי שמעבד נדיר שהוא נשרף או מתקלקל אבל במקרה שלי המחשב עובד אז כבר לא הגיוני שהמעבד הלך לעולמו !!!!! אז מה בכל זאת הבעיה ????? בבאג מחשבים אמרו לי "וירוס בביוס" - "תעשה CLEAR ביוס" אז מה הפתרון…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי איבד במחשב שלו 20 ג'יגה מידע. ברצוני לדעת האם זה נכון שככל שישתמשו במחשב יותר זמן, ככה זה יקשה על השחזור של המידע?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מבקש לדעת כיצד ניתן להפוך תמונה לתמונת רקע בתוך תיקיה משתמש בווינדוס 10 תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשהייתי ב-WIN7 הוא היה מהיר והכל אבל החלטתי לעבור ל-8.1. גם הוא מאוד מהיר, אבל יש רגעים שהמחשב פשוט מקרטע כזה ואיטי.. גם שלא מופעל כלום, רק דפדפן.. למה זה ככה? ויש פעמים שחלון כלשהו מתחיל להבהב (לדוגמה אני במחשב שלי, אז חלון המחשב שלי מתחיל להבהב כזה ואי אפשר לסגור אותו).. למה זה ככה? מה אפשר לבדוק בחומרה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים צריך את עזרתכם... יום בהיר אחד(אתמול) נדם לי המחשב... יש מתח,כך שזו לא בעייה של ספק(למרות שהחלפתי גם אותו...) מדליק את המחשב ו...כלום... מאווררים מזמזמים....נורת power דולקת ותו לא... אין ביפ,אין תצוגה... (המאוורר של כרטיס המסך לא מסתובב...) המחשב לא מגיע לשלב ספירת הזכרון. החלפתי כרטיס מסך ניתקתי את כל מחברי המתח (כוננים קשיחים,סי.די.פלופי) הוצאתי\החזרתי כרטיסי זכרון... הוצאתי\החזרתי סוללה הוצאתי\החזרתי מעבד המחשב בשלו... יש דרך לבדוק תקינות לוח אם שלא במעבדה? יש דרך לבדוק תקינות מעבד שלא במעבדה? (אין לי מעבד נוסף בבית להצלבה ולא לוח אם....)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה הספק שלי החליט להפיץ ריח של פלסטיק שרוף. ניקיתי אותו מאבק (הייתה כמות די גדולה), והוא עדיין מפיץ ריח. יש לציין שזה מארז COOLERMASTER 690 והספק יושב למטה, כך שהוא צובר לי המון אבק (המאוורר מכוון לרצפה). באופן כללי המחשב נקי ואפילו נקי מאוד מאבק, פשוט הפתח איוורור של הספק לא היה גלוי לעין, כך שפיספסתי אותו בכל ניקיון. האם צריך להחליף ספק? לתת לזה עוד קצת זמן, אולי הניקיון יעזור? משהו אחר? ניר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחקי OPENGL(סוף2, RTCW, MOHAA וכו') קצת מקרטעים(סוף2 מקרטע המון!!!), לעומת GTA3, Americas army ו UT2K3, שעובדים חלק, ועובדים על טכנולוגיות D3D. הכרטיס מסך זה RADEON9700PRO של ג'יגה, WIN98 ודריברים לא הכי מעודכנים(החדשים עושים בעיות בגלל הWIN כנראה), אלא הדריברים שמגיעים עם הכרטיס. רעיון? אולי להוריד OPENGL מWWW.OPENGL.COM?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום איך יתכן שהמחשב עושה לעצמו ריסט כל הזמן כשהספק תקין והחומרה חדשה? יכול להיות שזה בגלל דריברים של הכרטיס מסך? או שיכולה להיות עוד איזה שהיא סיבה? נ.ב יש לי AMD1900+ והחום נע בין 35-40 יש שם VOLCANO 6C כמובן שבמאמץ החום יעלה בהרבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט המחשב: נקנה ביולי 2010: GIGABYTE GA-P55-USB3 Intel Core i5 750 + Cooling Alpine 11 Rev 2.0 ADATE DDR3 4GB (2x2GB) 1600 CL9 MSI GTX 750Ti N750 TI TF 2GD5/OC SeaSonic SS-500ET 500Watt תיאור התקלה: מחשב קופא באקראי, בעבר זה היה פעם בשבוע בערך ואף הפסיק ליותר מחודש, עכשיו זה באופן יומיומי. כשזה קורה התמונה על המסך תקועה, אין חשמל לעכבר (אין אור אדום מאחור) ולמקלדת (חיווי אורות של נאם לוק וכו' כבויים). אם המחשב משמיע משהו אז הרמקולים ימשיכו בצפצוף (מחוברים לחשמל חיצוני). כדי שהמחשב יזהה את כל הזיכרון, אני צריך לנתק אותו מהחשמל לשתי דקות, ולפעמים זה לא מצליח וצריך להוציא את הבטריה של ה-BIOS. השיטה של msconfig לא רלוו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני לשאול את השאלה הזאת: כאשר הוא מפעיל את המחשב, המקום הצפצוף ה"רגיל" יש צפצופים ארוכים שלא נגמרים והמחשב לא עושה כלום... הצפצופים נשמעים בערך כמו הצליל ששומעים בטלפון כשמחכים שמישהו יענה, צפצוף של שניה, הפסקה ואז עוד צפצוף. מישהו יודע מה זה אומר? מה ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבטריה בנייד התקלקלה. האם אפשרי בכלל להחליף בטריה בדגם הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי כונן אחד של LG שאמור לנגן סרטי DVD משולב צורב. שאני שם בכונן דיסק רגיל (700 מגה) הסרט מתנגן, אך שאני שם סרט DVD הוא לא מתנגן, לפעמים הוא לא מזהה שיש קבצים בכלל בדיסק, ולפעמים אני מקבל הודעת שגיאה שהוא לא מסוגל לקרוא את פורמט הקובץ. יש לי כמה דיסקים של DVD 4.7 GB את כולם הוא לא קורא, כולל דיסק מקורי אחד. אני משתמש בנגן BSplayer. מה יכולה להיות הבעיה? התקנתי גם חבילת קודאקים של K-Lite Codec Pack. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לתקן מחשב של קרוב משפחה, לוח אם שהיה מעולה בעבר Asus P3B-F, עם חלונות 98 כל השאר כרגיל. המקלדת והעכבר (שניהם PS/2) לא הגיבו בכלל. המקלדת אפילו לא הגיבה ב-Bios Setup. קניתי מתאם PS/2-USB כדי לבדוק אפשרות לתקלה במחבר. המקלדת חזרה להגיב ב-Bios Setup. העליתי את Windows ובפעם הראשונה גם העכבר וגם המקלדת הגיבו שניהם. כאשר ביצעתי restart ל-Windows שניהם הפסיקו להגיב לגמרי. המצב כרגע הוא כזה: DOS/BIOS Setup יש מקלדת. Windows Safe Mode יש מקלדת אין עכבר. Windows רגיל - אין כלום. מה לעזאזל קורה כאן? למען הסר כל ספק כמובן שב-Bios גם התמיכה ב-PS/2 וגם ב- USB הם על Enabled. כל עצה ודעה תתקבל בברכה. תודה על הסבלנות ועל העצות. אמיר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, רכשתי לפני יותר משנה מחשב נייד , ידעתי שלפחות לתקופה הקרובה כאני ישתמש בו יותר בבית מאשר בחוץ ולכן תכננתי להשתמש בו כPC - רוב הזמן (לחבר מסך) , עכבר ומקלדת וכדומה ולהשאיר. (קניתי את המחשב בידיעה שישמש אותי גם כמחשב נייח) ועל סמך גם בחרתי מחשב נייד של מהסדרה asus x555LN וקניתי אותו (http://www.asus.com/IL/Notebooks/X555LA/), מה שלא לקחתי בחשבון ולא בדקתי לפני הקנייה הוא שהסוללה של המחשב פנימית (לא נשלפת) מה שלא מאפשר לי להשתמש בו כמחשב נייח ולא לפגום עד כמה שאפשר בסוללה. השאלה שלי היא איך ניתן עד כמה שאפשר להפוך נייח אני רוצה לדעת אם אפשר לנתק את הסוללה באופן וירטואלי (אני מאמין שכן ואשמח לדעת איך לעשות זאת , אני חושב שניתן למחוק דרי ברים אבל אני …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לשחק Trine2 ויש לי בעיה של לאג עם העכבר שחזרה על עצמה במשחק אחר שבסוף התייאשתי ממנו בגלל זה. הלאג הזה מתבטא בתנועות מאוחרות של העכבר על המסך. עשיתי חיפוש בפורום הזה ובפורומים בכל מיני מקומות ברשת, הורדתי את ה- Vsync את קצב הרענון ל- 59, רמת הגרפיקה, הפעלתי בתוך חלון (Windowed) ובעצם כל הפתרונות שראיתי הם וריאציות של הדברים הללו, אך ללא הצלחה. החומרה - Win7 32, מעבד intel Q9XXX (מרובע ליבה מגרסא 9 כלשהו) עם 2 G זכרון. כרטיס מסך 9300 Nvidia GS, עכבר לוג'יטק G5 (יש לי 2 מסכים מחוברים לכרטיס אם זה משנה) א. האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? ב. מתוך הצעות הפתרון השונות אני מבין שהביעה היא בכרטיס מסך - האם זה נכון ואם כן אולי כדאי לפנות לתמיכה שלהם. אשמח לע…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ולא דרך מנהל ההתקנים , אמרו לי שאפשר דרך הביוס הכצעקתה ? מערכת הפעלה : xp . מחשב ישן 6-7 שנים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה, המחשב טוען ש"לא מותקן התקן פלט שמע" (בסרגל כלים, איפה שהתאריך וכו', הסמן של הרמקול מופיע עם איקס אדום עליו), אין לי איך לשמוע סאונד בכלל, גם לא בעזרת אוזניות. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכ.קול, לא עבד. ניסיתי למחוק את כל הדרייברים הקודמים, ובכלל כל תוכנה שקשורה לכ.קול, ואז להתקין הכל מחדש, לא עבד. אני די אובד עצות בנוגע לאיך להמשיך הלאה. פעולות שבוצעו לפני כן, התגלה וירוס במחשב, מחקתי אותו. הרצתי ccleaner ו revo uninstaller בשביל לנקות את המחשב ולמחוק כל מיני קבצים זמניים וכדומה. בערך בשלב הזה התחילה הבעיה. אם למישהו יש דרך כלשהי לעזור לי, אני אשמח מאוד. תודה מראש, איתי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבריה כותרת,אני צריך להחזיר את המחשב כפי שקבלתי. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-