תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח abit nf7-s דיסק wd sata 160gb ודיסק maxtor ide 40gb אני לא מצליח לזהות את הסריאל דיסק בביוס או בכלל שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא מזהה לי רק את המקסטור.איך אני מגדיר כ primary את הסיריאל ו secondery את ה ide.ואיפה בכלל בביוס אני יכול לראות את הסיריאל?.כרגע אני לא מצלחיח לזהות את הסיריאל בכלל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, שיחקתי בוא קצת ובטעות כיביתי אותו דרך המחשב עצמו ולא דרך הווינדוס ועכשיו שאני מדליק אותו אני תקוע ב bios והווינדוס עבד בסדר גמור ואני לא רוצה להתקין אחד חדש מה לעשות איך אני מחזיר את המחשב לווינדוס (יש לי לוח אם של גיגאבית)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, פירמטתי את המחשב, לפני הפירמוט היה לי פה : https://imgur.com/n89mE2v אפשרות לבחור מכשיר פלט (שהופך לדיפולט) ועכשיו אין לי את החץ הזה שהיה לי שם. כדי לשנות אני צריך ללכת לפה : https://imgur.com/t9k4MZK ואז לבחור את המכשיר כדיפולט. יש דרך להחזיר את הדרך המהירה עם החץ למטה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי מסך מחשב קעור,ניתקתי אותו וחיברתי מסך רגיל שטוח. תוכן המסך והתמונות על גביו מוצגות לי בצורה קמורה זאת זאת אומרת מעווותות (הפוך מהמסך הקעור שהיה לי) איך אפשר לסדר זאת שיוצג לי על גבי המסך הרגיל תמונות רגילות כמו שהם? תודה
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, יש לי מחשב hp compaq 8200 elite pro ולאחרונה עשיתי לו כמה שידרוגים (כרטיס מסך, SSD, RAM) ועכשיו הזמנתי גם מעבד חדש עם 4 ליבות. סוג המעבד הוא xeon e3 1220 v2, וראיתי שהתושבת שיש לי תואמת. (lga 1155), עד כאן הכל טוב. אבל בדקתי באתר החברה (של המחשב) ולא ראיתי ברשימה של התמיכה שהוא תומך במעבדי קסאון, למרות שהוא תומך באיי 5 ואיי 7 גם עם ארבע ליבות. אשמח לדעת האם זה יתאים או האם יש סיבה שלא יתאים (אולי ערכת שבבים) תודה מראש, מבטיח לעדכן בתוצאות אם תענו לי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי אחד מעידכוני המערכת השוטפים (ווינדוס 10), הוידאו בסטרימינג ובניגון הפך לפחות איכותי. גם אחרי הסרה והתקנה מחדש של דרייברי כרטיסי המסך. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש תוכנה טובה שתעזור לי לכתוב עם עם במחשב את התרגילים במתמטיקה ופיזיקה עד עכשיו השתמשתי בONENOTE אבל היא ברמה מאוד נמוכה מחפש תחליף טוב לה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח Gigabyte ga-x99 נכנס ללופ של ריסטרט, כאשר אני מדליק אותו הוא נכבה ונדלק, נכבה ונדלק, ככה בלי הפסקה, עניין של שניה נדלק, שניה נכבה וככה זה ממשיך. מה ניסיתי לעשות: איפוס סוללה (עם או בלי גמפר) עדכון ביוס דרך ה Q flash שיחקתי עם 2 הסטיקים של הזכרונות, עם שניהם זה קורה. החלפתי זכרונות בכל זאת. **כמובן שניתקתי הכל והשארתי רק לוח, מעבד וזכרונות עכשיו, גיליתי שאם אני לא מחבר זכרונות, הלוח לא מרסט את עצמו העניין שהזכרונות האלה תקינים, זה מחשב שעבד, פשוט ישב בצד חודשיים, שלוש. ניסיתי לעשות Bios Recovery, גם לא צלח. יש רעיונות אחרים?
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
העברתי את המחשב למארז חדש, הכל היה בסדרא אבל ששחתי לחבר את הכבל שמחבר בים הספק מעבד ולללוח, אז אחרי כמה דקות הבנתי שחכתי אז חיברתי הכל עבד.... אבל ראיתי 90 מעלות! (מעבד) אז ישר חיביתי את המחשב, והוצאתי את הקרור של המעבד קיררתי אותו (עם פאן) אחרי זה ניסתי לחבר והיה לי קצת בעיות. הוא נדבק חזק מידי ואז את הידיתצ שסוגרת סופית את החיבור היא נשברה. עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוא עושה לי צפצוץ כזה של 3 חלקים מהמנגינה של אוטו גלידה(משהו כזה) יש לי את הקרור שזה עם המעבד 0INTE P4 478 2.8? בקשה תערו לי! מה קרה, המעבד הלך?הקרור הלך? בקשה בקשה!!!!!!!!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך שלי רועד לבד התקנתי דרייברים לא נכונים בטעות ואז מחקתי אותם והתקנתי ת'טובים והמסך עדיין רועד פירמטתי והמסך עדיין רועד נכנסתי לווינדוס השני והמסך עדיין רועד גם בדוס של המחשב הוא רועד אז אני רוצה לדעת אם זה המסך או הכרטיס מסך ואני יחליף אותו?????
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לשליטה במאוורר של הכרטיס מסך כרטיס מסך nvidia geforce 9800gt המאווררים של המארז מקדימה אחד מכניס אוויר ואחד מאחורה מוציא אוויר שמחוברים ישירות ללוח עם חיבור 3 פינים האם ניתן לשלוט להם במהירות סיבוב דרך תוכנה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, הכל התחיל לפני מספר חודשים שהתחלתי להגריש בירידה בביצועי המחשב ולא הבנתי מה הגורם. בחרתי להתעלם מהבעיה בנתיים. לפני מספר ימים במהלך משחק מחשב המחשב נתקע על מסך כחול (windows xp) לחצתי על ריסטרט והמחשב עלה מחדש כשהוא הגיע לווינדוס הוא קרס שוב עם מסך כחול. לאחר כמה פעמים של תהליך כזה הבנתי שאני בבעיה ומכיוון שיש לי טיפה רקע בחומרה פתחתי את המחשב ובגלל שהנחתי שזו בעית זכרון פנימי שלפתי את אחד מהזכרונות (יש לי 2 זכרונות של ג'יגה כל אחד) והפעלתי את המחשב. להפתעתי הוא עלה כמו שצריך ואפילו היה טיפה יותר מהיר ממה שהתרגלתי אליו. עדיין לא הייתי בטוח שהבעיה היא בכרטיס ששלפתי לכן התחלתי לבצע נסיונות וגיליתי שלא משנה איזה כרטיס בפנים הוא עובד מצוין והדרך היחידה שבה הוא נתקע היא …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מקווה שזה באמת הפורום המתאים המחשב שלי בחודש האחרון מתנהג באיטיות נוראית. כשאני פותח סרט על המחשב לוקח לו כחצי דקה (בלי להגזים) לפתוח את הסרט וכנ"ל בדברים אחרים כמו פתיחת האקספלורר ואפילו תיקיות (!!) זה המפרט של המחשב : CPU Properties: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4500 CPU Alias Conroe-2M CPU Stepping M0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz CPUID Revision 000006FDh Core Voltage 1.325 V CPU Speed: CPU Clock 2200.0 MHz (original: 2200 MHz) CPU Mul…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס קול בא עם הלוח asus maximus formula ובשום מקום לא מצאתי דרייבר לכרטיס קול..ניסיתי את הדיסק שבא עם הלוח אבל זה אומר שזה לא תומך במערכת שלי זה מותאם רק לאקס פי וויסטה .. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד בלי מערכת הפעלה עם כרטיס מסך של RADEON התקנתי את כל הדרייברים שצריך: כרטיס מסך מובנה והכרטיס מסך של RADEON כשאני עושה DXDIAG הוא מראה לי את הרטיס מסך המובנה אותו דבר בתוכנה CPUZ איך אני יודע שהמחשב קיבל את הדרייבר של הכ. מסך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
"power surge on the usb port" קיבלתי את ההודעת שגיאה מצורפת תמונה ולא מחובר שום דבר לUSB
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב ולאחר התקנת הדרייבר של ATI אין לי סאונד דרך הHDMI אני מחובר למסך מחשב ראשי דרך חיבור DVI ומסך טלויזיה דרך חיבור HDMI ולפני הפירמוט הייתי משתמש ברמקולים של המסך טלויזיה ניסיתי לשנת את הAMD HDMI OUTPUT לברירת מחדל בהגדרות ועדיין אין שום סאונד מבחינת כבלים הכל מחובר כמו קודם אז לא אמורה להיות בעיה ניסיתי כבר למחוק את הדריברים ולהתקין מחדש וזה לא פועל כרטיס מסך HD5670 תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי סט עכבר ומקלדת אל חוטיים של Microsoft, ולפעמים כעבור X זמן של שהייה בדפדפן ללא הקלדה, הדפדפן לא מגיב להקשות על האותיות במקלדת (אבל אנטר למשל לירידת שורה, כן אפשרי). מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה של התקנת מצמת אינטרנט ( USB(VCAM2140 יש לי מחשב P-3 עם מערכת הפעלה - XP-PRO כאשר אני מחבר את המצלמה לפורט USBהמחשב לא זיהה חומרה חדשה. ע"מ להמשיך את תהליך התקנת הDRIVER . ניסיתי במחשבים אחרים אין בעייה. יכול להיות שנשארו עקבות של התקנה קודמת ?איך מסירים? אבקש את עזרתכם תודה צביקה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי זה לא עובד לי עכשיו... חיברתי הכל כמו שצריך, אבל זה כל פעם מגיע למסך טעינה של הWINDOWS אני רואה אותו לשנייה ואז זה נכבה... מה צריך לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי חדש ... לגמרי עים אני משאיר דולק לילה נמשל ומוריד משהו ... העים זה פגוע באיזה משהו המחשב כולה בן יומים אניטל פטיום 2.4 שתי זכרונות 400 256 לוח אם גגביט sis 655 80 גגה ראידון 9700 פרו כרטיס קול קראטיב 5.1 השאלה שלי העים זה פוגע ואים יש תוכנה שאומרת כמה זמן המחשב דולק ואני יכל לקובע שעה שיתכבה .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות בעיות של צריבה וגלישה במקביל בדקתי את מצבם של התקני ה-IDE שלי וגיליתי שאחד מהם עובד במצב DMA והשני ב-PIO. אני זוכר בוודאות ששניהם עבדו במצב של DMA ולא הייתה לי שום בעיה של גלישה וצריבה במקביל. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אתם יכולים להגיד לי איך מוחקים את win XP אני רוצה לפרמט את המחשב. :AR15: וגם יש לי עוד שאלה אם אני רוצה להרכיב כרטיס במחשב איך אני יכול להמנע מחשמל סטטי ולפרוק את החשמל מגופי ואז אני יוכל להרכיב את הכרטיס בלי חשמל סטטי ??? תשובות יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WD RAPTOR 10K RPM SATA 36.7 GB והוא נכבה ונדלק מתי שהוא רוצה. איך אני מסדר שהוא יהיה דלוק שהמחשב דולק ושהוא יתכבה שהמחשב כבוי ? בקיצור שהוא יהיה נורמלי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-