תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים המחשב מחובר הכל תקין ברגע שעולה הווינדוס הם לא מסתובבים. עוד לא התחלתי את המיינינג בגלל זה אשמח לעזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בתמונה שהעליתי תוכלו לראות שהמחשב לא עולה. ניסתי למלא אחר כל ההוראות. נכנסתי ל bios ונתתי למחשב פקודה לקרוא את הדיסק קודם ולא את ההארד דרייב, בכדי לעשות "SYSTEM REPAIR" דרך ההתקנה של Windows7. אבל, כאשר ניסיתי לעשות זאת המחשב מראה שהוא לכאורה קורא את הדיסק "Boot from CD......." אבל כעבור 2 שניות אני רואה שוב את אותה הודעה שאתם רואים בתמונה, ללא הצלחה להעלות את דיסק הווינדוס. יש שאומרים שההרדיסק הלך, אבל אני רוצה לעשות את כל הבדיקות לפני שאני מגיע למסקנה הזאת, כיוון שיש לי קבצים יקרי ערך עליו. מאוד אעריך את עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר עבודה מאומצת בתכנות גרפיות, דו ממד ותלת ממד לאורך זמן, המחשב קורס ומראה את השגיאה הבאה: IRQL NOT LESS OR EQUAL הבנתי ממקור אחד שייתכן וזה קשור לדרייברים לא מעודכנים (כרטיס רשת), במקום אחר ראיתי התייחסות לזיכרון RAM ואפילו לא מעט אופציות. במערכת (זאת שמופיעה בפרופיל) מותקן סלוט אחד של זיכרון 16GB DDR4-2400 CORSAIR - אני לא יודע אם זה קשור, אך הוא מותקן בסלוט 5# (השאר ריקים). אשמח להכוונה. 7-7820X ASUS primex299-AEVGA 1070 AC3.0 FTW.16GB DDR3 DRAM 2400MHz VengeanceNH D15 - NoctuaSSD 250 SAMSUNG EVOTOSHIBA 1TANTEC 650W ECO
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, כתוצאה מתוכנה זדונית דיסק c אצלי התמלא ובסייר הקבצים נצבע אדום. אינני יכול להדפיס או להעלות קבצים בתוכנות גרפיות שם אני מקבל הודעות אודות חוסר מקום בדיסק c. מפעם לפעם קופצת במסך הודעה שעלי להסיר קבצים מדיסק c כי הוא מלא עד אפס מקום. הורדתי התקנות והדיסק נותר גדוש, מלא וצבוע אדום בסייר הקבצים. בימי קדם, במצב כזה, הייתי מפרמט את הדיסק ומתקין windows xp, 7 מחדש. כיום, ה windows 10 הינו עידכון שבוצע דרך האינטרנט ואין ברשותי דיסק התקנה. שאלתי: כיצד ניתן לפרמט את דיסק c ולהתקין win 10 דרך האינטרנט כפי שבוצע השידרוג למערכת ההפעלה הקודמת? תודה
-
- 7 תגובות
- 6.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש התקנתי אותו טוב והתקנתי דרייברים הבעיה היא שאין סינכרון בין הכרטיס מסך לבין המחשב עצמו כלומר המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך החדש אלא את הישן... איך מתקנים זאת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 3 followers
-
-
לא יודע אם קשור לכאן או לפורום מודינג, אבל מפרסם. לאחרונה קניתי מאוורר USB - הפריט הזה: https://www.ebay.com/itm/120-mm-PC-Cooling-Fan-USB-5V-Power-Blue-LED-Fan-Guard-Protector-Silent-Quiet-F34/162316276227 המחשב (מבוסס ווינדוס 10) נמצא בתא סגור בתוך שולחן עבודה, עם חור אוורור. המאוורר מתחבר לפורט USB במחשב ומותקן על גבי החור בשולחן כדי להוציא את האוויר החוצה לחדר. המאוורר עובד במהירות קבועה (ונמוכה) ויש לי צורך להגביר את המהירות של המאוורר באופן דינמי. משום מה לא מצליח למצוא שום כלי שאפילו יזהה את המאוורר. הורדתי את SPEEDFAN הישן והטוב אך כלום. מישהו מכיר כלי שבעזרתו אוכל לשלוט במהירות של מאוורר USB? פרטי מערכת מצורפים. summary.pdf
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כותרת , תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, החלפתי קירור למעבד ומאז הכרטיס הפסיק לעבוד, ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר (ATI 7790) עובד מעולה, גם בלי כרטיס עובד. חשוב לציין שהמחשב עובר פוסט אבל עדיין NO SIGNAL לא משנה מאיזו יציאה - HDMI או DVI יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? כמובן שהכל מחובר כמו שצריך המאווררים מסתובבים והכל והאם אם בכלל אפשר לתקן כרטיס מסך במידת הצורך כי אני קצר בכסף וכרגע אין לי אפשרות לקנות כרטיס חדש נורמאלי
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, הSSD שלי הרגיש לי קצת איטי וחיפשתי דרכים לסדר אותו ואחת הדרכים הייתה לעדכן את הBIOS. הורדתי גרסא חדשה של BIOS מהאתר של ASUS ( יש לי לוח אם ASUS PRIME B350 PLUS) , שמתי בUSB ועשיתי עדכון כמו שראיתי במספר מדריכים. העדכון נראה שעבר בהצלחה ולא הראה שום שגיאות,אך כשהמחשב ניסה לעשות BOOT,הלוגו של ASUS עלה,לאחר מכן מסך טעינה של ווינדוס וישר קפץ לי מסך כחול עם השגיאה ACPI BIOS ERROR. מאז לא הצלחתי לעשות משהו שסידר את זה ניסיתי להתקין גרסא אחרת של BIOS וקיבלתי עדיין את אותה שגיאה. ניסיתי לשים התקנה של ווינדוס על USB ולעשות אותו BOOTABLE,עלה הלוגו של הווינדוס וישר שוב קפצה אותה שגיאה אין לי מושג מה לעשות,אני ממש אעריך כל עזרה …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לעצתכם. רכשתי לפני כחודש מחשב נייד / טאבלט מדגם Asus Transformer T101HA, לאחר שנתתי את שלי (דגם ישן יותר של המחשב) לבן משפחה. היו לי תקוות מאוד גדולות מהמחשב, שכן בניגוד למחשב הישן, מחשב זה בא עם מעבד Atom X5 שאני יודע שחדש יותר, עם 4 גיגה זיכרון במקום 2 שהיה, ועם כונן קשיח של 64 גיגה במקום 32. מהרגע הראשון ביותר, המחשב עובד ממש ממש לאט. אפילו בדיקת מיילים וגלישה קשים לו. האצתי מבחן Benchmark והציון מאוד נמוך. לפי התוצאות בתוכנה בה השתמשתי, המעבד חלש ביותר והדיסק הקשיח איטי. במקרה של המעבד, הוא יצא אפילו חלש ביחס למעבדים דומים. ההערה הייתה שהמהירות של ליבה בודדת מאוד איטית. עדכנתי ביוס, עדכנת…
-
- 7 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מחשב נייד, ASUS דגם n551jk. הוא מגיע עם כונן קשיח מכני, אחריו קניתי כונן SSD, פתחתי את המחשב והתקנתי את הכונן עם מתאם (את הצורב הוצאתי לצורך הSSD). לאחר התקנת הWINDOWS (ע"י DOK), כאשר אני מבצע ריסטרט למחשב - הוא נכנס ישירות לביוס. לא רק זה, הוא לא מציג אף כונן במחשב. יש אפשרות להיכנס "בכוח" (לא זוכר איך זה נקרא) לכונן הSSD. עוד דבר, כאשר אני נמצא בביוס ולוחץ על כיבוי המחשב (נגיעה קלה), לאחר מכן מדליק אותו - המחשב נדלק כרגיל עם הווינדוס 10. מצרף תמונה של הDisk Managment אם וצריכים לצורך פתרון הבעיה: (C הוא כונן הSSD) ניסיתי הרבה מדריכים ברשת, אך אני כרגע לא יודע מה לעשות בנידון. …
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
וינדוס 10 אנטפרייז. כל מערכת הניהול של ההדפסה איטית מאוד. רק לפתוח את החלון של בחירת המדפסת לוקח איזה 15 שניות ולאחר בחירת מדפסת כלשהיא עוד איזה 10 שניות. להכנס למאפיינים כדי לבחור מגירה או סוג נייר לוקח עוד 15 שניות ולאחר מכן ההדפסה נשלחת למדפסת באופן איטי מאוד
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, כשמדליקים את המחשב הוא מרסט את עצמו כל כמה שניות (ומידי פעם הוא עובד רגיל כמה שעות, ואז עלול לרסט את עצמו פתאום). המאוררים עובדים באופן תקין. חשדתי שמדובר במפסק תקוע, אבל שללתי את זה (ניתקתי את הכבל של המפסק וזה המשיך להתרסט). כשאני מחבר מד מתח לאחד מהחיבורים של הספק, אני רואה שכשהמחשב מתרסט המתח יורד ל0 (אני לא יודע אם בגלל כשל בספק או שהספק מקבל פקודה כזו). דגם הספק COUGAR-RS400. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי: Nvidia gtx 1050 ti 4gb מעבד: Intal Platinum 2X החלפתי את הכרטיס מסך למה שרשום למעלה, ואין שינוי כשאני משחק פורטנייט ב FPS היה לי GT 730 וזה רץ אותו הדבר. אמרו שיש לי צוואר בקבוק, יש דרך שהפורטנייט ירוץ על הכרטיס מסך ולא על המעבד?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי לפטות ישן של sony (דגם vaio אם אני לא טועה, המחדב לא ליידי). למחשב הלך הhd כנראה. יש למחשב הזה כונן בלו ריי ויציאת hdmi. חשבתי להפוך אוץו איכשהו לנגן סקטי בלו ריי (אולי ע"י זה שאני אעשה boot מכונן חיצוני) יש למישהו רעיון איך (ואם) אפשר לעשות את זה? לדעתי את הכונן בלו ריי עצמו אי אפשר להוציא מהמחשב תודה....
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, שאלה פשוטה: מישהו יכול לכוון אותי לאתר להמרת קבץ קול (מעל 100 מגה !!!!!!!!) לפורמט mp3? ניסיתי כוחי בגוגל והוא תש. לא עלה בידי למצוא :-(
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, מבקש את עזרתכם בתוכנה לשיחזור קבצים מכרטיס CF. צילמתי על הכרטיס וכשהתחלתי לפרוק אותו עם קורא כרטיסים נאמר שצריך לפרמט את הכרטיס. לא צילמתי לאחר מכן על הכרטיס ולא פירמטתי אותו כדי לא למחוק את מה שעליו. קורא הכרטיסים מזוהה ככונן בחיבור למחשב אבל לא הצלחתי להכנס ולראות את תוכנו. 1. האם ניתן לשחזרו 2. שמעתי שגם קורא כרטיסים יכול להינזק מוירוסים ולהעבירם ממחשב למחשב, אז האם יש דרך למנוע את זה? למשל אם אני עובד על מחשב בביה"ס שבו אני עובד ומחבר אליו את קורא הכרטיסים ואחכ מחבר את קורא הכרטיסים ללפ טופ שלי או למחשב הנייח. 3. איך אפשר למנוע מקורא כרטיסים להעביר וירוסים בין מחשבים? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה-אני בהוט ובזק בינלאומי עם חיבור ללא חייגן, יש לי ראוטר טיפילינק ושיניתי במאק קלון את המאק אדרס יותר מפעמיים כדי לשנות אייפי ומאז אין לי יותר אינטרנט(הבנתי שאסור יותר מפעמיים רק אחר כך).. דיברתי עשרות פעמים עם נציגים בהוא ובזקבילנאומי ואין להם תשובה. כל מה שעשו לא עזר-קלין הוסט, שיוך מחדש ומה לא. אין גישה לרשת גם כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב וגם עם הראוטר. זה נראה כאילו שזה לא מקצה לי אייפי(בשיחה עם הוט ובזק אמרו שהוא מושך 3 כתובות אייפי במקום אחת).. תודה על ההתייחסות
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים! קניתי היום לפטופ ASUS FX504 E4453 ללא מערכת הפעלה הצלחתי להפעיל את הדיסק און קי במחשב אחר אבל כשאני מנסה לעשות BOOT זה לא מוצא אותו בביוס.. כלומר ההתקן מזוהה בביוס אבל בBOOT MENU הוא לא נמצא.. ביטלתי BOOT SECURE וFAST BOOT אבל חסר לי את האופציה CSM כדי שהוא יזהה... ככה זה מה שהבנתי מקריאה בפורומים מחו"ל.. אשמח לעזרה בבקשה חברים ערב טוב :)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איני מצליח לעשות נקודת שחזור למערכת מביא שגיאה זו ויש לציין שהמחשב אחרי התקנה נקייה שוב של מערכת הפעלה 10 לפני שבועיים ושוב חזר לי אותה שגיאה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשעה המחשב הרגיש לי איטי החלטתי לעשות ריסט והוא רשם שיש עדכונים נתתי לעדכונים המון זמן להטען ולבסוף כשהמחשב חזר הכנסתי את הססמא שלי והופיע מסך שחור עם העכבר ניסיתי לעשות ריסטים, הטסק מנג׳ר לא מופיע (אם אני לוחץ קטרל אלט דליט מופיע המסך הכחול של הטסק והכל), ניסיתי ללחוץ טראבלשוטינג ולחזור לגרסא קודמת של וינדוס וזה לא עובד.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, כפי שכתוב בכותרת הרכבת מערכת חדשה והיא מצפצפת חמישה צפצופים קצרים בעת ההדלקה. פעם אחת הצלחתי במהלך הניסיונות שלי לסדר את זה אבל מאז זה חזר וממשיך לקרות. כשזה קורה אין תצוגה לא עם המאיץ הגרפי המובנה ולא עם כרטיס מסך חיצוני (כשניסיתי לחבר אחד) המפרט הוא כזה: Intel i3 8100 Gigabyte B360N WIFI TSP 8GB Ram 2666 ADATA XPG SSD 240GB GAMMIX S11 M.2 2280 בעיקרון כאמור יש גם כרטיס מסך וספק אבל ניסיתי גם בלי הכרטיס מסך (כלומר עם המובנה) וניסיתי ספקים שונים. למרות שהלוח וה- SSD לא מופיעים ברשימה הנתמכת אני די בטוח שהם לא הבעיה (אבל זה לא וודאי) הבעיה שלי היא שבכל המסמכים (הפיזים או אלו שמצאתי אונליין בא…
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב נייד של לנובו מדגם ideapad 320. החלפתי דיסק SSD מ 250GB ל 1 טרה של SAMSUNG. אני מנסה לעשות RECOVERY עם הכלי Digital Download Recovery Service של לנובו אך בסיום אני מקבל הודעה שה RECOVERY נכשל ואני צריך לאתחל מחדש את תהליך ה RECOVERY. ניסיתי עוד פעם ושוב אותה הודעה. פירמטתי את כונן ה USB וניסיתי ליצור Digital Download Recovery Service מחדש אני מקבל את ההודעה הבאה: Recovery Media has already been requested for this machine. Please enter the serial number for a different machine or Contact Us for further assistance. שלחתי להם אבל עדיין לא קבלתי תשובה. אשמח בבקשה לעזרה. שבת שלום ושנה טובה. שגיא
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , יש לי בעיה רצינית עם הקול שלא מסונכרן עם נגני המדיה / וידאו באינטרנט . זה קורה בכל האתרים וכל הזמן חוזר על עצמו בכל הדפדפנים . הקול שמושמע בסרטון מתנגן בהפרש משמעותי בסרטון המוצג . ניסיתי לעדכן דרייברים / דפדפנים שונים ושום דבר לא עזר . האם יש פתרון לבעיה ? / משהו נוסף שניתן לעשות ? האם יש דרך לדעת אם זה בעיית חומרה / תוכנה ? . תודה רבה . אני משתמש בוינדוס 10 , מפרט מעבד 8700K I7 לוח Z370 AORUS של ג'יגבייט כרטיס מסך GTX1080 ראם של קורסייר 16 ג'יגבייט
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי שלום רב מחשב בעת הפעלה עולה הביוס לא ניתן לצאת ממנו שוב ושוב חוזרים לאותו מצב.כיצד ניתן להפעיל שוב את המחשב ניסינו הכול.כולל יציאה כיבוי ועוד אופציות כגוןcontrol alt diltlt וכו כמו כן אינו מזהה התקנים.לתשובתכם תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-