עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן חברים. יש לי בעיה שנוצרה לפני לא זמן רב, אוקי אז ככה. יש לי מחשב שהוא מספיק חזק להריץ את כלל המשחקים אשר אני מעוניין לשחק וכמו כן חשוב לציין ששיחקתי בהם בעבר, הבעיה נוצרה פתאום. מה שבעצם קורה זה כשאני מנסה להיכנס למשחק כל שהוא המחשב מאתחל את עצמו הוא בעצם עושה ריסטרט,חשוב לציין שהוא מאתחל את עצמו בזמן הכניסה למשחק עצמו זאת אומרת לא בתפריט אלה בזמן הטעינה או לאחריה. לא ניתקלתי בבעיה הזאת לפני ולכן אני פונה אליכם חברים, אני צריך את הסיוע שלכם. כמו כן, כבר פירמטתי את המחשב עקב התקלה הזאת ולא נוצר שינוי ככה שאין אפשרות שזה וירוס כלשהוא או קבצים שחסרים, המחשב חזק מספיק בשביל להריץ את המשחקים , אלו משחקים ששיחקתי בעבר. אשמח להתייעצות. תודה רבה! רן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dudiperetz,

שלום לכולם! עד עכשיו היה 2 גיגה זיכרון 667 של קינגסטון לפני כמה ימים הוספתי 2 גיגה זיכרון של קינגסטון 667 ביחד זה נותן לי 4 בדואל אז זהו שלא, המחשב מזהה לי רק 3.07 גיגה במקום 4. לוח האם שלי הוא asus commando וממה שאני יודע הוא תומך בעד 8 גיגה. אני לא מבין איפה הבעיה מכיוון ששני הזיכרונות זהים והלוח תומך עד 8 גיגה. זה מראה לי 3.07 גם בביוס וגם בוינדוס, אבל כאשר אני משתמש ובודק ב cpu-z הוא מראה לי 4 גיגה מישהו יכול לעזור לי בנושא? או לככון אותי?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by or malul,

היי מה אני עושה במצב והמחשב שלי תקוע על המסך הזה ולא ניתן לצאת ממנו

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Lyoko,

שלום, כרטיס ה8500GT שלי מת מוות קשה מארטיפקטים בגלל קבלים מקולקלים... יש לי דגם דומה לזה רק שבצד ימין של הכרטיס יש 2 קבלים, ורק השניים האלה מקולקלים... הזמנתי קבלים חדשים שדווקא הגיעו היום עכשיו אני צריך להלחים אותם והבעיה בזה היא שאני לא יכול לזהות את הקוטביות של הקבלים המקוריים כלומר פלוס/מינוס... http://37prime.files.wordpress.com/2009/07/evga_nvidia_blown_capacitors_1080.jpg מישהו אולי יודע מה הקוטביות של הנגדים האלה? אגב קניתי נגדים שלא נראים ככה שאין לי ממש פתרון..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. המחשב נידלק לממש שניה ואז נכנס ללופ הבעיה שזהה לא מסך כחול זה ממש לשניה או שתיים נדלק ואז נכנס ללופ של הדלקות כאלו חשוב להגיד שזה ללא אוברקלוק עשיתי ClearCMOS זה רק הלוח או המעבד יש מצב שהTX750 שרף אותו???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by יפעת חלא ידיד-אל,

מתנצלת, התמונות בפוסט הקודם עלו על המלל. היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משה…

7. Started by ys1,

שלום, זקוק לעזרה לגבי הבעיה הבאה: בגלישה ב- Chrome הדפדפן כאילו נתקע, לא מציג כלום בזמן שבתחתית מצד שמאל מופיעה ההודעה "Establishing secure connection". בניסיון גלישה עם Edge לאותו אתר (במקרה זה ynet), אין שום בעיה והכל תקין. כבר ניסיתי להתקין מחדש את המחשב, ותקופה מסוימת זה עבד בסדר ופתאום חזר בדיוק לאותה הבעיה. מערכת ההפעלה היא Windows 10 Pro 64 bit Engilsh. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את הבעיה ? המעניין הוא שיש לי מחשב נוסף בדיוק אותו דבר מבחינת החומרה, מחובר על אותה רשת, ושם אין את הבעיה הזו... תודה.

8. ערב טוב יש לי לפטופ אסוס חדש עם כרטיס מסך NVIDIA 3070 עד היום עבד מצויין היום הכרטיס לא מזוהה יותר ולא ניתן היה לעדכן את הדרייבר או להשתמש הכרטיס הסרתי את הדרייבר ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש מקבל שגיאה שהדרייבר לא תואם למערכת ההפעלה ניסיתי הסרה מלאה דרך DDU לא עזר אודה לעזרתכם הדגם הוא FA506QR

9. Started by lucky,

בבקשה יש לי באד סקטור וזה כולה על 23.000KB מה אני עושה????

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אחרי שאתמול יצאה גירסה חדשה של דרייבר 10.8 מבית ATI, רצתי להתקין ומאז התחילו הבעיות. לא ממש שמתי לב איך זה התחיל אבל אחרי שביצעתי או יותר נכון ניסיתי לבצע הסרה של הדרייבר הישן 10.7, משהו השתבש. בהתלה עוד לא ממש שמתי לב שיש בעייה והתקנתי את ה-10.8, ומה שקרה זה שבמסך סיום ההתקנה במקום שיופיע וי ירוק, הופיע לי סימן שאלה צהוב, והיה רשום שהיו בעיות במהלך ההתקנה ויש להסתכל בLOG. בLOG עצמו רשום שהותקנה בהצלחה DRIVER INSTALL PACKAGE, אבל אין לי דרייבר מותקן, ובמשך 4 שעות ניסיתי כמעט כל גירסה אפשרית שהיה ניתן למצוא ברשת להורדה, ולא ממש הצלחתי. כרגע לא מותקן לי דבר ואני עם דרייבר ג'רני של WIN 7. ניסיתי להסיר לגמרי את הדרייברים שקיימים לי במחשב, עם DRIVER SWEEPER וDRIVER CLEANER PRO…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by OvOnoob,

שלום חברים. הבוקר הופתעתי לגלות שהמחשב לא נותן אות למסך על אף שהוא נדלק. האינסטינקט הראשוני שלי היה שהכרטיס המזדקן שלי שבק חיים. אך מתברר שלא כך הדבר. הדבר הראשון שניסיתי זה להעביר את התצוגה לכרטיס מסך המובנה במעבד. התצוגה עבדה. לאחר מכן נזכרתי, שיש ללוח הזה עוד סלוט של pci-e, ניסיתי אותו על אף שבקושי הצלחתי בגלל הצפיפות (לוח מיני וכרטיס עצום ממדים), והפלא ופלא ישנה תצוגה. לאחר שהבנתי שהבעיה אכן בסלוט עצמו ניסיתי מספר דברים. 1. לנקות היטב את הסלוט. 2. איפוס ההגדרות בביוס. 2. איפוס מלא cmos + הוצאת סוללה. 3. ניסיתי להפעיל את המחשב כשאני לוחץ על הכרטיס בזוויות…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Nadab,

שלום! אתמול קניתי מחשב נייד של אסוס k55vj והוא מגיע עם ami bios. המחשב הגיע עם ווינדווס 8 ואני רוצה להתקין ווינדווס 7 במקום. הבעיה כשאני נכנס לbios>boot מופיע רק ההארד דיסק, יש אופציה להוסיף boot device אבל הוא מבקש ממני path, filesystem ודברים שאין לי מושג מאיפה להביא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה התיאשתי... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, יש לי לפטופ HP G62 שנכנס למצב שינה לבד שיניתי באפשרות של הסוללה שלא יכנס למצב שינה לבד אבל הוא עדיין נכנס למצב שינה אני יודע שיש בביוס אפשרות שהוא יכנס למצב שינה אחרי שהוא מגיע לטמפטורה מסויימת אבל לא מצאתי את האפשרות הזאת מישהו יודע מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, יש ברשותי מקלדת מכאנית Logitech G710+ (מקשים חומים). לאחר כמה שנים החלטתי לנקות אותה: שלפתי את כל המקשים וניקיתי אותם עם מטלית עם קצת חומר (להורדת כתמי הזיעה). במקביל, שאבתי את גוף המקלדת. החזרתי את המקשים למקום. לאחר הניקוי, המקלדת עצמה מרגישה מאוד נוקשה כמו כן, יש כמה מקשים שלא מגיבים טוב (צריך ללחוץ כמה פעמים כדי לקבל חיוי ו/או לא עולים נכון). מישהו מכיר את התופעה? יכול לסייע? תודה לעוזרים.

15. אהלן, יש לי מחשב עם מעבד AMD לוח אם GA-MA785GM-US2H ספק seasonic ss-650ht active pfc f3 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4890 הסיפור הוא כזה פעם ב X זמן המחשב נתקע (לא ריסט) בלי סיבה מיוחדת (ללא מאמץ מיוחד שנדרש ממנו) קרה לי המון פעמים גם שעשיתי ריסט אחרי שזה נתקע ב POST SCREEN זה קרה לי שוב זה קרה לי במערכת של WINDOWS ושל LINUX נראה שזה קשור באופן ישיר לחומרה הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי ל ONBOARD וזה עדיין קורה כשזה קורה יש צפצוף ארוך והפסקה וחוזר על עצמו מהאינפורמציה על הלוח אם זה אומר כרטיס מסך מחובר באופן לא תקין - אבל זה קורה גם בלי הכרטיס מסך אז מה הקטע? ניסיתי לבדוק את הזכרונות עם MEMTEST ולהוציא חלק ולהשאיר וכו נראה לי שזה לא קשור אליהם אני לא מצליח לאתר את התקלה זה יכו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. האם ל HDMI יש דריבר למחשב? הוא לא עובד לי מאז הפרמוט

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by liran2003,

שלום, התופעה הזאת התחילה לפני תקופה קצרה, הדלקתי את המחשב בבוקר, אחרי איזה חצי דקה הוא פשוט קפא בלי שום סיבה ובלי הודעה מוקדמת, עשיתי ריסט ולא עזר. שיחזרתי אותו(במצב בטוח לא נתקע), הוא עבד טוב לאיזה יומיים ושוב חזר, השיחזור לא עזר הפעם. פירמטתי אותו ושוב זה חזר. אני כמעט בטוח שזה בעיה בחומרה, כי פירמוט לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? זיכרון אולי? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by dani thompson,

יש לי ASUS ROG GL703GE ובמצב מנוחה המעבד על 55-59 מעלות, במצב משחק הוא מגיע לסביבות 85 מעלות.. יש אפשרות להוריד את הטמפרטורה? יש איזשהי סיבה שהוא מתחמם ככה? המחשב 17'

19. אהלן חברים,עשיתי פירמוט למחשב ישן של חבר, המחשב היה עם ווינדוס xp מקורי והתקנתי עליו ווינדוס 7 ולאחר הפירמוט המחשב זיהה אוטומטית את כל הדרייברים חוץ מהדרייברים של הקול, ניסיתי להוריד את הדרייברים המקוריים מהאינטרנט ולהתקין אבל גם לאחר ההתקנה של הדרייברים הווינדוס לא זיהה שיש את הדרייברים ועדיין המחשב לא יכול להשמיע שום קול, עכשיו החזרתי בחזרה את ווינדוס xp אבל עדיין הבעיה אותה בעיה וגם לאחר התקנת הדרייברים המחשב לא מזהה אותם ולא מוציא שום קול.אשמח לעזרה מכם במהירות האפשרית תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום , מדובר בSOCKET 775 .לוח של MSI P43 NEO המחשב נדלק אבל לא מגיע להתקנת WINDOWS XP HOME EDITION. ההתקנה עולה דרך CD,אפשר לפרמט את הHDD.אבל כשזה מגיע לחלק של אחרי הPOST. מסך שחור לא עולה כלום! בדקתי את הHDD והוא תקין על מחשב אחר ההתקנה עולה כרגיל [כמובן שיש הודעת שגיאה כי זה לא אותה חומרה] מה אפשר לעשות!?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ozzy_,

שלום יש לי שני מחשבים שעושים בעיות, אודה לכם אם תעזרו לי. הבעיה הראשונה: מחשב פנטיום 350, 192 זיכרון ראם. אני התקנתי על המחשב הזה את גירסאת השידרוג של win xp(על גבי win 98 se) ומחקתי. פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להתקין שוב את win xp. אלה ההודעות שאני מקבל כשאני מנסה להתקין: windows setup: this language of this installation of windows xp differes from one you are installing. windows setup: setup cannot continue because upgrade functionality is disabled and your copy of windows xp only allows upgrades. לא יודע עד כמה זה קשור, אבל שניהם בעברית. בעיה שניה: יש לי מחשב amd 1800+ עם 250 sdram. יש שני הארד דיסקים- C: ו- E: לפעמים כשאני פותח את המחשב, המחשב ש…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by moonlight,

אני מנסה לפתוח קובץ וידאו מסוג wmv במחשב הורדתי חבילת קודים: K-LITE CODEC PACK והתקנתי במהלך ההתקנה ניתנה לי ההודעה הבאה: unable to register the DLL/ocx:load library failed; code 31" התקן הצמוד למערכת אינו מתפקד" לחצתי התעלם והמשכתי להתקין! התוכנה הותקנה ואז כשניסיתי לפתוח את הקובץ המבוקש בעזרת הנגן קיבלתי את ההודעה: unknown file format ואני לא יודעת מה לעשות! אני עובדת על הפתיחה של הקובץ הזה כבר כמה שעות פה! בבקשה בבקשה בבקשה תנסו לעזור לי אני אובדת עצות! ונואשת ממש! תודה! :

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by יוסף יפרח,

יש לי מחשב HP נייד דגם dv6-3110ej עם שני סלוטים לזיכרון כרגע יש בו שני כרטיסים כל אחד 2 גיגה DDR3 רכשתי שניים כל אחד עם 4 גיגה החלפתי ולא עלה המחשב הוא מראה שהוא מנסה לתקן את עצמו וחוזר על הפעולה בלי הפסקה ולא מצליח מחפש פיתרון או לחילופין מה האפשרויות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Hochdorf,

קניתי כבל כזה באיביי ולא מצליח לחבר את הנייד לטלוויזיה. בעצת מדריכים, בשלב ראשון אני רוצה לבדוק את תקינותו. האם בודקים זאת בחנות חשמל או שאני צריך להכנס לבית של אחד מחברי הפורום שמשתמש בכבל כזה ולנסות לחבר למערכת שלו את שלי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי דיסק קשיח עם קבצים חשובים עליו,אבל כשמחברים אותו למחשב הוא גורם לקצר והמחשב נכבה מייד,יש אפשרות להוציא ממנו קבצים? אם כן איך ואיפה אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים