עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by geniaXP,

כשאני מדליק את המחשב והוא מגיע לשלב של טעינת הוינדוס, אחרי שהוא מסיים לטעון את הוינדוס מופיע המסך הכחול הידוע, יש בו איזה שהיא ספירה עד 100 שאחריה המחשב מאתחל את עצמו ואז מופיע מסך שחור שבו אני בוחר ב start windows normally והפעם הוינדוס עולה בסדר והכל עובד. וככה זה קורה כל פעם חוץ מכשאני לוחץ על הפעלה מחדש(בתפריט התחל) ואז הוינדוס עולה בסדר. מה הבעיה ואיך לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by matteo,

אז ככה באתי לחבר שלי לבצע משימה פשוטה פירמוט אז ככה ניכנסתי לביוס עשיתי על מנת לפתור את כל הבעיות להחזור להגדרות ברירת מחדל ואז נכנסתי לבווט ועשיתי בוט פרום סי די עד פה סבבה הוצאתי לפני כן את הסוללה של הלוח אם (msi neo3) כדי לאתחל את הביוס(לא מצאתי את הג'אמפר) כשניסיתי להתקין את הדיסק של הוינדוס הוא כתב שלא מצא הארד דיסק אז סבבה ניתקתי את המחשב הוצתאתי את הדיסק וזה לא מעלה את הוינדוס עצמו וכותב משהו boot faild ותכניס משהו דיסק אתחול עכשיו נכנסתי לביוס בדקתי וברשימה של הבוט אי אפשר להכניס את ההארד דיסק כאילו הוא לא מזוהה מה הבעיה? בדקתי את כל הכבלים למרות שלא נגעתי בהם

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מידי פעם יש לי רעש מוזר מהמחשב של דיסק שחותכים איתו ברזל וזה בא והולך בתקופות לפעמים זה נשמע ואז לא שומעים את זה שבוע שבועיים ואז זה חוזר... יש לכם מושג מה זה? יכול להיות שזה מהארד דיסק? (אבל לא נראה לי כי אם זה היה אז היה רעש תמידי לא?)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. כל החיים היו לי מחשבים של אינטל שהייתי קונה מחבר של אבא שלי .. לפני שנה קניתי מחשב AMD כי שמעתי שהם עדיפים על אינטל.. אבל מאז כל כמה זמן יש לין מסכים כחולים.... זה אף פעם בחיים לא קרה לי באינטל!!! בהתחלה חשבתי שזה סתם חוסר מזל, אז לפני שבוע דוד שלי קנה מחשב ושוב המלצתי לו על AMD... אבל זה שוב חוזר על עצמו!! כל הזמן מסכים כחולים!! התקנתי וינדוס חוקי, התקנתי את הדרייברים של הלוח אם - אחר כך את הדרייברים של הכרטיס מסך... ודוגרי אני כבר מיואש... למה זה קורה ?? מישהו יכול לתת לי סיבה הגיונית? מה אני לא עושה בסדר ? (חוץ מזה שקניתי AMD פעם שניה...)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by gogogo455,

אני ראיתי את ההגדרה הזו בביוס אבל אני לא יודע על איזו הגדרה לשים אותה אני לא עושה overclock בכלל וגם לא מתכנן לעשות אבל מישהו יכול להגיד מה הכי עדיף לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. אני חושב שהנושא אומר הכל... ניסיתי למצוא לזה פתרון דרך גוגל אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום רב לכולם ולילה טוב, לאחרונה בכל וידאו שאני רואה, כאשר יש הרבה תנועה על המסך, מופיע לי קו מרצד אופקי. זה קורה לי גם כשאני רואה סתם וידאו באתר אינטרנט, או בוידאו של משחק. פעם הייתה לי הבעיה הזאת, ואחרי פירמוט המחשב היא נפתרה, ועכשיו זה חזר שוב. מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (Nvidia GeForce 9400 GT) והתקנתי מחדש, וגם הסרתי את הקודקים של הוידאו מהמחשב והתקנתי מחדש - כלום לא עזר. אני משתמש בחלונות 7 (הבעיה היתה גם כשהיה לי ויסטה), והבעיה מופיעה גם במסך מחשב, וגם במסך LCD שמחובר למחשב. תודה רבה על העזרה! חג חנוכה שמח לכולם

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. צריך מתאם זכר/זכר (או אפילו סתם כבל שאוכל לחבר אחד לשני כדי ליצור מתאם) של חיבור 8 פינים כמה בתמונה. אני לא מצליח למצא אפילו את השם של החיבור. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. נכון שאתם מפעילים את המחשב אז הוא עושה רעש כזה ברררר (כאילו אתה מ,ניע את האוטו אבל חלש יותר ;D) כמה שניות וזה נפסק ואז מחשב ממשיך את הboot ... אז זה קורה לי הרעש הזה באמצע שמחשב עובד וזה יכול להקפיא אותו לכמה שניות ואז הוא חוזר לעבוד רגיל או שזה מקפיא אותו והוא מת, צריך ריסטרט מישהו יודע מה קרה לו ? Abit IC7 bios27 P4 2.8C בלי OC עכשיו Twinmos 400mhz 256mb*2 WD 80 GB SE תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי ראוטר של ביליון . כיצד מגדירים נתב מחדש , הכתובת 192.168.1.1 לא עובדת... הייתי החברת אייס שנעלמה מהשוק בלי לתת מענה ללקוחות

11. Started by liloli,

אהלן אנשים. קניתי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7950 GX2 . המחש שלי הוא: לוח אם: ASUS P5WD2 PREMIUM 955X מעבד: INTEL DOUL CORE 4 3000 זיכרון: 1G OCZ PLATINUM ספק: OCZ 620W ביוס: V.0709 לאחר בדיקה קצרה באתר NVIDIA זיהייתי שהכרטיס נתמך ע"י לוח P5WD2 אם ביוס 0501. כאמור הלוח שלי הוא P5WD2 PREMIUM ואינו מופיע ברשימה, ובכל זאת יצאתי מנקודת הנחה שאם הלא פרימיום מריץ אותו אין סיבה שהפרימיום לא יריץ אותו. הנה קישור לדרישות הכרטיס האתר ניבידיה: http://www.nvidia.com/content/geforce_gx2_sbios/us.asp חיברתי אותו והורדתי דרייברים מאתר נבידייה התקנתי. כאשר אני פונה למנהל התקנים הוא מראה לי שניי סימנים של כרטיס מסך מהסוג שיש לי NVIDIA GeForce 7950 GX2, רק שאחד מהם עם סימן קריאה צהוב כאילו…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, היה לי בעבר ווינדוס ויסטה, וכשהייתי מחפש קובץ, הוא היה מחפש לפי שמות הקבצים, ואם רציתי, הייתי יכול לסמן לו שיחפש גם בתוך הקבצים, בתוכן שלהם. לפני כמה חודשים עברתי לווינדוס 7, ואני רואה שהדיפולט שלו זה לחפש בתוך הקבצים. כשאני עושה חיפוש פשוט, אני יכול לקבל מאות תוצאות... איך אני מונע ממנו שיחפש בתוך הקבצים?

13. שלום, יש לי מארז ANTEC 300 ואתמול התקנתי Freezer XTREME Rev. 2, ומאז המאוורר העילי וקדמי לא עובדים. רק האחורי והחדש עובדים. אם זה לא מספיק גרוע, טמפרטורת המעבד לא יציבה, היא נעה בין 40 ל45 מעלות עם קפיצות ל60-70 לא בעת מאמץ וירידות ל35-37. מפרט: AMD PHENOM II X4 970 BLACK EDITION GIGABYTE MA770T-UD3 G.SKILL F3-10600CL9S-4GBNT X2 GIGABYTE GTX660 WINDFORCE OC 2GB כונן קשיח אחד של ווסטרן דיג'יטל בנפח 320 ג'יגה, ואחד של סמסונג בנפח 500 ג'יגה. כונן DVD/צורב של LG ספק כוח ANTEC EARTHWATTS 500W זה בגלל הספק?

14. Started by א,

כל שעה-שעתיים המחשב פשוט נכבה, בלי מסך כחול או משהו בסגנון. הרצתי SpeedFan וקיבלתי טמפרטורות הזויות. מצורפות תמונות מסך מהתוכנה ושל מפרט המחשב מ CPU-Z.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קניתי היום כ.מסך sparkle 9600gt והתקנתי אותו + חיבור חשמל ישיר מספק הכח corsair 450 על מערכת vista 64bit. אחרי ההתקנה הראשונה מהדיסק המערכת עלתה וכמה שניות אחרי המסך כבה (dell 2007wfp) והנורה של HD דלקה לסרוגין, חשבתי שאולי זה קשור לכך שהותקנו דרייברים חדשים, אחרי 5 דקות הבנתי שמשהו לא טוב. העלתי ב safe mode הסרתי את הדרייברים והורדתי את הגירסה האחרונה 177.83 וגם כאן, אחרי כמה שניות... מסך שחור. עידכנתי BIOS, לא עוזר. רק אם אני מסיר את הדרייברים אז הכל בסדר אבל זה לא פיתרון. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אה.... עוד משהו שנראה לי לא כלכך תקין זה שהמאורר של הכרטיס לא מסתובב סדיר אלא עם הפסקות! זה ככה בכל אופן בעליית המחשב. אם מישהו צריך מפרט אז... Intel Q6600 Gigab…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. הכל עבד יופי עד אתמול, אבא שלי בא לחבר את הDOK שלו והמחשב לא זיהה את ההתקן (למרות שהוא חיבר אותו בעבר). הכנסתי את הDOK שלי ועבד, אז אמרתי לעצמי שצריך לפרמט את המחשב כי יש עליו הרבה זבל שמאט אותו . אחרי הפירמוט (היום בצהרים) גם הDOK שלי לא עובד יותר). חשוב לציין מספר דברים בקשר לבעיה: 1. התקנים אחרים כמו עכבר USB עובדים שלי בעיות, כמו כן ניסיתי לחבר את הDOK ע"י כבל מאריך ולא עובד . 2. גם הUSB הקדמי לא עובד. 3. יש לי כרטיס הרחבה (PCI) של USB (יש עליו 4 חיבורים של USB2) וגם הוא לא עובד. 4. במנהל התקנים במאפיינים של הUSB רשום 0 Mha או איך שאומרים את זה, ורק באותו התקן של העכבר רשום שיש מתח (לא זוכר כמה אבל יותר מ0) מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by n98,

שלום רב!! ברשותי לפטופ של חברת LG עפ ווינדוס 7. לפני כמה זמן מישהו התעסק לי במחשב ומאז אני מצליח להתחבר לרשת אלחוטית רק כאשר יש קליטה מלאה(5 קווים) אך אם אין(4 קווים ופחות) הוא אומר שיש בעיה להתחבר לרשת אלחוטית... מה הבעיה וכיצד ניתן לפטור אותה? תודה רבה מראש לכל העוזרים!!! שבוע טוב!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by sambusak,

שלום. יש לי מחשב Prof. Win2k מחובר למודם ADSL דרך כרטיס רשת מחשב שני, WinXP Home מחובר לראשון דרך HUB. לאחרונה, שיחקתי מעט עם ההגדרות במחשב השני, ועכשיו אני מצליח לראות דרכו אינטרנט. (הSHARING עובד) הבעיה, שמאז, אני לא מצליח לראות את הכוננים של המחשב הראשון, וגם הפוך: המחשב הראשון לא מצליח לראות את המחשב השני, וגם לא את המדפסת המשוטפת שמוגדרת בו. אני משתמש באותו שם של רשת, אבל כל מחשב רואה רק את עצמו. (לפני ששיחקתי עם ההגדרות, שיטוף האינטרנט לא עבד, אבל ראיתי כוננים וגם יכטתי להדפיס) האם מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by parik,

have a LG 22" Flatron widescreen monitor. I get the followning Message at start up. Digital Power saving mode יש לי מסך מחשב LG FLATRON W226IV כשמדליקים את המחשב מופיע עליו כתובת DVI מצב חסכון בחשמל. אי אפשר להגיע לווינדוס. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Frequency,

היי, לאחרונה חווה מסך\ריסטרטים פתאומיים\מחשב לא עולה. התדירות עלתה בזמן האחרון. לא זכור לי שעדכנתי דרייבר כלשהו. עשיתי בדיקה לזכרונות ונראה תקין. מצ"ב dump אחרון. אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום ברשותי מחשב עם לוח מדגם gigabyte ga-8i945gmf. לאחרונה כשמדליקים אותו הוא עולה כשמתחשק לו. כשלא מתחשק לו הוא לא מבצע בכלל post - אין signal במסך ואין אור במקלדת/עכבר (כשמוציאים את הזיכרון הוא אפילו לא מצפצף). עשיתי אתמול איפוס cmos בעזרת הjumper בלוח אם ולאחר מכן המחשב עלה כרגיל. היום הוא שוב לא עולה. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. רציתי לדעת למה בדיסק הקשיח מתי שכתוב לדוגמא 120 GB יש 116 GB :s05: :s05: :s05:

23. Started by sohel.hy,

שלום יש לי תקלה במחשב. כבר שבועיים לא הדלקתי מחשב, היום ניסיתי להדליק , נדלק שנייה ונכבה 3-4 שניות ושוב ושוב... כל הזמן כך עד שאני מוציא מחשמל. אם אני מחזיר שוב ,לא קורה כלום עד שאני מנסה להדליק ואז אותו סיפור. (נדלק ונכבה) מחשב נייח מעבד I5 לוח gigabyte ga-p55 בבקשה עזרה ותודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by MisterVB,

ברשותי מסך L1960TR וכ"מ 6600 GEFORCE ובחלון ההגדרות יש לי אפשרות לבחירת 3 רזולוציות בלבד: 800 600 1024 768 1280 1024 ואני מעוניין ב 864 על 1152 עדכנתי את כל הדרייברים גם למסך וגם לכרטיס מסך.. מישהו אולי יודע למה זה ככה?

25. Started by ot,

המערכת הותקנה מחדש ולאחר כל העדכונים מהרשת. לאחר כשבוע עבודה, פתאום סתם כך, ללא התראה מוקדמת נעלם הקול ובמקומו רמקול המערכת (היושב במארז) לקח פיקוד. המוזר הוא, המערכת מזהה את הכרטיס ומתקינה את הדרייברים אוטומטית. אין בעיות של התנגשויות (בכל אופן, על פניו לא נראה כך), כנ"ל בהתקנת הדיסק המקורי של הדרייבר (כולל התקנת התוכנות). בכל שימוש מצד המערכת או תוכנה אחרת בכרטיס הקול מתקבלת הודעה שלא קיימת חומרת אודיו! בהגדרות Sound and Audio Devices תחת הלשוניות Volume, Audio, Voice, הכל מופיע באפור, כלומר לא פעיל תוך ציון בכולם שלא קיים התקן רלבטני. לעומת זאת בלשונית Hardware כל ההתקנים מופיעים כאילו הכל בסדר. (טוב נו.. זה נלקח ממנהל ההתקנים וגם שם הכל נראה בסדר) הורד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים