תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
כבר המון זמן שאני מודע להבעיה הזו אך זה לא כלכך הפריע לי כמו עכשיו. הבעיה היא שברגע שיש cutscene אני לא יכול לשמוע את הדיאלוג בין הדמויות אלה רק את המוזיקת רקע (ולפעמים גם צעדים או דברים environmental). הביעה קיימת בכל משחק שיש אצלי וכנראה גם כל אחד אחר שיהיה לי. ניסיתי לחפש בגוגל ולעוד אנשים היה את הבעיה הזאת אבל לפי מה שהם אומרים זה שהם פשוט התקינו מחדש וזה עובד מעולה. אצלי לא , ואצלי זה גם בכל משחק. *עריכה* ב skyrim אני לא יכול לשמוע דמויות שעומדות מולי אז חייב להסתכל הצידה (לא מנומס חח) כדי לשמוע מה הם אומרים. ובwitcher 3 אני לא שומע את ג'רלד בכלל גם לא בcutscene אך הבעיה בסצנות זהה. מתחרפן לי בשקט , רון . תודה מראש לעוזר…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי כרטיס מסך חדש גיפורס 9600GT ולפני שחיברתי אותו היה לי רידון 1300X המסך הכחול מופיע כשאני מפעיל את התוכנה 3DMark06 או כל משחק אחר צריך עזרה די דחוף כי מחר אני חוזר לצבא ואני לא רוצה שיהיו בעיות לאחותי במחשב שאני לא פה תודה לכל העוזרים :yelclap:
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מדפסת בדגם HP 1315. ויש בעיה. במדפסת אחרי 10 דקות לא נוגע מחשב. ולא מצליח לסרוק או להדפיס. בסרגל משימות ליד שעון יש סמל שנקרא Hp Digital Imaging Monitor. קליק ימיני נפתחה תפריט לחץ על Hp Psc 1310 Series. ושוב נפתח תפריט אחרונה כתוב שם Display Status. לחץ עליו. נפתחה חלון קטן שמראה אם המדפסת פעילה או לא פעילה. עכשיו אחרי 10 דקות לא נגעתי במחשב. מופיעה לי הודעה שהמדפסת לא פעילה כתוב כך : HP PSC Disconnected! חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי אופצייה להשאיר מדפסת פעילה. כדי להפעיל אותה אני מכבה ומדליק אותה כך היא מזהה את מדפסת ועובדת. איפה זה ולהאפשר לו להיות פעילה ומחוברת תמיד? אני אפילו הורדתי תוכנה גירסה חדשה באתר HP . אבל הגירסה היא אותו דבר כמו בדיסק שיש לי בבית. אני היתקנ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* * * הבעיה נפתרה - הוספתי עדכון בהודעה האחרונה בשרשור זה * * * היי אני לא מצליח להכניס את המחשב למצב standby מלא (כולל מסך, דיסקים ומאווררים). מדובר בלוח אם Intel DG35EC. בביוס ההגדרה היא על S3. כאשר מבצעים כיבוי מחשב עם Stand By, המערכת מכבה דיסקים ומסך בלבד. במחשב הקודם הייתי משתמש הרבה ב Stand By בכדי לחסוך בחשמל (אין לי צורך בשמירת הנתונים על הדיסק כמו במצב Hibernate). בדקתי כל מה שניתן (כולל שאלות על בעיות דומות בפורום), כולל הגדרות Bios (שם יש לי אפשרות ל S1 ו- S3). ניסיתי ללא הצלחה לחפש עזרה באתר של אינטל לגבי הגדרות וניהול אנרגיה. יש לציין שבמארז ישנם 3 מאוררים, מאוורר המעבד של Zalman (הוחלף מהמקורי של Inte), מאוורר רגיל ועוד אחד של הספק, וכולם ממשיכים לעבוד.…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ב BOOT ה BIOS מראה שה +5 שלי נמוך מדי, ועומד בין 4.27 ל 4.85 במקרה הטוב. שאני אומר מקרה טוב זה אומר שאני מנתק מחשמל רכיבים כמו סידירום ומאוררים נוספים, ושהלוח רץ על 200MHz במקום על 266MHz. פעם הכל עבד טוב אבל לפני תקופה זה התחיל לעשות בעיות, והיות ממש הוא מסרב לעבור BOOT בגלל זה. המערכת שלי : AthlonXP 2100 Asus A7M266 256MB + 512MB DDR 120GB HD 60GB HD Gigabyte Nvidia Geforce 5900fx DVDRW 5.1 Creative Live TV Card 5 FANS not including north bridge fan, PSU and Geforce
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט של המחשב : Win 7 64bit gskill 6 giga i7 לוח אם X58A UD3R GTX 470 כרטיס מסך. המחשב התחיל לאחרונה ממש להדאיג אותי , יש לי או מסך כחול או שהמסך פתאום קופא ואז נכבה וניהיה שחור לכמה רגעים ואז הוא נדלק ורושם לי את זה למטה צד שמאל: והכל ניהיה איטי במחשב , כל החלונות הדפדפן כאילו הכרטיס מסך לא עובד טוב. עידכנתי דרייברים, פירמטתי, לא עזר. עכשיו בעיית המסכים הכחולים שהופיעו לאחרונה ביחד עם אותה בעייה של התצוגה. לפעמים זה קורה פתאום, שאני לוחץ להכנס לדפדפן או כל מיני פעולות המחשב קופא ואז הוא קורס ניהיה מסך כחול ואז הוא יוצא ל לBOOT SCREEN . הנה תמונה של הבעייה שהווינדו7 רושם לי. http://img215.imageshack.us/slidesho...luescreena.jpg אני ישמח לדעת מה קרה למחשב. מ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת למה בדיסק הקשיח מתי שכתוב לדוגמא 120 GB יש 116 GB :s05: :s05: :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה מחשב חדש: TOSHIBA Satellite P75-A7200. ניסיתי למצוא את הגדרות של פד העכבר, ולהגדיר את הלחצנים. הקליק הימני לא פעיל או שפעיל רק עם שתי אצבעות. איפה אני יכול למצוא את ההגדרות שאחראיות לתפעול של העכבר, כבר בדקתי את כל ההגדרות שאני מכיר (Contol Panel -> Mouse) תודה מראש, איתי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שאתמול יצאה גירסה חדשה של דרייבר 10.8 מבית ATI, רצתי להתקין ומאז התחילו הבעיות. לא ממש שמתי לב איך זה התחיל אבל אחרי שביצעתי או יותר נכון ניסיתי לבצע הסרה של הדרייבר הישן 10.7, משהו השתבש. בהתלה עוד לא ממש שמתי לב שיש בעייה והתקנתי את ה-10.8, ומה שקרה זה שבמסך סיום ההתקנה במקום שיופיע וי ירוק, הופיע לי סימן שאלה צהוב, והיה רשום שהיו בעיות במהלך ההתקנה ויש להסתכל בLOG. בLOG עצמו רשום שהותקנה בהצלחה DRIVER INSTALL PACKAGE, אבל אין לי דרייבר מותקן, ובמשך 4 שעות ניסיתי כמעט כל גירסה אפשרית שהיה ניתן למצוא ברשת להורדה, ולא ממש הצלחתי. כרגע לא מותקן לי דבר ואני עם דרייבר ג'רני של WIN 7. ניסיתי להסיר לגמרי את הדרייברים שקיימים לי במחשב, עם DRIVER SWEEPER וDRIVER CLEANER PRO…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום קיבלתי מערכת מטורפת שכוללת בין השאר לוח של DFI LANPARTY ULTRA D חיברתי הכל הכל במשך איזה שעה אני מפעיל ושום דבר לא עובד, השתגעתי ולא מצאתי את הסיבה, עד שראיתי משהו טיפה מוזר בחוברת שלהם תגידו לי רק אם הגיוני שאני אמור לחבר חיבור חשמל של הפלופי במקום הזה שסימנתי בתמונה.. כי לפי המדריך שלהם נראה לי שכן [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מסך L1960TR וכ"מ 6600 GEFORCE ובחלון ההגדרות יש לי אפשרות לבחירת 3 רזולוציות בלבד: 800 600 1024 768 1280 1024 ואני מעוניין ב 864 על 1152 עדכנתי את כל הדרייברים גם למסך וגם לכרטיס מסך.. מישהו אולי יודע למה זה ככה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מדי לילה אני משאיר את המחשב שלי דלוק. היום בבוקר כשקמתי, הדלקתי את המסך, הזזתי את העכבר, אך המסך לא נדלק נשאר שחור (שחור של מסך דלוק, לא כבוי) עשיתי ריסט ראיתי שהמסך כן עובד, המערכת עולה, הווינדוס עולה, ואחרי שניה בערך המסך נהיה שחור שוב. מה הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי סורק ULTIMA 2000 USB של ARTEC. סורק זול ופשוט. המחשב שלי הוא XP SP1. הורדתי את הדרייברים מהאתר שלהם, התקנתי ועשיתי ריסט כמו שהם ביקשו. הכנסתי את הסורק לכניסת יואסבי. המחשב זיהה את הסורק והתקין אותו. אני מנסה לסרוק, בפעם הראשונה הוא עושה קצת קולות ואז אני מקבל את ההודעת שגיאה שאפשר לראות מטה. פעמים הבאות שאני מנסה לסרוק אני ישר מקבל את ההודעה הזאת. ניסיתי עכשיו להתקין את הסורק במחשב של אבא שלי בדיוק באותה דרך, והסורק עבד. ההבדלים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם בין המחשבים שלנו הם ששלו זה XP לא SP1 ושהוא USB1 בעוד אני USB2. אני דיי מתוסכל ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את העניין הזה, תודה מראש. עריכה: שכחתי להוסיף פרט חשוב, במחשב שלי, איפה שהסורק לא עובד מופ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים של סיגייט 500 גיגה כל אחד אחד חדש מחולק לשני מחיצות בו מותקנת מערכת ההפעלה וינדוס 7 השני ללא מחיצה והוא משמש לסרטים שירים וכו' היה במחשב הקודם בו היה XP ובו הבעיה וינדוס 7 פשוט לא מסוגל לקרוא אותו הוא מזהה את הכונן במנהל ההתקן ובביוס אבל אין כלום במחשב שלי חיברתי אותו בתור כונן חיצוני למחשב אחר עם XP והוא עובד נפלא תודה רבה לעוזרים! amd phenom2X4 955 gigabyte ma-890gpa-ud3h ss 620w
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים של אותו הכונן (מסומן מאדום). תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מארז דיפיין R6 הגרסא עם החלון. במארז קיים חיבור של Type c אני מעוניין לחבר אותו ללוח האם שלי אבל החיבור כבר תפוס וחשבתי אולי קיים מפצל או שאני מוכרח להחליף לוח אם על מנת לחבר אותו? סוג לוח האם הינו Asus rog strix z370-h
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש ל ביוס anti virus? ומישהו מכיר גאמפר בלוח אם שיכול לגרום למחשב לא להידלק
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן משחק UNREAL פתאום המסך מחשיך וכתוב OUT OF RANGE מהי הבעיה? תגובות יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתאום ככה, התחיל להרעיש המאוורר בנייד. שזה מרגיז כי הוא בן שלושה שבועות. העניין הוא שזה קרה פעם אחת, שלוש חזרות. איתחלתי את המחשב וזה הפסיק. השאלה היא אם זה משהו מוכר ואם כן, צריך לקחת לחנות ולהפעיל אחריות או שאפשר לפתור את זה בבית? אני צריך את נמחשב בשוטף. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין משהו מדיסק, בדרך כלל ממשחקים של שני דיסקים ומעלה (דיסקים מקוריים, אם זה משנה), אני מקבל הודעה אחרי כמה זמן שהדיסק הלא נכון נמצא בכונן (לפעמים גם משהו אחר אבל בעיקר זה). כל פעם התקלה בזמן אחר. התקלה קרתה בכמה וכמה משחקים שניסיתי. כולם מקוריים וחלקם אפילו בני כמה ימים בלבד. עוד דבר מעצבן הוא שכשאני מנסה לבטל את ההתקנה (אחרי שניסיתי להמשיך\להכניס דיסק אחר), הוא מעלים את הקבצים של ההתקנה, אבל המקום בהארד דיסק נשאר תפוס! כלומר, אם היה לי 3 ג'יגה פנוי ואני מבטל את ההתקנה, נשאר לי 2 ג'יגה באותו מצב של קבצים על המחשב. ולפעמים ההתקנה עוברת חלק, אבל כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה (כל פעם שגיאה שונה! פעם שהדיסק לא מתאים ופעם סתם קריסה). משחקים שאני מתקין…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נוד32 טוען שיש לי וירוס ששוכן בזיכרון. מקורו בקובץ services.dll בתקייה WINDOWS . הוא מבקש לאתחל את המחשב כדי להסיר את הוירוס אך כשעשיתי סריקה לאחר האילתחול התברר שהוא לא הסיר אותו מה עוד עשיתי: חיפשתי ידנית את הקובץ אך לא מצאתי אותו (אך הנוד32 תמיד מתריע על וירוס!) סריקות במצב בטוח עם: נוד32, אדוור, ספייבוט, HijackThis, aswcln , stng260 ולא עוזר.. מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה חווה מסך\ריסטרטים פתאומיים\מחשב לא עולה. התדירות עלתה בזמן האחרון. לא זכור לי שעדכנתי דרייבר כלשהו. עשיתי בדיקה לזכרונות ונראה תקין. מצ"ב dump אחרון. אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר שבוע ראני וסבל איתו כל יום אני צריך להזיז עם העצבע את המאורר כדיי שיתחיל לפעול!!! כבר שלוש פעמים שחכתי והלוח הגיע ל 41 מעלות כי המוארר לא פעל!!!! מה לעשות בחרת המחשבים לא עזרו לע הם אמרו שאין להם מאוררי כאלה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה דקות שידרגתי את ה - RAM במחשב הנייח שלי . היה מותקן עליו 2 כרטיסים של 2G ( כל אחד ) בתדר 1333 שידרגתי ל - 2 כרטיסים באותו התדר אבל כל אחד מהם הוא 8G ( חשוב לי לציין כי הכנסתי אותם לאותו חריצים שהישנים היו בהם קודם לכן ). אחרי שהדלקתי את המחשב , הכל עבד חלק , הבעיה היא עם הסאונד ( צלילים ). משום מה אני לא מצליח לשמוע ברמקולים שום דבר מלבד צלילי מערכת ( כמו כאשר אני מגביר את הווליום או מוריד ) אני על מערכת הפעלה WINDOWS 10 יש סיבה שזה קרה ? יש דרך לתקן את זה או שאני אכלתי אותה וסתם הפסדתי כסף וצריך לחזור לכרטיסי זיכרון הישנים ? אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-