תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי צורב במחשב הנייח של חברת LG הדגם הוא GH22NS70 הצורב בן 3 שנים שנקנה עם המחשב בהשמעה של דיסקים אין שום בעיה הבעיה בצריבת CD-R שהוא לא מצליח לצרוב דיסקים של חברת SILVER LINE אבל בקושי של חברות אחרות כמו ETION , אחרי הצריבה שמסתכלים על הדיסק לא רואים את מקום הצריבה בצבע שונה כמו שמקובל לראות בדיסקים צרובים,אחרי צריבת DVD של חברת ETION רואים בברור על הדיסק את החלק הצרוב כמקובל הצורב גם מאוד מרעיש שמכניסים דיסק אליו הרעש קיים גם בעת הצריבה ניסיתי להכניס דיסק לניקוי הצורב אבל זה לא עזר ניסיתי להסיר מנהל התקן ולהתקין מחדש [הסרתי במנהל התקנים ביצעתי רסטרט ווינדוס התקין מחדש באופן אוטומטי אחרי עליית המחשב] וגם לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בצורב שהוא הפסיק לזהות דיסקים של 900 מגה הוא מזהה אותם כ- 702 מגה ניסיתי להתקין גירסה ישנה יותר של נרו וזה לא עזר מה אני אמור לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקיצור: אני מכניס את הדיסק של ווינדוס אקספי boot מה-cd-rom הכל טוב ויפה, Setup is inspecting your hardware configuration ואז במקום שיפתח לי הסטאפ המסך הופך שחור ונשאר כך. איך אוכל לפתור את הבעיה, האם יש דרך אחרת לפרמט אקספי? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD A-Series Dual Core A6-9500 מה המכבד המקביל שלו של אינטל?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב HP נייד דגם dv6-3110ej עם שני סלוטים לזיכרון כרגע יש בו שני כרטיסים כל אחד 2 גיגה DDR3 רכשתי שניים כל אחד עם 4 גיגה החלפתי ולא עלה המחשב הוא מראה שהוא מנסה לתקן את עצמו וחוזר על הפעולה בלי הפסקה ולא מצליח מחפש פיתרון או לחילופין מה האפשרויות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, המחשב החדש של סבתי הגיע היום, DELL VOSTRO 3550 עם מעבד I3. מחשב נחמד בסה"כ. מיהרתי להתקין עליו WINDOWS 7 ULTIMATE מדיסק מקורי שברשותי, בתחילה התקנתי גרסת 64BIT ולאחר מכן 32, מחשד שאולי משהו באחד הדיסקים תקול - כיוון שאע"פ שהמחשב עולה ומציג את שולחן העבודה, WINDOWS לא התקין דרייברים עבור רבים מההתקנים במחשב - כ. רשת\אלחוטי, מצלמה, כרטיס גרפי, USB (?!) - אני לא יכול לחבר DOK או אפילו עכבר כי המחשב לא מזהה אותם. יכול להיות שההתקנה של WINDOWS 7 פשוט לא מכילה את הדרייברים המתאימים? או שיש משהו לא בסדר במחשב ועליי להתקשר לחנות? תודה מראש, יונתן
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, בחודשים האחרונים נתקלתי במספר תקלות שהשביתו את המחשב שלי. קצת על המערכת: E7200 C2D 4G RAM VISTA 64BIT HD4850 לוח 43 GIGABYTE ספק כוח HYPER500 אז ככה נתקלתי במספר תקלות כמו כיבוי תצוגה וחזרה לאחר שניה -שתיים המחשב נדלק אך ללא תצוגה ולאחר מספר שניות צליל לא ברור ( לפי מה שאני מבין הצליל מדווח על תקלה בכ.מסך) העניין הוא כזה, לפני 10דק' נתקלתי בבעיה במהלך סתם גלישה באינטרנט, החלטתי לבדוק ב 3DMARK VANTAGE והמחשב הריץ לפחות 4 מבחנים, בחמישי או בשישי קיבלתי הודעה על איטיות של רכיב הFlash אז ביטלתי את הבדיקה. מה יכול להיות מקור הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני כחודש עברתי להשתמש בווינדוס 7 ולפני זה היה לי xp sp3 , ועכשיו הווינדוס 7 לא פותח לי חלק מהמשחקים כמו ASSASSINS CREED REVELATONS או BATTLEFIELD 3 וגם שאני מפעיל כמנהל או עושה "פתור בעיות תאימות" הוא לא מעלה לי את המשחקים אא"כ אני מריץ אותם על גרסא של ווינדוס 95 , אבל אז המשחק לא עובד כמו שצריך ויש בעיות סאונד או תקיעות. לא הפעלתי את המשחקים הנ"ל על XP. ויש לציין שמשחקים אחרים כמו pro 2012 או saints raw the third כן עובדים בלי שום בעייה. המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel core 2 due E8400 3.0 Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio,GBL כרטיס מסך: GIGABYTE GTX 560 TI זכרון: שתי זכרונות של ג'יגה כ"…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כרטיס טלוויזיה hauppauge pvr 150ואני לא מצליח להגדיר ערוצים, כל הסריקות שאני מפעיל לא מוצאות שום ערוץ. במערכת xp על אותו מחשב הכרטיס עובד בסדר. ניסיתי את אותן הגדרות וזה לא עובד. יש למישהו רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני בא להדליק את המחשב יש לי את ההודעה הזאת...ניסיתי ב BIOS וכתוב לי שלא הגדרתי משהו BIOS ולישמור לפני היציאה וכן שמרתי... עשיתי פירמוט וזה לא עזר...מה עושים? ואחרי פירמוט לפני שהוא בא להיכנס ל windows יש לי הודעה של windows boot manager ויש לי שם ליבחור: earlier version ו windows 7 ו tools: windows memory diagnostic... אני תמיד בוחר ב windows 7 איך אני מבטל את זה....
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD 320G שהיה מותקן במחשב הקודם ועבד טוב. לדיסק יש פחות משנה. קניתי מחשב חדש חוץ מדיסק קשיח. חיברתי את הדיסק הקשיח והוא לא מזוהה בביוס. שמתי את הדיסק המצורף של הלוח אם, נתתי לו לפעול וזה מה שהוא רשם לי: IDE Drive doesn't exist or ALL primary partitions are occupied הלוח אם מסוג gigabyte GA-EP43C-DS3 הכונן אופטי מזוהה רק הדיסק הקשיח לא. (חיבור SATA) תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר שבוע ראני וסבל איתו כל יום אני צריך להזיז עם העצבע את המאורר כדיי שיתחיל לפעול!!! כבר שלוש פעמים שחכתי והלוח הגיע ל 41 מעלות כי המוארר לא פעל!!!! מה לעשות בחרת המחשבים לא עזרו לע הם אמרו שאין להם מאוררי כאלה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה במחשב. כבר שבועיים לא הדלקתי מחשב, היום ניסיתי להדליק , נדלק שנייה ונכבה 3-4 שניות ושוב ושוב... כל הזמן כך עד שאני מוציא מחשמל. אם אני מחזיר שוב ,לא קורה כלום עד שאני מנסה להדליק ואז אותו סיפור. (נדלק ונכבה) מחשב נייח מעבד I5 לוח gigabyte ga-p55 בבקשה עזרה ותודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, איזה דרייבר צריך למחשב עם מערכת הפעלה Windows XP Pro SP3 כדי שיכיר את הטלפון Samsung Galaxy Nexus כשמחברים אותו לחיבור USB של המחשב? בעבודה עם Windows 7 אין לי שום בעיה לראות את הספריות של הטלפון אבל בבית עם המערכת ההפעלה הישנה הטלפון לא נראה בין התיקיות של המחשב ויש הודעה שהתקן USB אינו מוכר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להעביר שידור מסך דרך חיבור lan למחשב אחר עם מסך גדול?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש דרך להציג את מסך המחשב על הטלוויזיה באיכות HDMI בצורה אלחוטית. כיום אני עושה זאת באמצעות כבל אך אני עושה שינויים בחדר ורציתי לדעת אם יש אופציה כזו ללא delay (כמובן כשלא משתמשים בפס הרחב) בצורה אלחוטית..תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נהייתה לי בעיה שקורה לי בזמן האחרון שאני נכנס לפרו 16 דמו וגם פיפא דמו מהמחשב. אני נכנס למשחק וכשעוברת דקה המחשב משתתק ונעלם ומופיע במסך "אין אות" כאילו המסך לא מחובר למחשב ובדקתי אם המקלדת מגיבה בעזרת הנורות, והנורות לא נדלקות או נכבות (num lock, caps lock, scroll lock) (פעם המחשב עבד רגיל)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב אסוס עם נתונים כאלה מעבד core i7 2.80ghz Ram 16 כרטיס מסך gtx 1050 ויש לי משחק מחשב לא כבד במיוחד והאף פיאס ממש נמוך עשיתי הכל אומרים לי שצריך דרייברים... ויש לי ווינדוס 10 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כרגע כרטיס usb 3 שלא עובד טוב, שוקל לשדרג ל 3.1 האם מדובר עדיין על אותו כבל כחול (שאני משתמש בו בתור מאריך לכניסה שמאחורי המחשב) כמה אמינים הכרטיסים והטכנולוגיה? ועד כמה הוא יותר מהיר מה-3 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
נייד לנובו B570E Lenovo מה אופציות השידרוג שיש לי יש למישהו קישור למקלדת בעברית באלו אקספרס או איבי תודה
-
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הבעיה היא כזו: לאחר הדלקת המחשב, הוא עובד בצורה תקינה 15-20 דקות ואח"כ נכבה מיידית כמו במצב של לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי\הדלקה. פתחתי את המארז ע"מ לבדוק שכל המאווררים עובדים ואכן כולם (ספק, מעבד ו-2 מאווררים של המארז) עובדים בצורה תקינה. פרטי מחשב: פנטיום 4 1 ג'יגה RAM דיסק של 80 ג'יגה לוח אם של אסוס עם כרטיס מסך מובנה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי כבר מושג מה לעשות, אבל כל עזרה תתקבל בברכה. המחשב עובד מצויין, אבל ברגע שאני מפעיל משחק עם 3D כמו C&C או Freedom Fighters תוך 2-120 שניות אני מקבל מסך כחול. יש לי Gigabyte 8SG667 Nvidia TI4200AGP 128 DDR 300 512Mb Pentium 2.4 בצעתי את הפעולות הבאות: עברתי בין מערכות הפעלה (כן תאמינו עשיתי את זה) ועכשיו אני עם Window2000 Pro Sp3 שדרגתי את הDirectX מ8.1 ל9.0 ל9.0B הוצאתי לסירוגין את הזיכרון הוצאתי את כל הכרטיסים האחרים החלפתי דריורים של NVIDIA מ41 עד 45 ועד הגרסה האחרונה שדרגתי את הBIOS עד הגרסה האחרונה F5 פתחתי את המכסה וכוונתי ישירות מאוורר ביתי אולי זה בעיית חום הורדתי את הEasyTune של GigaByte והורדתי מהירות מעבד ל1.8 ולסיום אפילו החלפתי את כרטיס המסך בחנות …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המשחק החדש need for speed most wanted והמשחק נתקע לי כזה...המכונית פתאום זזה לאט זה קורה כשאני מעלה את הרזולוצייה למעל 640*480 יכול להיות שהכרטיס מסך שלי כבר עייף למשחקים החדשים או שיש לזה סיבה אחרת?? (המפרט של המחשב שלי למטה) תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום שהדלקתי את המחשב הופיע לי הודעה כזאת שאני מנסה להכנס לכונן D או לפתוח קבצים שבכונן D. מה אני עושה? אחד עובד לי ואחד לא..(יש לי 2) יש לי דברים חשובים בכונן D. נ.ב בדקתי כבר חיבורים והכל הכל מחובר כמו שצריך מה הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מכשיר משולב HP OfficeJet J5783. לאחרונה הופיעה באופן פתאומי (בלי סיבה ידועה) על מסך המכשיר הודעת שגיאה Cartidge error: Cartidge right must be replaced. ניסיתי להוציא את הראש דיו ולהכניס אותו כמה פעמים וההודעה לא נעלמה. ניסתי גם לנקות את המגעים שם, ושום דבר לא עזר. הנקודה המעניינת היא שכאשר ניסיתי להדפיס עמוד אבחון המכשיר עשה זאת מיד וללא בעיות. אלא שאחרי כמה שניות הודעת השגיאה המעצבנת חזרה. אני חושש להחליף את ראש הדיו מכיוון שאם אני שוב אקבל את הודעת השגיאה הזו, המחסנית תתייבש והלכו לי 100 ש"ח +. לאור מה שכתבתי האם יש למישהו הצעה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-