תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, מדובר על מחשב עם מעבד INTEL I3, עם 2 GB זכרון ועליו מ"ה WIN 7 64 ביט. במחשב צורב DVD SAMSUNG *22, שלא היה בשימוש מסיבי. לאחרונה שמתי לב שהצריבה נהיית מאוד איטית (WIN מציג כ 70 KB/SEC), למשל לסרט של כ 1.4 GB יכול לקחת משהו כמו שעתיים צריבה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? בנוסף, בעת גם העתקת קבצים ל DISK ON KEY או דיסק חיצוני דרך ה USB נהיית מאוד איטית (לעמות מה שהיה לפני כמה חודשים). איך אפשר לבדוק למה זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מחבר , פירמטתי אותו והתקנתי XP. פנטיום 4 1800 256 RAM. הוצאתי את כרטיס הקול וראיתי שכתוב עליו creative soundblaster live 5.1 אז ניסיתי להוריד מהאתר של החברה את הדרייבר לכרטיס קול הזה וכשניסיתי להתקין הייתה שגיאה שאמרה שאין רכיב כזה במערכת. יכול להיות שהכרטיס קול תקול? אם כך אז איך אני עובר לכרטיס ONBOARD צריך להגדיר בשביל זה משהו? עוד דבר : כשנכנסתי לCONTROL PANEL למולטימדיה אז לא היה שם שום רכיב שמזכיר כרטיס קול אלא רק CD ROM..... גם כשבדקתי ב-EVEREST איזה רכיב קול יש אז לא הופיע כלום. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אווקי הכי התחיל שגלשתי להנאתי באתר זה ופתאום גיליתי שמשהו לא בסדר בעכבר שי אז ניקיתי אותו קצת כשגמרתי לנקות גיליתי שההמחשב ניתקע לחלוטין ללא יכולות לזוז או לבצע כל פעולה אז כיביתי אותו הדלקתי את המחשב שוב וכלום לא קרה המחשב דלק אבל המסך נישאר בסטאנד ביי ואפילו לכבות אתהמחשב לא יכלתי אז נעלתי לכבות דרך המפסק שבגב המחשב לאחר מספר פעמים כאלו מאוד מאוד היתעצבנתי ולחצתי על ריסט כמה פעמים ואז להפתעתי המחשב עלה! אבל פתאום שרק עולה המחשב הוא אומר לי "KEYBORD IS LOCKED PLEASE UN LOCK THE KEY" ומאס כלום אני לא יכול לעשות כלוםםםםם וזה לא ביגלל שאנימ מחבר את המיקלדתלמקום הלא נכון והוא מזה את המיקלדת ביגלל שהוא מראה לי שגיעה שונה עם אני מנתק אותה וגם המנורות של מהבהות שאני מדלעיק את ה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום יש לי מעבד I7 5820K ורציתי לשדרג ללוח אם חדש אז רציתי לדעת לי יש לוח אם תושבת LGA2011-V3 אז אם אני משדרג ללוח אם בתושבת LGA2066 אז האם זה יתאים למעבד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אתמול המחשב קפא לי ועשיתי ריסטרט. מרגע שהוא חזר הוא עושה בעיות - איטיות כללית ובעיה בסאונד. כל קטע אודיו, בין אם זה שיר או פס קול של וידאו מקרטע, אפילו צלילי המערכת של ווינדוס, מאט ונתקע בקטעים מסויימים וממשיך בסדר בקטעים אחרים. ניסיתי להסיר ולעדכן דרייברים, עשיתי שחזור מערכת ליום לפני שהתחילה הבעיה - ממשיך אותו דבר. יש רעיונות? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה verifying DMI Pool Data בשלב אחרי הPOST בחלון שחור למשך כ40 שניות ואז עולה לי win xp בצורה תקינה ללא בעיות. זה מחשב חדש שהותקן מחלקים ... מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להתייעץ בחברי הפורום הנכבד. יש לי מחשב נייד חדש של לנובו, יש לו בעיות קשות בכרטיס הרשת. החליפו לי פעמיים את המחשב, אז זה כנראה בעייה בדרייבר, בנוסף גם הבלוטות' מתחבר אבל לא משדר. לאחרונה הוציאה לנובו עדכון לביוס, אני מודע לכך שלא נוגעים בביוס עם לא חייבים. השאלה אם יתכן שהבעייה תיפתר ע"י החלפת הביוס? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יום חמישי אני צריך לקבל את הRadeon 9500pro שהזמנתי, ויש לי כמה שאלות. 1. איך אני מסיר את הכרטיס הקודם עד ליסוד? (ראה מפרט) 2. איך אני מחבר את הRadeon? בGeforce2 שלי כל מה שהיתי צריך לעשות זה להכניס אותו לשקע AGP , אבל את הRadeon צריך לחבר לספק כוח וכאלה, איך אני עושה את זה? אם למישהו יש את הכרטיס (או את ה9700 ודומיו) ויש לו מצלמה, אתם יכולים לצלם בשבילי? ממש ממש תודה לעוזרים כי זו הפעם הראשונה שלי שאני מקבל כרטיס מסך חדש, ואני לא רוצה לשלם לאף טכנאי ( או בכלל שמישהו זר יגע לי במחשב)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה Vista 64BIT. לאחרונה חיבורי הUSB הפסיקו לתפקד לי, לקחתי את המחשב לאייבורי (יש לי שם אחריות..), הם טוענים שהבעיה במערכת ההפעלה ושהכל תקין. העניין הוא, שיש לי המון דברים מותקנים על הווינדוס, שכולם בשימוש יום יומי ופרמוט זה עניין של 4 ימים +- אצלי (כולל התקנה של הכל). רציתי לבדוק אפשרויות נוספות לפני הפירמוט, אשמח לקבל מכם עצות בנוגע לבדיקות למינהן וכד'. תודה מראש, דוד.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אתמול חיברתי את המחשב שלי לסלון, וכל פעם שאני רואה סרט, הסרט מתחיל להיתקע ולאבד סינכרון. בדקתי כמה סרטים וזה המשיך להיות ככה. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? המפרט של המחשב: INGEL G860 GIADA H61N 2X2 GB DDR3 SEAGATE BARRACUDA 250GB 3.5'' SAMSUNG LCD 40''
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פתאום היום אני רואה בעיה מוזרה בחיפוש בגוגל ,אני מצרף תמונה להודעה הבעיה היא שתמיד שחיפשתי בגוגל היה מציג תוצאות והיה אפשרות למעלה [מעל התוצאות חיפוש] בדף לשנות העדפות מסויימות כמו "כלי חיפוש " וחפש רק בדפי אינטרנט בעברית" ועוד, היום שמתי לב שזה נעלם , לציין הבעיה קיימת עם כרום וגם אקספלורר כך שזה לא בעיה של דפדפן מסויים, אני מעלה תמונה וסימנתי בחץ איפה שהיו ההעדפות , מה אפשר לעשות על מנת להחזיר את המצב לקדמותו ?? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאח שלי יש מחשב שהוא כבר לא נגע בו..שנה ככה... לפני כמה ימים הוא ניסע להפעיל וכל פעם המחשב נתקע בSTARTUP (איפה שרואים את כל המידע על המחשב..מעבד וזיכרון) עכשיו , הכל נראה תקין , הכל מחובר , אז מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה קצת המלצות לניקוי פנים המחשב שזה כולל כרטיסי מסך,זכרון מגעים וכו.. הבנתי שיש ספריי מגעים שכולל אוויר דחוס ושמן שלא פוגע בחלקים? אשמח לקבל עצות!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אוזניות שמחוברים דרך יציאת USB ורמקולים שמחוברים דרך יציאה רגילה... אני רוצה שישמעו בהם ביחד. הורדתי את התוכנה של Realtek אך אני לא מצליח להגדיר את שניהם אשמח אם מישהו יכול להסביר לי איך אפשר לעשות את זה (שתיהם מחוברים בחלק האחורי של המחשב) לוח אם: לוח Gigabyte דגם GA-H77-DS3H צ'יפסט H77 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה במצב רגיל כרגע אני במצב SAFE MODE עם רשת המחשב שלי לא מגיב כשאני מפעיל את הWINDOWS הוא עולה רגיל ואחרי כמה זמן מופיעה הודעה המחשב שלי לא מגיב איפה להתחיל ?? תוכנות?? אשמח לעזרה תודה שבת שלום עשיתי שחזור מערכת לתאריך מוקדם יותר וזה עובד אבל המחשב איתי מאד הוא חושב הרבה לפני שכל דבר נפתח! לא מגיב מהר כבעבר בקיצור מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. במנהל ההתקנים בכרטיסיה primary ide channel וגם secondary ide channel כאשר אני מסתכל במאפיינים , יש 3 כרטיסיות : כללי , מנהל התקן ומשאבים. אין בשום מקום איזכור למצב pio או dma . אני זוכר שפעם היתה לי כרטיסיה נוספת של מתקדם או משהו כזה. לאן היא נעלמה ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שפעם בכמה חודשים קורה מצב יחסית מוזר שפתאום ה Aero הופך ל Basic בווינדוס 7 והמחשב עושה רעש של זמזום, חריקה חריקה כזאת בצליל מאוד גבוה אך יחסית חלש, לא רועש. כשהרעש עובר אחרי דקה ה Basic הופך חזרה ל Aero ואין יותר זמזום, וככה אחרי כמה חודשים שוב פעם. זה יכול לקרות גם סתם כשאני רק בדסקטופ או באמצע משחק, ואז ה FPS יורד בצורה דרסטית וחוזר למצב המקורי כשהזמזום נעלם וה Aero חוזר, אין לי ספק ששלושת הדברים (זמזום Aero ו FPS) זה נובע מאותה בעיה. עכשיו, זה לא קשור לכ.מסך כי יש לי שני כרטיסים שמחוברים יחד ב SLI 670GTX, ואני חושד שהספק מתחיל לפשל, יש לי seasonic 750W. זה קורה אחת לכמה חודשים, יחסית מקרה נדיר אבל עדיין מסקרן אותי לדעת מה העניין, זה עובר לבד אחרי דקה וזהו, למשה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מנסה להריץ את המשחק יש מן חלון שחור כזה נסגר ואני לא רואה מה רשום בו והמשחק פשוט לא עולה וזה חוזר לשולחן העבודה אני לא מבין למה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן (מתקרב לגיל 5 שנים) - Dell vostro 3450, מעבד i5, זיכרון 8GB. אני מתלבט אם להשקיע בשדרוג של הכונן הקשיח הישן, ולהחליף אותו בכונן SSD - או לקנות כבר מחשב חדש. מצד אחד, המחשב עדיין עובד בסה"כ בסדר ועונה על הצרכים הבסיסיים שלי (אינטרנט, סרטים...). מצד שני, הגיל נותן את אותותיו: - הסוללה מחזיקה בקושי שעה - המאוורר של המחשב מאוד רועש - אחרי שהחליפו לי אותו פעמיים, שיטוט בפורומי תמיכה של DELL מעלים שזו בעיה בדגם הזה, שמתאפיין בפעילות מקסימלית של המאוורר גם כשהטמפ' לא גבוהות במיוחד. - איטיות כללית (שאני מקווה לפתור חלקית באמצעות השדרוג ל- SSD). עלות שדרוג = בערך 750 ש"ח לכונן SSD חדש באר…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , ותודה למי שמנסה ויכול לעזור לי. יש לי בעיה בגלישה באתרים/ חיבור לכתובת מסויימות. ניקח לדוגמא את אתר HWzone הפעם שיהיה קל להסביר. אני יכול לגלוש איזה חצי שעה על אתר HWzone ופתאום הוא כאילו יפול ולא יתן לי להתחבר אליו (רק אליו כל אתר אחר יעבוד אבל הוא ספציפית לא עובד) , הוא יעבוד רק אחרי המתנה של 15 דק' בערך , או אם אני יעשה ריסטרט לרואטר. והקטע שזה לא אתר אחד , זה כל אתר כל אתר שאני גולש בו יותר מ10 דק' בערך זה קורה לי , הוא נופל רק לי.... הבעיה שזה גם קורה לי במשחקים ברשת .. אני משחק ברשת ואז פתאום אובד לי החיבור ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש. למה זה קורה?מה יכול להיות פיתרון לבעיה? הרצתי את ccleaner מלא פעמיים עשיתי ריסט לרואטר ים פעמיים כלום לא עזר לי. עזר…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוספתי למחשב ישן SSD איך לגרום את SSD להיות ברירת המחדל בתודה מילן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברס' עשיתי היום עדכון ביוס למחשב שלי יש לי לוח של אינטל : http://www.intel.com/products/motherboard/DG965SS/index.htm את עדכון עשיתי בעזרת קובץ EXE זה העדכון השני שאני עושה, אחד עשיתי לפני חצי שנה. בקיצור מחובר ללוח כרטיס מסך 7600GT באוברקלוק ועכשיו אחרי שהפעלתי את קובץ העדכון של הביוס הוא עושה הפעלה מחדש ואז אמור להתקין את העדכון... אבל זה לא קרה, ואחרי הפעלה מחדש המחשב לא עולה ואפילו לא התצוגה של הביוס, המסך ממשיך להבהב ולא מוצא אות שידור. ניסיתי להתחבר עם הכרטיס מסך המובנה של הלוח ועדיין לא עולה, ניסיתי לאפס את הביוס בעזרת ה CMOS ועדיין לא עולה... אני מיואש ולא יודע מה לעשות... למישהו יש פיתרון בשבילי? בבקשה אנשים, מה לעשות?? תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קוראים לי יונתן אורן. לפני כמה דקות אחדות הסטנד של המחשב התהפך וכל המחשב נפל, לא נפל מבחינה חשמלית, פשוט נפל פיזית והכל נתקע, הייתי צריך לכבות אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי. לכן, אני רוצה לבדוק ששום בעיית חומרה נגרמה, לא לספק, לכ.מסך למעבד ללוח האם וכו' המחשב מריץ משחקים ונדלק כראוי אך אני רוצה לבדוק שהכל בסדר, ולא רק מבחינה חיצונית. איך אני עושה בדיקה כללית כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראשית שלום לכל חברי הפורום, תתחדשו על המערכת! כרגע אני משתמש בgalaxy s3 ויש לי בעיית scaling חמורה עם האתר. אני לא ממש רואה מה אני כותב הלאה...אז סלחו לי. הפורום הפך ללא שמיש לבעלי סמארטפון. אני לא יכל להגדיל או להקטין את הפורום..יש לי כפתורים הנמצאים במקומות רנדומליים. אנא תעשו משהו עם זה. או תציעו לי פתרון לבעיה.. תודה ומצטער שרשמתי את זה פה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-