עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by עובד,

שלום לכל החבר'ה פה.. יש לי בעיה כבר איזה חודש.. מהירות הקריאה/כתיבה מהכונן הקשיח נורא איטית עד כדי כך שבזמן שאני מחלץ סרט אני לא יכול לעשות עוד משהו בו זמנית, בזמן שאני פותח תוכנה כלשהי כל שאר התוכנות מתחילות לקרטע (המוזיקה בהפסקות והעכבר זז לא באופן רציף). למישהו יש פתרון שיכול להיות? נ.ב. אין לי הרבה פרטים כי אני לא בקי כל כך בתוכנות בדיקה אז אם למישהו יש איזה שהיא תוכנה אשמח לקבל ולבדוק איתה על מנת להביא פרטים נוספים..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by rjjb7,

יש לי מפצל USB ל-4 של MULLER כשאני מנסה לחבר אליו את ההארדיסק החיצוני שלי (500GB WD) הוא לא מזהה אותו. הנורה של ההארדיסק נדלקת אבל המחשב לא מזהה את הכונן כנ"ל גם כשאני מחבר אליו את הצורב החיצוני האם זה בגלל שאין לו מספיק מתח עבורם? נ.ב. יש למפצל יציאה קטנה למתח בנוסף למיני USB

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אודה על קבלת המלצה לראוטר מהשורה הראשונה שישדר בשתי התדירויות, חשובה לי העוצמה כדי שיגיע אות חזק מחדר פנימי למרפסת (מצלמת רחוב). מחובר להוט באיכות עד 200 G אבל ברור שבעתיד נעלה גבוה יותר (ידוע לי שזה תלוי כמובן גם במכשיר שמתחבר) אין לי בעית מחיר, חשוב שיוכל להתבר טוב עם 3 מצלמות, מחשב נייד, מחשב קבוע וכמה טלפונים סלולרים. המליצו לי על D-Link DIR-880L Wireless AC1900 אבל בהמלצות אמזון כתוב שעוצמת האות לא מספקת מבקש לדעת בנוסף אם ארכוש מחו"ל, האם יש חשש שישלחו ראוטר עם תדרים שאינם טובים לתקנים בארץ ? היכן עדיף לרכוש ומה מומלץ ביותר ? תודה עבור תשובה כוללת.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Harbi,

שלום לכולם, העברתי הארדיסק עם מ.הפעלה(XP) והכל ממערכת ישנה למחשב חדש(שרק נקנה) ומאז לא מפסיקים מסכים כחולים ושגיאות שלא ניתן לקרוא\לכתוב לזיכרון חיפשתי קצת וראיתי שיכול להיות שהדרייברים של הלוח אם גורמים להתנגשויות... ניסיתי להסירם אך ללא הצלחה(Driver sweeper?) כרגע פירמוט והתקנה מחדש לא אפשריים, יש איזה אופציה למחוק את הדרייברים כליל? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by orr19,

אהלן, יש לי מחשב חדש יחסית, 3 חודשים, ומדי פעם הוא קופא לכמה שניות זה יכול לקרות אפילו שאני גולש באינטרנט או רואה סרט, קרה גם בעליית משחק שהוא נתקע לגמרי והיה צריך ריסטרט חוץ מזה זה עשה לי פעמיים מסך כחול עם הקוד 0x0000001E אם זה אומר משהו. לדעתי זה בעיה בחומרה כי אני שומע מדי פעם את ההארד דיסק מתאמץ (אפילו בגלישה באינטרנט) אבל גם chkdsk וגם התוכנה של היצרן לא הראו לי בעיות איתו. שלחתי את המחשב לתיקון וגם לא מצאו בעיה והחזירו לי אותו חזרה וזה ממשיך לקרות. מבחינת טמפרטורות הכל בגדר הרגיל מפרט: מעבד i5 3570k כרטיס מסך Geforce GTX 580 לוח אם gigabyte z77x-d3h הארד דיסק Seagate 2.0TB 7200 64MB זיכרון corsair 8GB תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by benfree,

שלום לכולם. יש לי לוח Gigabyte ga-x99 נכנס ללופ של ריסטרט, כאשר אני מדליק אותו הוא נכבה ונדלק, נכבה ונדלק, ככה בלי הפסקה, עניין של שניה נדלק, שניה נכבה וככה זה ממשיך. מה ניסיתי לעשות: איפוס סוללה (עם או בלי גמפר) עדכון ביוס דרך ה Q flash שיחקתי עם 2 הסטיקים של הזכרונות, עם שניהם זה קורה. החלפתי זכרונות בכל זאת. **כמובן שניתקתי הכל והשארתי רק לוח, מעבד וזכרונות עכשיו, גיליתי שאם אני לא מחבר זכרונות, הלוח לא מרסט את עצמו העניין שהזכרונות האלה תקינים, זה מחשב שעבד, פשוט ישב בצד חודשיים, שלוש. ניסיתי לעשות Bios Recovery, גם לא צלח. יש רעיונות אחרים?

7. שלום נתקלתי בבעיה במחשב פתאום הקירור של המעבד התחיל להרעיש כאילו המחשב במאמץ (משחקים) למרות שהוא במצב מנוחה (גלישה באינטרנט) הורדתי SPEEDFAN אבל משום מה הוא אפילו לא מראה לי נתוני המאוורר של המנעבד אלה רק את של הכרטיס מסך. עשיתי אתחול למחשב כשהוא עולה אז המאוור עובד שקט פתאום עובר למאמץ חוזר לשקט וכך כמה פעמים עד שעובר למצב מאמץ תמידי. הגוף קירור של המעבד הוא: SCYTHE KATANA 4.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by skyfire,

שלום! קניתי מחשב לפני כחצי שנה,לפני כמה זמן התחלתי לשמוע צפצוף מוזר מהמחשב אני משחק המון אך הצפצוף לא מופיע במשחקים,אלא כאשר אני גולש באינט' או סתם נכנס לתיקיות המפרט שלי הוא: כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט 965 PDS3 REV 3.3 זכרון של 2 ג'יגה של קינגסטון ספק 400(לא יודע מה החברה) מארז של SP המחשב לא מצפצף כאשר מדליקים אותו,אלא לאחר כמה זמן שהוא מודלק לפעמים מצפצף כמה פעמים ביום ולפעמים הוא כלל לא מצפצף תודה רבה ליאור

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Ori Meidan,

מקרה מוזר ממש.. יש לי מחשב DELL INSPIRON עם כרטיס רשת Qualcom qca9377. לאחרונה עברתי לאינטרנט עם סיב אופטי ובהתאם גם ראוטר חדש שמתחבר לסיב האופטי ומאפשר שידור גם ב2.4 וגם 5 הרץ. מאז המעבר המחשב מאפשר להתחבר רק לתדר של ה5g . כאשר אני מנסה להתחבר לרשת בתדר 2.4 הוא אינו מוצא אותה כלל, או שהוא מוצא אותה, מנסה להתחבר ואז חלון הWIFI נסגר בפתאומיות והוא כותב שלא ניתן להתחבר אליה. יש לציין שבכל מקום אחר המחשב מתחבר מצוין לכל רשת בלי בעיה. דרייברים מעודכנים, ביצעתי ריסטרט להגדרות ראוטר, שום דבר לא עבד. המחשב מתעקש להתחבר רק ל5g והמהירות גלישה בו איטית בצורה איומה (5 מגה בקושי, כאשר בטלפון שגולש על 2.4 המהירות היא קרוב ל100 מגה והמחשב השולחני שמחובר ישירות לראוטר גולש במהירות 350 …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by undav,

קניתי את המוצר הזה: http://www.ebay.com/itm/150951964649?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 יש לי 3 חריצים פנויים של pci express. בחרתי אחד מהם והתקנתי עליו את המוצר. התקנתי דרייברים שהגיעו ביחד עם המוצר. המוצר זוהה ולאחר שהוכנס DoK, נוצר לי כונן ב- my computer ואפשר היה לצפות בקבצים שעל ה- DoK. הבעיה היא שכאשר ניסיתי להעביר קבצים, מהמחשב שלי(כונן פנימי) אל ה- DoK, נתקלתי בבעיה. ההעברה התחילה מצויין, אבל בהמשך, קיבלתי error. אפשר לראותו כאן: לאחר שלוחצים על cancel ה- DoK "נעלם" מהמחשב, למרות שהוא מחובר אליו. פשוט לא רואים אותו ב- my computer. כאילו הוא לא קיים. אם מסירים את הדרייבר ומתקינים אותו מחדש, שוב רואים את ה- DoK, אבל הבעיה נשארת …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כבר תקופה שאני סובל מנקודות על המסך, שנראים טוב כאשר רקע המסך כהה , בנוסף לזה. יש כל מיני עיוותים משונים כאשר אני מזיז דברים, או זז עם העכבר. 1. ממה התופעה נובעת 2. איך פותרים את הבעיה הזו dell inspiron n5010 מעבד i5 m480 4GB ram 700gb דיסק קשיח כרגע עם מערכת הפעלה WINDOWS 10 התופעה הייתה גם בלינוקס

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by reyrey_200,

בזמן האחרון אני מקבל די הרבה מסכים כחולים בויסטה הורדתי את התוכנה bluescreenview והנה כמה מהפרטים, אני מפרסם את זה פה בכוונה כי אני לא יודע לפענח: זה האחרון- ================================================== Dump File : Mini012810-01.dmp Crash Time : 28/01/2010 13:42:14 Bug Check String : THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER Bug Check Code : 0x100000ea Parameter 1 : fffffa80`0563f060 Parameter 2 : 00000000`00000000 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : dxgkrnl.sys Caused By Address : dxgkrnl.sys+71db File Description : Product Name : Company : File Version : Processor : x64 Computer Name : Full Path : C:\Windows\minidump\Mini012…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי מחשב שלא עובד כלל(לוחץ על כפתור הפעלה ולא קורה כלום). פתחתי אותו וראיתי שהנורית של הלוח אם דולקת. ניסיתי להחליף ספק כוח והמחשב כן עלה הבעיה היא שהספק ישן ולא מכיל א החיבור לכרטיס מך. אני מבין שהבעיה היא בספק כוח, אבל אני לא מבין למה הנורית בלוח אם בכל זאת דולקת. תודה לעזרים, מיכאל

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by מרדכי פולק,

הוספתי למחשב ישן SSD איך לגרום את SSD להיות ברירת המחדל בתודה מילן

15. Started by gshoshan,

לפני כחודש קניתי 3 רכיבים חדשים : כונן קשיח WD 80G 8 מגה באפר. כרטיס מסך ATI 9800 פרו זכרון 512MB 3200 של חברת A-DATA מאז שהתקנתי אותם המחשב קופא לי - כל פעם בזמן אחר : לפעמים אחרי 10 דקות ולפעמים אחרי שעתיים ולפעמים בכלל לא. המסך נשאר על המצב האחרון וכלום לא זז. מה עושים? מה גורם לבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by law89,

היי חברה המחשב שלי חזר מהמעבדה ומרגיש לי שהמסך נוטה מעט בזווית. הסתכלתי על הצירים וזה נראה כאילו הציר הימני התעקם. 1. האם ציר עקום יכול לגרום למסך להיות קצת בזווית? (מצרף תמונה). 2. האם ניתן לתקן את זה בבית על ידי נותני האחריות? אין לי שום עניין שיקחו את המחשב למעבדה ויהרסו לי אותו עוד יותר. עריכה: עוד משהו קטן. הם הדביקו לי מדבקות ליד המקלדת היכן שאני מניח את היד וזה מפריע לי להקליד + שתי מדבקות מאחורי המחשב ואמרו לי שהחוק מחייב אותם לעשות את זה. מישהו מכיר דבר כזה? האם זה בכלל חוקי שהם מדביקים מדבקות ללא אישורי (רשמתי להם מפורשות לא להדביק מדבקות ולהסיר את המדבקות שכבר הדביקו, אבל במקום להסיר הוסיפו עוד אחת. אני לא מדבר על מדבקות שמגיעו…

17. Started by piggy_thrower,

הי במחשב פנטיום 4 שלי, כרטיס המסך המובנה החליט לחדול לעבוד. כשהמחשב עולה לא מופיעה שום תמונה על הצג CRT שלי (לא עובר אות - החיבור הוא VGA רגיל) החלפתי מסך , והתופעה המשיכה, לכן הסקתי שהבעיה היא בכרטיס המסך המובנה. יש לי כרטיס מסך נוסף ששמתי ב-AGP, הבעיה היא שאני לא רואה כלוםעל המסך כדי שאוכל לתת פקודה למחשב איך להתחיל לעבוד מעכשיו דרך הכרטיס AGP ולא דרך הכרטיס מסך המובנה. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Posford,

הייתה הפסקת חשמל והמחשב נדלק לכמה שניות ונכבה. מהספק יש רעש מוזר כזה "פססססס..." והמאורר שלו לא נדלק. מה קרה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ssib,

היי לכולם ראשית, אני לא ממש בטוחה שאני כותבת את זה בפורום הנכון, אז אם רצוי להעביר פורום אנא מנהלים עשו זאת לעניין לאחרונה היו לי בעיות עם המחשב שבאופן משעשע (NOT!!) הלכו והחמירו בפרק זמן קצר. לבסוף הגעתי למצב שלא היה מנוס מלמסור אותו לבדיקת מעבדה והמשך טיפול משם. הוצע לי להתקין את ה-WIN7 (שלי) לאחר שהכל יגמר בשלום ובעיות החומרה שזוהו (אם זוהו) יטופלו - אני בספק רב שכל הבלגן ההוא נבע רק מבעיות תוכנה. יחד איתו יותקנו דרייברים ויערכו בדיקות. כעקרון אני לא ממש משוגעת על כך שמישהו אחר יתקין עבורי דברים שאני יכולה להתקין בעצמי במיוחד כאשר מדובר על התקנות קלילות שאני כבר עושה מתוך שינה כמו התקנת ה-WIN7 או דרייברים (במקרה כמובן שאין בעיות מיוחדות). העניין הוא ש 1. אחת הבעיות הר…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום. רציתי לשאול איך אני יכול לדעת אם נשרף לי המעבד. כי הרכבתי את המחשב שלי מחדש, ובטעות הרצתי אותו ללא המאוורר של המעבד. אבל שמתי לב לזה מהר. המעבד הגיע ל70 מעלות. ולפי מה שרשום הוא נמצא בסכנה רק אחרי 75 מעלות אך למרות זאת המחשב לא עולה. יש לי מעבד Amd athlon ax2000 ולוח אם abit an7 ואם הוא כן נשרף, האם יש דרך לתקן אותו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום, הוא הגיע מורכב וכשאני פותח אותו אני רואה את כל החלקים בפנים... הנה המפרט: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1503 הבעיה היא שהוא לא נדלק. תודה לכל מי שיעזור לי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Runny,

שלום לכולכם, אני מרכיב מחשב עם לוח GA-7VA , Athlon XP 1900+ וספק ג'נרי. לצערי המחשב אינו נדלק, ז"א ,אפילו הלדים של הספק לא נדלקים כלל, אין ציפצופים, שום תגובה. הספק עובד, הוא מוציא 5V VSB ובחיבור למחשב אחר עובד כמו סוס. כמו כן המפסק הראשי במחשב תקין, סוגר מעגל ע"פ בדיקה בעזרת רב מודד. הצילו? בתודה מראש רני

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי חברים יש לי בעיה במסך או כרטיס מסך או לוח אם או ספק אני כבר לא יודע המסך שלי נהייה שחור לשניה והוא נראה מרצד כמו פסים קטנים שרצים במסך (בביוס רואים את זה בבירור מלא קווים קטנים כאלו )שמתי כרטיס מסך אחר לבדיקה ועדיין יש לי את הבעיה . עכשיו הבעיה התחילה לי לפני יומיים שלושה ועכשיו היא החמירה כלומר יותר מידי המסך מתכבה וכמו כן רואים בו הרבה קווים לפני שבוע כמו כן עשיתי ניקוי אבק במחשב והחלפתי HDD חדש SSD לא יודע אם יש קשר בין הדברים אבל כל מידע אני יודע שזה חשוב שכחתי לציין שהמסך שהוא נהייה שחור המנורה שלו עדיין דולקת

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, האם יש דרך לראות יס / כבלים / שירות טלויזיה אחר על מחשב נייד (אין לי כרגע טלויזיה בכלל)? והאם זה אפשרי על מחשב נייד ישן יחסית (יותר משש שנים)?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by PowerUser,

היי יש לי לוח asus p4p800 delux ומארז עם שני חיבורי usb מקדימה, בתוך המארז לכל חיבור usb יש 4 חוטים דקים שכתוב עלייהם: - + ground v5 מצורפים תמונות מהספר איזה כבל מחברים לאן?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים