עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by idoyi,

יש לי עכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט והוא מוציא לי אבקה לבנה על כל משטח שהוא עובד עליו. יש למישהו מושג מזה???

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by KerA,

אז ככה קורה לא מעט שסרטון ביו טיוב פשוט חשוך לי ויש רק סאונד אם הסרטון חשוך י ביוטיוב אז סרטונים במחשב בפורמט MP4 או MKV חשוכים ואז פתאו זה מסתדר לכמה דקות\שעות ועוד פעם הבעיה חוזרת לכמה דקות ככל הנראה זה משהו שקשור לקידוד h.264 המחשב שלי דיי חדש עם כרטיס AMD Readon R9 270x דרייברים מעודכנים FLASH מעודכן זה מתחיל לעצבן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. -כתבתי את הנושא מהמחשב השני שלי- ברשותי מעבד athlon 64 3000 שהבאתי היום, איתו גם הבאתי ספק כח של hec 400TRT מעבד הקודם שלי הוא סמפרון 2800. שינוי קטן, אבל שינוי. את הספק החלפתי בהצלחה, המחשב מראה נכונות עבודה. לפי מה שהבנתי, המעבד עושה בעייות. כשאני מדליק את המחשב, הנורה של הHDD נשארת דלוקה, אין POST, ואין את הצפצוף הזה בהתחלה. הכוננים נדלקים והכל נדלק, אין פוסט. מה אפשר לעשות? וד"א כשיקבלתי את המעבד, היה עליו מדבקה מעצבנת (לא של אחריות, סתם מדבקה) ניסיתי לגרד אותה, ירד בערך 3\4 חלקים ממנה, אבל נשאר משהו לא קריטי. במהלך הנסיון שלי להוריד את המדבקה נוצרו כמה שריטות קטנות לא רציניות. זה יכול להיות הסיבה לבעייה? בבקשה תציעו לי פתרונות...אני על סף חזרה למעבד הקודם. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by elior021,

היי קורה לי פעמיים בערך כל יום שפתאום אני מזיז את העכבר במחשב ורואה שהוא מקרטע כזה וכל המחשב ניהיה איטי לכמה שניות ואז חוזר לעצמו המחשב חדש הרכבתי אותו בעצמי אין OC נכון לעכשיו core i5 760 8GB RAM כרטיס מסך HD6870 מארז ANTEC 12000 הרדיסק 1000 sumsung קירור PRO 7 מערכת הפעלה וינדוס 7 בדקתי טמפרטורת מעבד עומד על 21 מעלות החלפתי עכבר כי חשבתי שהוא הבעיה מסתבר שלא בדקתי ב task manager ה CPU עומד על נע בין 9 ל12 אחוז וזיכרון 1GB בשימוש כך שגם זה לא הבעיה הרצתי אנטי וירוס ותוכנות להסרת רוגלות combofix/ smintfrundfix במצב בטוח הורדתי את כל התוכונת מMSCONFIG חשבתי שאולי זה קשור לתוכנה אבל גם זה לא פתר את הבעיה ואני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעזרתכם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Dodelez,

שלום לכולם,כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא תשובות כל כך כרגע משתמש ב 3900x ryzen עם קירור של nzxt x73 הרדיאטור עם המאוררים מותקן למעלה במארז,למה הכוונה בפוש פול? מצאתי כמה וכמה תמונות וכל אחד מראה כיווני איוורור שונים(השיא שכרגע הגעתי במשחקים ובנצ'ים זה 73-75 מעלות) נראה שתקין,אבל השאלה אם יש מה לשפר מבחינת זרימת אוויר(יש שלושה מעוררים בקידמת המארז ואחד מאחורי . מדוע אני רואה שרוב האנשים ביוטיוב מורידים את המישחה הטרמית המקורית ושמים חדשה? מה רע במה שמגיע מקורי? האם יש עוד הגדרות בביוס שיש לבצע חוץ מהזיכרונות(מכיוון שאני משתמש ב 3600mhz) וחוץ מהגדרות של בוט אבל זה לא קריטי (asus rog x570-e)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by E-tay,

שלום... אני רוצה לפרמט את המחשב ...יש לי winXp pro הכנתי דיסקט הפעלה והפעלתי את המחשב מחדש אבל הדיסקט לא עובד אז ניסיתי לשנות בביוס אבל אין לי שם floppy 1.44 איך אני יכול לפרמט בכל זאת<? ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by OferS16,

לפני כשבוע חבר שלי (אין לו חשבון לכן אני פותח את הפוסט) קנה מחשב גיימרים חדש, ומאז תחילת השימוש הוא חווה רק אכזבות. בזמן המשחקים(BF3 וCRYSIS 2) יש לו נפילות FPS ובגלל השימוש בVSYNC המשחק הופך לבלתי שחיק בעליל. יש לו גם בעיה בבלאק אופס שברגע שהוא מדליק תמשחק 30 שניות אחרי המחשב נתקע (משחק חוקי) ובבאד קומפני כל המסך מהבהב ובקושי רואים משהו. המפרט שלו הנ"ל: Core I5 2500k stock settings 4 gigs of ram] hd 7950 3GB x2 Gigabyte GA-P67a-d3-b3 500 gigs hardrive 22 inch 1680x1050 screen כל המחשב מוחזק ע"י הספק X-750 Gold SeaSonic הוא משחק הכל על הגדרות ULTRA ועל מחשב כזה זה ברור מאליו שירוץ על מעל ל60 FPS קבוע וגם כל הסרטונים והבנצ'מארקים באינטרנט מראים בבירור שאין למחשב הזה אפ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש במקלדת את המקשי כיבוי והשהייה והם ממש מעצבנים שלוחצים עליהם בטעות... יש שיטה לבטל אותם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by undav,

קניתי את המוצר הזה: http://www.ebay.com/itm/150951964649?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 יש לי 3 חריצים פנויים של pci express. בחרתי אחד מהם והתקנתי עליו את המוצר. התקנתי דרייברים שהגיעו ביחד עם המוצר. המוצר זוהה ולאחר שהוכנס DoK, נוצר לי כונן ב- my computer ואפשר היה לצפות בקבצים שעל ה- DoK. הבעיה היא שכאשר ניסיתי להעביר קבצים, מהמחשב שלי(כונן פנימי) אל ה- DoK, נתקלתי בבעיה. ההעברה התחילה מצויין, אבל בהמשך, קיבלתי error. אפשר לראותו כאן: לאחר שלוחצים על cancel ה- DoK "נעלם" מהמחשב, למרות שהוא מחובר אליו. פשוט לא רואים אותו ב- my computer. כאילו הוא לא קיים. אם מסירים את הדרייבר ומתקינים אותו מחדש, שוב רואים את ה- DoK, אבל הבעיה נשארת …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קניתי מחשב לפני כמעט שלוש שנים בSKYPC והחנות כבר לא קיימת - הטלפון מנותק אין תשושבה למייל. נראה לי שהלך רק לוח האם אבל לא בטוח למי פונים להחלפה? אני צריך למהר, עוד מעט שלוש שנים האם אפשר לבדוק אונליין לפי מספרים סידוריים? לוח אם ומעבד - אינטל זכרונות - gskill בספק אם התקלקל אבל חשוב שאדע מי נותן שירות אם אצטרך- ספק corsiar כ מסך אסוס אודה לעזרה מהירה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by udi,

יש לי DVD מסוג PIONEER DVD ROM DVD-115 1.12 והוא ננעל אחרי 5 פעמים הבנתי שיש אתר של FIREWERE אבל אין שם את הזה של הDVD שלי האם יש סיכוי לפתוח את הכונן שלי או שחבל לי על הזמן .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אנא עזרה דחופה!!! היום בבוקר המחשב כתב את ההודעה הזו, ניסיתי לכבות ולהדליק שוב וזה מראה מסך שחור מה עושים?????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by hadarK,

ביצעתי פרמוט למחשב, ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין את הדרייברים באתר של יצרנית לוח האם? או לדבוק ב"מדיניות" של if it aint broke dont fix. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כמובן. יש עוד משהו שצריך לעשות לאחר פרמוט? תודה לעוזרים

14. שלום.. כבר כמה זמן שהמחשב נתקע ויש לי מסכים כחולים, בד"כ עם השגיאה IRQL_IS_LESS_OR_NOT_EQUAL ראיתי פה שנוצרים קבצי DUMP, אז בדקתי אותם והיה רשום לי probably caused by memory_curroption הבנתי שככל הנראה זה בגלל אחד הסלוטים של הזיכרון, אז הרצתי במשך 5 וחצי שעות בדיקת memtest86 - אבל שום דבר לא עלה והבדיקה נראתה בסדר גמור (לפי המדריך שראיתי פה כמובן). מישהו יודע למה זה יכול לקרות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מחשב חדש שעבד חלק, אחרי התקנת WIN וכמה בדיוקות פתחתי אותו לסדר חוטים (ולבדוק לאן מתחבא איזה חוט שיש על המארז, אבל השאתי אותו לא מחובר), אחרי זה המחשב התחיל לפעול, ואחרי הפוסט הוא ריסטט את עצמו בלופים. אחרי שניתקתי את הכבל למעבד (ATX 2X4) הוא עבד, אבל לא היתה תצוגה, כשחיברתי אותו שוב הבעיה חזרה, ניתסי לחבר רק חוט אחד מהשתיים, ואותה בעיה מפרט: Gigabyte 965P-DS3 E6600 BFG 8800 GTX Liberty 400 G Skill 2 GB WD 320 LG H22 תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by DARK-SPIRIT,

קניתי צורב DVD חדש דגם SATA LG-GH22L שתומך ב LighScribe. בכל תוכנה המחשב מראה שאין לי כונן שתומך באפשרות הזו של LightScribe. גם בתוכנה שמותקנת עם הצורב LightScribe Control panel אין זיהוי של הכונן. הפכתי את הדיסק כמובן בשביל צריבת התמונה אבל גם זה לא עזר... למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה אנשים!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by AmitS85,

שלום לכולם, יש לי שאלה בנוגע למחשב הנייד שלי Dell Inspiron 15 5000 series: בחיבור של ה-USB Type C אני לא מצליח להכניס כבל ולהשאיר אותו בפנים.. האם זו תקלה במחשב או שלא מדובר בחיבור מתאים וצריך סוג כבל שונה (כמו Thunderbolt אולי שאני בכלל לא בטוח אם יש הבדל בחיבור עצמו מ-Type C סטנדרטי כמו בטלפונים)? ודבר נוסף רק, האם מטען של 45 וואט לטלפון של סמסונג יכול להטעין לי גם את המחשב הנייד? ראיתי למשל שהמטען המקורי שלי למחשב הוא גם 45 וואט ומטעין לי את המחשב. תודה רבה וחג שמח

18. במחשב שלי יש כונן SSD בן 5 שנים עם 120GB, וHDD בנפח 500GB. עד לא מזמן הכל היה תקין עם נפח פנוי של כמה עשרות GB. עד שנפח הפנוי בכונן הSSD קטן ל300MB פנוים ללא שהוספתי קבצים. מחקתי תוכנות וקבצים בנפח כולל של 5GB, כן שהכונן הראה נפח פנוי של 5.3GB. אחרי כמה שעות הנפח הצטמצם חזרה לכמה מאוד מגביטים פנוים ללא שהוספתי קבצים למחשב. האם יתכן שזה בעיית חומרה בSSD (הוא עובד כרגיל) או משהו בווינדוס? או וירוס? הסל מיחזור שלי ריק והגדרתי שאין קבצי שיחזור אוטומטים. אם אני עושה ריסטרט למחשב אני חוזר לכמה עשרות GB פנוים ואחרי כמה שעות של עבודה על המחשב הוא חוזר לכמה מאות MB פנוים ללא הוספת קבצים. אני לא משתמש בתוכות למעט chrome וpycharm תודה לעוזרי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום ניסתי להגדיר מערך RAID בביוס מה שהצריך החלפת מצב הSATA מAHCI לRAID מה שגרם שווינדוס לא מזהה את כונן מערכת ההפעלה (SSD) אחרי ביטול המערך וחזרה למצב ACHI בביוס הכל עובד כרגיל השאלה מה אני יכול לעשות אגב הווינדוס מתחיל לעלות והכונן מזוהה רק אחרי המסך העליה הוא עושה מסך כחול ומרסטט תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 10 מותקן יש טרה אחד של hdd ועוד 256 גיגה ssd הבעיה שהssd מחולק בצורה ממש מעצבנת כונן c שעליו מותקן הווינדוס וכו והוא בנפח 212gb וכונן d שנקרא lenovo בנפח 24.9gb ויש עליו רק תיקיית דרייברים איך אני יכול לאחד אותם בלי שימחקו לי הדרייברים? אני מפחד שהם ייפגעו מהשינוי מקום, שהמחשב לא יזהה או משהו כזה למה שלנובו יעשו דבר כזה מעצבן בכלל? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by andrewv,

כאשר מחשב עולה יש לי בעיה. הוא ישר מקפיץ לי מסך כחול עם בעיה של Dump of physical memory אפשר בבקשה פתרון [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by 9055,

שלום לכולם , ותודה למי שמנסה ויכול לעזור לי. יש לי בעיה בגלישה באתרים/ חיבור לכתובת מסויימות. ניקח לדוגמא את אתר HWzone הפעם שיהיה קל להסביר. אני יכול לגלוש איזה חצי שעה על אתר HWzone ופתאום הוא כאילו יפול ולא יתן לי להתחבר אליו (רק אליו כל אתר אחר יעבוד אבל הוא ספציפית לא עובד) , הוא יעבוד רק אחרי המתנה של 15 דק' בערך , או אם אני יעשה ריסטרט לרואטר. והקטע שזה לא אתר אחד , זה כל אתר כל אתר שאני גולש בו יותר מ10 דק' בערך זה קורה לי , הוא נופל רק לי.... הבעיה שזה גם קורה לי במשחקים ברשת .. אני משחק ברשת ואז פתאום אובד לי החיבור ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש. למה זה קורה?מה יכול להיות פיתרון לבעיה? הרצתי את ccleaner מלא פעמיים עשיתי ריסט לרואטר ים פעמיים כלום לא עזר לי. עזר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by m.s.u,

שלום, יש לי מחשב נייד hp והוא לא נדלק. המטען (שנאי) מוציא צפצופים מוזרים והנורה של הטעינה ליד החיבור במחשב לא נדלקת. (בדקתי בכמה שקעי חשמל). האם אפשר להסיק כי הבעיה היא בוודאות מהמטען?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Styx,

שלום חברים ברשותי לפטופ מדגם dell vostro 252- שנמצא ברשותי שנתיים בערך ולאחורנה הוא התחיל לעבוד מאוד(אבלל ממש לאט) ברמה שאפילו לפתוח דף חדש בכרום לוקח לו מלא זמן בנוסף הוא גם נכבה ללא התראה מוקדמת ולא זריקת שגיאה או מסך כחחול ניסיתי לבצע פירמוט כולל של המחשב ללא שינוי תודה לעוזרים נ.ב שאני בודק מאחורה ביד, המחשב יחסית חם אבל לא בטוח שלא בתחום הנורמאלי

25. הי המחשב שלי לא נדלק, ככל הנראה עקב בעיה בלוח. אשמח לקבל עצות. ספק תקין - נבדק במחשב אחר ניתקתי דיסקים וזכרונות - לא עולה אין כרטיס מסך - בנוי במעבד חיברתי את חוט הסוויץ' של ה-PWR ללוח במחשב אחר וחיברתי בין הקצוות החשופים - המחשב ההוא נדלק. אותה פעולה במחשב שלי - לא נדלק. האם יכול להיות שהפינים אליהם מחובר הסוויץ' לא תקינים, או לא מקבלים זרם? מה עוד יכולה להיות הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים