תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הי, פירמטתי את המחשב הנייד והתקנתי עליו ווינדוס 8.1, מאז כל פעם שהמחשב כנס למצב שינה אני לא מצליח לגרום לו להתעורר (הוא דולק אך לא רואים כלום על המסך). אשמח לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום דוד שלי התקשר אלי ואמר לי שהמחשב שלו לא מוציא תמונה (מחשב ישן ואיטי מאוד, אז לא מפתיע) ואמר לי שיש לבן שלו עוד מחשב שהוא לא משתמש בו ושהוא רוצה שאני אחליף בנייהם הדלקתי את המחשב של בן דוד שלי והכול עבד, אחרי שהעברתי את המחשב לסלון לא הייתה תמונה. ניסיתי גם להחליף למסך ואפילו לכבל שהיה כשהכול עבד ועדיין אין לי תמונה. נסיתי גם להחליף דיסק קשיח וכרטיס מסך, כלום לא עובד עצות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מקודם זה לא היה ככה. בזמן האחרון יש לי את ההודעה הזאת כול פעם שאני מפעיל את המחשב. אני לא מנתק מהחשמל או משהו כזה.זה קורה אחרי כול כיבוי רגיל.משהו יודע למה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי בן שנתיים בערך. מערכת הפעלה win 8.1 64bit מעבד i5 RAM 8G כרטיס מסך GeForce GTX 750 Ti בדרך אני משאיר את המחשב דלוק ופתוחים בו מס' חלונות של chrome. לפני מס' חודשים הוא התחיל להיתקע לאחר מס' שעות שהוא במצב זה אך לא בשימוש. זה קורה כאשר אני מתחיל להשתמש בו ולנסות לפתוח תכנות נוספות. נתקע הכוונה שכאשר אני ממזער את החלונות לשולחן העבודה, הוא לא מגיב. הדבר היחידי שנשאר לעבוד הוא העכבר שאיתו אני יכול להצביע לכל מקום במסך, אך שום קליק על העכבר לא מגיב, המקלדת לא מגיבה, אפילו לא בצלילי שגיאה. לאחר מס' דקות, גם הרקע נעלם ובמקומו מופיע רקע לבן. ובשלב יותר מאוחר גם שולחן העבודה נעלם והמסך מראה רקע כחול. (לא הוד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לעבוד עם התוכנה הידועה להקלטת מסך CamStudio אך האופציה להקלטת הרמקולים שולחת לי הודעת שגיאה. לאיר שבועיים של בירורים מסתפר שבהתקני השמע עליי לבחור בstereo mix אך אפשרות זו אינה קיימת במחשב שלי ולפי הבנתי בכל וינדואוס 7.(גם לא בהתקנים החבויים והלא פעילים) שוב לאחר המון זמן של בירורים בפורומים של האמריקאים כתוב שעליי להוריד דרייבר לכרטיס קול אך במשך שבועיים אינני מוצא כזה באף מקום. פרטי מחשב : לוח אם intel desktop board dg965ry האם למישהו יש מושג איך אני יכול לפתור את הבעיה של ההקלטה? פליז
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. בבעלותי לפטופ של HP. לא מזמן נשבר חיבור החשמל שלו וכרגע החיבור לא עובד כלל - המחשב מרוקן ולכן גם לא נדלק. מדובר על שקע שחור ועגול בצידו של הלפטופ (שוב - התקלה היא בשקע שבלפטופ עצמו). היכן מומלץ לתקן את התקלה, ומה המחירים שאתם מצפים לשלם על דבר כזה? הלכתי לנחות אחת ורצו על התיקון הפשוט הזה מחיר מופרז לחלוטין של 450 ש״ח, כמובן שלא הסכמתי. באיזור רעננה-נתניה-כפר סבא, אפשר גם הרצליה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למומכים! אני נוהג לא לכבות את המחשב כלל אך המסך מתחבה אחרי 3 דקות ללא שמוש.לאחרונה המסך הפסיק להגיב - הוא לא נדלק כאשר אני מזיז עכבר או לוחץ על מקלדת. זה התחיל לפני יומיים - הזזתי עכבר ,המסך נדלק, אבל הכל היה ברקע כחול - כיבוי בכפתור ורסטארט של מחשב לא עזרו,מה שעזר - זא רק להוציא כבל חשמל ולהחזירו. הצבעים חזרו, אך כרגע המסך מתכבה ולא חוזר בצורה תקינה,צריך להוציא כבל חשמל -רק אז המסך נדלק החלפתי כבל DVI - לא עזר. באופן כללי המסך עובד בסדר גמור - מה לדעתכם הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד i5 4570, והוא תמיד בסביבות ה20 אחוז מאמץ גם כששום דבר לא רץ. בדקתי בresource monitor והעבריין הוא system interrupts. ניסיתי כל מני דברים ולא הצלחתי לפתור את זה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם gigabyte ga-ma78m-s2h ומעבד amd athlon 64 x2 5600+ משתמש ב windows xp (אם זה חשוב) כשאני מבצע פעולות זוללות מעבד לאורך זמן למשל המרה של פורמט של סרט נניח אפילו של 10 דקות המרה בעזרת תוכנה למדידת טמפרטורות של החומרה קיבלתי ערכים גבוהים יחסית CPU0 CORE - 67C CPU - 43C MAINBOARD - 104C נראה שהלוח אם מגיע לטמפרטורות ממש גבוהות משום מה בנוסף יש צפצוף שבהתחלה של הפעולה מתחיל בצפצוף כל כמה שניות וככל שהטמפרטורה עולה בסביבות ה 90C יש צפוף קבוע עד סיום הפעולה יש לציין שאין קשר בין הצפצוף לתוכנה כלשהי זה צפצוף מהרמקול הפנימי של המחשב מה יכול לגרום להתחממות כזאת מוגזמת? מה אפשר לעשות? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי שזה המקום הנכון לכתוב המחשב החליט שהוא מתחיל לכבות את עצמו וכשהדלקתי הוא אמר לי the computer turned itself off due to cpu overheating או משהו בסגנון. הוספתי מאוורר מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא. לפני כמה ימים הוצאתי את מאוורר הCPU כדי לנקות והחזרתי נכון למקום. יכול להיות שהוא לא עובד טוב? יכול להיות שצריך לשים איזה חומר בינו למעבד? אני לא מבין בזה כל כך אבל אני בטוח שהתשובה תגיע מהר. להלן תמונה שבה הטמפרטורה כשהוא מתחיל להתאמץ קצת אבל זה לא ממש מאמץ הוא מכבה את עצמו לדעתי קצת ממש אחרי זה. תודה מראש, שקד.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים. חיברתי הרגע את הרכיבים הבאים (לא במארז) לספק הכוח TruePower Quattro 850W של Antec, במטרה להתרשם מהביוס של הלוח לפני ההרכבה הרגילה של המחשב: i7-920 w/Stock Cooler & MX-2 Rampage II Extreme 3x1GB OCZ Platinum 1,333MHZ CL7 GTX295 Samsung HD103UJ 1TB כולם חוברו לספק עם החיבור הנכון, הכול מחובר כמו שצריך בצורה הכי מהודקת שאפשר. ניסיתי לחבר מסך דרך VGA לכרטיס המסך (בעזרת מתאם DVI-A to VGA) וע"פ המסך, הכול מחובר כמו שצריך (שוב, הכי מהודק וממוקם שאפשר). לחצתי על כפתור ה-START שיש בתפריט ה-TweakIt שנמצא על הלוח והכול כביכול עובד. כל הרכיבים פועלים, משמיעים קול, מנצנצים בלדים נחמדים וכל מה שצריך. אבל אני לא רואה שום דבר על המסך שחיברתי. נ.ב. לא ניסיתי לחבר מקלדת, האם…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וערב טוב חברי האתר, לאחרונה מחשבי הקט שעבר למארז חדש לפני חודשיים התחיל בשלוש שבועות האחרונות לעלות ברמת הרעש שהוא עושה. בעבר לפני המעבר של חומרת המחשב למארז החדש(מארז HTPC ) היה קולות בודדים וקלים של שריקה, חשבתי שזה הכונן אופטי, אז זהו שלא! כשהעברתי את החומרה למארז החדש החלפתי גם כונן שיהיה תואם מבחינת צבע. כרגע יש לי מספר חשדות לגורמי הרעש, הרדיסק או מאוורר של המעבד/ מאוורר דפוק מאוד מאוד. אם מדובר במאוורר לא בעיה לפרק לו ת'צורה ולשמן אותו. במקרה ואכן מדובר בקשיח אז זו בעיה... יש לכם דרך יעילה וטובה ומהירה לגלות את מקור הרעש מבלי להתחיל לעשות ניסויים של לבדוק כל רכיב ורכיב בנפרד כי אין לי זמן לזה. אני חייב לציין שהרעש כבר נהפך לדבר כמעט בלתי נסבל והמחשב רועש ב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! אני מבקש עזרה כי זה כבר נמעס לי כול משחק חדש היום כמעט שאני מפעיל על המחשב שלי אחרי כמה זמן של משחק המחשב פשוט עושה לעצמו ריסטרט .. כמו undercove empire-total war ועוד הרבה נוספים אז ככה לא מזמן החלפתי את המערכת קירור למשהו מצוין ומאוורים שקטים מאד ועם מאוור למעבד חדש וכול משחק כמעט חדש שאני שם המחשב עושה לי ריסטרט אז לא יודע מה הבעיה ובדקתי מלפני איזה חודש וראיתי שהטמרפטורות של הכל בסדר אז חשבתי ולא יודע מה הבעיה טוב זה המפרט שלי אולי זה יעזור לך לשאר בערך איפה הבעיה (מחשב די ישן!אבל משופץץ!) המפרט: פנטיום 4 3.2ghz לוח אם של msi ישן 1gb ddr1 ספק כוח 350w טיס מסך : HD2600PRO 512MB (והוא מריץ לי משחקים חדשים כבדים ממש טוב! כמו קריסיס על הגדרות בינוניות חלק אבל אח…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה הבאה: הרכבתי מחשב חדש עם מעבד ryzen 3600 עם זיכרונות של (HX432C18FB2K2)hyperX fury black 2x8GB DDR4 המחשב עולה אבל אין post לא משנה מה אני עושה החלפתי בין הסטיקים של הראם ניסיתי רק עם אחדניסיתי בערוצים אחרים וניסיתי גם בלי כלום אבל עדיין אין post החלפתי 3 כרטיסי מסך שונים(280x/290x/1060) ועדיין אין post(כבל מחובר לכרטיס מסך כמובן..) איפסתי Cmos(הוצאתי את הבטריית כפתור לכמה דקות והחזרתי) יש עוד דבר אחד, אבל ממה שקראתי באינטרנט זה לא אמור…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב לביצועים נמוכים במיוחד של המחשב במשחקים של fps ובקריסות של המחשב. כאשר קריסה מתרחשת המסך מציג no signal והמחשב נשאר פועל עם סאונד, לכן חשבתי שיש בעיה בכרטיס מסך , בדקתי אותו עם התוכנה occt והבדיקה מקריסה את המחשב בדרך שאמרתי. בנוסף לבעיה הזאת הטמפרטורה של המעבד גבוהה מהרגיל , מגיעה ל 70 מעלות בשימוש פשוט בגוגל ול 100 מעלות בעת משחק פשוט. מה ניסיתי: עדכון דרייבר של כ.מסך / שימוש בגרסא יישנה יותר של דרייבר. ניקוי אבק מהמחשב - להוריד טמפ. המפרט שלי: הציעו לי משחה טרמית למעבד , אבל עדיין אני צריך עזרה בקריסה של הכרטיס מסך בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב שלי יש כונן SSD בן 5 שנים עם 120GB, וHDD בנפח 500GB. עד לא מזמן הכל היה תקין עם נפח פנוי של כמה עשרות GB. עד שנפח הפנוי בכונן הSSD קטן ל300MB פנוים ללא שהוספתי קבצים. מחקתי תוכנות וקבצים בנפח כולל של 5GB, כן שהכונן הראה נפח פנוי של 5.3GB. אחרי כמה שעות הנפח הצטמצם חזרה לכמה מאוד מגביטים פנוים ללא שהוספתי קבצים למחשב. האם יתכן שזה בעיית חומרה בSSD (הוא עובד כרגיל) או משהו בווינדוס? או וירוס? הסל מיחזור שלי ריק והגדרתי שאין קבצי שיחזור אוטומטים. אם אני עושה ריסטרט למחשב אני חוזר לכמה עשרות GB פנוים ואחרי כמה שעות של עבודה על המחשב הוא חוזר לכמה מאות MB פנוים ללא הוספת קבצים. אני לא משתמש בתוכות למעט chrome וpycharm תודה לעוזרי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עדיף לי לשדרג חיצונית או פנימית? ומה ההבדלים? אני שואל בשביל גיימינג
-
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
החלפתי בין הזכרונות ולאחר מכן הדלקתי את המחשב ואין תצוגה. רואים שהמסך עובד אבל מופיעים ריבוע במסך בצבע כחול אדום. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך? האם הוא נשרף או שיש בעיה אחרת? ועוד משהו, אחד מהפינים של הכבל הכחול חסר, האם זה מה שגורם לבעיה או שאין קשר?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ,בעייה במחשב של חבר. חבר ניסה לחלץ מידע מארדדיסק פגום של מחשב שני, לכן רצה להכניסו כ SLAVE במקום ה SLAVE הקיים במחשב הראשון.במקום זה הוא הוציא בטעות את הארד דיסק -MASTER מהמחשב הראשון וחיבר במקומו את ההארדדיסק -SLAVE של המחשב השני,שהוא פגום בחלק מקבצי ההפעלה שלו,למקום ההארדדיסק הMASTER במחשב הראשון .כעת נוצר מצב שמחוברים שני הארדדיסקים במצב SLAVE במחשב הראשון.הוא הפעיל המערכת..המחשב תחילה עלה ניסה לבצע תיקוןבעלייה של הצערכת הפעלה עבר את שלב הסמל של מערכת הפעלה XP נכנס למצב מסך תכלת ובו ניסיון לתק קבצי מערכת שנפגמו ,לאחר מכן כנראה שלא הצליח המחשב ולכן המחשב ביצע RESET.כעת הופיע מסך שחור וחוץ מעכברשעובד ומאוור עובד שום דבר לא קורה המחשב מנסה לקרוא את ההארדיסק הפגום …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה באתי לחבר שלי לבצע משימה פשוטה פירמוט אז ככה ניכנסתי לביוס עשיתי על מנת לפתור את כל הבעיות להחזור להגדרות ברירת מחדל ואז נכנסתי לבווט ועשיתי בוט פרום סי די עד פה סבבה הוצאתי לפני כן את הסוללה של הלוח אם (msi neo3) כדי לאתחל את הביוס(לא מצאתי את הג'אמפר) כשניסיתי להתקין את הדיסק של הוינדוס הוא כתב שלא מצא הארד דיסק אז סבבה ניתקתי את המחשב הוצתאתי את הדיסק וזה לא מעלה את הוינדוס עצמו וכותב משהו boot faild ותכניס משהו דיסק אתחול עכשיו נכנסתי לביוס בדקתי וברשימה של הבוט אי אפשר להכניס את ההארד דיסק כאילו הוא לא מזוהה מה הבעיה? בדקתי את כל הכבלים למרות שלא נגעתי בהם
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב בסמל הטעינה של WINDOWS 7 המחשב ניתקע בסמל, או מעביר למסך כחול ועושה ריסטרט.. הנה אחד מהשגיאות: 0x0000007e (oxc0000005'0x8ae6b995,0x86e38a8,0x86e38e38780) וזה השגיאה כשניסביתי להיכנס דרך SAFE MOD: irql_not_less_or_equal error אם תרצו אני יעלה גם תמונות של כל השגיאות.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שהנושא אומר הכל... ניסיתי למצוא לזה פתרון דרך גוגל אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי רגיל מדיסק של בוט וזה נתקע בשלב הזה....לא עובר אותו ניסיתי כמה עותקים שונים של אקס פי אבל לא עזר... מה יכול להיות הבעיה? ( זה מחשב שלא היה עליו אקס פי ..) אחרי שדרוג... שהוחלף לוח אם מעבד וכ.מסך ..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה המחשב התחיל להראות סימני מצוקה כאשר אני לוחץ על הדלקה הוא כאילו מנסה "להתניע" ללא הצלחה במשך כמה דקות ואז לבסוף הוא מופעל ועולה. צירפתי סרטון של התופעה יש לציין שמה שרואים זה רק דקה וחצי מתוך 8-10 דקות עד לרגע שהוא מצליח להידלק. אשמח לקבל טיפים או מידע קונקרטי לגבי הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה. אציין כי ניתקתי את כל הכבלים של החשמל מהלוח אם והכרטיס מסך ואף הוצאתי את הזכרונות והחזרתי הכל למקומו במטרה לנסות ו"לשחרר" אולי מתחים במעגלים וזה זה לא עזר. https://youtu.be/CNFZ1gS25bM
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים שלום עשיתי נזק ואני צריך סיוע איך אני מתקן המחשב הראה כל מיני סימנים שרציתי לגבות כל החומר על דיסק חיצוני מסוג MY BOOK קראתי על המלצה על תוכנה להורדה וגיבוי בשם Sync toy התחלתי להריץ וחשבתי שעשיתי טוב היום אני נכנס לתקיות שלי ובדוא"ל ולא ניתן להכנס או שהתיקיה ריקה האם אפשר לשחזר הכל מחדש את כל תוכן המחשב לעשות פעולת "רוורס " אשמח לסיוע דחוף כל החומרים שלי ,אין לי גישה אליהם בברכה ערוך הודעה הגב עם ציטוט
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-