עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by fedora,

שלום. ברשות אמי מחשב נייד ישן COMPAQ עם WIN8, הHD כנראה מת (מידי פעם יש לו נקישות) אף מחשב שחיברתי את הHD אליו לא זיהה אותו. לפני מס' שנים (בתקופת WIN XP) הייתה לי אותה בעיה עם HD חיצוני (NTFS) והצלחתי עם CMD להציל את המידע שעליו. לצערי אני לא זוכר איזו פקודה הזנתי אני כן זוכר שזה לקח כמה שעות ויכולתי לראות בCMD את כל מה שהוא משחזר. ניסיתי תיקון עם chkdsk /r /f /x - לא עזר מישהו אולי מזהה עם איזו פקודה\תוכנה בCMD ביצעתי זאת? או מכיר דרך להציל את המידע שעליו? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אהלן אבקש המלצה לסט מברגים - כלי עבודה - לפירוק והרכבה של לפטופים אם כולל גם סמארטפונים עוד יותר טוב תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by cmicky86,

היי , יש לי בעיה דיי מוזרה , אנסה לתמצת , יש לי מחשב לפטופ של DELL E7440 ועליו מותקנת מע' הפעלה חוקית ENTERPRISE , קניתי מקלדת גיימרים פשוטה : Sharkoon Skiller Pro + אבל היא לא פועלת כשאני מחבר אותה למחשב , המחשב מוצא שיש USB KEYBOARD אבל לא מצליח להתקין אותה , מה שלא קרה לי כשחיברתי את אותה מקלדת למחשבים אחרים כשאני מחבר ללפטופ הזה מקלדות פשוטות של MICROSOFT או DELL או LOGITECH הם פועלות בלי בעיה , רק המקלדת הזאת לא עובדת עם המחשב הזה ... התקנתי את התוכנה של המקלדת SKILLER החדשה שלי ועדיין ברגע שאני מחבר אותה למחשב היא לא פועלת , דבר מוזר נוסף - כשאני עושה ריסט למחשב בזמן שהמקלדת מחוברת היא נדלקת לי ועובדת כמו שצריך , …

4. אורח אוהד
    Started by אורח אוהד,

כל פעם שאני נכנס לאתר יד 2 באיזה שלב קופצת לי ההודעה הבאה עוגיות(Cookies)כבויות האתר משתמש בשירות אבטחה לצורך מניעת תקיפות מקוונות. בכדי לצפות באתר יש צורך בתמיכה בעוגיות באמצעות הדפדפן. אנא הפעל את אפשרות שמירת עוגיות(Cookies)בדפדפן ונסה שוב. מספר פניה: 68a03de00c583317fd10393338ea199f ליצירת קשר עם מוקד שירות לקוחות טלפון : 03-5522222 מוקד טלפוני ארצי פועל בימים א-ה שעות פעילות 09:00-18:00 כשאני מפעיל את העוגיות קופצת לי אותה הודעה רק בלי העוגיות... חיפוש בגוגל מראה שמדובר באיזה מפעל שממש לא קשור... זה האתר היחידי שקורה לי ההודעה הזו, יש לי וינדוס 10 עם נוד הכי מעודכן. עשיתי סריקה לא נמצא כלום, מישה…

• 7 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב. אני קצת מבולבל בנושא הווינדוס 10 מול ווינדוס 10 פרו. את האמת אני עדיין עם ווינדוס 7. אני מתעסק בעיקר בעריכת וידיאו על פרימייר ואפטר אפקטס ורציתי לדעת אם יש לי צורך בווינדוס 10 פרו, או שגרסת ה-HOME טובה מספיק ואין צורך לבזבז על זה כסף. תודה.

6. בעקרון הוא מהיר אבל לעיתים חלה איטיות בעבודה השותפת, ואני לא מדבר על משחקים. למשל כשאני פותח כמה כרטיסיות בדפדפן אז חלה איטיות לעיתים.. אני חושב שהמעבד כבר מתיישן והגיע הזמן להחליפו? i3 2100 8GB RAM Samsung 840 EVO 120GB SSD - הבנתי שמדובר בדגם בעייתי, אולי זאת הבעיה?

7. Started by Smough,

מותר לי לראות סדרות בעבודה אבל אני לא יכול לכבות את התאורה בחדר בו אני נמצא. הרבה מהסדרות מכילות סצנות חשוכות מה שגורם למסך להראות כמראה ובכללי הורס את החוויה. יש לכם אולי רעיונות למה אני יכול לעשות לגבי זה? נגיד יש איזה ציפוי למסך שאני יכול לשים או משהו בסגנון?

8. מדריך לתיקון מחשבים ניידים אחת הבעיות הנפוצות ביותר עם מחשבים ניידים ההזדקנות היא התחממות יתר, משהו שאנשים רבים אינם בטוחים כיצד לתקן. אנו נעזור לך להבין מה גורם לחום וכיצד לשמור על תפקוד המחשב בטמפרטורה נמוכה יותר. התחממות יתר של המחשבים עלולה לגרום לבעיות רבות, החל מקריסת מסך כחולה אקראית לכאורה לאובדן נתונים. אולי אתה אפילו לא מבין כי התחממות יתר היא שורש הבעיות שלך, ולפני שאתה יודע את זה יש לך לוח אם שרוף על הידיים. בואו נלך צעד אחר צעד ולראות איך אתה יכול להתמודד עם מחשב overheating. אנחנו נדבר בעיקר על מחשבים ניידים, אבל רבים מאותם עקרונות חלים על מחשבים שולחניים, כמו גם. וכמו תמיד, לפני שתתחיל להתעסק עם חומרה - במיוחד כל דבר המעורב בפירוק - קח את הזמן …

9. Started by maimon_y,

לא מזמן קניתי מחשב גיימינג חדש ובזמן האחרון שמתי לב שהמעבד מתחמם מהר ומגיע ל80-85 מעלות בזמן משחק. מערכת הקירור של המעבד שלי זולה אך בחורף פעלה טוב, הטמפרטורה של המעבד הייתה 70-75 מעלות. הוספתי עוד מאוור שיכניס אוויר למארז זה לא עזר. אני צריך המלצה על מערכת קירור למעבד שתתאים להרבה שעות משחק.( אם יש מערכת שתתמוך באובר קלוקינג בהמשך ולא יקרה ביחס לקירור סטנדרטי גם אפשרי אך לא חייב.) תודה מעבד i5-7600 Kaby Lake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 4.1 GHz קירור Alpine 11 Pro R2 With new PC Only - 92mm - 500-2000 RPM כרטיס מסך GeForce GTX1070 G1 Gaming ספק Antec NE550M לוח אם H170 - LGA1151 זיכרון 16GB DDR4 2133Mhz

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by infrequent,

הי, יש לי מחשב נייח כבר קרוב ל-3 שנים - יום בהיר אחד (ממש כך... הוא עבד באופן מלא ללא אף תקלה עד עכשיו) הוא כבר לא הצליח להידלק יותר (הוא נדלק ונכבה בלולאה ולא מגיע ל-POST). העברתי את המחשב לחברה בה קניתי לבדיקה - והם אמרו בינתיים שהם "ניקו מגעים בלוח אם" והלוח אם עובד תקין בבדיקות מבודדות שלהם אך יש צורך בעוד בדיקות. רציתי לשאול כמה שאלות בנושא: 1. מה לפי דעתכם יכול להיות גורם סביר לבעיה הנ"ל. 2. מה זה אומר "ניקו מגעים בלוח אם" ? (הלוח אם קרוב לסוף האחריות - ואם יש בעיה בלוח אם אני לא מעוניין בפתרונות חלקיים שכאלו) 3. האם ליצור קשר עם החברות עצמם של החלקים יכול לעזור במשהו, או שאני חייב להתנהל מול הסניף בו קניתי (למרות שהם עושים לי בעיות). …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by smootskin,

שלום, בזמן גלישה באינטרנט/צפייה ביוטיוב המחשב פשוט נכבה ולא נדלק יותר. הוצאתי את תקע הספק והחזרתי כולל כיבוי והדלקה של הכפתור ליד הספק, ניתקתי את כל הרכיבים (חוץ מהזכרונות והעכברים) והדבר היחיד שנדלק זה האור בעכבר הסיני, (עכבר של steel series לא הגיב). ניתקתי את שני העכברים והוצאת את הזכרונות והמחשב נדלק ביחד עם שלושה צפצופים ארוכים . נראה שהמאוורר של הספק מסתובב לאט יחסית, המאוורר של המעבד מסתובב רגיל אבל בדיוק לפני שמתחילים הצפצופים הוא מאט לכמה שניות וחוזר להסתובב רגיל. ספק או לוח אם? המלצות?

12. Started by גולן ונטו,

רכשתי כונן זה של סמסונג אך איננו מגיע עם הבורג המאוד קטנצ'יק .. מישהו יודע איזה גודל זה ו/או היכן ניתן להשיג כזה מיוחד? פשוט טמטום בעיני שלא מגיע אפילו עם הלוח אם

13. פעם הוא היה עובד לאט, ורק כשמחשב מתאמץ הוא היה מגביר את המהירות. ניקיתי היטב אבק, פעם זה היה עוזר. הוא מתחיל לעבוד מהר מיד עם הפעלת המחשב. יכול להיות שחיישן הטמפרטורה שלו הפסיק לעבוד? איך אני בודק את זה? תודה

14. Started by Hochdorf,

גיגלתי העניין ויש תשובות מאוד מסובכות. אחרי שלחצתי F8 ובחרתי להעלות הכונן במצב בטוח, איך אני מוודא שאני אכן במצב זה? חבר אמר להכנס ל PROCESS EXPLORER ולראות שכל התהליכים הם של WINDOWS או לראות שימוש מופחת משמעותית בראם, אבל שניהם לא מתקיימים. מן הסתם לא מופיעה תווית SAFE MODE על המסך. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. המחשב הנייד שלי לא מזהה את הרשת האלחוטית שלי, אציין שעבדתי עם הרשת עד אתמול והיום משום מה המחשב נותק ומאז הרשת לא מוצגת ברשימת הרשתות. ברשימה מוצגות רשתות זמינות אחרות אך לא הרשת הביתית שלי. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזו?

• 7 תגובות
    • 33.6k צפיות
  16. Started by KamaL,

שלום לכולם יש לי מחשב DESKTOP מאוד מרעיש, לאחר בדיקה מסתבר שהמאוורר של המעבד הוא הסיבה העיקרית. ברגע שהוא דלוק ואני מנסה לעצור את המאוור לשנייה, המחשב נהיה שקט מאוד. המעבד מיועד לשימוש משרדי, PHOTOSHOP LIGHTROOM ולעיתים רחוקות עריכת וידאו עם PREMIERE. חשוב להדגיש שאני לא משתמש בו למשחקים בכלל, לכן אין צורך בקירור משמעותי. המעבד הוא INTEL i5-4440 לכן אני מחפש המלצה למאוורר, שיהיה בעיקר שקט, במחיר סביר (עד 200 ש"ח). מעדיף ברשת KSP משום שיש חנות ממש קרובה אלי. https://ksp.co.il/?select=.1066..182.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&a…

17. אז ככה מאז שבת שהיתה סופת ברקים ורעמים אין לי תצוגה למחשב. המחשב מחובר כדרך קבע למסך הטלוויזיה (אין מסך מחשב ייעודי). היה בום קטנטן ומאז אין תצוגה. יש לי במסך שלושה חיבורי HDMI, המחשב מחובר דרך הכרטיס מסך ישירות ליציאה 1. ניסיתי להעביר ל - 2 ו - 3 ללא הצלחה. ממיר יס מחובר ליציאה 2 - עובד כרגיל, עובד גם ביציאה 3 ואילו ביציאה 1 (שהיתה שייכת למחשב) - לא. החלפתי בין הכבלים ולא עזר. התחברתי למחשב דרך אפליקציית TEAM VIEWER והמחשב כן עובד ולפי מנהל ההתקנים יש כרטיס מסך והכל נראה תקין. אולם שאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך בזיהוי מסך הוא מזהה רק חיבור VGA (שלא בשימוש) - חיבור אנלוגי. מה קורה פה? האם הלך הכרטיס מסך? …

18. Started by ariel007,

שלום, המחשב שלי מוגדר להיכנס למצב שינה אחרי חצי שעה של חוסר פעילות. כל פעם שאני מוציא אותו משינה כונן ה-DVD מחפש אם יש בו דיסק וזה מפריע ואני לא יודע אם זה לא מזיק גם לכונן. מישהו יודע איפה אני יכול להגדיר שהכונן יפסיק לטחון ביציאה משינה? זה קורה גם כשאני מדליק את המחשב אבל שם זה פחות מפריע תודה לעוזרים

19. Started by benze,

זקוק לעזרה בדחיפות מה זה אומר ? הופיע לי בעת הדלקת המחשב .

20. כמה שחיפשתי בגוגל, רק מצאתי בעיה שהדיסק הולך לישון, אצלי זה הפוך מדובר בכונן גיבוי. אני צריך שיהיה בSLEEP ויעבוד רק כאשר תוכנת הגיבוי מופעלת, פעם פעמיים ביום. וזהו. מדובר בפירמה סיגייט, יש תוכנת ניהול, אבל אין שם שליטה במצבי שינה. אני מניח שזה ברמת הווינדוס 10.. התקני USB וכו.. אשמח לעזרה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Tomerisrael2017,

היי אני יודע שתגידו שזה לא הכי שווה וכו' וכו'.... אשמח בבקשה לשמוע ממכם איפה כדאי לי ללמוד קורס טכנאי מחשבים, המלצות וחוות דעת תתקבלנה בברכה ועדיפות לקורסים בצפון הארץ

22. Started by F!N4L,

שלום לכולם רציתי לדעת אם זה אפשרי שאני אוכל לשמוע סאונד באוזניות במסך של המחשב ובמסך הטלוויזיה( שמחובר למחשב בכבל hdmi) סאונד שונה? סתם לדוגמא אני רוצה לשחק במשחק במסך של המחשב ולשמוע באוזניות ובמסך של הטלוויזיה אישתי רוצה לראות סרט ולשמוע דרך הטלוויזיה.. האם זה אפשרי או שחייב כרטיס קול חיצוני?.. ואם חייב כרטיס קול חיצוני תוכלו בבקשה להציע לי משהו שאיכותי לגיימינג ולא יעלה על 200 שקל? תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by xxxlr1,

שלום יש לי מחשב די ישן שלאחרונה בדקתי אותו והוא לא מאה אחוז הכרטיס מסך מתחמם מאוד ובדקתי את העניין ושמתי לב שהמאוורר עליו לא מסתובב ניקיתי מלא אבק אבל זה לא עזר ניסיתי דרך msi afterburner ולא עבד אמרו לי לראות אם התנתק משו אני לא בטוח הנה תמונה מה אני עושה? כרטיס ATI Radeon 5770 HD תודה לעוזרים

24. שלום, קניתי נייד של דל שבקושי זז בפעולות הכי בסיסיות - ללחוץ על כפתור ההתחל (!), לפתוח וורד או כרום או מנהל קבצים וכדומה. עשיתי את כל הדברים האפשריים שאפשר לעשות - העפתי תוכנות, בדקתי כמה פעמים שאין וירוסים, העפתי מהסטארטאפ, העפתי אנימציות וכו' וכו'. אני בטוח שהחומרה של המחשב אמורה להריץ כאלו דברים בסיסיים בגלל שדל בן 10 שנים שלי מריץ את הדברים האלו בלי למצמץ עם חומרה שהייתה לפני 10 שנים. אני חושב שהסיבה לכך היא פשוט כי יש ווינדוס 10 64 ביט ואילו בדל הישן שלי יש ווינדוס 7 32 ביט. השאלה שלי האם אני צודק ואיך אני עושה כזה דבר - איך אני מתקין ווינדוס 7 על הלפטופ שבתוכו מותקן ווינדוס 10? האם אני צריך טכנאי מ…

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by mushon26,

שלום לכולם כאשר אני מפעיל את המחשב כאשר הכבל מחובר לכרטיס מסך , המחשב עובד אך יש מסך שחור , המסך השחור מופיע לפעמים ישר כאשר אני מדליק את המחשב , יכול לקרות אחרי שאני עובד על המחשב כחצי שעה ויכול פתאום לקרות אחרי כמה שעות בכמה פעמים שזה קרה הוצאתי את הכרטיס והחזרתי בחזרה והמסך נדלק / או שסתם עשיתי ריסטרט כרגע ניתקתי לגמרי את הכרטיס מסך וחיברתי ישירות ללוח אם, נראה שהכל עובד בלי בעיה לפי מה שאני כותב נראה שהבעיה היא הכרטיס מסך, אבל האם יכול להיות שיש בעיה ב"יציאה" של הכרטיס ולא בכרטיס עצמו? או שזה יכול להיות משהו אחר לגמרי? אשמח לעזרה המפרט שלי: i5-3470 CPU @ 3.20GHz Gigabyte GA-B75M-D3H Kingston 8GB Sapp…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.