תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב DELL PRECISION שנרכש בארה"ב לפני מספר שנים. הבטרייה הלכה (לא מחזיקה כבר הרבה). יכולים להביא לי בטרייה מקורית של DELL מארה"ב. איך אני מוצא בהגדרות המחשב את דגם הבטרייה?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
- 2 followers
-
-
היי שאלתי כאן בעבר בנוגע לבטריה שהיתה מסתיימת ממש מהר. לנובו ביקשו שאעדכן כל מיני דברים ולאחר מכן אפעיל סרטון ביוטיוב לראות כמה זמן הבטריה מחזיקה. אתמול אחרי 3.5-4 שעות היא ירדה מ-100% ל-30% אחוז. לא היתה לי האפשרות להשאיר את המחשב עד 0 ולכן היום הרצתי עוד פעם. אני רואה שאחרי 3 שעות ו-40 דקות הוא ירד ל-49%. למה יש פער כל כך גדול בין הבדיקה אתמול להיום (שמתי אותו סרטון בלופ)?
-
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב: Dell 5110 BKi263 המחשב מחובר, יש בטריה בפנוכו וכשאני מדליק אותו הוא נותן לי שגיאה על המטען אבל כשאני מפעיל אותו בלי בטריה הוא פועל כמו שצריך. אין בעיה לא עם הבטריה ולא עם המטען. אבל יש בעיה. עעזרהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!! תודה מראש!</blockquote>
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי בעיה ביו טיוב לפני הבעיה הכל עבד מצויין (זה התחיל לפני חמישה ימים) רוב הפעמים שאני מנסה לראות סרטון ביו טיוב, מופיע מסך שחור עם כיתובית: אירעה שגיאה,נסה שוב מאוחר יותר,מזהה הפעלה (כל פעם עם מספרים ואותיות אחרות) אחרי כ 20 או 25 שניות הסרטון מתחיל לפעול לבד (בלי התערבות שלי) יש לי מיני מחשב שולחני עם ווינדוס 10 פרו (16GB-520GB SSD) מעבד אינטל I7 סדרת 8750 דפדפן כרום ניסיתי לנתק מודם/ראוטר,וגם כיבוי והדלקה של המחשב ולא עזר דפדפן כרום מעודכן לפי גרסה אחרוה באופן כללי המחשב פועל מצויין,חוץ מבעיית יו טיוב אשמח מאוד לקבל עזרה תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
זה לא קורא רק ביוטיוב אלא בכל אתר שפותחים מסך מלא יש צפצופים כאלה,ווכשאני מעביר את הסרטון ל1080 או ל720 הוא נהיה איטי,ולא מובן לי למה... עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך NVIDIA8600 וללוח אם גיגה בייט,וזה לא מסתדר לי,HELP!
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר זקן, אני יודע. אבל מה יכולה להיות הבעיה? אתמול המחשב עבד ללא בעיות, לא התקנתי כלום ולא שיניתי כלום. היום אני בא מדליק את המחשב ורואה X על מתאם הרשת - "כבל הרשת מנותק". טוב אני עושה את הבדיקות הרגילות - Wifi עובד, אז הבעיה לא במודם. אולי בראוטר? טוב מנסה לחבר לאמצעי אחר, לקחתי את ה-Raspberry Pi שברשותי, חיברתי לראוטר ואכן עובד. אוקיי אמרתי לעצמי יכול להיות הכבל נדפק, מהמחשב לראוטר. לקחתי את הכבל שאיתו השתמשתי ל-Pi, אותו דבר. לא עוזר. מנסה לבדוק אולי נכנס אבק לחיבור?? מנקה, מחבר, שוב אותו דבר. מחליף פורט LAN בראוטר, אותו דבר... אולי המחשב עשה עדכון והתקין DRIVER דפוק? מנסה להתקין מחדש במנהל התקנים, רואה שאין שינוי, המחשב משתמ…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה שהופיע אצלי : לפני יומיים , שלוש המעבד שלי (2500K) כל הזמן במאמץ גבוה וכמעט מגיע ל-100% , וזה בלי שאני מפעיל במערכת הפעלה משהו כבד , כל מה שמופעל זה גם היה לפני התופעה הזאת ואני לא יודע איך להסביר אותה ולטפל בה . כיבוי וריסט למחשב לא עוזרים , כי אחרי שהמחשב מופעל ונכנס למערכת ההפעלה זה שוב מתחיל . ניסיתי להיכנס לטאסק מנג'ר אבל יש שם כל כך הרבה תהליכים שעובדים שאני פשוט הולך לאיבוד ואין לי מושג איזה מהתהליכים הרבים האלו הוא שגורם למאמץ המעבד . אני רק יכול להגיד שלאחרונה (גם כן לפני 2-4 ימים) התקנתי במחשב תוכנת אנטיוירוס NOD32 גירסא 5 , אבל גם לפני זה הוא היה מותקן אצלי , פשוט הסרתי אותו והתקנתי , אחרי שהורדתי מאתר…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי המשב שלי לא מעלה את הווינדוס וניסיתי לעשות restore וזה לא עובד כשניסיתי להדליק אותו הוא רשם לי ש הביוס קרס ואז הוא שחזר אותו ומשם הוא לא עולה יותר המחשב הוא מחשב מורכב הוא בן חודש תודה מראש למי שעוזר נ.ב הווינדוס הוא 64 ביט
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בן 5 שנים נייח שהביוס שלו (GYGABYTE GA-MT770 ביוס AWARD) מצפצף (לא תמיד) בזמן הדלקה. הוא מצפצף עד הרגע שהווינדוס מתחיל לעלות. (פעם אחת ספרתי 6 צפצופים ופעם אחת 7). חיפשתי באינטרנט ולא ראיתי מה לעשות שהביוס של AWARD מצפצף 6 פעמים.. מה לעשות? תודה.
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב הנייד שבכותרת. כשאני נכנס לביוס התפריטים מאוד מצומצמים ומינימליים. האם ישנה במחשב הזה אפשרות, איזה צירוף מקשים, שייתן לי לגשת לתפריטים יותר מתקדמים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עדכנתי את הביוס של הלוח אם .עכשיו השאלה שלי היא אם אני מפרמט את המחשב אז גם העדכון האחרון של הביוס נמחק? או שזה לא קשור וזה נשאר.[כי הרי מתי שאני מפרמט אז אחרי זה אני מתקין מהדיסק של הלוח אם]
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מחשב ישן (P4 1.6) עושה לי בעיות, איתרתי תקלה בזיכרון אבל לקחתי לטכנאי בכל זאת. הוא אמר שבאמת יש תקלה בזיכרון וצריך חדש (מאיפה אני משיג SDRAM או DDR 133???!!) והוא אומר לי גם שווירוס צרב את עצמו לביוס וזה מאט אותו למהירות של פנטיום 3 בערך. ואיך הוא רואה את זה?? הוא אומר שהזיכרון של המעבד שואף ל-0 במקום 128!!! הייתי צריך לשאול איך הוא רואה את זה. בדקתי ב-CPUZ וזה נותן לי: זה נורמלי???
-
- 35 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
החלפתי מארז ולצורך זה כמובן שניקתי את כל הכוננים והלוח אם והעברתי למארז החדש ואז שהדלקתי את המחשב קיבלתי איזה הודעה מוזרה שבחיים לא ראיתי על משהו שהוא לא זיהה את הכונן SATA שלי ואם יש עליו מערכת הפעלה אז יש לי אופציה להמשיך.. בכל מקרה אחר-כך גיליתי שהתאריך והשעה לא קשורים לכלום וגם ההגדרות של המאוררים התאפסו לכן נראה לי שכל הגדרות הביוס התאפסו להם.. השאלה למה זה קרה? האם בגלל כל הניתוקים או שזה הבטריה שהתרוקנה? והאם יש משהו שעכשיו אני צריך לחזור ולהגדיר חוץ מהשעה תאריך והגדרות המאוררים והטמפ שסידרתי?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי את הלוח אם הבא:ASUS Z97 DELUXE. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT. מעבד:I5 - 4690K. מאוורר מעבד: מאוורר למעבד Noctua דגם NH-U12S. אז ככה: כשאני נכנס לביוס של המחשב שלי,אז בפעם הראשונה - כל תצוגת הביוס קפואה,אין אפשרות לראות או לעשות/לשנות משהו בביוס - למה זה קורה?,האם זה תקין?. לכן אני צריך לעשות Restart ולהיכנס לביוס בפעם השניה, בפעם השנייה,אני רואה משהו מטריד: הCPU OPT FAN - מופיעה בצבע אדום.למה זה קורה,והאם זה תקין? איך אני מגדיר את הזיכרונות (4*DDR3 KINGSTON 8 GBׂׂ) שלי למצב:X.M.P? אשמח לעזרה. תודה רבה מראש. יוסי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שראיתי את הביוס שלי וביוסים של חברים שלי גיליתי שהביוס שלי נותן ממש קצת פרטים , ויש הרבה מאוד דברים שמופיעים בביוסים אחרים ולא בשלי האם שידרוג הביוס יספק לי אפשרויות אחרות? אני יודע שמסוכן מאוד להחליף ביוס , כי אם זה נתקע אז יש בעיה חמורה מאוד , מקסימום אני יעשה את זה עם בן דוד שלי שמבין יותר ממני השאלה שלי האם למישהו יש ניסיון עם הלוח הזה ומאיפה אני יכול להשיג ביוסים אחרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי ראפטור 78 ג'יגה רק שהביוס לא מאתר אותו מישהוא יודע איך מג'מפרים אותו אני לא מצליח להתקין וינדוס וזה לא קשור לפלופי ולדרייברים של ה s-ata כי הוא חייב להיות מוגדר ניסיתי לג'מפר אותו בכל דרך אפשרית הביוס פשוט נילחם בי
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מנסה לעזור לאחי. יש לו לפטופ של hp עם hd שמותקן עליו ווינדוס. איש מחשבים הוסיף לו ssd (יש בלפטופ מקום גם לhd וגם לssd) שגם עליו מותקן ווינדוס. המחשב עבד כמה ימים בסדר גמור כשהוא פועל על הווינדוס של הssd. עכשיו הוא אומר שהמחשב פתאום החליט לעשות חזרה בוט דרך הhd ולפעול על הווינדוס הקודם. הבעיה שבביוס הssd לא נמצא ברשימת העדיפויות הבוט של הuefi, אלא רק הhd. אבל למשל בתפריט ה-uefi device configuration הוא כן נמצא, יחד עם הhd, כלומר הוא כן מזוהה איכשהו. הוא ניסה לעשות בוט מusb עם התקנה של ווינדוס, והוא אומר שבתפריט המחיצות הssd נמצא אבל הוא צבוע באפור ואי אפשר לבחור בו בכלל. בווינדוס עצמו של הhd הוא כן יכול להיכנס לssd ולתיקיות שנמצאות בו. …
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מנסה להתקין וינדווס 10 על מחשב מיני של לנובו וביוס לא מזהה את הדיסק און קי המקורי של הוינדווס. בהגדרות קבעתי ש - USB יהיה הראשון בהתקנה ובכל זאת הוינדווס לא עולה מהדיסק און קי וביוס ממשיך לא לזהות אותו. מצ"ב התמונות של ההגדרות. מה ניתן לעשות במקרה הזה?
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
- 3 followers
-
-
יותר מסקרן אותי מה קרה פה : בעת שניסיתי להתקין את המחשב נאלצתי להחליף מספר כונני סידי כי רובם דפוקים , הגעתי למצב שבו המחשב מזהה את הכונן רק בחלק מהריצות שלו . למרות זאת התקנתי את הוינדוס ובקטע שהוא מבקש לעשות אתחול המחשב אתחל את עצמו אבל *לא* זיהה את הכונן סידי בבוט ובביוס , ולמרות זאת ההתקנה נמשכה מהדיסק כרגיל , יש למישהו הסבר לתופעה ?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בעיה מוכרת אבל לא הצלחתי למצוא לה פתרון אז ככה זה מה שאני יודע וניסיתי: - כשהמחשב מחובר לדיסק קשיח אז הוא נתקע במסך הראשון כאשר המחשב מופעל על memory runs dual channel interleaved שזה בסדר אבל זה נתקע על זה יותר מהזמן שברגיל. איפה שכתוב IDE הדיסק קשיח לא מזוהה וככה גם הכונן דיסקים אבל כאשר אני מנתק את הדיסק קשיח מהמחשב הוא פתאום כן מזהה לי את הכונן דיסקים. - ביצאתי עדכון של הביוס -לא עוזר -עשיתי איפוס לביוס לפני שחיברתי את הדיסק קשיח למחשב (הגדרתי את הביוס כמו שצריך) -כאשר הדיסק קשיח לא מחובר למחשב אז הדף של memory runs dual channel interleaved עובד רגיל ועולה מהר כמו שצריך -בדקתי את החיבורים SATA והחשמל הכל מחובר טוב והחיבורים בלוח אם של הSATA עובדים כי בכל החיבורים זה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי מספר נסיונות החלטתי לפתוח ת'רד חדש בפורום הזה, בנוסף לת'רד הזה( http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124297.0). אז ככה כשחיברתי לראשונה את הSATA החדש, הביוס זיהה את הכונן. הרצתי boot של Acronis Disk Director Suite, חילקתי את הכונן לשני מחיצות (10GB, 179GB). הפעלתי את המחשב מחדש הכל טוב ויפה, הרצתי את ההתקנה של xp sp2 לחצתי F6 ולאחר שהוא העתיק את הקבצים הראשונים ההתקנה ביקשה דיסקט בשביל הבקר, הכנסתי את הדיסקט, פעלתי לפי ההוראות אבל ההתקנה לא זיהת את הכונן sata. בסדר, לחצתי F3, כדי להפעיל את המחשב מחדש, ניסיתי שוב את ההתקנה כמה נסיונות, אבל לא יצא כלום. שוב העלתי את המחשב מחדש, נכנסתי לביוס, עשיתי מה שעשיתי (לא יודע אם בביוס או במקום אחר) וכרגע הביוס…
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלומלום יש לי מחשב עם שני קוננים קשיחים: אחד עם ווינדוס והשני עם מידע (תמונות) יום בהיר אחד ווינדוס הפסיק להעלות, התקנתי מחדש ווינדוס אבל הקונן השני עם כל המידע כבר לא מזוהה ע"י הביוס. הקונן הוא מסוג Seagate 500GB Sata האם יכול להיות שאני לא מחבר אותו כמו שצריך? כי הוא עבד לפני שהתקנתי מחדש ווינדוס ולפני שהתקנתי עשיתי כל מיני משחקים עם המיקום של הקוננים ואני עכשיו לא בטוח שהוא במקום הנכון. האם יש הגדרה מיוחדת בביוס שצריך לעשות עבור קוננים בגודל 500 GB? החלפתי את הקבלים בין הקוננים כדי לוודא שזה לא הקבל. יש לי 4 חיבורים ל-Sata על לוח האם ניסיתי לחבר את הקונן הארור על כל אחד מהם, אך ללא הועיל. כאשר אני עובר בביוס על כל חיבור של Sata ועושה Detect הוא חוזר כמעט מייד עם תשובה …
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 2 עם ביוס של AWARD ניסיתי להתקין כרטיס רשת אך הביוס לא הקצה לו IRQ ומשום כך מערכת הפעלה וין98 מקינה את הכרטיס אך רושמת שיש בעיה בהתקן ועלי להתקינו מחדש. ניסיתי להקצות ידנית אך זה לא עזר. ניסיתי להחליף לWINXP גם זה לא עזר. מסתבר שמקור הבעיה היא בביוס שלא מקצה לו . כיצד ניתן לפתור את הבעיה מבלי לשדרג ביוס. ואם בכל זאת צריך לשדרג איפה ניתן להשיג ביוס של אוורד בחינם?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב לא מצליח לאפס את הביוס בעת הפעלה ואני לא מקבל את האיתות של האיפוס - פייפ בודד המחשב תקוע במצב כזה: בפינה השמאלית מלמעלה יש מקף-תחתות _מהבהב, ממצב הזה המחשב לא מתקדם. הבעיה נפתרת באקראיות והמחשב נפתח כרגיל. במחשב נוסף יש בעיה דומה אך כ.המסך לא מציג פלט ולא מפעיל את המסך,חשדתי בכ.מסך אבל במחשב הזה אין רמקול פנימי, לכן החלפתי בין הכרטיסים ובמחשב ה"עובד" קבלתי איתות מהרמקול שאין כרטיס מסך והמסך לא נדלק. שלחתי את הכ.מסך התקול לחברה ולפי דבריה הכרטיס פועל. שאלה מה יכול לגרום לבעיות הדומות האילו. מחשב א: E8500 asus p5e deluxe corsair cm2x2048-6500c4dhx *2 gigabyte 5850 625w enermax [glow=red,2,300]משהו לציין בחוברת של לוח האם כתוב :[/glow] הזיכרון שלי פועל ב800MHZ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה הכל התחיל בזה שפתחתי את המחשב במטרה לנקות אותו וניתקתי את שני כרטיסי המסך על מנת לתת להם ניקוי מיטבי (שני כרטיסי מסך מחוברים הSLI ) שחברתי אותם חזרה וחברתי את חזרה והפעלתי את המחשב כל המאווררים והלדים עבדו אבל המחשב פשוט לא עלה לא נשמע צפצוף והמסך נשאר שחור משפשרתי כבעיה של הביוס הוצאתי והחזרתי את הסוללה ולא היה שיפור אז פרקתי את כל כרטיסים מהלוח אם כל הזיכרונות ואז הוא השמיעה צפצוף שחסר לו זיכרונות חברתי חזרה את הזיכרונות בלבד ושוב הכל עובד אבל אין צפצוף או סימן על המסך הם יש עוד מה לעשות או שהלוח אם פשוט פרש ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-