תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודעה איך ליבדוק ספק שרוף. אני יודע שצריך לחבר שני חוטי חשמל אחד עם השני אני רק לא זוכר את הצבע
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כיצד ניתן לבצע בדיקה שלה דיסק הקשיח דרך הדוס? שמעתי שיש שלושה סוגי בדיקה לדיסק קשיח דרך הדוס. 1. בדיקה מהירה 2. בדיקת סקטורים. 3. בדיקה איטית שעורכת כמספר שעות.
-
- 11 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב מתכבה בגלל OVER HEAT,לא מזמן פתחתי נושא בדיון (4-5 עמודים). עכשיו הקירור של המעבד מחובר ישירות לספק,והטפרטורות הן 46-47 אבל עדיין מתכבה. רציתי לדעת אוךי עם הרעיונות שלכם איך לבדוק אם הקירור תקין....ובמקום כל הנסיעות למעבדה וכל הזמן שאני מחכה ודלק לקנות קירור חדש למעבד ב 130 שיעשה את העבודה. אבל לפני זה רציתי לבדוק אם יש לכם רעיון.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה וייצא לי: Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+6c9b ) Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+7f13 ) ובאמת אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול ..כשאני מתקין דרייברים לא משנה איזה זה פשוט לא פועל ..אני מתקין וזה לא עוזר. ושאני עושה דרך הוספת חומרה חדשה אז זה מגיע לסוף ומתקין את הדרייברים בC וכשזה מסיים זה מתחיל את המחשב מחדש, והדרייברים לא עובדים. הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אפשר לנעול הבעיה נפתרה הייתה בעיה בדיסק קשיח,החליפו לי
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי כונן של WD ואני זוכר שאמור להיות לו תוכנת בדיקה לשגיאות (אחרת מ (Datal LifeGuard מישהו יכול בבקשה לתת לי את הקישור לתוכנה?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה האינטרנט בדירה שלי חווה איטיות נוראית שלא הייתה קודם. בדקתי כל מה שאני יכול ואני חושד שאחד הדיירים פשוט מוריד כל הזמן דברים (הוא עשה את זה בעבר וזה היה מאוד דומה). האם יש אפשרות לבדוק את התעבורה של כל החיבורים לראוטר?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן ATI RAGE PRO AGP. + יש לי לוח (לא כזה חדש) של Gigabyte 7ZXE . //תוקן הגרסא של הAGP של הכרטיס מסך לא ידועה, אבל אני יודע שהוא AGP x2, (הכרטיס מ98) הגרסא של הAGP של הלוח היא AGP 2.0 והלוח תומך בעד AGP X4. עוד משהו, הצורה של הקוננטור של הכרטיס מפוצלת, כמו של הPCI, הAGP שעל הלוח לא מפוצל, (הכרטיס מתחבר). האם אני יוכל להתקין את הכרטיס הזה על הלוח הנ"ל, בלי שמשהו ישרף?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הורדתי כמו שאמרו לי כאן מהאתר של maxtor תוכנה שמותקנת על גבי floppy בשם powermax איך אני מפעיל אותה ומה היא בדיוק עושה????
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי אינו חדש. לאחרונה שדרגתי המחשב הישן שלי בעזרת חברי הפורום. הגדלתי זכרון ל - 8 גיגה (DDR3), שדרגתי למעבד Q6600 בעצת חברי הפורום במקום מעבד הרבה יותר נחות שהיה לי. רכשתי קרור אימתני למעבד מבית זלמן אבל לצערי, המכונה מקרטעת. השימוש הגדול שלי הוא באינטרנט וביישום האאוטלוק שלי שאני מתממשק דרכו לג'ימייל ויש בו כ - 31000 הודעות דואר נכנס ומחובר ב - IMAP לג'ימייל. כל כניסה לאאוטלוק היא סיוט. הדפים נתקעים, לא זזים, במצטבר, שעות מתבזבזות לי על המתנה שמשהו יזוז. כל תנועה באאוטלוק הוא מסתנכרן עם הג'ימייל ולוקח לו דקות ארוכות להתאושש מהסנכרון הזה. אני חשבתי שלאחר השדרוג שעשיתי, המערכת תרוץ כי המחשב שלי מיועד בסה"כ לעבודה - אינטרנט ואופיס. שניהם על הפ…
-
- 37 תגובות
- 11.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב מבוסס לוח אם M863G V1.5 + מעבד AMD 2400+ שלא נדלק פתאום ואני לא יודע אם זה הלוח או המעבד. הוצאתי זכרון ושאר הרכיבים והשארתי רק ספק תקין מחובר ללוח כדי לנסות להדליק אותו ולבודד תקלה. קיצרתי את הפינים של סוויץ ההפעלה בלוח ואין תגובה, המאווררים של הספק והמעבד לא זזים והמעבד גם לא מתחמם.. איך אפשר לדעת אם נדפק המעבד או הלוח?
-
- 11 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש מבוסס פנטיום D, התקנתי WINDOWS וכל התוכנות הנלוות ביומיים הראשונים הכל עבד בסדר, אולם עכשיו כל כמה שעות אני מקבל מסכים כחולים שיש איזשהי תקלה. יש איזו תוכנה או משהו שיכולים לבדוק לי את המעבד/זכרון/לוח לראות שהכל תקין (או לא)?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל רכישת מחשב יד שניה (לא הוחלט עדיין נייח או נייד) כיצד אני יכול לוודא שכלל הרכיבים במחשב תקינית ועובדים לפני הרכישה על מנת שלא אעלה על תקלות לאחר ביצוע הקניה. הכוונה לתקלות חומרה שעולים עליהם רק אחרי שימוש ממושך במחשב במידה ולא נבדקו במכוון לפני הרכישה. לדוגמה, היה לי מחשב עם פגם בזיכרון שניתן היה להבחינו לאחר כמה שעות שימוש כשהמחשב איתחל את עצמו באמצע העבודה. אני מחפש תוכנה אחת מקיפה לכל רכיבי החומרה (בעדיפות על מס' רב של תוכנות בדיקה ייעודיות לכל רכיב בנפרד) תודה!
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
עשיתי עידכון ביוס F11 דרך עידכון מאינטרנט החלפתי מעבד E6300 ל- /Q6700 בביוס יש שורה שהוא כותב שם CASHE OPEND..........................NO וצריך להיות שם YES זה מה שהיה לי במעבד הקודם במערכת ההפעלה הוא מזהה את המעבד טוב גם בתוכנה של הלוח אם הוא מזהה את המעבד ואת המהירות אבל התקנתי את תוכנת CPU - Z ובמהירות כתוב שם ב CLOCS CORE SPEED 1600 MHZ ולפעמים היה כתוב 2666MAZ האם יש כאן בעיה איפה ? אני יכול לבדוק אם המעבד שלי עובד טוב ?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק אם הספק כח שלי תקין יש לי ספק של HEC 650W http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=certified_psu&model=zephyr אם ישנן תוכנות לבדיקה אודה לכם אם תוכלו לצרף לינקים
-
- 10 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום. אני מאוד זקוק לדעת אם מעבד מסוים שנמצא כרגע בבעלותי הינו תקין, אך ללא התקנת המעבד. הייתי מאריך כאן בפרטים, אבל באמת שאין צורך - וזה לא יתרום להבנת השאלה. מדובר בלוח אם בן כמה חודשים. יש דרך לבדוק תקינותו ללא התקנת מעבד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר בדיקה שהתמשכה כשעה וחצי, כשהזכרונות בMODE של XMP, כמות הERRORS שהייתה לי עברה את ה10,000. כשהזכרונות הוגדרו ללא XMP לא היו ERRORS בבדיקה שנערכה כחצי שעה. הזכרונות שלי אינם תקינים?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! זאת המערכת E8400 P5QL-E 4GB RAM OCZ WD 500GB AAKS 9800gtx+ עכשיו לאחרונה התחילו לי מסכים כחולים אחת לשבועיים, הרצתי בדיקה על הזיכרונות ב MEMEST86 כל הלילה והוא ביצע 8 PASS ולא היו שגיאות כלל. אבל השאלה שלי אם בדקתי נכון, כי בירשותי שתי סטיקים של OCZ כל אחד 2GB . עכשיו רציתי לדעת איך עלי לבצע תבדיקה? האם להוציא את אחד הסטיקים וליבדוק כל פעם סטיק בניפרד עם ה MEMEST86? או שמה שעשיתי זה בודק את שתיהם ביחד? (הפעלתי את ה MEMEST86 ששתי הסטיקים מחוברים בוא זמנית)
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. יש לי לוח אם די ישן של ASUS דגם P5G41C-M LX. כאשר אני מפעיל את המחשב והוא מתחיל לעלות, הוא נעצר על מסך הביוס (עם הלוגו של ASUS). צריך ללחוץ ALT+CTRL+DEL מספר פעמים, בדרך כלל 6-8 פעמים עד שהוא "משתכנע" ועולה. לאחר מכן הוא עובד והכל בסדר. האם מישהו מכיר את התופעה ו/או יש לה פתרון או שלוח האם סיים את הקריירה שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לעזרה. בהדלקה המחשב נכנס מיד ל setup utility ולא מעלה בשום מצב את מערכת ההפעלה WIN 8 יואב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. הדלקתי היום את המחשב החדש פעם ראשונה ואחרי כדקה בתכנית התקנה של ווינדוס המחשב נכבה. הדלקתי שוב והסתכלתי על הטמפ' בביוס והמעבד עמד על 98 מעלות בערך. הלוח אם, אגב, עמד על 25. כל המאווררים במארז עובדים, בסל"ד נורמלי, אני חושב. המעבד הוא סמפרון 3000, ה-HSF הוא הסטנדרטי שבא איתו. יש במארז עוד מעבד אחד מתחת לספק שמוציא אוויר החוצה. ההיטסינק יושב כמו שצריך, מרחתי משחה טרמית כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה, ויותר חשוב, איך אני מסדר את זה? תודה. עריכה: שכחתי לציין שהחיישן לא דפוק או משהו, כי נתתי לו איזה חצי שעה להתקרר וכשהדלקתי שוב הטמפ' של המעבד הייתה 30 בערך ואז עלתה עד 95 שוב
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי לאחרונה המחשב מבצע 3-4 איתחולים כאשר מדליקים אותו אין צפצופים כלשהם , ולא היה שום שינוי בחומרה או המערכת ההפעלה שהיא WIN7 אין הודעות שגיאה. ממה זה נובע לדעתכם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! שאני מדליקה את המחשב המסך לא נדלק, הוא נדלק בסופו של דבר רק אחרי 7-8 של כיבוי והדלקה של המסך הוא נדלק לשנייה ואז נכבה ואז אני מכבה את המסך ומדליקה שוב ככה בערך 8 פעמים. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון למה זה קורה? תודה לעוזרים מורן
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, שאני מדליק את המחשב אז בזמן ההפעלה המקלדת לא פועלת בכלל וזאת הסיבה שאני לא יכול להיכנס למצב בטוח. וגם רציתי עכשיו לפרמט אבל כדי להפעיל את הדיסק כתוב "Press any key" והמקלדת לא עובדת. >< המקלדת מחוברת בUSB אולי זה קשור? ניסיתי לחבר ליציאה אחרת אבל זה לא עזר וגם ניסיתי מתאמים לחיבור הישן והם בכלל לא עבדו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-