עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום,לאחר פירמוט המחשב המחשב לא מזהה את צג הטלויזה (HDMI) לפני הפרמוט המחשב כן זיהההחלפתי כבל ועדיין כלום, בנוסף בדקתי אם הכבל תקול אז הבאתי מסך אחר עם חיבור HDMI והמחשב כן זיההניסיתי לנתק ולחבר את כל הכבלים בטלויזיה(חוץ מחשמל) גם עם המתנה של 10דק' וכלוםלמשהו יש רעיונות?מסך Samsung la32a451 (ישן יחסית)וכרטיס מסך Gigabyte Geforce 750Tiתודה מראש

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  2. שלום לכולם,מערכת הפעלה ווינדוס 10.לאחר כיבוי המחשב והדלקתו המחשב נדלק אך אין תצוגה. יש צפצופים חלשים מהלוח אם. המחשב מצליח לעלותרק כאשר אני מכבה את המחשב ומעביר את הזיכרונות לזוג השני של חריצי ההרחבה של הזיכרונות (2 כרטיסים של 4GB).כשאני שוב מכבה את המחשב קורה אותו דבר ושוב הוא עולה רק כאשר אני מבצע את אותה פעולה.נבדק ספק כוח ברב מודד ונמצא תקין. כרטיס מסך תקין (קורה גם כאשר מחובר לכרטיס מסך המובנה). התחלתי לבצע בדיקהלכרטיסי זיכרון עם תוכנת memtest לבינתיים עד שלב 3 ללא שגיאות.מישהו מכיר את התופעה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.אלעד

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  3. קניתי דיסק קשיח חדש evo 850 250gb. התקנתי ווינדוס 10, הכל עבד טוב עד שהתחלתי להתקין דרייברים, בעת ההתקנה של חלק מהדרייברים, המחשב פשוט קופא (זה רנדומלי), לאחר מכן אני פשוט מכבה כיבוי כפוי (דרך הכפתור), מדליק מחדש מתקין את הדרייבר והכל בסדר. בעת שדרוג ל 10586 המחשב שוב קופא והיה צריך לשחזר מערכת ולחזור לנקודה שלפני העדכון, העדכון תמיד קופא ב 71% (התקנה כללית) ו 91% בהתקנת דרייברים ותוכנות (בשלב השני). לאחר מכן פירמטתי את המחשב, איפסתי ביוס וניסתי להתקין מחדש ושוב קופא בשדרוג ל 10586 ובהתקנת מנהלי התקן. התייאשתי והורדתי גרסא חדשה שכוללת את עדכון 10586, שוב פירמטתי את הכונן הפעם לא היה צורך בעדכון אבל כן קפא פעם אחת בעת התקנת מנהל התקן חדש. בנוסף המחשב הי…

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by Nadav Shaked,

יש לי SSD עם 250 גיגה HD עם 500 גיגה וHD עם 1 טרה איך אני יכול לייעל את הביצועים של המחשב? אני חשבתי על להתקין רק מ"ה על הSSD בHD של ה500GB את כל התוכנות ובHD של ה1TB את כל הגיבויים (משחקים,סרטים תמונות,אפליקציות וכ'ו) מה אתם אומרים על זה? או שיש דרך אחרת? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום חברים ושנה טובה לכולם. למחשב שלי לוקח כ-20 דקות לכבות את עצמו. בין אם אני לוחץ על כפתור הכיבוי ובין אם מבצע כיבוי דרך התפריט. חולפות כ-10 דקות עד שהדסקטופ נעלם ושמופיע מסך הכיבוי, ואז חולפות עוד 10 דקות עד שהמחשב נסגר. ב-10 הדקות הראשונות, המחשב ממשיך לתפקד כאילו לא קרה דבר. תוכנות רצות כאיילו כלום, אפשר להפעיל מה שרוצים והכל גם עובד במהירות הרגילה. יש לציין ש-BOOT לוקח פחות מדקה. מה אני צריך לבדוק?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Uri Lugassi,

המחשב משתגע , בתחילה הוא היה נתקע לאחר עליה , ביצעתי איפוס להגדרות ביוס והוא השתחרר טיפה ועכשיו הוא נתקע אחרי 10 דקות עבודה ומופיע מסך כחול , נראה לי כמו בעיית התחממות של המעבד , כי כשהוא קר אפשר לעבוד 10 דקות בערך אבל לאחר שהוא נתקע פעם ראשונה כל הדלקה מחזיקה 2 דקות ולפעמים מופיע מסך כחול. מצורפות תמונות של התקלה ומפרט המחשב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, נתקלתי בבעיה שהארד דיסק במחשב שלי הפסיק לתפקד ולהגיב, ישר התקשרתי למספר טכנאי מחשבים בכדי לקבל עזרה, רוב הטכנאים דרשו ממני מחירים מופרזים ומוגזמים של מעל ל1000 ש"ח. עד שהגעתי לטכנאי ישי שפתר את התקלה בהחלפת הארד דיסק והעתקת החומר לדיסק החדש במחיר סביר ומשתלם! אני ממליץ עליו בחום : ישי טכנאי מחשבים בירושלים 058-5557711 www.pcn4u.com

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  8. אני צריך כבר לקנות את המחשב שלי, לדעתי יש מספיק אבק בפנים, אך אני חושש מלהזיק לרכיבים. באילו דרכים מומלץ לנקות את המחשב והרכיבים שלו מאבק? ואילו אמצעי זהירות לקחת?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by WhiteLen,

היי, לפני כמה זמן, נשרף החיבור hdmi שלי בין המחשב לטלויזיה. תיקנתי את הטלויזיה אבל כשחיברתי אותה שוב למחשב, המחשב לא זיהה אותה. גם כשהגדרתי בהגדרות מסך של המחשב מסך VGA נוסף באופן ידני עדיין עדיין אין תמונה או קול. כשאני מחבר לטלויזיה לפטוף הכל עובד בלי שום בעיה לכן אני חושב שגם היציאה של המחשב נשרפה (אולי היתה קפיצת מתח שהרסה את שניהם באותו הזמן.. לא יודע). חבל לי להחליף את כל הלוח האם (Z97-HD3) רק בגלל יציאת אחת דפוקה. מישהו יודע אם יש מעבדות אלקטרוניקה (באיזור רמת גן) שמתקנות לוחות אם? או דרך לתקן את היציאה בעצמי?

10. אוקי אז ככה, פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים בגלל שטויות כמו ווירוסים שהיו עליו והביצועים עליו תמיד היו טובים ללא שום בעיות. אחרי הפרמוט, שבו התקנתי דרייבר הכי חדש לכרטיס מסך וכל מני דרייברים מהדיסק של הלוח אם וכו', התחלתי לשחק כל מיני משחקים ושמתי לב שכל כמה זמן מתחילים להיות לי ממש פריזים שכל המשחק נתקע ל2-4 שניות, שבפריזים יש LOOPING לסאונד האחרון ששמעתי ואם אני רצתי קדימה לפני הפריז, אז גם באמצע שאני בפריז הדמות שלי תרוץ קדימה. (בעיה דומה לשל מישהו אחר בפורום) בכל מקרה, אין לי מושג איפה הבעיה כי לפני שפרמטתי את המחשב לא היו לי שום בעיות אז אני לא חושב שזאת בעיית חומרה. הנה המפרט שלי: Core i5 3570K @ 4.5Ghz Gigabyte UD3H-Z77X 8 GB …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היה לי 3 מסכים כחולים בימים האחרונים. יש לי ווינדוס 10. יש לי את כל העדכונים ממיקרוסופט. איפה אני יכול לראות לוגים של המסכים הכחולים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. גם אחרי פירמוט מופיע המסך הזה באתחול יש אפשרות לבטל ? מחשב נייד

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by steakmaster,

מפרט מחשב: Intel Sandy bridge i5 2500 socket 1155 Asrock H67M-GE HIS Radeon 6950 2GB D5 Antec NEO ECO 620W המחשב לא היה בשימוש קצת מעל לשנה, כשפתחתי אותו לאחר שנה היה נראה כאילו יש בעיות במגעים, אבל לאחר קצת משחק עם הכבל HDMI המחשב עבד בסדר. לאחר כשבועיים עבודה, יום אחד לאחר שהדלקתי את המחשב הוא הפסיק לזהות את הכרטיס מסך. המחשב עובד ללא בעיות דרך הכרטיס מסך שעל הלוח אם, כאשר הכרטיס מסך מחובר לחשמל אך לא ללוח אם המאווררים עובדים, אך כאשר הוא מחובר למחשב הוא לא מזהה אותו יותר. בהנחה שאין לי מחשב נוסף או כרטיס PCI-E נוסף, האם יש דרך לוודא שהתקלה אכן בכרטיס מסך? (או בעצם מה הסיכוי שהתקלה בלוח אם?)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by choochee,

היי כולם, מחשב אחד אצלי במשרד התחיל ליפול בזמן רינדורים, לאחר מס' שעות. הנה המסך הכחול שהוא נתן, מישהו יודע מה זה אומר?

15. יש מסך מחשב המחובר לכרטיס מסך והוא עובד תקין. האם ניתן לחבר מסך נוסף ליציאה של השבב הגרפי המובנה בלוח האם ? תודה למסייעים והסייענים...

16. Started by bjnhv,

packetloss^^ יש אפשרות בדוטא לראות את הסטטים של הרשת - יש לי פינג באיזור 80 אבל יש פוקט לוס של 15% לפעמים וזה גורם לחלק מהלחיצות לא להקלט. המשחק היחיד שאני משחק זה דוטא ככה שאין לי כ"כ אפשרות לבדוק אם זה משהו ספציפי למשחק הזה אבל זה לא סביר כי חברים שלי משחקים בו באותם שרתים ואין שום בעיות. מדובר במחשב ישן ככה שיתכן שזה בעיה בו אפשרות נוספת זה בעיה בראוטר שאני מחובר קווית אליו tplink td-w9980 ואפשרות אחרונה שזה ספק האינטרנט - 018 אקספון. אשמח לייעוץ מה יכולה להיות הבעיה ואיך למצוא אותה (לא מכיר תוכנות שיכולות לבדוק ביצועי ראוטר או כרטיס רשת של מחשב) אם זה לא הפורום הנכון אשמח להפניה

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  17. שלום יש לי כונן SSD שכל הזמן נתקע ורק אחרי ריסטרט אני יכול לעבוד מחדש בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהמחשב מתחמם (סידרתי את זה קניתי קירור נוזלי) אחר כך החלטתי לפרמט מחדש את המחשב ובכל זאת זה קורה זה בעיה מוכרת עם הSSD? כי זה נהיה ממש בלתי אפשרי תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by luzonoran,

שלום, יש לי בעיה עם כניסות הUSB במחשב, בכל פעם שאני מחבר התקן חיצוני בין אם זה דיסק און-קי, או סתם נגן מוזיקה לכניסה הקדמית או האחורית המחשב אמנם לא קורס אבל לא מאפשר לי לפתוח שום תוכנה: לא Firefox לא Winamp כלום. חשוב לציין שכשאר אני מנסה לכבות אותו אחרי שכבר ניתקתי את ההתקן לוקח לו לפחות 5 דקות להגיע למצב שהוא מתכבה. היום תמרנתי שעות עם MP3 על מנת להעביר שירים לתוכו וכל פעם מחדש הוא עשה לי את הבעיה הנל אין לי מושג מה הבעיה או איך לפתור אותה חשבתי להזמין טכנאי אבל אולי אפשר גם בלי. ניסיתי גם לקנות מפצל USB בסוף רכשתי אחד במחיר מופקע של D-Link ועדיין הבעיה לא נפתרה

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by EmanuMan,

שלום, יש לי בעיה עם הפוטושופ במחשב נייד, הוא קורס לי כל הזמן. הבנתי שזה בגלל שיש לי שתי כרטיסי מסך - אחד של אינטל 5500 ואחד AMD Radeon R7 M260, ככה לפחות הפוטושופ רשם... אז איך אני מגדיר שרק אחד מהם יעבוד והשני יהיה מושבת? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 8.9k צפיות
  20. שלום לחברי הפורום . אז כמו שכתוב בכותרת , אני התחדשתי לפני שבוע במסך מחשב חדש , DELL U2715H . מההתחלה כשחיברתי אותו , צצה בעיה איתו (או עם המחשב) . הבעיה היא שאני מגדיר לו את הכניסה הנכונה (DisplayPort) , את הרזולוציה המקסימלית שלו 2560X1440 , והמסך כל הזמן משנה אותה לבד לרזולוציה מינימלית , כאשר הכל בשולחן העבודה ניהיה ענק ומגעיל . לרוב , זה המסך פשוט נכבה לשניה אחת או שתיים לבד , שוב נדלק ופתאום הופה , בכלל לא ברזולוציה שהגדרתי לו . זה קורה איתו בזמן עבודה רגיל , אבל גם אם אני עושה RESET למחשב , או שפשוט מדליק את המחשב אחרי שהיה מכובה , אז המסך ישר נדלק עם הרזולוציה המגעילה ואז שוב פעם אני צריך במערכת ההפעלה להיכנס להגדרות רזולוציה , ששם דרך אגב כאשר הוא הוריד אותה אז ה…

• 15 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. Started by bennybid,

שלום לכולם, לפני יומיים bluestacks עבד לי מצוין ואילו היום אני פותח אותו והוא יש נסגר. ניסיתי פעמים רבות לתקן את הבעיה אבל היא לא הסתדרה. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי שיהיה לכם יום מוצלח ותודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  22. שלום רב, יש לי בעיות חוזרות ונשנות נוגע להתחברות לשרתים של ea דרך hot. בכל פעם שאני מנסה להתחבר אני מצליח לשחק משחק או שניים עד שלב מסוים שבו אני מקבל את ההודעה הבאה: unable to connect to the EA Servers at this time. Please check your network connection or try again later האינטרנט שלי הוא 100 מגה , והוא עובד תקין (מוריד במהירות של כ50 מגה דרך וויפי ומגיע ל100 דרך חיבור ישר). בנוסף אני רוצה לציין שכאשר אני חוזר לבית של ההורים הדבר לא קורה, אני משחק באופן חלק כמה משחקים שאני רוצה ללא התנתקויות. אשמח מאוד אם למישהו כאן יש רעיון כלשהו כיצד לפתור את הבעיה הזאת. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by AmonAmarth,

אהלן התחיל לי לפני כמה ימים מסכים כחולים שלאחר בירורים מצביעים על כשל בחומרה. אני לא מצליח לשים את האצבע מה לא בסדר אני חושד במעבד\דיסק קשיח מפרט דיי ישן: i5 750 p55-ud4 hd7850 wd green הרצתי בדיקות מאמץ של זיכרון מעבד דיסק קשיח וכרטיס מסך ושיחקתי אפילו בac:syndicate וכלום לא היה נראה חריג.. הכל עבד. זה קורה בדרך כלל רק שאני משתמש בפיירפוקס והייתה גם פעם אחת שזה קרה סתם ככה. מצורפת תמונה עם פירוט של כל מה שצריך לדעתי. חיפשתי מלא בגוגל ולא חידש לי הרבה. http://oi65.tinypic.com/2iu26m9.jpg איך אני מגיע לשורש הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  24. שלום, לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows 7 sp1 לאחר מכן התקנתי את הדרייברים של הלוח אם שלי (asus h170 pro gaming) ואת הדרייבר של הכרטיס מסך. לאחר שהשארתי את המחשב זמן דלוק ללא מגע(של המקלדת או העכבר) ראיתי שלא ניתן להדליק אותו מחדש(בעזרת העכבר, המקלדת או אפילו כפתור ההפעלה) והוא תקוע עם מסך כבוי בדקתי את הגדרות הpower option והגדרתי שיהיה במצב high performance. כלומר שלא יכנס לsleep mode או משהו כזה (הפרופיל הסטנדרטי של high performance) אני עובד עם המחשב שעות שלמות ולא חווה שום תקלה רק ברגע שאני מפסיק לגעת בו ל20 דקות בערך אודה לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by Naor Malka,

מישהו יכול להסביר לי במדיוק מזה Thermal Design Power (TDPׁׁׁׁׁׁ

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים