תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
היי, כפי שכתוב בכותרת מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך ישן (כלומר המעבד הוא i3 8100 אבל הכרטיס מסך הוא AMD HD6870) עם הכרטיס המובנה של אינטל הכל עובד פיקס, עם הכרטיס של AMD זה עובד סבבה ב- SAFE MODE או כשהוא DISABLED (קרי בלי דרייברים של AMD בתכלס) וכמובן שרואים הכל לפני שהווינדוס עולה. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש נקי וכו' באמצע ההתקנה של הדרייברים (אחרי הניקוי המלא עם התוכנה שלהם שמסירה נקי והכל) המסך שוב פעם ניהיה שחור וזהו. אני לא נמצא בארץ ואני עוזר לבעלי המחשב מרחוק אבל הדרכתי אותם עד כה בכל תהליך האבחון. לא רוצה לסבך אותם עם להביא עוד כרטיס מסך כרגע רק בשביל הבדיקה (כי הרי זה מה שאני הייתי עושה) אם אפשר להמנע מזה מהסיבה הזו. האם יש לכם עוד רעיו…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, במחשב ביתי, מ"ה Windows XP, בן פחות משנתיים, אחת למספר שבועות, אין תצוגה על המסך ואז המסך נכבה. הצלבתי עם מסך אחר ומחשב אחר והבעיה בוודאות במחשב עצמו. ניקיתי את המחשב מאבק וזה לא עזר. עד כה, הבעיה הופיעה פעמיים למשך יותר מיום. מה שמפתיע שלאחר ניתוק של מספר שעות מהחשמל, התצוגה חזרה והבעיה נעלמה. (לקחתי את המחשב למעבדה ושם חיברו וראו שיש תצוגה, חזרתי הביתה והכל תקין). יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום שלום היום חבר רכש כרטיס R9 270X יחד עם ספק VS550 קורסאייר לחבר יש לוח של אינטל מדגם DH61WW ..משהו בסיסי ביותר מה שקרה הוא שהלוח פשוט לא מקבל את הכרטיס החדש יש לו מסך 19" של BENQ בעל חיבור VGA בלבד נסיתי לעשות מספר פעולות אך לא הועילו : *בדיקה עם מסך אחר DELL בחיבור DVI בשני היציאות של הכרטיס - אין תצוגה *בדיקה עם כרטיס מסך אחר HD 7950 בלוח הנ"ל - אין תצוגה ( כמובן שבלוח יש רמקול מובנה קטן שלא משמיע שום רעש ואין אפשרות לחיבור נוסף של רמקול - ככה שיש איזשהו BEEP שקיים שהלוח מדווח אני כמובן לא יכול לשמוע :\ ) *הוצאת אחד מהזכרונות או הצלבה בניהם - אין תצוגה *הוצאת הבטריה למשך 10 דק' + איפוס עם ג'מפר - גם אין תצוגה *ניקוי הסלוט מאבק ? - גם אין תצוגה .…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מדליק תמחשב והוא פועל אבל אין תצוגה העברתי תכרטיס מסך למחשב אחר והוא פועל מצויין בבקשה עזרה בהקדם תוד לעוזרים ד"א הוא לא עושה שום ציפצוף
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום. לא מצאתי שאלה כזאת בפורום אז נאלצתי לפתוח נושא חדש. קיבלתי מחבר מחשב עם לוח אם INTEL D975XBX2KR עם 4X1GB CORE2DUE בלוח אם לא קיימת יציאת VGA מובנת אז חיברתי לו כ.מסך 8400GS 512MB הכל מחובר כמו שצריך אבל אין תצוגה במסך לאחר הדלקת המחשב. בדקתי את הכ.מסך במחשב אחר וזה עובד מצויין. ניסיתי להוציא את כל הזיכרונות ואין(!!) ציפצוף מהלוח אם לאחר הדלקת המחשב ללא זיכרונות. אז השאלה האם הלוח אם נדפק או קיבל קצר חשמלי? כי הוא היה ללא שימוש אצל חבר שלי איזה חצי שנה ולטענתו המחשב עבד טוב או שאולי הכ.מסך לא מתאים וצריך כ.מסך חזק יותר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי, אתמול בלילה המחשב הוריד עדכונים והיום הופעל מחדש על מנת שייכנסו לפועל - מאז התחילה הצרה (צירוף מקרים?) המחשב נדלק ללא צפצוף ביוס ולא עלה כלום במסך, אך נשמע כאילו עלה רגיל (גם כפתור הכיבוי במקלדת עבד). החלפתי סוללת ביוס והמחשב עלה. לאחר מספר שעות הפעלתי מחדש את המחשב, לוודא שהכל תקין - שוב בעיית המסך חזרה. עשיתי איפוס ביוס ואז עלה לי הסיסטם ריפייר, שתאחר חצי שעה פשוט הפעיל את המחשב מחדש...וכלום. המחשב עולה, אין תשדורת למסך (ייתכן?). חשבתי על לנסות לחבר את הטלוויזיה ישירות לחיבוכי לוח האם, אבל אין לי חיבור hdmi בלוח האם ואין לי כבל אחר. רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי במתנה כרטיס GTX 980 משומש, חיברתי את הכרטיס ללוח האם וחיברתי לו מתח. כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהכרטיס נדלק והמאוורים שלו עובדים, אבל אין תצוגה במסך. ניסיתי לחבר גם Display Port ולאחר שזה לא עבד ניתקתי אותו וניסיתי לחבר HDMI אבל עדיין אין תצוגה. בדקתי גם שהכרטיס מהודק ללוח האם. מוסיף שהספק שלי 650W. אשמח לעזרה, צירפתי מספר תמונות של החיבורים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תופעה שקרתה לי כבר פעמים אני חושד בכרטיס מסך אך לא בטוח. כשהמחשב נמצא לדוגמא לא פעיל (דלוק כל הלילה אך המסך כבה לאחר 10 דק') למחרת בבוקר כשמזיזים את העכבר ואו מקלדת המסך לא מתעורר למרות שהמחשב דלוק. התופעה לא קורת כל הזמן אלא נראה לי כל כמה ימים. אני חושד בכרטיס המסך אך אני לא בטוח. בכרטיס הקודם שלי זה לא קרה. דרייבר מעודכן. מע' עברה פירמוט והתקנה מחדש. (ויסטה) ספק כוח הוחלף. התופעה חוזרת גם עכשיו.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לי Dell Latitude E6420 שאני משתמש בו כבר יותר משנתיים. היום אחרי ששמתי אותו על Standby ולאחר 4 שעות שחזרתי הבייתה להפעיל אותו, גיליתי שמחשב עובד אבל אין תצוגה על מסך שעובד גם. חיביתי מחשב והפעלתי אבל אותו סיפור למרות שכל השער עובד והנה סרטון שתראו: גם ב-BIOS אין תצוגה. החלטתי להכנס ל-ePSA ופעלתי לפי הוראות שהן: לנתק מחשב מחשמל, מסוללה שלו ולבצע לו "ניקוז חשמל וכשרציתי לבחון מה קורה, עדיין לו היה תצוגה כמו שרואים בסרטון: מה אפשר לעשות פה חברה? במחשב נייד יש כרטיס מסך בנוי ויש חיצוני של nVIDIA ומאחר שאחרון היה מוגדר כברירת מחדל, אני חושב שהוא כושל. אולי איפוס BIOS יעזור ואוכל להשאר עם כרטיס בנוי אבל זה לא יתקן כרטיס מסך חיצוני. יש לי אחריות מסוג "שירות באתר של…
-
- 25 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
בשימוש בכבל hdmi to dvi מלוח MSI B75MA-E33 למסך ASUS VW222 1680x1050 (אין כרטיס מסך, מעבד Pentium G2030). לפני שה windows עולה יש תצוגה דרך hdmi, אבל לאחר שה windows עולה יש תצוגה רק דרך VGA.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היום גלשתי באינטרנט, ופתאום המחשב נכבה טוב הדלקתי מחדש המסך עבר מאנאלוגי לדיגיטלי מספר פעמים וחוזר למצב סטנדביי המחשב עצמו דולק, פתחתי את המארז החלפתי את הסלוט של הכרטיס מסך לשני, שמתי מסך של מחשב אחר עדיין מת אין תצוגה המסך על סטנדביי יש לציין שהמאווררים עובדים, הכרטיס רץ והמחשב נראה תקין לגמריי המחשב נקנה מסקייפיסי לפני פחות מחצי שנה המפרט הוא כך Intel i5 GTX275 של פאליט Gigabyte P55-UD2 Chieftec 650W 4GB DDR3
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
היי ערב טוב פתחתי את המחשב שלי הערב והחלפתי דיוידי ואחר כך המחשב נדלק ולא רואים כלום במסך יש לציין שהוצאתי ראם והחזרתי, לא יודע אם זה קשור עוד משהו: אין זרם חשמל בחיבור ה USB אני מחבר את העכבר ואין אור מלמטה.. לילה טוב ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקי נתחיל יש לי ראדון 9500 לא פרו עם 128 זיכרון אני על הדרברים החדשים ביותר (3.10) ויש לי בעיה שקוראת לי במשתי משחקים Mace Griffin Bounty Hunter SpellForce - The Order of Dawn ועל תגידו לי אז אתה לא תשחק בהם למה זה לא מצחיק תודה מראש על כול נסיון עזרה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום בהפעלת המחשב על המסך מופיע לי No singl. פעם יש תצוגה ופעם אין תצוג. מדובר על כרטיס מסך על הלוח מעבד i5 . ובעיה שניה .. אתמול החלפתי מאוחר למעבד .(חדש) עד היום המחשב לא נכבה לי . היום הוא נכבה לי שהייתי בביוס . השתמשתי במשחה שבאה עם המעבד . תודה
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אשמח לקבל עזרה הבאתי מחשב מחבר הוא אמר לי שצריך פירמוט וכו היה מסך שחור וכתוב משהו עם boot . לקחתי אותו וכשהגעתי לבית לא ראיתי כלום על המסך החלפתי שני מסכים וכולם לא נידלקים. המחשב נפל לי כשלקחתי אותו לרכב אך לא רציני לא מגבוה . מה ניראה לכם ? למה אין תצוגה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חזרתי מקנדה והכוננים קשיחים היו בתיק גב ועלו איתי למטוס, כששהיתי בקנדה חודשים ארוכים הם שהו בשקיות פצפצים מבודדים איש מרעהו. כשחזרתי לארץ חיברתי אותם למחשב והם עבדו טוב ליומיים. אמש השארתי את המחשב דולק והלכתי לישון. כשקמתי ראיתי שאין תצוגה בעוד המחשב דולק. ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק ללא הועיל. שמתי לב, שכאשר המחשב עולה אין צליל מסוים שהמחשב עושה, לא ברור לי מהו צליל זה, כנראה זיהוי של הלוח אם? כי שום דבר לא עולה במחשב, לא רק הווינדוס, גם הביוס לא עולה! ניסיתי לחבר מסך אחר ללא הועיל. ניתקתי ההארד דיסק של הווינדוס שלי וחיברתי הארד דיסק שידוע שעובד (מהמחשב של ההורים), ואותה בעיה ברגע שהוא מחובר למחשב שלי. לכאורה פרמוט לא יפתור את הבעיה ויש כאן בעיה …
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי לאחרונה הוספתי מקלדת אל חוטית של לוג'יטק דגם k270 מאז אני חווה תופעה מוזרה שאין לי תצוגת מסך כשהוא עולה מחדש , התצוגה חוזרת לפעולה ומופיעה כאשר עליי לבחור את מערכת ההפעלה (קיימות אצלי 2) ואז שוב התצוגה מתנתקת , לא רואה את המסך שבו נטען הווינדוס, התצוגה חוזרת שוב בכניסה לשולחן העבודה. כמו כן כל מיני פעולות שיש בהן מסכי דוס (command prompt) מחוץ לסביבת הווינדוס גם לא מוצגות , כאילו הכרטיס מסך לא פעיל. הדבר מונע ממני גישה לביוס, בחירת כל מיני פעולות מחוץ לסביבת הווינדוס וזה דיי מציק. win10 pro GT740 nvidia
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשנה רכשתי מחשב חדש בדיוק על פי הנחיות אנשי צוות שלכם, לצורך עריכת וידיאו תוך שימוש בתכנת "אדיוס פרו - גירסה 7". אני משתמש בעבודה עם 2 מסכים (19 ו- 22 אינץ) ועוד מסך מוניטור על הקיר שמולי (מסך טלויזיה 32 אינץ). המחובר בכבל HDMI למחשב. לוח האם שבמחשב הוא תוצרת ASUS מדגם B85M-G בו שתי יציאות למסכים ועוד שקע HDMI אותו חיברתי למוניטור שעל הקיר. הצרה שכל נסיונותי לקבל עליו את תצוגת מסך העריכה לא הועילו. בעבר, במחשב הקודם איתו עבדתי בעריכה של "אדיוס פרו - גירסה 5", היה לי כרטיס מיוחד (של אותה החברה שבבעלותה תכנת העריכה "אדיוס פרו" והכרטיס נקרא HDSPARK (שם החברה הוא GRASS VALLEY). בעזרת הכרטיס, שבו יציאת HDMI, התחברתי למוניטור שעל הקיר והכל עבד נהדר. היום מציעים לי כרטיס ד…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב שנרכש במאי 2009 מסוג אינטל E5300, זיכרון פנימי של 4GB מסוג DDR2 וכונן קשיח של WDC עם 320GB סה"כ. המחשב מריץ Windows XP. בחודשים האחרונים התחילה להופיע תופעה מוזרה: כל כמה שעות המחשב עושה לעצמו ריסט ועולה מחדש, ללא הודעות שגיאה. כלומר זה יכול להיות באמצע גלישה באינטרנט, שימוש באאוטלוק ואפילו סתם שהמחשב נח וברקע מופיע שולחן העבודה. בעת העלייה מחדש בשלב ה- BOOT שומעים בוודאות שהכונן הקשיח נדלק, כלומר הוא התכבה. יש לציין כי בהגדרות חשמל מוגדר שהכונן הקשיח יעבוד תמיד, חיסכון בחשמל רק על המסך שנכבה אחרי 10 דקות. עשיתי סריקת וירוסים, סריקת רוגלות, בדיקת שגיאות כולל תיקון סקטורים פגומים ואיחוי כללי מס' פעמים בהפרש של כמה חודשים והבעיה נמשכת. הטמפ' של רכיבי המ…
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה שבועות שדבר מאוד משונה קורה לנייד שלי. אני מתחבר לWIFI והרשת נראית כמחוברת אבל כאשר אני פותח את האינטרנט, לא משנה באיזה דפדפן הוא מראה כאילו אין חיבור לרשת ולא מצליח לגלוש. ניסיתי מכמה וכמה חיבורי WIFI שונים והוא מצליח להתחבר לכולם ורואים 'זרם' אך עדיין לא מתחבר. ניסיתי למחוק את כל רישומי החיבורים ולהתחבר שוב וכל מיני כאלה ושום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? (נ.ב. יש לי אינטרנט רימון- אולי זה קשור) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה (אני חושב שזה בעיה) הנקודה חמה של המחשב שלי כל הזמן דלוקה אפי אם אני לא מחובר לאינטרנט זה בעיה? מה אני יכול לעשות
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי אינטרנט בנדל של בזק לבית. משום מה הנציגה אמרה לי שאם אני רוצה מודם (לא ראוטר) אז אני צריך לשלם 100 שקל עבורו. הם לא משאילים יותר מודמים. מהירות 5MBPS. עכשיו השאלה שלי, האם זה נכון ? כי היה נשמע לי שהיא קצת שוקיסטית. שנית, איפה אפשר לקנות מודם כזה, או שעדיף כבר להוסיף 100 ש'ח ולקנות מודם משולב עם ראוטר שתומך בADSL של בזק. איזה דגמים יש ? קראתי באינטרנט קצת שיש דגמים שלא תומכים בNGN ? מה זאת אומרת. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מהירות 5 בחבילת משולבת של בזק ואקספון. בזק בדקו בצד שלהם רק את התשתית, לטענתם הבעיה בספק. פניתי לאקספון, הנציג לא היה ברור בכלל. מהנסיון שלי לא כל הנציגים יודעים על מה הם מדברים, לכן אני רוצה לבדוק איתכם את מה שאמר לי. הוא הנחה אותי להקליד פעולות ב"הפעלה" CMD ואז NETSTAT -N ואמר שהאינטרנט איטי כי מופיעים מלא חיבורים מהמחשב שלי. אחרי ריסטרט הופיעו 16 ESTABLISHED שלטענת הנציג מציינים מס' חיבורים לאינטרנט. הוא אמר שאין להם מה לעשות אלא אם כן אני אזמין טכנאי ואפתור קודם כל את הבעיה הזו. לפני חודש וחצי בערך החליפו לי לראוטר D-LINK כי רציתי להצטרף לFREE WIFI של בזק. מכיוון שהוא אמר משהו על וירוסים החלטתי לבדוק את הנושא ,שמתי לב שהאנטי וירוס שלי לא הכי מעודכן, הורדתי AVAST וSPY…
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הי, תודה קודם כל אתם פורום נפלא וכבר הבעיה נפתרה חלקית. מצאתי קובץ בעייתי אחד בעזרתכם, הסוס טרוייאני שהיה גרם לאינטרנט להיות איטי. הרצתי אנטי וירוס avira וfirewall עכשיו האינטרנט יחסית בסדר אבל שני קישורים לא יכולים לתפקד ביחד בצורה טובה, המחשב עושה רעש של מאמץ ומתחמם (זה מחשב נייד אז אפשר להרגיש), ופעם אחת המחשב נכבה ונכתב שמישהו מנסה לכתוב קובץ שהוא לקריאה בלבד. נכנסתי גם לקונטרול פאנל ולא ראיתי תוכנות חריגות.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כשאני גולש באינטרנט לפעמים המהירות שלו יורדת עד שהוא מגיע לרמה שהוא ממש ממש איטי, לעומת זאת אצל אח שלי, שלו יש מחשב אחר ברשת, האינטרנט בסדר גמור באותו הזמן. שני המחשבים מחוברים בראוטר בעזרת כבל (לא דרך אלחוטי). מדי פעם כשזה קורה אני עושה ריסט למחשב ובדרך כלל זה מסדר את האינטרנט והוא חוזר להיות מהיר שוב. המחשב שלי אחרי פירמוט ואין בו וירוסים או ספייוורים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-