עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם ! רציתי להחליף את הכונן האופטי בדיסק קשיח, לכן הזמנתי HHD Caddy (למי שלא מכיר: איביי). התקנתי בתוכו את הדיסק הקשיח והחלפתי את הכונן האופטי ולצערי הדיסק קשיח לא מופיע ב'מחשב שלי' ולא בDisk Manager וגם לא בDevice Manager. אמנם הוא כן מופיע בביוס. ניסיתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין עליו וינדוס 10 ולנסות Boot מתוכו אך ללא הצלחה. הוא מנסה להעלות דרכו אך מופיעה שגיאה של ctrl + alt + delete או משהו כזה. לפעמים מופיעה שגיאה של Recovery של ווינדוס עם שגיאה של 0xc00000e9. עוד יש לציין שבמחשב אחר שניסיתי לרכיב את הHHD Caddy הוא קרא את הדיסק קשיח בלי בעיות ! עוד דבר, הדיסק הקשיח תקין, השתמשתי בו לפני שעברתי לSSD. הוא גם נ…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. חברות וחברים, זקוק לעזרתכם. מתנצל מראש על החפירה. ביום שלישי האחרון (7.4) הפניתי שאלה בפורום ציוד הקפי, בנסיון לפתור בעיה במדפסת אלחוטית מדגם HP deskjet advantage 5275, שלפני כשבוע החליטה שהיא לא מדפיסה יותר מסמכים מהמחשב השולחני שלי (הדפסה אלחוטית). תחת זאת קיבלתי הודעת שגיאה באיזור ההודעות של חלונות. עד אז חשבתי שמדובר בבעיה במדפסת או בתקשורת האינטרנט בין המחשב למדפסת, אבל במהלך חג הפסח עשיתי ניסוי והתקנתי את תוכנת הניהול של המדפסת על מחשב נייד. לא היו כל בעיות, המדפסת עבדה. המסקנה שהגעתי אליה היא שהבעיה נמצאת במחשב שלי (חלונות 10 אנטרפרייז, מתוחזק היטב). החומרה אמנם מיושנת מאוד (2012) אבל הבעיה התעוררה כאמור רק בשבוע…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אתמול שיחקתי אמריקס ארמי ובאמצע המשחק קיבלתי שגיאה של המשחק לחצתי ok ואח"כ קיבלתי שגיאה גם מהמחשב לחצתי ok והמחשב התחיל את עצמו מחדש.בזמן שהמחשב מעלה את הנתונים והביוס לאחר מכן עוד לפני שהמחשב מעלה את הווינדוס קיבלתי ארבע אופציות: start windows normally. Safe mode. Safe mode networking ועוד איזה אחת לחצתי על התחל ווינדוס בצורה רגילה והוא מתחיל לעלות את ווינדוס לאחר כמה שניות אני מקבל מסך כחול עם שגיעה 0x00000024 והמחשב מתחיל את עצמו מחדש ושוב פעם זה קורה.לצורך העניין אני ירשום פה את המפרט של המחשב:מעבד:E2160 1.8ghzזיכרונות:שתיים של xbisloft 1g ddr2 דיסק קשיח:320 gb sata 16 mb western digitalכרטיס מסך:leadtek px8800gt 512mb מארז:cooler master 690ספק:corsair 450תודה לכל העו…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ShadowFlame,

אולי הדיון יותר מתאים לפורום תמיכה טכנית... אם המנהלים רואים בזה כנכון, אני אשמח שתעבירו את הדיון למיקום יותר נאות. הסיפור ארוך, אז אני אקצר לכם. היה לי דואל-בוט של 98SE פלוס XPPro, שידרגתי את המערכת, פרמטתי את ה98 בטעות, הXP בכוונה, התקנתי מחדש 98, ועכשיו אני מנסה להתקין את XP שוב. ה98 מותקן על דיסק C:, והXP מיועד לדיסק שכרגע נמצא תחת האות E:. כל פעם שאני מגיע לשלב ההתקנה שבו אני צריך לעשות ריבוט ולהמשיך את ההתקנה מחוץ לחלונות, הכל נראה בסדר, עד שהמחשב סורק את הדיסקים אחרי שבחרתי דיסק להתקנה. בשלב זה, הוא אומר לי משהו כמו "Setup has determined that hard disk c: is corrupt and cannot be repaired. Setup cannot continue." [אני חושב שזה שכתוב מדויק מאוד, אם לא לגמרי] כמובן ש…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Igor Endlin,

שלום ובוקר טוב. יש לי לוח אם GA-X58A-UD7, והחלטתי להרים מחשב באזרתו. מעבד: i7-X980. זכרונות - ניסיתי כ-7 מודולים שונים של DDR3. כרטיס מסך Asus EAH5870 1 GDDR5. לאחר חיבור, לוח מתחיל לעלות, בגיע לקוד C1, i ומופעל מחדש, עולה אחרי כמה שניות ונתקע באותו מצב. למי יש רעיונות?

6. יש לי מחשב ישן P4 1.4GHz עם לוח אם Intel garibaldi 850 מזה זמן מה, יש לי בעיה במחשב הזה שכאשר אני לוחץ על כפתור הכיבוי של המחשב במהלך עבודה בווינדוס, או לחילופין עושה SHUT DOWN דרך הווינדוס המחשב לא נכבה. מה שקורה הוא שמתחיל כל התהליך של הכיבוי, הווינדוס רושם שניתן לכבות את המחשב, ואז נשמע קליק כמו מעין כיבוי של המחשב, אך בפועל הוא לא נכבה. לדעתי מדובר בתקלה חומרתית, האם מישהו נתקל בבעיה דומה? למנהלים: במידה ולדעתכם מדובר בבעיית תוכנה (לא סביר, התקנתי כמה פעמים את הווינדוס) נא להעביר לפורום ווינדוס. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by yakirkarshviz,

שלום חברים ! אני לא יודע מה בדיוק עשיתי אבל יש לי דיסק און קיי של 16GB וכשאני מכניס אותו למחשב זה מראה לי שיש לי בסך הכל 200MB. מה לעשות ? (יש סיכויי שהטעות נעשת על מחשב MAC ואם אפשר לתקן את זה על WIN 7 ?)

8. Started by xtreme21,

שלום, לחבר שלי יש מחשב די ישן (בערך 2-3 שנים) ועד עכשיו המחשב עבד מצוין. אתמול הוא כיבה את המחשב לפני שהלך לישון והיום כשהוא הדליק אותו המחשב לא עלה. המחשב מגיע לטעינה של הוינדוס ?(XP) ועושה ריסט בלי שום מסכים כחולים. ניסיתי לבדוק את ההגדרות בביוס ולא הצלחתי למצוא כלום. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום, בדיוק אספתי PC חדש שקניתי בKSP כשהוצאתי את המחשב מהקרטון ישר שמתי לב שמבצבץ לי מתוך המארז כבל USB (אני מניח שזה USB 3.0 משום שהוא מסומן בכחול) אני פשוט רוצה לדעת מה זה הכבל הזה, מה השימושים שלו, האם אני יכול לדוגמה לחבר אותו למחשב אחר ולבצע העברה קלה יותר של הקבצים האישיים ממחשב קודם למחשב החדש? אשמח להסבר. ליתר ביטחון ארשום לכם את המפרט שלו: מעבד Core i3 2120 3.3Ghz לוח אם P8H67-M LE זכרון DDR 1333 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM צורב LG GH22NS מארז Thermaltake Commander Middle Tower Series Black Case ספק כח Thermaltake TR2 450W PSU Active PFC תודה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. קניתי את המחשב לפני כשנה ולא הייתה שום בעיה משחקים פעלו טוב אבל עד לפני משהו כמו חודש-חודשיים המחשב התחיל לתפקד בצורה לא תקינה(עוד כשהיה לי וינדוס XP) ומשחקים קורסים מאז גם לאחר פרמוט והתקנת וינדוס חדש. זה קורס ברנדומליות בערך אחרי 5-10 דקות לפעמים רק אחרי משהו כמו שעה+- ויש "פטרן" של צבעים מוזרים שחוזרים על עצמם בעת הקריסה ופיקסלים משובשים על המסך ואני נאלץ לעשות ריסטרט. הבעיות כנראה התחילו אחרי ששיחקתי עם תוכנה שגרמה למסך כחול לקריסה ול"ריסטרט" של המחשב לפני כחודשיים. אני חושב שה"ביוס" השתבש ומשחקים קורסים בעקבות זאת (התוכנה איכשהו גרמה להתקנת "פלופי" למרות שאין לי כונן "פלופי"). * זה קורס בזמן שאני משחק במשחקי מחשב ולאחרונה גם זה קרה לי בדסקטופ על ההתחלה כשנכנסתי לוי…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by jambo222,

שלום מדובר במחשב נייד asus tuf fx 504 מופיעה הודעה אל תכבה את ההמחשב , המחשב מעדכן ביוס. כבר שעה שהמחשב תקוע באותה הנקודה ולא מתרחש דבר. מה יקרה אם אני אכבה אותו ואפעיל אותו מחדש ? מה עלי לעשות .

12. קניתי את המחשב לפני כחצי שנה המפרט שלו הוא כזה i5 8400 gtx 1060 oc מהמפעל 16 gb ram ועוד קירור טוב למעבד (הזכרתי את הקירור מכיוון שהמעבד פה הוא הבעיה) לרוב שאני משחק במשחק פורטנייט המעבד כמעט ב100 אחוזים ולפעמים גם ב100 אחוזים. השאלה שלי היא כזאת, זה מזיק? זה יכול לפגוע לי במחשב? ואם כן מה עליי לעשות בשביל להוריד את אחוזי השימוש בו, גם אם זה לא מזיק וזה רק מעט לי את המחשב ויש דרך למנוע זאת אשמח לשמוע. תודה לעונים!

13. אהלן, ניסיתי להדליק את המחשב היום בבוקר והמסך נתקע על הביוס,לאחר דקה שהבנתי שזה תקוע עשיתי ריסטרט,ואז הוא פשוט לא נדלק,מה שמוזר זה שיש מנורות דלוקות על הלוח אם,זאת אומרת שהספק כוח עובד עדיין לא ? פשוט כפתור ההדלקה לא מגיב,ניסיתי לנתק זכרונות ועדיין לא עולה.העיניין הוא שלא נגעתי שם בכלום אז זה לא יכול להיות חיוט לא נכון או משהו כזה,ניסיתי גם לנתק הרדיסקים,את כונן הפלופי דיסק,DVD,בדקתי את כל הקבלים,ניסיתי להוציא את הזכרונות,להחליף סלוטים,ניסיתי לחבר גם ספק אחר אבל עדיין לא עובד ועדיין לא מגיב להדלקה,תוך כדי הפירוק שמתי לב שאחד הצינורות בקירור מים טיפה מעוות כניראה מהחום או משהו מזל ששמתי לב כי כניראה הגיע הזמן להחליף אותם. גם אם אין לאף אחד מושג,אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי מ…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני לא מקצוען במחשבים לכן נעזרתי בחברים לקנות מחשב (האחרון היה ב2006 והוא נשרף קלות) המפרט הוא ככה: לוח GIGABYTE INTEL H61-D3 מעבד אינטל CORE i5 3.3GHZ זכרון קינגסטון 8ג'יגה (2 סטיקים של 4) כרטיס מסך NVIDIA GT520 2GB-D3 הארדדיסק SEAGATE 500GB SATA2 מערכת ההפעלה היא וינדוס 7 אולטימייט שדרגתי ממחשב ישן חשבתי אולי יהיה לי הרבה יותר מהיר וכיפי בלי שנתקע פה ושם אבל לאחר התקנות לצורך עבודות כגון לייטרום , פוטושופ או גם סטים , אופיס.. ובכן אני שם לב שהוא טיפטיפה איטי לדעתי לוקח לו 2-3 דקות ממסך הכניסה לעלות את השולחן עבודה.. ובהתחלה הוא איטי.. לא יודע איך להסביר את זה.. חוות דעת מישהו?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Hochdorf,

יש לי 2 כניסות usb קדמיות במחשב. השמאלית כלל לא קולטת את הדיסק און קי שלי, והימנית מזהה שחיברתי משהו אבל לא מזהה בדיוק מה זה וחלון המחשב שלי סוג של נתקע. לעומת זאת הג׳ויסטיק הגה שמתחבר לכניסות אלו עובד בחיבור לכניסה ימנית. הדיסק און קי שלי מזוהה מצוין בחיבור לכניסות usb של מחשב אחר. איך ייתכן?

16. שלום לכולם לפני כשבוע קניתי מחשב חדש התקנתי בוא מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 64BIT ENTERPRICE מאותו דיסק שהמחשב הישן שלי עובד עליו עכשיו ביצעתי את כל העדכונים גם של הוינדוס גם של כל הדרייברים אז הבעיה החלה כשהייתי גולש בכרום אחרי כמה זמן המחשב היה קופא ואי אפשר לעשות כלום העכבר לא מגיב ולא זז שום כפתור ולא כלום והמחשב לא עושה כלום רק לחצן ריסט מפעיל אותו מחדש חשבתי הבעיה בכרום מחקתי אותו אך לא עזר לפעמים זה ניתקע גם בדפדפן אחר או ביכלל בזמן שאני מישתמש בוינדוס לא יודע כבר מה לעשות זה קורא בתדירות לא קבוע אני לא יושב כל היום על המחשב אבל בכל זאת נ.ב כאשר המחשב קופא הוא נישאר במצב של איפשהו הוא קפא וזהו שום דבר לא משתנה פשוט קפוא מפרט המחשב הוא I7 5820K 16G DDR4 MSI X99 GA…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Bragiz,

אוקיי אז בוא נתחיל ככה.. בהגדרות של הקול הכל שם בסדר , המיקרופון עובד (יש לי 2 ) והם עובדים לא 100% אלא 2343254335% התקנתי את הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם.. וגם ניסיתי למחוק ולהתקין שוב.. הורדתי את הדריבר של הלוח אם שלי .. קיצר .. עשיתי ה-כ-ל ! מה הבעיה? http://img156.imagevenue.com/img.php?image=04134_untitled_123_1117lo.JPG רואים? הירוק והכחול עובדים... אם אני מכניס משהו זה ישר קופץ ונותן לי להגדיר את החיבור.. אבל החיבור הוורד של המקירופון לא עובד.. אני מכניס מיקרופון אבל כלום לא קורה.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום, יש לי תקלה מוזרה במחשב נייח שהחלה לפני כשבועיים וגורמת לכך שכל פעם שהמזגן בסלון שלי "מתאמץ" (אני לא יודע אם זה התיאור הנכון אבל בכל פעם שהוא מתחיל לעבוד "חזק" יותר באופן אוטומטי), המחשב מאתחל את עצמו. כשהמזגן כבוי, המחשב עובד כרגיל. בתחילה חשדתי שהבעיה היא בספק הכוח אז החלפתי אותו והבעיה המשיכה. לאחר מכן, רכשתי מגן ברקים עם השהייה, בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך זה לא נפתר. ניסיתי לחבר את המחשב למספר שקעי חשמל בחדרים אחרים אך הבעיה המשיכה להתקיים. חשוב לציין שהבעיה הנ"ל לא משפיעה על מכשירי חשמל אחרים אצלי בבית, כולל על מחשב נוסף שמשמש כ- HTPC ומעולם לא אתחל את עצמו בגלל המזגן (ניסיתי לחבר את המחשב הבעייתי גם לשקע שמשמש את ה- HTPC אבל האת…

19. מאז שקיבלתי את המחשב עד עכשיו יש לי איתו בעיות, הוא אמור להיות מאוד איכותי בכרטיסי הקול OB נכון? אני משתמש ברסיבר קטן עם 6 רמקולים, לא משנה כרגע בקיצור יש לי סאונד, אבל נגיד אני מגביר יותר מהחצי ברסיבר שומעים צצצצצצצצצ כזה מעצבן, אני מקליט גם די הרבה ושמתי לב שיש רמקול או מגבר או משהו מחובר לליין אין או ליציאה של המיקרופון יש רעשים ברקע ואי אפשר להקליט ככה. הבעיות הם לא מהמיקרופון או משהו כי חיברתי מגבר ויש עדיין רעשים ברקע. (זה עם ה MIC BOOST כי בלי זה, זה ממש חלש) ניסיתי לשים כרטיס קול של קריאייטיב שיש לי (CT5803) זה הדגם, חיברתי ל PCI ולא מפעיל, ביטלתי את ה OB שעל הלוח ועדיין זה לא עובד, והכרטיס עובד במחשב אחר, ניסיתי להסיר, להוריד דרייברים ולהתקין מחדש וזה לא פועל. זה…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by solikt,

יש לי שתי כרטיסי מסך במחשב איך אני יודע ששתי הם פועלים ? ולא אחד?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by dav120,

יש לי מחשב windows 7 64 bit שפה אנגלית וכאשר אני רוצה להתקין משחק המחשב רושם לי : windows cannot find "c:/downloads/skyrim/setup.exe" make sure you type the name correctly, and then try again וזה רושם לי את ההודעה הזאת בכל משחק שאני מנסה להתקין כולל משחקים שכבר התקנתי ומחקתי תודה לעוזרים... תמונה:http://imagizer.imageshack.com/img538/8897/RMb1JR.png תעתיקו את זה ותדביקו כדי שהקישור יעבוד לכם שוב תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by -ToMeR-,

קניתי את המחשב לפני יומיים, זה הדגם המלא: Asus N550JK-CN065H. המפרט שלו: מעבד: [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 100%, align: right]Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל אבל קצת מכביד (הרבה תוכנות פתוחות) המחשב נורא מתחמם באיזור שבין המקלדת למסך. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. עכשיו גם הבנתי שזה נגרם בגלל שהמחשב משתמש בכרטיס מסך של אינטל ולא בכרטיס מסך של Nvidia. בדקתי גם בהגדרות צריכת חשמל והכ…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by xzamer,

אהלן וסהלן... אז לפני כמה ימים נשפך לי כוס נס קפה על השולחן וזלג לי קצת נס למחשב ובין חורי האיוורור נכנס למחשב טיפטף על כרטיס המסך וכמה כאבלים.. המחשב עובד מצויןן הכל חוץ מהכרטיס מסך, שברגע שנשפך, ישר נכבה המסך, לאחר ריסטרט גיליתי שהכרטיס אמנם עובד, אבל באופן שאי אפשר לעבוד איתו, רואים תמונה מטושטשת עם כל מיני אותיות לא קשורות באנגלית..אז לקחתי מחבר כרטיס מסך אחר , 7600GT של NVIDIA, וגם הוא מציג תמונה מטושושת, אבל בהרבה פחות. כלומר, אפשר לומר וזה הגיוני גם, שכרטיס המסך שלי נהרס, אבל אם זה שלי, אז מדוע הכרטיס של חבר שלי גם לא עובד טוב? חשבתי שאולי מדבר בכאבלים אבל הכל עובד טוב חוץ מהכרטיס מסך, יש מצב שמדובר בלוח אבל כמו שאמרתי הוא עובד טוב וכשאני מחבר את המסך ללוח אני מקבל…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Overfl0w,

שלום, יש לי לפטופ מלפני 4 שנים בערך שמחובר לטלויזיה. יש לו חיבור HDMI אבל הוא לא מצליח להציג FullHD בקצב פריימים גבוה מספיק. ברור לי שהשילוב של לפטופ והגיל שלו מהווים בעיה ולכן רציתי לקנות מחשב חדש. הסתכלתי במפרטים המומלצים, אבל לא מצאתי משהו שממש מתאים לי, ואני גם לא ממש יודע מה אני צריך(הסנדלר הולך יחף). הייתי רוצה שיהיה לו דיסק קשיח גדול. חשבתי על מצב מוצק כי רציתי שיהיה שקט, אבל הם לא מגיעים לקיבולת גבוהה מדי, וגם מאוד יקרים. אין לי מגבלה של תקציב, למרות שאני מניח שזה לא צריך לעלות יותר מדיי. בכל מקרה, אני לא מוכן להתפשר על איכות הצפייה. כדאי להשקיע ב-I7 או שזה מיותר? צריך בכלל כרטיס מסך טוב או שמספיק אונבורד? תודה על העזרה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. הרכבתי על לוח האם -דגם אסוס Z87 דלוקס 4 יחידות של ג'י סקייל קיט,8ג'יגבייט כ"א, המחשב מזהה את כולם, אבל משתמש רק ב16 גיגה,(שהם חצי מהכמות)- מה עושים שישתמש בהכל?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים