תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום, מהבוקר של אתמול המחשב נכבה ומסרב להדלק. בהתחלה לא הייתה כל תגובה, בדקתי את הספק כח ע"י קצר בפינים 15-16 והבנתי שהוא הלך, קניתי חדש, אחד שמספק אף יותר וואט מהקודם. לאחר החיבור וניסיון ההדלקה, המאווררים, של הספק ושל המעבד עושים כמה סיבובים והמחשב נכבה. הוצאתי את כל החיבורים, כרטיס המסך, הכוננים הקשיחים והצורב וניסיתי להרציץ אותו ערום ולא השתנה דבר, ניסיתי לשחק עם הראם בשביל לשלול אך גם זה הועיל. קניתי סוללה חדשה ללוח אם, דבר שלא עזר. פירקתי את הלוח אם ושמתי אותו על שולחן עץ ולידו את הספק בלבד, ללא שינוי. הקבלים על הלוח נראים בריאים, לפחות לפי מה שאני רואה. המפרט של המחשב, כאשר הוא ערום הוא: i7-4770k ללא אוברקלוק Gigabyte q87m d2h 8GB*2 Ballistix Seasonic S…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון כרום אוכל לי את הזיכרון. בכל דבר שטיפה צורך משאבים (מוזיקה, יוטיוב וכד'), תוך כ-15 דקות הוא מגיע למעל 1,000,000 צריכה בRAM, ואז המחשב מתחיל להתקע (יש קובץ מצורף). הערות טכניות: אני משתמש בויסטה 32 ביט במחשב נייד. ניסיתי לעשות uninstall והתקנה מחדש וזה לא פתר את הבעיה. ניסיתי להוריד את הX בenable hardware acceleration וגם לא שינה. המחשב הוא כשבוע אחרי פירמוט ובדקתי עם כמה דברים ולא מצאתי שום וירוס. יש לי רק extension אחד של האדבלוק פלוס. מה אני צריך לעשות? הצילו...
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כשאני שמה רזולוציה טבעית 1920X 1080 של המסך אז הכל כזה מטושטש ויש מסגרת שחורה מסביב, אבל כשאני שמה 1680 1050X הכל חד וברור ואין יותר את המסגרת השחורה ,מה אני עושה לא נכון? זו המסגרת השחורה שאני רואה כשאני שמה על הרזולוציה הטבעית של המסך...וכשאני שמה רזולוציה אחרת אז אין את זה
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי מסך עם יציאות DVI ו VGA בלפטופ יש לי רק VGA ו HDMI האם כבל מהDVI של המסך לHMDI של הלפטופ יתן לי ביצועים יותר טובים מכבל VGA לVGA? עריכה: זה מה שאני צריך לא? http://ksp.co.il/?select=.216..695.&list=1&sort=2&glist=0&uin=5358&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, הלוואי ומישהו יצליח לעזור לי ... יש לי את המארז שבכותרת- המאוורר בדלת הצדדית התחיל להרעיש כמו מטורף, פתחתי אותו, ניקיתי את הפילטר, וחשבתי שזה בגלל שהרשת מהפילטר כמה רשתות כאלה פרומות בצדדים, אבל ממש שטויות.. וזה לא זה כי גזרתי אותם וזה לא עזר.. חיברתי חזרה, וגיליתי משהו.. ברגע שאני מטה את המחשב - המאוורר לא מרעיש בכלל ! לא שומעים את המחשב.. וברגע שהוא ישר הוא מתחיל להרעיש, הוא מתחכך שם בפילטר או משהו כזה, ולא יודע איך זה קרהההה ! גיליתי משהו אחד שפתחתי אותו מחדש, המאוורר עצמו, רופף טיפה .. ואין לי מושג אם אפשר לפתוח את המאוורר עצמו ולחזק משהו, כי זאת הבעיה במיליון אחוז, שהוא ישר הוא משחק למטה למעלה, ושהוא מוטה למטה הוא מסתובב בלי שכלום יפריע לו .. השאלה היא כזאת - תר…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למה המעבד שלי מתאמץ כל כך שאני מפעיל משחק מחשב ? WOT = קבוע בין 40-75% ENEMY FRONT בין 70-90% CALL OF DUTY בין 70-90% % = אחוז מאמץ בעבודות אופיס , אינטרנט מוזיקה הוא דיי רגוע ... גם באתרי פלאשים יחסית כבדים הוא מתאמץ נוורא לחבר של אחי יש מעבד 3770 והוא בכלל לא מתאמץ במשחקים ממש עובד חלק .
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כשאני לוחץ על שולחן העבודה מקש ימני > רזולוציית מסך לא מופיע לי הרזולוציה המומלצת למסך שלי 1400 על 1050 יש לציין שזה מחשב חדש וינדוס 8.1 64 ביט כרטיס מסך Sapphire 7950 עם זאת המסך דווקא ישן vs11643 viewsonic ויש לו רק יצאה של VGA ואילו לכרטיס מסך יש כניסות של DVI, display port, hdmi כרגע אני משתמש במתאם VGA display port, ניסיתי גם עם מתאם VGA dvi אך הבעיה לא נפתרה. כמו כן הCCC אומר שהדרייבר עדכני מישהו מכיר אולי את הבעיה ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
החלפתי HDD בCrucial MX100. לאחר שה Migration שניסיתי לעשות על ידי Acronis לא צלח (מסך כחול) אני מנסה להתקין מחדש Win 8.1. הבעיה היא שמנהל האתחול (Boot Manager) לא מזהה בשום צורה את הDOK, למרות שהוא מזוהה בביוס, כאילו הוא לא Bootable. ניסיתי הכל: להוריד ווינדוס מחדש עלי ידי Windows Media Creation, לאתחל את הDOK עם Rufus כ GPT, עם Diskpart, כמובן גם שביטלתי Secure Boot, ניסיתי User Mode, Setup Mode, למחוק את הסרטיפקטים הקיימים - כלום. ניסיתי גם לעשות Legacy Mode במקום UEFI, גם במצב הזה הוא לא רואה את הDOK. תודה מראש לכולם.
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
טוב אז בשבוע - שבועיים האחרונים המחשב שלי החליט להשתגע, יש לי מחשב נייד מסוג dell inspiron 5110 הוא כבר בן 3 שנים בערך והיו לו כבר כמה טיפולים בעבר של החלפת לוח אם, ועוד כל מיני דברים אחרים... בזמן האחרון, המחשב התחיל להכבות על דעת עצמו, ואז כנראה (לא ראיתי את זה מתבצע בלייב, זה קורה לרוב כשאני ישנה או כשאני בבית הספר) הוא נדלק חזרה ומופיע מסך שחור עם כתוביות לבנות - ואז בשביל לצאת מזה אני צריכה ללחוץ לחיצה קצרה על מקש הכיבוי ואז המחשב מתכבה ואני צריכה להדליק אותו מחדש וכשהוא נדלק מחדש לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מגיע למסך הפתיחה מה שלא קורה לרוב ולא קרה עד למתי שהוא התחיל להתחרפן. בנוסף זה, קרו כמה פעמים שרציתי להפעיל את המחשב מחדש אחרי המסך השחור הזה וההפעלה נתקעה על …
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה. ברשותי מודם "הוטבוקס" שממנו יוצאים 2 כבלים, אחד למחשב שלי ואחד למחשב השני. במחשב שלי אני מקבל אינטרנט רגיל בלי בעיה, במחשב השני יש X על חיבורי הרשת שאומר local area connection doesn't have a valid ip configuration נכנסתי כבר לחיבורי הרשת בשביל לוודא שIPv4 מושך IP אוטומטי. ניסיתי לעשות ipconfig release ואז renew. אבל בכל זאת משהו לא מסתדר. כלל ההגדרות תקינות, אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
בוקר אור, אתמול בערב הדלקתי אתה מחשב ולהפתעתי קפצה לי ההודעה הבאה :: [h=1]Power Surge On Hub Port: A USB device has exceeded the power limits of its hub port[/h]היו לי שם 2 אופציות ללחוץ על CLOSE או RESTART ניסיתי ללחוץ על שניהם וההודעה ממשיכה לקפוץ יש לי רק עכבר שמחובר לUSB 3.0 מאחורה וזהו מישהו מכיר/יודע/חווה את הנושא??
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים, היום שיחקתי במשחק שניקרא Dota 2, ואחרי כמה דקות משחק המחשב שלי נכבה ונדלק מחדש. זה לא קרה לי אף פעם ואני משאר שמה שקשור לזה הוא שאתמול החלפתי כרטיס מסך חדש. החלפתי את ה GeForce 9800 GT הישן בGTX 970. מה יכולה להיות הסיבה? אולי לא חיברתי אותו כמו שצריך? או שאולי זה טמפ' גבוהה? ספק כוח חלש? למרות שבדקתי אותו והוא מספק 700W ולא אמורה להיות אם זה בעיה לפי דעתי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה לעוזרים בהתקנת מערכת הפעלה מדיסק און קי. התקנתי וינדוס 7 במחשב נייד : Lenvo idea pad s 310 מופיע איקס על חיבור לאינטרנט אלחוטי . כותב לא נמצאו שרתים. כשנכנסתי לבדוק היכן שמופיע רשימת הבקרים , יש משולשים צהובים. התקנתי את תוכנת driver bostter ,אבל לא יכול להפעיל ללא אינטרנט. גם הכבל של האינטרנט לא מתאים לחיבור למחשב הנייד. מה לעשות ? האם יש כפתור שצריך להדליק במחשב לצורך כך ? האם להתקין מחדש את מערכת ההפעלה או שיש דרייבר שניתן להוריד ולהתקין לדגם זה ? שאלה נוספת , safe mode לא עולה בריסטרט עם f8 ,האם יש כפתור אחר ? - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.lenovo-driver.com/lenovo-drivers/lenovo-ideapad-u310-drivers-download
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב שנקנה לפני כשנה וקצת. בימים האחרונים אני נתקל בבעיה שאם נניח סגרתי את המחשב ואני בא להדליק אותו או שהוא לא נדלק בכלל או שהוא נדלק וישר נכבה וכך חוזר נדלק\נכבה עד שאני מכבה אותו\מנתק מהחשמל. ניסיתי לבודד את כל החלקים, ניתוק כל הרכיבים (זיכרון\מעבד\כרטיסי הרחבה) והחזרתם ועדיין זה קרה. אחרי מספר ניסיונות כיביתי אותו לגמרי ובבוקר שבאתי להדליק עדיין זה קרה ושניסיתי שוב פתאום התחיל לעבוד בלי בעיות. האם יכול להיות שהלוח הלך איכשהו? למרות שלפעמים עובד..? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון לעיתים רחוקות קורה לי שבזמן גלישה הדפדפן (firefox) נתקע לחלוטין. מה שכן הדבר נפתר בקלות ע"י סגירה של התוכנה ופתיחה מחדש. לא מדובר במאמץ משמעותי על המחשב, אבל זה השימוש היחיד במחשב. חשבתי שכנראה מדובר באיזה וירוס או באג, לא יחסתי לזה יותר מדי חשיבות. אתמול בלילה, בזמן שזה קרה, שמעתי באותה שניה שהדפדפן נתקע רעש חלש מההארדיסק. כמו זה של הארדיסקים שמתו שמתחילים לצקצק, אז צקצוק אחד כזה. השאלה שלי איך אני בודק האם זה סימפטום של כשל בהארדיסק וכדאי להחליף לפני שיגסוס, או שזה רעש של פעולה רגילה. הרצתי את ה chkdsk של הווינדוז ולא היה משהו חריג, וביצעתי error scan ב hd tune והיו רק משבצות ירוקות. אך בלשונית health סעיף (05) rellocated sector count נמצא בס…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם האינטרנט, זה כל הזמן פותח לי חלון לבד כל זמן מסויים , כמו טיימר כזה שסופר ומתי שנגמר הזמן החלון נפתח, יש תמונות: אני מניח שזה פירסומות שאם פותחים אותם זה מוסיף כסף למי שעשה את זה.. יש לזה פיתרון חוץ מפירמוט? זה תהליך שרץ ברקע, אני לא מצליח לזהות אותו, ניסיתי להריץ: nod32 smart security 8 SUPERAntiSpyware Professional Malwarebytes Anti-Malware שום דבר לא עוזר, יש לכם פיתרון?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים יש לי את הכרטיס מסך 6970 http://www.amd.com/en-us/products/graphics/desktop/6000/6970 ברצוני ליראות במסך במחשב וגם בטלויזיה במקביל האם ניתן? שמתי לב שיש בכרטיס מסך הנ"ל רק hdmi אחד ויש שמה dvi ואני רוצה ליראות בhd אז צריך לקנות מפצל בכל מקרה איך אני עושה שאני רואה בשתי מסכים במקביל תודה לעונים עצמאות שמח
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני שאני קונה מאיביי לוח אם למחשב שלי- Dell Inspiron 14R-5437 רציתי לבדוק אם קיימת מעבדה בארץ או בחול שמתקנת לוחות אם כאלו. הבעיה שהמעבד וגם הכרטיס מסך מולחמים על הלוח אם, ולכן הוא מאודד יקר(אזור 800 שקל). תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המסך אצלי בחדר ביחד עם עוד כמה מכשירי חשמל מתכבים לשבריר שניה ונדלקים כשמהזגן דולק (ברגע ההדלקה\כיבוי או כניסה ויציאה מהשההיה), בקושי ניתן לשים לב לתופעה במכשירים האחרים אבל במסך רואים זאת בבירור כי לוקח לו מספר שניות להידלק מחדש. השאלה היא מה אני יכול לעשות נגד התופעה הזאת? האם אל ספק יעזור? מייצב מתח? אשמח לעצות בעניין זה כמו כן המכשירים שברצוני להגן עליהם הינם מסך מערכת פשוטה של רמקולים ועוד צרכנים קטנים (מנורות לד קטנות וכדומה), אני עובד עם מחשב נייד אז האם יש חשש גם לנזק של כבל ההטענה שלו?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי win10 על מחשב נייד סמסונג Series 9 NP900X3C-A02US (NP900X3C). משום מה המקלדת פשוט הפסיקה לעבוד. למישהו יש רעיון מדוע? אפשרות לתקן? תודה.
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע איפה לשאול את השאלה הזאת אז אני ארשום אותה כאן. איך אני יודע לתמחר את המחשב הקודם שלי? כאילו אני מכיר את הרכיבים אבל אני לא יודע איך לתמחר את כולם ביחד כמחשב אחד כדי שהמחשב שלי ימכר בסכום ששני הצדדים יהיו מרוצים. תודה רבה לעוזרים:)!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם שני סלוטים של זכרון. באחד מהם יש זכרון של 8 גיגה מדגם HX424C12SB2/8. אני רוצה להוסיף בסלוט השני זכרון בגודל 16 גיגה. יש לכם מושג איך אדע אם הם יוכלו לעבוד יחד? המלצה לאחד כזה? תודה, שחם
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי VMware על המחשב על מנת להשתמש במערכת הפעלה אובונטו. לאחר התקנת מספר תוכנות על המערכת הפעלה (אובונטו), המערכת והתוכנות עבדו מאוד מאוד לאט. הבנתי שבגלל הקצאת זיכרון 1GB RAM המערכת יחסית איטית וכנ"ל גם המחשב שלי (יש לו סך הכל 6GB RAM). רציתי לשאול עד כמה אפשר להרחיב את הזיכרון RAM שלי במחשב? דגם: samsung RC520 אשמח לקבל ממכם המלצה על איזה חומרת RAM לקנות למחשב על מנת להגיע לביצועיים מקסימליים. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, לאחרונה שמתי לב שמופעל אצלי התהליך asp.exe, ושהוא לוקח לי באופן קבוע 50 אחוז מהמעבד. כשהסתכלתי יותר לעומק ראיתי שיש תעבורה בין התהליך הזה לאתר בשם rev.poneytelecom.eu.. לאחר חיפוש באינטרנט על האתר, הבנתי שמשהו מסריח ושזה כנראה איזשהו וירוס.. לא מצאתי כמעט כלום חוץ מאיזה פוסט אחד באינטרנט על האתר הזה. זה מה שאני רואה בתוכנה process explorer http://imageshack.com/a/img924/3930/OHLoBW.jpg כל פעם מחדש אני הורג את התהליך אבל הוא חוזר תוך כמה שעות. אין לי כיוון אם זה מופעל דרך הtask schedualer או לא עזרה חברים?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-