תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים,היום (מוצאי שבת) הפעלתי את המחשב שלי ולאחר שהוא נדלק צץ לי שיש לי עדכון לדרייברים שלי מהתוכנה של הכרטיס מסך שלי (AMD - Radeon) ולאחר מכן באתי לראות עוד פרק מהסדרה שאני רואה מידי שבוע, אבל הפעם כאשר הפעלתי את הפרק בצפייה ישירה משום מה הוידאו התפצל לי לשני חלקים, שהצד השמאלי הוא טיפה גדול יותר לעומת הצד הימיני, ויש מין פס אדום כזה שצמוד לחלק השמאלי. חשבתי שזה בעיה בסרטון עצמו אבל לאחר גלישה קצרה בפייסבוק אני רואה שכל הסרטונים שמופיעים שם התפצלו גם כן כמו הראשון.חברים בבקשה עזרה אני לא יודע איך לטפל בזה,הינה תמונה שמסבירה איך שזה נראה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, את מע. ההפעלה של הלפטופ שלי , ווינדוס 10, תקפו רוגלות וירוסים ושאר מרעין בישין. ניקוי וירוסים הועיל כמו כוסות רוח למת. ברצוני לפרמט את הדיסק. יש לי כונן DVD ו HD. ביציאה ל DOS, פקודת FORMAT לא עבדה כי המערכת סרבה להשבית את עצמה. מישהו יואיל בבקשה ליעץ לי כיצד מפרמטים דיסק קשיח הנושא מע. הפעלה WIN10? תודה
-
- 9 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעייה מאוד מוזרה ב- Lenovo T530 בזמן ה-BOOT המחשב מהתחל את עצמו כמה פעמים לפני העלייה של הווינדוס. סרטון להמחשה : הדברים שעשיתי הם: בדיקת מאמץ למעבד-עבר ללא בעיה בדיקת מאמץ לכרטיס מסך-עבר ללא בעיה בדיקה לזכרונות עם Memtest86+ במשך + 12 שעות- עבר תקין לחלוטין בדיקה ל-SSD - הכל עבר בשלום. כמובן שגם ניסיתי להתקין מחדש את המערכת הפעלה, וזה לא עזר. ברגע שהמחשב עולה הכל עובד תקין בלי שום בעיות. שכחתי לציין שאם אני מבצע REBOOT אין את הבעיה הזאת בכלל.. אשמח לשמוע אם יש למישהו עוד רעיונות כי זה ממש מציק כל פעם לחכות בין 1-3 דקות לעלייה של המחשב. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחדשתי בצג חדש Dell P2417H ואני מנסה לבין האם יש בעיה בצג או שמה חברת Dell עברה לפאנלים מאיכות נמוכה יותר. ביצעתי השוואה מול צג Dell P2314H שנמצא ברשותי והתוצאות מראות שהצג החדש בהיר באופן קבוע יותר מהצג הישן והצבעים פחות חדים. משחק עם הגדרות הצג או בהגדרות תוכנה לא משנה הרבה את המצב ביחס לצג הישן. בנוסף, בצג יש זליגת תאורת רקע בפינה הימנית התחתונה שדי מפריעה כאשר התמונה שחורה. צג שמאל הוא P2417H החדש וצג ימין הוא P2314H: …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים היום באתי למחשב ופתאום אני קולט שמופיע לי הודעה על המסך "input not support" ניסיתי להדליק מחדש ועדיין הופיע ההודעה וכשניתקתי את המסך וחיברתי אחרי הדלקה מחדש חזרה התצוגה אבל לא ניתן לשנות את הרזולוציה לfhd כמו שצריך להיות והרזולוציה מאוד נמוכה מה לעשות? הבהרה כשאני אומר שהופיע הודעה על המסך אני מתכוון שהמסך עצמו רשם לי את השגיאה ולא הווינדוס
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. בחצי שנה האחרונה אני חווה איטיות של המחשב שאצלי כבר 4 שנים. בגדול אין לי שום שימוש בו חוץ מגלישה באינטרנט, לא מריץ עליו תוכנות כבדות ולכן מה שהיה לי עד עכשיו ( מעבד i3 ו- 4ג'יגה זיכרון) הספיק לי אך לאחרונה אני חווה איטיות כמו שציינתי. הלכתי ל ksp המקום ממנו קניתי את המחשב ורציתי לרכוש עוד 4 ג'י'גה זיכרון וכשהגעתי לשם ושאלתי האם זה באמת יועיל או שצריך לקנות כבר מחשב חדש כמובן שהנציג אמר לי מחשב חדש ואני לא מופתע כי האינטרס שלו זה שאקנה מחשב לכן אני שואל כאן את דעתכם הכנה האם הוספת זיכרון תועיל או באמת לקנות מחשב חדש. תודה וערב טוב.
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים חיברתי כונן קשיח של מחשב נייד ל מחשב נייח בעזרת כבל SATA וחשמל מספק , אך משום מה המחשב לא מזהה אותו. אשמח לקבל עזרה
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש בעיה במחשב של המשפחה שלי ,מחשב בן כמה חודשים, והוא התחיל לבצע בחודש האחרון ריסט על דעת עצמו כאילו אני לוחץ על כפתור ה RESET. עדכנתי דרייברים אתמול של הכרטיס מסך וכרטיס הקול - עדיין עם אותה בעיה, אשמח לספק פרטים נוספים, בעיה ממש מתסכלת. הריסטרט מתחרש רנדומלית בזמן גלישה באינטרנט, או עבודה באופיס, בעת עבודה עם תוכונות בסיסיות. CPU:Intel Core i3-6100 MotherBoard: Gigabyte H110M Memory: 8 Giga DDR3 GPU: Intel HD Graphics 530 Storage: SSD Samsung 850 Evo 250GB, Samsung HDD 1TB. Windows OS: 10 Pro Power Supply:Corsair VS 450 תודה לכם.
-
- 14 תגובות
- 4.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי במחשב כרגע 2 כרטיסי מסך מובנה intel hd 530 ולא מובנה msi gtx 1050 ti עכשיו המחשב רואה את האינטל ככרטיס מסך ראשי וזה כאילו גורם לכרטיס msi בכלל לא להיות שמיש ומיותר והביצועים איתו הרבה יותר טובים איך אני מטפל בבעיה? וזה לא נכנס לי לcontrol panel של nvidia
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גלישה רגילה התוכן מצומצם אם אני מפעיל HOLA זה עובד ואני רואה את התוכן שקודם היה מוסתר אבל בנסיון לצפות הוא אומר שאני משתמש ב VPN יש עוד אופציות שעובדות ובחינם? מה מונע ממישהו כל חודש להרשם בחינם מאימייל חדש עריכה" הצלחתי חלקית עם אתר בשם unblockus עכשיו התוכן זמין ואפשר לצפות אבל איטי בצורה כזאת שאי אפשר באמת להשתמש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ב-14/11/2016 03:19:34 הופיע במחשב של אימא שלי מסך כחול. פרטים: ================================================== Dump File : 111416-12386-01.dmp Crash Time : 14/11/2016 03:19:34 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x82c396f5 Parameter 3 : 0x9388dc20 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : win32k.sys Caused By Address : win32k.sys+c96f5 File Description : מנהל התקן של Win32 מרובה משתמשים Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7600.16…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים. בקרוב אני עובר דירה ליחידת דיור עם רשת אלחוטית בלבד. שאלתי היא, ברשותי מחשב נייח, מכיוון שאני עובד/לומד איתו ברצוני לקחת אותו, השאלה היא איך אני מתחבר לרשת? קראתי קצת ודיי התבלבתי, אשמח תוכלו להכווין אותי מה בדיוק לקנות ואיך לחבר את העניינים. אם טעיתי בפורום אשמח אם המנהלים יעבירו את האשכול בבקשה. תודה! Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה windows 7 home כשאני מבקש להדפיס מסמך עולה דף מקדים ובו אני מתבקש תחילה לשמור את המסמך . אין אופציה להדפסה ישירה ללא שמירה . ואני מעוניין להדפיס מבלי לשמור. אופציה זו היתה קיימת עד לפני זמן מה כשזה השתנה ללא שום סיבה נראית לעין . ניגשתי להגדרות הדפסה אבל לא מצאתי שום דרך לבטל את השמירה תחילה. עזרתכם ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אני מנסה לחפש עדכונים וזה מחפש שעות ולא מוצא כלום ניסיתי גם לשדרג לווינדוס 10 דרך תוכנה של מיקרוסופט זה עשה את כל התהליך הוריד את הווינדוס הכול ובסוף מחפש עידכונים חח מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב רכשתי מחשב עם win 10 ויש לי בעיה לפתוח את האייקונים האם הבעיה מוכרת ואיך לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, למישהו יש מושג איזה סאטא קונטרולר יש בלוח אם של הדל? הצ'יפסט הוא Q87. תודה, ניר
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! יש לי בעבודה דרישה לתוכנה שתמדוד כמה זמן תוכנות אופיס (וורד, אקסל, פוור פוינט) ותוכנת אאוטוקד עובדות\פתוחות זאת חייבת להיות גם תוכנה חסויה שהעובדים לא יוכלו לסגור אשמח אם למישהו יש רעיון תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים קניתי כרטיס מסך GTX 1070 G1 של חברת ג'יגהבייט וכשהתקנתי את הכרטיס אז ניקיתי אבק מתוך המארז באמצעות מיכל אוויר דחוס והתקנתי את הכרטיס החדש. חשוב לי לציין שהקפדתי לפרק חשמל סטטי באמצעות מגע תמידי עם המארז, הפעם היחידה שלא היה מגע ביני לבין המארז הוא כשהייתי צריך להתקין את הכרטיס עם שתי הידיים. מלבד זאת פרקתי חשמל סטטי מהידיים באופן קבוע. זה הרגל שפיתחתי לעצמי לאחר שקראתי טיפים כאלה בפורום ובאינטרנט כשהייתי צריך לפרק מחשבים אחרים בעבר. לאחר שהתקנתי את הכרטיס החדש וחיברתי את החוטים חזרה, כל פעם שניסיתי להפעיל את המחשב הוא היה נכנס ללופ של הפעלה וכיבוי. המחשב היה נדלק, מצפצף פעם אחד ונכבה, וככה היה ממשיך עד שהייתי מכבה את הספק כוח. …
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. לפני כחצי שנה המחשב לא עלה לי, לא הצליח להעלות את ווינדוס וכששמתי אותו בתיקון נאמר לי שהלך הארד דיסק. יש לי שם המון חומר שלא גובה והבנתי שיש מעבדות מיוחדות שיכולות לשחזר את המידע. מישהו יודע ויכול להמליץ על מעבדה כלשהי ולתת לי טווח מחירים? תודה וערב טוב.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הבחור פותח הארד דיסק ומזיז את הדיסקים והראשים - והדיסק חוזר לעבוד לא שמותר לסמוך על הדיסק להבא, כי הסבירות שיקלקל שוב גבוהה מדיסק שזה לא קרה לו
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היה לי במחשב DVD/CD-ROM שלא השתמשתי בו זמן רב. היום ניסיתי להשתמש בו, והוא לא עבד (או אפילו הופיע ב Device Manager). הלכתי אל חנות התמיכה של KSP, שם אמרו לי שכנראה אבק חדר לכונן אז יש להחליף אותו (ואכן החליפו לי). כששאלתי איך אפשר להגן על הכונן מאבק, אמרו לי שמה שכדאי לעשות זה כל כמה ימים להשתמש ולהפעיל את הכונן ככה שהראש הקורא/כותב יזוז. האם זה באמת מה שיגן על הכונן שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה שמאז שקניתי את המחשב יש לי אותה ותאמת סתמתי את הפה אבל זה נמאס נכון כאשר מפעילים את המחשב יש את הביפ של הלוח אם ואז הוא עולה? אז אצלי זה פשוט מגיע אחרי 15 שניות בערך, ואז המחשב עולה ממש לאט, כלום לא זז... CSGO למשל עולה על 15 FPS והכל תקוע... צריך לעשות כמה ריסטרטים רצופים עד שהמחשב עולה בצורה תקינה וגם זה לזמן מוגבל עד ששוב הכל מתחיל להיות תקוע... באמת שאין לי מושג מה התקלה, לא נשמע כמו SSD (כי אז לא היה את הקטע עם הביפ של הלוח אם) ולא הכרטיס מסך (כי אז זה בכלל לא היה עובד) ספק כח לא נשמע הגיוני... הכי הגיוני זה לוח אם. בקיצור התקלה הזאת לא קוראת בכל הפעלה שלך המחשב אלא כל 2-3 הפעלות... אני מפחד פשוט ש KSP ידליקו פעם אחת את המחשב, יראו שהוא עולה בסדר…
-
- 21 תגובות
- 6.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזהו המקום המתאים להודעה הזאת.. מזה 3 שנים אני משתמש בלפטופ של לנובו מדגם Y580 מפרט : WINDOWS 8.1 64BIT 3rd Generation Intel® Core™ i7-3630QM (2.40GHz 6MB Cache) 8GB (DDR3) NVIDIA® GeForce® GTX660M 2GB with DirectX® 11 SSD 120 GB HDD: 1TB (5,400 rpm) הצלחתי להריץ עליו המון משחקים בהצלחה ולאחרונה איכשהו "התמכרתי" ל FIFA 16 ושיחקתי בו עם ההגדרות הכי גבוהות והמשחק עבד "חלק" ! לאחרונה רכשתי את המשחק FIFA 17 ומאז התחילו צרות... אני לא בטוח אבל חושש שהנייד מתחמם והחל מהמשחק השני שאני מריץ המשחק פתאום נתקע לכמה שניות וממשיך, נתקע וממשיך... מדי פעם יש גם את ההודעות הכחולות\כתומות - תמו…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-