תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי, שאלה של מתחילים: אני מבין שמודם ראוטר שנדרש לפעול על תשתית של בזק צריך לתמוך בוקטורינג. יש לזה חשיבות גם עבור המגדיל טווח (REPEATER)? תודה, איתמר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ה Windows התעדכן לגירסא האחרונה 1709, ומאז 2 דברים מאוד מרגיזים קרו. 1. אני לא מצליח לחבר מסך ברזולוצייה של 2560X1440 60Hz שכמובן עבד לפני 2. אם אני מוריד דרייבר שפותר את בעיית המסך יש קפאון רגעי כל כמה רגעים בטעות מחקתי את הקבצים ואיני יכול לבצע Roll back אני כבר עובד עצות, כדי לפתור את הבעייה הראשונה הורדתי דרייבר אחר וזה פותר את הבעייה אך כאשר עובדים עם 2 מסכים כל כמה רגעים יש קפאון ואז בעצם מתחילה הבעיה השנייה... אשמח לדעת מה לעשות, כבר ביצעתי איפוס להגדרות יצרן אך השחזור שוב התקין את גרסה 1709. המחשב הוא לפטופ חדש וחזק Dell inspiron 5379, i7-8550, 8GB... אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי מחשב נייד יחסית ישן core2duo 2.6gh 4gb ram כרטיס מסך בסיסי של אינטל השאלה שלי היא איזה ווינדוס עדיף עליו מצד אחד ווינדוס 10 יותר חדש ועם יותר עדכונים מצד שני ווינדוס 7 יותר מותאם למחשב מבחינת דרייברים(הדרייברים של המחשב הם לווינדוס 7 לא יצא עידכון ל10) אז מה אתם חושבים שכדאי למחשב מבחינת ביצועים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים נתקלתי בשני לוחות עם מסוג ASROCK H61M-DPS (ואם אני לא טועה אחד מהם נקנה בשנה האחרונה) שמציגים את אותה הבעיה: -אין פוסט. -יש 4 צפצופים והמחשב כבה. עוד מישהו נתקל בבעיה כזו?
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני לא מבין גדול בחומרת מחשבים אני צלם והתקינו לי את הכרטיס מסך +GeForce 9800 GTX אגב אני אשמח לדעת אם הכרטיס הזה נחשב לכרטיס טוב עבור עריכת וידאו ועיבוד תמונות בלייטרום בבקשה בכל מקרה אני עובד עם תוכנת עריכה בשם davinci resolve ומאז שהתקינו לי את הכרטיס מסך החדש אני מקבל הודעה שאין לי את ה CUDA ניסתי להתקין את ה CUDA ואני לא מצליח בכל מקרה לא מצליח לפתוח את התוכנה אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש אשמח תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לנו ראוטר של הוט. שביטלנו בו את האופציה של WIFI כי לא מעונינים בקרינה אלחוטית בבית משיקולנו האישיים, לאחר ביטול הWIFI יש אופציה לגלוש רק במחשב אחד מהשניים שהשתמשנו בהם עד כה , כי הראוטר שסיפק הרבה כתובות IP כשהיה בו עדיין WIFI, -כעת הפך למודם, והוא מספק רק כתובת IP אחת. (מדובר בראוטר "הוטבוקס" של הוט.) יש לו 4 יציאות של כבל רשת מאחורה נגיד חיברתי כבל רשת גם למחשב השני, איך מוסיפים לו IP משלו ? אשמח לתשובות מכל מי שביטל WIFI ועבר לחוטי, איך לסדר עמדת גלישה נוספת. או איזה איש מקצוע מבין בזה ולפנות אליו. כי מטכנאי רשת שדיברתי איתם נראה שאף אחד מהם לא מבין איך ומה. הערה: לא מדובר פה בשום נסיון קומבינה. שילמנו אותו תשלום כשהיה WIFI והיו…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מחשב עם r3 1200 עשיתי לו אוברקלוק ל 3.8 בנוסף יש gtx 1060 3gb של חברת palit. הראם שלי הוא בעייתי לדעתי gskill ddr4 2400 cl 17 אבל מראה לי 18cl דרך תוכנה. מחשבים עם חלקים דומים ביוטיוב מראים הרבה יותר fps במשחקים כגון bf1 ו pubg. לא משנה על איזה הגדרות אני משחק אם זה low או high אני מקבל את אותו fps 50-63. ב pubg גם יש בעיה של ספייקים יכול לעבוד על 65 fps על med ואז קופץ ל 35. המסך שלי 1080p 60hz
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס gtx 1050 ti, כיום החומרה שלי היא: מעבד - i7-4790 RAM - 8.00 GB לוח אם - intel Q87 Express Chipset כרטיס מסך - GTX 750 אם צריך שאני יוסיף מידע על המפרט תגידו לי. גם עניין חשוב הוא עניין הספק, האם החלפה בין הכרטיסים תגרור צריכת הספק גדולה יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, סליחה על הכותרת המבלבלת. רכשתי את הלנובו הזה מKSP https://ksp.co.il/?uin=40915&ami=122 בלי קשר לתוכן ההודעה אני לא ממליץ עליו. חשבתי שהוא יהיה קטן 14" אבל מסתבר שלנובו עשו אותו גדול מימדים כמעט כמו 15.6" והטאצ'פאד אוי הטאצ'פאד. כאילו נשארו להם חלקים מלפני 10 שנים, אז אמרו בואו נכניס את החלקים המתקדמים למארז מקלדת וחויית משתמש משנות ה90. מרגיש שממש עבדו עלי ולא ידעתי שצריך לבדוק מימדים של מחשב כחלק מבדיקות לפני קנייה. מקווה שתלמדו מהטעות שלי. בכל מקרה, החכמים בלנובו, החליטו שהטאצפאד יהיה רגיש למגע לכל אורכו כולל מעל הלחצנים (קליק ימני ושמאלי). כל הטאצ'פאד הוא בעצם ישורת אחת חלקה. וכמי שעובד תמיד כשאגודל שמאל נחה על קליק שמאלי זה ממש מתסכל. כי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם יש לי מחשב חדש של asus, בזמן עבודה המחשב קורס, מציג מסך כחול ועושה ריסטרט השגיאה המוצגת: POWER DRIVER STATE FAILURE. עידכנתי את כל הדרייברים, ראיתי מדריכים וטוטוריאלים ה-troubleshooter מוצא את השגיאה הבאה ולא מצליח לתקן אותה potential windows update database error detected עשיתי את התהליכים האלה Run SFC Scan Run DISM Tool ללא הצלחה. אשמח אם תעזרו לי אני מנסה להימנע מלפרמט את המחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי איפאד .היום כאשר ניסיתי להכנס קבלתי הודעה שהוא נעול ועלי להכניס סיסמא .אין ברשותי את הסיסמא וגם תיבת המייל כבר לא פעילה . הצילו מה עושים ?????
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קיבלתי במתנה כרטיס GTX 980 משומש, חיברתי את הכרטיס ללוח האם וחיברתי לו מתח. כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהכרטיס נדלק והמאוורים שלו עובדים, אבל אין תצוגה במסך. ניסיתי לחבר גם Display Port ולאחר שזה לא עבד ניתקתי אותו וניסיתי לחבר HDMI אבל עדיין אין תצוגה. בדקתי גם שהכרטיס מהודק ללוח האם. מוסיף שהספק שלי 650W. אשמח לעזרה, צירפתי מספר תמונות של החיבורים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, יש לי בעיה מוזרה במחשב נייד Lenovo Y520 (דגם 80WK00B7IV) עם עכבר MiMouse של Xiaomi כאשר אני מחובר על מצב BT כאשר המטען מחובר למחשב העכבר מפסיק לעיתים לעבוד, או לקרטע במקרה הטוב... אך כאשר אני מנתק את המטען העכבר חוזר לפעולה והחיבור מתחדש במהרה. לא הצלחתי למצוא שום איזכור לכך בגוגל, אשמח אם מישהו ידע איך לטפל בבעיה כזו, או שאצטרך לבלוע רוק ולהמשיך איתו כך? תודה לעוזרי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם יש בעיה בהתקנת אופיס 2013 חוקי על ווינדוס 7 לא חוקי. האם יהיו בעיות בהתקנה או בשימוש במקרה זה? תודה איתי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם יש בעיה להתקין office חוקי לwindows 7 לא חוקי. האם יהיו בעיות עם הoffice במקרה זה או תהיה בעיית התקנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
קיבלתי מס למחשב, כשאני לא מפעיל את המחשב הרבה זמן ואני רוצה להפעיל אותו , למסך לוקח כ5 דקות להתחיל לעבוד. האם יש אפשרות לקצר את הזמו ולגרום למסך להגיב מיד עם התחלת העבודה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אודה מאד למי שיוכל לעזור לוח האם של המחשב תומך ב8G בארבעה חריצים שונים . מותקן בו היום 4G בשני מודולים הוספתי 2 מודולים של 2G והמחשב לא עולה - הוא מתחיל לעבוד ולאחר 5 שניות הוא מאתחל את עצמו אני מצרף את פרטי המחשב . האם יש למישהו רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , תמונה מצורפת המשחק קורס באמצע ! יש לציין , שאין לי כרטיס מסך עצמאי ! אלא מובנה במעבד . המשחק עובד ללא תקיעות וללא לאגים , עובד מצוין ! לפתע הוא קורס . מה ניתן לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הסיסמא הראשונית מהפרמוט האחרון איך אני משנה את זה?
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
היי לכולם, טוב אני מניח שזה לא משהו זר להרבה אנשים שהמחשב נתקע, פתאום מופיע המסך הכחול, ואז המחשב קורס ועולה מחדש. במקרה של WINDOWS 10 מה שקרה זה אחרי הקריסה, עלה לי מסך של BOOT שהופיעו מונחים של IPV 6 ו IPV 4 משהו בסגנון, וליד זה נדמה לי שהיו כתובות מאק. ניסיתי ללחוץ על כל אחד מהם אבל זה לא עזר. המחשב לא הצליח לעלות בכלל. הייתי צריך לכבות את המחשב ידנית דרך הכפתור, ואחרי מספר שניות להדליק אותו מחדש, והוא עלה. העניין זה, אם יש סיבה לדאגה. פעם ראשונה שזה קורה, ואחרי שהמחשב עלה מחדש, נכנסתי לפונקציה של DIAGNOSTIC MEMORY שיש ל WINDOWS 10. לא קיבלתי LOG שמראה את התוצאות, ושניסיתי להיכנס בהגדרות ל "הגדרות …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחשב חדש gigabyte z270 ga3pd gigabyte gtx1070g1 crosair rmx550 כבר קרה לי כמה פעמיים שבצורה רנדומלית לחלוטין- כמה דק אחרי הדלקה , גלישה באינטרנט ואחרי משחק כבד, המסך מחשיך והמאווררים מתחילים לפעול בעוצמה מלאה , זה לא עניין של טמפטרטוה כנראה כי זה לא קורה רק בשימוש כבד, עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך והלוח אם, מה זה יכול להיות? אגב זה לא קורה בצורה קבועה קרה עד עכשיו 3 פעמים במרווחים של כמה שבועות
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים מחשב נייד לנובו IDEAPAD 520. המאוורר של המחשב ל20 שניות ואז מפסיק לאיזה חצי דקה ואז שוב ככה כל הזמן... הטמפרטורה של המחשב לא גבוהה,(30-40 מעלות) בדקתי עם תוכנות. זה קורה גם בגלישה רגועה באינטרנט כמו ממש ברגעים אלו שאני כותב את ההודעה הזאת... זה דבר תקין?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היום בזמן נסיון לטפל בבעיה עם DOK שלא מזוהה ע"י מחשביי מה"ה של מחשבי שקקה חיים. מה שאני מעוניין לעשות כרגע זה להתקין מ"ה ווינדוס 7 על DOK ובכך לקבל גישה לכוננים במחשב שלי. בחיפוש בגוגל אני מוצא מדריכים רק על איך להתקין ווינדוס על הכונן שלי באמצעות הDOK. אם כן אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי במשימה של התקנת מ"ה על הDOK, כאשר כשאני מעלה המחשב הווינדוס יעלה ישר מהDOK.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לראשונה פה עם שאלה לתותחים הכבדים: קניתי מחשב נייח HP מטורף יד שנייה מחברה והם שכחו לפרמט את המחשב. אין לי סיסמה למחשב ובטח יש תוכנה שיודעת לעשות זאת. שימו לב במחשב יש win pro 10 Enterprise שזה עולם אחר. הייתי נעזר בטכנאי אצלנו אבל הוא עסוק מאד. אשמח לעזרה, תודה, אמיר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ש לי וירוס במערכתשרק עכשיו windows defender זיהה (אחרי סריקה יסודית)הבעיה שכל קבצי הזיפ שלי הם עם הוירוסכל הקבצים האלה הם חשובים ועכשיו פועליםאני רוצה לפרמט את המחשב ולהחזיר הכלהבעיה היא שאני צריך את הקבצים ומבחינת האנטי וירוס הוא רוצה למחוק אותםיש דרך לנקות אותם ולהחזיר אותם נקייםאו שהלכו לי כל הקבצים (סתם וירוס של רוגלה לא כופר)אשמח לעזרהתודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-