עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה אני לא בטוח שזה כל כך קשור לפה אבל... טוב אז יש לי הרבה תוכנות שפשוט לא פעלות ואם אני מוציא ומכניס את הסוללה של הBIOS אז הם פועלות עד שאני מכבה את המחשב עוד פעם

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב שלי. יש לי מחשב די חדש עם מפרט לא רע - אבל אני מרגיש שהוא קצת מקרטע לי - ואני רוצה לבדוק מה הסיבה. שמעתי על תוכנות כגון 3DMark06 Advanced ו PCMark05 Advanced - האם למישהו יש ניסיון בעבודה איתם? איפה אני יכול למצוא מדריכים שיסבירו בהם איך בדיוק לבצע את הבדיקות? האם אלה התוכנות המתאימות - או שאני צריך לחפש משהו אחר? תודה מראש, רם

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by law89,

אני מחפש שתי תוכנות: 1. שתציג סרטים - משהו בסגנון של bsplayer אבל כזאת שלא מעוותת את הרזולוציה של הסרט 2. תוכנה שמאפשרת להריץ בקצב מהיר יותר את הסרט. משהו כמו video speed controller שיש לגוגל כרום.

4. היה לי לוח קומנדו היתה לי איתו בעיה תוכנות היו נתקעות לי ולא נסגרות גם דרך מנהל המסימות ואחרי מצב כזה גם לא יכולתי לעשות ריסט דרך הוינדוס עד שהחלפתי תלוח עבדתי על אותה מערכת עם לוח אם ומעבד AMD +3000 כאילו על אותו ספק ארדיסקים ולא היתה שום בעיה אף לא קטנה היום הבאתי לוח אם אחר Asus P5N32-E וצצה לי אותה בעיה אותם תקיעות בדקתי תזכרונות ב M טסט שום שגיעה אין לי מוסג מה יכולה להיות הבעיה מימה היא נובעת אם למשהו יש רעיון זה יעזור מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  5. אני מחפש תוכנה שדומה בייעוד שלה ל-magic partition, כלומר מיועדת להגדרת מחיצות על הדיסק הקשיח, אך שתכיל גם יותר כלי עזר שמסוגלים לבצע סריקה יסודית של הדיסק ולתקן בעיות שמפריעות לדיסק לעבוד באופן תקין (כמובן עד רמה מסויימת). ברור לי שישנם מצבים שדיסק קשיח מגיע למצב כזה שלא ניתן כבר כלל להשתמש בו, אך מצד שני אני משוכנע שישנם מצבים רבים שעדיין ניתן (ע"י תוכנה מתאימה) לבצע סריקה יסודית בדיסק ולתקן אזורים שנפגעו או לבודד אותם כך שלא יפריעו לעבודה תקינה עם הדיסק , ובסופו של דבר ניתן יהיה ליצור עליו מחיצות, לפרמט אותן ואף לעלות עליו מערכת הפעלה או נתונים אחרים. לסיכום אני מעוניין למצוא תוכנה (שתהיה נוחה לשימוש כמה שניתן), ורצוי שתתאים לעבודה תחת windows, כלומר שתהיה בעלת ממשק "…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by The-Magician,

שלום יש לי בעיה עם האינטרנט, זה כל הזמן פותח לי חלון לבד כל זמן מסויים , כמו טיימר כזה שסופר ומתי שנגמר הזמן החלון נפתח, יש תמונות: אני מניח שזה פירסומות שאם פותחים אותם זה מוסיף כסף למי שעשה את זה.. יש לזה פיתרון חוץ מפירמוט? זה תהליך שרץ ברקע, אני לא מצליח לזהות אותו, ניסיתי להריץ: nod32 smart security 8 SUPERAntiSpyware Professional Malwarebytes Anti-Malware שום דבר לא עוזר, יש לכם פיתרון?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. היי חבר'ה, השבוע אני הולך להתחדש במחשב חדש ורציתי לשאול אם יש אפשרות שלא להתקין את כל תוכנות הצד שלישי שמגיעות איתו וביחד עם הווינדוס, אלא מערכת הפעלה נקייה לגמרי. האם אפשר לעשות זאת באיזה שהיא צורה? הנייד הקודם שלי לדוגמא הגיע עם אנטיוירוס של מקאפי, תוכנת power dvd ועוד כל מיני דברים לא שימושיים. תודה,

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. לפני כמה ימים עשיתי פרמוט למחשב מווינדוס 10 חזרתי לווינדוס 7 הום פרימיום SP1. לאחר כמה ימים שבהם התקנתי את כל הדרייברים של המחשב (מחשב ASUS N75SF נייד) וכמה תוכנות הגנה וניקוי וגם כמה משחקים שמתי לב הרבה פעמים תוכניות קורסות לי עם זה הדפדפן של פיירפוקס או משחקים כמו PATH OF EXILE או KODI פשוט נסע ולא מגיב ואז רושם את ההודעה הרגילה של ווינדוס האם לחפש פתרון מקוון או לא לעשות כלום אין שגיאה מיוחדת. אשמח לעזרה ועצות מה יכולה להיות הבעיה אני כרגע שתי את הווינדוס לחיפוש עדכונים אבל כבר 3 שעות שהוא עדיין מחפש ולא מצא כלום לא יודע עם זה תקוע או סתם.

9. Started by Rockstatement10,

יש לי נייד שהוא עובד אבל רוצה לפרמט אותו.. אני נכנס להתקנה של 7 והוא רושם שלא מצא כוננים בכלל.. מה עושים? במחשב אחר הדיסק עובד טוב ניסיתי לשנות בביוס ל-ATA מ-AHCI ועדיין אותו דבר.. BIOS אי אפשר לעדכן כי הוא רושם שצריך סוללה מלאה ולנייד הזה אין סוללה כי היא נדפקה מה עושים?

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Started by shaithebest,

שלום רב, יש לי הארדיסק חיצוני של SAMSUNG ואני מחפש בשבילה את תוכנת הBACKUP שמגבה את המחשב אוטומטית מישהו שמע מישהו ראה.?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. Started by Intel Celeron,

המחשב שלי סובל מאיטיות אבל ברגע שאני שם לו את התוכנה של קמסטסיה הוא קורס !!!! לגמרי !!!! פשוט לא זז הסתכלתי ב TASK MANAGER התוכנה גובה מה RAM 50 MB אבל בכל זאת !!!! המחשב תקוע זז לאט לאט כאילו זה מחשב XT עם 4 צבעים אלוהיםםםםםםםםםם !!!! דבר שני איך זה שאני מוסיף זכרון למשל מ 256 MB ל 384 ואני לא מרגיש הבדל בביצועים ? גם בכרטיס מסך מ 8 MB של ATI ל 128 MB של SIS אין הבדל !!!! תודה.

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by onetwo,

אהלן, בהמשך לדיון אחר שפתחתי, רציתי לשאול איזה תוכנה המומלצת ביותר לעשות disk image לויסטה הום בייסיק. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by andav,

כיום יש לאימי מחשב pentium 3 1000 עם 256 זכרון ועם מערכת הפעלה 98. התוכנה עובדת במחשב אך יש מדי פעם תקיעות,התוכנה תוקעת את המחשב וצריך לעשות reset. שאלתי היא כזו(אני מקווה שמישהו מכיר את התוכנה),האם כשאני אחליף ל- 2000 ויווסיף עוד 512 זכרון,התוכנה תעבוד יותר טוב? אני מבין ש-98 לא יודע להסתדר עם הרבה זכרון,האם 2000 כן? כמו כן,האם 2000 יודע להסתדר עם כמות "לא שלמה" של זכרון ,כמו כאן. אני מתכוון לכך שזה לא בכפולות של 2,אלא מקל אחד של 256 ושני של 512. זה הלוח אם : http://www.asus.com.tw/mb/socket370/cuv4x-c/overview.htm כמו שתיראו הלוח תומך ב- sdram pc133 ,האם יש היום אפשרות לקנות היום כזה זכרון? יש מישהו שמתעסק בעריכה ויכול לתת עיצות מנסיונו האישי? אני מודה לכם .

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by hardgore1,

מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by ed1,

מישהו מכיר תוכנת לאיחוי ההארד דרייב ב-WIN98 מוצלחת יותר ממה שיש בברירת מחד של המע' הפעלה ומתאימה לוינדוס 98? ניסיתי את PERFECTDISK גירסה 6 הישנה שכתוב שתומכת בוינדוס 98 אבל בפועל אני מקבל הודעה שגירסת הוינדוס לא נתמכת וההתקנה מפסיקה, אותו דבר קרה לי עם Diskeeper גירסה 9 שפעם דוקא כן עבדה במחשב הזה אבל משום מה הפסיקה ומתקבלת הודעה זהה שגירסת הוינדוס הנתמכת היא WIN2K ומעלה... מה אפשר עוד לעשות?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  16. Started by law89,

היי אשמח לחוכמת ההמונים. מחפש תוכנת גיבוי שעונה על הדרישות הבאות: 1. כרגע משתמש בתוכנה שהחלוקת כוננים חייבת להיות זהה בין מה שמופיע בגיבוי למה שמופיע כרגע. כלומר, נניח רציתי לאחר הגיבוי להתקין לינוקס והקציתי לזה מקום, התוכנה לא מסוגלת להשתמש בגיבוי כדי להחזיר אותו למצב שהיה לפני התקנת הלינוקס. 2. תשלום חד פעמי ולא תשלום בכל שנה מחדש. רצוי משהו במחיר סביר (נגיד 100 ש"ח)

17. Started by law89,

היי אשמח להמלצה לתוכנת גיבוי למערכת הפעלה + תוכנות שהתקנתי. כרגע משתמש בפרגון. יש בה שני חסרונות גדולים: 1. אם אתה מעביר את הקובץ היא לא קוראת אותו. לדוגמה העברתי מ-SSD למחשב כי רציתי לאתחל את ה-SSD. החזרתי את הקובץ ל-SSD והתוכנה לא מזהה אותו. אני צריך לטעון אותו ידנית והיה לי כבר מקרה שהתוכנה לא הצליחה לקרוא אותו והלך הוינדאוס. 2. אם יש לך סדרה של גיבויים ואתה מעלה גיבוי ישן יותר התוכנה לא מזהה את הגיבויים החדשים יותר, ואני שוב צריך להסתמך על זה שהיא תצליח לטעון ידנית את הקובץ

18. שלום חברים אני צריך להעביר את ספריות הדואר ממחשב XP שמותקן עליו Office ישן (SBC XP) למחשב חדש עם Win10 במחשב החדש מותקן Thunderbird Mail שאין לו אפשרות לייבוא דוא"ל מקבצי PST מישהו יכול להמליץ על לקוח דוא"ל חינמי שאפשר לייבא אליו קבצי PST ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לאחרונה התחילה התוכנה בכל איחוי לחסל בערך 4 ג'יגה בכל איחוי, אני עושה איחוי בערך פעם בשבועיים, וכעת יש לי 50 מגה בלבד בדיסק C. האיחוי של וינדוס לא עוזר לנושא. תודה מראש לעוזרים.

20. שלום, שאלה פשוטה: מישהו יכול לכוון אותי לאתר להמרת קבץ קול (מעל 100 מגה !!!!!!!!) לפורמט mp3? ניסיתי כוחי בגוגל והוא תש. לא עלה בידי למצוא :-(

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by yaron266,

שמעתי שיש תוכנה חינמית המאפשרת לי להתקשר דרכ האינטרנט לכל טלפון בזק בארץ אז רציתי לשאול האם יש תוכנה כזו ואם יש אז אם אתם יכולים לשלוח לי אותם או לפחות את השם.תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  22. שלום לכולם נפלתי לתוך כופרה עם סיומת KOOM מישהו מכיר דרך טיפול או כלי מומלץ לפיתרון? תודה לעונים

23. Started by AcidBurn10,

שלום כולם , מישהו מכיר תוכנת ניטור בזמן אמת למחשב ? שתיצור איזה LOG או משהו בסיגנון... מה גרם למשל למחשב להיתקע /לקפוא איזה Process או תוכנה , או למה המעבד היה ב-100% שימוש ברגע מסויים .. ? (זה נשמע אולי קצת טיפשי אבל בכל זאת אם יש משהו כזה...) תודה!

24. Started by duplo2,

שלום יש לי שני שרתים מרוחקים שיושבים בחווה בארץ ובארהב משתמשים מעלים קבצים בFTP לשרת בארץ ואני מעוניין שבפעם ביום התוכנה תתחבר אוטומטית ותעדכן את הספריה בשרת בארהב בחומר החדש שנוסף לא חייב להיות תוכנה חינמית.חשוב לי בעיקר שתהיה אמינה (היתה לי תוכנה משום מה היתה מעתיקה את אותו קובץ למרות שהוא כבר היה קיים בשרת העד) ושתהיה לה אפשרות של resume כמו בכל תוכנת FTP נורמלית ויכולת תזמן

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  25. הינה זה ההסבר של ההודעה Warning W2540 - No APIC (advanced PIC) has been detected for this MP system. All modern MP systems should contain an APIC; some advanced single-CPU systems may also contain one. Fix: Check BIOS settings and enable the APIC. מה זה אומר? למהזה חשוב? האם להתיחס להמלצה ולשנות בלוח האם? THX

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.