תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג אם זה המקום הנכון ,מתנצל מראש! איך מייעלים את המחשב שיעבוד בצורה הכי יעילה ומהירה? 6600 קונרו מעבד ג'יגהבייט 965pdq6 לוח אם 2 ג'יגה זכרונות 800 crucial ballistix תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד HP ProBook 455 g1 FOX70EA שאני רוצה לשפר לו את הביצועים. קודם כל מפרט של המחשב: מעבד: AMD A10-5750m APU זיכרון: 8GB DDR3 אחסון: 1TB כונן 2.5" זה די מה שצריך לצורך השאלה עכשיו רציתי לשפר את הביצועים ושמתי לב שלרוב צוואר הבקבוק אצלי זה הדיסק שהוא די איטי. אז השאלה הראשונה היא כמה יעלה לי דיסק SSD של GB240\256GB מחברה אמינה אבל לא הכי יקר (התקציב לא בשמיים)? עכשיו, נניח שיש לי ככה 1000 שקל לצורך שדרוג יחידת העיבוד. האם אני חייב לשדרג דווקא למעבד מה - A-Series? אם כן אז יש מעבדים מספיק חזקים מהסדרה הזו? ועוד שאלה האם במחשב הזה יש מקום גם לכרטיס מסך נפרד (לא חלק מיחידות הGPU שבאות עם המעבד)? ואם אין אז יש דר…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשפר את המחשב שלי שיריץ לי משחקים קלים טוב 120-200 fps לא צריך יותר (משחקים קלים, cs,fort.pubg מהסגנון האלה לא cod,battlefield... בנוסף גם שהמחשב עצמו ירוץ לי חלק ומהר. המחשב שלי די ישן מ2012 אבל הוא שורד ומחזיק טוב ואני שומר עליו ומנקה אותו גם אז כך שאין צורך. זה המפרט שלי:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לשחק ב CALL OF DUTY GHOSTS אך מבדיקה מקדימה שערכתי עולה כי יש לי רק 4GB RAM בעוד הדרישה המינימלית היא ל-6. השאלה האם החומרה הנוכחית שלי תתמוך בהוספת RAM: Intel® Core i5-2310 CPU @ 2.90GHz NVIDIA GeForce GTX 560 [TABLE=class: section] [TR] [TD=class: primary-title]Memory[/TD] [TD=class: value]4.1 GB[/TD] [/TR] [/TABLE] מערכת הפעלה: Microsoft Windows 7 Enterprise Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit אודה לעזרתכם. כמו כן, ככל שהשדרוג אפשרי אשמח לשמוע מה המשמעות מבחינה כספית...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1 לי רשת ביתיתשיפור טווח קליטה ברשת אלחוטית « בתאריך: 20.08.2011 בשעה 18:41:04 » שלום, יש לי רשת ביתית המבוססת על ראוטר Netgear בתקן N של בזק, וזוג מתאמי PLC (אינטרנט על תשתית חשמל) מחברת Netplug שקיבלתי מ-YES כדי להתחבר לממיר. אני מעוניין להגדיל את טווח הקליטה האלחוטי באיזור מסויים בבית. להבנתי, יש לי כרגע 2 אפשרויות: לרכוש רפיטר (ממסר) המגביר את הסיגנל האלחוטי - בזק משווקים דגם אחד של Netgear (ל-Netgear יש דגם נוסף WN3000RP חדש וקומפקטי יותר שאינו משווק עדיין בארץ). האפשרות השנייה (שנראית לי אטרקטיבית יותר) היא לרכוש מתאם PLC נוסף שיש לו יציאה אלחוטית (כלומר מקבל את האינטרנט דרך תשתית החשמל ומשדר אותו לסביבה אלחוטית). הבעייה היא שהמוצר היחיד מסוג כזה שמצ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר תקלה הותקן לי מחדש 7WINDOW , אבל ב MICROFSOFT OUTLOOK לא מופיעים כתובות המייל של אנשי הקשר בפנקס הגכתובות. שמות אלה קיימים ב c:\Users\User\Contacts\ . כיצד משקמים את רשימת אנשי הקשר ? בתודה מראש אברהם
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם! ביממה האחרונה שמתי לב, כשאני נכנס לווינדוס ישנו שירות ששואב לי את כל הCPU עד שאני סוגר אותו. שאלתי היא כיצד להפטר ממנו כליל? שמו של השירות כמו כל החבר'ה האלה העונים לשם: svchost.exe אני מצרף פה את הדאמפ: TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\oca.ini, error 2 TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\winxp\triage.ini, error 2 TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\user.ini, error 2 ******************************************************************************* * * * …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה נרשמתי לשירות אחסון בענן של MICROSOFT וקיבלתי 15GB אחסון חינם, והתקנתי גם את ה CLIENT ובו יצרתי תיקיות משותפות בתוך השרת, בנוסף לתיקיות ברירת המחדל שבאות עם התוכנה. השאלה היא - כשאני מוחק קובץ מהתיקייה המשותפת מתוך המחשב, האם זה מסתנכרן ונמחק גם מתוך ה CLOUD? כי אם כן אז אין משמעות לשירות, כי אם יקרוס הדיסק הקשיח, אז כל התוכן יימחק גם מה CLOUD. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי ריסטארט למערכת המחשב והשתנה מבלי אישורי לWINDOWS 10 מWIMDOWS 7. התקנתי את המדפסת (hp deskjet f2483) וכשרציתי להדפיס נחסמתי מכיוון ששירות ההדפסה ברקע אינו עובד. ניסיתי להחזיר מחדש לWIMDOWS 7 דרך השיחזור ולאחר שעשיתי את כל התהליך המחשב נפתח שוב בWINDOWS 10. לאחר מכן נכנסתי לSERVICES ושיניתי בPRINT SPOOLER לSTART, כשאני תותנת הוראה מחודשת להדפסה קופצת לי שוב הערה שההדפסה ברקע אינה עובדת, אני נגשת שוב לPRINT SPOOLER ורואה שזה חזר פעם נוספת לSTPO, ככה בכל ניסיון הדפסה. מה ניתן לעשות?? מה ניתן לעחחח
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום מראש אני מתנצל על "הצעקה" שקשורה לשרות גרוע וחאפרי של הוט שמצויה בשאלה. ( בעיניי חשוב לאמר את הדברים ) בעבר היה לי ממיר מג'ק של הוט שאפשר היה לחבר לו דיסק און קיי , ואפשר היה לבצע copy paste ברשת מהמחשב לדיסק און קיי ( העברת קבצי מדיה שונים וכו' ) , בלשון פשוטה ה USB של הממיר היה "גלוי" ברשת. לאחרונה הממיר הוחלף לממיר פייברבוקס ( שלא חסרות לו תקלות... חלק מצחיקות ) אחת מהן שלא רואים את הדיסק און קיי ( USB ׂ) מהמחשב ולכן אין יותר copy paste ברשת ( הגישה דרך הממיר לצפיה אפשרית ) ,. בשיחה עם התמיכה התקבלה התשובה המוזרה .... מצאנו שלקוחות מורדים קבצים בעלי זכויות יוצרים באופן לא חוקי ... ולכן חסמנו את הגישה מהמחשב ל USB . ( כ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב! בעבר הצלחתי בזה, עכשיו אני לא מצליח בשום אופן. יש לי חיבור אינטרנט במחשב אחד, ואני רוצה לחבר מחשב נוסף לאינטרנט, אני מפעיל במחשב הראשון נקודה חמה ניידת דרך bluetooth [אין לי מתאם רשת של wi fi], המחשב השני מתואם כהתקן bluetooth עם המחשב הראשון, אבל כשאני לוחץ ב"התקנים ומדפסות" על "התחבר באמצעות" - "נקודת גישה", אני מקבל הודעה "אירעה שגיאה בלתי צפויה, נא פנה למנהל המערכת". בבקשה עזרה דחוף!
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
משום מה קורה לי במחשב (בד"כ מחשב נייד) שאני מנסה לשתף את המסך אז הוא "מסרב" ונשאר תקוע על שולחן העבודה. אם אני מנסה להקרין מצגת אז הוא מקרין אותה רק אם אני לוחץ על F5. בכל מקרה אחר הוא נתקע על שולחן העבודה. גם כשאני מנסה לשתף קובץ וורד גם אז הוא מסרב. ידוע לכם מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד http://support.gateway.com/s/Mobile/2007/Oasis/1014360R/1014360Rnv.shtml שאני יכול לשתף עד 224 זכרון לכרטיס מסך (950 בסיסי של INTEL) אבל אני לא מוצא את האפשרות לעשות זאת בביוס (Phoenix) מישהו יודע מה לעשות יכול להיות זשה מתאים יותר במחשבים ניידים?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לשתף מדפסות בבית ולא מצליח יש לי בבית מחשב ראשי שאליו מחובר ראוטר + מודם, יש AP(שמגדיל את הטווח של הראוטר) ועוד מחשב נייח שמחובר אלחוטית ל AP. על המחשב הנייח השני שמחבור אלחוטית מחוברות 2 מדפסות שאני רוצה לשתף אותם ברשת אבל אני לא מצליח המחשבים עצמם מחוברים ל HOMEGROUP והקבצים משותפים בנינהם והכל עובד בסדר חוץ משיתוף המדפסות. http://puu.sh/MGhz (תרשים של המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לשתף מדפסות בבית ולא מצליח יש לי בבית מחשב ראשי שאליו מחובר ראוטר + מודם, יש AP(שמגדיל את הטווח של הראוטר) ועוד מחשב נייח שמחובר אלחוטית ל AP. על המחשב הנייח השני שמחבור אלחוטית מחוברות 2 מדפסות שאני רוצה לשתף אותם ברשת אבל אני לא מצליח המחשבים עצמם מחוברים ל HOMEGROUP והקבצים משותפים בנינהם והכל עובד בסדר חוץ משיתוף המדפסות. http://puu.sh/MGhz (תרשים של המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית, אחד עם ראוטר השני עם מתאם לראוטר, שניהם עובדים על ראוטר אחד, במחשב אחד וינדאוס 7 במחשב השני וינדאוס 8.1, במחשב עם המדפסת(המחשב עם המתאם) הגדרתי לו אפשרות לשיתוף וכו'. ואז הלכתי למחשב בלי המדפסת(עם הראוטר) והלכתי למדפסות הוספתי מדפסת חדשה, הוא לא מצא לי בחיפוש האוטומטי שלו, אז לחצתי להוסיף בעצמי, ואז הוא נותן לי את היוזר של המחשב השני, אני מנסה להכנס אליו והוא רוצה שם משתמש וסיסמא, ועל מה הוא מדבר? לא שמתי שם שום סיסמא, איך אני אמור לדעת סיסמא ושם משתמש שלא הגדרתי בכלל? - - - תגובה אוחדה: - - - אוקי אני מעדכן שהצלחתי, אבל עכשיו יש בעייה נוספת. כשאני מנסה להוסיף אותה, אני לוחץ על הוסף מדפסת, בוחר את המדפסת ומוסיף, ואז הוא נותן לי שגיאה שלא נמצא עדכו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר לשתף שני לפטופים להם מערכת הפעלה חלונות 10 כך שבשני המסכים יראו את אותן פעולות שעושה אחד המשתמשים? הכוונה לא העברת קבצים, אלא הקרנה של פעילות משתמש אחד בלפטופ שלו ללפטופ של המשתמש השני. יש כאלו תוכנות חיצוניות של השתלטות על מחשב אבל להבנתי, אפשר לעשות זאת גם בכלים של חלונות 10, רק אין לי מושג איך.. אני צריך את זה לטיסה עתידית ולכן תוכנות חיצוניות לא באות בחשבון.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי במשרד רשת אלחוטית אליה מחובר pc ומחשב נייד. אני רוצה שיהיו לי בשני המחשבים ספריות משותפות. כלומר, במידה ואני מוסיף/משנה מסמך באחת הספריות שבאחד המחשבים זה ישתנה אוטומטית גם במחשב השני. במידה ועשיתי שינוי במחשב הנייד פעולה כאשר הוא אינו מחובר אני רוצה שזה יסתנכרן אוטומטית עם הספריה בPC ברגע שאתחבר לרשת. אשמח אם תעזרו לי או תפנו אותי למדריך רלוונטי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשתף את המדפסת שלי כדי שאני אוכל להדפיס מהמחשב הנייד. הבעיה היא שמחשב הנייד נמצא בקבוצת עבודה שלא ניתנת לשינוי (חברה מסוימת) , והבנתי שאם קבוצת העבודה לא זהה אי אפשר לשתף... אבל שני המחשבים מחוברים לנתב ולמודם.... אני לא כ"כ מבינה בזה..אבל אפשר לעשות משהו בנידון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי נייד בעל מע' WIN 10 , קיים ברשותי גם נייח עם WIN 7 . שניהם מחוברים לאותה רשת ביתית (ראוטר) בצורה אלחוטית . האם ואיך אני יכול לשתף את התוכן של שניהם אחד עם השני, בגדול הכוונה לראות את תוכן הדיסק קשיח של הנייח על גבי הנייד ואף להפעיל ממנו קבצי מוזיקה/סרטים או להעביר אותם לנייד דרך הרשת. מצאתי דיונים בעניין אבל כולם מאוד ישנים ואני בטוח שהיום זה שונה. נא עזרתכם תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים! אני מעוניין לאפשר לכמה חברים בעבודה לעבוד על מערכת גדולה שפיתחתי באקסס. על מנת שהם יוכלו לעבוד, מסד הנתונים פוצל כך שהטבלאות נמצאות במיקום עורפי על המחשב שלי וכל אחד מהם קיבל עותק של הקובץ הקדמי שמכיל את כל שאר האובייקטים. שיתוף רשת עשיתי ואין בעיה, הם יכולים לעבוד והכל סבבה אבל אני לא מעוניין שתהיה לאף אחד גישה לקובץ פיזית אלא רק שתוכנת אקסס במקרה ספציפי זה, תוכל לגשת אליו ולפתוח אותו. מה שלא עשיתי עד עכשיו לא מצליח. אני מניח שצריך לתת הרשאת כתיבה ושינוי, לא למשתמש אלא לתהליך כלשהו של המערכת. ניסיתי local host, service למיניהם, אבל אף אחד מהם לא מאפשר לאקסס גישה לקובץ. השיתוף היחיד שבי קל לעשות הוא על everyone א…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? שכחתי ת הסיסמא של הביוס שלי ואני לא יכול להיכנס בלי להקליד את הסיסמא. מה אני צריך לעשות?? יש לי את הביוס הזה של המסך הכחול. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-