עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אין לי אופציה לקבוע את המדפסת כברירת מחדל. היא סורקת. לפני הפרמוט היא עבדה כרגיל. כל הדריברים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Alex Tykhonovych,

הי, יש מדפסת USB לא אלחוטית (HP DJ2510) אני לא מצליח לחבר אותה דרך רואטר - VTECH (בזק) לפני זה היה לי ראוטר אחר ישן - וחיבור אלחוטית דרך רואטר עבד מצויין.

3. Started by zabal12,

שלום, קניתי נייד חדש של DELL בהמלצת החברים בפורום . המחשב עובד מעולה חוץ מבעיה של ניתוקים ב-WIFI שקורת רק בבית שלי , בכל מקום אחר עובד מושלם . DELL כבר החליפו לי את המחשב וגם בחדש אותה בעיה . עדכנתי כבר את הדרייברים של ה-WIFI. עשיתי בדיקה עם מחשב נייד אחר בזמן שלי היה ניתוק (לכמה דקות ) המחשב השני עבד תקין . בבית יש לנו כרגע נתב אלחוטי של ORANGE יש לכם רעיון מה לעשות ? דגם המחשב :Dell Inspiron 15 7000 7570-85508G12GTW1

4. Started by OrBen91,

מחשב נייד של חברת אסוס, עם ווינדוס 7, אני מעוניין לעשות למחשב איפוס מבלי לפרמט (אני יודע שבווינדוס 10 יש אופציה כזו), כאשר אני מנסה לאפס דרך לוח הבקרה הוא מבקש ממני דיסק, יש לי דיסק מקורי של ווינדוס 7, אבל משנת 2009, ואם אני אאפס את המחשב עם הדיסק הזה לא יהיה שום דרייבר מעודכן מותקן, מכיוו שהמחשב יצא לאחר הוצאת הדיסק. יש דרך לאפס ללא הדיסק / ללא לפרמט?

5. Started by Tomerisrael2017,

היי אני יודע שתגידו שזה לא הכי שווה וכו' וכו'.... אשמח בבקשה לשמוע ממכם איפה כדאי לי ללמוד קורס טכנאי מחשבים, המלצות וחוות דעת תתקבלנה בברכה ועדיפות לקורסים בצפון הארץ

6. Started by Mike Drendel,

יש לי מחשב נייד של דל מסוג אינספירון 15 סדרה 5000. יש לי עליו שלשה כרטיסי מסך אחד הבסיסי של ביוס השני של אינל אייץ די 620 והשלישי של AMD הדרייברים של כרטיסי המסך יש נם. וכשאני פותח במתאם תצוגה אני רואה שהכרטי מסך של אינטל וכשאני מסיר את הכרטיס של אינטל אני רואה שזה הבסיסי . איך אני מגדיר שהכרטיס מסך הראשי שלי יהיה של AMD? תודה מראש, מייק

7. Started by Tal Tchernihovski,

שלום לכולם, יש לי חדר שיש בו כניסת רשת, אין בו כניסת טלפון רגילה, רציתי לשאול, האם ישנה אפשרות לחבר פקס דרכו (באמצעות מתאם כלשהו למשל) או שחייב להיות שקע טלפון בחדר אל מנת לחבר אותו אליו. בתודה מראש!

8. Started by Emil Yosefov,

ביצעתי לאחרונה התקנה מחדש של ווינדוס 10 (מקורי) , התקנה של תוכנות אדובי לייטרום פוטושופ דרך הענן שלהם ( מקוריים) צצה לי בעיה שעוד לא ניתקלתי בא קיצורי הדרך בפוטושופ הפסיקי לעבוד ל CTRL I להחלפת הצבע X , ctrl shift I ו קיצורי דרך לאיחוד שכבות עוד כמה קיצורי דרך נוספים , ניסתי לבצע התקנה מחדש של התוכנות ללא הצלחה. מכירים את התופעה , מה עושים ???.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by carz12345,

היי לכולם, קניתי מחשב לפני חודש בערך ומהרגע שקניתי אותו שמתי לב שיש קירטועים קטנים של שבריר שניה(מאוד משפיע במשחק FPS)במשחקים שאני משחק ובמיוחד במשחקים עם הגרפיקה הגבוהה יותר. הרצתי בנצמארקים למעבד ולכרטיס מסך והתוצאות יצאו בסדר אז שללתי את כך שהחומרה שקיבלתי פגומה(מקווה שלא טעיתי). המשחקים שאני משחק הם: battlefield 1 (הקירטועים רנדומליים ומשתנים מפעם לפעם.. פעם כמעט ולא מרגישים ופעם זה די מורגש)- פה גם המשחק נתקע לי פעם אחת(חוץ מהסאונד והצאט הכל נתקע) assassin creed origin(הקירטועים יותר מורגשים במשחק הזה אבל גם פה הם רנדומליים ופעם מופיעים בעוצמה חלשה יותר או חזקה יותר)- המשחק הוא לא באינטרנט ככה ששללתי את כך שהאינטרנט תוקע לי את המשחק. …

10. Started by andrei21,

חריי ניסיונות רבים למצוא פתרון, הגעתי ליאוש, ופונה לעזרת הפורום. הכרטיס - gtx670 DVI מסך מחשב SAMSUNG HDMI מקרן OPTOMA למסך מחשב מוציא הכל סבבה. למקרן הפסיק להוציא תמונה. רק כאשר עושה שכפול תמונה אז עובד, לא ברזולוציה 1080P (רזולוציה טבעית של המקרן) ניסיתי את הכרטיס במחשב אחר והכל עובד פיקס. מחקתי דרייבר, מחקתי תיקיות דרייבר וNVIDIA הסרתי את הכרטיס ממנהל התקן, התקנתי דרייבר חדש - התקנה נקייה. רעיונות בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום ! יש תוכנת עריכת וידאו בשם DaVinci Resolve 14 מה ששונה בינה לבין תוכנות אחרות זה שהיא משתמשת במשאבים של כרטיס גרפי להפך מאחרות שמשתמשות בעיקר במעבד החברה פרסמה כרטיסים גרפיים מומלצים כאשר הזול ביותר עולה בארץ בערך 3,000 ש"ח https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/10series/geforce-gtx-1080/ אני מצאתי כל מיני כרטיסים גרפיים של חברות אחרות עם מספר דגם דומה GTX-1080 וגם באיזה אתר שנותן ביקורות על התוכנת עריכה ממליצים על כרטיסים לא של "nvidia" לדוגמה https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GAMING-Support-02G-P4-6152-KR/dp/B01M6X89UG/?tag=li-org-guide-video-us-20&th=1 זה מה שהחברה של התוכנה כתבה על ה GPU …

12. החיבור הקדמי לאוזניות נדפק..נשבר בתוכו חלק מחיבור האוזניות. ניטרלתי, ניתקתי מהלוח אם. קניתי מתאם USB עם כניסת מיקרופון ואוזניות /רמקולים. בווינדוס 10 אפשר להגדיר שזה יהיה דיפולט פלייבק, או רמקולים רגילים המחוברים בפאנל אחורי (פלאג ירוק רגיל) איך עושים שהכל יעבוד יחד תודה מראש

13. שמתי לב לאחרונה שחלק מהמשחקים לא עובדים לי או קורסים עד שבדקתי טמפרטורות ונוכחתי לדעת שהכרטיס שלי עומד על 65-70 מעלות במנוחה והמעבד שלי על 60 או 65 במנוחה... האמת שנים לא קרה שהם התחממו לי ככה... ניסיתי לסרוק וירוסים ולא מצאתי משהו, חשבתי אולי זה איזשהו כורה ביטקוין... מצד שני אבק במחשב פחות נראה לי הגיוני כי שני רכיבים חמים ולא אחד... מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום דוד שלי התקשר אלי ואמר לי שהמחשב שלו לא מוציא תמונה (מחשב ישן ואיטי מאוד, אז לא מפתיע) ואמר לי שיש לבן שלו עוד מחשב שהוא לא משתמש בו ושהוא רוצה שאני אחליף בנייהם הדלקתי את המחשב של בן דוד שלי והכול עבד, אחרי שהעברתי את המחשב לסלון לא הייתה תמונה. ניסיתי גם להחליף למסך ואפילו לכבל שהיה כשהכול עבד ועדיין אין לי תמונה. נסיתי גם להחליף דיסק קשיח וכרטיס מסך, כלום לא עובד עצות?

15. Started by Moti Meir,

היי קניתי לפטופ חדש lenovo v510 אשר מגיע עם free-dos. יצרתי דיסק התקנה לWIN וכשאני נכנס לBIOS ומגדיר שהוא יקרא אותו קודם זה לא קורא. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לפתור אותה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by ariking140,

שלום לכולם , יש לי בעיה במחשב שאני מדליק אותו ואת המסך ביחד אז המחשב עולה כרגיל עד שזה מסיים לטעון את המסך של הוינדוס ואז יש מסך שחור , ואם אני מדליק קודם את המחשב או את המסך אז זה לא יראה כלום וירשום אין אות , מה לעשות ? נ"ב ניסיתי הכל , סייף מוד , החזרת המחשב לשבוע אחורה (ריקוברי פויינט) , הוצאתי והכנסתי מהחשמל וכו .. וגם יש לאמר שזה החל לפני שבוע וזה היה מסתדר שהייתי מוציא ומחזיר את המסך . תודה לעוזרים. סרטון מצורף -

17. Started by aaak,

היי המחשב שלי סופר ישן מע הפעלה WIN 10, לצערי התקנתי AVIRA מאז יש לי בעיות לא רק של איטיות אלא שהמחשב מפסיק לעבוד לי- הTOOLBAR ריק, אין לי גישה לחיפוש או לכפתור של ה"התחל"(ווינקי) ועכשיו המחשב גם לא מזהה את היוזר שלי כADMIN לא נותן לי לבצע הרשאות של ADMIN (כמו למחוק או להסיר תוכנה) או אפילו את האפשרות של RUN AS ADMIN HELP! סופר דחוף!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כי שמעתי שלמשל אתרים מסויימים משתמשים במשאבי המחשב לשם משהו אחר... יש לזה הרחבה? סתם מתוך סקרנות

19. Started by shimi33,

היי , ברשותי מחשב מסוג dell inspiron 3874 desktop שנרכש בבאג לפני שנתיים בערך המחשב מגיע עם HD של SEAGATE 1T הכולל מערכת הפעלה מקורית הרכבתי לו לפני שנה HD SSD של SANDISK שישים ג'יגה (תכננתי לעביר לשם את מערכת ההפעלה מה שלבסוף שלא קרה) והכל עבד פיקס . שלשום רציתי לשדרג ל 1T נוספים - רכשתי HD חדש של WD 1T BLUE החלפתי ראש בראש עם הסאן דיסק אבל הווינדוס לא רוצה להתרומם ! הביוס כן מזהה את ה WD אבל המחשב לא רוצה לעלות את הוינדוס תמיד נותן שגיאה (תמונה מצורפת) עברתי על כל הגדרות הביוס והדיסק המקורי עם מערכת ההפעלה מוגדר בתור הראשון בעליה. ברגע שמחזיר את הסאן דיסק הכל חוזר לתקינות - מה לעזאזל אני מפספס ???? אשמח אם משהו יכול לשפוך אור בנושא…

20. Started by Chtech,

יש לי מחשב עם 8G RAM קניתי כרטיס 8G נוסף אבל הWINDOWS לא מזהה אותו מפרט לוח אם Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT הbios מזהה את הכרטיס החדש אבל הwindows לא נסתי להחליף ביניהם להפעיל רק עם החדש, לא עוזר

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. היי. ישלי בעיה מוזרה, יש לי מחשב שאמור להיות טוב נראה לי... אבל אני בקושי יכול להריץ את ghost recon waillands לדוגמה ואת assassins creed origins אני לא מצליח... כאילו המשחק עולה אבל פועל ממש גרוע... יש לי במחשב: Intel core i5 6600 3.3GHz 4 cores 16GB RAM GTX 1070 Windows 10 64bit Asus-b150-k(לוח אם) תודה מראש

22. Started by gadykay,

שלום לכולם, מחפש המלצה למעבדת תיקונים למחשב נייח מקצועית בתל אביב בגלל חשד לבעיה חומרתית (בספק או בכרטיס מסך) ובגלל זה נדרשת מעבדה עם מולטימטר או יכולת מדידה אחרת של חשמל. יש למישהו ניסיון טוב עם מעבדה בתל אביב? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by Nati Shimoni,

המחשב לא נדלק , אני מחבר את המטען והוא מראה לי נורת חיוי וכאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה הוא עדיין לא נדלק (יש רק מנורה של הטעינה). פירקתי את המחשב נייד , ואני לא יודע מה צריך להחליף לו ואיך לבדוק מה לא עובד, מישהו מבין ?

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by Amnon Revzin,

שלום קניתי מחשב ASUS חדש והעברתי אליו מהמחשב הישן מצגות PP. בשני המחשבים מותקן Power Point 2013 אך למרות זאת, המצגת במחשב הישן עובדת כיאות ובמחשב החדש המעברים בין השקפים ואנימציות בתוך השקפים עובדים בצורה איטית. מה יכולה להיות הסיבה לכך וכיצד מתקנים את זה ? תודה

25. יש לי מעבד I5 8400 עם לוח אם Z370P והזכרון הוא של GSKILL, אם אני נכנס לביוס ואשנה שיעבוד על 3000 זה יכול לגרום נזק לחומרה?

דיונים חדשים בפורומים