עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. נהייתה לי בעיה שקורה לי בזמן האחרון שאני נכנס לפרו 16 דמו וגם פיפא דמו מהמחשב. אני נכנס למשחק וכשעוברת דקה המחשב משתתק ונעלם ומופיע במסך "אין אות" כאילו המסך לא מחובר למחשב ובדקתי אם המקלדת מגיבה בעזרת הנורות, והנורות לא נדלקות או נכבות (num lock, caps lock, scroll lock) (פעם המחשב עבד רגיל)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. עשיתי חיפוש במחשב, אין לי את הקובץ הזה... מה לעשות? אולי יש לכם קישור להורדת הקובץ הזה? תודה רבה. שיר.

3. שלום לכולם, יש לי את המסך - SyncMaster T220P Samsung איך שאני נכנס למשחק זה מעלה לי הודעה כזאתי : not optimum mode recommended mode 1920 x 1200 60hz. אני כבר לא יודע מה לעשות באמת!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ziv124,

שאני שומע שיר נגיד במדיה פלייר, יוטיוב או בכל מקום אחר אי אפשר ללחוץ על מקשים במקלדת.. כך שנוצר מצב שאני לא יכול לגלוש אם שיר, אי אפשר לכתוב אי אפשר כלום רק להשתמש בעכבר. שאני עוצר את השיר אפשר. רק שהשיר פועל יש בעיה לכן לא נראה לי שזה בעיה בבטרייה או בחיבורים.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by shenk,

בעיה נמצאת בתמונה שהוספתי

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  6. אני מאוד מאוד על הסטיקים וטיפים לתמיכה טכנית, אבל ראשית כל ראיתי בתחילת התוכן של סטיקים הרבה תמונות שנראה שמשום מה לא מוצגות, ממה איזושהי סיבה וניסיתי גם דרך דפדפן Microsoft Edge ומע' ההפעלה שבמחשב כרגע ווינדוס 10 ונראה לי ביום חמישי וישבתי עם מחשב של ספריה של מע' ההפעלה של 7, אם לא XP וגם עדיין היו תמונות חסרות - בכללי גרסת מע' ההפעלת לא אמורה להשפיע על הגדרות של דפדפן, עדיין התמונות שצריכות להיות שם לא מופיעות. אני מצטער אם אני בא בטענות , רק נראה לי תמונות האלו מבהירות קצת יותר על סטיקים של תמיכה טכנית ואכן יש תמונות שמוצגות ואלו לא - למה הן לא מופיעות ואודה מאוד אם יהיה אפשר לסדר את זה. אולי צריך להתאים את כל הדפדפנים שיציגו תמונות כאלו בפורמט מסויום הדפדפן "לא קור…

7. עדכון שני למטה(ניראה כאילו העניין נפתר). הרשומה המקורית התחילה כאן: המחשב נסגר באופן מסודר, ביום שישי. הערב, מוצ"ש, המחשב נפתח ונתקע על המסך של לוח האם. לוח האם של gigabyte ובמסך הזה כתוב gigabyte בגדול ואת דגם לוח האם ולמטה יש כמה אפשרויות. ללחוץ TAB ואז מגיעים ל- POST Screen. ללחוץ DEL ואז מגיעים לתפריט ה- BIOS. ללחוץ F12 ואז מגיעים ל- BOOT Menu. אפשר גם ללחוץ על F9 ואז מגיעים ל(כניראה) quick flash(של הביוס, אני מניח). בכל אופן, העמוד הזה פשוט נשאר שם לעד ולא ממשיך הלאה לעליית ווינדווס. שום תפריט מהתפריטים לא עובד, מלבד לחיצה על POST Screen, ואז מגיעים לעמוד הרגיל של עליית המחשב(המסך השחור עם הכיתוב הלבן, עדיין לפני עליית ווינדווס), יש זיהוי של הדיסק האופטי וזיהוי של הכ…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. מפרט: PSU Antac 500w (נקנה בקי אס פי לפני שנה וחודשיים ב250 ש’’ח) Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz 38 °C RAM 12.0GB (8+4) Dual-Channel DDR3 @ 665MHz Motherboard Gigabyte B85M-D2V 28 °C Graphics LCDTV16 (1360x768@60Hz) Intel HD Graphics 4600 (Gigabyte) 2048MB ATI Radeon RX 460 Graphics (Sapphire/PCPartner) 31 °C Storage 465GB TOSHIBA DT01ACA050 (SATA) 35 °C 931GB Western Digital WDC WD10EZEX-75WN4A0 (SATA) 36 °C המחשב התחיל פתאום לפני שבועיים לעשות ריסטרט רנדומלי לחזור לעבוד לשעה ושוב לעשות ריסטרט רנדומלי ואחרי זה בריסטרט הרנדומלי ה5 הוא התחיל לעשות ריסטרט בלופים כיביתי אותו והדלקתי וזהו אי…

9. Started by PuppEDogg,

יש לי את הבעייה הזאת כבר הרבה זמן, כשאני משחק והתמונה זזה מהר מידי אז יש מין שבירה כזאת של התמונה כאילו זה לא זורם חלק ואני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. בהגדרות אני משתדל לא להכביד על המחשב למרות שהוא די חזק ואני לא מפעיל פילטרים כאלה ואחרים וגם את הg-sync אני מבטל (אולי זאת הבעיה). יש לי כרטיס מסך r9 280x של MSI ומסך של דל מדגם U2312HM

10. לוח האם זה אסוס מקסימום הירו viii. קניתי כרטיס מסך חדש. כשבאתי להוציא את הישן לא הבנתי למה זה נתקע. משכתי בכוח ושמעתי משהו נשבר. רק אז הבנתי שעשיתי משהו חמור ביותר. האם הקליפס הזה קריטי? קניתי titan x pascal, שהוא כרטיס די גדול וכבד. השאלה אם מספיק בברגים מאחורה בשביל תמיכה. יש לי עוד 2 pcie slots בלוח אם, אבל 2 מהם נורא קרובים אחד לשני, ואני כן בונה על האפשרות לעשות sli בעתיד. מה אני צריך לעשות? רציתי להעלות תמונות אבל זה לא נותן לי משהו מה.

11. Started by wave,

אהלן, זאת שגיאה שעולה לי הרבה פעמים כשאני גולש לאחרונה. שאני מוציא את המודם והראוטר מהקיר - אני מרוויח זמן חסד. הייתי רוצה לפתור את זה. בתמיכה הטכנית לא ממש יכלו לעזור לי. יש לי ספק (013) 5 מגה. ותשתית של בזק 5 מגה - ככה שזה לא קשור להפרשים בין ספק לתשתית. הבנתי שאני צריך לחבר את המחשב ישירות למודם כדי לבדוק מה קורה- כך עשיתי. הגלישה הייתה חלקה יותר, לא גלשתי מספיק זמן כדי לדעת האם הניתוקים יחזרו - קיבלתי הרושם שלא. בכל אופן התחלתי לנסות לעשות את המהלכים שמצאתי בגוגל (כדי לפתור את זה) - אך יש שם יותר מדי אופציות בשבילי - לא המומחיות שלי, אשמח עם מישהו/הי יוכל לתאר לי במהלכים פשוטים מה לעשות? הבנתי שיכול להיות שזה קשור לזה שיש לי מערכת הפעלה 64 ביט, ווינדוז 7, קיצר אשמח ל…

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. אתמול שיחקתי אמריקס ארמי ובאמצע המשחק קיבלתי שגיאה של המשחק לחצתי ok ואח"כ קיבלתי שגיאה גם מהמחשב לחצתי ok והמחשב התחיל את עצמו מחדש.בזמן שהמחשב מעלה את הנתונים והביוס לאחר מכן עוד לפני שהמחשב מעלה את הווינדוס קיבלתי ארבע אופציות: start windows normally. Safe mode. Safe mode networking ועוד איזה אחת לחצתי על התחל ווינדוס בצורה רגילה והוא מתחיל לעלות את ווינדוס לאחר כמה שניות אני מקבל מסך כחול עם שגיעה 0x00000024 והמחשב מתחיל את עצמו מחדש ושוב פעם זה קורה.לצורך העניין אני ירשום פה את המפרט של המחשב:מעבד:E2160 1.8ghzזיכרונות:שתיים של xbisloft 1g ddr2 דיסק קשיח:320 gb sata 16 mb western digitalכרטיס מסך:leadtek px8800gt 512mb מארז:cooler master 690ספק:corsair 450תודה לכל העו…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Shiker,

הכותרת אומרת הכל... פירסמתי פוסט דומה בעבר רק עם שגיאה 7 במקום 8 והחזרתי את הדרייבר של הרטיס מסך אחורה בכמה חודשים וזה העלים את השגיאה ההיא ועכשיו יש לי את זאתי.. יש פתרון ?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by eido300,

ללא כל הודעה מוקדמת המחשב לא מוכן לעלות באמצע ההפעלה הוא מקפיץ מסך כחול עם שגיאה הנ"ל בכיבוי מחדש הוא מנסה לעלות את הrepair ונכשל, גם תיקון של האיתחול כושל, מה יש לעשות? יפוש באינטרנט לא עזר לי הרבה...

• 28 תגובות
    • 8.2k צפיות
  15. Started by yanivnn,

הרצתי עליה חיפוש וקראתי אבל לא לא ממש הבנתי עדיין מה הבעיה... הדבר קורה כאשר אני מנסה להעתיק או למחוק לכרטיס זיכרון MS PRO DUO תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ASUSN550JV,

היי זקוק לעזרה שלכם : סתם נקודה שרוצה לציין , לא יודע אם חשובה, זה קרה אחרי שהיה ממש קצת סוללה והשארתי את המחשב דלוק ולא חברתי למטען. כחברתי והדלקתי אותו המסך הזה עלה . עוד כמה דברים שאני רוצה לציין . יש לי מדיית התקנה בדיסק און קי , אחרי שהתעסקתי עם הCMD בעזרת מדריכים מיוטיוב ואיזה מדריך ברשת מדיית ההתקנה לא עולה יותר . אלא ישר עובר למסך הזה אחרי הלוגו של היצרן בבוט.. סיבת השגיאה כל הזמן משתנה . המסך מהבהב בשולייים כזה זה מדריך שפעלתי לפיו צרבתי מדיית התקנה נוספת על דיסק און קי אחר , והתקנה מתחילה אבל אז יש עיוות בתמונה כנראה איזה פס בכחול שנראה כזה בזגזג ושם זה נתקע.. …

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by idan61,

שלום לכולם אני עידן וחדש בפורום קניתי לאחרונה מחשב ב 7000 ש"ח מכל טוב.. והכל בשביל משחק אחד fsx.. אני פריק של הסימולטור הזה יש לי חלונות 8 64 מקורי והמשחק מקורי. להלן הבעיות : התקנתי את המשחק פעם אחת והכל עבד בסדר גמור. לאחר מכן, התקנתי את התוסף fsx sp1 (אנגלית) ומכאן הכל השתבש בהתחלה נאמר לי שהקובץ msxml4 sp2 לא נימצא ושעלי לאשר שהוא נימצא במערכת. לאחר מכן הסרתי את ההתקנה של sp1 אולי בצורה לא הכי טובה.. עשה לי קצת בעיות להסיר את זה, וכשניסיתי להתקין את fsx אח"כ הוא לא נתן לי.. ביקש שאני אתקן את ההתקנה.. כשניסיתי לעשות זאת קיבלתי שגיאה " 1628 : Failed to Complete installtion " ניסיתי לעשות את מה שכתוב בפורום במיקרוסופט : 1.למחוק את התוכן של תיקיית temp 2.לסגור פעילות …

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by dor2014,

היה לי בעיות עם המחשב בקיצור הוצאתי את הבטריה של הלוח אם אחרי מלחמות הצלחתי להגיע אל הביוס ולשנות שם שהמחשב ידלק אחרי כל מיני בעיות שהיו לי עם USB עכשיו שאני מדליק את המחשב נדלק לי קודם כל רק האור הכתום בדרך כלל נדלק הכחול .בהתחלה היו מופיע לי להיכנס במצב בטוח ללחוץ f1 עכשיו הוא ישר עולה הווינדוס עולה לכמה שניות והמחשב ישר מתכבה אחרי דקהמה אפשר לעשות?אני חושב שהביוס לא מותקן כי מופיע לי התמונה הזאת לפעמים http://www.siz.co.il/down/jj0xnii2yzdn.jpg.htmושאני נכנס לביוס המחשב מתכבה אחרי כמה שניות

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  19. Started by ortheking93,

היי היום בבוקר פתחתי את המסך של המחשב וראיתי חלון שחור עם שגיאה שבו רשום DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER ניסיתי כמה דברים לא הצליח לי מה עושים בבקשה אני מקווה שזה לא משהו חמור שפשוט הלך המחשב או משהו בבקשה תעזרו לי תודה

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by מאיה גרינברג,

אני התחלתי לקבל את ההודעה הזאת מה זה ? שגיאה ב WINDOWS ? המערכת ההפעלה חדשה !

21. Started by rivki1985,

קניתי SSD והתקנתי עליו וינדוס 8 לאחר הפעלה מחדש המחשב נותן לי שגיאה הזו http://jpg.co.il/view/5650b9f403f23.jpg/ אשמח לכל עזרהה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  22. Started by rivki1985,

קניתי SSD והתקנתי עליו וינדוס 8 לאחר הפעלה מחדש המחשב נותן לי שגיאה הזו (מצורף צילום מסך)רק שאני מכניסה את דיסק ההתקנה ולוחצת עליו כמו התקנה מחדש הוא משתחרר הבנתי שאני צריכה לשנות בהגדרה בביוס בין UEFI ל LEGACY ניסתי ולא כ"כ הצלחתי נכנסתי לadvanced (צילום מסך 2) ושם לboot (צילום מסך 3) ושם (צילום מסך 4) ומכאן הסתבכתי:( אשמח לכל עזרה אולי משו לא נכון בתהליך או שיש לכם פתרון אחר טנקס

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Nissim82,

תעזרו לי בבקשה, נרשמתי לאתר רק בשביל זה. מי שיפתור לי באמת תותח. ניסיתי הרבה מדריכים וכלום לא עזר, השגיאה עדיין מופיעה. ב cmd (צירפתי תמונה) שם המחיצה של מערכת הפעלה הוא בג'יבריש, זאת כנראה הבעיה, אשמח אם יענו לי רק מי שבאמת מבין בזה

24. Started by matan933,

שלום לכולם ביומיים האחרונים אני מקבל שגיאה שקופצת באופן קבוע בכל 5 דקות. can not find script file c:\users\public\libraries\checks.vbs. חיפשתי בגוגל אין כלום על בקובץ הספציפי הזה, ביצעתי מדכירים על קבצים דומים כלום לא עזר. מישהו מכיר? ומה אפשר לעשות? תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. שלום. לקחתי את המחשב שלדוד שלי כדי לנסות ולסדר אותו קצת ( הוספת זכרון ו CDROM ). הסידירום שקניתי של אסוס כרגיל עשה בעיות אז החלפתי ל LG שאותו עוד לא בדקתי. כי הבעיה שהכי הזוייה היא כזאת :. ה IDE של ההארדדיסק וה IDE של הצרב מחוברים ומזוהים בלי בעיות והוינדוס עולה בצורה די בסדר. אבל אחרי הריסטרט ממש לפני שמערכת ההפעלה עובדת אני מקבל הודעה כזאת : Primary Ide channel no 80 cable conducter not installed . מה לעזאזל אומרת הבעיה הזאת ? העברתי את הכבל מה IDE הראשי על הלח אם ל IDE של הצורב. אבל אז קיבלתי את אותה הודעה אבל במקום Primary היה רשום Secondary . אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבעיה ההזוייה הזאת. המחשב הוא פנטיום 3 855 MHZ עם 256 MB RAM לוח אם של mastonic דגם יחסית קצת…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים