עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. צהריים טובים לכולם, יש לי בעיה עם מחשב פנטיום 4 תושבת 478, לאחר הרכבת המחשב (דיסק 80G IDE, כונן DVD של סמסונג, זכרון 512MB DDR 333 וכרטיס מסך GF4 MX440) כאשר אני מחבר את המחשב לחשמל המחשב נדלק באופן אוטומטי ולא נכבה עד שאני מוציא את הכבל מהחשמל, בדקתי כבר ספק כח אחר, בדקתי את חיבורי הלדים ובדקתי זכרון, זקוק לעצות נוספות. בתודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by gilgol,

שלום, זה המפרט שלי: qx9770 striker 2 formola 2 tera hd 9800 gx2 4 giga gskill g9 termalight קירור enermax 620 אז ככה , הרכבתי את המחשב בפעם הראשונה שלו, הפעלתי ,הוא נדלק אבל אפילו לא הגיע לביוס שוב ושוב עשיתי נסיונות (הוצאתי זכרונות וכו) עד שמצאתי שיש רק סטיק אחד של גיגה אז הביוס עולה, עד כאן סבבה בערך, בביוס הוא מזהה את המעבד ואת המהירות שלו 3.2 אין בעייה התקדמתי להתקנה של הווינדווס והוא כל פעם נתקע, פעם באמצע ההתקנה ופעם בסוף ופעם שהעילתי כבר את הווינדאוס אבל הוא כל פעם נתקע וגיליתי שזה עניין של זמן עד שיתקע לכל אלה שקופצים עכשיו "הלוח דפוק,המעבד וכו" , לקחתי לוח STRIKER EXTREM שהוא בכלל לא אמור לתמוך במעבד כזה חיברתי הכל אותו דבר והמחשב עלה בפעם הראשונה בלי…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kurt80,

אוקיי, אז מדובר על מחשב ישן ועייף,כבר בן חמש. התופעה החלה לפני מספר חודשים. בכל פעם שהמחשב נכבה (תמיד עקב הפסקת חשמל,אני משאיר אותו פועל תמיד) ואני מדליק מחדש בוקע מתוך המארז (מהחלק המרכזי או האחורי של המארז,קצת קשה לי לדעת) רעש חזק מאוד וצורמני. בדרך כלל הרעש היה נעלם לחלוטין אחרי שעה או שעתיים אבל הפעם הקול הצורמני (מעיין זימזום/טירטור עולה ויורד) נשאר ולא נעלם. זה ככה כבר איזה יומיים... אני לא מצפה שתעזרו לי לסדר את הבעיה בעצמי (לא מתכוון לפתוח את המארז),אני מתכוון להעיף אותו לתיקון אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש השערה מה יכול להיות מקור הבעיה. *סביר להניח שפנים המחשב מטונף. קשור? תודה.

• 13 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by SharP,

אנלא מבין כל פעם שאני משחק MOHAA או RTCW המחשב שלי פשוט FREEZE אני לא ידעתי מה לעשות עד שהעלתי את ה VOLTAGE של המעבד ב5% עכשיו זה עובד יופי אבל אני לא יכול להבין למה הוא לא עבד טוב בלי זה ?? הרי אין שום OVERCLOCK ואחרי שהעלתי את הVOLTAGE החום של המעבד עומד עך 61C(!) בIDLE מה לעשות ???

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. היי. יש לי מחשב בן איזה 6 שנים. מעבד i5 עם קירור אוויר. המאורר של הקירור של המעבד הפסיק לעבוד. המחשב עבד למרות זאת אבל לא רציתי להפעיל אותו עד שלא אסדר את הקירור. לאחר כמה ימים שלא נגעתי בו הפעלתי אותו כי הייתי צריך משהו מהאינטרנט, המחשב נדלק ולאחר כמה שניות נכבה, נדלק לבד שוב ולאחר כמה שניות נכבה שוב, ככה נכנס ללופ אין סופי. אמרתי לעצמי במקום לתקן אשדרג, הלכתי קניתי מעבד I5 6600K לוח אם B150-HD3 שני סטיקים של 8 ג'יגה DDR4 וקירור אוויר למעבד. יש לי חלקים שלי מהמחשב הקודם -SSD כרטיס מסך R280 וספק seasonic 750 bronze די חדש שנקנה לפני חצי שנה. בקיצור באתי הביתה חיברתי את הלוח את המעבד שמתי משחה טרמית זכרונות ואת החלקים מהמחשב הקודם הדלקתי ו... המחשב החדש נדלק…

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by Leo101,

שלום, אני חווה איזושהיא בעיה כבר הרבה זמן שמתחילה לעלות לי על העצבים. לפני שנה וחצי - שנתיים קניתי את המחשב הבא: intel e5200 Gigabyte 73PVM-S2H 1x2G DDR2 800 (סטיק אחד) מהיום שהוא נקנה אני ממש לא מרוצה מהמהירות שלו. גם אחרי פרמוט נקי (WINDOWS 7), אני מרגיש את המחשב זז באיטיות שאופיינית למחשבים ישנים ממנו בהרבה. סתם לדוגמא התקנתי WINDOWS 7 על מחשב עם מעבד E2180 (מעבד חלש די משמעותית) והWINDOWS פשוט טס. אני חושד שאולי אחת הסיבות זה שיש לי סטיק אחד של זיכרון ולכן הם לא עובדים בDUAL (אני יודע שהתוספת ביצועים היא כמה אחוזים בודדים, פשוט אין לי רעיונות אחרים). אני מבין שזו שאלה מאוד כללית, אבל אני אשמח אם מישהו לפחות ייתן לי כיוון. תודה מראש,

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, ברשותי מחשב בן כ-6 שנים, יחסית לגילו הוא עובד לא רע. השימוש הוא ביתי- משרדי רגיל- אינטרנט, מסמכים וכו' אני משתדל לטפל בו הן פיזית והן מבחינת אנטיווירוסים למיניהם- מנקה אותו אחת לחצי שנה מבפנים ומשתמש באופן קבוע באנטיווירוס, spybot, ו ccleaner. עדיין, לפעמים יש למחשב תקופות גם אחרי ניקיונות כאלה שהוא מאוד איטי. הטכנאי שהתקין לי את הווינדוס חילק את הדיסק לשניים כמו בתמונה המצורפת: נכון שגם דיסק C ממש מלא אבל האם יש משמעות גם לאופן החלוקה של הדיסק? מצרף גם תמונה של פרטי המערכת לכל מקרה אשמח להצעות מה אפשר לעשות בנושא תודה!

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. לצורך העניין, התקנתי וינדוס 7 לפני כחודשיים. הכל עבד כשורה אך לפני כמה זמן קרה לי שכשאני מפעיל את המחשב, הווינדוס עולה, התוכנות (אנטי וירוס וכו') עולות והכל, אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים בכלל. אמרתי לעצמי- טוב נו ננסה לפרמט, אבל אפילו במסך הפירמוט שמפעילים דרך הבוט, המקלדת לא עובדת. יכול להיות שזו בעיה במערכת ההפעלה? אחרי כמה רסטארטים העכבר החל לפעול אולם כשלחצתי על כפתור אחד במקלדת, הכל נתקע שוב. ואז אחרי עוד כמה רסטארטים העכבר והמקלדת חזרו לעצמם. הדבר הזה קורה לי כל יום ואני צריך כל פעם לעשות מלא ריסטים. קראתי באיזה פורום על עוד משתמש שזה קורה לו, והוא אמר שהוא פרמט כמה פעמים ואחרי כמה ימים זה שוב חוזר לו. מה יכולה להיות הבעיה?? איך פותרים את זה?! אני כבר מיואש ולא יודע…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כשאני מדליק את המחשב הכל עובד והמערכת הפעלה עולה אבל לא רואים כלום על המסך , אני צריך לעשות כ 10 ריסטים בשביל שהמסך יראה משהו (המסך כל הזמן בודק בין החיבורים של הדיגיטלי והאנלוגי ואז אומר לבדוק את החיבור). הבעיה קרתה גם לפני שבוע ונעלמה מעצמה וגם לפני חצי שנה , אבל עכשיו זה לא מפסיק . ניסיתי כבר להחליף כבר DVI וזה לא עזר , חיברתי את המחשב הנייד למסך ככה שהמסך גם עובד , מה יכולה ליהות הבעיה ?

• 13 תגובות
    • 10.2k צפיות
  10. עשיתי C-MOS כדי לאפס הגדרות: לוח MS-7173 העברתי את הג'מפר למקום שצריך, חיכיתי 5 שניות ובטעות הדלקתי את המחשב לפני שהעברתי חזרה את הג'מפר איזו טעות! הייתי אמור להעביר חזרה את הג'מפר למקום שלו לפני ההדלקה נבהלתי וכיביתי את המחשב, והחזרתי את הג'מפר למקומו עכשיו המחשב נדלק ולא רואים כלום :'( אם יש למישהו פתרון אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  11. הי לפני כמה ימים שווק לי עכבר של Microsoft ששימש אותי כמה שנים טובות (4-5) אז היום החלפתי עכבר אבל יש לי את הבעיה שהזכרתי בכותרת. העכבר שנשבר לי היה יחסית גדול והעכבר שקניתי היום גם של Microsoft אבל קצת קטן יותר. אז כמו שאמרתי כל כמה זמן שאני מזיז את העב הסמן קופץ לי לצדדים. תודה! (אני חושב שזה מתאים לפה כי עכבר זה סוג מסוים של חומרה)

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by nizan33,

שלום לפני שבוע קניתי זכרון של קינגסטון שני סטיקים של 512 מגה כל אחד ביחד 1 גיגה במהירות 400 מגה הרץ פועל טוב אני חושב והיום פתחתי את המחשב והחלפתי את המקום של הcdrom למקום אחר וכשהדלקתי את המחשב בפעם הראשונה הוא עשה לי מסך כחול אחרי כמה שניות ועכשיו כשאני בודק בtask manager אני רואה אבל בתוכנה cpu-z הוא מראה לי נתונים נכונים. מה שמסומן זה מה שאני חושב שלא בסדר, אשמח אם מישהו יגיד לי כמה אמור להיות רשום ואיך לסדר את זה. בבקשה עזרה!!

• 13 תגובות
    • 776 צפיות
  13. יש לי בעיה של איטיות נוראית בהעברת קבצים דרך חיבור USB - מהמחשב להתקן חיצוני. הבעיה מתרחשת מידי פעם, לא תמיד (אבל מספיק בשביל להיות מאוד מטרידה). זה קורה גם בהעברה אל הארד דיסק חיצוני וגם לכונני Disk On Key, ולכן אני חושב שלא מדובר בהתקן עצמו. ניסיתי גם כבל אחר, ועם/בלי מאריך, ונראה שהבעיה מתרחשת ללא קשר לכבל. עד כמה איטי? מדובר ב-USB2 אז מראש אני לא מצפה לקצבים מאוד גבוהים. לכמה אני אמור לצפות בהעברה אל כונן חיצוני Samsung M2 Portable 3 דרך חיבור של מחשב שהוא USB2? בכל מקרה, הרבה פעמים אני רואה שזה כמה עשרות MB/s (ואפילו מתקרב ל-100). פעמים אחרות זה מתייצב על איזור ה-30. עכשיו, לדוגמה, זה על 1.88, שזו איטיות שממש אי אפשר לעבוד איתה. למען הסר ספק, הדיסק החיצוני הוא גם NT…

14. Started by yotam.m,

שלום יש לי בעיה קטנה יש לי צפצופים מאוד מוזרים מהכרטיס מסך במשחקים הצפצופים הם קבועים בעבודה רגילה עם המחשב הם צצים מידי פעם. הוצאתי את הספיקר כי הם מציקים מאוד.. אם המפרט הוא שימושי אז הנה הוא: p4 2.4 northwood asus p4s8x micron 512*2 ומה שהכי חשוב ge force fx 5200 למישהו יש רעיון?? נ.ב התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא עזר אז החלטתי למחוק אותם כי הם רק מפריעים!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Freaky Styley,

אהלן.. קודם כל, אני לא מבין כ"כ במחשבים, אז בבקשה דברו איתי במושגים של פשוטי העם.. בזמן האחרון, בימים שהמנקה היתה באה לנקות את החדר, ברגע שהייתי מזיז קצת פיסית את המחשב אז הוא היה נכבה ולא נדלק, ואז הוצאתי את הכאבל של החשמל, חיברתי אותו שוב, והכל היה בסדר. היום המנקה לא באה, אבל כשהזזתי קצת את המחשב הוא נכבה שוב, רק שהפעם המצב לא חזר לקדמותו.. כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי מסך שמוצגות אפשרויות לדרך שבה אני רוצה להעלות את מערכת ההפעלה (Start Windows Normally, Safe Mode וכו'..), ובכל דרך שאני לא בוחר, כמה שניות אחרי שמופיע שהסמל של ווינדוס (שמופיע בד"כ כלל לפני שהמערכת עולה) המחשב עושה ריסט בעצמו והכל מתחיל מההתחלה..ומגיע שוב לאותה נקודה ושוב ריסט...ושוב ריסט..ושו…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. באותו הרגע שהוצאתי את הUSB החשמל בכל הבית קפץ אח"כ המחשב לא נדלק עד שהחלפתי ספק קיימת סבירות נמוכה שזה צירוף מקרים אבל אני דיי בטוח שיש קשר. יש למישהו הסבר או רעיון מה יכול היה לקרות?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by .::Void::.,

היי כולם, המעבד שלי חם מאוד. בביוס הוא נצא בטמפ' של 62+ בווינדוס הוא מגיע ל73 במנוחה במצב בטוח (משום מה אני לא יכול להכנס למשתמש שלי במצב רגיל). הוצאתי גוף קירור + מאוורר וניקיתי טוב טוב, הוצאתי מעבד..ניקיתי שאריות משחה טרמית גם מהמעבד וגם מהגוף קירור ומרחתי חדשה..החזרתי מקום..אך לא עזר החלפתי גוף קירור + מאוורר, אך גם זה לא עזר. אני כבר אובד עצות ולא יודע מה עוד אני יכול לנסות, איזהשהו תחליף למשחה טרמית יעזור? (מדבקשה טרמית או סיליקון), כי יש את הסיכוי הזה שלא מרחתי אותה כמו שצריך. תודה לכולם.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום רכשתי מחשב לפני חודש : 7800 x3d gigabyte x670 gaming ax v2 ddr5 32 6400 cl36 corrsair vengance nvme inno34 4080 חומרה חזקה לכאורה אך הרבה משחקים מרגשים מוזר כולל אובייקטים מהבהבים ונפילות FPS עשיתי בנצ'מרק ובבדיקת יציבות לחומרה ונראה שהכל בסדר . מה יכול להיות הבעיה?

19. Started by da50iel,

קניתי את הכונן לפני שנתיים (אני חושב) והוא עבד מצוין,אבל בזמן האחרון הוא לא קורא סרטי DVD,וDVD צרובים. הוא פשוט לא מזהה את הקובץ ומופיעה הודעת שגיאה מה עושים? הכונן הוא: LG DVD-ROM DRD8160B

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  20. אני עובד עם מערכת הפעלה XP professional הבעיה היא כזו ...פיתאום המחשב החליט שלא בא לא להשמיע סאונד ... זה אומר -לא שירים ,לא צלילים בסיסים של הוינדוס - פשוט כלום ! דממה... הכל מחובר כמו שצריך ... המחשב מזהה תכרטיס קול .... אבל שעושים בדיקה אז הוא נותן הודעת שגיאה "An error occurred during Directplay voice setup. The error code is 0x80004005" פעם כבר ניתקלתי בבעיה מה שאז עשיתי פשוט התקנתי דרך הדרייברים של הוינדוס את הכרטיס קול והבעיה ניפטרה...הפעם זה לא עוזר מה עליי לעשות ???????? HELP ME PLEASSSSSEEEEEEEEE ??? ??? ??? ??? :'(

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  21. Started by FordF13,

קניתי מחשב עם מעבד G2020 זיכרון DDR3 2GB 1333 מערכת הפעלה WIN7 64 PRO ובמנהל משימות הזיכרון תמיד תפוס 60 אחוז - עד 80 , למה הוא תופס כל כך הרבה ? והמוכר אמר לי " אתה לא רוצה 4GB ? " חשבתי ש 2 זה מספיק ... יש לי זיכרון " שרת " 2GB 1333 וזה הלינק - http://www.ncix.ca/products/?sku=44156 הוא יתאים ללוח אם שלי ? דגם לוח אם GIGABYTE H61M-S1

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם, אחרי ציפייה של חודשיים קיבלתי אתמול את ה-SSD 120GB GSKILL PHOENIX PRO שנקנה בNEWEGG אך איך אומרים כגודל הציפייה כך גודל האכזבה..... אינני מצליח להתקין התקנה נקייה של WINDOWS 7 32 BIT או WINDOWS 7 64 BIT, לקראת סוף ההתקנה (אם אני לא טועה בשלב הרחבת הנתונים) אני מקבל שגיאה וההתקנה מפסיקה. הדיסקים הם אורגינליים ועבדו על מחשבים אחרים כמו שצריך. ניסיתי גם להתקין את הWINDOWS דרך DOK BOOTABLE שוב ללא הצלחה..... מערכת : i7 965 6GB DDR3 GIGABYTE X58A-UD3R מחוברים עוד 3 הארד דיסקים נוספים אני פשוט מיואש ולא יודע מה לעשות , יש מישהו שיכול לעזור?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by tazok,

סתכלו על הטמפ' זה קצת לא הגיוני עם p4 1800 בזמן מנוחה....

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by zamig,

יש לי לינוקס מותקן על המחשב, והחלטתי להתקין win במקביל (בשביל הבנק וקופ"ח). יש לי מקום לא מוקצה על הדיסק, ובתהליך התקנת ה XP, יצרתי שם מחיצה ופרמטתי אותה כ- NTFS. לאחר מכן קיבלתי הודעת שגיאה, משהו בסגנון "דיסק לא שמיש" (לא רשמתי את ההודעה המדויקת), וההתקנה נתקעה. למזלי ה XP לא הרס לי את הנתונים על הדיסק, אבל הוא שיבש את המידע על המחיצות, ונאלצתי לתקן את זה מתוך לינוקס על מנת לראות שוב את המחיצות שהיו על הדיסק (כולל מחיצת ה NTFS החדשה שנוצרה בתהליך ההתקנה). לאחר מכן ניסיתי להתקין מחדש את ה XP, אבל הפעם ההתקנה נתקעת מיד לאחר ההודעה "inspecting your hardware configuration, אני מקבל מסך שחור בלי ששום דבר קורה ובלי אף הודעת שגיאה. האם התקנת windows אמורה להיות כל כך קשה? האם י…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ??? יש לי בעיה במחשב שלי הוא נידלק כל פעם שאני מדליק נורת פלורסנט בבית או אחד השכנים יש לי מחשב עם לוח אם GA-7VRXP מעבד AMD1800 מי שהוא יודע מה הפתרון?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.