תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
כשאני משחק אחרי כמה זמן קופץ לי מסך כחול ובו רשום: being dumped by physical memory. ואחר כך המחשב מבצע restart קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים ומאז שהתקנתי יש את הבעיה הזאת. המפרט שלי בצד. הזכרונות הם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2521&products_id=19543&PHPSESSID=699008e642b2c1e4cbcd4477cb619127 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שרק עכשיו שמתי לב אליה (בעקבות קניית disk-on-key). לוח האם שלי הוא: ASUS P5VD2-MX. ומערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים האחרונים. כאשר אני מחבר למחשב התקן usb2 הוא עובד כ-usb1, וזאת למרות שלוח האם תומך ב-usb2. בנוסף אני מקבל הודעה מ-windows שההתקן יכול לעבוד מהר יותר אם אחבר אותו לאחד מהפורטים של usb2 - הוא מראה 8 פנויים, למרות שיש דברים מחוברים(עכבר, מדפסת), ויש לי רק 6 כניסות usb במחשב (4 מאחורה ו-2 מקדימה). ב-Device Manager אין שום דבר עם סימן קריאה ויש "VIA USB Enhanced Host Controller" ורשום שעובד בסדר. ב-BIOS ה-USB וה-USB2 ב-Enable. ניסיתי לעדכן דרייבר של ה-chipset אבל לא עזר. התקנתי תוכנה בשם USBInfo והיא הראתה שיש לי 8 פורטים של usb2 פנ…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חיבור VGA שמתחבר ללוח אם, אין לי אפשרות להכניס כ.מסך כי אין לי מושג איזה כרטיס מסך מתאים לו יש לו חריצים מוזרים אם תוכלו להפנות אותי לאתר שמסביר על סוגי החריצים לכ.מסך אני אשמח. בכל אופן, כאשר אני מחבר אתץ הVGA למחשב המסך עובר למצב המתנה.. הוצאתי את הבטריה וזה גם לא עזר.. נסיתי להחליף כמה מסכים אבל המסך בסדר.. אשמח לפתרונות
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי, לאחרונה נתקלתי בבעיה שלאחר שמופיע המסך טעינה של Windows XP ומסיים, המחשב מפעיל את עצמו מחדש ועושה restart ללא הפסקה בכל פעם שמגיעים לנקודה המסויימת. את המחשב ניסיתי לפרמט באותו המחשב, אבל ללא הצלחה [ברגע שהוא צריך להפעיל את עצמו מחדש ולהעלות בboot את ההתקנה לאחר הפירמוט, הוא פשוט מפעיל עצמו מחדש] פרמטתי את ההארדיסק דרך מחשב אחר שיש לי, והפרמוט הלך חלק, מערכת ההפעלה עלתה והכל בסדר. ברגע שחיברתי אותו למחשב המדובר [עם התקלה] שוב, הוא מתחיל להפעיל עצמו מחדש ברגע שמסיים עם החלון של ה Windows xp, דבר שגורם לי לחשוב שהבעיה היא בלוח אם. מישהו נתקל בזה? יודע מה יכולה להיות הבעיה, ומה אני אמור לעשות? תודה מראש ושבת שלום
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם! הנני יודע מה הבעיה במחשב שלי.שאני עושה לו כיבוי הוא תמיד אחרי כמה דקות נדלק שוב(ולא התקנתי שום תוכנה מסוימת שתגרום לזה ואפילו פרמטתי את המחשב כי חשבתי שאולי הבעיה בווינדוז) וגם בדקתי שבביוס AWAKE MODE כולם על OFF .. אשמח אם מישהו יודע מה אפשר לעשות בנידון... תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, יש לי בעיה עם מחשב פנטיום 4 תושבת 478, לאחר הרכבת המחשב (דיסק 80G IDE, כונן DVD של סמסונג, זכרון 512MB DDR 333 וכרטיס מסך GF4 MX440) כאשר אני מחבר את המחשב לחשמל המחשב נדלק באופן אוטומטי ולא נכבה עד שאני מוציא את הכבל מהחשמל, בדקתי כבר ספק כח אחר, בדקתי את חיבורי הלדים ובדקתי זכרון, זקוק לעצות נוספות. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
היי כולם, המעבד שלי חם מאוד. בביוס הוא נצא בטמפ' של 62+ בווינדוס הוא מגיע ל73 במנוחה במצב בטוח (משום מה אני לא יכול להכנס למשתמש שלי במצב רגיל). הוצאתי גוף קירור + מאוורר וניקיתי טוב טוב, הוצאתי מעבד..ניקיתי שאריות משחה טרמית גם מהמעבד וגם מהגוף קירור ומרחתי חדשה..החזרתי מקום..אך לא עזר החלפתי גוף קירור + מאוורר, אך גם זה לא עזר. אני כבר אובד עצות ולא יודע מה עוד אני יכול לנסות, איזהשהו תחליף למשחה טרמית יעזור? (מדבקשה טרמית או סיליקון), כי יש את הסיכוי הזה שלא מרחתי אותה כמו שצריך. תודה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קצת ארוך אבל מפורט: מחשב נייד של HP, ak000nj. אלה הפרטים שיש לי (זה הדגם). המחשב פתאום(יום חמישי) העלה את ההודעה הזו על זה שהוא לא מצליח לעשות boot. בריסטרט הבא לאחר מכן,המחשב כבר לא עלה בכלל והיה רק מסך שחור (מסך דולק,אבל שחור) ולא רואים כלום וכרגע זה המצב. המחשב נלקח לבדיקת מעבדה ושם אמרו שהלך הלוח אם ורוצים 650₪ כדי לתקן. א. איך אפשר לדעת שזה אכן הלוח? ב. המחיר שווה?
-
- 13 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום חברים, שאלה: 1.יש אופציה לבדוק וירוסים בתוכנות, סרטים לפני שאני מוריד אותם למחשב? האם יש סיכון בהדבקה בוירוס אם אני רק מוריד למחשב ולא מפעיל?(וכמובן בודק באנטיוירוס לפני פתיחה) 2.יש כזאת אופציה להוריד קובץ מהשרת ישירות לאתר גיבוי בענן, ואז שם לבדוק אותו מוירוס ישירות, בלי להסתכן בהורדה למחשב? 3.לגבי הורדה מהטלגרם, יש אופציה גם שם לבדיקת וירוס כלשהיא לפני ההורדה, או עדיף לא להוריד משם? 4.יכול להיות שזה לא חוקי לפורום (תקנו אותי) אבל אני בכל זאת אשאל: בכל הנוגע להורדת טורנטים, יש אפשרות לבדוק טורנטים שמכילים קבצים כמו patch, crack בלי שאנטיוירוס יפסול אותם אוטומטית? (או הפיתרון הוא רק הורדת טורנטים מוכרים) אשמח אם תענו לי על השאלות, תודה
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
VDSL Modem Router WIFI N -NB403 בדק . תודה מראש לעוזרים. שבוע טוב.
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום , 1) אם אני מחזיר את הלפטופ להגדרות יצרן , יש אפשרות לבחור שמחיצה D תשמר עם כל הקבצים שיש בתוכה כרגע? 2) אם במידה וקורה משהו תוכניתית למחשב , (על ידי או גורם שלישי),האם עדיין אפשר לגשת להגדרות איפוס יצרן ? במידה ולא , איזה דיסקים כדי לצרוב ולהחזיק לעת צרה? כלומר כאלו שבעזרתם אוכל לפרמט את המחשב או לתקן את התקלה- ידוע לי שיש "דיסק תיקון למערכת הפעלה " תודה.
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! יש לי מחשב נוסף בבית שאני מעוניין לחבר למסך הטלוויזיה (32 אינץ'). לאחרונה שדרגתי את המחשב המרכזי שלי וחלק מהרכיבים הישנים שלו, העברתי למחשב הנוסף. כעת החומרה של המחשב הנוסף היא : לוח אם - Gigabyte GA-81945P-G כרטיס מסך - ATI Radeon HD 4850 512MB מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz ספק כוח - sweex ps040 650w המחשב נדלק, אבל לא עולה דבר על המסך - ניסיתי גם על מסך הטלוויזיה וגם על מסך מחשב קטן יותר. מהסתכלות חיצונית על החומרה בזמן הדלקת המחשב, נראה כי כלל הרכיבים פועלים. אני לא מבין גדול בחומרה, לכן אני לא בטוח אם החומרה שפרטתי בכלל יכולה לעבוד יחד (?). אשמח לסיוע, תודה!
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן כ-6 שנים, יחסית לגילו הוא עובד לא רע. השימוש הוא ביתי- משרדי רגיל- אינטרנט, מסמכים וכו' אני משתדל לטפל בו הן פיזית והן מבחינת אנטיווירוסים למיניהם- מנקה אותו אחת לחצי שנה מבפנים ומשתמש באופן קבוע באנטיווירוס, spybot, ו ccleaner. עדיין, לפעמים יש למחשב תקופות גם אחרי ניקיונות כאלה שהוא מאוד איטי. הטכנאי שהתקין לי את הווינדוס חילק את הדיסק לשניים כמו בתמונה המצורפת: נכון שגם דיסק C ממש מלא אבל האם יש משמעות גם לאופן החלוקה של הדיסק? מצרף גם תמונה של פרטי המערכת לכל מקרה אשמח להצעות מה אפשר לעשות בנושא תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום וינדוס 10 פרו בשנה האחרונה מותקן אצלי נוד 32, הרישיון מסתיים עוד חודש. עד לפני שנה הייתי עם AVAST,ובמחשב הקודם עם AVIRA וגם AVG והכל היה תמיד בסדר. במחשב מופעלת חומת האש של ווינדוס דיפנדר. האם בוינדוס יש אנטי וירוס מובנה? האם הוא טוב? איך מפעילים אותו? האם עדיף על AVAST? מה סדר הפעולות המומלץ בהחלפת אנטי וירוס? תודה ערן
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי לפטופ שבו מותקנת מערכת הפעלה חלונות 10 ללא רשיון. האם ניתן לרכוש באי ביי קוד מוצר לחלונות 10 שיתפוס גם על מערכת ההפעלה שכבר מותקנת אצלי? ובכך להפוך אותה למערכת הפעלה חוקית ומאושרת? תודה על התשובה.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני לא יודעת אם זה קשור לספק או לכבל, קרה לי רק פעמיים שהזזתי את הכבל הכוח שמתחבר לספק לשקע החשמל, קולות של קצר ואז זה גורם למחשב להתחיל מהתחלה. החלפתי את הכבל וזה אכשהו יסתדר, השאלה היא אם כדי להחליף ספק בכל מקרה? כי קניתי את המחשב באייבורי ב2016 ועדיין יש לי 3 שנים אחריות. ושאלה נוספת , קורה בכל פעם שאני מדליקה את המחשב שסימן של עכבר לא מופיע ואז שאני שוב מוציאה את הusb ומחברת שוב , הוא חוזר. יכול להיות שיש בעיה עם usb בלוח האם? תודה לכל התגובות
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי כותרת , איך אני מכוון אותו לתצוגה רגילה ומלאה כמו מסך מחשב רגיל תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, ברשותי כונן SSD בגודל 250GB. ביצעתי היום לכונן C כיווץ דרך "ניהול דיסק" של Windows 7. בשטח שהתפנה לאחר הכיווץ, במהלך האתחול של שטח זה, כאשר נתתי לו שם - המחשב לא קיבל את זה, וכמובן אי אפשר לראות את הכונן שרציתי ליצור. במילים אחרות, יצירת הכונן לא הצליחה. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה ושאוכל לראות ולהשתמש בכונן הנוסף שיצרתי? תודה, דוד
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, קניתי לא מזמן מחשב נייד לראשונה אחרי רצף נייחים. 1.יש בעיה כלשהיא שהנייד יהיה מחובר באופן קבוע לחשמל? (נייד גיימינג שבדר"כ לא זז יותר מדי). 2.בנוסף לזה, כשהוא לא מחובר הסוללה נגמרת תוך שעתיים/שלוש במסך דלוק (רק כרום ו2/3 כרטיסיות ברקע) זה סביר? 3.יש דרך לראות בצורה יותר מפורטת מה אוכל את הסוללה חוץ מהכלי המובנה של הווינדוס? 4. קיים במחשב מצב טורבו שמדליק את המאווררים בהרבה יותר עוצמה, יש בעיה שהם יפעלו בזמן משחק באופן קבוע או שברגע שהטמפרטורה יותר לכבות ולהדליק שוב כשצריך? אשמח לעצות נוספות לשמירה על חיי סוללה. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של אסוס X556UA. מסך המחשב מראה תמונה לא ברורה- הצבעים לא חזקים והכתב לא ברור כל כך, ניגודיות לא משהו בכלל. פניתי לאסוס במסגרת האחריות עם הבעיה, הצבעים היו כחולים וקרים וכך גם הכתב לא היה חד וברור כמו שמצופה ממסך במחשב נייד איכותי. אסוס החליפו את המסך והחזירו לי את המחשב. לאחר ההחזרה היו לי איזה פעמיים שלשו של מסך שחור פתאום. בהנחייתם הסרתי דרייברים והתקנתי ומאז התופעה לא חזרה. מה שכן, מאז שהמחשב חזר הצביעם נהיו סגולים וחלשים אף יותר. ושוב אותה תופעה של כתב לא ברור, מראה לא חד מה שמקשה מאוד על קריאה מהמחשב אפילו יותר מקודם. כמו כן, לאחר החזרה מהתיקון והחלפת המסך החלו להופיע אורות במסגרת המחשב שמופיעים כל עוד המסך דלוק מה שלא היה קו…
-
- 13 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם אני מחפש תחנת עגינה ללפטופ שלי כרגע יש לי תחנה אחת שמחוברת למסך רמקולים מקלדת עכבר ואינטרנט ואת כל אלו היא מעביר בכבל אחד usb c למחשב ראיתי תחנות עגינה אחרות שהם ללא usb c חלקם לא הבנתי בדיוק באיזה צורה וחלקם משתמשים בusb b השאלה שלי היא כזאת אני חשבתי שרק טייפ סי יכול להעביר אינטרנט ותצוגה טעיתי? כל תחנת עגינה יכולה להעביר הכל בכבל אחד בלבד?
-
- 13 תגובות
- 4.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם ! רציתי להחליף את הכונן האופטי בדיסק קשיח, לכן הזמנתי HHD Caddy (למי שלא מכיר: איביי). התקנתי בתוכו את הדיסק הקשיח והחלפתי את הכונן האופטי ולצערי הדיסק קשיח לא מופיע ב'מחשב שלי' ולא בDisk Manager וגם לא בDevice Manager. אמנם הוא כן מופיע בביוס. ניסיתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין עליו וינדוס 10 ולנסות Boot מתוכו אך ללא הצלחה. הוא מנסה להעלות דרכו אך מופיעה שגיאה של ctrl + alt + delete או משהו כזה. לפעמים מופיעה שגיאה של Recovery של ווינדוס עם שגיאה של 0xc00000e9. עוד יש לציין שבמחשב אחר שניסיתי לרכיב את הHHD Caddy הוא קרא את הדיסק קשיח בלי בעיות ! עוד דבר, הדיסק הקשיח תקין, השתמשתי בו לפני שעברתי לSSD. הוא גם נ…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש מאמזון מחשב גיימינג של acer Predator Helios 300 שהגיע עם וינדוס שמותקן על הssd אבל הדיסק קשיח של ה 1T אני לא מזהה במחשב גם כשאני מנסה להכנס למנהל דיסקים מהמחשב שלי אני ישמח לעזרה תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, לא בטוח שזה המקום הנכון לכתוב בוא, אשמח אם תוכלו להעביר במקרה וזה לא המקום הנכון. העניין הוא כזה, יש ברשותי מחשב נייד מסוד ASUS VIVOBOOK 15 מעבד: i7 8550u ram: 8gb 1600mhz ddr 3 ואני מעוניין להשתמש בתוסף EXP GDC BEAST על מנת לקבל ביצועי גיימינג טיפה גבוהים יותר, קראתי קצת על העניין ולא הצלחתי לגמרי להבין איך הדברים עובדים מה המגבלות של התוסף הזה, כרגע באפשרותי להשתמש בו יחד עם GTX550TI בתור התחלה, המחשב הגיעה עם GTX 930m והביצועים שלו לוקים בחסר. רציתי לדעת אם למישהו יצא להשתמש בPCIE חיצוני למטרה הנ"ל והאם אפשר להשיג את זה בארץ באיזה שהיא צורה ומה עליי לדעת לפני שאני קונה אחד. תודה רבה לעונים
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-