עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by יוסייוסף,

שלום חברים קיים ברשותי מחשב בעל תושבת 775 והחלטתי להחליף את המעבד מדגם e7300 לדגם q9400 כמובן שעדכתי את הביוס ולגרסה האחרונה אבל התופעה שמתרחשת היא או שמסך לא נדלק, ואם הוא נדלק אז המחשב נתקע בשלב ההתחלה של הwin אציין שהספק שלי הוא 400w של חברה זולה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה כמובן ששמתי משכה טרמית אבל עוד לא הספקתי לראות טמפ אני חושב שזה ספק ? מה דעתכם תודה

2. המחשב בדואל בוט: חלונות 8.1 שמשמש למשחקים בלבד ולצידו לינוקס מינט לעבודה יומיומית על מסמכים לאיזו מערכת קבצים לפרמט HD חדש SSHD? ההנחה היא שיותקנו עליו כמעט ורק משחקים ומדיה שיוזרמו דרך הרשת הקוית הביתית לטלויזיה בסלון. ניהול המדיה והמוסיקה (להזרמה לרשת) יהיו תחת לינוקס. המשחקים כאמור תחת חלונות.

3. Started by ilanb0,

האם יש דרך לאתר כרטיס רשת תקול באמצעות תוכנת אבחון, ולא רק ע"י כך שהוא לא מגיב לכבל רשת המחובר ישירות מהמחשב לראוטר? למיטב הבנתי זו תקלה שמתרחשת לעיתים נדירות ולכן רוצה לוודא באמצעי נוסף (אם קיים).

4. Started by ilanb0,

האם יש דרך לאתר כרטיס רשת תקול באמצעות תוכנת אבחון, ולא רק ע"י כך שהוא לא מגיב לכבל רשת המחובר ישירות מהמחשב לראוטר? למיטב הבנתי זו תקלה שמתרחשת לעיתים נדירות ולכן רוצה לוודא באמצעי נוסף (אם קיים).

5. Started by SSD,

שלום , 1) אם אני מחזיר את הלפטופ להגדרות יצרן , יש אפשרות לבחור שמחיצה D תשמר עם כל הקבצים שיש בתוכה כרגע? 2) אם במידה וקורה משהו תוכניתית למחשב , (על ידי או גורם שלישי),האם עדיין אפשר לגשת להגדרות איפוס יצרן ? במידה ולא , איזה דיסקים כדי לצרוב ולהחזיק לעת צרה? כלומר כאלו שבעזרתם אוכל לפרמט את המחשב או לתקן את התקלה- ידוע לי שיש "דיסק תיקון למערכת הפעלה " תודה.

6. Started by chaim_f,

במחשב של אחי (מערכת הפעלה ווינדוס 10) פתאום העכבר והמקלדת (USB כמובן) לא עובדים ניסינו כניסות אחרות וזה לא עובד בדקתי בביוס וה - USB מוגדר כפעיל (עד השלב שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות הם עובדים) ניסיתי להיכנס למצב בטוח אבל זה לא מתאפשר סריקה (SFC /SCANNOW) לא מוצאת בעיה שחזור מערכת עוזר אבל ליומיים שלושה ניסינו למחוק את הדרייברים של ה - USB אבל הבעיה חזרה שוב יש למישהו עוד רעיונות מה לבדוק? אולי כדאי למחוק עדכון אחרון של מערכת ההפעלה? זה מומלץ?

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. Started by ran_cohen,

אם אני מדליק את המחשב, שניה אחרי שלחצתי על כפתור ההדלקה האור מעל כפתור ההדלקה נדלק, ואני יכול להוציא את כונן הדיסקים או האור במקלדת נדלק. 10 שניות אחרי שהאור נדלק, אני לא יכול להחזיר פנימה את הכונן. בנוסף, המסך שלי מציג: No video detected. Enter sleep mode". כלומר כאילו המחשב עובד (האור נשאר דלוק), אבל לא מוציא כוח החוצה. מה יכול לגרום לזה?

8. VDSL Modem Router WIFI N -NB403 בדק . תודה מראש לעוזרים. שבוע טוב.

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by Uncle,

שלום היה לי מחשב שקרס טוטאלית, קניתי מחשב חדש והעתקתי מהדיסק הקשיח של המחשב הישן את תיקיית ה"AppData" של גוגל כרום על מנת לשחזר את כל מה שהיה שם. הכל באמת עבר כמו שצריך, הבעיה היחידה היא שכל הססמאות שהיו שמורות על הגוגל כרום לא עברו למחשב החדש. יש למישהו מושג למה הוא לא מביא לי את הסיסמאות שלי?

10. Started by Jabberwock,

היי, המחשב שלי כבר זקן, אני יודע. אבל מה יכולה להיות הבעיה? אתמול המחשב עבד ללא בעיות, לא התקנתי כלום ולא שיניתי כלום. היום אני בא מדליק את המחשב ורואה X על מתאם הרשת - "כבל הרשת מנותק". טוב אני עושה את הבדיקות הרגילות - Wifi עובד, אז הבעיה לא במודם. אולי בראוטר? טוב מנסה לחבר לאמצעי אחר, לקחתי את ה-Raspberry Pi שברשותי, חיברתי לראוטר ואכן עובד. אוקיי אמרתי לעצמי יכול להיות הכבל נדפק, מהמחשב לראוטר. לקחתי את הכבל שאיתו השתמשתי ל-Pi, אותו דבר. לא עוזר. מנסה לבדוק אולי נכנס אבק לחיבור?? מנקה, מחבר, שוב אותו דבר. מחליף פורט LAN בראוטר, אותו דבר... אולי המחשב עשה עדכון והתקין DRIVER דפוק? מנסה להתקין מחדש במנהל התקנים, רואה שאין שינוי, המחשב משתמ…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by myname1,

שלום. יש לי מחשב בן כ-3 שנים שעד אתמול עבד ללא בעיה. עכשיו המחשב נדלק, אבל לא עולה דבר על המסך - ניסיתי על שני מסכים, ניסיתי כבלים DVI, VGA חשוב לציין שאין תצוגה של כלום! גם לא של המסכים שלפני מערכת ההפעלה. לא ביצעתי שום שינוי חומרתי או אחר במחשב. כאמור, המחשב לא עולה ולכן אני לא יודע /לא זוכר מהם רכיבי החומרה של המחשב. בכללי: לוח אם - Gigabyte כרטיס מסך - ATI Radeon HD מעבד - intel i5 דור רביעי מהסתכלות חיצונית על החומרה בזמן הדלקת המחשב, נראה כי כלל הרכיבים פועלים. אשמח לסיוע, תודה!

12. שלום ותודה לעוזרים. אני משתמש ב windows defender כאנטי וירוס שלי ואף פעם לא הייתה בעיה. לאחרונה הוא מופיע עם סימן אדום עליו וכשאני נכנס הוא אומר "המכשיר שלך עובר פעולת הגנה" וכשאני מנסה ללחוץ על פרטי איום שנמצאו, הוא פשוט נסגר. הוא גם נסגר כשאני מנסה לראות הסטוריית סריקה. כמו כן, הוא לא נותן לי להפעיל את ההגנה בזמן אמת ואת windows defender smart screen למרות שאני ה administrator. ניסיתי לסרוק בעזרת כמה תוכנות לנוזקות, וירוסים וכאלה, אבל לא נמצא שום דבר (גם בסריקות בעליית המחשב). מה ניתן לעשות? מצ"ב תמונות שאולי יעזרו. תודה,

• 11 תגובות
    • 7.5k צפיות
  13. Started by den...b,

שלום יש לי בעיה בוינדוס 10 שהתחילה לי מהיום הראשון שהתקנתי אותו בשורה של ההתחל כל האייקונים החליפו מקום ניסיתי להחליף ערכות נושא ולסדר מחדש את השורה וכלום לא עוזר הוינדוס עצמו בעברית ושיניתי אותו לאנגלית דרך ההגדרות (שהשינוי עצמו היה ממש גרוע וחצי וינדוס היה עדיין בעברית ) זה הסתדר ואחרי יומיים חזר שוב ומאז העדכון האחרון שהיה גם הכול חזר לעברית . קודם כל האם יש לכם רעיונות איך אפשר לסדר את זה? מבחינת מחשב נייד שרוב השימוש שלו גלישה סרטים ואופיס (מידי פעם משחקים )יש יתרון של הWIN-10 על הWIN-7 ? כבר כמה זמן שאני חושב לחזור ל7 לי עוד שאלה די מפגרת , ההוינדוס שיש לי כרגע הוא חוקי מהמחשב הקודם שלי שבמקור היה של 7 ואז ש…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אהלן, המחשב בן כמה שנים ולפני כמה שבועות החלפתי כ.מסך ו HDD כי הם היו תקולים. הכל עובד כמו שצריך רק שמדי פעם המסך נהיה שחור ורשום no signal, באמצע שימוש לא אינטנסיבי - רק דפדפן. לפעמים גם כשאני מדליק אותו המסך נשאר שחור ומופיע no signal. ניסיתי לעדכן דרייברים, לחבר מחדש רכיבים כמו RAM ,כ.מסך, לוודא תקינות כבלים. מפרט: וספק כח Antec VP450P. אשמח לעזרה, תודה מראש.

15. Started by srulikg,

יש לי טלוויזיית LED. הממיר והמחשב מחוברים אליה בכבלי HDMI. לפני כמה זמן הטלוויזיה חזרה מתיקון, החליפו לי כרטיס ראשי. הטלוויזיה נלקחה לתיקון בגלל נזק ממכת ברק. עכשיו כשאני צופה בטלוויזיה בחיבור מהמחשב יש כל כמה דקות הבהובים, ריצודים כאלה, כאילו שהאות מהמחשב לא יציב. בחיבור מהממיר זה לא קורה, אז ניסיתי להשתמש בכבל של הממיר ולחבר אותו למחשב, וזה עוזר חלקית, יש פחות הבהובים, אבל הם לא נעלמו לגמרי. יכול להיות שכרטיס המסך אשם?

16. שלום, כתוצאה מתוכנה זדונית דיסק c אצלי התמלא ובסייר הקבצים נצבע אדום. אינני יכול להדפיס או להעלות קבצים בתוכנות גרפיות שם אני מקבל הודעות אודות חוסר מקום בדיסק c. מפעם לפעם קופצת במסך הודעה שעלי להסיר קבצים מדיסק c כי הוא מלא עד אפס מקום. הורדתי התקנות והדיסק נותר גדוש, מלא וצבוע אדום בסייר הקבצים. בימי קדם, במצב כזה, הייתי מפרמט את הדיסק ומתקין windows xp, 7 מחדש. כיום, ה windows 10 הינו עידכון שבוצע דרך האינטרנט ואין ברשותי דיסק התקנה. שאלתי: כיצד ניתן לפרמט את דיסק c ולהתקין win 10 דרך האינטרנט כפי שבוצע השידרוג למערכת ההפעלה הקודמת? תודה

17. Started by danezeq,

היי. הבעיה הזו לא עוזבת אותי כבר תקופה ארוכה. התקיעות מתבטאות בכך שחלונות הופכים לצבע שחור (או לעיתים לבן), מצביע העכבר לא תקוע ואפשר להזיז אותו אך הופך לסמן של המתנה. זה קורה הרבה, לא בתדירות גבוהה, וגם כשאני לא עובד על המחשב או מעמיס עליו. פשוט תמיד. במחשב מותקן WIN10, וגם לאחר פירמוט והחלפת כונן קשיח הבעיה ממשיכה. האם ייתכן שזו בעית חומרה? פרט לכך המחשב עובד מצויין למרות שהוא בן 8 שנים. איך אוכל לאבחן מה הגורם האחראי לתקיעות הללו?

18. הבוקר המחשב שלי עשה מעשה: רזולוציית המסך שלך נתקעה על 1024 * 768. אין זהוי של סוג המסך ואת המסך השני שמחובר אליו הוא בכלל לא "רואה". המסך העקרי הוא DELL P2416D . הוא מחובר לכרטיס GTX 1070 בחיבור HDMI. (המסך השני - LCD 1990FXP מחובר אף הוא לכרטיס המסך אבל זה לא רלוונטי כרגע להבנתי) מערכת ההפעלה : Linux Mint 17.3 Rosa 64-bit ליבה Linux 4.4.0-116-generic x86_64 זכרון 11.7 ג"ב מעבד Intel® Core™ i5-3470 CPU @ 3.20GHz × 4 עריכה: בבדיקת דואל בוט: הבעיה לא מתרחשת תחת חלונות. המסך מזוהה והרזולוציה תקינה. מצרף תמונה של מנהל התצוגות: מבקש את עזרתכם..

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  19. כותרת וינדוס 7 64 ביט נסיתי AVG ואבסאט מצאו חלקי וירוס אני חושב על כוון וירוס יש למישהו רעיון נוסף או אנטי וירוס חזק יותר

20. Started by BENNYL66,

יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך מובנה וגם כרטיס בנפרד שאני מפעיל משחק הוא אומר לי שחסר דרייבר אבל שאני מרכיב את הצג על הכרטיס מסך שנשלף הכול עובד השאלה שלי כזאת ממה שאני יודע ברגע שמרכיבים על לוח אם כרטיס מסך נשלף הוא מבטל את המובנה לחלוטין לא? גם אם אני יחבר למובנה מסך אני לא אמור לראות כלום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by עקיבא חפץ,

קיבלתי הודעה שגוגל דרייב יפסיק לעבוד ושאני צריך להתקין Drive File Stream הורדתי ובציעתי התקנה עד כאן ה כל בסדר אבל כשאני מנסה להיכנס זו ההודעה שאני מקבל (תמונה) מישהו נתקל? יכול לעזור?

22. Started by AyalaNaylo,

היי שלום, לא מזמן פתחתי כאן שרשור בנוגע לזיהוי מסך שני שלא זוהה, נפתר במסקנה שהבעיה כנראה במסך. לאותו מחשב ניסיתי לחבר עכשיו לוח גרפי כמסך שני והמצב כמעט זהה, לכן אני לא בטוחה שהבעיה במסכים. בפרינט סקרין רואים את מה שאמורה להיות התצוגה במסך השני, אבל במציאות הוא סתם שחור ולא מציג כלום. הנה דוגמה: בנוסף, ההגדרות תצוגה - זה הצליח להגיע למצב שבו הוא מראה לי אופציה למסך שני (במקור הוא אפילו לא השתנה כשלחצתי על detect), אבל עכשיו כשמסך "2" לחוץ ולחצתי שוב על detect מופיע הריבוע האפור שצמוד אליו בו כתוב "display not detected". בתוכנה של הלוח גרפי עצמו אפשר לראות בשורה למעלה שאני יכולה להגדיר לו שיהיה "display 2" א…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by idan495411,

אחרי מסך כחול , המחשב לא עלה ניסיתי לבצע תיקון שגיאות דרך ה - boot ומאז יש לי את החלון הזה ... איך אני פותר את זה ?!

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  24. היי , אז.. החלפתי משחה טרמית וכונן למחשב, ומאז המאורר עובד הרבה יותר ממה שזכור לי. שמתי הרבה מידי משחה טרמית , אז החלפתי שוב , וגם אז היה קצת יותר מידי, והחלפתי שוב , ועדיין - המאורר עובד יותר מידי . התנהגות המעבד זהה בכל שלושת המקרים , ככה שאני חושב שזה פחות קשור לטיב השמת המשחה. משחה טרמית MX4 , מחשב נייד dell vostro 5459 . המחשב מתחמם לאיטו ל55 מעלות , מפעיל את המאורר , מתקרר ל40 , וחוזר חלילה. מדובר על התקנה נקייה של WIN , יכול להיות שלdell הייתה תוכנת שליטה שונה על המאוררים ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eidoil32,

שלום לכולם, אומנם המשחק יצא מזמן ושיחקתי בו מאות פעמים, אך כל כמה זמן יש את התקלה הזו ולפעמים עוברת. היה לי במחשב מספר כונני HDD ישנים ורכשתי אחד חדש בגודל 2TB, אז אמרתי על הדרך נפרמט את המחשב ונעשה ריענון, בנוסף לHDD יש לי גם SSD בגודל 240GB שהיה קיים, ועליו הותקנה מערכת ההפעלה. מאז הפירמוט הצלחתי להיכנס רק פעם אחת לפיפא! ביצעתי כל מה שרשום ברחבי האינטרנט, יו-טיוב ועוד, מחקתי TEMP, מחקתי כל מיני קבצים שרשמו, ביצעתי עדכון לווינדוס, חיפשתי עדכונים לפיפא שום דבר לא עוזר, המשחק פשוט קופא בהפעלה (על מסך רונאלדו) לפעמים על ההתחלה לפעמים אחרי כמה מחזורי טעינה. המשחק מותקן על הSSD וכך היה גם לפני הפירמוט. מפרט המחשב…

דיונים חדשים בפורומים