תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום, אנסה לתאר את הבעיה באופן המלא ביותר. חומרה: GA-X48-DQ6 - לוח 3 דיסקים פיזיים: 80GB SSD של אינטל X25 - ראשי (מערכת הפעלה WIN7 64 HOME) 1TB CARVIER BLACK - דאטא ראשי 1TB CARVIER GREEN - דאטא גיבוי אני מנסה לגבות סדר גודל של 300 ג'יגה מה-BLACK ל-GREEN. מהירות ההעברה הקבועה היא 7MB/S - מן הסתם איטי בצורה מחרידה. אשמח להצעות.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני ואישתי רוצים להרכיב מחשב מאפס שיכול להריץ שתי מערכות הפעלה במקביל שעובדות באופן אוטונומי אחת מהשניה. אני אשמח לדעת איך עושים את זה ואיזה מחשב אני כניראה אצטרך לקנות. לפי ההבנה שלי אני צריך להריץ לינוקס ועליו שתי מערכות vm ולהגדיך לכל אחת משאבים אבל אם יש מדריך מסודר לכל ההגדרות אשמח לקישור. ותודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
קניתי כבל USB וניסיתי לחבר באמצעותו נגן MP4. ניסיתי כמה פעמים לחבר את הנגן דרך הכבל, וכל פעם הופיעה לי הודעה אחרת. מדי פעם היה כתוב "ההתקן לא מזוהה", ובמקרים אחרים - "צריכת חשמל מוגברת בכניסת הHUB" (אח"כהופיע לי חלון ובו הייתי צריך ללחוץ "איפוס"). האם יש אפשרות לתקן את זה? ד"א - אני לא יודע מה המשמעות של זה, אבל על הכבל די קרוב ליציאות יש דבר כזה עם כל מיני חורים כאלה עליו (יש שניים כאלה, אחד ליד כל יציאה). ועל האריזה של הכבל כתוב MASTER CABLE, שאני לא יודע מה זה אומר.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אל פסק שאמור ליצור תקשורת עם המחשב באמצעות כבל ליציאה com2 (זו עם ה-9 פינים), הבעיה שהתוכנה המסופקת עם ה- ups מודיעה לי שאין תקשורת. האם יכול להיות שיש מצב שיציאה טורית לא מובנת בלוח האם? ואיך ניתן לעקוף (לפתור) את הבעיה הזו? מפרט המחשב: win xp pro CPU #0 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz לוח אם - P5LD2-VMseries intel 945G Chipset Support CD Rev.137.02 מודה מראש למי שיוכל לעזור.
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו את המחשב החדש. הכל טוב אבל כשהפעלתי שמעתי כאילו יש במאווררים של המחשב מתכת תקועה או משהו כזה. עכשיו פתחתי את המחשב והסתכלתי והרעש בא מהמאוורר של המעבד עכשיו יש כזה גלגל מתכת או משהו כזה אני לא יודע איך קוראים לזה ולפי מה שאני רואה הוא משתפשף עם המאורר כי אני רואה על הגלגל הזה סימנים שחורים מהמעבד. כנראה הרכיבו חזק מדי את המאורר, מה אפשר לעשות ? לקחת את המחשב בחזרה לחברה ? אני מקווה שהבנתם אותי. תודה. עריכה: נסיתי להזיז קצת את המאורר וראיתי שאפשר להזיז אותו קדימה ואחורה על הציר.. זה אמור להיות ככה ?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן קניתי כרטיס gigabyte gtx570 oc ultra durable מ TMS לפני כמה ימים, אחריי שהתקנתי אני קולט שאני מפעיל MKV (היי דף) אז יש גמגום או קצב פריימים נמוך, הסרתי תוכנות שעלולות להשפיע, החלפתי דרייברים ניסיתי נגנים שונים עשיתי דרייב סוויפ והתקנתי מחדש כלום לא עזר. מה זה יכול להיות ? מישהו נתקל במשהו כזה ? אני אצטרך להחזיר את הכרטיס ושיחליפו לי אותו ? מישהו יודע אם TMS בעייתיים בדברים האלו ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה במחשב אני מדליק את המחשב והמחשב לא נידלק האורות של המיקלדת מהבבים והמסך שחור לא נידלק לי .. אחרי כמה ניסיות אני חושב אני בטוח שזה משו עם הבטרייה של המחשב כי ברגע שאני מוציא תבטרייה לדקה בערך ומחזיר המחשב עולה ואז אני עושה בביוס מחזיר תהגדרות load ואז המחשב עובד..וברגע שאני מכבה תמחשב ל20 דק' את המחשב אז שוב המחשב לא נידלק ושוב צריך להוציא תבטרייה ולחזור על הפעולות מה עושים במצב כזה מה הבעיה ?? תודה רבה.. עזרה דחוף פליז!!
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יצרתי עבודה ב NERO ורציתי לצרוב אותה... אלא שמהרגע שהבאפר מתמלא ואמור להתחיל תהליך הצרחבה הצורב לא מגיב, הנורית לא נדלקת והכי הכי גרוע הנורית של ההארדדיסק פועלת ללא הפסקה ומאיטה את המחשב... כמו כן לא ניתן לסגור את החלון של נרו, גם לא דרך ה TASK MENEGER מה שמשאיר את האופציה היחידה של ריסטרט מסוכן... כל מקרה הצורב ככונן דיסקים רגיל דווקא עובד מצוין, הבעיה מתחילה רק שמנסים לצרוב. מישהו יודע למה ומה זה אומר??
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום . אתמול התקנתי ווינדוס מחדש במחשב שלי שהמפרט שלו כתוב לי בחתימה. זה ווינדוס XP PRO HEBREW SP1 ועשיתי את כל העדכונים עד פה הכל טוב ויפה. המחשב ממש טס והכל סבבה. אבל ברגע שהתקנתי את הדרייברים של ATI 4.9 יש בעיה עם ה-DirectX 9.0C (צירפתי תמונה). והכל עובד לי לאט ממש אפילו פעולות פשוטות כמו כפתור ימני של העכבר, מאפיינים... אז כמובן שאני לא יכול לעבוד על המחשב בלי דרייברים ואני לא מצליח לסדר את הבעיה של ה-DirectX . ואני רוצה לציין שאני מסיר את הדרייבר הווינדוס עובד כמו שצריך טס ממש אבל זה לא פותר תבעיה של ה-DirectX . זה פותר רק את האיטיות. מישהו מכיר את הבעיה? איך אני יכול לסדר אתה בלי פורמט? ??? כי רק התקנתי ווינדוס אתמול איך לי כוח לסרט הזה עוד פעם של כל העדכונים וכל הד…
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מארז hec 6a19 ספק בא עם המארז :art 300 משום מה נראה לי שהספק הוא גורם הבעיה אבל אני ממש לא יודע כשאני מכבה את המחשב על ידי לחיצה על הריסט אז עדיין אין תגובה מהמסך . כשאני מכבה על ידי כפתור הכיבוי (לחיצה ל 3 שניות ) ומדליק אז הוא נדלק ואז כבה שוב (המסך ). אם אני מכבה וממתין כמה דקות אז הכל תקין עד לפעם הבאה . ניסיתי לשחק עם הכבל מאחורה - זה לא עזר - ניסיתי להחליף ליציאת הdvi עם מתאם - גם לא עזר . טמפרטורה של כרטיס המסך 45 מעלות ( 6800nu) " " מעבד : 30 מעלות " " לוח : 28 מעלות הלוח עצמו לא מציג שום חיווי לא תקין וגם לא מצפצף . אנא הושיעו .
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים יקרים, לאחרונה התקנתי Windows 7 על גבי מחשבי הנייד וקיימת לי בעיה של קבצים שלא מצליחים לרדת (הדפדפן מוריד את כל הקובץ ובסיום ההורדה נכשל) יש לציין כי ניסיתי את כל סוגי הדפדפנים לצורך מתן פתרון ולצורך פירוט מועיל יותר ב-Chrome רושם לי Interrupted יחד עם זאת הבעיה אינה קבועה או ספציפית אלא לסירוגין לפעמים כן מצליח להוריד. חששתי שהבעיה בגלל האנטיוירוס ולכן הסרתי אותו Nod32 4. כמו כן הורדתי את כל העדכונים הדרושים לווינדוס + IE9, כאמור שום דבר לא מועיל, אשמח לדיון מוחות ע״מ לתת לי פתרון לבעיה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שהמחשב שלי עולה ישר הוא משתמש ב400 מגה מהזיכרוטן הפנימי שלא רצה עליו שום תוכנית... מה שרץ זה רק אנטי וירוס קספרסקי , דריבר של ATI והתכנית הזאת של המדפסת... מותכן לי על המחשב ווינדוס פרפושונל אז אני לא מבין למה הוא לוקח לי כל-כך הרבה זיכרון.. איך מצמצמים בזה ולמה זה בכלל ככה??
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, בדיוק עכשיו כונן הדיסקים שלי החליט שהוא נפתח ונסגר לבד, כמה פעמים ברצף... ולא פתחתי אותו או משהו כזה. אני מאוד רציני.. למה זה קורה?? לפני כמה ימים התקנתי WIN8.1 אם זה קשור והוא היה עם פריצה מובנית.. אולי יש להם שליטה על המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה כל כמה שבועות אני מפעיל את המחשב והמערכת לא עובדת בכלל, המסך לא נדלק והלוח אם מצפצף ואז הלוח אם אומר לי system failed due to CPU overclocking חשוב לציין שהמערכת בכלל לא ב OC!! לפני שנה בערך עליתי על "טריק" במאמצי למצוע פתרון לבעיה והוא: לכבות את המחשב להוציא סטיק אחד של ה DDR (יש לי 2 סטיקים כל אחד 512MB) ופתאום המחשב עולה כרגיל, כשהמחשב עלה אני מכבה אותו ומוסיף את הסטיק השני לחריץ אחר ממה שהוא היה בו מקודם והפלא ופלא הכל עובד בערך, יש לי 1GB של DDR כפי שאני רואה בהגדרות המחשב לי אך כשאני משחק משחקים כל כמה שניות המשחק נתקע הקול גם נתקע ונוצר מעיין רעש צורם שכזה ולאחר כמה תקיעות המשחק פשוט נתקע ולא חוזר לעצמו ואז אני נאלץ לכבות אותו בעזרת מנהל המשימות. אני משתמש ב …
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה בעיה נורא מורכבת אני יפרט עד כמה שניתן.. לא מצליח להתקין כרטיס קול כראוי..כרטיס קול חיצוני מדגם: creative e-mu 0404 usb החלפתי לוח ושידרתי את המחשב בכונן SSD ומפה התחילה התקלה, חשוב לציין שעד לפני שהחלפתי הכל עבד בצורה מושלמת ויותר מזה חשוב לציין שהכרטיס גם נבדק שוב והוא תקין 100% פירוט המחשב שלי הינו: לוח: GIGABYTE GA-Z87-HD3 DVI/HDMI/USB3 מעבד: INTEL CORE i5 4430 כונן SSD: Kingston 120GB KC 300 SKC300S37A/120G PRO מערכת הפעלה: Windows 7 64bit home premium בעצם מה שקורה זה ככה, אני מתקין את הדרייבר שלו {שזה בטא לצערי אין משהו אחר בכל הרשת} המחשב מזהה ומשלים התקנה בצורה מושלמת אך ברגע שמנסים להפעיל סאונד ומצליחים לשמוע פיפס קטן של סאונד כלשהו המחשב נ…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים באמצע עבודה על תוכנת פרימייר פרו משהו נתקע והחלו להופיע צורות פיקסלים בצורת דמויות קטנות בצבע ירוק וורוד. המחשב נתקע וסגר את התוכנה בפתאומיות וחלונות נקפאו ולא זזו, לא יכולתי אפילו לסגור את המחשב כי כפתור ההתחלה לא עבד. מאז זה חזר כמה פעמים, החזרתי את המחשב לנקודת שחזור שבה קניתי אותה וחשבתי שהעניין הסתדר. אך עכשיו (לאחר יומיים) הכל חזר- הפיקסלים של דמויות, ההקפאות וכו'... האם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? האם מדובר בוירוס? האם תוקפים אותי? כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בקרוב אקבל את כרטיס המסך MSI AMD Radeon R9 290 4GD5, ואני מעוניין לדעתי כיצד אוכל לחבר אליו 3 מסכים, כאשר המסך הראשי הוא Dell 2311h בחיבור DVI , מסך נוסף די ישן ופשוט ברזולוציה של 1280X1024 בחיבור VGA, ומסך טלוויזיה בחיבור HDMI . האם אני צריך מתאם מיוחד או שניתן לחבר את המסכים כמו שהם (חוץ ממתאם DVI לחיבור VGA ) ? חיים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני פונה אליכם בתור עובד עצות ברשותי מחשב חדש ומשופר ומערכת ויסטה אן לימיט אתמול המחשב עבד מעולה אך לאחר הורדת עדכוני אבטחה אחרונים של ויסטה וכמה עדכונים נוספים כיבה המחשב את עצמו והחליט שלא לזהות את הארד דיסק(לא בטוח שזה בגלל העדכונים) אחרי הרבה בדיקות הגעתי למסקנה שההארד דיסק לא מגיב ויש סיכוי די גדול שנמחקו רוב הקבצים שהיו בו (הבדיקות היו - בדיקה בBIOS: לא זיהה, החלפת מחברים:לא זיהה, ניסיון לפרמט:לא זיהה, חיבור הארדיסק נוסף: זיהה את הנוסף אך לא את הקיים, RECOVERY דרך הביוס: לא זיהה) מה עושים? ??? נ.ב - יש לציין שהמחשב\מערכת הפעלה חדשים ועבדו מעולה לפני המקרה ולא הראו סימני אזהרה מה גם שעושה רושם שהל.א מנסה לזהות את ההארדיסק משום שלוקח לו יותר זמן לעלות ול…
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי חברה שלוש שאלות: 1. האם בכל המקלדות של ניידים הבקסלאש נמצא מעל המקש של האנטר בניגוד למקלדות רגילות שהוא נמצא משמאל? 2. האם הגודל של המקשים בנייד שונה ממקדלת רגילה? קשה לי מאוד עם הקלדה עיוורת כי מרגיש לי שהמקשים בגודל שונה. 3. מה ההבדל בין הסויצ'ים (אני מקווה שזה המושג). הלחיצה בנייד שונה. אני עוד לא בטוח אם זה נוח יותר או פחות. האם ההקלדה אמורה להיות נוחה יותר בנייד ביחס למקלדת לא איכותית?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום קניתי ראוטר DLINK 6850U, הוא משמש כראוטר עיקרי, זה שמחובר לאינטרנט יש לי בנוסף ראוטר DLINK 2760U שמוגדר כ-AP אני כבר אובד עצות, עבדתי לפי המדריך - http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm בתפריט הראוטרים איפה אני רואה את ה MAC שלהם? האם זה ה-BSSID בתפריט ה wireless? כשהגדרתי השתמשתי בזה כי לא מצאתי MAC באף אחד מהראוטרים) בראוטר 6850 - הפכתי את התפריטים מכל כיוון אפשרי ולא מצאתי שום איזכור ל WDS או wireless bridge תודה מראש למי שיכול לעזור, כבר יומיים מתעסק עם זה ללא הצלחה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה, ואשמח לעזרה בפתרון / אבחון. מדובר במחשב ישן מאוד (בן 10 או 11), שמריץ windows 7. מדי פעם, הדפדפן נתקע ולא ניתן לגלוש יותר. נראה ששאר הדברים במחשב עובדים, אבל הדפדפן הוא הדבר העיקרי שהמחשב הזה מריץ. לפעמים הדפדפן יכול לעבוד רצוף במשך ימים והכל בסדר, ואז פתאום להתקע. שמתי לב שהפעלת סרטונים ביוטיוב היא טריגר לתקיעה, וגם סגירה ופתיחה של הדפדפן מספר פעמים. הדפדפן שאני משתמש בו הוא כרום. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, וזה לא פתר את הבעיה. כאשר התקלה קורת, יש תהליך של כרום שאני לא מצליח להרוג דרך ה- task manager. כשאני מנסה להפעיל את הדפדפן שוב הוא עדיין תקוע (אני לא זוכר בדיוק אם יש הודעה או משהו כי זה לא קרה כבר כמה שבועות…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש את המשחק WATCH DOGS וראיתי שהוא צריך מינימום 6GB RAM ולי יש 32BIT עם 3GB RAM בשביל להתקין 64BIT אני צריך להתקין וינדוס של 64BIT ? איך אני קונה כרטיס RAM של 8GB או עוד לפחות 4GB RAM שיהיה לי בערך 7 או 8 RAM בכללי ? לוח אם: MSI X58 PRO-E MS-7522
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, אז על מנת לקצר ולא לייגע בכתיבה אקצר ואגיד שמדובר על מחשב מאוד ישן עם מעבד AMD Athlon xp2400 דגם מדוייק כמו שמופיע על המעבד זה: AXDC2400DKV3C שיושב על לוח EPOX EP-8RGM2I הבעיה היא : המחשב נדלק חשמלית אבל נכבה כעבור ממש שניה -שתיים . מה עשיתי עד כו : 1. ניתקתי את כל הרכיבים (זיכרון,כרטיסים,כבלי IDE) כדי לשלול משהו אחר שאולי מקצר 2. הוצאתי את המעבד לבדוק אולי הוא מקצר.. ובאמת החשמל לא כבה כשלא היה מעבד..עד שלא הוצאתי את הכבל חשמל 3. ניסיתי CLR CMOS שהמעבד לא בתוך התושבת ...לא עזר, הוא גם לא ציפצף ...סתם עבד חשמלית. 4. בדקתי את כל הבדיקות השיגרתיות אם הקבלים נפוחים או נוזלים ..למעט אחד שהיה קצת עם כיפה מזערית..לא מצאתי קשר לזה בקיצור אני פונה אליכם .…
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המחשב מחליט לפעמים להדלק מעצמו, לכבות את עצמו... מה לעשות?(חוץ מלהחליף ספק) המפרט בצד.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה בגוגל כרום לאחרונה שאני מנסה לחזור אחורה בדף ואו שלוקח לו המון זמן או שהוא פשוט טוען ושום דבר לא קורה.. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש.. בIE זה לא קורה לי בכלל ועובד בסדר..
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-