עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ginger_sami,

פחות או יותר מאז שקניתי את המחשב יש לי את הבעיה הזאת. אחרי זמן מסויים המשחק יקפא,והשנייה האחרונה של הסאונד תחזור בלופים. בד"כ אם אני מצליח לצאת מהמצב הזה ע"י ctrl alt del,התקלה לא תקרה יותר עד הפעם הבאה שהמחשב יופעל מחדש,אבל לפעמים במשחקים מסויימים תגיע קריסה למסך כחול ובפרטי התקלה יופיע nv4_disp. המפרט הוא E4500 Gigabyte p31-ds3l 2gb של kingston Asus 8800GT 512 Coolermaster extremepower 430w אני חושב שכבר שללתי את הזכרונות ע"י בדיקה בלילה עם memtest. תודה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. בס"ד שלום לכולם,יש לי windows7(לא יודע אם זה קשור בכלל) בכל מקרה,שאני עושה כיבוי מלא למחשב-לא הפעלה מחדש ! המחשב מתכבה לגמרי ואחרי 2-3 שניות נדלק לבד.. אני די בטוח שקשור לפה,איכשהו לחומרה אז אשמח לעזרה קלה תודה לכם

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by onetwo,

אהלן, יש לי מחשב נייד דל אינספירון. לפני יום יומיים, המחשב התחיל להכבות בפתאומיות (לא ריסטרט אלא נכבה לגמרי). לפעמים אחרי שניה שניים מלחיצה על כפתור ההפעלה. לפעמים אחרי כמה דקות שכבר בתוך הווינדוס. לפעמים אחרי כמה שעות. ניסיתי: לחבר עם הבטריה ובלי + ללחוץ על הכפתור כדי לעשות הארקה - זה לא שינה משהו. עשיתי סריקות של אנטיוירוס ואנטימאלוור שלא מצאו כלום. עשיתי בדיקת מהירות מאווררים ובדיקת חימום ונראה הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה ומה לעשות?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by yoni blender,

היי שלום יש לי בעיה כשאני מקבל עדכונים לכרטיס מסך הוא לא נותן לי לעדכן הוא כותב לי לנסות מאוחר יותר

5. אהלן, קניתי מחשב נייד יד2 בן שנתיים. ווינדוס 10 הום. יש פורטים של USB3 ואני מניח שאחד של USB2. כשאני מחבר את הדיסק הנייד שלי (שיש לו חיבור USB3) למחשב המחשב קורס וכותב: Page fault in nonpaged area עזרתכם בברכה ותודה!

6. שבוע טוב לכולם, כרטיס מסך שברשותי HD 7870 XT של ספיר, נקנה ב-1000 שקל במכירה הקבוצתית שהייתה פה מ-TMS לפני שנתיים ככה... משחק אחד: COH2: Ardennes assault היה קופא ומשמיע רעש של נתקע, ככה שרק כיבוי והדלקת המחשב הייתה פותרת את הבעיה, ומשחק שני: Killing Floor 2, פשוט נתקע ומפסיק לעבוד ככה שעדיין אפשרי להמשיך בפעילות תקינה בלי ריסטרט. מצד אחד, אף פעם לא ראיתי ארטיפקטים, מצד שני - אני חושד שהכרטיס תקול מכיוון שכיבוי ה-AA ב-COH2 פתר את הבעיה כמעט לגמרי. איזה תוכנה להריץ בשביל לבדוק יציבות בכרטיס? איזה עוד בדיקות כדאי לעשות?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by 3emi,

לעזאזל אני שונא שדברים כאלו קורים התחיל לי היום שמתי לב אחרי כמה דקות הכרטיס מסך עובד על 98 אחוז ב IDLE בדסקטופ אפילו שאני כותב מזיז את העכבר ועובד רגיל אני חייב לכבות ולהדליק מחדש ואז זה בסדר עד שהוא מתחיל שוב אחרי כמה דקות הרצתי malwarebytes לא מצא משהו וגם רוט קיט מה אני יעשה עם זה עכשיו :\ גם קיבלתי מסך כחול לא יודע אם זה קשור כתב לי משהו CLOCK CYCLE שלא ענה השעון בזמן אף פעם לא ראיתי הודעה כזאת הערב עדכנתי כונן SAMSUNG 840 EVO עם התוכנה שאמורה לפתור בעיה של ביצועים אולי זה קשור? עריכה " עכשיו סגרתי STEAM וזה עדיין רץ ב 98 אחוז ואז סגרתי STEAM דרך ה TASK MANAGER וה GPU חזר ל 0-1 אחוז שימוש מה זה ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אהלן. ראשית, צפו במפרט המחשב שלי........................... ........................................... Done? מצויין. אפשר לגשת לתאכלס... (זה קצת ארוך, אז אני מקווה שהסבלנות היא איננה מצרך נדיר) : לפני כשבועיים, בזמן הפעולה השוטפת של המחשב, ללא הרצת תוכנה/משחק/ערמד מסויימים, אני חוטף מסך כחול המכיל הודעה ארוכה כאורך הגלות ובראשיתה - "IRQ_LESS_NOT" משו בסגנון וכמה חוצצים בזכרונות (0000000054x434893098423FFF000 משו)... משו מכחיד פשוט, וקצת יותר בהמשך עוד איזה בולשיט קטן על קובץ בשם IKernel.exe שנדפק, סתם כך... אה, וההארדיסק הביא אותה בתיקתוק. איתחלתי, ה POST לקח קצת יותר זמן כי ההארדיסק היה צריך "להתאושש" מאותו התקתוק... מופיע הלוגו של חלונות והופ, שוב המסך הכחול. ני…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Goldlm,

שלום מדובר על לוח אם ABIT IP35 וספק כוח OCZ 600W כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק לשניה ונכבה והמנורת ביקורת בלוח אם נכבת גם היא ואי אפשר להדליק את המחשב שוב אלא אם אני מנתק את הספק מהחשמל ומחכה כמה שניות ואז זה חוזר חלילה.. האם זוהי בעיה של הספק? או שמה זה קשור ללוח אם או אולי איזשהו קצר הוא שגורם לכך? כי זה נראה כאילו שהספק קורס כל פעם אבל מדוע?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום שמי אדוארד מליקין. מה שקורה גם כשאני מדפיס מדפדפן פיירפוקס הסמן קופץ כל הזמן לאן שלא צריך וזה לא קורה במחשבים אחרים. פעם התקשרתי לתמיכה לנובו והם אמרו להתקין מחדש את מערכת. עשיתי את זה ובכ"ז זה לא עזר האם יש משהו בהגדרות מקלדת שאולי בגלל זה לא עובד כמו שצריך? ועוד שאלה : יש לי גם מחשב נייד DELL ישן עם 1 GB זיכרון RAM. האם הוספת דיסק קשיח נייד יכול להאיץ את המערכת לפחות טיפה. תודה רבה מראש ושבוע טוב, אדוארד.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by manbot,

למה כדאי להשאיר את המחשב דלוק בלילה??

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by theDeath,

שלום, מחשב חדש (בן כחודש) לוח אם של גיגבייט, מפרט ופלט CPU-Z בהמשך, עם 64BIT WIN10 בימים האחרונים, כפעם ביום, בזמן עבודה או סתם גלישה באינטרנט הוא פתאום נתקע: שום דבר לא מגיב, אפילו לא כפתור הריסט. שמתי לב שהיו מלא עידכוני ווינדוס (שהצליחו) ביום שבו התחילו הבעיות, אבל משום מה הוא לא יצר RESTORE POINT אין DUMP של הקריסות, אין שום דבר ב EVENT LOG. מה זה יכול להיות? גם אם זו בעיית חומרה לדעתכם איך אני יכול למקד אותה? אני מאוד רוצה להימנע מפיתרון של "תתקין הכל מחדש" תודה! מפרט: מעבד: - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 דיסק קשי…

13. Started by norco,

החלטתי לקנות הארדיסק נוסף,ולפני שהתקנתי החלטתי לנקות את המחשב מבפנים וגיליתי שהוא מפוצץ באבק ניקיתי תשעים אחוז וחיברתי את ההארדיסק החדש אני מדליק את המחשב הוינדוס עולה ואז בום המחשב נכבה ניסיתי כל מיני אפשרויות כמו לנתק צורבים ולנתק את ההארדיסק החדש וכלום לא עוזר, עכשיו נהיה יותר גרוע כי המחשב עובר את הביוס ואז נכבה אפילו לא מגיע לחלון של ווינדוס בדקתי את החיבורים והכל נראאה תקין בלי ההארדיסק החדש לא היו סעיות ועכשיו בלעדיו זה עדיין לא עובד אני לא יודע מה לעשות תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום לכם, כאשר אני רוצה להעביר קובץ מסוג AVI לUSB שברשותי, ב50 שניות האחרונות עולה ההודעה: "אין אפשרות להעתיק את [שם הקובץ]: שגיאת נתונים (בדיקת מחזוריות)" אבל מה שמוזר שקובץ אחר מאותו סוג אני יכול להעביר לאותו הUSB. מה הבעיה בדיוק ואיך אני יכול לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. עשיתי ריסט תמים למחשב, ולאחר מכן הוא לא עולה. עשיתי ניקיון יסודי, וניקיתי את המאווררים, כרטיס זיכרון הוצאתי והחלפתי באחרים (כנראה לא בעיה בזיכרונות עצמם) המחשב נדלק ורשום Memory Testing (או משהו כזה לא זוכר בדיוק) ואחרי 10 שניות משהו כזה הוא עושה ריסט ושוב פעם אותו הדבר.. יש לציין שאי אפשר להגיע לBIOS, הוצאתי את הבטרייה שעל לוח האם לכמה דקות בשביל לבצע איתחול לכל ההגדרות אבל זה לא עזר.. אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אשמח, אין לי מושג מה הולך, כי הכל נראה תקין.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם 870A-UD3 REV 2.0 נסתי לחבר כונן קשיח של Samsung SP F3 (תקין ועובד במחשב אחר) 1 ג'יגה שתומך ב-SATA2 ליציאה בלוח אם של SATA3 עכשיו מה קרה, למרות שהיציאה בלוח אם של SATA3 אמורה לתמוך ב-SATA2 הכונן בכלל לא נדלק. אז בדקתי באינטרנט ומצאתי באתר של החברה שיצא עידכון לביוס http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3423#bios עדכתי את הביוס וכולם לא קרה, הכונן עדיין לא נדלק בכלל! (כמובן שנסתי לחבר אותו לבד ובכלו יציאה בלוח אם וגם להחליף כניסת מתח וכבל SATA) משהו מכיר את הבעיה או שמע עליה? אני ממש עצבני כי קבלתי את המחשב חדש מורכב מ-TMS שהיו אמורים לעשות בדיקת מאמץ עליו ולבדוק שהכול עובד ומן הסתם מחשב חדש שהכונן בו לא …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by geniaXP,

אתמול כיביתי את המחשב כרגיל(התחל>כיבוי), היום אני בא להדליק אותו והוא פשוט לא נדלק, לא מגיב בכלל. הקבלים של הלוח אם נראים בסדר. מה יכל לקרות? הספק מת? הפסק דרך אגב ג'נרי מחזיק כבר איזה 5 שנים.

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Ben Gruber,

שמתי זיכרון אחד שלא הופיע בqvl אבל עלה המחשב אבל יש תופעות כאלה שנכבה המחשב הוא לא נדלק רק שמוציא ומחזיר תראם.. לוח אם מעבד חדש הכול הורכב בצורה יפה.. זה רק הראם כי שאמרתי שהוא לא נדלק הוא כביכול נדלק פשוט לא עושה post רק אחרי הוצאת ראם והחזרתו .. חושב לקנות שתי סלוטים של 2×4 גיגה מאחד הדגמים שכן נבדקו ונמצאו מתאימים לסוג מעבדים של המאיץ הגרפי של amd וללוח אם. רוצה לשמוע קצת תגובות בקשר לזה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by ashbit_q,

הורדתי דרייבר לביוס והוא קובץ ROM איך אני משתמש איתו? תודה !!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום ,הוספתי מודול נוסף עם 8GB סך הקיבולת של הלוח אם 16 והיה לי כבר 8. ווידאתי שקניתי זיכרון תואם - בדיקה עם CPU-Z וחיפוש על הדגם שמופיע שם . נעשתה אתמול בדיקה עם +memtest86 על שני המודולים מחוברים יחד ו0 שגיאות היו בכל ארבעת הpasses הבעיה : אחרי ריסטרת של המחשב והופעת הלוגו של חלונות 10 יש השהיה של מסך שחור למשך כסביבות 20-30 שניות . המחשב לפני השדרוג עלה תוך 9-10 שניות (מותקן SSD) אשמח לפיתרון בבקשה. המחשב: https://www.asus.com/Laptops/N550JV/ הזיכרון : https://www.amazon.com/gp/product/B00N46M5D2/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 כמובן תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. נשרף לי השבוע כרטיס מסך 7600 GT שמו לי RADEON 5450 בקיצר העלתי תמחשב התקנתי תדריבר של הכרטיס מסך ובאמצע ההתקנה היה שגיאה בקיצר מחקתי את הדריברים הכל עם DRIVER SWEEPER והתקנתי מחדש מאז כל פעם שאני מדליק תמחשב יש מסך כחול כזה והוא מאתחל את עצמו רק שניכנסים דרך SAFE MODE ואחר כך עושים ריסט אפשר להיכנס למחשב רגיל אחרי זה אין בעיה לשחק במחשב הכל רגיל לא מתכבה ולא כלום רק בהפעלה יש את הדבר הזה מה עושים ?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by zoyaniv,

שלום אני צריך הסבר עדיף צעד אחרי צעד איך לעדכן ביוס ללוח MSI K7T266A PRO2 דבר שני איך משתמשים בעדכון אוטומטי LIVE BIOS UPDATE

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by שיר93,

יש לי לפטופ חדש (ווינדווס 8) ופתאום משהו נדפק בו, נכון יש את השורה הזאת למטה איפה שההתחל? אז משהו השתבש בה, איפה שאמור להיות הסמל של ההתחל אין אותו אלא אם מעבירים עליו את העכבר ואז הוא מופיע (בתמונה העברתי את העכבר ובגלל זה רואים אותו), כל הסמלים שיש שם (אינטרנט, וורד וכאלה) התרחקו קצת מהצד הימני, בצד שמאל מופיע הסמל של ההתחל ומעליו יש קבוע סמל של הגדרות, ובנוסף לכל כשאני מעבירה את העכבר בצד השמאלי של המחשב לא מופיעים הדברים שהופיעו פעם (איפה שהיה הכיבוי, ההגדרות וכל השאר..). הנה תמונה, אני מקווה שתבינו למה אני מתכוונת: https://imagizer.imageshack.us/v2/13...537/tWTD9B.... איך אפשר לסדר את זה? הכוונה שלי היא לסדר את הסמלים שיופיעו כמו שהיו פעם כי משהו שם השתבש, ולהחזי…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. תזכורת-קניתי מדפסת בפעם הראשונה שלי ולא ידעתי איך להכניס נכון את הראשי דיו וכתוצאה מכך היא לא עבדה. הלכתי לחנות שקניתי מהם והם סידרו את זה ואפילו הדפיסו דף לדוגמא. הגעתי הביתה וחיברתי את המדפסת למחשב אבל בכל פעם שאני מחבר את הUSB אני מקבל את ההודעה הזאת. הדרייבר הותקן כראוי. איפה הבעיה? ואיך מתקנים? נמאס לי!!! יש לי מדפסת כבר כמה ימים אבל אני לא יכול להשתמש בה. מעצבן רצח [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Hershiley,

שלום לכולם. מחשב שבאתי להתקין עליו WINDOWS XP פשוט מצפצף כשאני מדליק אותו, ונכבה, בלי שום סימן מהמסך. מה אפשר לעשות? התסריט המלא והמפורט הוא: הטילו עלי את המשימה להתקין ווינדוס על מחשב ישן של חבר. המחשב הגיע אלי אחרי שהייתה בו בעיה כלשהי שפתרו אותה ע"י החלפת הזכרונות ל512MB 400MHz DDR. הכנסתי את הדיסק של הXP והמחשב נדלק, עלתה ההתחלה של הווינדוס, הוא כבר החל לטעון קבצים ואז נכבה פתאום. הדלקתי אותו שוב, והמחשב רשם שיש לו בעיה של POWER, וביקש שאני אסתכל על התפריט אתחול, איפה שאפשר לקנפג את כל ההספקים, מהירויות וכו'. לחצי ESC בשביל לדלג על התפריט, והוא נכבה שוב. אחרי כמה נסיונות חוזרים, הוא רשם שהמהירות שעון של המעבד לא נכונה או משהו כזה, אז פתחתי את המארז, ניתקתי את המאוורר …

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים