עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nir007,

אז ככה פירמטי לדודה שלי את המחשב והכול.. התקנתי את הדרייבר של השמע והכול.. ומפעילים שיר במדייה פלאר.. לא שומעים כלום אבל רואים שזה פועל.. ניסיתי להשים רמקולים אחרים וזה לא עזר.. והכרטיס קול של מובנה.. מה עושים?

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by shura,

ההרדיסק שלי לא מגיב ועוסה רעשים של קליקים !! בהתחלה הכל היה בסדר היתקנתי וינדוס ועוד כמה תוכנות ופיתום ההרד דיסק התחיל לאסות קולות של קליקים מוזרים אבל הוא עדין עבד ופיתום אחרי כמה פעמים שהוא ניתקה הוא הפסיק לעבוד יותר נכון המחשב מזהה אותו אבל הוא ניתקה ועוסה רעש של קליקים :'( :'( :-\ :-[ ??? ההרד דיסק הוא של QUANTUM 30 גיגה ויש לי שתי שאלות האם הפשר לתקן איפו שהוא ? ואיך זה יכול להיגרם האם זה אני אסיתי משהוא או שזה בה ככה כי ההרד דיסק הזה שלחו לי מקנדה והוא היה חדש לגמרי וזה הפעם הראשונה שאני הפעלתי אותו תודה רבה רבה מראש

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אני מתכוון לפרמט את הארד דיסק ... והבעיה היא : זה בסדר אם יהיה רק כונן אחד? כלומר זה לא משנה אם הארד דיסק מחולק לכמה חלקים או או אחד? נניח רק C.

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אחת המערכות עריכה שלי בנויות כך: לוח אסוס P4C800E DELUX ATI X9600XT פנטיון 2.8 2 גיגה זיכרון וכמובן כרטיס עריכה של קנופוס. המערכת עבדה יפה מאוד קרוב ל 5 שנים. פתאום המצב כזה: אני מדליק את המחשב, הלוח הזה, שיודע "לדבר" ולהתריע על שגיאה אומר " SYSTEM FAILED CPU TEST" ושמתי לב שגוף קירור של הציפסט ר-ו-ת-ח . ניתקתי הכל- את כל הכרטיסים כל החוטים וזיכרון, עדיין לא נדלק,ועשיתי clear cmos. המחשב לא עולה והמסך לא נדלק בכלל. חייב לסדר את העניין מהר,כדי להבטיח השמח עבודה תקינה (ופרנסה כמובן). מישהו מכיר? מה הפתרון? תודה לעוזרים

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by mirrru,

שלום, יש לי לוח עם סוללה מדגם ורטה. 3.6 Volt והיא נראת כך http://www.pccomponentscompany.com/PCC/images/0034-000070-0.jpg זאת סוללה שכבר לא מוכרים בחנויות מחשבים, כי היא מתאימה ללוחות ישנים. איפה אני מוצא סוללה כזו? איך אני מחבר אותה ללוח, - אין לה בית סוללה על הלוח. אולי אני יכול לשים סוללה אחרת דומה? תודה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום, אתמול חיברתי לחשמל את השנאי החלופי שקיבלתי עם המחשב הנייד שקניתי ביד2 לפני חצי שנה (לא היה לו מקורי), היה בום, נהיה לי קצת שחור על היד והחשמל קפץ. בדקתי עם מולטימטר והשנאי לא נותן 20V כמו שהיה קודם (יוצא 0). פתחתי אותו והתמונות לפניכם: [ATTACH=CONFIG]9947[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9949[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9950[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9951[/ATTACH] הכל נראה תקין חוץ מהחלק שמתחבר לכבל חשמל, שנראה שחור ושרוף. האם הנ"ל בר תיקון? זה סוג השנאי: [ATTACH=CONFIG]9948[/ATTACH] תודה רבה.

7. ??? SOF2 ניתקע והתמונה כזאת נכתכת בתנועות מהירות!!! מה זה הזבל הזה??? ה GEFORCE 3 היה פצצה כבר לא יחליפו לי ואתם אמרתם לי לקחת רדיון

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. מערכת הפעלה וינדוס 10, הלוח - ASUS P8 Z77-M Pro, ניסיתי מספר רמקולים והתוצאה זהה, ניסיתי לחבר את הרמקולים מקדימה, אותו הדבר. ברגע הפעלת קובץ מוזיקה או סרטון שומעים אותו ממש בקושי, שברקע רעש שריקה וזמזום שמשתנה בעת הזזת העכבר למשל. הדרייברים מעודכנים, הבעיה הופיעה פתאום כך לאחר הדלקת המחשב, יש מצב שהבעיה בלוח? יש למישהו רעיונות לפיתרון?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by anat1,

כשאני שמה רזולוציה טבעית 1920X 1080 של המסך אז הכל כזה מטושטש ויש מסגרת שחורה מסביב, אבל כשאני שמה 1680 1050X הכל חד וברור ואין יותר את המסגרת השחורה ,מה אני עושה לא נכון? זו המסגרת השחורה שאני רואה כשאני שמה על הרזולוציה הטבעית של המסך...וכשאני שמה רזולוציה אחרת אז אין את זה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Spirox,

רוצה להחליף כונן קשיח במחשב נייד של HP מדגם: 4330s. להלן ההוראות מאתר החברה: http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c02881094 וסרטון הממחיש את ביצוע ההחלפה: http://h20464.www2.hp.com/media/BCD3E70C-D4A5-4D47-A6C3-B1DEA91F798F/common/hp_player_wide.htm?myFRU=rox_harddiskdrive התהליך נראה מאוד פשוט. שאלתי: איזה כונן עליי לקנות בכדי שיתאים לתושבת? נראה שיש מעין מעטפת פלסטיק שאיתה מחליקים את הכונן למיקומו, האם המעטפת הזאת מגיעה עם כל כונן שאקנה? האם צריך לקנות כונן יייעודי של HP? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום שלום אחרי הפסקת חשמל, אחד מהמחשבים שלי לא נדלק חזרה. פירקתי את הספק למנוחה של יום, לא עזר. עשיתי את מבחן האטב המשרדי לספק - המאווררים עובדים. גם ב-KSP עשו לי בדקית מתח קצרה לספק והוא מוציא מתח פיקס. על לוח האם (אסוס) מהבהבים 2 מנורות - אדום (און-אוף) וירוק (RESET) אבל לחיצה על הכפתורים שלהם גם לא מפעילה את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? חפרתי בגוגל כהוגן ולא מצאתי כלום למעט "בעית לוח אם או ספק" אבל זה נראה כאילו שניהם עדיין עובדים... ניתקתי גם את הדיוידי, את המוניטור והעכבר אבל אין השפעה. תודה !

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by bjnhv,

חיברתי מטען אייפון שקניתי בEBAY לנייד LG בUSB והוא עשה קצת רעשים אז ישר ניתקתי. אחרי כמה ימים חיברתי שוב ואז המחשב קרס (נכבה בפתאומיות) הנורות של החשמל נשארו דלוקות עוד 2 שניות ואז נכבו, כמו שקורה תמיד אחרי שאני מנתק מהחשמל. מישהו יכול להגיד לי מה קרה? האם זה היתה בעיה בכבל של המטען או בחיבור של המחשב? מה הנזק, כרגע המחשב לא עובד ולא מגיב אם מחברים לחשמל(הנורות טעינה לא נדלקות), יש סיכוי שזה רק המטען הלך? אשמח לתשובות כמה שיותר מהר.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. יש לי בעייה חמורה עם הHD ואני לא רוצה למחוק אותו יש לי מידע חשוב בתוכו. חלונות (XP) בכלל לא מזהה אותו אפילו לא בDisk Management אבל במנהל ההתקנים הוא מזהה אותו, הBIOS כמובן מזהה אותו. זהו דיסק NTFS. זה היה כונן C, חלונות היה בו. שום תוכנה לא מצליחה לקבל שום גישה אל הכונן, כשאני פותח את Partition Magic 8 הוא בכלל לא עולה ונותן את השגיאה שבתמונה, ויצא אחרי זה. ניסיתי גם את EasyRecovery Pro 6 שום דבר לא מקבל גישה לכונן, התוכנה לוקח הרבה זמן עד שהוא מזהה את הדיסק ואחרי שהוא מזהה הוא לא מצליח למצוא כלום עליו (ממש כלום - 0). כשאני מכניס את הדיסק של הXP (בשביל לקבל גישה לכונן דרך DOS, דרך ה Recovery Consule) הדיסק עולה אבל הוא נתקע לפני שהוא נותן לי את האפשרות הנ"ל כאשר הכונן מח…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. קניתי לא מזמן דיסק קשיח של 3TB עבור המחשב הנייח שלי יש לי לוח אם P5N-D chipset nvidia nforce 750i sli win 7 32bit ultimait המחשב נקנה בשנת 2008 לאחר חיבור הדיסק הקשיח אל המחשב המחשב מזהה את הדיסק אבל מראה שגודלו הוא בערך 760GB במקום 3TB (בערך 2.75TB) הדיסק הקשיח הוא של חברת [h=3]ST3000DM001 • Barracuda Desktop 6-Gb/s 3TB ... - Seagate[/h] אשמח לכל עזרה בנושא תודה מראש ski_farm

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. פתאום אני רואה מן אתר ברוסית, מוזר, אני רואה איקון של תוכנה בשם SkyMonk על השולחן עבודה, שאין מושג אני התקנתי, אחרי חיפוש בגוגל אני רואה כל מיני דברים ברוסית, נראה תוכנה לקישור קבצים כמו ביטורנט או FTP, אני בודק בהוספה והסרת תוכנות ומוצא שם מלא תוכנות מוזרות שלא אני התקנתי ועוד מלא דברים אחרים חשודים. כמובן שמחקתי הכול, הרצתי אנטי-וירוס של AVAST מעודכן אבל הוא לא מצא כלום, אני עדיין חושש, יש לכם עוד תוכנות מומלצות או פיירוולים? תוכנות לבדיקת שינויים בריג'סטרי? וכל מה שיכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Dobrish,

שלום לכולם בניתי מחשב חדש עם החלקים הבאים: מעבד אינטל Intel Core i5 12600 3.30Ghz 18MB Cache s1700 - Box מסך מחשב לגיימרים Lenovo G24-10 23.6 Inch LED כרטיס מסך ASUS Phoenix Radeon RX 6400 4GB GDDR6 HDMI DP לוח אם GIGABYTE B660M GAMING X DDR4 LGA1700 Intel B660 זכרון למחשב Kingston FURY BEAST RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 כונן Samsung 980 M.2 NVMe 500GB SSD MZ-V8V500BW מקלדת גיימינג Razer Cynosa V2 Chroma RGB ספק כח Seasonic M122 Bronze 520W (שישב אצלי במחסן מספר שנים) לאחר שהרכבתי אותו הוא לא נכנס לBios ולא מציג כלום על המסך, רק האווררים עובדים, ולאחר זמן מה עושה "restart" בדקתי שהמעבד מותקן ט…

17. נראה לי קצת מסוכן למה זה מוציא מים ? ואיך להימנע מזה?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by HilaX3,

שלום, יש לי מחשב נייח עם Core i7 920 GIGABYTE EX58 Extreme 4GB RAM. עכשיו הנה הבעיה, מציג לי שיש לי 4GB RAM (2GB usuable) עד עכשיו זה לא הפריע לי.. עד ששיחקתי Bioshock Infinte וזה ביקש ממני לסגור את התוכנה כי אין לי מספיק זיכרון!! כרגע לקנות זיכרון הוא לא אופציה (אני חיילת). יש איזשהו פתרון לזה? יש לי מערכת הפעלה של Windows 7 64-bits, ככה שלא אמור להיות בעיה.. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by e-vol,

יש לי את הלוח הזה http://www.pcpartner.com/layout/847-857.gif יש עליו יציאה לשני USB עם שתי שורות של 4 (!) פינים הייתי בחנות והראו לי כבל USB עם 5 פינים (לכל יציאה) האם הכבל יתאים לי, איך לחבר את הכבל? למישהו יש ניסיון בחיבור כבל כזה ליציאת USB (באותו אופן שמחברים את COM1)

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום! הרצתי סופר פי על המחשב שלי וקיבלתי 42 שניות בתוצאה. את המעבד שלי אפשר לראות בפרטי המערכת. 1. זו תוצאה הגיונית? 2. עקבתי אחרי העומס שמוטל על המעבד בזמן הבדיקה ושמתי לב שהוא לא הגיע ל-100%!! אלא ישב רוב הזמן סביב ה-60. מה לעשות? האם זה בגלל ה-hyperthreading? תודה מראש

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אני מבקש ממכם לקרוא את הכל בלי עצלנות, זה לא ארוך כפי שזה נראה. קודם כל לפני שאשכח, מפרט המחשב: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz 512 RAM NVIDIA GeForce 7600 GS אוקי אז הכל התחיל ככה: לפני כמה חודשים נהרס לי הכרטיס מסך (Radeon 9250), פשוט נהרס קרה שם משהו לא משנה. קניתי כרטיס מסך חדש, GeForce 7300 GT, הכל עבד טוב שיחקתי ופתאום אחרי חצי שעה-שעה: בעיות בגרפיקה. כשאני מדבר על בעיות בגרפיקה אני מתכוון לדברים כאלו: http://img98.imageshack.us/img98/9050/denuke0000dj4.jpg סבבה השלב הראשון שניסיתי, עדכוני דריברים. העידכונים לא עזרו לכן עברתי לשלב הבא, בדיקה של הכרטיס מסך בחברה. הטכנאי שלי שלח את הכרטיס מסך לתיקון ואמר שלא מצאו בעיות ושאני יבדוק שוב שיש בעיות. חזרתי הביתה בדקתי טמפרטו…

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by The Man123,

אני משתמש בוינדוס XP ומותקן עליו אינטרנט אקספלורר 8. לאחרונה המחשב החל להיתקע וגיליתי שזה בגלל תהליך שנקרא iexplorer.exe לפי מה שראיתי זה וירוס שמתלבש על אקספולרר וככה חודר למחשב ופועל בלי ששמים לב. הוא אמור להיות מסוכן מאוד ולגנוב מידע וסיסמאות וכו'. אי אפשר למחוק את אקספורר מהמחשב בגלל שבXP עם Service Pack 3 אי אפשר למחוק אקספורר 8. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ולמחוק את הוירוס הזה. אני לא רוצה שזה יהרוס לי את המחשב ולא מצאתי פיתרון. השתמשתי באנטי וירוס של avira antivirus לבדוק אם זה מוצא את זה אבל זה לא הצליח. וגם הרצתי בדיקה של advance system care כדי לבדוק אולי הוא יפתור את זה אבל הוא לא. יש למישהו רעיון?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. לפני כמה ימים, הורדתי גרסת התנסות של VMWARE WORKSTATION 12 PRO והתקנתי אותה עם מעה"פ Windows 10 - כדי להתנסות בה. נודע לי שקיים מוצר בשם VMWARE WORKSTATION PLAYER. משיהו יכול להסביר לי למה מיועדים 2 התכונות לעיל, למה הן מיועדות ומה צריך להתקין משתמש מתחיל כמוני לצורך בדיקת מעה"פ (מכונה וירטואלית אחת, נכון לעתה) ? תודה למסייעים...

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by puNani,

ובכן הבעיה שלי די פשוטה... יש לי כרטיס מסך ATi RADEON 8500 64mb מקורי של ATI שקניתי בארה"ב. יש לי לוח-אם Gigabyte 7VTX-H, ו 512 מ"ב דידיאר. יש לי גם מארז של ENERMAX הכדול השחור והמרווח עם 3 מאווררים. הבעיה שלי היא שבהרבה משחקים המחשב פשוט קופא. יש לי את הדרייברים הכי חדשים, אני על XP. המשחק Unreal Tournament למשל עובד לי טוב תמיד, ולפעמים הוא נתקע (לא שיש בעיה במשחק.. כל המחשב קופא ועושה לעצמו ריסט לאחר כמה שניות). בתחילה הוא היה נתקע הרבה יותר אבל בדרייברים האחרונים שיצאו הוא נתקעל י פחות אבל עדיין. אותו דבר בדיוק קורה לי במשחק Dungeon Siege. במשחקים חדשים שייצאו לאחרונה כמו Tony Hawk 3 ו Freedom Force המחשב נתקע כמעט מיידית לאחר הפעלת המשחק... לפעמים הוא מחזיק 10 שניו…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. בדיוק לפני חצי שעה אני באתי להדליק את המחשב, והכל טוב ויפה. הוא מגיע לווינדוס ופתאום, מסך שחור שמתלווים אליו כל מיני עיוותים, ולבסוף הגעתי למצב שאני לא רואה כלום - מסך שחור. אני כולי לחוץ באטרף ומה שגרם לזה יותר זה ריח של צי'קן שרוף.... אמרתי לעצמי אולי אני סתם מדמיין וניסיתי להדליק פעם שניה את המחשב רק שהפעם הוא אפילו לא הגיע לבדיקה הראשונית הזאת שכרגע שכחתי איך קוראים לה בגלל המצב =\ טוב, פתחתי את המחשב ואז בכלל הריח התחזק, וישר ממבט ראשוני על החומרה במחשב, ראיתי שההיטסינק של הכרטיס מסך נפל (רק צד אחד). ישר ידעתי שנשרף הכרטיס... כאילו מה עוד יכול להיות. אני בא מוציא אותי ורואה שבורג, בורג אחד לבן קטן מסכן, פשוט נפל!@ ד"א לא עשיתי שום OC או משהו בסגנון, אז אל תתחילו להמצ…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים