עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avi chezi,

איני מצליח לעשות נקודת שחזור למערכת מביא שגיאה זו ויש לציין שהמחשב אחרי התקנה נקייה שוב של מערכת הפעלה 10 לפני שבועיים ושוב חזר לי אותה שגיאה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Ac-Boy,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד, של חברת לנובו דגם G50-70. המחשב ברמת העקרון משמש אותי בתור סטודנט נרכש לפני שלוש שנים ולא עבר אף לא פירמוט אחד (הוא מאוד מאוד איטי כרגע). אך החל מהשנה הבאה אני נאלץ לדרוש ממנו קצת יותר (להריץ תוכנות שרטוט [אוטוקאד/אתיר]), תוכנות לא קלות ואני צריך אותו יותר יציב. חשבתי לנצל את זה שאני גם ככה מפרמט את המחשב לחלוטין, למצוא לו SSD שיחליף את ההארד דיסק הקיים (שאינו SSD). מכיוון שאני כבר שנים רבות לא עוקב אחרי חומרה, אין לי מושג איך למצוא לו SSD שיתאים ללוח האם של המחשב, וכאן אני אשמח לעזרתכם. בנוסף, הסוללה כבר דיי בשלביה הסופיים, מתרוקנת מהר מאוד כך שאשמח גם להמלצות בנושא. *אשמח שהנפח יהיה לכל הפחות כמו של …

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Ravit Chason,

שלום למה מקש הרווח שלי לא מגיב כשאני לוחצת עליו רצוף? אני צריכה ללחוץ עליו כל פעם מחדש כדי ליצור רווח במקום לחיצה ארוכה שתעשה רווח גדול. תודה

4. Started by DORAZABI,

הדלקתי את המחשב כרגיל התמונת חלונות של ווינדוס 10 הופיעה לשניה והתחלפה למשו עם נקודות... ניסיתי שוב ריסטרט וזה לא השתנה.

5. עדכון 2 (לפחות כרגע, המחשב עובד כבר חצי שעה) החלפתי בbios את הבקר של הכונן שלי מide לahci. אהלן, רציתי לשדרג את הזכרונות שלנו. היה לי crucial 2x4 1333. קניתי hyperx fury 2x8 1866 cl10. התקנתי את החדש במקום הישן (כי הבנתי שלחבר הכל ביחד זה מתכון לבעיות..). המחשב אפילו לא הגיע למסך הלוגו של לוח האם. קראתי קצת באינטרנט - החלפה של הסלוטים, זכרון בודד, ריסט cmos.. כרגע אני מגיע למסך הטעינה של הוינדאוס ושם מקבל מסך כחול. החלפה חזרה לזכרונות הישנים עבדה, אבל אחרי עוד משחק עם הbios (שינוי מכאני של המהירות ל1600 או 1333, משחק עם המתח וכו') זה גם לא עובד…

6. שלום לכולם, החלטתי שאני רוצה להעמיק כמה שיותר את הידע שלי במחשבים - בעיקר תוכנה (פרמוט, עריכת סרטים, מצגות, OCR, חלוקת קבצי PDF ואולי אפילו שפות תכנות). רציתי לדעת אם יש מדריך צעד אחר צעד בדברים האלו... הכרה של ווינדוס וכו' - אפשרי ואולי אף רצוי שהמדריך יהיה באנגלית. במילים אחרות, מניין הידע שלכם בנושא ומה הדרך המומלצת לרכוש אותו (אני מעדיף חינמי אבל אם ש קורסים/לימודים בתשלום גם אפשרי)

7. Started by עמית עציץ,

אהלן חברים יש לי lenovo legion y520 אחרי שפרמטתי תמחשב הוא ביקש ממני לעדכן בייוס אני בתומי עשיתי את טעות חיי ועדכנתי אותו המחשב לא נדלק ושאר בעיות קיצר הצלחתי לשחזר את הביוס והמחשב עובד (לא הגרסא של לנובו המקורית אלא של ווינדוס 10 מהאתר שלהם) קיצר המחשב אומר לי "5.89 ראם בשימוש מתוך 8" מה איך למה וכמה? איך אני פותר את זה בבקשה חייב עזרה כבר שלוש ימים אני על המחשב הזה עובד עצות תודה מראש

8. Started by DORAZABI,

התקנתי SSD במקום הישן שנהרס ובגוגל כרום התחברתי לחשבון שלי אבל הסימניות שהיו לי במועדפים לא נשמרו..יש דרך לשחזר?

9. שלום הרצתי אנטי וירוס והוא מחק כמה וירוסים עכשיו כשהמחשב עולה מופיעות שגיאות יש איזושהי תוכנה שיכולה למחוק את השגיאות בלי שאצטרך לחפש דבר דבר ולמחוק? או לחילופין לכתוב פקודה שתמחק את הקיצורי דרך האלה?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Tommy Yedidya,

היי, לא מצליחה להפעיל את המחשב שלי. כבר קרה פעם, חשבתי שיש בעיה ואמרו לי שהוא פשוט היה במצב שינה...אבל לא אמרו לי מה לעשות אם זה קורה שוב. .. מישהו יכול לעזור?...

11. Started by Bittersteel,

ערב טוב, במשך תקופה ארוכה הייתי מתחבר לרמקול חיצוני באמצעות רכיב bluetooth שהלוח אם תומך בו (z270i). היום פתאום אני לא מצליח להתחבר לרמקול, ואני רואה שאין לי יכולת לקלוט bluetooth במחשב :( מישהו מכיר את התופעה? ווינדוס 10.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by DORAZABI,

יש לי מחשב נייד חדש שהחלפתי לו מסך(לא יודע אם זה קשור)... בכל אופן הוא היה במצב שינה וכשבאתי לפתוח אותו הופיע לי המסך של הביוס... ואני לא מצליח להיפטר ממנו עשיתי ריסט למחשב ניסיתי f8 כלוום... מה עושים?

13. Started by DORAZABI,

הוחלף לי ssd בנייד והותקן ווינדוס חדש... האינטרנט עובד כרגיל אבל כשאני מנסה להוריד את גוגל כרום הוא תקוע על מסך 'ממתין להורדה' למרות שאת פיירפורס כן הצלחתי להוריד... הבעיה אצלי או בגוגל?

14. Started by nati88,

היי חברים שאני פותח את המחשב לאחר שהלוגו של דל מופיע יש מסך כחול ויש הודעת שגיאה שחסר קובץ הקוד תקלה הוא: 0xc0000034 (השגיאה הזאת קרתה לי לדעתי אחרי שמחקתי המון תוכנות מהמחשב (לא תוכונות מערכת בוודאות) מחיפוש הקוד תקלה באינטרנט הגעתי לקישור הזה בתוצאה השניה: https://www.laptopmag.com/articles/fix-0xc0000034-error-windows-10 (המחשב בתמונות שם דומה לשלי) עכשיו הכל בסדר עד שהמדריך מגיעה לשורת הפקודה שם אני לא מבין כלום אין לי שום צורך בקבצים במחשב יש לי גיבוי והשאלה שלי היא אם אני יעשה התקנה רגילה ללא תיקון זה גם יעזור? והאם ישאר לי הרשיון של וינדוס 10? יש לציין: המחשב הגיע עם וינדוס 8.1 ושודרג בזמנו ל10 המחשב …

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. כרגע אני עם Antec 500W VP, אני מפחד שזאת עלולה להיות הסיבה שהמחשב שלי נתקע ומאתחל את עצמו כשאני משחק משחקים על הגדרות של אולטרה. מעבר לזה, מישהו יודע במקרה מה אני יכול לעשות כשאני נתקל ב DCOM event ID 10016 error והאם יש איזשהו סיכוי ששני התקלות קשורות אחד לשנייה?

16. שלום לא מצליח להתקין את כרטיס הרשת לאחר שמחקתי אותו פעמיים והעלתי המחשב מחדש האם להחליף כרטיס רשת?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. שלום שלום, יש לי מחשב נייד עם מסך 4K,האם יש אפשרות לחבר אליו את הנייח ולהשתמש רק במסך של הנייד?(כ מסך GTX1060) ניסיתי לחבר דרך הכבל HDMI וללחוץ על צפיה במסך המשני דרך כפתור הווינדווס+P..לא עבד.. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 10.9k צפיות
  18. יש חיבור hdmi בין הממיר למסך אבל אני לא יודע איך להציג את הממיר על המסך ... איך אמורים לעשות את זה ? וינדוס 10 .

19. מותקן על המחשב WIN 10, הוא יושב על SSD של סמסונג. עד לפני חודש המחשב היה עולה תוך גג 10-15 שניות. עכשיו לוקח לוינדוס להיטען לפחות 60 שניות. איפה להתחיל לחפש את התקלה?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by questionman,

שלום, יש לי ראוטר tplink n600 td-w9980 והוטבוקס. כשאני מעביר את ההוטבוקס למצב גשר ומחבר את הראוטר אני לא מצליח להתחבר להגדרות של הtplink. כל פעם שאני מכניס את הכתובת ip הוא מתחבר להוטבוקס. ניסיתי לחבר לwan, lan וכתובות שונות (לפי המדריך באתר של tplink) אבל. וא תמיד פותח את ההגדרות של ההוטבוקס.

21. שלום לכולכם, אני לא יודעת אם זה קשור לספק או לכבל, קרה לי רק פעמיים שהזזתי את הכבל הכוח שמתחבר לספק לשקע החשמל, קולות של קצר ואז זה גורם למחשב להתחיל מהתחלה. החלפתי את הכבל וזה אכשהו יסתדר, השאלה היא אם כדי להחליף ספק בכל מקרה? כי קניתי את המחשב באייבורי ב2016 ועדיין יש לי 3 שנים אחריות. ושאלה נוספת , קורה בכל פעם שאני מדליקה את המחשב שסימן של עכבר לא מופיע ואז שאני שוב מוציאה את הusb ומחברת שוב , הוא חוזר. יכול להיות שיש בעיה עם usb בלוח האם? תודה לכל התגובות

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אז לפני כמה שבועות הייתה לי הפסקת חשמל ומאז כל כמה שעות בלי שום פעולה יוצאת דופן מצידי אני לא מצליח להיכנס לשום אתר ומקבל הודעת שגיאה "לא ניתן לגשת לאתר הזה" (אוסיף תמונה בהמשך) אחרי שאני מריץ את הבדיקה האוטומטית של windows אני מקבל הודעה כמו שכתוב בכותרת "DNS server is not responding". בנוסף לבעיה הזו (לא יודע אם זה קשור) יש לי ניתוקים קצרים של 3-5 שניות מידי פעם. אני מחובר לבזק עם ראוטר בי סייבר, הספק שלי כרגע הוא CCC. מה כבר ניסיתי לעשות: התקשרתי לתמיכה, עשו ריסט לפורטים ועוד כמה בדיקות נוספות - לא עבד. הגיע טכנאי והגדיר מחדש את הראוטר - לא עבד. הגיע הטכנאי שוב והחליף לגמרי את הראטור - לא עבד. החלפתי ספק (מ018 לCCC) - לא עבד שמתי DNS של גוגל וop…

• 5 תגובות
    • 5.9k צפיות
  23. Started by DORAZABI,

יש לי 4 GB RAM וכשאני גולש בכרום אני מגיע באופן קבוע לניצול 70-80%...אין לי מושג למה הוא הוא זולל ככה, אבל בכל מקרה לעשות משו בנידון? יש לי SYSTEM CARE שמנקה אוטומטית ראם אבל היא לא תמיד עושה את זה. ראם שמנוצל באופן גבוה ישפיע על המחשב?

24. Started by SSD,

מאז המעבר לחלונות 10 אני נתקל כמעט תמיד בשגיאה כלשהיא כשאני מנסה להתקין תוכנה. עכשיו יש לי את השגיאה הזאת. תודה.

25. עשיתי שדרוג למחשב (גיימינג) (כרטיס מסך, זיכרון ומעבד) והכל עבד טוב עד שהייתי צריך לשנות הגדרות של הגרפיקה של הכרטיס Nvidia, אז עשיתי כמו שעשיתי לפני השדרוג, הלכתי לשולחן העבודה ולחצתי על המקש הימני כי משם אפשר להגיע ללוח הבקשה וראיתי שהאפשרות נעלמה לגמרי מהתפריט. צירפתי תמונות של התפריט ופרטים של המחשב למקרה וצריך. נ.ב זה פרסום ראשון שלי באתר הזה, בבקשה תהיו עדינים תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים