עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום היה לי נפילת חשמל של כיבוי והדלקה מספר פעמים בבית המחשב היה דלוק ואז הוא כבה דאני מתליק אותו עכשיו האור נדלק המאורר עובד אבל המחשב לא עולה משהו יכול להסביר לי מה הסיבה והאם יש דרך לסדר את זה באיזה דרך תודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  2. שלום היה לי נפילת חשמל של כיבוי והדלקה מספר פעמים בבית המחשב היה דלוק ואז הוא כבה דאני מתליק אותו עכשיו האור נדלק המאורר עובד אבל המחשב לא עולה משהו יכול להסביר לי מה הסיבה והאם יש דרך לסדר את זה באיזה דרך תודה

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  3. היי יש תוכנה מתאימה? העתקת כונן חיצוני לכונן חיצוני אחר הכי מהר? תודה

4. Started by TheDiesel,

שלום יש לי בעיה שמפריעה לי, וזה חלונות קופצים ופרסומות שקופצות בצד ימין למטה של המסך איך אפשר להפטר מהפרסומות האלה תודה

5. Started by MightyNerdy,

היי חברים :) לפעמים אני שם לב וזה קורות לעיתים רבות שהעכבר כזה נתקע לכמה שניות ואז חוזר חלילה ממה זה יכול לנבוע ?

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  6. Started by BLACKSwaGG,

אהלן מה קורה? הבאתי מחשב חדש ואני לא מצליח לחבר אותו עם הכבל מסך הנוכחי שיש לי שאני מחבר אותו בחיבורים אני רואה על המסך הודעת תקלה של VGA שכנראה לא מתאים יש כבל מיוחד שמתאים למחשב כזה? שאני אדע מה לקנות לא סתם לשים כסף על משהו שלא יתאים אני אעלה גם וידאו עם צילום של החיבורים שזה יהיה יותר ברור.

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  7. Started by iMeash,

היי. אז ככה, המחשב שלי פשוט מתעורר לבד משינה. מהסתכלות ברשת אני רואה שזו בעיה רחבה אך לא הצלחתי להגיע לפתרון. הדברים שניסיתי לעשות: *נכנסתי למנהל התקנים ומנעתי מכל מיני התקנים להעיר את המחשב. *ב CMD עשיתי את פקודת ה LATS WAKE ובגדול מה שרשום שמעיר אותו זה PCI express root port. *נכנסתי גם ל EVENT VIEWER עשיתי סינון לפי POWER TROUBLESHOOTER וקיבלתי את אותה תוצאה "מקור התעוררת - PCI Express Root Port. אובד עצות ומקווה שלמישהו הייתה כבר את הבעיה והוא פתר אותה. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום !

8. Started by Yuval Einhorn,

לחלונות 10 במחשב הנייח שלי לוקח 10-20 דקות לעלות )נתקע על הלוגו של חלונות אבל בסוף עולה). התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה וזה לא עזר. פתרונות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by aor,

שלום, יש ברשותי מחשב שנקנה בתחילת שנה שעברה. המפרט הוא: מעבד: i5-8400 לוח אם: Gigabyte H310M H 2.0 מאוורר למעבד Arctic Alpine 12 hdd 1TB של WD סלוט 8GB RAM של Kingston מארז Antec VSK4000B-U3 הסיפור הוא שאני מאמץ את ה-cpu ב-100% 24/7 לצרכי מחשוב מדעי (אני פעיל ב-WCG, שם משתמשים בcpu עבור מחקרים מדעיים). אני דואג לנקות את המחשב באופן תדיר, כל חודשיים מנקה אבק, ועכשיו עם בוא הקיץ הטמפרטורה של המעבד מגיעה לאזור ה-80 מעלות. אבקש את עצתכם כיצד ניתן להוריד את הטמפרטורות. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם,התחדשתי במקלדת חדשה וכפתורי הווליום עובדים רק בשילוב עם כפתור הfn,איך אפשר לבטל את המצב הזה,ולהשתמש ישירות בכפתורי הווליום? המקלדת המדוברת GPlus PWS-681

11. Started by AVIVI11,

בטעות ביטלתי את הרשאות המנהל ועכשיו נחסמה לי הגישה לכל הקבצים שלי מה יש לעשות???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Blue Guy,

רציתי לבקש עזרה לגבי האינטרנט הקווי שלי במחשב, יש לי אינטרנט שמחובר על ידי הראוטר שהוא גם ממיר של הוט, ושגם שהוא מחובר למחשב הוא לא מצליח לזהות את האינטרנט כאילו אין לי אייפי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, ההודעה הזאת כנראה מוכיחה שיש לי OCD רציני, אבל היום חיברתי SSD חדש למחשב, ומשום מה האייקון שלו מופיע בצורה שונה משני הכוננים האחרים. זה נראה כאילו אייקון של CD משום מה. זה לא עד כדי כך מפריע לי, אבל רציתי לדעת האם יש אפשרות שהאייקון שלו יופיע בצורה רגילה, כמו לדוגמא כונן C וD שיש לי. דרך אגב, לא יודע אם זה קשור, היה לי כונן E שהוא היה הארדיסק שהפסיק לעבוד, ולכן הוא לא מחובר יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Rami Benbenishty,

אני מקבל הודעת שגיאה חורת (משום מה בעיקר בפתיחת PDF אך לא רק): C:\WINDOWS\SYSTEM32\API-MS-WIN-CORE-LCALIZATION-OBSOLETE-L1-2-0.DLL אני נפטר מזה על ידי מספר לחיצות רצופות על enter אך זה מעיק...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Sus Ta,

קניתי ראוטר חדש שתומך ב WIFI 6 , ויש לי לפעמים הודעת שגיאה (אין גישה לאינטרנט) ויש לי אינטרנט אבל זה מרגיש לא יציב . המודם של הוט (HOTBOX2) מוגדר כ BRIDGE MODE יש חיבור מהמודם לראוטר בפורט של ה WAN ומהראוטר למחשב . זה מוגדר ב DHSP - ה IP של ה DHSP שונה מזה של ה IPv4 כשאני רואה ב CMD - ipconfig /all . - לא יודע אם זה אמור להיות ככה , תודה לעוזרים. *אין לי בעיה לעלות תמונות אבל אני לא יודע מבחינת אבטחה איזה כדאי ואיזה לא .

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  16. היי חברים, אשמח אם משהו יכול לענות לי על השאלה. יש לי כונן קשיח של 1TB שעליו מותקנת מערכת הפעלה וינדוס 10. אני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף מסוג SSD של 500GB ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. האם ניתן למחוק מהכונן של ה1TB שלי רק את המערכת ההפעלה וינדוס 10 ללא ביצוע פרמוט מלא? תודה רבה לעוזרים.

17. Started by avz,

אחרי שנפתרו הבעיות האחרות, התחלתי להתקין חלונות 10 על המחשב - לוח אם gigabyte ga-h110m-s2h, מעבד G4400, ההתקנה הלכה בסדר עד לשלב בו נדרש לציין את הארץ/האזור. המסך הפך שחור וזהו. אין אפשרות להכנס לביוס ולא שום דבר אחר. ניתקתי את הSSD, לא שינה כלום. עשיתי clear cmos, לא שינה כלום. מישהו נתקל בתופעה כזאת?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, רכשתי מחשב חדש ללא כונן קשיח, במחשב הקודם שלי יש כונן עם Windows / Office ועוד תוכנות, האם אפשר לקחת את הכונן הנ"ל ולהתקין במחשב החדש ללא ביצוע פירמוט לדיסק והתקנת Windows והתוכנות מחדש?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. מה עושים כשהמחשב מצפצף כשמדליקים אותו כדי שיפסיק לצפצף?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  20. Started by ירין אבוטבול,

לפני כחצי שנה רכשתי dell xps 15 9575 זיכרון 16gb מעבד i7 8705G מסך 4K מתהפך (גם טאבלט) המחשב התחמם מספר פעמים ולאחר החלפות חוזרות של הלוח אם ומערכת הקירור קיבלתי זיכוי להחלפה וכאן מתחילה הבעיה. את הדגם הספציפי הזה עם 16gb אין במלאי לחנות שקניתי ממנה ובאתר של דל בארץ ובעולמי אין אפשרות בכלל להזמין מחשב כזה עם המפרט הנוכחי. דל פשוט הורידה את המפרט הזה והשאירה אפשרות לקנייה של אותו דגם מחשב עם חומרה פחות טובה ( מעבד i5 זיכרון 8gb) בשיטוט באינטרנט קראתי שיש עוד אנשים כמוני בעולם שחוו את אותם בעיות. יש סיכוי שיש בעיה סדרתית? כמו הnote 8 נגיד? אני ממש אובד עצות אשמח שמישהו שמבין בעניין יוכל פחות או יותר להסביר לי אם אני קורא את המצב נכון ומה עליי לעשות…

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  21. Started by dovk,

היי רקע - עורך וידיאו ותמונות ולכן תמיד ברשותי מחשבים די חזקים מערכת הפעלה 'WIN10 64 BIT זיכרון 64 ביט כרטיס מסך Gigabyte rx 5700 xt 8g נתקל בבעיות א. אחרי Reset או הדלקה שאני מבצע , צריך לפעמים לבצע את זה פעמים כמו כן קצת לוקח יותר זמן עד שאני מקבל את החלונות ב. בחיווי תקלות ב- LED על המסך אני מקבל חיווי של קוד "40" לא תמיד ג. משום מה אם אני אשאיר דיסק נשלף או תקליטור כשאני מדליק , אז בכלל הוא יהיה תקוע מבלי שאפילו אראה את הלוגו של AMD אפילו כונן C מוגדר לבדו כ- BOOT תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by צליל בבאי,

המחשב שלי הוא חדש. כרטיס מסך intel hd graphics מעבד-,intel icore 7 2600 CPU, 3.4GHZ, 16 RAM המחשב הוא חדש והוא לא מריץ על 60 fps אפילו משחקים לא כבדים כמו LOL,בנוסף כאשר אני נכנס למשחק כמו cs:go הכל נורא מקרטע אפילו רק לזוז בהגדרות אי אפשר אשמח למענה.

23. אהלן, יש לי מחשב של לנובו ideapad c340 חמש עשרה אינץ, ועדכנתי דרייברים דרך תוכנה driver booster ומאז המשטח מגע של המחשב לא מגיב (לחצתי גם על F6 ולא עוזר). שלחתי הודעה לתמיכה של לנובו הביאו לי דרייברים מעודכנים וזה גם לא עבד לאחר עדכון. הם אמרו לי לעשות שחזור הגדרות יצרן אבל אני סטודנט באמצע תקופת מבחנים לא יכול לאבד את כל החומר והתוכנות שיש לי. האם יש דרך נוספת לתקן את הבעיה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. היי, אני רוצה לעבור דירה ולפרסם את הדירה בה אני כרגע גר, אך אני רוצה לפרסם מפרופיל שלא שלי כי אני לא רוצה שכל מי שמכיר אותי יידע שאני עובר. ניסיתי לפתוח פרופיל חדש אבל אחרי שניסיתי להצטרף ל-2-3 קבוצות של דירות להשכרה ולפרסם מודעה, פייסבוק חסם את הפרופיל (למרות שאימתתי אפילו עם מספר טלפון). איפה אני יכול לקנות פרופיל פייסבוק שעובד ושלא ייחסם? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Ori727,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב הכל עבד טוב עד שיום אחד הדלקתי את המחשב הכל עבד כרגיל ראיתי את הלוגו של הווינדוס ולאחר מכן פשוט מסך שחור ניסיתי לעשות ריסטרט המון פעמים וזה לא עזר וגם שאני מנסה להיכנס ל Safe Mode יש מסך שחור ניסיתי גם להתקין ווינדוס על כונן Usb , הופיע הלוגו של ווינדוס ולאחר מכן מסך שחור אשמח שתעזרו לי .

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.