עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by שי אפריאט,

שלום, ברשותי לוח אם MSI H87-G43 gaming ואני מעוניין לשדרג את הזכרון הפנימי. האם הזכרונות בקישור המצורף מתאימים ללוח האם? https://www.amazon.com/TEAMGROUP-1600MHz-PC3-12800-Unbuffered-Non-ECC/dp/B00FAY0S08/ref=sr_1_12_sspa?crid=2MHLT8HBDPV9C&keywords=ddr3%2B8gb%2B1600mhz&qid=1640949451&refinements=p_n_feature_four_browse-bin%3A2253866011%2Cp_n_feature_five_browse-bin%3A677427011%2Cp_n_feature_twenty_browse-bin%3A9729700011&rnid=9729693011&s=pc&sprefix=ddr3%2B8gb%2B1600mhz%2Caps%2C196&sr=1-12-spons&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUFDS0MwUjFQRFpVNUUmZW5jcnlwdGVkSWQ9QTA5ODEwNzZPNlBQTzRGUE1TV04mZW5jcnlwdGVkQWRJZD1BMDgwNzg5NjExM1Q1Vl…

2. Started by iMeash,

היי, בזמן משחק WARZONE המחשב שלי קרס פעמיים (פשוט נכבה). אני בספק אם הבעיה היא בקירור משום שהמחשב די חדש (פחות משנתיים) ואני דואג לנקיון של אבק ממנו. בכל מקרה ביצעתי בדיקת מאמץ עם aida64 במשך כחצי שעה והטמפ' הכי גבוהה הייתה 87 מעלות. בזמן מנוחה הטמפ' באזור ה 50 מעלות. נכנסתי ל EVENT VIEWER בווינדוס ומצאתי כמה בעיות שקפצו שם, אחת מהם היא kernel/ ידוע לי שיצא לאחרונה אנטי ציט למשחק שמשתמש ב kernel level (זאת גם הבעיה שמופיעה ב event viewer). האם מישהו מכיר את התופעה ויודע איך לפתור את הבעיה? תודה. מצרף תמונה מה event viewer

3. Started by PsyDream,

יש לי מחשב נייד של לנובו ועכשיו הוא פתאום לא עולה..טוען מלא על הלוגו ואז יש שגיאה bad system config חיפשתי בגוגל אפשרויות נתנו כמה אופציות דרך הadvance startup option נכנסתי לזה אבל כשאני מגיע לחלק שצריך לפתוח לי את האפשרויות (מצב בטוח,cmd,שחזור וכל אלה) הוא פשוט נתקע לי ולא ממשיך אז אין לי שום אופציה לסדר את זה יש למישהו פיתרון?? אין לי עוד מחשב אז להתקין מחדש וכאלה לא רלוונטי כרגע יש לי מלא קבצים שאני צריך שם. פה זה נתקע לא משנה מה לוחץ https://ibb.co/HGZsBjm

4. קניתי מקלדת באלף שקל של רייזר כל פעם שאני פותח את המחשב חלון קופץ לי איך נפתרים מהחלון? זה שקניתי מקלדת באלף שקל זה לא עזר לי עם החלון הקופץ. כל המקלדות לא משנה באיזה מחיר גרועות! http://www.up2me.co.il/v.php?file=48451328.png

5. עוד הוכחה שחלונות 11 היא "אותה גברת בשינוי אדרת", והפעם, מדובר בשימוש בכונן ב- 100 אחוז גם כשלא נעשה כל שימוש במחשב, כפי שיש בלא מעט מקרים בחלונות 10. אז הנה כמה דרכים לתיקון הבעיה - https://beebom.com/how-fix-100-disk-usage-windows-11/amp/

6. Started by yellow acid,

אני רוצה להריץ סריקה של אנטי וירוס על מחשב מנותק מאינטרנט, יש דרך פשוטה להתקין אנטי ווירוס על USB ופשוט לחבר ולהפעיל? אני לא רוצה להתחיל להסתבך עם בוטאבל פלאש דרייב, רק פלאג אנד פלי פשוט. תודה!

• תודה!
    • 2 תגובות
    • 575 צפיות
  7. היי חברה חיברתי היום מכשיר מסוים להטענה דרך המחשב. חיברתי אותו כשהמחשב היה כבוי וכשבאתי להדליק את המחשב שמתי לב שהמכשיר התחיל להיטען למרות שהוא כבוי. איך זה אפשרי שהוא מטעין כאשר הוא כבוי? אציין שמדובר במחשב נייח ושהחיבור היה ליציאות בקדמת המארז.

8. Started by אבי אביטל,

אני משתמש עם מחשב נייד מדגם DEEL VESTRO 14 5401 אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב שלי השאלה עם צריך דווקא את תחנת העגינה של DEEL או אפשר לקנות אוניברסלי? האם זה מכביד/מאט על המחשב? האם יש למישהו המלצה על תחנת עגינה טובה ואיכותית במחיר שפוי? תודה רבה מראש לכל המגיבים...

9. שלום, מערכת ההפעלה שלי היא על כונן C וכל שאר התוכנות נמצאות על כונן D. כונן D קרס רנדומלית 3 פעמים בשבועיים האחרונים אז קניתי חדש ורציתי לדעת האם צריך לטפל/לנקות את הRegistry אחרי ההחלפה (אולי עם תוכנה כמו CCleaner)? כבר גיביתי ומחקתי את כל הדברים/תוכנות שאני לא צריך אבל אני מניח שעדיין יהיו ערכים שמתייחסים לכונן D הישן.

10. Started by 6847761,

אהלן, נפל לי המחשב על הרצפה ומאז הוא לא עולה, מה אתם חושבים? הלך הארדיסק? מה אפשר לעשות?

11. Started by טלי אוחנונה,

12. Started by No-One,

שלום חברים, אני מנסה לחבר נייד של דל באמצעות כבל hdmi למסך asus rog. הרזולוציה המקסימלית של הנייד היא 1080p, של המסך היא 2560p. המסך מקבל מהמחשב רק 1080p, שזה נראה מפוקסל ומציק אבל הבעיה העיקרית היא שהתמונה מתקבלת רק על חלק מהמסך כמצורף בתמונה: לנייד יש geforce mx230, אמנם הוא מציג דרך הhdmi ע"י הליבה הגראפית של אינטל. איך ניתן למתוח את התצוגה על כל המסך? והאם ניתן לגרום למסך להציג ברזולוציה המקסימאלית שלו? אודה לכם על העצות.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  13. הורדתי מאתר HP את מודול התקנת המדפסת, אולם בהגיעו לשלב הקריטי מציג את החלון המצ"ב. מישהו מכיר את ההודעה האידיוטית הזו?

14. בניתי את המחשב הראשון שלי לפני כחודשיים ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה ובגללה המחשב שלי מאוד איטי, קורס, ויש בעיות בהארד דיסק. לפעמים כשאני פותח אותו ההודעה הזאת מופיעה לי, מישהו יודע איפה טעיתי ואיך לתקן?

• 2 תגובות
    • 409 צפיות
  15. היי, ישלי מחשב נייד Lenovo legion y720 קניתי אותו ב 2016 בעל מפרט של מעבד : i7 , מסך : 16.5 fhd, כרטיס מסך : gtx 1060 . עכשיו ככה הייתי באמצע שימוש במחשב לא נגעתי בו 10 דקות , אני מסתכל הוא כבוי , ניסיתי להדליק מחדש לא נדלק , ראיתי באינטרנט כל מיני שיטות כמו לנתק סוללה ולחבר שוב וללחוץ דקה עד שהסוללה תתרוקן ואז שוב לנסות שוב , וגם יש איזה פתח שמכניסים פין וזה כביכול במקום הכפתור הדלקה/כיבוי גם זה ניסיתי לא עבד , שום דבר מהאינטרנט לא עבד , עכשיו חשוב לציין אין רעש מהמחשב בכלל לא מהמעבד לא מהאוורור כלום ושום דבר הדבר היחידי שכן עובד זה הנורות שבצדדים אחת שמראה שהוא בטעינה והשניה שהמחשב דלוק חוץ מזה שום דבר לא מראה שיש סימן חיים , לקחתי את המחשב לטכנאי שאני מ…

16. Started by זאב אופיר,

WINDOWS 10 לא מזהה דיסק חיצוני. תוכנת PARAGON מזהה אבל לא מאפשרת לפרמט או לבצע פעולה כל שהיא על הדיסק. מה לעשות? (דיסק WD 12 TBׂ)

17. Started by Free account Boy,

שלום! רציתי לדעת אם יש איזה טיפים או דרכים לעשות את המחשב הישן למשהו יותר מהיר?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  18. שלום, המחשב שלי רועש כל הזמן, מה יכולה להיות התקלה? תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  19. כל פעם שאני מאתחל את המחשב, עולה לי האפליקציה הזו, שאם איני מאשר "כן" - המחשב לא פועל כהלכה. האם זה חלק מהממשק של "חלונות"?

20. בדקתי דיסק במחשב א' הכול יצא תקין שמתי את הדיסק על המדף אחרי חודש שמתי את הדיסק על מחשב אחר ויצא שגיאות איך ? משהו הזוי ברמות . החלפתי כבל SATA החלפתי יציאה פיזית של SATA עדיין יש שגיאות. עוד דוגמא : לקחתי כונן HDD אחר ועשיתי בדיקה ב MHDD והדיסק יצא תקין וב CRYSTALDISKINFO על אותו מחשב יצא דפוק ! . על איזה תוכנה אפשר לסמוך ?!

21. Started by Kobi Defen,

שלום. במחשבי הנייח קיימת יציאת 15 פינים אחת בלבד עבור מסך. (קיימות יציאות נוספות אשר אין לי מושג למה נועדו) קניתי מפצל על מנת לחבר יציאה זו לשני מכסים. כעת אני רואה בשני המסכים (הזהים) את אותה התצוגה, ולא מצליח לבצע הגדרות אשר יאפשרו לשני המסכים "להתנהג" כמסך אחד גדול. כלומר יתאפשר לי "לפזר מסמכים שונים על כל מסך, ויהיה כמובן מצביע עכבר אחד אשר יעבור ממסך אל מסך. האם זה אפשרי ? מצרף צילום של גב המחשב. תודה למגיבים. יעקב, 054-2540437.

22. מה יכולה להיות הבעיה? זו בעיה בכלל? הריי מחשב יכול לעבוד עם כבל בלי סוללה מחוברת כלל. למה המחשב MSI אצלי נכבה אחרי שחברתי לכבל והדלקתי אותו ? האם יש קשר לזה שבניידים של MSI הוא לא מבזבז מחזור טעינה כשיש מעל ל80 אחוז סוללה ? תודה.

23. Started by avz,

יש לי מחשב די ישן - לוח אם H61M-S2-B3 ועליו כרטיס מסך HD5450 (עם יציאת HDMI) מערכת הפעלה ווינדוס 10, שאני משתמש בו כסטרימר לצפיה בטלויזיה. כאשר אני מסיים לצפות, אני מכניס את המחשב למצב sleep ואחר כך כאשר אני רוצה לשוב ולצפות, "מעורר" אותו על ידי לחיצה על מקש העכבר. עד עתה, תקופה ארוכה, הכל היה בסדר. לאחרונה החלפה תופעה שהמחשב לא יוצא (אם זאת ההגדרה הנכונה) ממצב sleep למצב שבו מופיעה תמונת הרקע של הווינדוס (תמונת הנוף). הלחיצה על העכבר גורמת למחשב לפעול אבל המסך נשאר שחור. אני נאלץ לכבות את המחשב ולהפעיל מחדש ואז הכל עולה ומסתדר - עד לפעם הבאה. התופעה לא קיימת בקביעות, פעם קורה ופעם לא, אם כי זה קורה יותר פעמים מאשר לא. אשמח לקבל רעיונות והצעות - במיוחד אם מישהו נתקל בתופע…

• אהבתי!
    • 2 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by regevk.80,

יש ברשותי כרטיס מסך RTX 3070 , לאחר עדכון הדרייבר החדש 522.25 https://hwzone.co.il/main-computers/תוספת-של-עד-24-אחוז-לביצועים-ללא-עלות-מנה/ הרזולוציה הופכת להיות גדולה ללא אפשרות שינוי. הנכונה היא : 1440X2560 165Ghz , והיא יורדת ל 1280X768 מישהו נתקל בזה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.