תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי לא מזמן התחיל המחשב שלי לעשות בעיות עד שעכשיו הוא בקושי שמיש: א. הוא מתרסק למסכים כחולים בעת שיטוט באינטרנט, לפעמים סתם בדסקטופ וגם במשחקים ב. לאחרונה הוא מה WIFI כל הזמן כשמחשב אחר באותו הבית לא מתנתק (לרגע המסך נהיה שחור ואז האינטרנט מתנתק) ג. משחקים ושאר תוכנות לפתע לא פועלים / נתקעים בדרך כלל בשלב הטעינה, לאחרונה גם ה AVG ד. גוגל כרום כל הזמן מעלה את עמוד השגיאה האפור שלו / לפעמם הוא מתרסק ולא מגיב הבעיה הראשונה התחילה קודם וכל השאר דיי באו בעקבותיה צעדים שכבר עשיתי: א. פירמטתי את המחשב ב. התקנתי ווינדווס מדיסק אחר ג. החלפתי הארד דיסק והתקנתי ווינדוס פעם נוספת דד. שיחקתי עם כל הסטיקים של הראם ככה שבדקתי את המחשב שאחד מהם בחוץ (כל פעם אחד אחר) הבעיות חוזרות בכל המק…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בס"ד שלום, יש לי מחשב עם 12GB RAM שמחולק ל-3 סלוטים, 4GB כל אחד. הבעיה היא שכל פעם שמפעילים את המחשב הוא מזהה כמות אחרת, או 4 או 8 או 12. בדקתי כמה וכמה פעמים אם הם יושבים טוב בתושבות וגם בדקתי אחד אחד בניפרד וכולם עובדים. המחשב לא זז ממקומו ככה שזה ממש מוזר לי שזה קורה.. יש רעיונות איפה הבעיה? המפרט שלי: לוח אם: asus rampage iii formula מעבד: intel core i7-990x זיכרון: G.SKILL SNIPER F3-12800CL9T-12GBSR כרטיס מסך: asus gtx580 ספק כוח: thermaltake 850w toughpower gold תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם השחזור הנ"ל מוחק את התוכנות והקינפוגים של המחשב, או שהוא משאיר אותו כשהיה. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב הנייד שלי משמש אותי כרגע כמעצור דלת. אשמח לעצות מה הבעיה ומה אפשר לעשות. הבעיה התחילה כך: באמצע עבודה על המחשב הנייד המסך פתאום כיבה את עצמו. לאחר כיבוי וניקוי כל האבק והלכלוך באיזור המאוורר הדלקתי אותו והוא עבד כעשר דקות ואז המסך נתקע כמו שהוא (לא נכבה). לאחר הפעלה חדשה המסך האיר בצבע לבן ואז כתמים של סגול מתחילים להתפשט על המסך עד שהוא הופך לשחור. המתנתי הרבה זמן להתקררות המחשב וזה לא עזר בכלל, אחרי כל הפעלה מחדש המסך לבן ואז כתמים סגולים עד למסך שחור. המחשב הנייד מתוצרת גיגהבייט w468n המפרט פה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2503#sp מה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחפש פתרון לבעיה ברשת אבל לא מצאתי פתרון, אני אנסה פה. לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, מבחינת ביצועים אמור להריץ HDMI 1080P ללא בעיה ואף מעבר. בעת חיבור כבל HDMI מהמחשב אל טלויזית LCD LG FULL HD המחשב הופך להיות איטי (אפילו ללא הפעלת סרט, רק מעצם חיבור הכבל). *הבעיה מתרחשת גם במצב שכפול וגם במצב הרחבה. **כרטיס גרפי מובנה של Intel® HD Graphics 4000 ניסיתי: 1. לעדכן דרייברים (אפילו שהמחשב חדש והם היו מעודכנים). 2. החלפת כבל HTMI לכבל איכותי יותר. הניסיונות עלו בתוהו, אולי הבעיה יכולה להיות פגם בלוח אם ? אשמח לעזרה מהמומחים. תודה
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אז קניתי מחשב חד מהמלצה שהביאו לי כאן בפורום מפרטים. הכל עבד טוב ויפה, הכל מהיר מרגיש מצויין! ואז! המחשב התפצל לשתיים! סתם.. באמצע משחק המסך קפא בלי אפשרות לעשות tab או כל דבר אחר.. נאלצתי ללחוץ על reset. מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מעלה האם אני רוצה להעלות את ווינדוס בצורה נורמלית או safe mode וכו'.. בנורמל הוא מראה את הלוגו של חלונות ושומעים כזה רעש מהמארז ועושה ריסט אוטומטי.. חיפשתי ברחבי האינטנרט מה לעשות וניסיתי: 1. להכנס ל safemode ולעשות system restore. לא עבד. 2. להסיר תוכנות שהותקנו לאחרונה, לא עבד. 3. התקנתי את הווינדוס על כונן אחר. עבד יפה עד שהתקנתי את הדרייברים ואז בריסט הבא הוא התחיל לקרוס שוב (אותו דבר) *פירקתי את הכרטיס מסך מהמחשב ו…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ערב טוב, המחשב מפיץ ריח של חומרה שרופה, ובעת עומס (משחק) נכבה. פתחתי את המחשב, הדלקתי, כל המאווררים עובדים טוב. הספק כוח חם מאוד, ולא פולט רוח מאחור. רציתי לשאול האם הבעיה היא הספק? ואיך אני יכול לוודא את זה. במידה וכן, מה דעתכם על הספק Corsair 550W VS550 והאם הוא יספק צריכת חשמל איכותית עבור מחשב סביב כרטיס מסך 450GTS 1GB [h=1]תודה מראש.[/h]
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 3080 עם 12gb והמוכר אמר לי שזה יכול להתחמם יותר מדי וצריך לשים קירור נוזלי האם זה נכון?
-
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, קניתי אוזניות RAZER KRAKEN חדשות והכל עובד טוב ויפה, מהאוזניות יוצא כבל יחיד עם חיבור יחיד (שמע משולב עם מיקרופון) ויש מפצל שהגיע עם האוזניות מחיבור יחיד כזה לשני חיבורים (אחד לשמע ואחד לאוזניות) בשביל הכניסות במחשב. האוזניות עובדות יופי במחשב, עובדות יופי בNEXUS 4 שלי כאשר אני מחבר עם החיבור היחיד, וכך גם על הSAMSUNG S3 MINI. אך כאשר אני מחבר אותן למכשיר LG G2 MINI המכשיר לא מזהה את האוזניות כלל ואין שמע. אם אני מחבר את המפצל ומחבר את חיבור השמע בלבד למכשיר אז הוא מזהה אותן. יש לי הרגשה שהבעיה ספציפית למכשיר הG2 MINI אך אולי מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך לפתור את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב זה לא יכול להימשך ככה... לא נראה לי שהרדאון שלי דפוק - הוא עובד פיקס במשחקים מסויימים (למשל AVP2 שתומך בו) וחלק מהמשחקים החדשים.. .אבל ברוב המשחקים - FREEDOM FORCE, TONY HAWK 3 ועכשיו גם ב TRIBES 2 הוא פשוט נקתע לי באמעצ המשחק ומאתחל את עצמו... בדקתי והכרטיס לא מתחמם יתר על המידה, כנ"ל לגבי המעבד והכל... אני כבר נואש... יש לי את הדרייברים הכי חדשים, אין שום התנגשות חומרה/תוכנה ועדיין זה נתקע בלי שום אזהרה, בלי שום EROOR MESSAGE... המשחק נתקע ומתחיל מהתחלה את המחשב. עכשיו גם קיבלתי את המשחק OPERATION FLASHPOINT (מקורי) והורדתי את כל העדכונים האחרונים והכל ולמרות שכתוב שהמשחק תומך ב RADEON - לא משנה באיזה הגדרות ניסיתי - המשחק נראה בצורה לא ברורה - הכל בנוי ממן משולש…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
בעקבות קשיים בהפעלת המחשב, סרקתי את הפורום ומצאתי שיכול להיות שהבעיה נובעת מקבלים נפוחים. על לוח האם כמה סוגים של קבלים: הכחולים - שנראים שטוחים בתמונה ורוב הקבלים הם ירוקים - נראים קצת נפוחים ראיתי את הכתבה ב PCSTATS, אבל לא דולף לי שום חומר מהקבלים. הבנתי שהייתה תביעה בשנה שעברה נגד מס' חברות ששמו על לוחות האם קבלים דפוקים ולא מצאתי מה הייתה ההחלטה הסופית ונגד איזה חברות התביעה (חוץ מ ABIT ו MSI). הלוח שלי הוא LEADTEK K7NCR18D יש סיכוי שיחליפו לי אותו אחרי שנתיים וחצי ? אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הייתה לי הפסקת חשמל וכאשר הדלקתי את המחשב מחדש קיבלתי מסך שחור שסרק לי תחילה את הדיסק הקשיח אחר כך המערכת נכנסה כרגיל (שולחן עבודה + התיקיות) אבל עם ההודעה הבאה: windows נתקל בבעיה קריטית ויפעל מחדש אוטומטית תןך דקה. נא שמור את העבודה שלך כעת. אין לי גישה לאף תיקייה במחשב, (.ההודעה שמופיעה שאני לוחצת על תיקיה על הדסקטופ:. אין אפשרות לגשת להתקן, לנתיב או לקבוץ שצויינו. יתכן שאין לך הרשאות מתאימות לצורך גישה) אפשר רק ללחוץ על התחל וגם אז רק על הכפתורים: נעל\ החלף משתמש. לא ניתן להיכנס לאף תיקייה, אבל לצייר או למחשבון דרך ההתחל(ניסיתי לראות אם הכל חסום) אפשר. ניסיתי להיכנס דרך ה- safe mode כי ראיתי באיזה מקום שכדי לבדוק אם explorer.e…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב. אני קצת מבולבל בנושא הווינדוס 10 מול ווינדוס 10 פרו. את האמת אני עדיין עם ווינדוס 7. אני מתעסק בעיקר בעריכת וידיאו על פרימייר ואפטר אפקטס ורציתי לדעת אם יש לי צורך בווינדוס 10 פרו, או שגרסת ה-HOME טובה מספיק ואין צורך לבזבז על זה כסף. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, לפני הכל, מידע חומרתי רלוונטי: - Windows 7 Ultimte x32bit - 3.0 GB זיכרון RAM. - סוג כרטיס מסך: VIA Chrome9 HC IGP Prerelease WDDM 1.1 - מסך: Samsung SyncMaster T220. האמת שהבעיה היית קיימת גם כשהיה לי Windows XP... אבל עכשיו עם Windows 7 זה ממש מציק לי. אז מה הבעיה? המסך מודיע לי שהרזולוציה המומלצת למסך היא: 1680x1050. אבל ברשימה של הרזולוציות אין את הרזולוציה המומלצת הזאת: אתמול בלילה היה איזה רגע שפתאום המסך זוהה כמו שצריך והרזולוציה שונתה לבד לרזולוציה המומלצת... מאוד אהבתי את איך שזה נראה. אבל אחרי שעשיתי ריסט רגיל זה חזר לרזולוציות שהייתה קודם... חשוב להדגיש שעדכנתי את כל הדרייברים של המסך... יותר מפעם אחת.. וגם הורדתי את כל העדכונים שהיו ב Windows …
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי. קיבלתי אתמול מחשב חדש והרכבתי אותו. עכשיו באתי להפעיל אותו וסתם לראות שהכל עובד (לא הפעלה לצורך התקנת וינדוס, אלא סתם הפעלה לראות שהכל בסדר...) והמאווררים עובדים, המסך עולה אבל כשלחצתי לביוס זה נתקע... חוץ מזה, הדבר שהכי מדאיג אותי, הוא שיש לי לדים על לוח האם P45-DS3 שמראים עד כמה המעבד מאומץ. הם על ההכי גבוהה, ומה כבר עשיתי? הפעלתי את המחשב כדי שיציג לי ביוס?! זה ממש מדאיג אותי כי שפכתי על המחשב הרבה כסף אישי שנחסך בתקופה האחרונה. אני אודה לכל פיסת מידע מועילה! Q9550 P45-DS3 OCZ VENDETTA2 OCZ 4GB RAM אם צריך עוד מידע דברו...
-
- 39 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב חדש וחוץ מהעבודה שווינדוס באמת עולה הרבה יותר מהר, שאר הפעולות מרגישות לי כאילו אני עובד על HDD. למשל, פריסה של קובץ דחוס שנמצא על הדסקטופ והתקנה של אפליקציה כמו פוטושופ מתוך ה-SSD ל- program files ב-SSD. הפעולה הזאת אמורה להיות מאד מהירה והיא לקחה 4 דקות. אני יודע בוודאות שהפעולה הזאת לוקחת פחות מדקה עד דקה בכונן SSD. יש קשר לזה שה-HDD מהמחשב הישן שלי מחובר ככונן D למחשב? העברתי אליו את התיקיות my documents, my pictures, saved games אולי למישהו יש ניסיון טוב עם SSD ויכול לתת עצות ולנסות לפתור את הבעיה. המערכת: Intel Core i7 3770K ASUS P8Z77-V-DELUXE 16GB RAM - 4X4GB - CORSAIR VENGEANCE Intel 520 series SSD 240GB ATI HD6950 2GB כונן HDD 500GB…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אולי מישהו פה יכול לעזור לי עם התקלה הבאה אני בא להדליק את המחשב, הוא פשוט תקוע, לא מעלה מסך, לא כלום, רק מסך שחור (הרבה לפני ה BIOS, עליית המערכת הפעלה וכו') קיצר, פתחתי את המחשב, ומה שאני רואה על הלוח אם, ב LED הזה ליד הביוס זה את הקוד הבא כל הזמן 15-3B-32 קיצר כל פעם בקוד 32 הוא נתקע ועושה reboot מה שכן, אחרי שזה קורה זמן מה, אני מכבה את המחשב (7 שניות וכו') ואז הוא מעלה את הביוס, אומר שמשהו נדפק ואם אני רוצה לעשות RESET להגדרות ברירת מחדל וכו' אני נכנס ל bios, מעלה את ההגדרות שלי, ואז המחשב עולה שאני מכבה אותו, ומדליק מחדש - זה חוזר שוב חלילה וכל פעם נתקע ב 32 וכו' ניסתי בין היתר להחליף זכרונות (יש לי עוד זוג ספייר של DDR3), ניסתי לשים רק סט…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברים,יש לי לפטופ שעובד 24/7 כשהמסך שלו מורד/מקופל כלומר אינו דולק. הוא דולק על מנת להריץ תוכנה שלוקחת כחצי אחוז ממשאבי המעבד, כלומר שאינה מכבידה. על המטען כתוב 45W והוא מחובר כל הזמן השאלה שלי היא האם הוא באמת צורך 45W או שזה רק המקסימום ובפועל בגלל שהמסך סגור ולא נעשות בו פעילויות נוספות הוא למעשה צורך פחות .? אשמח לדעתכם.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מערכת הפעלה windows 7 home כשאני מבקש להדפיס מסמך עולה דף מקדים ובו אני מתבקש תחילה לשמור את המסמך . אין אופציה להדפסה ישירה ללא שמירה . ואני מעוניין להדפיס מבלי לשמור. אופציה זו היתה קיימת עד לפני זמן מה כשזה השתנה ללא שום סיבה נראית לעין . ניגשתי להגדרות הדפסה אבל לא מצאתי שום דרך לבטל את השמירה תחילה. עזרתכם ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
היי, קניתי לא מזמן מחשב , זה המפרט שלו : core i5 4590 3.3ghz radeon r9 290x corsair vengeance pro 2*4gb 1600hz msi h97 gaming 3 אני כרגע עם וינדוס 8.1 64BIT קניתי את המחשב מKSP אילת בגלל שאין שם מעבדה הרכבתי אותו לבד. טוב, עכשיו לעיניין, ברוב המשחקים שאני מוריד (החדשים בעיקר) יש תקיעות המשחק לא רץ חלק כמו שדימיינתי וציפתי ממחשב חדש . לאחרונה זה קרה לי ב Far cry4 ,emergency 5 , assassin's creed unity אין לי מושג למה המחשב ככה , לפי הנתונים של המחשב הוא אמור להריץ משחקים על ULTRA לפחות לשנה שנתיים הבאות (לא?) יש למישהוא כיוון ?אולי יש חלק שלא הרכבתי נכון? אולי תקלה באחד הרכיבים? יש אפשרות לבצע בדיקה מקיפה למחשב? אולי דריברים לא מעודכנים (זה יכול להשפ…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי לפטופ מדגם Lenovo Yoga 13 , הסדרה הראשונה, לאחרונה התחילה לי בעייה בהעברת אודיו בזמן חיבור כבל HDMI, אני מצליח לקבל את התמונה אך לא את האודיו. כאשר אני נכנס להגדרות קול במחשב אני מקבל שהמחשב מזהה רק את ההתקן של הרמקולים של המחשב, ביצעתי הצגת התקנים זמינים ולא זמינים ורק הרמקולים מופיעים לי, גם בזמן חיבור הכבל HDMI. עד כה בשביל לפתור את הבעיה ביצעתי: * הגדרת ברירת מחדל של ה-BIOS * התקנה ומחיקה מחדש של הדרייברים גם של הכרטיס מסך וגם של השמע. יש לציין שהבעיה נובעת אך ורק מהמחשב ובדקתי מספר כבלים שכולם עובדים עם מכשירים אחרים אך לא עם המחשב. לצערי שאני נכנס לאתר תמיכה של לנובו ומנסה לבצע למחשב עדכון כללי בו המ…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי היום בבוקר פתחתי את המסך של המחשב וראיתי חלון שחור עם שגיאה שבו רשום DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER ניסיתי כמה דברים לא הצליח לי מה עושים בבקשה אני מקווה שזה לא משהו חמור שפשוט הלך המחשב או משהו בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני כמה זמן פירמטתי את מערכת ההפעלה (ווידוס 98) במחשב הנייד שלי. אני מנסה להתקין את הווידוס אבל אי אפשר כתוב לי: invalid system disk replace the disk, and then pess any key מה עליי לעשות........עזרו לי...פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קודם כל סליחה מראש אם עשיתי משהו לא תקין. כרטיס מסך חדש שחובר - GTX 1070ti מזהה רק חיבור HDMI למסך הרגיל, בDisplay port הוא מזהה לא את המסך מחשב ולא את הטלויזיה. כל הדרייברים מותקנים, הכבלים תקינים, ניסיתי דרך הביוס, עדיין לא מזהה... מישהו יודע מה לעשות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-