תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה SATELLITE. אני בדרכים הרבה וזקוק להטענה במקום שאין שקע. גודל הסוללה של המחשב שלי הוא כ 4500 ויש ברשותי מטען נייד של 6000 האם יש דרך להטעין את המחשב דרך המטען הנייד ? (אולי מתאם לחבר את הסוללה כמקור מתח לחלק המטען שמתחבר למחשב (במקום הכבל לשקע החשמל הרגיל) ) שימו לב,אני לא מדבר על הטענה דרך כניסת USB אלא על הטענה דרך השקע הרגיל. תודה מראש. חיים.
-
- 1 תגובה
- 5.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים והיו בו תקלות מהחודש השני. הטכנאי לא הצליח לזהות את הבעיה וכל הזמן ניסה לתקן אותה משלט רחוק או ע"י הפעלה מחדש. כל זה לא עזר. הוא כרגע מנסה לבודד רכיב רכיב במחשב, על מנת לבדוק תוך כדי עבודה שלי איזה מהם תקול, ניסיתי וגיליתי שבלתי אפשרי לעבוד על המחשב כי התוכנות נסגרות ואנמ מאבדת חומר. אמרתי לו שאני רוצה שיבדוק את המחשב במעבדה בלי עזרתי והוא טען שזה יקח כך מלא זמן כי קשה לבדוק את זה. 21 ימי עסקים. לי זה נראה בלתי הגיוני להשבית את העבודה שלי (גרפיקאית) שכל כולה מתבססת על המחשב למשך כל כך הרבה זמן. ביחוד שהמחשב היה ממש חדש בזמן שההחלו התקלות, והטכנאי עד עתה לא מצא פתרון! מה מקובל בשו…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני צריך להעביר את ספריות הדואר ממחשב XP שמותקן עליו Office ישן (SBC XP) למחשב חדש עם Win10 במחשב החדש מותקן Thunderbird Mail שאין לו אפשרות לייבוא דוא"ל מקבצי PST מישהו יכול להמליץ על לקוח דוא"ל חינמי שאפשר לייבא אליו קבצי PST ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע למה אבל יש לי בעיה גלישה לכל מקום רק בfirefox, בכרום אין שום בעיה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר, חיפשתי באינטרנט אבל מצאתי רק תוצאות על אנשים שנמצאים בארגון כלשהו וצריכים מהם קובץ אימות, במקרה שלי אין שום ארגון כי זה מחשב שנמצא בבית. יש למישהו רעיון אולי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חייב להבין למה כל פעם שאני מעדכן גרסת דרייבר של הכרטיס מסך RX 480 ולא נוגע במחשב פרק זמן מסוים המחשב שלי עושה לי שומר מסך ירוק שמופיע ונעלם לסירוגין ואם אני מתקין גרסה יותר ישנה של הכרטיס מסך אז אין לי את הבעיה הזאת. תמונה להמחשה:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי איתו קיטעים באודיו (http://www.up2me.co.il/images/80827901.png) ומה לא עשיתי בשביל לפתור את הבעיה (פירמטתי עדכנתי דרייברים הבאתי את המחשב לתיקון מאיפה שקניתי אותו והם אמרו שהם לא מצאו כלום אבל ליתר ביטחון הם איפסו את מערכת ההפעלה ואז אחרי זה עדכנתי שוב את הדרייברים אבל מפעם מהדיסקים שקיבלתי) ואז עשיתי קצת מחקר באינטרנט והם אמרו שם שהפתרון זה לעשות התקנה נקייה של ווינדוס 10 איך אני עושה את זה? וסליחה שאני כל פעם מטריד אתכם
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מודם d-link g225 ונתב xiaomi 3gs. איך אני גורם לשניים לעבוד ביחד? כרגע מצליח להתחבר רק עם המודם, הwifi שלו על הפנים ולכן מנסה להתקין את השיאומי, ללא הצלחה. לא מצאתי מדריכים שמסבירים את העניין, ניסיתי להגדיר את המודם כbridge לפי הגדרות היצרן אבל זה לא עזר. תודה מראש, אילן
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני פונה אליכם בבקשה להדריך אותי איך נכנסים למאפייני אינטרנט של ווינדוס 7 ? המחשב פתאום לא נותן לי להוריד כלום. הוא רושם סריקת וירוסים נכשלה. איך פותרים את זה ?
-
- 15 תגובות
- 10k צפיות
-
-
מצלמת הלפטופ שלי התקלקלה ורציתי לשאול אם ניתן עד שתתוקן להגדיר את מצלמת הסמארטפון (אנדרואיד) כמצלמה של המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
היי חברתי כבל מהמחשב נייד לטלויזיה עשיתי ככה כמו שאני עושה בנייח: http://prntscr.com/mqz50m רק השורה האחרונה ולא עובד. כמו כן לחצתי במקלדת יונדוס+P
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי פורטים בראוטר עבור משחק מסויים. בדקתי שאין חסימה של הFirewall גם. לאחר בדיקה, אני מגלה שאף פורט שאני פותח בנתב, לא נפתח בפועל. מישהו יודע מה יכול לגרום לכך ומה ניתן לעשות , ייתכן שזה הספק חוסם את כל הפורטים?
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם,קודם אתחיל מהמפרט: מעבד i5 2500k ללא oc כרטיס מסך gygbite r390x g1 זיכרון 16gb קורסאייר וונג'נס לוח gygbite z68p ds3 ספק טרמלטייק tr2 800w לאחרונה קיבלתי את הכרטיס מסך שמופיע במפרט שרשמתי כאן למעלה,לפני כן היה לי gtx570 ,בזמן משחק המחשב עובד בצורה תקינה כמה דקות ואז נכבה ומופעל מחדש,האם הבעיה בספק או בכרטיס מסך שהרכבתי?
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לפני שאני שולח את המחשב לטכנאי מחשבים , אז בניתי מחשב מאפס , הכל היה טוב ויפה והוא עבד מהר וטוב(לפני שהכנסתי אותו למארז), אבל בשלב האחרון שהכנסתי את כפתור ההדלקה לבית שלו הכבל שלו נקרע אז חיברתי את אותו ,אבל התבלבלתי בין פלוס למינוס ונהיה סוג של ניצוץ,(שכחתי להוציא את המחשב מהחשמל)ומאז הוא לא נדלק, החלפתי כפתור אחר לגמרי אבל לא עזר , יכול להיות שנשרף כל הלוח אם? או שנשרף רק חלק אחד קטן בלוח אם שניתן לתיקון? תודה לעונים:)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אמ;לק המחשב נדלק למספר שניות, נכבה ונדלק מחדש - ללא שום חומרה (גם הRAM בחוץ). ייתכן ותקלה בBIOS או בPSU. התקנתי כרטיס מסך שקיבלתי מקרובי משפחה, AMD RX570 שבדיעבד לאחר שהתחילו לצוף הבעיות, הסתבר שהותקנה עליו firmware מסויימת כדי לעשות mining לBitcoin. בכל אופן, הדרייברים שניסיתי להתקין עליו לא הותקנו כהלכה ובעיות המשיכו להיווצר. פניתי לגוגל, חיפשתי ובתמימות מצאתי תוכנה של TweakBit שמעדכנת דרייברים. הוספתי חטא על פשע כאשר הורדתי גרסה פרוצה של התוכנה. מפה לשם, התקנתי את כל הדרייברים שהתוכנה המליצה להתקין (ייתכן וביניהם עדכון לfirmware של הBIOS) והמחשב מאז לא עולה. כלומר, נדלק לכמה שניות, נכבה, נדלק שוב אך לא קורה דבר. אין שום Beep, אני מניח …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש ללא ווינדוס, הורדתי את הווינדוס דרך אתר של מייקרוסופט ושמתי אותו על usb, חיברתי למחשב וההתקנה רצה, ההתקנה הסתיימה והווינדוס עולה אומר לי לבחור אזור שם של המחשב סיסמה ואז נתקע המחשב וכלום לא קורה לאחר מכן, לפעמים יוצאת שגיאה כמו בתמונה שצרפתי. נסיתי 100 פעם להתקין מחדש בנוסף להוריד מחדש את הווינדוס ולהתקין שוב על הusb, כלום לא עוזר לי חייב עזרה, תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה לאחרונה במחשב, כל משחק שאני מתקין ואז מנסה לפתוח אותו, מופיע שגיאה: 'ביצוע הקוד לא יכול להמשך' וכו' (מצורף תמונת מסך). ווינדוס 10. אשמח לפיתרון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה מוזרה: ספק כח antec hcg 850m 80+ bronze - מחשב קורס ומרסט עצמו ברגע הפעלת furmark (גם ברזולוציה נמוכה) אבל עובד מעולה ב superposition benchmark. (עם ספק אחר ה FURMARK עובד מצויין). בדקתי עם GTX760 (חיבור 6+8 פין) על 2 באנדלים ליתר ביטחון : i5 3470 + intel dz68db & i7 2600 + h77-d3h אך אותה תופעה. - ניסתי גם עם GTX960 (חיבור 6פין) והוא כן עבד ב FURMARK על 720 ,אבל ב 1080p רק התוכנה קורסת\נסגרת (המחשב נשאר דלוק). -גם שמתי את הקונקטור pci e בחיבור אחר הספק אך זה לא עזר. אז עושה רושם שהספק לא תקין ? למרות שה superposition גם מאמאץ ב 100% (ככה זה מראה לפחות) אבל לא קורס.. יש רעיונות ?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן התחיל לעשות בעיות בהרצת משחקים יש כמה גליצ'ים במהלך משחק גם משחקים ישנים שאמורים לרוץ בלי בעיה medieval total war 2 למשל זה נגמר בתקיעה מוחלטת עם רעש BUZZING כזה די חזק כמו בוידאו הזה (תמחקו את המינוסים) https://www.youtube.com/watch?v=sJ3yXpY5yoc----- ניסיתי את מה שמגיבים שם הציעו - לשנות cpu power settings ל70 אחוז וזה לא עזר אני לא מחפש להשקיע שעות על גבי שעות בחיפושים אחרי מקור הבעיה ותיקונים שונים יש למישהו רעיונות מה לעשות? אולי כדאי להתחדש וזהו? ואם כן, האם שווה לשמור על משהו מהחלקים הקיימים שלי (אני מוכן להשקיע כ4000 שקל במחשב) הספק כח שלי נקרא element smart 650w קניתי לא מ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לפני כמה ימים קניתי מחשב לגיימינג מפרט - GTX 1080 24gb RAM 512gb ssd i7 6700H האם הוא יתאים גם לעריכות? לא יותר מידי כבדות אני רוצה לצלם משחקים שאני משחק בהם ולעשות מהם מונטאז׳, לא עריכות כבדות מידי... תודה :)
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, קניתי מחשב נייח חדש ואני מנסה לחבר אותו למסכים למיניהם ואין תמונה: ניסיון דרך א': כבל dvi חדש מניילון בין המחשב למסך. מסך מראה תמונה ל 5 שניות ואז הופך לשחור. בנוסף רשום digital כשיש תמונה. ניסיון דרך ב': כבל hdmi חדש מניילון 10 מ' בין המחשב לטלוויזיה. לא מזהה בכל הערוצים מסך כחול: hdm1, hdmi2, TV, PC, video1, video 2. ניסיון דרך ג': כבל hdmi בין המחשב נייח למחשב נייד כדי לראות תמונה במסך של הנייד. מקש ווינדוס+ p ואז "מסך שני בלבד", מראה מסוך שחור ולאחר מכן "מסך שני- לא מצאנו מסך אחר להתחבר אליו. בדוק את החיבורים שלך ונסה שוב. מצורפות לתמונות להמחשה.
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
התקנה של מחשב חדש. יש דיסק 500GB SSD עליו התקנתי חלונות 10. יש דיסק 4TB שבהתקנה חילקתי ל2 PARTITION ובהתקנה נוצר בו גם מחיצת סיסטם של 500GB אחרי ההתקנה יש חלק בדיסק שלא מצליח לעשות לו פרמוט וכל התפריט שלו אפור. ניסיתי DISKPART אבל זה מעדכן שיהיה שינוי לסיסטם שידפוק את החלונות באתחול הבא. שמתי תוכנת PARTITION אבל לא הצלחתי אי אפשר לשנות אותו לפעיל או לפרמט את החלק הזה. עיצה מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם, לפני בערך שנה קניתי את המחשב הבא, קניתי אותו בלי לעשות הרבה בדיקות (ועד היום אני מצטער על זה) https://www.lenovo.com/us/en/desktops-and-all-in-ones/legion-desktops/legion-y-series-desktops/Legion-Y520-Desktop/p/99LE9Y50275 i7 - 8700 1060 gtx ספק כח 450 וואט 16 ג'יגה ראם לוח אם גנרי וגרוע מאוד LENOVO 36E לתקופה מסוימת הייתי מרוצה, לא מזמן רציתי להתרחב מבחינת חווית משחק וגיימינג וקניתי את ה 2080 RTX TI ובנוסף מסך ASUS ROG PG27V שתומך G-Sync. אני יודע שיושב לכם בגרון שלא הייתי צריך לקנות את ה2080 וה1080 היה מספיק, מבקש מכם שתמנעו מהתגובות האלה, לא עוזר בכול מקרה, כמובן שברגע שחיברתי את הכרטיס מסך, הבנתי שאין מספיק חיבו…
-
- 29 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דרייבר של תוכנה מסויימת, שאני מנסה להתקין, אך לא ניתן להתקין בגלל שזה עובד על 16 סיביות. איך אפשר להמיר אותו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, לפני כמה שנים יצרתי מחיצה נוספת במחשב והתקנתי עליה Ubuntu שאת גרסתו אני לא זוכר ולא מצליח לאתר. עקב ניסיון לפרמט את המחשב, מחקתי את המחיצות ונכון לעכשיו כל פעם שהמחשב עולה אני מקבל את ההודעה הבאה: error: no such partition Entering rescue mode... grub rescue> המחשב לא מתחבר לוינדוס וגם דיסק הפעלה/USB לא עוקפים את ה- Loader, תמיד חוזרים למסך הנ"ל. ראיתי מספר פתרונות, כאשר היחיד שרלוונטי אלי הוא למצוא את גרסת האובונטו, להתקין אותה מחדש ואז אוכל לגשת למחשב. יש למישהו רעיון במקרה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה קבלתי הודעת על אתר מסוים ( בשני דפדפנים ) " connection is not secure " ניסתי המלצה לשנות " security.enterprise_roots.enabled " מ "false" ל - "true" לא עזר ... יש רעיון ? נתוני המחשב שלי ... מערכת WIN 7 , דפדפנים פיירפוקס , כרום DNS 8.8.8.8.8 תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-