רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
כמו שבכותרת , ותודות לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
צ'וטטתי עם נציג סלקום בנושא סופר פייבר. אמר לי שהבניין שלי לא בטווח התשתית. שאלתי אותו אם להתחבר לפרטנר ... מתוך תקווה שיזיז משהו. האיש אמר שלא בתחום יכולותיו אך שסלקום בטווח חודשים יציעו משהו חדש בנושא, ושאינו יכול לפרט. משהו יודע מהי כוונתו ?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
-
שלום יש לי קבצים בgimail ובגוגל drive קבצי rar הקבצים מפוזרים בכול מיני הודעות דואר . אני רוצה להוריד למחשב שלי את כל קבצי הrar במכה אחת ולא להיכנס לכל הודעה והוריד את הקובץ המצורף. האם אפשרי להוריד את הכול ביחד ?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
אני בטוח שזה כבר נשאל 1000 פעמים, אבל ניסיתי לחפש חומר באתר וטבעתי בכל מקרה, יש לי מחשב נייח שמחובר חוטית לראוטר של אדימקס, ומחשב נייד שמחובר אלחוטית לאותו ראוטר. הנייד עם VISTA והנייח ב XP אני מעוניין לאפשר שיתוף קבצים בין השניים ניסיתי לבד אבל לא ממש הצלחתי , אשמח להסבר / הכוונה בנושא. תודה רבה :yelclap: אריאל
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
הי חברים, בקרוב אני נכנס לבית חדש (בית שבניתי) וכמובן שאני מחפש ראוטר מודם שיהיה חזק ואיכותי ושידע להחזיק תשתית סיבים בעתיד הקרוב רחוק. כמובן שבזק עוד לא פורסת סיבים לבתי קרקע אבל אני רוצה ליהיות מוכן מראש, אם לדעתכם זה מאד מוקדם ועדיף בבוא העת שהם יפרסו את הסיב לקנות ראוטר מודם חדש אז גם טוב. אבל מה שחשוב לי כרגע זה ראוטר שיהיה גם מודם, אני לא רוצה חומרה של בזק, רוצה חומרה משלי, אז ראוטר שיהיה מודם, עדיפות שיהיה לו WIFI6 כמובן ויציאות LAN עם תמיכה בתעבורה גדולה. אין לי העדפה מהיכן לקנות, הכל רלוונטי, גם איביי גם אמזון וגם בארץ אם יש. לגבי תקציב מעדיף שלא יעבור את ה 1000 ש"ח. תודה רבה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי רוצה לקנות ראוטר אלחוטי , והתקציב הוא עד 250 ש"ח יש לכם ראוטר כלשהו להמליץ לי עליו ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
עד כמה שאני זוכר אם אתה קונה בארץ אין דבר אחר חוץ מ1043ND במומלצים. האם המצב משתנה בחו"ל? אני רואה שאת ה1043ND אפשר לקנות שם בכ60 דולר. הייתי שמח לדעת אם יש ראוטרים מומלצים יותר באותו טוווח מחיר
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות לעצמי. מישהו התנסה? המחיר הוא 230 ש"ח. אני מחובר בכבלים,כרגע יש רק שני מחשבים נייחיים,בעתיד כנראה אוסיף גם מחשב נייד. http://global.level1.com/products2.php?Id=862
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
יש לי היום מודם של בזק (ADSL2) ונתב אדימקס 6524. מאחר וחסרות לי כניסות קוויות, עלה בדעתי להשתמש במודם-נתב DLINK 2560U (הנתב הישן שקבלתי מבזק) כמודם בלבד ושהאדימקס ימשיך להיות הנתב האלחוטי ושרת DHCP. איך מגדירים את הDLINK שיהיה מודם בלבד? אם אבטל בו את פונקציית הDHCP והWIRELESS, ואגדיר התחברות WAN ידנית, זה יספיק ? אני לא רוצה לשנות כלום באדימקס ורק לחבר את הDLINK שיתפקד כמודם.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בבירור שערכתי מול HOT מסתבר שהתמיכה במהירות 500M ללקוחות עיסקיים מתבצעת באמצעות HOTBOX חדש המכונה HOTBOX 3. זהו מודם/נתב שבזק מספקת ללקוחות - והחידוש המעניין - הוא תומך באלחוט בתקן AC. http://www.hot.net.il/UploadFiles/01_2015/49151_hot_hotbox3_booklet_new.pdf
-
- 1 תגובה
- 6.7k צפיות
-
-
אהלן, כמה שנים טובות יש לי את הLinksys WRT54GL (עם קשוחה של DD-WRT) והוא משרת אותי מעולה אבל הגיע הזמן לשדרג בגלל ביצועים אלחוטים בינונים והגיע הזמן לשדרג לתקן N. בחיבור חוטים מחוברים אצלי 2 מחשבים (אחד HTPC בסלון) ובחיבור אלחוטי מחשב נייד ועוד 3 מכשירים נוספים. (כולם תומכים בתקן N) התשתית היא הוט עם הוטנט בלי חייגן במהירות 12 מגה עם מודם של טומסון ואין לי בעיות/ניתוקים או משהו דומה. הבנתי שאופציות הכי טובות שלי(?) הם : TP-Link TL-WR1043ND (יש לו יתרון מבחינתי כי הבנתי שהוא היחיד עם תמיכה של DD-WRT) D-Link DIR655 Edimax BR6574N בנוגע לתקציב הוא גמיש עד ה500 שקל+-. איזה מהם הכי מומלץ ? והאם יש אפשריות אחרות בכלל ? מה בנוגע לנתבים החדשים של Linksys ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר במחשב שמעולם לא היה מחובר לאינטרנט , SP4 W2K PRO מייד כשהתחברתי רצתי לשדרג חלונות ואנטי ווירוס אבל לא הייתי מספיק מהיר ותוך מספר דקות המחשב התמלא בווירוסים , תולעים וכדומה. כעת גם לאחר ששידרגתי את הכל עדיין נכנסים ווירוסים שחלקם מזוהים על ידי NAV2003 וחלקם מזוהים על ידי ( כמו TOOL.EXE שברוב חוכמתו הוריד את ה - TASK MANAGER והוסיף את עצמו לרשימת האיתחול ) , מה אני יכול לעשות ומהו ה - FIREWALL המומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
דיברתי עם HOT והם טוענים לי שאפשר להזמין רק HOTBOX אחד לתשתית אחד, ושאם אני אצטרך מודם נפרד למחשב (יש לי חיבור בחדר שני של הכבלים), אני אצטרך לשלם על 2 תשתיות בדירה אחת. האם זה תקין? האם זה קיים בכל חברות התשתיות? העניין הוא שיש לי 2 חדרים שמרוחקים אחד מהשני בדירה. בחדר א' יש HOTBOX. בחדר ב' יש כניסה של כבלים ואני רוצה שיהיה שם מודם נוסף. בשירות לקוחות אמרו לי שאני אצטרך לשלם על תשתית נוספת.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שזהו המקום הנכון,מחפש מישהו שישלח לי הזמנה לTORRENT LEECH אם אפשר יש לי קצב הורדה+העלאה גבוהה ואני מחובר 24/7 אם מישהו יוכל לעזור לי בכך אודה לו מאוד. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הגלישה אומנם לא ממש מהירה כבעבר. (עקב ההתחלקות במהירות הודות לרשת - עוד שתי מחשב מחוברים ובאחד מהם כל הזמן פועל MU-ONLINE, ובשני לפעמים eMule). אבל היא סבירה... רק משום מה.. בהרבה אתרים תמונות לא ניטענות לי.. או שיש "X" אדום. או שכלום לא קורה. והרבה פעמים שאני פותח עמוד מתוך לינק הוא אומר "דף לא זמין", וכשאני מרענן הוא מוצא אותו. WTF?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
הקמתי אתמול בבית רשת פשוטה בין 2 מחשבים, אחד מארח עם XP PRO והשני לקוח עם HOME. בהתחלה לא הייתה בעיה בחיבור לאינטרנט אצל הלקוח, ולא הייתי צריך להגדיר כלום- אבל השיתוף קבצים לא עבד. הרצתי את האשף ליצירת רשת במחשב המארח ואז הכנסתי את הדיסקט גם ללקוח והרצתי. עכשיו השיתוף קבצים עובד אבל השיתוף אינטרנט לא, ובמאפיינים של הכרטיס רשת בלקוח כתוב שהמחשב לא קיבל כתובת ברשת מה שיכול לגרום לביטול אפשרויות כמו גלישה באינטרנט. בדקתי ועושה רושם שההגדרות הן נכונות. עכשיו גם הדליי כשהווינדוס עולה הוא גדול מאוד, הבנתי שזה בגלל שהוא מחפש חיבורי רשת. בקיצור אני חושב שהאשף הזה דפק לי את ההגדרות, איך אני מתקן את המצב? (לא יצרתי נקודה לסיסטם רסטור) ניסיתי גם ללכת לפי המדריך בראש העמוד פה,וז…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
קראתי בפורום אחר, כי הנתב של לינקסיס מדגם Wrt54g מגיע עם גרסאת קושחה 5. כתוב שיש להם בעיות עם חיבור לכבלים . הגרסא החדשה אינה לינוקס יותר. איזה באסה , דווקא חשבתי לנסות אחד כזה. מערכת ההפעלה החדשה נקראת Vxworks כך כתוב.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם..! רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שמבין או אפילו היה לו ומכיר את כל הנושא של אתרים כגון: RapidShare, MegaUpload וכו' ומבין עניין ויכול לפרט לי ברמה האישית כמובן..., מה אני אצתרך לפניי הקמת אתר כמו זה...?, אם אצתרך ידע נדרש מסויים בכל מיני תחומים למיניהם..?, מה עלות אחזקה של אתר בסדר גודל כזה..? מה הכדאיות..? ומהם סיכויי הצלחה לאתר כזה..? עכשיו כמובן שאצתרך תשובות שיהיו הרבה יותר מתשובות שטחיות כי כמובן שכבר חפרתי בנושא הזה ובדקתי ועמקתי מאוד פשוט אני מחפש חידושים לדברים שלא ידעתי ואשמח לשמוע דעות מקצועיות! בנושא...
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
1 אני יודע שאפשר אם תוכנה כלשהיא אם תביאו לי את התוכנה[לינק] אני אשמח למדריך 2 זה יהיה אפשרי גם פשוט להגביל בכל מחשב את הרוחב פס זה גם יהיה טוב
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום . לאחרונה נתקלתי בבעיות קליטה בבית עם נתב מסוג tl-941 של tplink , אחרי החלפה של פעמיים ע"י החברה מסתבר שהבעיה לא בנתב אלא בטווח בבית .. הלכתי וקניתי "מגדיל טווח" של D-link , הוא עבד בסדר עד שהראוטר חסם אותו באפשרות Wierless < Wireless Statics הייתה אפשרות כיביכול לפתוח אותו ב "ALLOW" וזה היה מסדר את הבעיה זה עבד כמה פעמים ואחרי זה הפסיק לעבוד, חשבתי שהבעיה בראוטר, החברה החליפה אותו שוב . התייאשתי וקניתי מגדיל טווח חדש .. Edimax n300 קיימת את אותה הבעיה . עכשיו אני לא מצליח לגלוש דרך המגדילי טווח כלל .. למרות שהם מראים שהם מחוברים לרשת הביתית .. יש למישהו המלצות ? / רעיונות ? ניסיתי כול דבר אפשרי בערך, החברה לא יודעת לדעת פתרון לזה לצערי .
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
האם ע"י שינוי הגדרות מסוימות ברגיסטרי אני יכול לעלות את מהירות המודם ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מצטער על הדאבל פוסטינ אבל אלו 2 שאלות שונות.. הראוטר של יושב למטה ואני קומה מעל, בבית עובר כבל 8 גידים מלמטה עד לחדר שלי. אח שלי נמצא בחדר הסמוך אלי, ואנחנו רוצים פיתרון ל2 החדרים. האם יש אפשרות שכבל אחד יצא מהראוטר, ובקצה השני שלו לפצל אותו כך שיתאים ל2 מחשבים? אם כן, במה זה כרוך? תודה (חיבור 10 M)
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הרואטר wbr3406TX level one אני צריך את הIP שלו בשביל להכניס בהגדרות אחרת זה לא מתחבר לי. זה המחשב היחיד שמחובר לאינטרנט ואין לי אפשרות לדעת את ה IP . מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא לאינטרנט. בנוסף יש לי עוד ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא גם לאינטרנט.(כלומר יש לי 2 IP חיצוני). השאלה שלי היא כאשר אחבר בין 2 הראוטרים האם מחשבים ברשת א יכירו את המחשבים ברשת ב ?(כלומר אני 'יקריב' בכל ראוטר יציאה חוטית אחת לטובת התקשרות עם הראוטר השני).
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-